aminmessi

فهرست مهمترین پایگاه های آمریکا که در تیررس موشک های ایران قرار دارد + تصاویر

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[color=blue]آمریکا در ترکیه، عراق، کویت، عربستان، بحرین، قطر، امارات متحده عربی، عمان، افغانستان، پاکستان و قرقیزستان پایگاه دارد و یا از پایگاه های این کشورها استفاده می کند. در این گزارش به بررسی فاصله پایگاه های مهم آمریکا به ویژه پایگاه های هوایی در اطراف ایران و توان موشکی کشورمان در تهدید این مکان ها می پردازیم .[/color]

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، چندی پیش و در پی بروز مجدد شایعه حمله به ایران از سوی دشمنان، فرماندهان نیروهای مسلح کشور خصوصاً فرماندهی کل قوا از پاسخ جدی و محکم به این حرکت و ضربه زدن به پایگاه های دشمن در منطقه صحبت نمودند.
در این گزارش به بررسی فاصله پایگاه های مهم آمریکا به ویژه پایگاه های هوایی در اطراف ایران و توان موشکی کشورمان در تهدید این مکان ها می پردازیم .
آمریکا در ترکیه، عراق، کویت، عربستان، بحرین، قطر، امارات متحده عربی، عمان، افغانستان، پاکستان و قرقیزستان پایگاه دارد و یا از پایگاه های این کشورها استفاده می کند. هر چند که آمریکایی ها اعلام کرده اند پایگاه های خود در عربستان را تخلیه کرده اند و در حال خروج از عراق هستند اما زیرساخت های لازم برای پذیرش واحدهای ارتش آمریکا در این پایگاه ها باقی مانده، ضمن اینکه ارتش این کشورها نیز با استانداردهای آمریکایی تطبیق داده شده اند.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/9/19/116151_745.jpg
گستردگی پایگاه های آمریکا در اطراف ایران

در تبیین ویژگی های پاسخ کوبنده ایران توان موشکی سطح به سطح کشورمان را می توان به دو بخش راکت ها و موشک های بالستیک تقسیم نمود. راکت ها از نمونه های کوتاه برد با برد 8 تا 250 کیلومتر و موشک ها از کوتاه برد با 220 تا دوربرد با 2000 کیلومتر برد هستند و تفاوت اصلی راکت ها و موشک ها در وجود سامانه هدایت و کنترل در موشک ها است که باعث افزایش چشمگیر دقت آنها می شود. همچنین راکت با توجه به اینکه برای بردهای کوتاه ساخته شده ابعاد کوچکتری دارد و با استفاده از پیشران سوخت جامد، قابلیت واکنش سریع در مواقع لزوم را داشته و از نظر عمر انبارداری تا چند سال آماده شلیک است. موشک های کشورمان نیز شامل هر دو نوع پیشران سوخت جامد و مایع هستند.
در بین راکت های ساخته شده توسط متخصصان کشورمان نمونه های نازعات-10-اچ با بیشینه برد 130 کیلومتر، زلزال-3 با برد 200 و زلزال-3-بی با برد 250 کیلومتر برای اصابت به پایگاه های دشمن در منطقه مناسب بوده و در بین موشک ها نیز همگی آنها یعنی گونه های مختلف فاتح-110، قیام، شهاب-2 و 3، قدر، عاشورا و سجیل-1 و 2 دورترین پایگاه های دشمن را مورد تهدید قرار می دهند.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/9/19/116153_332.jpg
برخی از موشک های میانبرد و دوربرد ایرانی

