امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

 

 

مثل این که برادران هم چنان علاقه مند به اطاله کلام هستند 

 

شاید شما وقت بیکار زیاد داشته باشی، ولی من یکی واقعا گرفتارم، خیلی وقتها ساعت 11 یا 12 شب تازه نوبت میلیتاری میرسه، متاسفانه شما بجای پاسخ به سوالات بنده و سایر دوستان با فرار ازمساله موارد بعضا نامربوطی را مطرح می کنید و پاسخ سوالات قبلی را نمی دهید، به نظرم من و سایر دوستان وقتمان را تلف می کنیم.

 

 

 

 

 این جا هدف قانع کردن یا محکوم کردن طرف مقابل نیست ، هدف یادگیری و بحث دوستانه است

 

دقیقا ما به همین دلیل اینجا هستیم، ولی آداب بحث ایجاب می کند که هر یک از طرفین بحث وقتی در برابر منطق طرف مقابل استدلال قوی تری ندارد ضمن پذیرش منطق طرف روبرو به حقانیت منطق وی اذعان کند، چیزی که ما حداقل در میلیتاری کمتر شاهد آن هستیم! حداکثر، سکوت میبینیم! اگر پرت و پلا گویی نبینیم و اگر به حاشیه و در و دیوار زدن نبینیم.

 

 

 

اولا که چین خودش در برابر همسایگانش که تهدید بالقوه هستند جنگنده نسل چهار و چهار به بعد کم دارد

 

ببینید الان کسی صحبت از جنگ جهانی نکرده که شما پای همسایگان چین را وسط میکشید، الان بحث رویارویی تک به تک کشورها با آمریکاست.

 

 

 

نیروی هوایی تایوان :
116 فروند F-16
102 فروند چینگ کو 
47 فروند میراژ2000

 

تایوان؟!  فراموش نکنید که چه تعداد موشک بالستیک(عمدتا کوتاه برد) فقط به طرف این کشور نشانه روی شده اند و تمام فرودگاههای این کشور فقط چند دقیقه پس از شروع هر نوع جنگی تا نابودی کامل فاصله دارند.

 

ثانیا حالا به فرض اینکه تعدادی از پایگاههای خود برای آخرین بار به آسمان برخواستند، برای مقابله با تمام این جنگنده ها که حتما نباید به ازای هر جنگنده، یک جنگنده نسل 4 گذاشت؟!

 

 

 

نیروی هوایی ژاپن :
80 فروند F-2
200 فروند F-15

نیروی هوایی کره جنوبی :
60 فروند F-15K
165 فروند F-16

 

 

فرودگاههای و پایگاههای این دوکشور هم همینطور، نمی بینید چه همزیستی مسالمت آمیز اجباری ای(!) با این غول همسایه دارند؟! تعداد موشکهای بالستیک نشانه روی شده به طرف این دو کشور به حدی زیاد هست که هر نوع تهاجم یا همراهی احتمالی با آمریکا را برای آنها به همراهی آخرشان تبدیل کند.

 

 

 

با رادارهای مدرنی که در یک ثانیه صدها بار فرکانس عوض می کنند ( رادار رپتور هزار بار در ثانیه ) رادار پسیو چندان موثر نیست .

 

رادار پسیو فقط تشعشعات راداری را دریافت نمی کند، این را که باید شما بدانید، ثانیا، رادار رپتور فرکانس عوض میکند، طول موج را که عوض نمی کند! یک رادار پسیو همزمان می توان تمام فرکانسهای یک طول موج را شنود نماید.

 

 

 

خطایی حدود 2.4 کیلومتری ایجاد می شود . 

