EBRAHIM

بمب الکترومغناطیسی-EMP

Recommended Posts

بسیاری از وسایل پیرامون ما برای کارکردن به انرژی برق نیاز دارند و بخش عمده ای از زندگی ما به برق متکی است برخی از وسایل مانند تلویزیون ها ، رادیوها ، لامپ ها،گرم کننده های برقی و... همگی به انرژی برق نیازدارند .حال تصور کنید در طول یک روز برق خانه شما قطع شود چراغ ها،تلویزیون و رادیو کار نمی کنند. بعد از مدتی از بیکاری به دور خود چرخ می زنید و پس از چند ساعت، ماندن درخانه برای شما طاقت فرسا خواهد شد. حال اگر چنین مشکلی را در مقیاس بزرگتر فرض کنیم این مشکلات هم بزرگتر می شوند. به عنوان مثال دریک شهر خدمات اجتماعی از قبیل اورژانس ، پلیس ، تجهیزات بیمارستانی و همه و همه از کار می افتند. مشکلاتی از این قبیل ممکن است حتی منجر به مرگ انسان هم شود. کارخانه های مواد غذایی بر اثر از کار افتادن سردخانه ها یشان متحمل میلیون ها دلار ضرر می شوند و درصورتی که این وضعیت باقی بماند، نیروهای دولتی و خدمات دولت هم از کار خواهند افتاد.

با توجه به این گفته ها ، دیده می شود که یکی از نیاز های جدی بشر امروز انرژی الکتریکی است.

بمب الکترومغناطیسی یا ای ـ بمب ((e-bomb اسلحه ای است که آن را به قصد نابود کردن این جزء جدایی ناپذیر (انرژی برق) از زندگی بشر ساخته اند. این بمب به سادگی می تواند تمام دستگاههای الکترونیکی را که بشر از آنها استفاده می کند از کار بیندازد. به عنوان مثال می تواند در عرض چند ثانیه ژنراتورهای برق را از حرکت بیندازد، ماشین ها را از حرکت باز ایستاند، و حتی می تواند امکان استفاده از تلفن راهم از ما بگیرد.
یک بمب قوی می تواند قدرت نظامی یک شهر را کاملاً به 200 سال عقب برگرداند. دولت آمریکا سالهاست که تحقیقات در این زمینه را دنبال می کند. عده ای اعتقاد دارند که هم اکنون چنین سلاح هایی در زرادخانه های آنها وجود دارد.از طرفی دیگر گروهک های تروریستی هم می توانند از این تکنولوژی استفاده کنند وبا ساختن بمب های الکترونیکی صدمات زیاد و سنگین را به آمریکا برسانند

در این بخش ما به شرح فرضیات بنیادین و تکنولوژی بمب های الکترومغناطیسی می پردازیم.

طرز کار اصلی این بمب های الکترومغناطیسی یا در مبحث بزرگترElectro Magnetic Pulse weapon (EMP) مبنای اسلحه های اتمی یا تکانه ی برقاطیسی بسیار ساده است این اسلحه ها با ایجاد میدان قوی الکترومغناطیسی تمام مدارات برقی را درهم می شکند . اگر با طرز کار آهنربا های برقی یا رادیو آشنا هستید پس حتماً می دانید که الکترو_ مغناطیسی چیز ویژه و جدیدی نیست . سیگنال های تلویزیونی و امواج AM و FMرادیویی ، تلفن های همراه و چراغ های ماکروویو و امواجX-ray . مقصود ما این است که بفهمیم آیا آهن ربا های الکتریکی می توانند مولد میدان الکتریکی ای باشند که بتوان آن را به صورتی تغییر داد که بتواند موجب ایجاد الکتریسیته شود.

در ابتدا باید توضیح داد که یک فرستنده ی رادیویی ساده چگونه میدان الکتریکی که توسط افت و خیزهای متناوب تولید می شود، را می تواند به جریان برق دریک رسانای هم جوار دیگر تبدیل کند (مثل آنتن های گیرنده ی رادیوای ) یک فرستنده ی رادیویی می تواند امواج رادیویی را به صورت سیگنال به یک گیرنده برساند حال اگر سیگنال ها را قوی و پرانرژی کنیم (میدان مغناطیسی) می تواند به مقدار زیادی الکتریسیته تبدیل شود. یک موج قوی می تواند یک قطعۀ نیمه رسانا دریک رادیو را بسوزانندو یاآن هارا فراتر از آن که قابل تعمیر باشد از هم بپاشند. بنابرین خریدن یک رادیوی جدید می تواند ساده و راحت ترین کار برای حل این مشکل باشد .