با توجه به اهمیت قدرت هوایی در راهبرد نظامی آمریکا و اتکای این کشور به توان هوایی خود و همچنین ارزش مالی تجهیزات هوایی و دشواری نسبی جایگزنی آنها توسط نیروی کاربر بیشتر به پایگاه های هوایی آمریکا در منطقه اشاره می نماییم. همچنین توجه داریم که با از کار افتادن فرودگاه ها و هواپیماهای ترابری، توان دشمن برای پشتیبانی سریع از نیروهای خود در منطقه و حتی پذیرش جنگنده های پرواز کرده از بین خواهد رفت. بعلاوه با توجه به نزدیک نشدن این هواپیماها به محدوده آتش سامانه های پدافند هوایی کشورمان، از این نظر در امنیت قرار می گیرند و از اینرو باید روی زمین مورد حمله قرار بگیرند.
بیشترین پایگاه های نظامی آمریکا در کشورهای افغانستان و کویت قرار داشته و شامل پایگاه های هوایی و کمپ های استقرار نیروهای زمینی است. فواصلی که برای پایگاه های آمریکا در کشورهای منطقه ذکر می کنیم شامل کمترین فاصله از مرزها یا جزایر کشورمان است که به صورت مسافت مستقیم محاسبه شده و در صورت لزوم شلیک موشک از عمق کشور طبیعتاً برخی از سلاح های ذکر شده در هر مورد قابل استفاده نیستند. هر چند به نظر می رسد در پاسخ اولیه شلیک از عمق مد نظر قرار گیرد اما با این وجود همگی راکت های معرفی شده در مراحل بعدی پاسخ موشکی مورد توجه خواهند بود.
کشور کوچک کویت که بیشتر شبیه به یک پادگان بزرگ نظامی آمریکا است در بر دارنده دو پایگاه هوایی و 6 کمپ نیروهای ارتش این کشور است. پایگاه هوایی علی السالم با 115 کیلومتر فاصله از مرزهای کشورمان، به راحتی توسط تمامی راکت ها و موشک های نام برده در این گزارش قابل تهدید است. مجموعه آشیانه های این پایگاه در دو منطقه جنوب و شمال غربی و محوطه نگهداری هواپیماهای ترابری نیز در شرق آن قرار دارند. طول باندهای این پایگاه هوایی حدود 3000 متر بوده بنابراین ظرفیت پذیرش عمده هواپیماهای سبک و سنگین را دارد.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/9/19/116175_380.jpg
پایگاه هوایی علی السالم

دیگر فرودگاه نظامی کویت که برای آمریکایی ها آغوش باز کرده پایگاه هوایی احمد الجابر با 134 کیلومتر فاصله از ایران است و راکت های زلزال و انواع موشک های بالستیک کشور می توانند به آن برسند. این پایگاه عظیم با چهار مجموعه آشیانه مستحکم بتونی و تعداد زیادی آشیانه سایبانی و باندهایی با بیشینه طول 3000 متر قابلیت پذیرش انواع هواپیماهای نظامی را دارد.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/9/19/116171_899.jpg
پایگاه هوایی احمد الجابر

به گزارش مشرق، کمپ های استقرار نیروهای ارتش آمریکا نیز بجز کمپ درمانی نیویورک شامل کمپ های Doha با 94 کیلومتر، Buehringبا 104، Spearheadبا 109، Patriot با 123 و arifjan با 126 کیلومتر فاصله از ایران هستند. همگی این مکان ها در تیرس همگی راکت ها و موشکهای سطح به سطح معرفی شده هستند و از این نظر کار نیروهای موشکی کشور ساده تر می شود.
در شرق کشورمان هر چند که دورترین منطقه در خاک افغانستان تنها در حدود 1220 کیلومتر از مرزها فاصله دارد اما چهار فرودگاه نظامی که بیشتر مورد استفاده نیروهای آمریکایی است در فواصلی بسیار کمتر این مقدار قرار دارند و در نتیجه تنوع موشک های قابل استفاده برای ایران بیشتر نیز می شود. پایگاه هوایی بگرام که محل استقرار عمده هواپیماهای ترابری و جنگنده های آمریکایی و سایر کشورها است در فاصله 730 و فرودگاه کابل در فاصله 732 کیلومتری مرز ایران قرار دارند. پایگاه بگرام با طول باند 3 کیلومتر پذیرای هواپیماهای ترابری سی-130هرکولس، سی-17گلوبمستر2، هواپیمای پشتیبانی نزدیک A-10 و انواع بالگردها شده است. با توجه به استقرار این پایگاه ها در عمق متوسط، موشک های قیام با برد 800 کیلومتر، شهاب-3 با برد 1300 تا 1800، قدر، سجیل و عاشورا با برد 1800 تا 2000 کیلومتر توانایی اصابت به آنها را دارند.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/9/19/116178_188.jpg
پایگاه هوایی بگرام؛ سی-130 و ای-10 ها در تصویر مشخص هستند

