Recommended Posts

رييس جمهور در جمع ايرانيان مقيم آمريكا: ايران به زودي موشك ماهواره‌بر 16 موتوره را به فضا پرتاب مي‌كند خبرگزاري فارس: رئيس‌جمهور با بيان اينكه ايران فن‌آوري پرتاب ماهواره به مدار زمين را به دست آورده گفت: ايران به زودي موشكي را پرتاب خواهد كرد كه داراي 16 موتور است و ماهواره را تا 700 كيلومتر بالاتر مي‌برد. منبع: Fars News Agency

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جانشين فرمانده كل ارتش:
متجاوزان به ايران يا به قعر آب‌ها و يا به گدايي در اروپا خواهند رفت
خبرگزاري فارس: امير موسوي تاكيد كرد: كساني كه توهم قدرت آنها را گرفته در صورتي كه كوچكترين اقدامي عليه جمهوري اسلامي ايران انجام دهند ابزار ظاهريشان به قعر آبها مي رود و بازماندگان آنان كساني خواهند بود كه به گدايي در خيابان هاي اروپا خواهند رفت.

منبع: Fars News Agency

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
امير شاه صفي: نيروي هوايي ارتش در صورت نياز حالت دفاعي خود را تغيير مي‌دهد خبرگزاري فارس: فرمانده نيروي هوايي ارتش تاكيد كرد: در صورت نياز مي‌توانيم حالت دفاعي خود را به حالت‌هاي ديگر تبديل كنيم. به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، امير خلبان حسن شاه‌صفي فرمانده نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران كه پنج شنبه شب و در حاشيه‌ مراسم بزرگداشت عمليات پرواز 140 فروندي اين نيرو با عنوان "كمان 99" در جمع خبرنگاران سخن مي‌گفت با اشاره به انجام اين عمليات مهم و حيرت آور گفت: نسل فعلي ما با توجه به وجود تهديدات با همان ميزان آمادگي، آماده است هر لحظه كه مقام معظم رهبري اراده كنند، فرامين ايشان را به نحو احسن اجرا ‌كرده و در اين امر ترديدي نيست. وي تاكيد كرد: حالت دفاعي ما هميشه پابرجا و هوشياري ما همواره به قوت خود باقيست اما در صورت نياز مي‌توانيم حالت دفاعي را به حالت‌هاي ديگر تبديل كنيم. شاه صفي با بيان اينكه تفكر ما تفكر دفاعي است، تصريح كرد: اگر دشمن بخواهد به خاكمان تجاوز كند، بدون ترديد اين تجاوز را بدون پاسخ نخواهيم گذاشت. فرمانده نيروي هوايي ارتش با يادآوري اقدامات مناسب اين نيرو در رزمايش اخير گفت: آمادگي و كارآيي رزمي ما بسيار فراتر از گذشته است و ما اين مساله را بارها در صحنه رزمايش نشان داده‌ايم. فرمانده نيروي هوايي ارتش در خصوص تهديدات اخير عليه كشورمان نيز خاطرنشان كرد: همانطور كه قبلا نيز مقام معظم رهبري فرمودند، ما محكم ايستاده‌ايم و مطمئن باشيد اگر دشمنان فرامنطقه‌اي ما مي‌توانستند، صد درصد تا بحال به ما حمله مي‌كردند. وي ادامه داد: دشمنان بهتر از ما از توانمندي‌هايمان مطلع هستند و به خاطر هوشياري و آمادگي ماست كه جرات تجاوز به خاك ايران را ندارند و تنها تهديداتشان فقط در حد شعار است كه در رسانه‌ها مي‌دهند، ولي در عمل جرات چنين كاري را ندارند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ژنرال عطاء‌الله صالحی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که رزمایش مدافعان ولایت در ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود. به گزارش «ریا نووستی» از "آفتاب"، فرمانده کل ارتش ایران در پایان آیین تودیع و معارفه فرمانده نیروی هوایی ارتش، افزود:: نیروهای مسلح ایران در هفته دفاع مقدس امکانات و تجهیزات دفاعی و توانمندی‌های خود را در معرض دید عموم قرار می‌دهند. صالحی خاطرنشان کرد: در 2 سال گذشته جهش خوبی درعرصه پدافند هوایی و پروازی داشته‌ایم که اوج آن را در 29 فروردین با پرواز 140 جنگنده نشان دادیم. فرمانده کل ارتش ایران درباره تبلیغات منفی بر سر تجهیز ارتش ایران به سیستم های پدافند هوایی اس-300 ساخت روسیه و سکوت رسانه‌های غربی در برابر خرید نظامی سایر کشورها، گفت: توانمندی پدافند دوربرد هوایی مورد نیاز تمام کشورهای منطقه است. وی اضافه کرد: ‌تهدیدهای فرامنطقه‌ای را تمام کشورهای منطقه احساس می‌کنند. خبرگزاری «ریا نووستی»