نوسانات شدید میدان مغناطیسی می تواند موجب به وجود آمدن برق زیادی در هر نوع وسیله ی رسانای دیگر شود، به عنوان مثال خطوط تلفن، خطوط انتقال قدرت و حتی لوله های هوای فلزی. این امواج می توانند به طور غیر عمدی هر وسیله ی الکتریکی که در طیف امواجشان قرار گیرد، از جمله شبکه های کامپیوتری که به خطوط تلفن وصل شده اند را از کار بیندازد، یک موج قوی تر و بزرگتر می تواند دستگاه های نیمه رسانا را بسوزاند، سیم کشی ها را ذوب کند، باتری ها را منفجر کند و حتی مبدل های الکتریکی را هم نابود کند. راه های زیادی برای تولید و آزاد سازی چنین میدان های مغناطیسی وجود دارد. حال نگاهی به چند راه ممکن برای ساخت اسلحه های (EMP ) می اندازیم. با توجه به این که اندیشه ساخت اسلحه های (EMP ) مدت ها است که وجود دارد چند سالی بیشتر نیست که همه ی نگاه ها را به خود متوجه کرده است و در سر فصل مقاله ها و عناوین جایی برای خود باز کرده . در طی سال های 1960 تا1980،آمریکا نگران ترین کشوری بوده است که متوجه خطر حمله های الکترومغناطیسی اتمی بود.

اندیشه ونقطةعطف تحقیقات هسته ای به سال1950 بر می گردد در سال 1958آمریکایی ها اولین بمب هیدروژنی خود را امتحان کردند که نتایج بسیار خارق العاده ای را برای آنها همراه داشت. امتحان یک انفجارهسته ای به روی اقیانوس آرام باعث شد که از طرفی لامپ های بخش هایی از جزایر هاوایی منفجر شوند و از طرفی دیگر هزاران مایل دورتر یعنی در استرالیا بسیاری از تجهیزات رادیویی آنان منفجر گردد .

محققان نشان دادند که درهم ریختگی الکتریکی به دلیل اثرات این انفجار بوده است. تئوری که در سال 1925توسط فیزیک دانی داده شده بود مبنی براین بود که فتون های انرژی الکترومغناطیسی می توانند الکترون های موادی را که دارای عدد اتمی کمی هستند با ضربه ی اندکی از اتم جدا کنند . در آزمایشی که در سال 1958 انجام شد محققان نتیجه گرفتند فتون هایی را که از انفجار شدید تشعشعات گاما به وجود می آید، مقدار بسیار زیادی از الکترون های اتم های اکسیژن و نیتروژنی که در جو وجود دارند را جدا می کند. این سیل عظیم الکترون ها هم کنشی با میدان مغناطیسی زمین برای بو جود آوردن یک جریان الکتریکی متغییر داشت که موجب ایجاد یک میدان مغناطیسی بسیار قوی بود. پالس الکترومغناطیسی حاصل یک جریان الکتریکی قوی در سطحی بسیار گسترده به وجود می آورد.

سازمان اطلاعات ایالات متحده در زمان جنگ سرد با ترس از این که اتحاد جماهیر شوروی موشک اتمی 50 کیلومتر بالاتر از سطح ایالات متحده پرتاب کند و به نتایج نظریۀ اشاره شده در مقیاس وسیع دست پیدا کند. آن ها از این می ترسیدند که انفجار الکترومغناطیسی حاصله ، تمام ابزارهای الکتریکی را در سراسر ایالات متحده از بین ببرد.

هنوز احتمال چنین حمله ای به دیگر ملت ها وجود دارد اما این موضوع دیگر مسئله ی اصلی و موردتوجه ایالات متحده نیست.امروزه سازمان اطلاعات ایلات متحده به دستگاه های غیر اتمی EMP مانند e-bomb اهمیت بیشتری می دهد. این سلاح ها به اندازه ی بمب اتم، منطقه ی گسترده ای را تحت تاثیر قرار نمی دهد. چون آن ها فوتون ها را در ارتفاع زیادی از سطح زمین منفجر نمی کنند. اما می توانند برای ایجاد خاموشی کامل در سطح محلی به کار روند.



