sasha

Members
  • تعداد محتوا

    149
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

اعتبار در انجمن

8

درباره sasha

  • رتبه حساب کاربری
    گروهبان سوم

آخرین بازدید کنندگان پروفایل

بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمیشود.

  1. sasha

    Strv 103، یک تجربه سوئدی

    خوب، این اولین پست من بعد چندین ساله! (البته با کلی کاهش درجه در این مدت! ) اما درباره این تانک: در اصل به اینها تانک کیلر میگن، درواقع این یک شکارچی تانک هستش نه یک تانک متعارف و عادی. این تانک می تونه با تغییر و بازی با کمک فنرهای جلو و عقب بسرعت زاویه توپش رو عوض کنه و اگر فیلم چگونگی و سرعت چرخش دورانی این نوع تانکها (که بیشتر در سوئد و برای شرایط آب و هوایی اونجا طراحی شدن) را در حالت درجا دوستان ملاحظه می کردند آنوقت شاید کمی درباره انتقادشون از نحوه عملکرد و طراحی اون تجدید نظر می کردند. البته هر تانک کیلری خودش می تونه یک شکار برای تانکهای دشمن باشه ولی بنظر در زمان معرفی این تانک بی رقیب یا کم رقیب از نظر ارتفاع و سرعت عمل بوده
  2. زمان استفاده از این سلاح به جنگ دوم جهانی بر می گرده و انگلیسی ها با سوار کردن یک توپ پر قدرت بر روی هواپیمای گشت دریایی 4 موتوره برای زدن زیردریایی های آلمانی از راه دور استفاده می کردند. در فواصل نزدیک زیردریایی ها با استفاده از ضدهوایی آسیب جدی به هواپیمای مهاجم می زدند و انگلیسی ها با این ابتکار از تیر رس زیردریایی در امان می ماندند. البته شرط اصلی آن بود که زیر دریایی غافلگیر شده و هنوز به زیر آب نرفته باشد که معمولا بر اثر اشتباه دیده بانها یا گیر کردن دریچه آن پیش می آمد.
  3. [quote] دوستان عزیز جالبه بدونید که پایه و اساس سیستم های دفاع ضد هوایی آمریکا همین موشک هاوک است با تشکر از دوستان[/quote]سیستم هاوک رو آمریکا در دهه 80 از رده خارج کرد و بیش از 20 ساله که از رده خارجه. تو ماجرای مک فارلن 2000 تا از این موشک رو آمریکا به ایران داد که تو جنگ استفاده نشد و بیشترش باقی ماند. بنابراین پروژه شاهین بیشتر باید یک پروژه بهینه سازی باشه و البته با توجه به حرارتی بودن این موشک حتما تدابیری اندیشیده شده تا در برابر فریب توسط عوامل حرارتی پخش شده بوسیله هواپیمای هدف مقاومتر باشه. بنظر من 100 درصد سیستم راداری متفاوتی با نمونه اصلی داره و از نظر سخت افزاری باید خیلی بهتر و پیشرفته تر باشه. اصولا فقط از ظاهر اون نمی شه گفت که دقیقا همون هاوکه چون بنظر من هم سرعت حرکتش از هاوک بیشتر بود.
  4. مطلب بسیار جالبی بود. موتورهای این هواپیما زیر نظر کوزینتسف و توسط مهندسین اسیر آلمانی شرکت جومو طراحی و ساخته شد. شرط آزادی این مهندسین ساخت موتوری با قدرت 14000 اسب بخار بود که بعد از ساخت این موتور فکر می کنم در سال 1955 بعد از 10 سال اسارت به خانه های خود بازگشتند.