از سایر پایگاه ها و فرودگاه های مهم افغانی ها می توان به فرودگاه قندهار در فاصله 387، شیندند در 124 و هرات در 122 کیلومتری مرز ایران اشاره کرد که اولی توسط موشک های شهاب2 و قیام و دو تای دیگر به راحتی توسط راکت های زلزال و موشک های بسیار دقیق فاتح-110 و همچنین نمونه های دیگر قابل تهدید هستند.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/9/19/116181_291.jpg
پایگاه هوایی شیندند که محل استقرار پهپادهای شناسایی RQ-170 نیز هست

اما به راستی ابَرپایگاه(Super Base) آمریکایی ها در منطقه پایگاه هوایی العدید در قطر است. هر چند این کشور از روابط خوبی با جمهوری اسلامی ایران برخوردار است اما مواضع اخیر این کشور در قبال مسئله سوریه نشان داده است که همچنان آمریکا می تواند روی آن حساب باز کند.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/9/19/116177_815.jpg
نمای پایگاه هوایی العدید قطر

این پایگاه که تقریباً در مرکز کشور کوچک قطر واقع شده 278 کیلومتر با سواحل کشورمان فاصله داشته و کلکسیونی از انواع هواپیماهای آمریکایی در آن یافت می شود. هواپیماهای بمب افکن تقریباً پنهانکار(رادارگریز) بی-1بی، ترابری سی-17، سی-130، سوخت رسان های کی-سی-135 و کی-سی-10، هواپیماهای گشت دریایی اوریون و هواپیمای جاسوسی الکترونیکی جوینت استارز در این مکان مشاهده می شود و گزارش شده که جنگنده های اف-16 نیز در آن موجود هستند. این پایگاه در برد موشک های فاتح-110 و انواع موشک های میانبرد و دوربرد بالستیک کشور قرار دارد. محوطه باز این پایگاه که چند ده فروند از انواع هواپیماهای گرانقیمت و بزرگ نام برده در آن وجود دارد بهترین هدف برای سرجنگی خوشه ای موشک های بالستیک هستند و با توجه به گستردگی محوطه قطعاً بسیاری از این هواپیماها منهدم شده یا آسیب جدی خواهند دید.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/9/19/116176_195.jpg
هواپیماهای کی-سی-135، اوریون و بمب افکن بی-1 در این تصویر مشخص هستند

بعد از این پایگاه باید به محل استقرار ناوگان پنجم دريايي آمریکا در بحرین اشاره کرد که تنها 200 کیلومتر از سواحل کشورمان فاصله داشته، چندین فروند ناوشکن و ناو آمریکایی با تجهیزات و تسلیحات در آن مستقر بوده و به همراه راکت های زلزال، تمامی موشک های کوتاه تا دوربرد کشور نیز توانایی اصابت به آن را دارند هرچند که با توجه به ماهیت هدف، استفاده از موشک به دلیل خطای بسیار کم مفیدتر است. نوع دریایی موشک فاتح-110 با نام خلیج فارس با برد 300 کیلومتر که به طور ویژه توانایی مورد اصابت قرار دادن کشتی ها را دارد نیز برای تهدید این پایگاه دریایی بسیار مناسب است. موشک کروز ضدکشتی قادر که به گفته وزیر محترم دفاع بردی بیش از 200 کیلومتر دارد نیز می تواند در صورت خروج کشتی های مستقر در این پایگاه دریایی و کمی فاصله گرفتن از پایگاه از چند منطقه از سواحل کشور شلیک شده و آنها را مورد اصابت قرار دهد.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/9/19/116182_472.jpg
محل استقرار ناوگان آمریکا در بحرین

