Recommended Posts

قبلا گفتم که شایعه سازی نکنید. :oops: احتمالا چند فروند میگ29 دیده اید که برای ماموریت به جنوب اعزام شده بودند. :oops:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

همونطوری که گفته بودم ظاهرا اولین محموله!!! سوخو-30 و میگ-31 رسید! :oops:

خداكنه :oops: :oops:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عصر ایران- یک روزنامه آمریکایی از نقش واسطه چین در فروش قطعات یدکی جنگنده های "اف – 14" آمریکا به ایران خبر داد. به گزارش عصر ایران (asriran.com) روزنامه اینترنتی ورلد تریبیون به نقل از مقامات آمریکایی نوشت: "چین به عنوان واسطه قطعات یدکی جنگنده های "اف – 14" را در اختیار ارتش ایران قرار می دهد." مقامات آمریکایی صادرات قطعات این جنگنده ها به ایران از سوی چین را غیرقانونی خواندند و گفتند: "اغلب این قطعات مربوط به مازاد قطعات ارایه شده توسط وزارت دفاع آمریکاست که به کشورهایی چون چین ارسال و از آنجا به ایران صادر می شود." کریستوفر شیز از نمایندگان جمهوریخواه کنگره آمریکا در این باره گفت: "وزارت دفاع نباید تجهیزات حساس نظامی را برای رقیبان، دشمنان ما و تروریست ها تهیه کند." وی افزود: "پنتاگون باید دست از فروش قطعات یدکی اف – 14بکشد. ایران تنها کشوری است که از این نوع جنگنده استفاده می کند." به گفته مقامات، کار یافتن قطعات یدکی برای نگهداری و مراقبت از ناوگان "اف – 14" و "اف – 4" برای ایران مشکل تر از گذشته شده است. از این رو تهران قطعات لازم برای نگهداری "اف – 14" و بالگردهای شینوک ساخت آمریکا را از برخی شرکت های واقع در این کشور و نیز کشورهای چین و پاکستان تهیه می کند. براساس این گزارش تعدادی از شرکت های آمریکایی نظیر "مولتی کور" در کالیفرنیا و صنایع فلزی دولتی در کامدن متهم به ارسال قطعات "اف – 14" و اجزای هدایت گر موشک "ای.آی.ام – 7" به ایران از طریق چین هستند. این در حالی است که اخیرا یک شهروند زن آمریکایی و مدیر صنایع هوایی مونارچ واقع در سنگاپور نیز متهم شد که قطعات بالگردهای شینوک را ابتدا از آمریکا به سنگاپور و سپس از آنجا به ایران صادر کرده است. بنابر کیفرخواست صادره این خانم به همراه شوهرش به مدت بیش از 16 سال تجهیزات حساس نظامی را به ایران می فروختند. شیز گفت: "ارتش نباید تجهیزات حساس نظامی را به فروش برساند. اگر به این قطعات نیازی ندارد باید کلا آنها را اسقاط و نابود نماید."

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تهران، 17 بهمن، خبرگزاری «نووستی» / "غلامعلی رشید" معاون رئیس ستاد کل فرماندهی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه اعلام داشت که حمله نظامی آمریکا به ایران تا زمانی که "جرج بوش" رئیس جمهور آمریکا است، ممکن می باشد.

در اطلاعیه ای ستاد کل که در اختیار «نووستی» قرار گرفت، گفته می شود: از زمان انقلاب اسلامی ایران، تهدید از سوی آمریکا همواره وجود داشته است. اما در دوره ریاست جمهوری بوش این تهدید افزایش یافتند.

وی افزود: تا زمانی که بوش بر سر قدرت است، یعنی طی سال 2008 نمی توان احتمال حمله نظامی از سوی آمریکا علیه جمهوری اسلامی را بحساب نیاورد.

