برترین های انجمن

  1. 951

    951

    Editorial Board


    • امتیاز

      14

    • تعداد محتوا

      2,131


  2. Crash

    Crash

    Army


    • امتیاز

      10

    • تعداد محتوا

      1,055


  3. GHIAM

    GHIAM

    VIP


    • امتیاز

      9

    • تعداد محتوا

      142


  4. alala

    alala

    Editorial Board


    • امتیاز

      9

    • تعداد محتوا

      4,956



ارسال های محبوب

Showing content with the highest reputation on دوشنبه, 17 شهریور 1399 در همه مناطق

  1. 2 پسندیده شده
    شهید پورجعفری با اینکه برای بازنشستگی اقدام کرده بودند و علت نبودنشون در این سفر هم همین بوده، با این نامه دوباره برگشتند پیش سردار. و خب نه سردار لحظه ای معطل شده در انتظار ایشون پس از شهادت و نه ترسشون از چگونه رفتن ترسی واقعی تعبییر شد.
  2. 2 پسندیده شده
    خبرنگارها کم کم دارند برخیشون راه میفتن. امروز خبرنگار صداوسیما پرسید از مسئول مربوطه رادار کاشف99 چه سطح مقطع یا آر سی اسی را میتونه کشف کنه که اشاره شد یکصدم متر مربع را در فاصله 4 کیلومتری.
  3. 2 پسندیده شده
    حالا البته اکثر محتوای پستتون مربوط بود به بحثی که با دوستمون داشتیم در استاتوس و نگرانی از امنیت سایتها و نمیدونم چرا با کوت کردن این پست بهش پرداختید ولی در مورد این موارد ادعایی هم: « تمام پرتاب های موشک ها و ماهواره برها بعد تصویب در شواری عالی امنیت ملی به امضا رهبری میرسد» یا «تمام بخش ساخت ماهواره بر و پایگاه های پرتاب در دستان نیرو مسلح و وزارت دفاع» یا «خود نیرو های مسلح به عنوان بزرگترین مصرف کننده تصاویر ماهواره ای و ارتباطات ماهواره ای علاقه ندارد برای سرمایه گذاری احتمالا پورسانت خوبی خرید تصاویر ماهواره از چین و روسیه دارد» یعنی تمام پستتون در تلاش برای اثبات این مورد بود که خیر! سیاست و دولت و تحریم هیچ نقشی در کاهش بودجه پژوهشگاه هوافضا که ذیل وزارت علوم هست یا سازمان فضایی که ذیل وزارت ارتباطات هستند و یک نهاد دولتی هم طبقه بندی میشه نداشته و نهایتا رهبر تصمیم گرفته بودجه کم بشه و یا تعطیل بشه این نهاد؟! یا نیروهای مسلح تصمیم گرفتند و نهایتا به قول شما امضای رهبر پاش بوده؟ یا به خاطرپورسانت یکهو از سال 90 به بعد تصمیم گرفته شده که بخشی از برنامه فضایی تعطیل و نیمه تعطیل بشه بعد از به اذعان خود مقام مسئول و بعد جهش اون سالها؟ یعنی از سال 85 تا 90 مثلا پورسانت تصاویر بد بوده تصمیم گرفته شده پرفشار یک جهش بدند به برنامه فضایی و بعدش دیدند پورسانت خوبه گفتند تعطیل کنیم بریم از روسیه بخریم؟ به هر حال نهاد و سازمان که شخصیت حقوقیش مشخصه، منشاء بودجش هم مشخصه، اخبار این چند سال اخیر از تعدیل و اخراج کارکنان و شات دان کردن برنامه ها را هم حتی بزاریم کنار، نهایتا اگر به قول شما این نه دولت! بلکه نیروهای مسلح و رهبری بودند(!) که منجر به ترمز این صنعت شدند در کشور و دولت و فشارهای اقتصادی هیچ نقشی نداشته ادعایی است که باید، بیشتر از متهم کردن مسئولان نظامی به طمع پورسانت تصاویر ماهواره ای براش سند و دلیل ارائه بشه. بعد برسیم از انبوه برنامه های فضایی (صدها پروژه محول به این سازمان دولتی) به بخش پرتابش که ببینیم به کجا رسونده که برای مجوز پرتابش رهبری امضا کرده باشه یا خیر! یا وزارت دفاع (باز با بودجه دولتی و نقدهای این سالها به بودجه ریزی براش) چقدر براش از لحاظ بودجه و زیرساختهایی که سازمانهایی مانند سازمان فضایی باید فراهم میکرده فضا مهیا شده که حالا برسیم به ساخت پایگاه و پرتابگر. بماند بحث کاوشگرها و تحقیقات برای پرتاب انسان به زیرمدار و اصولا سند راهبردی به عنوان اهداف کلان فضایی کشور که باید پیگیری میشده توسط این دو نهاد کاملا دولتی با بودجه دولتی که وظایف کاملا مشخصی با توجه به سند جامع