excahlibur

Members
  • تعداد محتوا

    40
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

تمامی ارسال های excahlibur

  1. این آقا بهتره ذکر هم بکنه منظور از نظارت چی بوده. احتمالا منظور از نظارت این میشه که معدود افراد منتخب از پژوهشگاه فضایی (به همراه سپاه و سازمان فضایی) رو فرستاده بودن برای آموزش، روسا اجازه نمیدادن مدلهای دینامیکی ماهواره رو ببینن چه برسه به مدل کیفی و پروازی (( ماهواره اصلی که بماند.)) در مورد پروسه اجراش هم خیلی درخشان بود. نزدیک به 100 نفر از پژوهشگاه فضایی و پژوهشکده های تابعش (سازمان فضایی رو نمیدونم چند نفر بودن) رو برای انتقال به پروژه خیام ثبت نام میکنن و قرار بود که طی دو دوره 45 روزه ببرن روسیه برای آموزش. آخر سر روسیه شد اطراف تهران.
  2. همونطوری که قبلا خودتون گفتین، با داشتن یه دیپلماسی فعال، هوشمند و عقلانی و همچنین استفاده از کارشناسان خبره اقتصادی و در اینجا وزارت دفاع و نیروی هوایی در وزارت امورخارجه و به دور از موضعگیریها و اندرکنشهای احساسی میشه یه کارای درست و حسابی برای نیروی هوایی انجام داد.
  3. با توجه به نوسانات شدید قیمت دلار و بحث تحریم شدید برای تهیه قطعات خاص قسمت اعظم بودجه یه پروژه رو تهیه قطعات شامل میشه. به طور مثال میگم برای تهیه یه سری حسگر با استانداردهای بین‌المللی و تحویل دهی بعد از سال 99، تویه متن قرارداد دلار رو 45000 تومن با دولت حساب میکنن.
  4. باسلام یه سری غلط ریز داره. به نظرم هم فونت توضیحات عوض بشه باعث روان تر شدن خوانش میشه.
  5. اگه دیر نشده محور 1 انتخاب میشه. نیروی زرهی نداریم و چون نیروهای پیاده مهاجم رزم شهری دیدن به نظرم به عنوان نیروهای تمام کننده برای فتح شهر، این محور مناسبتر هست.
  6. قبلا یه عکس اینفوگرافیک از ناوگروه دیده بودم که علاوه بر کشتی های بالا شامل کشتی لجستیک پشتیبانی شامل سوخت و آذوقه، کشتی های کشف مین و زیرسطحی‌های تهاجمی هم هست.
  7. موردی که خود آمریکاییا بهش حساسیت زیادی نشون دادن تو رسانه ها بحث مداومت این برنامه هست. به نظرم اگه این حرکت ارسال نفت کش بخواد ادامه پیدا کنه امریکا واکنش نشون میده. اما برای این دوره 5 تا نفت کش احتمالش میتونه کم باشه