رشید سیاست کنونی دولت نئوکنسرواتورهای آمریکا را متجاوزانه و در راستای طرح ریزی و ایجاد کانون های بی ثباتی در منطقه نامید.

وی تاکید کرد که نیروهای مسلح ایران در آماده باش کامل هستند و می توانند با هر گونه تجاوز خارجی مقابله کنند.

معاون رئیس ستاد کل فرماندهی افزود: ما از منافع ملی خود به هر قیمتی دفاع خواهیم کرد و بر دشمن پیروز خواهیم شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تابناك:همايش «راهيان نور» در ستاد نيروي زميني سپاه پاسداران، برگزار شد و سردار سرلشكر رشيد مطالبي پيرامون احتمال حمله آمريكا و آمادگي ايران در آن مطرح نمود.

بنا بر اين گزارش، سردار سرلشكر پاسدار غلامعلي رشيد، جانشين رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: ماهيت سياست تجاوزگرانه آمريكا در دوره بوش كه از سوي نئومحافظه‌كاران طراحي و اجرا شده، منشأ بي‌ثباتي در منطقه است.

وي در ادامه افزود: تهديد آمريكا عليه جمهوري اسلامي ايران، از آغاز انقلاب اسلامي، همواره وجود داشته است، ولي در دوره بوش تشديد شد و تا وقتي كه بوش قدرت را در اختيار دارد، يعني در سال 2008 نميتوان احتمال اقدام نظامي آمريكا عليه جمهوري اسلامي ايران را منتفي دانست.

سردار رشيد پيرامون آمادگي نيروهاي مسلح در مقابله با هرگونه تهديد و تجاوز گفت: ما با توجه به توانمندي‌هاي نيروهاي مسلح كشور، براي با مقابله و دفع هرگونه تهديد و تجاوز با هشياري و آمادگي هميشگي، اين مرحله را مديريت كرده و با همه قدرت، از منافع ملي خود ـ به هر قيمتي كه باشد ـ دفاع كرده و دشمن را با قدرت مقابله به مثل ويرانگر شكست خواهيم داد.



موقع ارسال خبر اول جستجو کنید که قبلا ارسال نشده باشد.
همین خبر یک و نیم ساعت قبل ارسال شده بود. بیشتر دقت کنید.
SAEID

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]تونل باد سه منظوره در دانشگاه امام حسين(ع) سپاه ساخته شد

تونل باد سه منظوره و سيستم‌هاي اندازه‌گيري جانبي آن در دانشگاه امام حسين(ع) طراحي و ساخته شد.[/align]

به گزارش خبرگزاري فارس، پروژه "تونل باد سه منظوره و سيستم هاي اندازه گيري جانبي آن" از سوي مركز تحقيقات دانشكده علوم و مهندسي دانشگاه امام حسين (ع) رتبه سوم پژوهش‌هاي كاربردي جشنواره بين‌المللي خوارزمي را كسب كرده است.
در اين طرح علاوه بر طراحي مدار تونل باد به كمك يك طرح ابداعي، قابليت گسترش امكانات تونل براي سرعت بالا حاصل گرديده، همچنين مجموعه‌اي از وسايل و تجهيزات استاندارد اندازه‌گيري مؤلفه‌هاي استاتيكي و ديناميكي نيز براي استفاده در اين تونل طراحي و ساخته شده است.
همچنين تعداد 5 پروژه دكترا و 8 پروژه كارشناسي ارشد در كنار تعداد زيادي پروژه‌هاي كارشناسي و 58 مقاله نيز بخش ديگري از نتايج اين پروژه مي‌باشد.
به گزارش فارس، تونل باد قابليت‌هاي متعددي چون تست بخش‌هاي مختلف پرنده‌هايي چون هواپيما و موشك را نيز داراست و تكنولوژي آن تنها در اختيار كشورهايي است كه در صنعت هوايي از پيشرفت بالايي برخوردارند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]نجار: حضور در فضا باعث غرور و قدرت ايرانيان شده است