فضایی به عهدش بوده از جمله ایجاد زیرساختهای پرتاب انسان به فضا که ادامه طرح کاوشگرهای فضایی بود که هشت سال پیش ناگهان متوقف شد. حالا با تمام این تفاسیر هنوز هم به نظرتون دولت با ابزار بودجه و مشی خاصش در سیاست خارجی (نه برداشت ما بلکه چند بار اظهار نظر صریح در مورد برخی برنامه ها) و این دو نهاد ذیلش که کاملا دولتی هستند (یکی تحت نظر وزارت علوم و دیگری وزارت ارتباطات و جناب جهرمی در سالهای اخیر که اتفاقا پیشقدم در خبررسانی ها بوده) واقعا به اندازه به گفته خود رییس پژوهشگاه از سال 85 حالا تا 90 مصر به پیگیری برنامه فضایی بوده؟!
  4. 2 پسندیده شده
    اگر جنگی با امریکا روی دهد قطعا اولین حرکت امریکا حمله به پدافندهای ضد هوایی ایران در طول سواحل جنوبی خواهد بود. چون این پدافندها بخصوص پدافندهای برد بلند میتواند پوشش مناسبی برای قایق های تند رو فراهم کرده و انها و همچنین زیر دریایی ها میتوانند به کشتی های امریکایی حمله کنند. همیشه اولین فدم امریکایی ها سرکوب پدافند هوایی حریف است. در جنگ عراق هم همین تاکتیک دیده شد. نقطه ضعف پدافند ما در جنوب عدم وجود نیروی هوایی مطمئن است. هواپیماهای امریکا میتوانند در ارتفاع پایین به سکوهای پدافندی ما نزدیک شده و اقدام به شلیک راکت و بمبهای هدایت شونده به این پدافندها کنند. اگر نیروی هوایی قابل اتکایی داشتیم این کار راحت ممکن نبود. با شلیک های پرتعداد ممکن است پدافندهای ما اشباع شده و نهایتا مورد هدف قرار داده شوند. راه جلوگیری از این تاکتیک استفاده از سامانه های ضد راکت مثل مصباح، تور ام 1 و از همه مهمتر پانستیر است. به نظر من خرید و یا ساخت سامانه پانستیر اهمیت بسیار بالایی دارد. باید با قرار دادن تعداد زیادی سامانه مثلا حداقل دو سامانه پانستیر و تعدادی مصباح و سعیر اطراف هر سامانه اس 300 و یا باور از این سامانه ها دفاع کرد. نهایتا خود این سامانه ها نیز پوشش هوایی قایق های تندرو و زیر دریایی ها را با جلوگیری از پرواز اف 15 ها و هلیکوپترهای ضد قایق یا ضد زیردریایی برای حمله به ناوگان امریکا فراهم میکنند.
  5. 2 پسندیده شده
    خوب در هفته قبل تصاویری از اف 15های نیروی هوایی امریکا مستقر در پایگاه الظفره امارات منتشر شده بود در حال گشت دریایی در برفراز خلیج فارس بودندکه مجهز به بمب های خوشه سری CBU-105و یاCBU-103 بودند جهت مقابله با قایق های تندروسپاه در خلیج فارساینجا البته امارات وعربستان هم مجهز به بمب های خوشه ای امریکا یی و انگلیس هستند که میتواندبه معادله اضافه شود( اینجا و BL755 استفاده شده در جنگ یمن ) بمب CBU-105 از کانال دوست خوبمون 7 میلیمتر https://www.aparat.com/v/OwxdF در زمان استقرار بی 52 ها در منطقه یک خبری در مورد سیستم CHAMP منتشر شد البتبه در این نقش در حمله به قایق نبوده خبر ولی خوب شما بایک موشک بتونه دهها قایق از کار بندازی حتی کشتی جنگی جالب توجه هم خرید بمب الکترومغناطیسی عربستان از اکراین بوده به همرا ه انتقال تکنولوژی به دانشگاه ملک عبدالعزیز میتوانه علیه قایق ها وسکوی های نفتی ما استفاده بشود البته یکبار مصرف بود و محدوده تاثیر گذاری ان 200 متر می باشد قابلیت نصب سرجنگی HE باوزن75 کیلو گرم رو هم داراست CHAMP سیستم emp عربستان کلیک کنید البته خودمون فکر کنم بتوانیم نمونه مشابهه از این ستیم ها بسازیمو بکار گیریم استفاده از بمب خوشه ای سیمرغ کپی BL755 انگلیس یا خرید بمب خوشه ای RBK-500 SPBE از روسیه برای سوخو 22وسوخو 24 سپاه و ارتش کارخانه تولید بمب RBK-500 https://www.aparat.com/v/dKTtI نمونه استفاده از این بمب روسی در سوریه قابلیت نصب روی سیستم موشکی زمین پایه رو هم دارد https://www.aparat.com/v/yljb5 https://www.aparat.com/v/4gzli برای کسانی که نمیتواند میخ های فرو رفته بر پیکر شهید مهدوی روفراموش کنن این سلاح میتواند همون کار رو انجام بده علیه نفرات ما مستقر در قایق های تندرو (این متن توسط دوست خوبمون جناب naserr کارشده )