اسلحه های برقاطیسی غیر اتمی

به نظر می رسد که ایلات متحده چنین اسلحه هایی را در زرادخانه های خود دارد، ولی اینکه چه مدلی از آنها را در اختیار دارد معلوم نیست. بیشتر تحقیقات ایالات متحده با مشکل قدرت زیاد امواج روبه رو هستند. با توجه به صحبت های گزارش گرها و خبر نگاران چنین اسلحه هایی در جنگ عراق هم مورد استفاده قرار گرفته است .

در حقیقت بیشتر بمب های برقاطیسی ایالات متحده بمب های واقعی نیستند. آن ها بیشتر شبیه اجاق های ماکروویو هستند که دارای پرتو های متمرکزی از انرژی هستند. این امکان وجود دارد که این تکنولوژی بسیار پیشرفته و گران به روی موشک های کروز سوار شده باشند و این تنها یک قسمتی از بحث بمب های الکترونیکی بود.

به کار بردن منابع ارزان ؛ مهندسی ارتش بنیادین.

یک سازمان تروریستی می تواند به سادگی یک بمب e-bomb خطرناک بسازد. در اواخر ستامبر2001 مهندس های طراز اول یک مقاله در مورد احتمال وجود این ابزار نوشتند. این مقاله به روی ژنراتورهای شارش متراکم که فکراولیه آن ها به سال 1950 برمی گردند توجه کرده بود و در مورد e-bomb های قدرتمند ارزان قیمت توضیحاتی داده بود.

فکر اصلی این طرح نوشته گزارش فردی به نام کارلو کوپ، یک تجزیه و تحلیل کننده ی مسائل دفاعی بود. اندیشه ی بزرگ ساخت این وسیله، واقعأ برای نیروهای دولتی برای مدتی مهم بود. البته هیچ کس قادر به ساخت دستگاه e-bomb با این توضیح به تنهایی نخواهد بود. بمب شامل یک سیلندر فلزی است که به عنوان آرمیچر توسط یک حلقه ی مارپیچ از سیم پیچ نگهداری شده است . سیلندر آرمیچر، با مواد منفجره ی قوی و یک پوشش قوی بیرونی که تمامی دستگاه را پوشانده است احاطه شده است.

موتور، سیلندر را که به طور مجزادریک محیط خلأقراردارد ، می چرخاند. بمب همچنین منشأ قدرتی دارد(مثل خازن) که میتواند به مسیر سیم پیچ وصل شود.

در این قسمت ترتیب رخدادهایی را که برای انفجار بمب رخ می دهد را می توانید ببینید :

یک سوئیچ به خازن وصل شده . بخش متحرک سیم پیچ الکتریسیته ی جاری را به سیمها منتقل می کند. این ژنراتورها میدان مغناطیسی بسیار قوی دارند . مکانیزم ساده ی یک فیوز مواد منفجره را فعال می کند .

انفجار به صورت موج از وسط سیلندر آرمیچر عبور می کند، این موج انفجار از وسط سیلندر در تماس با سیم پیچ ساکن قرار می گیرد . Stator Winding این یک دوره چرخش در حوزه ی قلمرو مدار می سازد که استاتور را از منبع تغذیه خود قطع می کند. چرخش کوتاه استاتور باعث ایجاد میدان مغناطیسی فشرده می شود که در نتیجه یک انفجار الکترومغناطیسی قوی را به وجود می آورد.بیشتر این اسلحه ها می توانند تا اندازه ی کوچکی منطقه ای را تحت تأثیر خود قرار دهند البته نه به اندازه ی حمله ی بمب های الکترو_ مغناطیسی اتمی ولی می تواند خسارات جدی وارد کند.

ایالات متحده به خاطر این که این اسلحه ها به هیچ وجه مرگ آور نیستند از شرح آن ها صرف نظر کرده ولی این اسلحه ها به صورت جدی مخرب هستند. یک حمله با بمب برقاطیسی می تواند زندگی را در ساختمان ها فلج و نابود کند همچنین می تواند باعث نابودی یک ارتش بزرگ باشد.

در اینجا انواع سنا ریو های ممکن برای حمله های مختلف وجود دارد.