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[align=center]شعار "مرگ بر 1+5" در راهپيمايي روز قدس[/align]

[align=center]تصویر[/align]

[align=center] خبرگزاري فارس: شعار "مرگ بر 1+5" در مسيرهاي مختلف راهپيمايي روز جهاني قدس به چشم مي خورد.[/align]


به گزارش خبرنگار سياسي فارس، از ساعت 9:30 دقيقه امروز جمعه، تشكل‌ها و گروه‌هاي مختلف مردمي در مسير راهپيمايي قرار گرفتند و با شعارهاي مرگ بر اسرائيل مرگ بر آمريكا، مرگ بر انگليس و فلسطين پيروز است، اسرائيل نابود است، به حركت خود به سمت دانشگاه تهران ادامه مي‌دهند.
* پلاكاردهايي با شعار القدس لنا، يا قدس اننا قادمون، روز قدس روز اسلام است، ما تا آخرين قطره خون در راه آزادي فلسطين ايستاده‌ايم و مقاومت تا پيروزي، به چشم مي‌خورد.
* 1500 نفر از پرسنل و كادر آموزشي سازمان آتش‌نشاني نيز در حال حركت به سمت ميدان انقلاب هستند.
* موسسه رسانه‌هاي تصويري نيز با ايجاد غرفه در ميدان انقلاب و در مسير حاضرين در راهپيمايي امروز قدس، شش فيلم زخم زيتون، سكوت، هلوكاست، هيام، روياهايت را فراموش نكن و شمارش معكوس را بطور رايگان در اختيار راهپيمايان قرار مي‌دهند.
* حدود 600 نفر از كاراته كاران نيز امروز در راهپيمايي روز جهاني قدس شركت كرده اند. اين ورزشكاران با لباس هاي سفيد متحدالشكل در ميدان انقلاب و در قالب سه گروه پلاكاردهايي در محكوميت اقدامات وحشيانه رژيم صهيونيستي در دست دارند.
* گروههاي رزمي كاران بسيجي با نام ذوالفقار نيز با لباسهاي متحد و پوشيدن جليقه‌هاي عمليات استشهادي، به صورت منظم در حال راهپيمايي هستند كه مورد توجه مردم و تصويربرداران قرار گرفته است.
* تعدادي از مردم نيز با اسپري‌هاي رنگي و در مسير حركت راهپيمايان روز قدس، شعار مرگ بر 1+5 را بر روي زمين نوشته و مخالفت آنها با حقوق ملت ايران را محكوم كردند.