  6. 2 پسندیده شده
        دلم نیومد فقط به مثبت بسنده کنم و حتما باید کتباً تشکر میکردم .    توی این مدت طولانی که در محیط سایت نبودم ، از خیلی چیزا محروم بودم . به جرات میتونم بگم اصلی ترین و مهم ترینش محرومیت از ترجمه های روان و سلیس و ساختار کلامی و نوشتاری زیبا و دوست داشتنیه شما عزیز بزرگوار بود .   انسان هر قدر هم که به زبان خارجی مسلط باشه باز هم علاقه داره مطالب رو به زبان مادری بخونه و تاثیرش هم قطعا بیشتره .    خدا شما رو برای جامعه بزرگِ فارسی زبانِ علاقه مند به علوم دفاعی و نظامی حفظ کنه . انصافاً خبر مهمی نیست که شما کار نکرده باشی و جا مونده باشه . با وجود شما احساس میکنم بار بزرگی از دوش بنده و دوستان دیگه برداشته میشه .    ----------------------------------------   و اما در مورد موشک TACMS با جستجوگر پیشرفته و توانایی درگیری با اهداف متحرک زمینی و دریایی باید عرض کنم که بعید به نظر میرسه از موشکی در این ابعاد و اندازه و قدرت و سرجنگی 230 کیلوگرمی بخوان برای نابود کردن قایق های تندرو و سوارم استفاده کنند .    برای انهدام چنین شناورهایی ، مهمات بسیار کوچکتر ( گریفین ، بریمستون ، هلفایر و ....... ) با سرجنگی در حد 6 تا 10 کیلوگرم هم کافیه .    در مجموع باید به فرمایش شما در مورد  " سازمان مسلح یاد گیرنده "  بیشتر فکر کنیم . مفهومی که در سازمان رزم ایالات متحده آمریکا به نهایت و اعلی درجه رشد و کمال رسیده . 
  7. 2 پسندیده شده
    هجوم گروهی بر علیه هجوم گروهی       دفتر پژوهش های دریایی نیروی دریایی آمریکا در تازه ترین آزمایش خود که روز گذشته انجام گرفت ، موفق شده تا قایق های بی سرنشین را در آرایش تهاجم گروهی ( سوارم ) کاملاً خودکار به کار گیرد .    در این آزمایش از قایق های باد شونده ای استفاده شد که با نرم افزار مخصوص ، رادار و دیگر حسگرها مجهّز شده بودند . قایق ها کاملاً به صورت خود مختار و مستقل انجام وظیفه میکردند و تنها از بیرون توسط ناظران ارزیابی میشدند . هدف از به کارگیری چنین قایق هایی محافظت از کشتی های ارزشمند میباشد که البته در آزمایش اخیر، سناریوی دفاع نزدیکی به لنگرگاه تمرین شد .   فناوری خودکاری که توسط این نهاد توسعه داده شده ، "  معماری کنترل برای حس کردن و فرماندهی عامل رُباتیک  " یا به اختصار CARACaS نامیده میشود .   نخستین آزمایش این سامانه در سال 2014 انجام شده بود که در آن با حملات پُرشمار و گروهی قایق های کوچک و بی سرنشین ، کشتی های دشمن رهگیری و اسکورت شدند .   در آزمایش اخیر از تمامی درس های آموخته شده در آزمایش سال 2014 استفاده شد و توانایی های بیشتری مانند استفاده از تعداد زیادی شناور خودکار و طبقه بندی تصویربرداری شناورها به معرض نمایش درآمد.   رَوَند آزمایش به این صورت بود که :   مساحت بسیار گسترده ای برای گشت زنی و مراقبت به قایق های بی سرنشین سپرده شده بود . به محض این که یک شناور غریبه وارد این محیط شد ، گروه بزرگی از شناورهای بی سرنشین با همفکری و همکاری تصمیم گرفتند تا کدام یک از آنها به شناور غریبه نزدیک شود . سپس تعیین کند که این شناور بی خطر است یا مشکوک ، و این مساله را با دیگر شناورها در میان بگذارد که تعدادی از آنها به او در ردگیری و دنبال کردن آن تهدید کمک و یاری برسانند و بقیه گروه به کار گشتزنی خود ادامه دهند .   [aparat]Ja81w[/aparat]   در این مرحله شناورها تصمیمات خود را با ناظران بیرونی به اشتراک گذاشتند .    این فناوری امکان تحت فشار قراردادن دشمن را به طرز بی سابقه ای فراهم میاورد و با توجه به این که هم اکنون تعداد بسیار زیادی از این قایق های کوچک در حال خدمت در نیروی دریایی هستند ، میتوان با صرف هزینه بسیار کم و در بازه زمانی کوتاه ، ناوگان بزرگی از این قایق های تهاجم گروهی بی سرنشین را عملیاتی کرد .   http://www.onr.navy.mil/en/Media-Center/Press-Releases/2016/Autonomous-Swarmboats.aspx