  5. [quote]دوست من! منبع معتبرتر از آيت‌الله منتظري، راديو اسرائيل هست !! علي‌الظاهر شما از روند فعاليت ايشون از سال 67 تا بدين روز، آگاهي چنداني ندارين كه چنين منبع موثقي رو مبناي اظهار نظر قرار مي‌دين! راهنمايي : به ياد بيار از كي منافقين وارد نبرد مسلحانه شدن![/quote] دوست عزیز قصد نداشتم دیگه تو این بخش نظری بدم ولی توجه داشته باشید که آیت الله منتظری برجسته ترین فقیه حال حاضرجهان تشیع هستند و باید بخاطر مقام علمی ایشان هم که شده ادب را رعایت کرد والا شعر "ای ... عرصه سیمرغ نه جولانگه توست..." وصف حال ما خواهد بود. مسائل سیاسی را نباید مستمسکی برای توهین به بزرگترین فقیه شیعه جهان قرار داد. تا آنجایی که من می دانم ایشان فقط پیگیر حقوق قانونی مردم مصرح در قانون اساسی بوده اند و نیز نظرات فقهی خود را درباره مسائل جامعه بیان کرده اند که البته اظهار نظر درباره این مسائل بیش از همه استحقاق ایشان است. در پایان فکر میکنم بهتر است همگی تلاش کنیم که هنگام اظهار نظر بر اعصاب خود مسلط باشیم تا خدای نکرده توهینی به کسی نشود. موفق باشید
  6. [quote] یعنی اگر اجازه بدهند در سریال ها خانمها شراب بخورند و شرابخواری و رفتارهای مغایر با دین اسلام و فرهنگ و عفت عمومی نمایش داده شود به نظر شما ازادی است؟اگر منظور شما اینه که هیچ برادری دوست نداره با خواهر و دختر عمه و دختر خاله اش بشینه صحنه های خلاف عفت نگاه کنه! در مورد بیان انتقاد هم از این بیشتر؟ که هر دروغی خواستند می نویسند و هر چرندی خواستند میگن و تحمل میشه؟ تا جایی که معاون وزارت خارجه سابق محبوبیت رئیس جمهور را با محبوبیت صدام حسین مقایسه کردند!هر آماری که بیان میشه هزار مقاله بر ضدش نوشته میشه! هزار سخنرانی میکنند و .... در مورد دانشجو و دانشگاه هم که می گویید نظر من اینه که خیلی از اینها زیادی مغرور شدند و فکر می کنند با 18 سال سن میشه رهبری فکری جامعه رو به دست گرفت و هر چی میگن درسته ! و حتی حاضر به شنیدن حرفای بقیه نیستند! و هی داد دموکراسی می زنند! برای نمونه توهین هایی که به اقای کروبی در دانشگاه شد رو می تونید ببینید. یا برهم زدن سخنرانی های کسانی که نظراتشون رو نمی پسندند. و صد البته فراموش کرده اند که هزینه هنگفت تحصیلشان از بیت المال مردم و توسط دولت اسلامی پرداخت شده و می بایست کسانی این را مرتب به ایشان یاداوری نماید! البته موافقم که همه مثل هم نیستند. و نباید بخاطر وجود یک عده ، همه را چنین خطاب کرد.[/quote] بنظر شما استدلالی که فرمودید منطقی است؟ اگر در فرهنگ کشوری خوردن شراب مجازه چرا باید برای ما سانسور بشه یا با عنوان عرق بیدمشک! و ... ترجمه بشه؟ در ضمن اگه شما نگران خانواده هستید پس هیچ سریال خارجی نباید نگاه کنید زیرا همه خانمهای خارجی بی حجاب هستند و اینکار مخالف عفت عمومیه!. چطور زمان امام صحنه های بقول شما خلاف عفت عمومی مجاز بود (ایشان پخش اینگونه سریالها رو مجاز دانسته بودند) ولی حالا خلاف عفت عمومی شده؟. اگر منظور شما از "که هر دروغی خواستند می نویسند و هر چرندی خواستند میگن و تحمل میشه؟" امثال روزنامه کیهان هستش که دوست عزیز این آزادی بیان نیست، آزادی فحش دادنه. بعنوان مثال همین کیهان اگه یک مقاله درباره علت چند برابر بودن بیماران ایدزی نسبت به میانگین کشوری در شهرهای ... و ... که از جمله ...