منبع : Farsnews

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبرگزاري فارس: فرمانده پايگاه نيروي هوايي بندرعباس گفت: در صورت حمله دشمن به مرزهاي ايران در خليج فارس، پرسنل نيروي هوايي قادرند در كوتاه‌ترين زمان بيشترين ضربه را به مواضع و تجهيزات دشمن در تنگه هرمز وارد سازند. سرتيپ دوم محمد تسويه‌چي در گفتگو با خبرنگار فارس در بندرعباس با بيان اينكه پرسنل نيروي هوايي بندرعباس به لحاظ اعتقادات و انگيزه در بالاترين سطح قرار دارند، افزود: هر كشوري جنگ عليه ايران را شروع كند، وارد گردآبي مي‌شود كه ديگر نمي‌تواند از آن خارج شود. وي تصريح كرد: تجهيزات نيروي هوايي به گونه‌اي است كه مي‌توانيم با كمترين تلفات براي نيروهاي خودي مواضع دشمن را در خليج فارس يا ديگر نقاط نابود سازيم. تسويه چي با بيان اينكه پرسنل فني نيروي هوايي با نوآوري و بهينه‌سازي موفق به ساخت و انبوه‌سازي انواع موشك‌هاي پيشرفته و قطعات هواپيما در داخل كشور شده اند، مهم‌ترين سلاح را اعتقادات و معنويات قوي پرسنل نيروي هوايي معرفي كرد. فرمانده پايگاه نيروي هوايي بندرعباس، يكي از بزرگ‌ترين عمليات‌هاي نيروي هوايي در طول جنگ تحميلي را حمله به پايگاه الوليد عراق اعلام كرد. وي اضافه كرد: در اين عمليات هواپيماهاي نيروي هوايي ايران موفق شدند پس از سه مرحله سوختگيري در بدترين شرايط در آسمان، دورترين پايگاه نيروي هوايي عراق را منهدم سازند. در ادامه فرمانده پدافند نيروي هوايي بندرعباس افزود: هشت سال جنگ تحميلي بهترين فرصت را براي خودباوري و بهينه‌سازي تجهيزات براي پدافند نيروي هوايي فراهم ساخت. سرهنگ حبيب الله عليزاده اظهار داشت: در صورت حمله احتمالي دشمنان، سامانه موشكي پدافند هوايي بندرعباس اجازه نخواهد داد حتي يك هواپيما يا يك ناو به مرزهاي جمهوري اسلامي ايران در خليج فارس تجاوز كند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
معاون هماهنگ كننده ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: صدا و سيما در حق ارتش و نيروي زميني كم لطفي كرده است، هرچند معتقدم خودمان نيز در معرفي عملكردمان در جنگ بي‌تقصير نيستيم. به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، امير سرلشكر حسين حسني سعدي، معاون هماهنگ كننده ستاد كل نيروهاي مسلح در مراسم تجليل از پيشكسوتان جهاد و شهادت نيروي زميني ارتش كه شنبه شب برگزار شد با بيان اين موضوع كه نيروي زميني از اولين روز پيروزي انقلاب تا 31 شهريور 59 در جبهه نبرد با اشرار و ضد انقلاب حضور داشت، گفت: با شروع جنگ نيز نيروي زميني با تمام وجود و امكانات خود به دفاع از كشور اسلامي پرداخت و اين دفاع در حالي بود كه دو سوم نيروهاي ما در كردستان زمين‌گير بودند. سرلشكر سعدي برخي انتقادهاي بيجا از نيروي زميني ارتش را ظلم در حق اين نيرو دانست و ضمن انتقاد از عملكرد صدا و سيما در ايام بزرگداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: صدا و سيما قدري در حق ارتش و نيروي زميني كم لطفي كرد، هرچند معتقدم خودمان نيز در معرفي عملكردمان در جنگ بي‌تقصير نيستيم. فرمانده اسبق نيروي زميني ارتش خاطرنشان كرد: ما در زمان جنگ، تصويربرداري چنداني از عملكرد نيروهاي ارتش نكرديم و حتي بعد از جلسات مهم نيز كاغذ يادداشت افراد را پاره كرده و از بين مي‌برديم و اصلا آن زمان گمان نمي‌كرديم كه از جنگ زنده بيرون برويم كه حالا بعد از نزديك به سه دهه بخواهيم به بيان خاطرات آن سال‌ها بپردازيم. معاون هماهنگ كننده ستاد كل نيروهاي مسلح ضمن تاكيد بر لزوم ثبت و ضبط خاطرات رزمندگان دفاع مقدس گفت: هنوز هم دير نشده و بايد تاريخ جنگ و خصوصا تاريخ جنگ نيروي زميني ارتش را بنويسيم. وي اظهار داشت: از همه يگان‌ها و تيپ‌ها و لشكرها خواستم تا هركدام بنا بر خاطرات خود، تاريخ جنگ را بنويسند كه اين كار در حال انجام است. بازتاب آنلاین