  8. 1 پسندیده شده
    حالا خب به مواردی اشاره میکنید که من شخصا قضاوتی نمیتونم بکنم. در مورد بحث بستن بودجه به این سمت من ده ها فکت و سند صریح برداشت کرده بودم از اتفاقات و برای همین قضاوت کردم ( حالا اظهارنظرهای صریح برخی افراد را هم اگر کنار بزاریم) ولی اینکه مثلا سپاه و ارتش از منابع درآمدی خارج از بودجشون قطعا برای سرپا نگه داشتن خودشون (بودجه شوخی تخصیص یافته را که دیگه همه میدونیم همون شوخی است، در همه دولتها حالا کم و زیاد ولی نهایتا شوخی با توجه به حجم مواردی که ما مواجهیم ) استفاده نمیکنند را اصلا نمیشه قضاوت کرد که اتفاقا برعکس هم میشه با قطعیت گفت حتما استفاده میکنند. حالا دیگه اینکه چقدرش را کجا و با کدوم اولویت (خصوصا سپاه با خرجهای سپاه قدس و تجهیزات مقاومت و بحث های مستقل خودش و ... ) خرج میکنند و چقدر انحراف داره یا نداره و یا اولیتشون این هست وارد مثلا بحث فضایی بشند که از جای دیگه ای شیر فلکش بسته شده و هزینه ها چند برابر باید بشه لااقل من به اندازه اون مورد بالا که قضاوت کردم در رابطه باهاش سند ندیدم. حالا این چشم بسته است ولی همین حالا هم من مطمئنم بخشی از درآمدهای اقتصادی سپاه و ارتش و امثال بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی حتما وارد این امور میشه. (از امور جاری گرفته و تحقیقات و تسلیحات تا هزینه های پنهان در امور خاص ) بعد هم اگر قرار هست واقعا به نتیجه ای برسیم خیلی خیلی جزئی تر و مصداقی و موردی باید به هر امر بپردازیم. فرد محور بودن یک بحث هست. بحث بودجه یک بحث. بحث دولتها و تصمیمات موثرشون در امور نظامی و بودجه یک بحث. بحث دیپلماسی سیاسی/دفاعی یک بحث. بحث منابع درامدی ارتش و سپاه یک بحث. بحث منابع درامدی بنیاد و ستاد یک بحث و الی آخر ...
  9. 1 پسندیده شده
    خودم خبر بودجه ندادن و از اولویت خارج کرد طرح ماهواره برها کار کردم وچه انتقاد به وضعیت ماهواره سازی تا ایجاد زیر ساخت و ازمایشگاه فضایی کردم ولی اصل این موضوع اینه اگر نیروهای مسلح ما برای مثال ستاری ها تهرانی مقدم و حاج قاسم ها فرد محور نبود این معضل نداشتن ماهواره و ماهواره بر رو حل کرده بودیم مگر کم کشیدن از تصاویر ماهواره ای که امریکا به صدام میداد برای شیمیایی کردن نیروهای ما مگر کم خلبانان ما جان خودشنو ریسک کردند برای گرفتن چهارتا عکس از پشت جبهه دشمن تا پایش ۲۴ ساعته بنادر کشتی هاو گمرکات ما برای تحریم و... اینکه کی بود کی بود ما نبودیم نمیشه که اخوی اگر همتی بود از طریق دیپلماسی سیاسی دفاعی برای ساخت ماهواره تا پرتابش توسط ماهواره بر خارجی تا جاسوسی صنعتی برای بدست اوردن فناوری و و به زور فروش اجاره املاک مستغلات بنیاد مستضعفین ( از اماکنی که تحت اختیار اقایون و اقازاده ها) و پادگان های سپاه ارتش که از شهرها خارج شدند با پولش تا مالیات رو قندشکر ونمک و سیگارو تنباکو میشد به یکجا رسید بدون سیاسی کاری و پروپاگاندا الان حداقل توانایی داشتیم ببنیم پشت جبهه دشمن چه خبره اگر برای نیرو های مسلح ما مهم بود هم هزینه شو جور میکرد هم بهانه سیاسی نظامی دیپلماتیک و حقوقی رومهیا میکرد برای داخل و خارج چرا باید ماهواره داشته باشیم
  10. 1 پسندیده شده
    گفت چشم دنیا دوست را یا قناعت پر کند یا خاک گور
  11. 1 پسندیده شده