ترین شهرهای ما هستند مطلبی بنویسه آنوقت ببینید چه بلایی سرش میاد!. دوست من این طبیعت دانشجویانه و خود را عقل کل می بینند، در همه جای دنیا این رفتار دانشجویان تحمل میشه و معمولا هم بعد از گذشت چند سال و آشنایی با مسائل جامعه از بسیاری از شعارهای خود دست بر می دارند یا آن را اصلاح یا باصطلاح پخته تر می کنند. درباره اینکه دانشجویان متوجه این نکته نیستند (بخصوص برخی شهرستانی ها) که هزینه تحصیل رایگان آنها از سوی ملت پرداخت می شه و باید از سطحی نگری و شعارهای پوچ دادن و ترویج برخی مطالب القا شده از دشمنان کشور پرهیز کنند کاملا و 100% با شما موافقم. این چیزی هستش که من در مواجه با دوستان پان ترکیست تا مسئولان رده بالای دانشگاه! (درباره اینکه حقوق آنها توسط مردم و دولت پرداخت می شه و نباید خودشان عامل آسیب زدن به دانشجو باشند) همواره به آنان گوشزد می کردم که البته فایده ای نداشت!. از بیان نظراتتون بسیار تشکر میکنم و موفق باشید.
  7. [quote]سلام خدمت دوستان عزیز قصد داشتم با وجود مصطفی عزیز وارد بحث نشم ولی دیدم بد نیست سوالی بکنم از ساشای عزیز [quote]این کلمه یعنی انقلابیون رو من به نقل از خاطرات آیت الله مهدوی کنی نوشتم. مراجعه کنید به خاطرات پخش شده در تلویزیون به مناسبت پیروزی انقلاب به تاریخ بهمن ماه 85 . شجاعت ایشان در بیان خاطراتشون باعث شد من ارادت خاصی نسبت به ایشان پیدا کنم.[/quote] دوست عزیز فکر نمیکنم این تکه از مصاحبه رو بعد از دوسال و نیم یادتون مونده باشه مگر اینکه در بعضی از سایتها که با ذره بین دنبال مطلب میگردن و صحبتهای خاصی رو ارائه میکنند خونده باشید. در غیر اینصورت شما حافظه فوقالعاده ای دارید. هیچ بنی بشری معصوم از خطا نبوده و نیست. هیچ کس منکر اشتباهات در هر انقلاب و جنگی نیست. ولی اینکه چرا ما فقط و فقط اشتباهات رو میبینیم جای بسی تعجب هست. مرحوم خلخالی در کنار این بحث شما خدمتی کرد که هیچکس نتونست انجامش بده. سن شما قد نمیده و برای حداقل 3-4 سالی مواد مخدر در ایران ریشه کن شده بود. ( امیدوارم اعدام قاچاقچیان مواد مخدر رو به حساب سیاست نذارید. [quote]هیچ کشوری در دنیا در 100 سال گذشته به اندازه ایالات متحده آمریکا به منافع مردم ما آسیب نزده و بنده مخالف هر گونه تلاش برای تطهیر دولت آمریکا هستم. جنایاتی که آنها در حق مردم ما انجام داده اند ریشه بسیاری از مشکلات و عقب ماندگی شدید کشور ماست، بنابراین اصلا نباید جلوی آنها کوتاه آمد، از آن طرف بقول مقام رهبری در صورت سودمند بودن رابطه برای مردم ایران نباید در برقراری آن درنگ کرد. [/quote] ساشا جان امیدوارم از اون دسته مردمی نباشی که منتظر ورود سربازهای امریکایی هستند !!! انشاالله هر موقع به مقامات عالیه رسیدی برای اینده حداقل 75 میلیون ادم زنده تصمیم بگیر.صلاح مملکت خویش خسروان دانند. [/quote] ممنون از لطف شما، بله حافظه بنده بد نیست. درباره ورود سربازان آمریکایی هم فکر می کنم دوباره باید مطلب من رو بخونید. شاید کمی پیچیده نوشتم ولی بنظر خودم که واضح بود؟! سیستم کشور ما پادشاهی نیست تا خسرویی داشته باشد. درباره رابطه با آمریکا هم تصمیم نهایی با رهبری است، بنابراین فرمایش شما موضوعیت ندارد. تصمیم مردم دخالتی در این موضوع ندارد بنده هم چون روحانی نیستم هرگز رهبر ایران نخواهم شد که بقول شما برای 75 میلیون نفر آدم زنده تصمیم بگیرم. خوشحال می شم از خاطرات شما که در زمان قدیم هم تشریف داشتید استفاده کنیم تا زوایای تاریک بیشتری برای من و دوستان روشن شود. از لطفتون پیشاپیش ممنونم.