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تهران از ابتدا بر دو موضوع بسیار تکیه کرد و اجازه نداد آن دو موضوع بهانه­ای به دست امریکایی­ها بدهد. موضوعی که باعث شده جورج بوش فکر حمله به ایران را از سر باز کند. به گزارش سايت ديپلماسي ايراني به نقل از روزنامه الحيات: چندان مهم نیست که بخواهیم بدانیم گزارشی را که روزنامه بریتانیایی گاردین درباره مضمون دیدار دوم ایهود اولمرت نخست وزیر اسرائیل با جورج بوش رئیس جمهوری امریکا در 14 می داشته و طی آن از وی خواسته به اسرائیل اجازه حمله به تاسیسات هسته­ای ایران بدهد، صحیح است یا خیر. مهم آن راه و روشی است که ایران اتخاذ کرده که همان طور که در گزارش گاردین آمده باعث شده رئیس جمهوری امریکا نسبت به تقاضای اولمرت اعتراض کند و آن را مردود بداند. گرچه سخنگوی اولمرت این گزارش را رد کرد و گفت: «اسرائیل راه حل دیپلماسی را برای پرونده هسته­ای ایران اولویت می­داند اما تمام گزینه­ها همچنان بر روی میز باقی است.» چنین معروف است که هیچ حمله نظامی از سوی اسرائیل ممکن نیست مگر این که موافقت امریکا را در پی داشته باشد. زیرا همان طور که می­دانیم اگر جنگنده­های اسرائیلی بخواهند به حریم هوایی ایران تجاوز کنند و به تاسیسات هسته­ای ایران برسند باید از فراز مناطقی که امریکایی­ها در آنجا پایگاه دارند، بگذرند. نزدیک­ترین راه­ها هم فضای هوایی عراق است. علاوه بر آن از آنجا که عمده سلاح­های اسرائیل امریکایی است باید برای استفاده از آنها از ایالات متحده اجازه بگیرند. از این رو اگر به منطق رجوع کنیم در می­یابیم که هر گونه حمله نظامی به ایران حداقل تا زمانی که جورج بوش رئیس جمهوری امریکا باشد، غیر ممکن است. موضوعی که همان طور که روزنامه گاردین به آن اشاره کرده، بوش بسیار تلاش کرده به مهمان اسرائیلی خود آن را بفهماند. علاوه بر آن آنچه که احتمال حمله به ایران را بیش از پیش دور می­سازد، تغییر چهره سیاسی در اسرائیل است. اگر اولمرت لازم بود برای افزایش اعتماد نسبت به خود بر طبل حمله به ایران بکوبد، اکنون تسیبی لیونی نیازی به آن ندارد. همین اتفاق در خود امریکا نیز در حال رخ دادن است. موضوعی که حرف حمله به ایران را بیش از پیش دور خواهد کرد. طبیعتا ایران به آسانی گزارش­هایی را که این روزها منتشر می­شود را پیروزی سیاست خود می­داند. زیرا افزایش فشارها را با بردباری تحمل کرده و بر سر مسئله هسته­ای خود به هیچ عنوان کوتاه نیامده است. تهران از ابتدا بر دو موضوع بسیار تکیه کرد و اجازه نداد آن دو موضوع بهانه­ای به دست امریکایی­ها بدهد. موضوعی که باعث شده جورج بوش فکر حمله به ایران را از سر باز کند. نخست این که امریکا به خوبی می­داند، واکنش ایران در صورت حمله چه خواهد بود. ایران به صورت مستقیم یا توسط حزب الله حمله فقط به اسرائیل نخواهد کرد بلکه در داخل خود ایالات متحده دست به اقدامات تلافی جویانه خواهد زد. موضوعی که ایالات متحده را وا می­دارد تا نگذارد حادثه­ای مانند 11 سپتامبر تکرار شود. زیرا در آن صورت تمام تلاش­هایش در مبارزه با تروریسم کاملا بر باد خواهد رفت. موضوع دیگر، احتمال بسیار پایین کسب پیروزی در صورت حمله به ایران است. تاسیسات هسته­ای ایران در سرتاسر این کشور پراکنده است و این باعث می­شود که ایالات متحده نتواند به صورت متمرکز وارد عمل شده و علیه ایران دست به حمله بزند و جنگی همانند عراق به راه بیندازد. از این رو بدیهی است اگر با ایران وارد جنگ شود یا حتی اسرائیل به تنهایی بخواهد به ایران حمله کند، یک نبرد گسترده و تمام عیار به راه خود افتاد. از این رو اسرائیل هم نمی­تواند حمله­ای مشابه حمله­ای که در زمان صدام حسین به تاسیسات هسته­ای عراق در اوزیراک انجام داد، ترتیب دهد. حمله­ای که صدام حسین جرات نیافت کوچکترین واکنشی نسبت به آن از خود نشان دهد. این یک پیروزی بسیار مهم برای ایران است و ابعاد استراتژیک آن به اندازه­ای است که لازم است کشورهای منطقه در کنار آن به خوبی بایستند تا از منافع آن استفاده کنند. بی­شک کشورهای منطقه از حمله نظامی اسرائیل به ایران هیچ سودی نخواهند برد و خوب هم می­دانند که چنین حمله­ای چه مضرات گسترده­ای برایشان در پی خواهد داشت. تجربه ثابت کرده، پیروزی­هایی که ایران کسب می­کند تا چه اندازه برای هم­پیمانانش مفید است و توانسته هم­پیمانی امریکا و اسرائیل را تحت تاثیر قرار دهد. اگر نگاهی به خاورمیانه بیندازیم به خوبی می­بینیم که ایران در لبنان و فلسطین و دیگر کشورهای عربی چه منافعی به دست آورده و چه ثمراتی را برای همان کشورها به ارمغان آورده است. از این رو باید گفت، بهترین راه بر سر مسئله برنامه هسته­ای ایران در پیش گرفتن راه گفت و گو با این کشور است. همان طور که محمد البرادعی رئیس سازمان بین­المللی انرژی اتمی نیز گفته است و وی نیز پرسید: «اگر ایالات متحده می­تواند پای میز مذاکره با کره شمالی­ای که نظام آن را دموکراتیک نمی­داند و اتفاقا سلاح هسته­ای دارد، بنشیند و گفت و گو کند نمی­فهمم چرا نمی­تواند با ایران همین کار را بکند؟» تابناک