 

اصلا اون عدد من اشتباه( هر چند منبعی که شما گذاشتید هم دقت در برد رادار را 200 متر ذکر کرده ولی محاسبات شما را قبول می کنیم)، اما بذار اصلا عدد(2.4 کیلومتر) شما را ضربدر 2 کنیم، بشه حدود 5 کیلومتر، فرض می کنیم سایت یک سونگر و بعضا مغرض (علیه ایران و روسیه و چین) استرالیا ایر پاور هم نمودارش درست باشه و پروپاگاندا نباشه و باز هم فرض می کنیم که عدد آر سی اس رپتور از پایین هم همان عدد ادعایی آن از روبرو یعنی 0.0001 باشد، دیگه بهتر از این؟

 

خب حال همین رپتور از فاصله حدودا 15 کیلومتری بالاخره کشف میشه دیگه نه؟ حالا با دانستن اینکه رینگ رادارهای پیش اخطار معمولا در رینگ پیرامونی کشورها قرار دارند، همین رپتور از فاصله 15 کیلومتری رادار کشف میشه و به موقعیت حدودیش هواپیماهار رهگیر فرستاده میشه و سیستمهای اپتیکی به جستجوی اون می پردازند و این رپتور قصه ما در نهایت خواهد توانست تنها به اهدافی در نزدیکی مرزها حمله نماید و اهداف عمقی بر روی کاغذ برای آن قابل دسترس نیستند.

 

 

 

از میان بهترین پرسنل انتخاب و در خود کشورهای سازنده این سیستم ها آمورش می بینند

 

شما یه سری به خاطرات شهید طهرانی مقدم در مورد پرسنل موشکی سوریه(کلا) بزن روشن میشی، از این خبرا نیست برادر.

 

----------------

 

ادامه ان شا الله در بعد.

  • Upvote 11
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادرانی که فکر می کنید وقتتان تلف می شود و پرت و پلاگویی می شنوید . (البته کاربر دیگری به سبب کاربرد همین کلمات اخراج شد از تاپیک) ...
من چیزی نخوانده ام که نشان از منطق قوی تر باشد .


دفاع ضد موشکی همسایگان چین هیچ ...این که چین مثل بعضی کشورها روی نیروی هوایی اش هم تکیه کرده و از موشک بالستیک به عنوان سلاح متعارف چندان استفاده نمی کند هیچ ...
توان اخلال رادار رپتور و امثال هیچ ...
این که رپتور از بالای 100 کیلومتر که اپتیک در آن هیچکاره است شلیک می کند هیچ ...

باشه برادر ...آن منبع هم مغرض ...خاطرات آقای مقدم هم از منطق اقتصادی و نظامی و سیاسی معتبرتر و قاطی کردن بحث موشک بالستیک با پدافند قبول .

من دیگر حرفی ندارم . اگر ادامه حرف های مرا می خواهید بخوانید به همان منبع مغرض مراجعه کنید و یقه کارلو کوپ را بگیرید .

والسلام علی من اتبع الهدی ...

پایان پست های من در این تاپیک
  • Upvote 15
  • Downvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به نام خداوند قلم

هموطن گرامی، جناب آقای مولتکه (امیدوارم نامتان را درست نوشته باشم) سلام

از معرفی قابلیت های رادار سربلند !! اسکویرپیر و هم رده کردن آن با رادارهای مدرن PESAو AESA روسی و نیز هم رده کردن آن با رادارهای باند VHF بسیار مشعوف شدم

 

اگر می‌دانستم اینقدر مشعوف می‌شوید لینک معرفی رادار را برایتان می‌گذاشتم!

بنده‌ی خدا! من کی حرف از معرفی زدم؟ من فقط نقل قول کردم و اصراری هم نداشتم که کسی آنرا بپذیرد؛ نه تأیید کردم نه رد. بعد من کجای حرف‌هایم آبارونا و اسکوئرپیر را با رادارهای دیگر مقایسه کردم... اصلن متوجه منظورتان نمی‌شوم. چند بار مطلبم را خواندم، فقط دو سه تا غلط املایی برخوردم (مثل نوشتن ضمن، به جای ضد) و... آنهم چون از اتو کرکت استفاده می‌کنم فکر می‌کنم قابل اغماض باشد. اگر هم از دو لینک آخر مطلبم چنین استنباطی کردید که واقعن باید به شما بگویم ماشاءالله با این هوشتان. یعنی حتا آن ... نمی‌دانم چه بگویم... همه متوجه شدند دارم از اس-300 و قابلیت ارتقاء بومی حرف می‌زنم و آنوقت شما لینک بنده را مصادره به مطلوب کردید و با جملاتی که چندین گزاره قبل در موردش عرض کرده بودم...!!!