دیگر محل مهم مورد استفاده آمریکایی ها در بحرین پایگاه هوایی شیخ عیسی نیروی هوایی این کشور است که 238 کیلومتر دورتر از سواحل کشورمان بوده و علاوه بر تمامی موشک های بالستیک کشور، راکت زلزال-3بی نیز توانایی رسیدن به آن را دارد. هواپیماهای سی-17، پی-3اوریون و جنگنده اف-16 در این پایگاه که دو باند با طول نهایی نزدیک به 3800 متر دارد قابل مشاهده است. همچنین جنگنده های اف-18، هواپیماهای جنگ الکترونیک ئی-آ-6-بی پراولر نیز در مقاطعی در این پایگاه مستقر بوده اند.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/9/19/116152_878.jpeg
نمایی از پایگاه هوایی شیخ عیسی؛ اف-18 و پراولرها در توقفگاه دیده می شوند

دیگر پایگاه بزرگ آمریکا در منطقه پایگاه هوایی الظفره در امارات متحده عربی است. این پایگاه بسیار بزرگ دارای دو باند اصلی با طول نهایی در حدود 4200 متر و دو خزشراه سرتاسری در کنار هر یک از آنها است. خزشراه راه های فرعی متعدد، 50 آشیانه سایه بانی و تعداد زیادی آشیانه بتنی در این محل یافت می شود که 253 کیلومتر از سواحل و 184 تا 225 کیلومتر از جزایر کشورمان در خلیج همیشه فارس فاصله دارد.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/9/19/116174_924.jpg
الظفره در امارات

وسعت تأسیسات این پایگاه که با پایگاه العدید قطر قابل مقایسه است این گمانه را بوجود می آورد که شاید آمریکایی ها به فکر روزی که نتوانند از قطر علیه ایران اجرای عملیات کنند بوده اند. این پایگاه توسط انواع موشک های بالستیک کشور قابل دستیابی بوده و هواپیماهای بزرگ سوخت رسان کی-سی-135 و آواکس ئی-3سنتری در آن اهداف بسیار ارزشمندی برای سلاح های ایرانی به حساب می آیند.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/9/19/116173_928.jpg
آواکس، سوخت رسان ها و آشیانه های سایبانی(سمت راست تصویر) در الظفره

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/9/19/116172_597.jpg
24 آشیانه جنگنده در این تصویر از پایگاه اماراتی دیده می شود

پایگاه هوایی thumrait عمان به عنوان محلی که فعالیت های آمریکایی ها بیشتر در آن به چشم می خورد در 963 کیلومتری کشورمان واقع شده و تنها موشک های بالستیک دوربرد شهاب-3، قدر، عاشورا و سجیل توانایی اصابت به آن را دارند.
یکی دیگر از مراکزی که توسط آمریکایی ها و بیشتر برای امور ترابری و تجسسی مورد استفاده قرار می گیرد فرودگاه مناس در قرقیزستان است که 1344 کیلومتر با مرزهای کشور فاصله داشته و موشکهای شهاب-3 بهسازی شده، عاشورا، قدر و سجیل می توانند از خجالت دشمنانی که در در خانه دوست قدیمی جا گرفته اند درآیند.

http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1390/9/19/116180_556.jpg
سی-17ها و سوخت رسان های کی-سی-135 در مناس