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با عرضه توليدات هوايي وزارت دفاع ايران در نمايشگاه هوا فضاي اوكراين شركت كرد خبرگزاري فارس: نمايندگان ايران براي اولين بار در ششمين نمايشگاه بين‌المللي هوا فضاي اوكراين شركت كردند. به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، ششمين نمايشگاه بين‌المللي هوا فضاي اوكراين با حضور بيش از 220 شركت داخلي و خارجي در كي‌يف در حالي برگزار شد كه نمايندگاني از 22 كشور جهان از جمله جمهوري اسلامي ايران، آخرين دستاوردها و فناوري‌هاي خود را در زمينه صنعت هواپيماسازي در معرض ديد عموم قرار دادند. شركت هواپيماسازي ايران (هسا) به نمايندگي از وزارت دفاع كشورمان در اين نمايشگاه شركت داشته و جديدترين طرح‌ها و توليدات هوايي ايران را به نمايش گذاشت. ايران و اوكراين هم اكنون در حال ساخت مشترك هواپيماهاي ايران 140 هستند كه به زودي چند فروند از آن عملياتي خواهد شد. اين اولين بار است كه نمايندگاني از كشورمان در نمايشگاه بين‌المللي هوا فضاي اوكراين شركت كردند. پرواز هواپيماها و بالگردهاي مختلف و همچنين به نمايش گذاشتن بزرگترين هواپيماي باري جهان با نام آنتونوف 225 با وزن كلي حدود 600 تن كه فقط يك فروند از آن ساخته شده و اكنون در اختيار اوكراين است، از جمله برنامه هاي اين نمايشگاه بوده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبرگزاری عراق نو / یک دیپلمات ایرانی در بغداد اعلام کرد بر اساس توافق صورت گرفته میان دو کشور ایران وعراق در سه هفته آینده پروازهای مستقیمی از تهران ومشهد به بغداد ونجف اشرف برقرار خواهد شد. خبرگزاری عراق نو / یک دیپلمات ایرانی در بغداد اعلام کرد بر اساس توافق صورت گرفته میان دو کشور ایران وعراق در سه هفته آینده پروازهای مستقیمی از تهران ومشهد به بغداد ونجف اشرف برقرار خواهد شد. علی حیدری کارشناس اقتصادی سفارت ایران در بغداد ضمن اعلام این مطلب افزود : نمایندگان شرکت ایرانی ماهان ایر تور مذاکرات مفصلی با مسؤولین عراقی در این زمینه داشتند. وی در ادامه اظهار داشت مذاکرت دو طرف شامل برقراری خط هوایی مستقیم توسط شرکت ماهان ایرتور می باشد که این خطوط عبارتند از تهران – بغداد و مشهد – نجف و مشهد – بصره ومشهد بغداد با هواپیماهای متعلق به این شرکت می باشد. در حال حاضر شرکت هواپیمایی عراق عهده دار انتقال مسافران از تهران به بغداد وبالعکس می باشد تاريخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۸۷ - ۱۸:۴۰