  8. - به جز منابعی که داخل ویکیپدیا مبنی بر انتقال یاخونت از طریق سوریه به ایران انتقال پیدا کرده، منابع دیگه ای هم وجود داره؟ چون تا اونجاییکه یادمه ایران برای به دست آوردن سیستم دفاع ساحلی باستیون بر مبنای همین یاخونت بعد برجام اظهار علاقه کرده بود. - طراحی پلتفرم مشترکی که بتونه مدلهای مختلفی از موشکها رو برای پرتاب عمودی ساپورت کنه هم به نظر میاد خودش یک گلوگاه مهم باشه. به طوریکه اگه اشتباه نکنم نیروی دریایی فرانسه از مدل امریکایی استفاده کرده. مگر اینکه از چین یه سری انتقال فناوری داشته باشیم که این مورد هم شاملش باشه.
  9. ناهید 1 بدون رانشگر هست. ناهید2 با رانشگر گاز گرم و پارس1 هم با رانشگر گاز سرد. وزن ناهید1 هم اگه اشتباه نکنم 80 کیلو هست حدودا
  10. قیمت این هواپیما براساس ویکی 160 میلیون دلار هست در حالیکه آنتونوف 124 رو 70 تا 100 میلیون دلار زده و مشخصات روی کاغذ آنتونوف یک سروگردن از این هواپیما بالاتره. در مورد C17 گلوب مستر هم با قیمت 216 میلیون دلار و مشخصات بالاتر و فناوری آمریکایی که امتحانش رو تو خیلی از کشورا پس داده حرفی نمیزنم. حالا این هواپیما چرا اینقدر گرونه و ارزش خرید رو داره برا کشوری؟؟
  11. به نظرم به عنوان تراستر جهت کنترل وضعیت در فاز ترمینال استفاده میشه. مثل divert thruster سامانه تاد
  12. سازمان فضایی الان زرنگ شده. ماهواره ظفر 1و2 درکار نیست. ظفر 1 مدل کیفی ماهواره بوده که خود سازمان برای این پرتاب در نظر گرفته بوده. ماهواره ظفر2 هم مدل پروازی (مدل اصلی) ماهواره هست. ماهواره واقعیه ظفر همین ظفر به اصطلاح 2 هست.
  13. اندازه برحسب فوت ft هست
  14. با سلام تشکر از ارائه مطلبتون. متاسفانه ترجمه ارائه شده برای انتقال مطلب و فهم اون ضعیف است. در صورت امکان ویرایش بشه
  15. این به قول شما نتیجه ای که از طریق مقاومت به دست اومد چی هست؟ نه اینکه فقط مردم یمن به خاک و خون کشیده شدن و زیرساختاشون تقریبا از بین رفت. ازونطرف خسارات وارده به متجاوز چی بوده؟ چنتا حمله به پایگاههای نظامی که اونجور اخبار نشون داده تلفات سنگینی به همراه نداشته. به هیچ عنوان عربستان و امارت تنبیه نشدن. اگه این استراتژی که تو یمن پیاده شد بخواد به عنوان استراتژی ایران تو جنگ احتمالی باشه، قطع به یقین باید مقاومت بوسید گذاشت لب طاقچه یه چیزی کشید روش که فقط باعث خفت برای مردمش میشه
  16. احتمالا منظور دوستمون 2000 متر بر ثانیه باید باشه
  17. با سلام https://en.wikipedia.org/wiki/Yadollah_Javadpour
  18. excahlibur