پالس های میدان مغناطیسی سطح پایین می توانند به طور موقت سیستمهای الکتریکی را از کار بیندازد . پالس های قوی تر می توانند برنامه های کامپیوتری را خراب کنند ونیز انفجار های خیلی قدرتمند می تواند به طور کلی وسایل و تجهیزات الکتریکی را از کار بیندازد.

در جنگاوری مدرن سطوح مختلفی از حملات انجام می شوند تعدادی از عملیات های مهم جنگ را بدون زخمی و شکنجه کردن نیروها انجام دهند. به عنوان مثال e-bomb می تواند به طور مؤثر،تحرکات نظامی دشمن رامتوقف سازد.

- سیستم های کنترلی وسایل نقلیه

- هدف قرار دادن سیستم های زمینی بر روی بمب ها و موشک ها

- سیستم های ارتباطی

- سیستم های راه بری ، ناوبری، هدایت ، تعیین مسیر

- سیستم های سنسور بلند یا کوتاه(رادارها)

یک e-bomb می تواند مخصوصاً در مواردی مانند تهاجم به عراق موًثر باشد. به دلیل این که پالس ها می توانند روی خنثی کردن زاغه های مهمات زیرزمینی تأثیرگذار باشند. یک انفجار اتمی در منهدم کردن خیلی از این زاغه ها می تواند مؤثر باشد ولی به طور بالقوه می تواند شامل خراب کردن و با خاک یکسان نمودن مناطق اطراف و خانه های مسکونی نیز باشد. یک پالس الکترومغناطیسی می تواند از زمین بگذرد و زاغه ها را از کار بیندازد ، همچنین چراغ ها و سیستم های تهویه ی هوا، ارتباطات و از جمله درهای الکترونیکی را از کار بیندازد،و در حقیقت می تواند به طور کلی یک بانک زاغه را از کار بیندازد و غیر قابل استفاده نماید.

همچنین نیروهای ایالات متحده به سادگی می توانند توسط حملات EMP مورد آسیب و صدمه قرار گیرند. اگر چه در سال های اخیر ایالات متحده متخصص های الکترونیک را برای به روزسازی زرادخانه ها اضافه کرده است.

یک حمله ی گسترده تر الکترومغناطیسی در هر کشوری می تواند توانایی سازماندهی نیروهای آن کشور را به خطر بیندازد.

نیروهای زمینی می توانند به طور کامل و به درستی اسلحه های غیر الکترونیکی را مثل مسلسل ها از کار بیندازد، ولی آن ها می توانند اسلحه های الکترونیکی داشته باشند؛ وسایلی که به طور مؤثر دشمن را نابود می کند. یک حمله ی برقاطیسی می تواند هر ارتشی را تضعیف کند.

اگر یک EMP برق یک بیمارستان را از کار بیندازد به عنوان مثال کسی که برای ادامه ی زندگی اش در اتاق عمل تلاش می شود بلا فاصله ناتوان شده و شاید حتی بمیرد. یکEMP شاید وسایل نقلیه را از کار بیندازد مانند وسایل هوایی که می توانند سبب به وجود آمدن حادثه های مرگ آور شود.

در پایان مهم ترین تأثیر جانبی یک e-bomb می تواند عامل روانی باشد، یک حمله ی کامل ودر سطح بالای الکترومغناطیسی در یک کشور پیشرفته در مدت زمان اندک می تواند زندگی مدرن را به یک وقفه ی آزار دهنده تبدیل کند.

همه زنده می مانند ولی آن ها خودشان را در یک دنیای کاملا متفاوت پیدا می کنند . دنیایی بدون برق و الکتریسیته ... !!!
=====================
منبع

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دستت درد نكند مطلب جالب و مفيدي بود. ان شاء الله فرصت كنم ادامه تاپيك جنگ الكترونيك را كامل ميكنم تا مكمل اين پست شود. مطلب رو هم پيدا كردم پست ميكنم. :D