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سيد داود موسوي افزود: از اين ربات مي‌توان در کارخانه‌هاي اتومبيل‌سازي و ساخت بازوهاي رباتيک استفاده کرد. تابناك / پژوهشگران دانشگاه صنعتي مالک اشتر شاهين شهر براي نخستين بار در کشور، اولين ربات انسان‌نما را بر پايه الگوي حرکتي انسان ساختند. به گزارش واحد مرکزي خبر، مجري و سرپرست تيم رباتيک اين دانشگاه، با بيان اينکه اين ربات با قابليت حفظ تعادل و راه رفتن شبيه انسان است و مي‌تواند براي مدت طولاني تعادل خود را روي يک پا نگه دارد، گفت: با الگوگيري از حرکت انسان و شبيه‌سازي علمکرد مفصل‌هاي انسان، توانستيم مشکلاتي را که براي حفظ تعادل ربات وجود داشت، حل کنيم. سيد داود موسوي افزود: از اين ربات مي‌توان در کارخانه‌هاي اتومبيل‌سازي و ساخت بازوهاي رباتيک استفاده کرد. اين ربات با هزينه بيست ميليون ريال طراحي و ساخته شده و به شماره 52159 در اداره کل ثبت شرکت‌ها و مالکيت صنعتي به ثبت رسيده است. تاريخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۰۷ مهر ۱۳۸۷

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
رمان چرنیشف مدیر اجرای شرکت "کاموف" روز جمعه اعلام کرد که کمپانی هلیکوپترسازی "کاموف" امیدوارست که تا پایان سال 2008 قرار داد صدور هلیکوپترهای خود به ایران را امضا کند. وی گفت: تا پایان سال جاری امیدواریم که قرارداد با ایران را امضا کنیم و ما در این راستا تلاش می کنیم. به گفته وی در حال حاضر سازندگان هواپیماهای روسی به توافقات مشابه ای دست یافته اند. بحث صدور بیش از 100 فروند هواپیمای مسافربری "توپولف-204 " و صدور مجوز ساخت آنها در ایران برای آینده در میان است. چرنیشف توضیح نداد که مذاکرات در مورد چه هلیکوپترهایی انجام می شود. وی همچنین از تعداد احتمالی هلیکوپترهای صادراتی به ایران و ارزش قرارداد سخنی به میان نیاورد. مدیر اجرای کمپانی "کاموف" افزود: به احتمال قوی بحث هلیکوپترهای غیر نظامی در میان خواهد بود. خبرگزاری «ریا نووستی»