شما واقعن آدم متعصبی هستید آقای مولکته. (میهن دوستی حتا از جانب مغول‌ها و یونانیان بربر هم برایم قابل احترام است. اما حمایت از دشمن آنهم با چنین حیلت زشتی را برنمی‌تابم)

 

هدف یادگیری و بحث دوستانه است که متاسفانه برخی به این روش معتقد نیستند ( پست یکی از دوستان را ملاحظه بفرمایید که با چه لحنی ارسال شده بود )

اگر منظورتان به بنده است که فکر نمی‌کنم مستقیم شما یا شخصی را خطاب قرار داده باشم. اگر شما خود را مستحق آن چند گزاره می‌دانید که هیچ اگر نه که بنده دقیقن اعلام کرده بودم منظورم به شما و شخص خاصی نیست. اما با شیفتگان و نوکران آمریکا مرا جنگی بی‌پایان است.

در ضمن خیلی واضح است چه کسی برای آموختن و بحث و چه کسی برای القاء نظراتش تلاش می‌کند. هنوز هم اعضاء را محق می‌دانم که پاسخ سؤالاتم را بدهید. من چند سؤال مطرح کردم و شما فقط یک سؤال عجیب و یک جمله خنده‌دار عنایت فرمودید.

 

نیروی هوایی ارتش آزادی بخش خلق........

خواهش می‌کنم برای احترام به خودتان و طرفداران بیش از حد قدرتمند جلوه داده آمریکا هم که شده به این دو سوالم پاسخ بدهید:

پرسش نخست اینکه آیا این آمار معتبر و به روز است و منبع قابل اعتمادی دارد؟

دوم؛ شما فکر می‌کنید می‌شود تمام این کشورها را با هم متحد کرد!؟ آنهم علیه چین!؟

جنوب کره (منظورم بخشی از شبه جزیره کره است که خود را کره جنوبی می‌نامد و چکمه لیس بدبخت و بی‌فرهنگ آمریکایی‌هاست) با کره، ژاپن، تایوان و حتا با ویتنام هم مشکل دارد (مشکلش با ویتنام به خاطر همان عارضه حاد چکمه لیسی است که کشورها و ملت‌های زبون و آدم‌های وطن‌فروش گرفتارش هستند)

ژاپن با جنوب کره و کره و چین و ... مشکل دارد. آنهم اختلافاتی اساسی در حد خلیج فارس و مالویناس!

تایوان هم همینطور، اصولن تمام اینها با هم مشکل دارند. شما فقط دو تا کشور قدرتمند را می‌توانید بیابید که با هم تفاهم و اتحاد راهبردی دارند. چین و کره. البته اخیرن چین با ویتنام به مشکل بر خورده است که فکر نمی‌کنم جلوی اتحاد آنها علیه آمریکا و دوستانش را بگیرد. به جز این بخش شرقی روسیه هم خود را در خطر پایگاه‌های آمریکایی‌های نجس می‌بیند که این موضوع هم قابل تامل است.

صد البته خیلی جالب است که این رویارویی را فقط در عرصه هوایی (نبرد جنگنده با جنگنده) می‌بینید. اگر کمی در مسائل شرق آسیا دقت کنید متوجه می‌شوید که هرگز نمی‌شود این کشورها را کنار هم و علیه چین و دوستانش قرار داد. تک تک آنها همان قدر که با چین اختلاف دارند با یکدیگر و چه بسا بیشتر از آنچه با چین و کره، با خود مشکل، رقابت و دشمنی دارند.

اگر هم هر کدام این کشورها بخواهد به تنهایی با چین وارد جنگ شود کوچک‌ترین شانسی ندارد. آمریکا هم عاقل‌تر و البته موذی‌تر از این حرف‌هاست که خود را مستقیم با بزرگترین ارتش جهان طرف کند. مطمئن باشید.