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
Electromagnetic Pulse (EMP) يا اى-بمب EMP بدونِ ضرر جانى تمام سيستمهاى برق، كمپيوتر و الكترونيك راه از كار خواهد انداخت. گفته ميشود كه US در ساله ۱۹۹۱ و ۲۰۰۳ از نوع آزمايشى ِ-بمب استفاده كرد و بطور مثال برخى از سيستمهاى padafand هوايى و تلويزيون عرق را از كار انداخت. آيا ما در برابر EMP ايمن هستيم؟؟ در صورت چنين پديده از سيستمهاى padaafand موشك و radar ما چه كارى ساخته است؟ سايت هاى مرجع: http://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_pulse http://www.globalsecurity.org/military/systems/munitions/hpm.htm http://www.cbsnews.com/stories/2003/03/25/iraq/main546081.shtml

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
متاسفانه هیچ پدافند موثری در برابر EMPها وجود نداره و حتی یکی از بزرگترین ترس های آمریکا در جنگ سرد استفاده شوروی ار این تسلیحات بود. icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
میتوان گفت سلاحی است بسیار ساده و ارزان اما با قدرت تخریب بیش از بمب هسته ای! یک انفجار الکترومغناطیسی باعث از کار افتادن تمام دستگاههای الکترونیکی تا شعاع صدهها کیلومتر خواهد شد و قدرت امواج آن بقدری است که تا دهها کیلومتری عمق زمین و به پایگاههای ضد اتمی هم نفوذ میکند. هواپیماها یهو مثل سنگ میفتن زمین ، تلفن ، ماهواره ، کامپیوتر ... از کار میفتد. چراغها و تلویزیون بر اثر افزایش جریان منفجر میشوند. در کل یک کشور را به قرون وسطی باز میگرداند!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شاید یکی از راها ساختن شیلترهای اف اس مقاوم در برابر میدان و جریان الکترومغناتیسم باشد. دوستان فیزیکدان در این مورد دانش واطلاع جامع دارند و در سایت وکی پیدیا مطالب ببِشتر در باره میتوانید کسب کنید.http://en.wikipedia.org/wiki/Faraday_cage Faraday shield اف ا س شاید با ساختن این نوع شیلترها و نصب کردن سیستمهای مهم حیاطی و پدافندی درون شیلتر اف اس میتوان تا حد زیاد درصد آسیب پذیری را پایین آورد. برای این کار بایستی یک شبکه گسترده از کابل تهیه کرد و تمام سیستمهایکه از این شبکه تغذیه میشوند را درون شیلتر جای داد. سپس کابلهای که از بیرون جهت تغذیه سامانه ها وارد شیلت میشوند بایستی دارای حفاظ باشند در غیراین کابلها مثل آنتن عمل کرده و میدان مغناطیسم ایجاد شده رابا خودحمل و وارد دستگاههای الکترونیکی وا کمپیوترهای موجود در شیلت میِکنند. البته نه اینکه برای هر کابل یک لایه حفاظی جداگانه بلکه صدها یا هزاران کابل دریک پوشش ا ف اس مانند جای خواهند گرفت. دوستان در صورت علاقه جهت مطاله بیشتر به سایتهای تکنولوزی اطلاعی نظامی رجوع کنند. دیگر اینکه میتوان عایقهای را از طریق ا سپری روی قطعاط ریزترسیستمهای الکترونیِکی ایجاد کرد. البته این عایقها بایتی هر چند یکبار جهت اکسیده نشدن کنترل کیفی شوند. فرایند دیگر جایگزینی فایبر اپتیک بجای کابلهای مسی ست. چون فایبر اپتیک در مقابل یی ام پی خیلی مقاومتر میباشد. باید در ننظر داشت که با پیشرفت نانو تکنیک سیستمهای الکترنیک مقاومتر و درصد آسیب پذیری در مقابل یک حمله یی ام پی به مراطب کمتر خواهد شد. از طرف دیگر هر چه سیستمها کوچکتر بشند انرژی کمتری برای ضربه زدن لازم خواهد بود. نکته دیگر باید تمام آنتنها را درون شیلترنصب کرد در غیر این آنتنها نقش حدایت کننده امواج یی ام پی را بازی خواهند کرد. icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نمیدونم اسمش همینه یا نه بمب گرافیتی این یه EMP هست یا من اشتباه شنیدم icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته روش هایی که ذکر شد می تونه تا حدی موثر باشه ولی استفاده از فیبر نوری به دلیل این که از یک تبدیل کننده استفاده می شه آسیب پذیر می شه. روش دیگه ای که در فاصله نسبتا دور از انفجار بمب مورد استفاده است:ایجاد دیواره هایی از سرب به قطر 6 سانتیمتر و پوششش با بتن مسلح یا بتن با چگالی بالاست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
واقع بین باشید دوستان آمریکا حتی تا صدسال دیگه نمی تونه خودش رو نسبت به این گونه سلاح ها مقاوم کنه! همچنین ما ولی اون بیشتر ضربه می خوره! از دوستان می خوام راجب وضعیت سلاح های EMP در ایران یکم بیشتر اطلاع رسانی کنند! اینطور که من فهمیدم شهاب-3 دارای کلاهک های از نوع EMP نیز می باشد!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پیرامون بمبهای الکترو مغناطیسی: در یک ازمایش هسته ای که در سال 1992 با نان شلیک به ستاره ی ماهی با قدرت 1400 کیلو تن و در ارتفاع 400 کیلو متری از سطح اقیانوس اطلس و در فضا به عمل امد ،ملاحظه شد که پالسهای الکترونیکی ایجاد شده در تجهیزات ماهواره ای و مخابراتی فرکانس بالا ایجاد اختلال کردند. لامپهای الکترونیکی از کار افتادند و دزدگیرهای ماسسات قفل و یا مختل شدند. تحلیل فنی این پدیده این بود که امواج الکترونیکی پر قدرت ماکروویو (high power micro wave)در هوا همانند صاعقه عمل نموده و در نیمه هادی ها و قطعات الکترونیکی نظیر "ترانزیستورها"،"دیودها"و "مقاتومتها" اختلال ایجاد کرده است. این پدیده در عمل منجر به تولید بمب های "EMP"شد که به ساعقه الکترونیکی موسوم میباشند. این ساعقه باعث ایجاد مشکل بیولوژیکی و شیمیایی نشده و فقط از طریق انتنها و لوله کشی ها میتواند ذخایر الکترونیکی جمعی را که بعضا نیز مانند رایانه،رادار و سامانه های موشکی با اهمیت هستند،غیر عملیاتی نماید. با این توصیف چنانچه مولد چنین صاعقه ای در بمب ،به هواپیما های بدونه خلبان و یا موشک های کروز، سوار و بر روی هدف عمل نماید ،میتواند در تجهیزات الکترونیکی منطقه اعم از نظامی و غیر نظامی و شهری از جمله سامانه های مخابراتی شهری ،بانکها و رایانه ها و.... اختلال جدی ایجاد نماید. بر اساس گزارش تایید نشده ، آمریکا از چنین بمبی در جنگ بالکان و نیز جنگ خلیج فارس استفاده کرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خرید تجهیزات بمب الکتر.مغناطیسی icon_eek :mrgreen:
http://www.amazing1.com/emp.htm