وزير دفاع گفت: ورود ايران به جمع كشورهاي معدودي كه قابليت حضور در فضا را دارند، موجب غرور و قدرت ايرانيان شده است.[/align]

به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، سردار مصطفي محمدنجار وزير دفاع كشورمان در حاشيه جلسه امروز چهارشنبه هيئت دولت درباره برخي اظهار نظرات كشورهاي غربي پيرامون پرتاب موشك كاوشگر 1 و ادعاي نظامي بودن اين حركت گفت: دشمنان هيچگاه از رشد و مستقل بودن ايران و ديگر كشورهاي مستقل خوشحال نمي‌شوند.
وي با اشاره به نگاه وزارت دفاع به اهداف سند چشم‌انداز 20 ساله گفت: حركت و ورود به عرصه فضا نيز بر اساس اين چشم‌انداز بوده و موجب غرور و قدرت ايرانيان شده است و ما اين راه را ادامه خواهيم داد.
نجار همچنين با اعلام اينكه ماهواره ايراني اميد در سال آينده به فضا پرتاب مي‌شود، گفت: اخبار پرتاب كاوشگرهاي بعدي نيز اعلام مي‌شود.
وزير دفاع درباره آنچه كه دخالت نظاميان در انتخابات ناميده مي‌شود، گفت: نيروهاي مسلح پايبندترين اقشار به آرمان‌هاي امام (ره) و تاكيدات رهبر معظم انقلاب هستند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ایران قصد دارد طی ده سال آینده صد فروند هواپیمای مسافربری توپولوف -204 و توپولف-214 روسی را خریداری کند. امضا قرارداد ارائه مجوز تولید آنها به ارزش 2-2,5 میلیارد دلار قرار است طی ماه مه در مسکو انجام شود. اما کارشناسان تردید دارند که صنایع ایران بتواند در این فرصت کم این تعداد هواپیما را مونتاژ کند. دیروز در ایران مذاکرات مسئولین کورپوراسیون واحد هواپیماسازی روسیه و سازمان صنایع هوا-فضای ایران (Aerospace Industries Organization) در باره همکاری در بخش صنایع هوایی به پایان رسید. "آلکسی فدوروف" رییس کورپوراسیون و "محمودرضا هدایت" رییس AIO یادداشت همکاری را امضا نمودند که در آن به قصد تهران جهت خرید محموله ای از هواپیماهای مذکور و مونتاژ توپولوف -204 و توپولف-214 قید شده است. در این یادداشت همکاری به امضا قرارداد ذیربط تا سه ماه آینده در مسکو اشاره شده است. در قرارداد هم در خصوص صدور هواپیماهای آماده به ایران و هم مونتاژ آنها از قطعات تولید شده در روسیه و ایران در خاک ایران صحبت به میان آمده است. کلا طی ده سال ایران از دو طریق مذکور صد فروند هواپیما دریافت می کند که ارزش آنها به 2-2,5 میلیارد دلار بالغ خواهد شد. قرار است که توافقنامه جداگانه ای در مورد خدمات رسانی و تعمیر دو نمونه هواپیمای مذکور و هواپیماهای توپولف-334 در ایران به امضا برسد. طرف ایرانی قصد خود را در مورد خرید پنج فروند توپولف -334 طی پنج سال اعلام کرده است. هیئت کورپوراسیون واحد هواپیماسازی روسیه طی این هفته از کارخانه هواپیماسازی HESA در اصفهان و موسسه IACI در تهران بازدید بعمل آورده که به تولید موتورهای هواپیما اشتغال دارند. این در حالیست که طرف روسی به توان صنایع هوایی ایران برای تولید 68 فروند توپولوف -204 و توپولف-214 از سال 2010 در این کشور تردید دارد. کارشناسان دیگر نیز به این عقیده موافقند که توان ایران برای انجام چنین برنامه گسترده ای به اندازه کافی نیست. "کنستانتین لانتراتوف"، "کامرسانت"، خبرگزاری «نووستی»، 10 اسفند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
حمله به مراکز هسته ای ایران غیر ممکن شد

