hfm

VIP
  • تعداد محتوا

39
  • عضوشده

• آخرین بازدید

اعتبار در انجمن

122 نشان افتخار

1 دنبال کننده

درباره hfm

• رتبه حساب کاربری
    سرباز یکم

آخرین بازدید کنندگان پروفایل

1,690 نمایش های پروفایل
  1. نه حالا به این قدیمی ولی میشه با علم روز این‌فناوری رو توسعه داد و با توجه به تهدیدات امروز اگر بشود ارزان و به تعداد مکفی تولید کرد اتفاقا اتفاقا سلاح کارامدی با توجه به صحنه های نبرد امروزی می‌توان ساخت شما فقط در نظر داسته باشید چندین گاتلینگ با سامانه های اپتیکی دقیق و‌خودکار در بیت وجود داشت آیا حسرت نبود همچین چیزی را حس کرده اید؟!
  2. به شه پرهای عکس اول دقت کنید مثل یه رقاص باله است تو اسمون!!این سطوح کنترلی خیلی زیادن و نشون میده این هواپیما بدون یه هوش مصنوعی جقدر نامطمئنه برای پرواز!هر وقت این شهپرهارو میبینم احساس میکنم چینی ها به اون اعتماد صد در صدی نرسیدن
  3. سلام عزیز دل دقیقا سره همینه که بیشتر جگرمان خون میشود به موی سفید این خلبان نگاه کنید به تنهایی اندازه خیلی بیشتر از فنسر ها تجربیاتشان ارزش داشت
  4. متاسفانه همینطوره این که چرا اینطور شد بحث عمیقی است اوایل انقلاب بحث یکسری خطرات بود که بعضی واقعی بود و بعضی نه و بعضی بخاطر ندانم کاری هایی واقعی شد!! ولی بذارید روراست و بی تعارف بگیم بعده ان بیشتر بحث مالی بود و نکته منفی این بود که اصل قضیه سره نبود ان نبود بلکه داستان های بدتری بود!! همیشه فکر میکنیم تراستی در نفت بودند!!!!
  5. سلام اصلا برد تک‌نیراندازی نمیخورد مفت گران است دلیل اصلی محبوبیتش مهمات ارزان است
  6. همیشه این دودیدگاه با هم مشکل دارند چرا ؟!چرا همیشه مشکل دارند؟!! همیشه برای من سوال است چرا هیچ وقت این دودیدگاه نتوانستند هیچ وقت هیییچ وقت نتوانستند دوستانه برادرانه و از همه مهم تر دلسوزانه کنار هم بنشینند و اول از همه اشتباهات خود را بپذیرند و هیچ وقت نتوانستیم با کمک هم خیلی مهم است با کمک هم. بر مشکلات فائق بیاییم هیچ کس جز خود ما دلش برای ما نمیسوزد هیچ کس جز خود ما پایدار ماندن این کشور را نمیخواهد و در اخر یادمان نرود فقط در صورتی ما منظورم همه ما به آرمان هایمان خواهیم رسید که کشوری به اسم ایران باقی بماند پس هدف ما اول حفظ این مرز و بوم باشد چون خدای نکرده اگر هر اتفاقی برای این کشور بیفتد هیچ آرمانی به نتیجه نخواهد رسید هیچ وقت این را فراموش نکنیم
  7. بازم ماکسیم!!!!! احتمالا هیرام در ان دنیا به دیگران میگه اییییییییییینه به این میگن جاودانگی
  8. واقعا کابوسی برای نیروهای زرهی بود در زمانه خودش طراحی فوق العاده ایی داشت بسیار مفید و عالی+++
  9. با عرض سلام و خسته نباشید حدودا مشخص است مجموعا چه مقدار تانک و نفربر به اکراین تحویل داده شده
  10. با عرض سلام ماشین الات موجود در عکس برای من خیلی جالب است مثل ان بورینگ احتمالا 120 پشت سر جالب است همه اینها موجود است و فکر نکنم ایجاد تکنولوژی 50سال پیش دیگر اینقدر ها هم ناممکن باشد بحث بیشتر بحث فعل خواستن است
  11. نمیدانید که با تمام پوست و گوشت و استخوانم دارم این چیزی که میفرمایید زندگی میکنم چه فرصت هاییی میبینم که از کف مردمانه معمولیه!! این سرزمین میرود چه چیز هایی میبینم که دیگر کار از خون گریه کردن هم گذشته است
  12. hfm

لايه هاي پنهاني جنگ

و ایران چگونه فرصت های طلایی قبل از ان را از دست داد......