  8. [quote] اون تیکه تصاحب اموال مردم توسط انقلابیون هم جالب بود اما عین این رو من از داستان فراریان مردم آذربایجان به ایران زمان انقلاب بلشویکها شنیدم. جای کلمات رو عوض نکردی؟! 2- مراجعه میکنیم همگی با هم چه اشکالی داره کتاب خوبی هست.[/quote] این کلمه یعنی انقلابیون رو من به نقل از خاطرات آیت الله مهدوی کنی نوشتم. مراجعه کنید به خاطرات پخش شده در تلویزیون به مناسبت پیروزی انقلاب به تاریخ بهمن ماه 85 . شجاعت ایشان در بیان خاطراتشون باعث شد من ارادت خاصی نسبت به ایشان پیدا کنم. خوشحالم که اهل مطالعه هستید و به دیگران هم توصیه می کنم خودشان رو درباره وقایع گذشته به یک منبع محدود نکنند. یادش بخیر زمان حیات امام خمینی ایشان بطور مرتب رادیو آمریکا و بی بی سی را گوش می کردند تا از حرفهای آنها و نیز اهداف آنها با خبر شوند. رادیو اسرائیل و مسکو هم براحتی قابل دریافت بود و هیچ پارازیتی از سوی دولت اعمال نمی شد. پدرم دقیقا یک رادیوی سونی مشابه رادیوی امام داشت. البته در آن زمان رادیوی آمریکا خیلی با الان فرق می کرد و لحن مودبانه ای داشت و از امام همواره با عنوان "آیت الله خمینی" یاد می شد و برام همیشه عجیب بود که با وجود اینکه او را دشمن می دانستند اما در عین حال این مرد بزرگ را تحسین می کردند. یادمه وقتی امام فوت کرد رادیو آمریکا گفت: آیت الله خمینی کسی بود که دو رئیس جمهور آمریکا را نا کام گذاشت!. یادش گرامی باد. در مقایسه الان تمام اطراف ما رو پارازیت و فیل*تر و ... فرا گرفته و در سریالهای تلویزیونی به طرز مسخره ای شراب خوردن و خانمها رو سانسور می کنند. بیاد بیارید سریالهایی مثل اوشین رو که دائم ساکی می خوردند! بعنوان نمونه سانسورهای اخیر هم به جومونگ دقت کنید تا گوشه ای از تفاوت دیدگاههای مسئولین زمان امام با الان رو ببینید. (شاید زمین تا آسمان)
  9. همانطور که می دانید ایشان از دانشجویان پیرو خط امام هستند. اما راجع به برنامه تلویزیونی اخیر، بنظر من نحوه بیان افراد می تونه تاثیر زیادی در شنونده و بیننده داشته باشه. شما یک مطلب رو می تونید جوری ادا کنید که در کسی عکس العملی ایجاد نکنه و یا لحنی رو انتخاب کنید که حتی افراد منصف رو هم به عکس العمل وادار کنه. بنده با لحن سخنان ایشان موافق نیستم و معتقدم در بسیاری موارد تا حد یک عوام ساده سطح مطالبشون رو پایین آوردند. بخصوص که ایشان استاد علوم سیاسی هستند و انتظار می رفت که لحن درایتمندانه تری بر گزینند. در ادامه چند نکته که بنظرم میاد خدمت دوستان بیان می کنم: 1- دیروز برنامه ای شبکه بی بی سی نشان داد که در آمریکا بدلیل شکایت خانواده یهودیان کشته شده در بمبگذاری حماس قصد دارند الواح گلی متعلق به