    خوب وضع ترکیه بد نیست بعد مخالفت امریکا برای فروش راکت توپخانه ای ارتش ترکیه رفت سراغ چین موشک سری بی ۶۱۱ رو خرید و خط تولید شو وارد کردند بعدش بر پایه همین تجربیات راکت بورا تولید کردند https://jangaavaran.ir/موشک-بالستیک-j-600t-ایلدریم/ رونمایی امروز در صورتی که عملیاتی بشوند تاثیر شگرفی برای ترکیه دارد چه در بحث پدافند خارج از جو و چه موشک قاره پیما و ماهواره بر تقریبا یک جورایی هم رده موتور سلمان حساب کنید چه بدنه فیبر کربن و چه نازل محترک اگر ترکیه بتوانه بخوبی سیستم هاشو توسعه بده به راحتی میتوانن تا برد ۲۰۰۰ کیلومتر ویا حتی بیشتر هم برسند بخصوص با این بدنه فیبر کربن به قطر ۱ متر ایران از بدنه فیبر کربن در رعد ۵۰۰ و ذوالفقار و فاتح ۳۱۳ استفاده کرده https://www.mashreghnews.ir/news/1043309/گام-مهم-سپاه-برای-ساخت-سلاح-ضد-ماهواره البته راکت های دیگه تولید کردند چیزهایی مهمه صادرات راکت های تی ۳۰۰ شون به اذربایجان و امارات بود در خصوص موشک های هوا به هوا ۲ موشک «گوک داگان» و «بوزدوگان» تولید کردند البته موشک کروزsomبا برد ۳۰۰ کیلومتر هم هست که به اذربایجان هم صادر کردند ماهواره بر ufs http://www.b14643.de/Spacerockets_1/Rest_World/UFS/Description/Frame.htm
  12. 1 پسندیده شده
    خوب امروز اردوغان مرکز تکنولوژی های پیشرفته و تکنولوژی فضایی شرکت راکتسان رو افتتاح کرد در مختصات جغرافیایی (39.984020° 33.103546°) نازل متحرک سوخت جامد بدنه فیبر کربن و دستگاه فیلامنت وایندیگ ( رشته پیچی) قطر امتر یکی از مزایا شرکت ترکیه در برنامه اف ۳۵ بوده https://en.m.wikipedia.org/wiki/Grid_fin http://gallery.military.ir/albums/userpics/10314/Egsi1MGWAAM2aLV.jpeg راکت کاوشگر فضایی http://gallery.military.ir/albums/userpics/10314/EgrFN4zX0AIrE9j.jpeg https://mobile.twitter.com/fab_hinz/status/1300327743494602754 https://www.dailysabah.com/business/defense/turkey-to-kickstart-1st-space-trials-of-liquid-propellant-rocket-engine-technology/
  13. 1 پسندیده شده
    مطالعه بفرمایید: https://pdfs.semanticscholar.org/2421/593958727b7d2264202a97b4d62f98b03ce2.pdf
  14. 1 پسندیده شده
    متاسفانه این طور نیست و مشتری های خارجی هم هنوز در حال تحویل و یا سفارش جدید خانواده پهپادهای RQ-4 هستند. جدید ترین سفارش پهپاد خانواده RQ-4 در سال 2020 مربوط به کشور استرالیا هست. این کشور با عقد یک قرار داد با شرکت آمریکایی نورثروپ گرومن قرار است در مجموع شش فروند پهپاد شناسایی MQ-4C را دریافت کنند. اولین پهپاد MQ-4C استرالیا در اواسط سال 2023 به این کشور تحویل میشود و قرار است تا اواخر سال 2025 تمامی پهپاد ها به طور کامل عملیاتی شوند. این پهپاد ها در پایگاه ادینبورگ واقع در استرالیا جنوبی مستقر خواهند شد تا در کنار هواپیما های شناسایی P-8A فعالیت کنند. ارزش این قرار داد 5 میلیارد دلار است. در هفته های گذشته نیز کره جنوبی تعداد پهپادهای RQ-4 سفارش داده شد در سال 2014 را تحویل گرفت. کره جنوبی به دلیل برخی حساسیت ها و به دلایل امنیتی تعداد پهپادهای تحویلی را اعلام نمی کند.
  15. 1 پسندیده شده
    وقتی یه قفل نرم افزاری برای جلوگیری از هک و یا اخلال در یک پهپاد طراحی میشه در واقع میتونه حاصل زحمت چند ساله کد نویسان نخبه باشه چون در لحظه کد نویسی تمامی حفره ها و راه های نفوذ نرم افزاری مورد تست و بررسی قرار می گیرد( واین کار به شدت زمانبر هست دوستان اهل فن میدونن چی میگن). یکی از تست های اولیه هر پهپاد قبل از عملیاتی شدن مبارزه با جنگ الکترونیکی و بستن تمامی حفره ها هست . حالا اگر کسی بتونه بفهمه نحوه عملکرد قفل چطور هست دیگه دیکد کردن داده ها کار آسونی میشه و اون قفل بدرد نخور هست . یه نکته دیگه هم بگم وقتی قفلی که طراحی شده هک بشه باید کلا از اول کد نویسی جدید انجام بشه با هسته متفاوت حالا این یعنی اینکه پهپاد گلوبال یا هر پهپاد دیگه ای که از این قفل استفاده میکنه باید برگرده و قفل جدید روش تست بشه (از اول تست حفره ها و تست تاثیر قفل در ارتباطات ) که این چیزا خیلی زمانبر هست اینجوری نیست که بگی مثل ویندوز عوض کردن