اما در بین فهرست مراکز نظامی آمریکا در منطقه، پایگاه هوایی اینجرلیک ترکیه از جایگاه ممتازی برخوردار بوده و با پایگاه العدید قابل مقایسه است. هر چند که حضور طولانی مدت انواع پرنده های آمریکایی در این پایگاه در کشور ترکیه باید مایه شرمساری این کشور باشد اما گویا این محل در آینده نیز میزبان مزدوران حکومت مستکبر آمریکا، بمب افکن های دوربرد و بمب های اتمی آنها خواهد بود. این پایگاه در فاصله 875 کیلومتری از مرزهای ایران و در شمال غربی مرزهای سوریه قرار داشته و بزرگترین هواپیماهای زرادخانه نظامی آمریکا در آن مستقر هستند. این پایگاه توسط موشک های دوربرد ایرانی قابل تهدید است.
در بین پایگاه هایی که مورد استفاده آمریکایی ها هستند نام چند محل در پاکستان نیز به چشم می خورد که شامل دو پایگاه مهم شمسی در فاصله 199 کیلومتری و شهباز در فاصله 527 کیلومتری است. طبق مطالب موجود در رسانه های تخصصی نظامی، از پایگاه شمسی برای پرواز هواپیماهای بدون سرنشین استفاده می شود. هر چند حکومت پاکستان در حال حاضر روابط خوبی با ایران دارد اما عدم ثبات سیاسی در این کشور طی دو دهه اخیر قابل توجه بوده و ممکن است در شرایطی تهدیدهایی برای کشور نیز از این ناحیه پدید آید. پایگاه شمسی توسط مدل 3بی راکت زلزال و تمامی انواع موشک های بالستیک کشور قابل تهدید بوده و پایگاه شهباز نیز توسط موشک های بالستیک میانبرد و دوربرد قابل اصابت است. البته در پی کشته شدن تعدادی از نظامیان پاکستانی توسط هواپیماهای بدون سرنشین مستقر در پایگاه شمسی، پاکستان مخالفت خود را با ادامه دسترسی آمریکا به این پایگاه و تخلیه آن اعلام کرده که باید دید تا چه اندازه ممکن خواهد شد.
پس از اشغال کویت توسط عراق پایگاه های زیادی در عربستان در اختیار آمریکایی ها قرار گرفت ولی بعدها تخلیه شده و امروزه تنها صحبت هایی از حضور محدود برخی واحدهای هوایی آمریکا در پایگاه هوایی شاهزاده سلطان در 575 کیلومتری مرزهای ایران است و موشک های میانبرد و دوربرد ایران توانایی اصابت به این پایگاه را دارند.
هر چند سامانه های دفاع هوایی آمریکا در کشورهای مختلفی در منطقه مستقر شده اند اما شلیک موشک های دوربرد و بسیار دقیق ایرانی از عمق خاک کشور به عنوان پاسخ اولیه و همچنین سرعت بسیار بالای آنها در برخورد با هدف که بیش از 10 تا 12 برابر سرعت صوت عنوان شده کار دشمن را برای انهدام این موشک ها عملاً غیر ممکن می کند. هر چند که برخی اجزای خود این سامانه های پدافند هوایی می توانند بخشی از اهداف اولیه پاسخ موشکی کشورمان باشند.
همچنین شلیک همزمان و از چند جهت تعداد زیادی موشک و راکت نیز راه حل دیگری برای عبور راحت تر از حریم این سامانه ها است. علاوه بر این سامانه های موشکی هواپرتاب دورایستا و موشک های ضدرادار نیز در کشور برای سرکوب پدافند هوایی دشمن آماده اجرای عملیات بوده و کار موشک های بالستیک کشورمان را ساده تر می سازند.
بی شک رفتار جمهوری اسلامی ایران در 33 سال گذشته اثبات کننده صلح طلبی ما آن هم به طور پایدار است اما همانطور که فرماندهی معظم کل قوا تصریح فرمودند در صورت تجاوز بیگانگان، پاسخ ملت ایران کوبنده خواهد بود.