البته یه رفیق داشتم که میگفت داره میسازه ولی نمیدونه چطوری آزمایش کنه بنده خدا فکر میکرد ممکنه همه موبایل کامپیوترو تجهیزات مردم بسوزه ملت نفرینش کنند :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
این تاپیک خوب و به جایی بود که بصورت ساده طرز عملکرد بمبهای الکترونیکی رو شرح میداد که متاسفانه در بین دیگر تاپیکها ناپدید شد.
برای ازمایش اون هم میشه یه جای دنج و خلوت گیر اورد. اگر فیلم 11 یار اوشن رو نگاه کرده باشید از این بمب که از دانشکده فیزیک دزدیده بودند برای قطع موقتی برق و دزدی در لاس و گاس استفاده کردند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من در مورد جنگال چيز زيادي نمي دونم ولي مي خواستم بدونم پيشرفت ايران تو اين زمينه چطور بوده؟ به اندازه اي هست كه باعث غافلگيري دشمن در يه نبرد يا جنگ بشه؟
ممنون مي شم اگه توضيحاتي در اين باره بدين.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نقش مديريت جنگ الکترونيک در اتوان رزمي نيروهاي مسلح از منظر بايدها و نبايدها

چکيده


در اين مقاله ابتدا نقش و اهميت جنگهاي الکترونيکي ـ در انواع عمليات آفندي و پدافندي نيروهاي مسلح ـ و تأثير قابليت هاي تجهيزاتي و عملياتي جنگ هاي الکترونيکي بر افزايش برد، کشندگي و شتاب نيروي مسلح به عنوان توان رزمي آنها بيان مي شود. در ادامه عوامل و اجزاء تشکيل دهنده جنگ هاي امروزي و نظريه هايي در اين باره ارايه مي شود. مديريت راهبردي در جنگال، فناوري و دانايي و فناوري هاي نوين سخت کشنده جنگ الکترونيکي، مأموريت و اهداف ساختارهاي سازماني، عملياتي و تجهيزاتي، موضوع هاي بعدي هستند که مورد بررسي قرار مي گيرند.