باشه. ( کلا هر عملیات کد نویسی نیاز به رهگیری حفره ها و تست عملکرد داره به عنوان مثال وقتی بازی کامپیوتری یا ویندوزی طراحی میشه چون پیدا کردن باگ ها خیلی زمان بر هست و نیروی انسانی بزرگ نیاز داره - یه نسخه آزمایشی ابتدا نشر نیمه عمومی می شود تا تا باگ ها رو کاربران پیدا کنن و به شرکت سازنده اطلاع بدن که نرم افزار اصلاح شود و سپس نشر عمومی شود با این وجود باز هم باگ وجود داره و نرم افزار ها توسط هکر ها هک میشود) ------- حالا به نظرت میشه میشه کد های یک وسیله بسیار مهمی مثل پهپاد رو طبق حرف شما مرتب عوض کرد؟ به نظره بنده سردار درست گفته چون سخت افزار رو بدست آوردن و هک کردن اون خیلی راحت تر از حالتیه که اون تو هوا باشه . اگر قطعات داخل اون محفظه ها سالم مونده باشه یا قابل راه اندازی باشه هک کردن آون آسانتر خواهد بود. به زبون ساده زیر توضیح میدم شما یه سری داده خام داری که از دوربین ها و سنسور ها و ... موجود در پهپاد به دست میاد که میخوای از طریق ارتباط رادیویی انتقال بدی مرکز فرماندهی نمیشه این داده ها رو خام فرستاد باید دیکد بشه یعنی روش قفل بذاری این وسط یه سری ابزار کد سازی در پهپاد هست که این داده ها رو کد میکنه و سپس به مرکز مخابره میشه و مرکز هم داده ها رو دیکد میکنه و میخونه حالا وقتی ابزار دیکد کننده پهپاد در دست شما باشه شما داده خام بهش میدی و خروجی کد شده ازش میگیری. چون شما داده های خام رو از قبل داری میدونی چی هست بنابراین میتونی به نحوه عملکرد قفل پی ببری .
  16. 1 پسندیده شده
    انتشار تصاویر لاشه پهپاد پیشرفته آمریکا برای نخستین بار تصاویر لاشه‌ هواپیمای بدون سرنشین و فوق پیشرفته آمریکایی‌ که در خرداد، حریم هوایی ایران را نقض کرد و به‌دست نیروهای سپاه پاسداران با سامانه «۳ خرداد» منهدم شد، برای نخستین بار منتشر می شود.
  17. 1 پسندیده شده
    مقایسه بین pac3 , pac2 و s300 pmu1 , 2 و از سایت جنگاوران
  18. 1 پسندیده شده
    یک مستند خوب در رابطه با بمب اتمی اسراییل
  19. 1 پسندیده شده
    سلام دوستان. دوست عزیز از روی سایز موشک نمیشه ارتفاع درگیری رو حدس زد. ضمن اینکه هرچقدر موشک بزرگتر بشه به همون میزان سنگین تر میشه و رانش خیلی بیشتری لازم داره تا به ارتفاع بالاتر برسه. واقعا سوالتون خیلی بی جا بود چون میشد با یه سرچ ۵ دقیقه ای تو اینترنت و یا گشتن تو تاپیک های همینجا بفهمید برد و ارتفاع درگیری این سامانه چقدر هست و سقف پروازی گلوبال هاوک چقدر. نظریه شما هم کاملاً مردود هست چون نیازی به کم کردن ارتفاع گلوبال هاوک نبوده. به خاطر داشته باشین بیشترین ارتفاع درگیری که برای این سامانه بسته به نوع موشک ۲۷ تا ۳۰ کیلومتر عنوان شده یعنی در حداکثر برد میتونه در این ارتفاع هدفی رو بزنه پس اگر ارتفاع کمتر بشه موشک هدف رو در برد بیشتری میتونه بزنه و اگر فاصله تا هدف کمتر از برد حداکثری باشه میتونه تو ارتفاع بالاتری هدف قرار بده ولی یک محدودیت هایی (مثل بیشینه ارتفاع رهگیری رادار و ...) هم داره تو این زمینه ها. اصطلاحا به این جور سوالات شما ترول میگن. البته نحوه جواب دادن دوستمون هم خوب نبود و باید با صبر و حوصله بیشتری و با لحن بهتری پاسخ می‌داد.
  20. 1 پسندیده شده
    راهبرد ما کاملا تغییر کرده ، در حال حاضر قایق های تندرو بدون سرنشین وارد میدان رزم شده با تسلیحات و ماموریت های مختلف که جنگال و بحث سلاح های electromagnetic هم شامل میشه که البته محدود به قایق های تندرو نمیشه و ما به موازاتش برای تهاجم سوارم وارد حوزه زیر سطحی شدیم که البته گوشه ای از این دستاورد رونمایی هم شده https://youtu.be/3hYxTTmtNu0 https://youtu.be/VniuX8whzCU هرچند که تو حوزه سامانه های پدافندی و جنگال زمینی و هوایی هم دست خالی نیستیم
  21. 1 پسندیده شده