به گزارش سرویس بین الملل«جهان»، سايت دبكا نوشت: روسيه اعلام كرده است كه كارشناسان دفاعي اش براي استقرار آتشبار موشكي پيشرفته TOR-M1 در اطراف تاسيسات هسته اي ايران، در اين كشور به سر مي برند. اين خبر را ژنرال ميخائل ديميتري رئيس واحد همكاري نظامي ارتش روسيه اعلام كرد .
خبر استقرار این موشك ها تنها چند روز بعد از تحويل ميله هاي سوخت هسته اي روسيه به ايران منتشر مي شود، روسها اعلام كردند: نيروگاه بوشهر را در 2008 راه اندازي خواهند كرد.

به گفته منابع نظامي دبكا با اين اقدام نه تنها نظام دفاعي نيروگاه بوشهر بهبود پيدا مي كند، بلكه امنيت تاسيسات نطنز و اصفهان و به طور كلي همه سايت هاي غني سازي اورانيم افزايش مي يابد. به اين ترتيب حمله اسرائيل به آن تاسيسات دشوار تر از پيش مي شود . چون اين نظام دفاعي چند منظوره قادر است نه تنها هواپيما ،بالگرد ها و هواپيما هاي بدون سرنشين مجهز به نظام STEALTH را منفجر كند، بلكه مي تواند سلاح هاي دقيق تر از جمله بمب هاي ليزري و موشك هاي كروز را هدف قرار دهد .

به گفته منابع نظامي دبكا مزيت اين موشكها اين است كه در هر شرايط جوي و هر لحظه از شبانه روز مي تواند دو هدف را در آن واحد نابود كند. به این ترتیب اسراییل قادر به نزدیکی به این سایت ها نیز نیست.

موشك هايTOR-M1 از فاصله 25 كيلومتري اجسامي را كه با سرعت حدود 700 كيلو متر در ساعت در حركتند شناسايي و آنها را در فاصله 21 كيلو متري نابود مي كند، مزيت ديگر اين سيستم اين است كه هر خودروي زرهي حامل 8 موشك ضد هوايي قادر است كاملا مستقل به جمع اوري اطلاعات، تعيين اهداف، شليك موشك و هدايت آن بپردازد و به مراكز ديگري نياز ندارد.

نظام رادار اين موشك مجهز به پرتو الكترونيكي electronically beam the 3d pulse doppler مي تواند اطلاعات مربوط به 48 هدف را در يك لحظه به رايانه مركزي منتقل كند .

در زماني كه موشك هاي دشمن در حال نزديك شدن هستند اين رادار قادر است از بين آنها 10 موشك خطرناك را انتخاب كند و در كمتر از 8-5 ثانيه به آنها پاسخ دهد.

آنتن ها و مونيتورهای ويژه اين موشك قادر است تا 20 كيلو متري، موشكهاي شليك شده را تعقيب كند .

اين نظام موشكي و كاربران آن در برابر حملات هسته اي، شيميايي و بيولوژيك محافظت شده هستند. هنگامي كه افرايم سنه و آفي ايتام اعضاي كنيست گفتند بودجه امنيتي پاسخي براي تهديد هسته اي ندارد، منظورشان همين تحولات بود.
منبع http://www.jahannews.ir/