[url=http://www.mashreghnews.ir/fa/news/84012/%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D9%87%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%DA%A9%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%DB%8C%D8%B1%D8%B1%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%B4%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1]منبع[/url]

[color=orange]

منتقل شد به اخبار نظامی

00Amin[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مطلب تا حدودي تكراريه.

برادر يه مطلب بيربط!
عكس سيد حسن كه گذاشتي خيلي معركس. انگار عكس ژورنالي فشن گرفتن ازش. بيسته بيسته

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نویسنده (یا نویسنده های) بخش نظامی مشرق این روزا چه پرکار شدن. البته انصافا کارش(یا کارشون) خوبه. مثل نویسنده ی .......... فارس نیست که چیزی نداره بگه ته همه ی مقاله هاش مطلب ویکی رو در باره ی صنایع نظامی ایران کپی میکنه.

البته نمیشه خیلی در مورد یافتن اطلاعات مهمی که جا های دیگه پیدا نمیشه روشون حساب کرد. شاید اونا هم مثل ما با حدس و گمان مینویسن و شایدم اصلا عضو میلیتاری یا فوروم های دیگه هم باشن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با تشكر از aminmessi گرامي.
به نظرم اين مقاله جزو مقاله هاي خيلي خوب مشرق‌نيوز حساب مي شود. واقعا سنگ تمام گذاشته اند، مخصوصا عكس ها عالي بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته قابل ذکره که پایگاه شمسی در پاکستان همین هفته تخلیه و تجهیزاتش منهدم شد.
فک کنم تخلیه پایگاه مربوط میشه به همین افتضاح اخیرشون در مورد از دست دادن پهپاد RQ170 icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با تشکر از دوستان و سایت مشرق !
[quote]برادر يه مطلب بيربط!
عكس سيد حسن كه گذاشتي خيلي معركس. انگار عكس ژورنالي فشن گرفتن ازش. بيسته بيسته[/quote]
این عکس مال صبح عاشورای سایت حزب الله است ! واقعا معرکه است !
[quote]شاید اونا هم مثل ما با حدس و گمان مینویسن و شایدم اصلا عضو میلیتاری یا فوروم های دیگه هم باشن.[/quote]
جناب اسپهبد بله چند تا از نویسندگان مشرق در این سایت عضو هستند ! ( یکی دو نفر قطعی است )
[quote]با تشكر از aminmessi گرامي.
به نظرم اين مقاله جزو مقاله هاي خيلي خوب مشرق‌نيوز حساب مي شود. واقعا سنگ تمام گذاشته اند، مخصوصا عكس ها عالي بود.[/quote]
بله واقعا روش کار شده است ! دستشون درد نکنه .

[color=blue]اما خودم هم یک نظر داشتم که مهمترین این پایگاه ها پایگاه العدید قطر به دلیل وسعت زیاد و حجم بالای تسلیحات مستقر در آن است که مثل یک لقمه راحت است که به راحتی میشه با فاتح ‏110‏ نسل سوم با دقت فراوان شخمش زد ‏‏!‏
البته پایگاه اینجرلیک ترکیه هم مهمه !
ولی اگه موشک قاره پیما داشتیم ( که داریم ! ) زدن دیگو گارسیا پاسخ خیلی استراتیژیکی است ![/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با این چیزایی که گفتین اسرائیل هدفی فقط برای مانور تبلیغاتی است
خوراک اصلی همین کنار دست خودمون است
البته یادمان نرود در نزدیکی شروع جنگ همه تسلیحات به مکان هایی جایگزین و ناشناخته منتقل می شوند
در نتیجه ایران می بایست این پایگاه ها را مورد شناسایی دقیق قرار دهد و پایگاه های رزور و مخفی را پیدا کند
و هنگام پرتاب موشک ها می بایست یک دیده بان اهداف را تایید کند
حال این دیدبان ماهواره می تواند باشد یا انسان یا پهباد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر شما برای شخم زدن همه این پایگاه‌ها در عرضه ۲۴ ساعت چند لانچر و موشک نیاز هست icon_rolleyes