    اگر درگیری بین قایق های تند رو و هواپیماهای امریکایی نزدیک سواحل ایران باشد پدافندهای ساحل پایه میتوانند پوشش هوایی قایق ها را تامین کنند. بخصوص اس 300 با یرد 200 کیلومتر 15 خرداد با برد 120 کیلومتر و باور با برد ادعایی 300 کیلومتر تا عمق خلیج فارس و حتی تا سواحل عربستان را پوشش میدهند و هواپیماهای اف 15 به راحتی نمی توانند به قایق ها حمله کنند. مطلب بعدی اینکه بمب های هدایت شونده قدرت مانور ندارند و در صورت تغییر مسیرهای ناگهانی قایق نمی توانند یک قایق پرسرعت و کوچک را هدف قرار دهند. با توجه به این مطالب بعید میدانم این تاکتیک امریکایی ها خیلی موثر باشد.
  22. 1 پسندیده شده
    مراکز عمده هسته ای اسرائیل بطور عمده در 7-8 منطقه مهم پراکنده شده است که به اختصار در مورد هر کدام توضیح داده می شود. دیمونا: شهری است که در صحرای نقب واقع شده و قلب برنامه هسته ای اسرائیل در نیروگاه واقع در اینجاست. این مکان محل تولید پلوتونیم و تریتیوم بمب های هسته ای اسرائیل است. این نیروگاه 150 مگاواتی در سال 1963 با کمک فرانسه راه اندازی شد و آب سنگین و مواد سوختی آن از آرژانتین ، اسرائیل ، نروژ ، نیجر ، افریقای جنوبی و مرکزی ، بلژیک ، فرانسه و گابن تامین شده است. پلمحین: در این پایگاه نظامی موشک های بالستیک اسرائیل بر فراز دریای مدیترانه آزمایش می شود. تمامی این موشکها توانایی حمل سلاح هسته ای را دارند. این مرکز در جنوب تل آویو قرار دارد. کفار زاخاریا: این محل مرکز نگه داری موشک های بالستیک اسرائیل مجهز به کلاهک های هسته ای است و تمامی موشک ها در تانکر های بتونی در زیر زمین قرار دارد. تیروش: در این کارخانه سلاح های هسته ای استراتژیک و شدید النفجار اسرائیل ساخته می شود. این مرکز محل اصلی تحقیقات اسرائیل در زمینه بمب های گرما هسته ای نیز هست. رحوووت: این مرکز در سال 1954 تاسیس شد و وظیف آن تولید آب سنگین برای نیروگاه هسته ای دیموناست. محل استقرار این مرکز در جنوب تل آویو است. یودفات: در این کارخانه که در شرق شهر حیفا و در تاسیساتی زیرزمینی و مستحکم مستقر است تسلیحات هسته ای روی موشک های بالستیک جریکو ولوز سوار یا از روی آنها پیاده می شود. عیلبون: محل ساخت سلاح های هسته ای و تاکتیکی اسرائیل که در جلیله شرقی است و یک مرکز دفاع موشکی مامور محافظت از آن است. روبین نبی: در این مرکز هسته ای یک رآکتور که توسط آمریکا برای اسرائیل ساخته شده در حال فعالیت است. انرژی حرارتی این رآکتور حدود 200 مگا وات است و از آن برای شیرین کردن آب دریا نیز استفاده می شود. نمونه تصاویر ثبت شده توسط وانونو از بخش های زیرین نیروگاه هسته ای دیمونا که محل اصلی توسعه تسلیحات هسته ای رژیم عبری محسوب میشود باکس قرنطینه شده برای کار با مواد هسته ای پرتوزا بخش بیرونی باکس قرنطینه شده صفحه (پنل ) کنترل مربوط به طبقات زیرین دیمونا نمایی دیگر از صفحه ( پنل ) کنترل پنل خط تولید لیتیوم-6 ، بخش تحتانی دیمونا کارگاه های جنبی بخش تحتانی دیمونا باکس قرنطینه شده برای شکل دهی به پلوتونیوم تسلیحاتی نمونه آزمایشگاهی از هسته اصلی جنگ افزار اتمی عبری باکس قرنطینه شده برای مونتاژ قطعات اصلی بمب صفحه کنترل خط جداسازی پلوتونیوم اتاق محافظت شده برای رصد واکنش های هسته ای نمونه آزمایشگاهی از هسته اصلی جنگ افزار اتمی عبری بن پایه این شماره گاردین را کسی از دوستان میتواند پیدا کند ؟؟ پی نوشت : تجمیع همه تاپیکها و پستهای مرتبط / نهم تیر ماه سال یکهزار و سیصد و نود هشت خورشیدی
  23. 1 پسندیده شده