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ساعت 21 سه‌شنبه‌شب گذشته يك شيء نوراني در آسمان مناطق وحيديه، فردوسيه و شاهدشهر شهريار به پرواز درآمده و نور آبي‌رنگ از آن متصاعد شده است. به گزارش«جهان» و به نقل از اعتماد ملی، اين شيء نوراني بيش از 30 متر از سطح زمين ارتفاع داشته و پس از 10 دقيقه از آسمان شهر به صورت ناگهاني ناپديد شده است. كلا‌نتري‌هاي مناطق وحيديه، فردوسيه و شاهد‌شهر اين موضوع را تأييد و گزارش كرده اند. :| :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اخبار رسيده، از برنامه‌هاي تازه سرويس جاسوسي بريتانيا عليه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، حكايت دارد. به گزارش خبرنگار «تابناك» از شمال عراق، عناصر سازمان اطلاعاتي انگليس موسوم به «MI6» در شمال عراق، فعاليت‌هاي تازه‌اي را درباره ايران آغاز كرده‌اند و چندين كرد ايراني را كه عضو گروه‌هاي اپوزيسيون جمهوري اسلامي هستند، براي جمع‌آوري اخبار و اطلاعات از ايران استخدام كرده‌اند. بنا بر اين گزارش، يكي از اهداف اصلي فعاليت اين سازمان، سپاه پاسداران است كه البته در اين راه هزينه‌هاي بسياري شده است. اين گروه در پي افرادي هستند كه پيشتر براي ايران كار مي‌كردند تا با دادن پول‌هاي كلان، اطلاعات آنها را درباره سپاه و استان استراتژيك آذربايجان غربي جمع‌آوري كنند. گفته مي‌شود، يكي ديگر از برنامه‌‌هاي سازمان نامبرده، تشكيل يك سازمان مخفي در داخل كردستان ايران است كه با كنترل فعاليت‌‌هاي سپاه پاسداران، اطلاعات دقيقتري از سازمان سپاه در اختيار MI6 بگذراند. مراكز اصلي اين سازمان، هتلي واقع در بين «اربيل» و «مصيف صلاح‌الدين» و در شهر سليمانيه در منطقه گويزه است. گفتني است، نيروهاي انگليسي در بخش‌هاي گوناگون سياسي و اجتماعي نيز در اين منطقه با پوشش‌هاي گوناگون عليه كشورهاي همسايه به ويژه ايران و تركيه فعاليت مي‌كنند منبع tabnak

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]جلوگیری از قطعنامه دیگری علیه ایران در شورای حکام
[/align]
سرپیچی ایران از عمل به قطعنامه های شورای حکام باعث ارجاع پرونده اتمی این کشور به شورای امنیت شد
در پی مخالفت روسیه و چین و دولتهای عضو جنبش عدم تعهد، صدور قطعنامه دیگری علیه ایران در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی از دستور کار این شورا خارج شد.
یک روز پس از آنکه شورای امنیت سازمان ملل متحد سومین قطعنامه خود را برای افزایش تحریمهای ایران به منظور محدودساختن فعالیت اتمی این کشور تصویب کرد، دولتهای اروپایی قطعنامه دیگری نیز علیه ایران در نشست فصلی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی مطرح کردند.

اما روسیه، چین و دولتهایی از جنبش عدم تعهد که در شورای حکام عضویت دارند تصویب چنین قطعنامه ای را زیاده روی دانستند و پیش نویس قطعنامه پیش از آنکه به رأی گذاشته شود از دستور خارج شد.

شورای حکام پیشتر قطعنامه هایی علیه ایران تصویب و خواستار توقف غنی سازی اورانیوم در این کشور شده بود، سرپیچی ایران از عمل به این قطعنامه ها باعث ارجاع پرونده اتمی ایران به شورای امنیت شد.

بریتانیا، فرانسه و آلمان که پیش نویس قطعنامه اخیر شورای امنیت علیه ایران را تنظیم کرده بودند قصد داشتند با صدور قطعنامه دیگری در شورای حکام فشار بر ایران برای محدود ساختن فعالیت اتمی اش را بیشتر کنند اما این اقدام با مخالفت در شورای حکام مواجه شد، از جمله مخالفان نماینده کوبا بود که گفت چنین قطعنامه ای می تواند به فضای همکاری و جلب اعتمادی که میان ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی ایجاد شده لطمه بزند.