یا اینکه اصلا در ارز ۲۴ ساعت امکان اینکار وجود داره که بشه یه روز این همه این پایگاه باهم زیر حمله برد جوری که تا چند روزی حداقل غیر عملیاتی‌ بشه
icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]به نظر شما برای شخم زدن همه این پایگاه‌ها در عرضه ۲۴ ساعت چند لانچر و موشک نیاز هست icon_rolleyes

یا اینکه اصلا در ارز ۲۴ ساعت امکان اینکار وجود داره که بشه یه روز این همه این پایگاه باهم زیر حمله برد جوری که تا چند روزی حداقل غیر عملیاتی‌ بشه
icon_rolleyes[/quote]
اگر لانچر سه تایی فاتح مثل زلزال داشته باشیم که عالی میشه ! ( احتمالا داریم با توجه به لانچر سه تایی خلیج فارس )

لازم هم نیست 24 ساعت طول بکشه که این زمان به مراتب کمتر از 24 ساعت است !

درباره غیر عملیاتی کردن باند ها و آشیانه ها باید محل مورد نظر به صورت یکنواخت و مدت طولانی ای موشک باران بشه تا امکان استفاده نباشد که این قطعا در توان ما هست .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ولی اگه موشک قاره پیما داشتیم ( که داریم ! ) زدن دیگو گارسیا پاسخ خیلی استراتیژیکی است ![/quote]
البته پاسخ آمريكا نيز استرات‍ژيك خواهد بود (يه طورايي مثل حماقت ژاپن در حمله به نقاط و بندر مهم نظامي آمريكا تو اقيانوس آرام icon_rolleyes )

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من این طور که شما خوشبینانه فکر می کنید نیست.
مطمئن باشید کشوری مثل آمریکا که این همه پایگاه در اطراف ایران داره روشی هم برای محافظت از اونها رد داره؟
البته من نمی گم که نمیشه این پایگاهها رد زد بلکه می گم به این راحتی نمیشه گفت که فلان موشک ما میتونه فلان پایگاه رو به راحتی بزنه؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
قصد انحراف تاپیک رو ندارم ولی لازم دونستم این مطلب رو یاداوری کنم که در قرار داد نظامی که در سال 2008 میان آمریکا و امارات منعقد شد و مبلغ اون 7 میلیارد دلار است امارات 3 واحد آتشبار THAAD شامل 147 موشک و 9 لانچر و 4 ست رادار از آمریکا دریافت خواهد کرد و این امر تا پیش از آغاز رقابت های انتخاباتیه آمریکا محقق میشود.

http://adasitrep.com/2010/01/21/details-of-uae-purchase-of-thaad-missile-system-released/

و همچنین قرار داد 1.8 میلیارد دلاریه خرید 42 لانچر و 147 موشک PAC-3 که در حال تحویل است. و همین طور کشورهای کویت و بحرین و قطر و عربستان هم به دنبال خرید PAC-3 هستند.
احتمال حضور ناوهای ایجیس مجهز به SM-3 هم در هر گونه درگیریه احتمالی در منطقه خلیج فارس اصلا بعید و دور از ذهن نیست.

http://www.reuters.com/article/2008/12/23/lockheed-uae-idUSN23121020081223
http://www.defenseindustrydaily.com/2007-updates-keeping-patriots-in-shape-02968/

بهتره که با در نظر گرفتن این سیستم ها دوستان مسئله رو تحلیل کنن تا نتیجه دقیق تری به دست بیاد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر من اول بايد سايت هاي راداري شناسايي و زودتر منهدم بشه سپس بقيه اهداف. براي اينكار به موشك هاي رادارگريز پر شتاب و دقيق نيازه كه فاتح ميتونه گزينه مناسبي باشه چون دقيقه و تكنولوژي رادار گريزي هم در دسترسه فقط يك مقدار شتاب و بردش بايد افزايش پيدا كنه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.