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در گفتگو با فارس اعلام شد ابلاغ وظايف و اختيارات دستياري فرمانده كل قوا به سرلشكر صفوي خبرگزاري فارس: سرلشكر صفوي از ابلاغ شرح وظايف و مأموريتهاي حوزه دستياري و مشاور عالي فرمانده معظم كل قوا خبر داد. سردار سرلشكر رحيم صفوي دستيار و مشاور عالي فرمانده معظم كل قوا در امور مرتبط با نيروهاي مسلح در گفتگو با خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس با اعلام اين خبر گفت: رهبر انقلاب و فرمانده معظم كل قوا 11 وظيفه و ماموريت را به من ابلاغ كردند كه اين وظايف و ماموريتها غير از وظايف عادي سپاه، ارتش و ستادكل نيروهاي مسلح بوده و وظايفي است كه در حيطه مسئوليت آنها قرار ندارد. وي افزود: براي اين كار، ساختار و سازماني را خدمت مقام معظم رهبري پيشنهاد داديم و مطابق اين ساختار، سازمان و شرح وظايف، كار را آغاز كرديم و مطابق آنچه به ما ابلاغ شده، مشغول خدمت هستيم. سرلشكر صفوي پس از يك دهه فعاليت به عنوان فرمانده كل سپاه پاسداران، دهم شهرويورماه سال جاري به عنوان دستيار و مشاور عالي فرمانده كل قوا در امور مرتبط با نيروهاي مسلح منصوب شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط hamed_713
      "آنسات" به هلی کوپتر آموزشی نیروی هوایی روسیه مبدل خواهد شد

      ژنرال "ویکتور ایوانوف" رییس اداره نیروی هوایی نظامی ارتش روسیه روز سه شنبه به خبرنگاران گفت که "آنسات" بعد از پایان آزمایشات دولتی مشترک و بهره برداری تجربی در نیروها تا سال 2010 به هلیکوپتر اصلی آموزشی نیروی هوایی کشور مبدل خواهد شد.

      وی یادآوری نمود که این تصمیم در سال 2001 توسط مسئولین وقت وزارت دفاع اتخاذ شده بود.

      ژنرال ایوانوف گفت: آزمایش "آنسات" برای آنکه به صورت نمونه آموزشی در آید، به مدت یک و نیم تا دو سال طول خواهد کشید. طی این مدت باید آن را تکمیل کرد.

      وی توضیح داد که در حال حاضر خلبانان مدرسه عالی خلبانی "سیرزانسک" از هلی کوپترهای "می-2" بعنوان هلی کوپتر آموزشی استفاده می کنند.

      وی گفت: نیروی هوایی برای آموزش خلبانی در ابتدا به 25-30 فروند "آنسات" نیاز دارد. بعد از آن این میزان افزایش داده خواهد شد.

      هلی کوپتر سبک چند منظوره "آنسات" با توان حمل 1-1,3 تن، حداکثر وزن پروازی 3,3 تن و حمل تا 9 سرنشین در دفتر طراحی کمپانی "KVZ" با همراهی دیگر سازمان های و موسساتی که در امور تجهیزات هوایی مشغول هستند، ساخته شده است.

      اولین پرواز "آنسات" در ماه اوت سال 1999 انجام شد. "آنسات" بر خلاف نمونه های مشابه غربی خود دارای دو موتور است که به مراتب ضریب اطمینان و امنیت آن را بالا می برد.

      نووستی
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.