    مرسی بابت تمام زحمتهایی که دوستان عزیز کشیدن چند تا نقد کوچیک دارم به نظر بعضی از دوستان 1- دوستان اسم نبرد نا متقارن رو میارن بعد میان مثل نبرد متقارن از زمین و هوا رو سر دشمن مثل نقل و نبات موشک میریزن این غیر ممکن هست  2-درست هست ما تجهیزات و موشک و ....میسازیم ولی در زمان جنگ نمیونیم کامل ازاونها استفاده کنیم و با توجه به حمله ای که به تاکتیک ما میشه عملا این جمله غلط هست که بیایم برای مقابله با هر تجهیز دشمن اسم یه تجهیز داخلی رو ببریم  3- به بدترین شکل ممکن عرض میکنم ارتش ایران تجربه جنگ در محیطهای آلوده به جنگ الکترونیک رو در مقابل کشور مطرحی مثل آمریکا در بعد دریایی نداره و به شخصه ترس از عدم براورد مناسب توسط فرماندهان تو این زمینه منو به شدت میترسونه  4- دوستان خواهشا یه نگاهی به لیست بلند بالای تجهیزات هدایت دقیق کشورهای منطقه بندازید  هر جور تحلیل که میکنم به شدت از این قضیه صدمه میبینیم  و به شخصه بزرگترین  تهدید رو از این جانب برای نیروی دریایی متصور هستم مخصوصا که هواپیمای رهگیر مدرن هم به تعداد مناسب نداریم ( خیلی خوشحال میشم کسی منو خاطر جمع کنه برای این مهم  که کار خوبی انجام شده به خدا دعاش میکنم ).  پاینده باد ایران 
  24. 0 پسندیده شده
    اولا تمام پرتاب های موشک ها و ماهواره برها بعد تصویب در شواری عالی امنیت ملی به امضا رهبری میرسد دوما تمام بخش ساخت ماهواره بر و پایگاه های پرتاب در دستان نیرو مسلح و وزارت دفاع ثالثا خود نیرو های مسلح به عنوان بزرگترین مصرف کننده تصاویر ماهواره ای و ارتباطات ماهواره ای علاقه ندارد برای سرمایه گذاری احتمالا پورسانت خوبی خرید تصاویر ماهواره از چین و روسیه دارد احتمالا پکیج خریدشون شامل رهگیری سیگنالaisکشتی ها و مکانیابی سینگال رادیویی بررسی سطح محصولات کشاورزی و منابع ابی و ذخایر مخازن نفتی و..... هرچند نهاد مثل سازمان نقشه برداری نیروهای مسلح نقش عظیمی در ناهنجاری و عدم رعایت پدافند غیر عامل در شهر سازی و توسعه صنعتی کشور توسعه راهها زمینی هوایی دریایی دارد . اخر هم نقش افرادی چون سردار حاجی زاده سردار سالمی دوایر بازرسی و ایمنی محیط کار در ستاد کل دارند در انفجار های بیدگنه و اصفهان و ماجرای زدن هواپیما اکراینی داشتند شما دید جانمایی غلط سایت تحقیقاتی پدافند هوایی سپاه چه حادثه ای افرید در کنار فرودگاه امام خمینی تا حتی سایت خجیر و پارچین در صورت انفجارشون چه عواقبی برای مردم تهران و حومه خواهد داشت . تا به معنی واقعی سایت بسیار نا ایمن بیدگنه که به درستی طراحی نشد با فاصله مناسب ساختمان ها از تا ایجاد خاکریز های بلند در دور ساختمانتا بتوانه انفجار مهار کنه و از صدمات جانی مالی بکاهد تقریبا پروژه شهید طهرانی مقدم از اوائل دهه ۸۰ شروع شده احتمالا اقای سلامی رئیس نیرو هوایی سپاه در جریان بوده تا اواخر چند هفته قبل از انفجار از بازدید سردار عزیز جعفری و حاجی زاده ایمنی به سخره گرفتن میشه ده سال عقب افتادگی اقایون بیشتر دنبال عکاسی بودن تا حفظ امنیت جانی دانشمندان موشکی در محیط کار در هر صورت اقایون برنامه موشکی و فضایی بطور کامل سیاسی کردند با راهبرد امنیت تکی بعدی خودشون که همه چیز در موشکی سرمایه گذاری کردند باعث خوش خدمتی به امریکا اسرائیل در جهت اجماع سازی علیه ایران و ایجاد حاشیه امن برای برنامه های موشکی اسراییل عربستان ترکیه امارات و پاکستان شدند الان وضعیتی داریم حداکثر زمان پنهان موندن برای نیروهای مسلح ایران از چشم ماهوارهای مختلف حریف بین۱۰تا ۳۰ دقیقه است این در حالی جمهوری اسلامی تنها یک ماهواره ساده به اسم نور در فضا دارد ان هم نسبت به ماهواره های امریکا و اروپایی و شرکت خصوصی شون و شرکت ایمج ست و سری افق ارتش اسراییل تا ماهواره نظامی و تصویر برداری ترکیه امارات عربستان مصر اذربایجان پاکستان و... هیچ است پی نوشت یکی از حوزه هایی که منافع بسیار داره در بخش فضا حوزه ارتباطات و مخابرات معلومه دست کیه
  25. -1 پسندیده شده
    تو هین دو ماه باقی مانده و اوج صبر استراتژیک ، غربی ها از بی عملی ج.ا استفاده می کنند و ضربات کاری و فلج کننده به منافع و منابع ما می زنند ..؟ منفعل بودن و سیلی و اردنگی نوش کردن رو صبر استراتژیک معنا نمی شود