روسیه، چین و دولتهای عضو جنبش عدم تعهد اگرچه مانع از تصویب قطعنامه تازه ای در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه ایران شدند اما در شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه برای اعمال تحریم بیشتر به این کشور رأی مثبت دادند، اندونزی تنها دولت عضو جنبش عدم تعهد بود که به این قطعنامه رأی ممتنع داد.

ایران قطعنامه جدید شورای امنیت را نیز همچون قطعنامه های پیشین غیرقانونی و ناعادلانه خوانده و محکوم کرده است.

قطعنامه ۱۸۰۳ شورای امنیت که علیه ایران به تصویب رسیده، از کشورهای جهان خواسته است دارایی سیزده شرکت و مؤسسه و سیزده تن از مقاماتی که مرتبط با برنامه اتمی ایران شناخته شده اند را مسدود کنند و اگر کسی از این سیزده نفر وارد قلمروشان شد، مراقبش باشند.

در این قطعنامه از دولتها خواسته شده که در اعطای اعتبار و تسهیلات تجاری به بخش خصوصی برای مبادلات بازرگانی با ایران مراقبت بیشتری به خرج بدهند و در مورد همکاری مؤسسات مالی در کشورشان با بانکهای ایرانی، بخصوص بانکهای صادرات و ملی وشعب خارجی شان هوشیار باشند.

در قطعنامه اخیر شورای امنیت برای نخستین بار به دولتها اجازه داده شده که در بنادر و فرودگاههای خود به بازرسی کشتیها و هواپیماهایی بپردازند که مشکوک به حمل مواد و تجهیزات ممنوعه برای ایران شناخته می شوند.
BBC

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یعنی MI6 اینقدر احمقه که محل استقرارشم لو بره؟! :| پس دوستان قدرت خودمون رو دستکم نگیرند! :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]سپاه پاسداران:

مراسم 28 صفر پاسخ قاطعي به جنايات صهيونيست‌ها در غزه خواهد بود

سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با صدور اطلاعيه‌اي حضور گسترده و فراگير امت عزادار ايران اسلامي در آئين‌هاي گراميداشت 28 صفر و مراسم عزاداري در سراسر كشور را خواستار شد.

تصویر[/align]