    قاهر F-313

    با عرض پوزش از استاد عزیز MR9ُ =========== کلمات انتخاب شده برای توصیف سیستم معیوب-مشکل زا-رو به موت حال حاضر حاکمیتی بهترین توصیف رو می رسونه. البته لازم به خویشتنداری نیست. اعمال و افکار تفکر ======== متبوع شما گویای همه چی هست. آنچه عیان هست چه حاجت به بیان است. سیاست حاکمه چهل سال اخیر در رابطه با کشورایه همجوار تااونوره همجوار نشون داده حاکمیت شکست خورده چقدر منافع ملی رو برای ایجاد اسباب راحتی ملت خودش فراهم کرده. =========== =============((بیرون کردن استعمارگر و حفظ استقلال)). نه اینجا میدون سرخه نه شما لنین هستی نه من پرولتاریا. . گفتمان انقلابی دهه ۸۰ طیف جریان شما هم مشاهده شد. صدای خرد شدن استخوون ملت و صنعت و طبیعتش هنوز هم داره میاد.
  19. excahlibur

    قاهر F-313

    دوست محترم تاکید واقعی شما بر استقلال که به باور امثال شما امریکا رو اذیت میکنه بر مبنای حماقت هست. یه ایدیولوژی احمقانه که از ۴۰ سال پیش تویه این آب و خاک حکمفرما شده. کشورهای هستن که کارشون رو دارن انجام میدن و استقلال خودشون رو دارن و زندگی مردمشون هم رویه روال عادیه. نه تویه ایران که از فرد نشسته رویه نوک هرم قدرت تا پایینش کل ایدیولوژیش برمبنای دشمن تراشی هست و اگه این رو ازش بگیری هیچی برایه ارایه کردن نداره. یاحق
  20. از یه طرف میگیم اسراییل که هیچ آمریکاش هم غلطی نمینونه بکنه؛ میگیرن میزنن و میرن انگار نه انگار از یه طرف دیگه اوضاع داخلیمون اینجوریه: محیط زیست-وضع دلار-کلی موارد دیگه اصلا این چیزا مهم نیست. مهم اینه که به قول بزرگ بزرگتون: آمریکا و استکبار از اقتدار ایران اسلامی میترسه. حالا موندم اقتدار تو چی؟؟؟ دانایان دانند.
  21. استاد بزرگوار MR9 این سه واژه قرمز رنگ رو میشه یه توضیح بدین  بعد هم یه توضیح مختصر در مورد جدول بدین مثل عبارات زیر "تمرکز بر تاثیرات بر سطح نشانه" یا "ملاحظات زمانی غیر صریح و پویا(مبهم)"   من دوبار خوندم ولی نشد که هضمش کنم   با تشکر از زحمات خفن شما 
  22. با سلام  این عکسایی که گذاشتین یکم آشنا میزنه فک کنم برایه عملیات سربازایه آمریکایی باید باشه   قبلن هم فک کنم برایه یه عملیات دیگه سربازایه عراقی به این عکسا استناد شده بود   باز هم حدسه البته
  23. اگر جدن این پروژه های هردنبیلی کسری پایان خدمت بخاد راهگشای گلوگاههای نظلمیه ایران باشه باید فاتحه کل مجموعه ساخت و ساز نظامیه ایران رو خوند و درش رو گل گرفت.   بطور نمونه عرض میکنم که اگه شما به جایییکه من توش درس میخوندم بودین، و اون جو گرفتن پروژه کسری خدمت رو میدیدین که چجوری بچه ها پروژه رو میگیرن و تفمالیش میکنن و تحویل میدن مختون سوت میکشه.   از دوستایه خودم دانشجویه دکتراست. پروژه از وزارت دفاع گرفت برایه تحلیل سی اف دی یه نوع باتریه خاص. نوع باتری مشخص بود برای کاربرد در موشک هست. این دوست ما هم با توجه به رشته ایی که میخوند، اطلاعات تخصصیه خاصی نداشت. با یکم پرس و جو فهمید که یه نرم افزار تو زمینه مورد نظرش رو میتونه استفاده کنه. حالا شما فرض کن برا اولین بار با این نرم افزار آشنا شده. هیچی دیگه خلاصه کلام؛ چنتا توتوریال رو خوند. باتری خودش رو هم مدل کرد. خدا رو شکر تو این نرم افزار کافیه شما شکل رو بکشی با تعیین نوع معادله حاکم و شرایط مرزیش خودش یه مش بندی انجام میده. مش بندی رو هم الله بختکی انجام داد نزدیک یه هفته هم ران گرفت. یه سری جواب رو هم استخراج کردو تو ارائه هم به قول خودش یه دو سه تا سرهنگ با لیسانس شیمی نشسته بوده اصن نمیدونستن اسم معادلات حاکم بر مسئله چیه (در این حد پرت بودن!!!1) ارائشو هم داد. تشویق هم شد. 9 ماه هم کسری گرفت. کل پروسه دریافت پروژه و تحویلش به 45 روز هم نرسید.     مورد دیگه هم باز هم از بچه های خودمون، شبیه سازی انواع موتور برا سازمان هوایی(قدیم که خیلی رویه موتور وانکل کار میکردن) الان یه مقدار آپگرید کردن رفتن سراغ موتورهای جت. اینجاهم متاسفانه باز شاهد سیستم پیچوندن در حد لالیگا هست.