با تشريح مختصر سامانه فرماندهي و مراقبت C4I ، سامانه فرماندهي و مراقبت جنگال C2W و توان رزمي نيروهاي مسلح، توان جنگالي و چگونگي اعمال مديريت آن در مقايسه با شش کشور مهم همسايه، منطقه و فرامنطقه اي تهديد کننده ج.ا.ا موضوع پاياني مقاله است که با يک جمع بندي و ارايه راه کارهاي مناسب خاتمه مي يابد.

واژه هاي کليدي : جنگال ...............،..................، توان رزمي ، عمليات آفندي وپدافندي ،E.S.M. (پشتيباني الکترونيکي )، E.C.M (آفند الکترونيکي )و E.C.C.M. (پدافند الکترونيکي)




مقدمه


امروزه صاحب نظران و تدوين کنندگان راهبردهاي نظامي، برنامه ريزي خود را براي جنگ در قرن بيست و يکم بر پايه جنگ هاي اطلاعاتي و الکترونيکي (جنگال) استوار کرده اند.م جنگال به شبکه هاي حياتي، اطلاعاتي و ارتباطي دشمن اطلاق مي شود که جايگزين جنگ هاي خونين و خانمان برانداز يا حداقل مقدمه اين جنگ ها شده است به علاوه، امروزه هدف اصلي در يک جنگ، حمله به يک ناو، هواپيما و يا اهداف زميني نيست؛ بلکه حمله به شبکه اعصاب، که همان شبکه اطلاعات و ارتباطات دشمن است، مد نظر مي باشد. از اين نظر، در جنگ هاي آتي سرباز، تانک و توپخانه، نقش اصلي و تعيين کننده اي را در نتايج جنگ ايفا نخواهد کرد بلکه دستگاه هاي هوشمند، رايانه ها و سامانه هاي ايجاد کننده اختلال هستند که با داشتن توانايي در ايجاد ارتباط و دريافت اطلاعات، سرنوشت نهايي جنگ را رقم خواهند زد. ماهواره هاي جاسوسي و مخابراتي، هواپيماهاي بدون سرنشين، انواع هواپيماهاي مخصوص جنگ هاي الکترونيکي، شبکه هاي فرستنده ديجيتالي و انتقال اطلاعات، در رايانه هاي کوچک (که قابل حمل به وسيله سرباز است) همه و همه به نحو چشمگيري بر اصول جنگ، اعم از اصل غافلگيري، وحدت فرماندهي و ... تأثير مي گذارند. آنها با نفوذ در سامانه اطلاعاتي و ارتباطي دشمن، در اولين گام، سعي در فلج کردن سامانه فرماندهي و نظارت ـ مراقبت نيروي مسلح مي نمايد. براي نيل به چنين قابليت هايي، تلاش مداوم فرماندهان بر رشد و توسعه سه پارامتر اصلي عرصه نبرد يعني بُرد ، کشندگي و شتاب، متمرکز گرديده است. در اين راستا اهميت جنگ هاي الکتروني چه در بُعد پشتيباني الکترونيکي و چه در ابعاد آفندي و پدافندي، بيش از هر زماني مورد توجه جدي فرماندهان نظامي قرار دارد.

نقل از http://mehdielectronic.parsiblog.com

در مورد ایران هم منتظر خبرهای مسئولین هستیم. :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ممنون از اين مقاله چكيده.
يه سوال داشتم ,
اميدوارم حالا حالا ها با هيچ كشوري وارد جنگ نشيم ولي مي خواستم بدونم در صورت شروع يه جنگ مشخصا با آمريكا , احتمال اين وجود داره كه يهو تو اخبار بشنويم يك ناو جنگي يا يك ناو هواپيمابر توسط نيروهاي مسلح به غنيمت گرفته شد؟
منظورم يه ناو سالمه :mrgreen:

شرمنده اگه يه كم هاليوودي شد :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.