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در اين اطلاعيه‌ آمده است: در لحظاتي كه ملل مسلمان و پيروان مكتب پيامبر اعظم(ص) و رهروان قرآن و عترت، در سوگ جانكاه رسول رحمت و وحدت، جامه عزا بر تن كرده‌اند، تلاش اخير دشمنان اسلام در اهانت به ساحت مقدس حضرت محمد مصطفي (ع)، گسترش جنايات وحشيانه و ضد بشري رژيم اشغالگر قدس در سرزمين فلسطين و بخاك و خون كشيدن مردم مظلوم و بي دفاع غزه، بويژه كودكان معصوم، بر عمق و دامنه اندوه امت محمدي(ص) افزوده است.
در اين اطلاعيه با بيان اينكه سالروز رحلت پيامبر اكرم(ص) به مانند ميلاد آن حضرت، محور وحدت مسلمين و كانون نشر پيام انسجام اسلامي در سراسر گيتي بشمار مي‌رود و بدون ترديد 28 صفر نيز مقطع و مناسبت زماني شايسته‌اي براي نمايش ارادت و تبعيت جهان اسلام از دستورات و آموزه‌هاي رسول خاتم(ص) و عترت پاك محمدي(ص) و تبلور فرياد رسا و انقلابي مسلمانان شجاع و بيدار و اعتراض فراگير و جهاني آنان به كينه توزي‌هاي دشمنان اسلام عزيز، بويژه رژيم غاصب و جنايت پيشه صهيونيستي است، اعلام كرده است كه سپاه پاسداران با فراخوان ملي نسبت به حضور منسجم و باشكوه امت عزادار ايران اسلامي در آيين‌هاي گراميداشت 28 ماه صفر در سراسر كشور به ويژه مراسم ويژه عزاداري روز جمعه 17 اسفندماه در ميدان فلسطين تهران دعوت مي‌كند.
اين اطلاعيه خاطرنشان كرده است كه سپاه پاسداران، ارتش، نيروي انتظامي و بسيج همراه با مردم عزادار و هيئت‌هاي مذهبي تهران بزرگ، با شور و حال عارفانه و حضور معنوي و انقلابي خود در اين مراسم، پيمان جاودانه خويش با پيامبر اعظم (ص) و اهل بيت عصمت و طهارت (ع) و همچنين عزم و اراده خود در تعميق و توسعه ابعاد وحدت و انسجام ملي و ديني در محكوميت اهانت كنندگان به ساحت پاك و مقدس رسول خدا (ص) و جنايت ضد بشري نظام سلطه و اشغالگر قدس را به نمايش خواهند گذارد و اعتراض خود نسبت به سكوت برخي دولت‌هاي اسلامي و مجامع بين‌المللي در برابر فجايع غم‌انگيز و دلخراش غزه را نيز اعلام خواهند داشت.
سپاه پاسداران در پايان با تاكيد بر اهميت و نقش موثر حضور و انقلابي مردم عزادار در اين برنامه ‌آورده است: مراسم عزاداري ويژه تهران از ساعت 8:30 صبح با حركت دسته‌جات عزاداري از نقاط مختلف شهري به سمت ميدان فلسطين آغاز و با استقرار آنان در ساعت 9:30 صبح و با اجراي برنامه سخنراني و مديحه سرايي خاتمه يافته و خيل عزاداران به صفوف نماز دشمن شكن و وحدت آفرين جمعه در دانشگاه تهران خواهند پيوست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط hamed_713
      "آنسات" به هلی کوپتر آموزشی نیروی هوایی روسیه مبدل خواهد شد

      ژنرال "ویکتور ایوانوف" رییس اداره نیروی هوایی نظامی ارتش روسیه روز سه شنبه به خبرنگاران گفت که "آنسات" بعد از پایان آزمایشات دولتی مشترک و بهره برداری تجربی در نیروها تا سال 2010 به هلیکوپتر اصلی آموزشی نیروی هوایی کشور مبدل خواهد شد.

      وی یادآوری نمود که این تصمیم در سال 2001 توسط مسئولین وقت وزارت دفاع اتخاذ شده بود.

      ژنرال ایوانوف گفت: آزمایش "آنسات" برای آنکه به صورت نمونه آموزشی در آید، به مدت یک و نیم تا دو سال طول خواهد کشید. طی این مدت باید آن را تکمیل کرد.

      وی توضیح داد که در حال حاضر خلبانان مدرسه عالی خلبانی "سیرزانسک" از هلی کوپترهای "می-2" بعنوان هلی کوپتر آموزشی استفاده می کنند.

      وی گفت: نیروی هوایی برای آموزش خلبانی در ابتدا به 25-30 فروند "آنسات" نیاز دارد. بعد از آن این میزان افزایش داده خواهد شد.

      هلی کوپتر سبک چند منظوره "آنسات" با توان حمل 1-1,3 تن، حداکثر وزن پروازی 3,3 تن و حمل تا 9 سرنشین در دفتر طراحی کمپانی "KVZ" با همراهی دیگر سازمان های و موسساتی که در امور تجهیزات هوایی مشغول هستند، ساخته شده است.

      اولین پرواز "آنسات" در ماه اوت سال 1999 انجام شد. "آنسات" بر خلاف نمونه های مشابه غربی خود دارای دو موتور است که به مراتب ضریب اطمینان و امنیت آن را بالا می برد.

      نووستی
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.