ایران را با حکم دادگاه از دانشگاه شیکاگو گرفته و حراج کنند. در واقع دلیل اصلی که بیان شد این بود که دیگر هیچگونه اموالی از دولت ایران در دسترس نیست که بنوعی مطالب آقای زیبا کلام رو تایید می کنه. بیانات ایشان درباره تصرف غیر قانونی و غصب اموال مردم توسط افرادی خاص یا بقول آيت الله مهدوي كني انقلابیون بخصوص در اوایل انقلاب صحت داره. آیت الله مهدوی کنی در بیان خاطرات خود در تلویزیون بعنوان مثال زمین های ملاصدرای تهران رو مثال زدند و گفتند که الان بسیاری از آن انقلابیون با دخل و تصرف در اموال شخصی مردم و فروش آنها میلیاردر شده اند. البته ایشان فرمودند در همان زمان هم مخالف این مساله بوده اند ولی ظاهرا تاثیری نداشته. بنده خود شاهد یک نمونه بوده ام. روش کار هم به این ترتیب بود که قفل در را بریدند و وارد خانه مردم شدند و همه اموال داخل آن را تصاحب کردند و سپس اقدام به گرفتن سند و باطل کردن سند قبلی کردند. جالبه که ایشان در آن منزل هم صاحب فرزند شدند و هم به حج تمتع مشرف شدند!.خانه مذکور بعدا کوبیده و چند طبقه ساخته شد. بهمین راحتی!. 2- درباره اعدامها که بعضی دوستان بحث می کردند می توانید به کتاب خاطرات آقای خلخالی مراجعه کنید. 3- درباره اینکه منافع اقتصادی عده ای در عدم رابطه با آمریکا تامین می شود شک نکنید. ربطی به سیاست هم ندارد ولی بهرحال افراد پولدار روی سیاسیون برای تامین منافع کثیف خود تاثیر می گذارند و فشار وارد می کنند. یادم هست وقتی امام قطع نامه رو پذیرفت عده زیادی از بازاری ها سکته کردند!. 4- هیچ کشوری در دنیا در 100 سال گذشته به اندازه ایالات متحده آمریکا به منافع مردم ما آسیب نزده و بنده مخالف هر گونه تلاش برای تطهیر دولت آمریکا هستم. جنایاتی که آنها در حق مردم ما انجام داده اند ریشه بسیاری از مشکلات و عقب ماندگی شدید کشور ماست، بنابراین اصلا نباید جلوی آنها کوتاه آمد، از آن طرف بقول مقام رهبری در صورت سودمند بودن رابطه برای مردم ایران نباید در برقراری آن درنگ کرد. 5- خطاب به دوستی که معتقد بودند در ایران دموکراسی و آزادی بیان وجود دارد هم عرض می کنم دوست عزیز بهتر است به شعور همدیگر احترام بگذاریم. یا شما معنی دموکراسی و آزادی بیان را نمی دانید یا اینکه عمدا خودتان را نا آگاه نشان می دهید. گفتن اینکه در کشور ما آزادی بیان وجود دارد مثل آن است که بگوییم مردم کنیا همگی سفید پوست هستند!. اگر می خواهید از چیزی دفاع کنید لا اقل درباره چیزی بنویسید که درباره آن اطلاعاتی دارید یا اینکه بطور کلی قابل دفاع باشد. در صورتی که حداقل بحث آزادی بیان در ایران شامل موارد فوق نمی شود و بیشتر به شوخی شبیه است. برای همگی آرزوی موفقیت دارم.
  10. چیزهایی که بنظر من اومد اینه: 1- این موشک ارتفاع کوتاهتری از سجیل 1 داره. بدلیل اینکه هر دو مرحله اون از سوخت جامد استفاده می کنند اما در سجیل 1 مرحله اول از سوخت مایع استفاده می کرد و همچنین ماهواره بر امید. 2- سرعت آماده سازی بسیار بالاست و در واقع همیشه ظرف چند دقیقه آماده پرتاب می شود. 3- سرعت خروج اون از سایت پرتاب بسیار بالاست و اصلا قابل مقایسه با موشک شهاب 3 با سوخت جامد نیست. سرعت حرکتش واقعا جالب بود. 4- برد اون رو اگه فقط 2000 تا اعلام کردن بیشتر بخاطر نترسیدن کشورهای اروپایی هستش و الا بیشتر به شوخی شبیهه!. یعنی می خوان بگن که ما مثلا فقط سلاحهایی با برد تا اسرائیل می سازیم و کاری با جاهای دیگه نداریم!. 5- شاید سیستم دفاع موشکی رو با توجه به سرعتش کلا تعطیل کنن!. 6- به همه مهندسین تبریک می گم.
  11. [quote] منظور از گلوله تانك گلوله توپ بوده يا مسلسل تانك؟؟بعد با مسلسل كبري مگه ميشه به زره تانك نفوذ كرد؟مسلسل كبري 20 م م هست ديگه؟[/quote] بهتره زیاد وارد جزئیات نشیم. شاید تیر به خلبان خورده بوده و نه هلیکوپتر و منظور ایشون از تانک، خودرو بوده. چون با تیربار نمی شه تانک زد اونهم با هلی کوپتر آسیب دیده.
  12. توجه دوستان را به این تحلیل جلب می کنم. این موضوع رو از زوایای گوناگون بررسی کرده: http://tabnak.ir/pages/?cid=45062
  13. من راجع به انفجار راحت تانکهای چیفتن شنیده بودم ولی دیدن این صحنه بسیار تکان دهنده بود. فکر می کنم این تانک 50 تنی نه تنها موتور ضعیفی داشته بلکه زره اون هم چندان قوی نبوده. خاطرات زیادی از دوستانی که جبهه بودند راجع به جوش آوردن و ضعیف بودن موتور این تانک شنیدم که البته الان همشون رو با موتور قویتر تعویض کردن. اوایل جنگ یه تعدادی رو انگلیسی ها مجهز به هدفگیر لیزری کردن که خیلی تو شکار تانکهای عراقی بدرد خورد. بهر حال شاید از تکنولوژی انگلیس نباید بیشتر از این توقع داشت. جالبه که این تانک یکی از معیارهای بارگذاری تو طراحی پلها تو ایرانه یعنی یک بار 50 تنی. یادمه زمانی که روی پایان نامه کار می کردم با مقالاتی روبرو شدم که درباره یک نوع سازه بتنی بود که بر اساس آئین نامه انگلستان طراحی شده بود و تو چند مورد فرو ریخته بود و مجبور شده بودند بقیه رو با هزینه گزاف تقویت کنن. در صورتی که سازه های مشابه با طراحی بر اساس آئین نامه آلمان بسیار عالی عمل کرده بودند.
  14. [color=red] . بهتر است شکایت خودتون رو به دادگاه ارائه بدید . از بکار بردن نام شخص و اشخاص و سمتهاشون خودداری کنید. ارمانی [/color]
  15. [quote]با سلام به دوستان بايد بگم تاريخ ميگه كه كشور اسراييل و آل سعود و وهابيت ساخته و پرداخته سياست سياه انگلستان است كه اگه كسي شك داره ميتونه با يك سرج ساده به اسناد و مدارك زيادي رو در اين رابطه پيدا كنيد و در دوران معاصر هم القاعده و طالبان هم دست پرورده مشترك انگلستان و امريكاست البته بعضي ميگن كه اونا از كنترل اين دوكشور خارج شدند ولي سياست سياه رو هيچكس نمي تونه پيش بيني كنه حتي يك چيز ديگه حزب بعث رو هم ميگن ساخته و پرداخته دولت انگلستان حالا من نمي دونم دشمن واقعي ما كيه ![/quote] با شما موافقم ولی بنظر من انگلیسی ها متخصص ماهی از آب گل آلود گرفتن هستند . وهابی ها دنباله خوارج هستند که همیشه در تاریخ وجود داشته اند و نمی توان آنها را محدود به دوران معاصر دانست. انگلیسی ها از ضعف و اختلاف میان مسلمانان حداکثر استفاده را کرده و می کنند ولی مقصر اصلی خود متحجرین وهابی و برخی افراد منحرف دیگر هستند.