 

منظور کلی این است که هر طرف قوتی دارد و ضعفی ، نه پدافند دست بسته است و نه آفند ، بهتر است به همه طرف ها علمی بنگریم ، نه این که یکی را به عرش ببریم و یکی را به فرش ...

از نظر من بهترین و منطقی‌ترین و معقول‌ترین چیزی که تا به حال از شما (در این تاپیک) خوانده‌ام همین جمله بوده است.

به هر حال باید تا الان فهمیده باشید برای من و برادرانم خورشید خسرو خاور است و همیشه از شرق ایران و شکاف دو کوه بزرگ طلوع می‌کند نه از غرب و شکاف ... رئیس جمهور فراماسون‌ها. (منظور من شکاف بین دو ستون یا دو دروازه یا هر شکاف لعنتی دیگری که ممکن است در آن خراب شده باشد بود. حالا هر کس هر فکری می‌کند به خودش مربوط است و مسئولیتش نیز بر عهده خودش)

 

هر وقت لحن و نحوه بحثتان را عوض کردید هر قدر هم با شما اختلاف نظر داشته باسم با شما بحث خواهم کرد . هر چند پاسخ شما در ضمن پاسخ دیگر کاربران تا حد زیادی داده شده .

خيلي ممنون.. من نيازي به پاسخ شما ندارم. خيلي واضح ميدانم چه فكر ميكنيد.

پی‌نوشت 3: (در هر صورت) اگر می‌خواهید احساسات بنده را بهتر درک کنید این عبارت را جستجو کنید (سگ‌ها و گرگ‌ها – شاندور پتوفی شاعر قهرمان مجار)

پی‌نوشت 2: (حالت دوم) برادران و کاربران عزیز، بنده به احترام شما سکوت می‌کنم. اما نمی‌دانم تا کی می‌توانم دندان روی جگر بگذارم. برایم دشوار و دشخوار است تحمل شنیدن طبل‌های جنگ و رجزخوانی و مردم فریبی دشمن. شاید بهتر باشد مانند سال‌های گذشته اصلن چیزی ننویسم و فقط بحث‌ها را بدون مشارکت دنبال کنم.

پی‌نوشت 1: (حالت نخست) خدا می‌داند چند بار سعی کردم خودم را قانع کنم این پاسخ را ننویسم یا نفرستم. اما من پیرو بزرگرمردی هستم که فرمود: حق را بگو اگر چه تلخ باشد. با اینحال خودم دارم از برادر چکا و برادر محمد خواهش می‌کنم اگر قوانین را نقض کرده‌ام مرا از تاپیک اخراج کنند. قسم می‌خورم که سربلند و مغرورم و از ارادتم هم ذره‌ای کاسته نخواهد شد. دست خودم نیست. به مولایم علی (ع) دست خودم نیست. نمی‌توانم در برابر این جانبداری از دشمنان ملتم سکوت کنم. نمی‌توانم آرمان و عشق و علاقه‌ام به میهن و خاطرات تلخ دوران جنگ را نادیده بگیرم. اگر صلاح باشد دیگر وارد این گونه مباحث که یک سویش حمایت و بزرگنمایی قدرت آمریکاست نمی‌شوم. هر دستوری برادران بفرمایند و هر حکمی که صادر کنند به تیغشان گردن می‌نهم. فقط از صمیم قلبم امیدوارم قوانین را نقض نکرده باشم. آنطوری شرمنده خودم و برادرانم خواهم بود. خدا می‌داند که چنین چیزی را نخواسته و نخواهم خواست.

خاکسار شما: یاور

براي خودم گزارش رد كردم.

ویرایش شده در توسط Nattan
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

معمولا امریکا پدافند قدرتمند با جنگنده نمی زنه با موشک می زنه برای همین بهتره روی مسلح کردن پهبادها ی سنگین به موشک هوا به هوا حرارتی کار بشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

کاربر naserr  آقا خیلی عالی بود. به خصوص قضیه موشک مینیاتوری برای محافظت از پرنده فکر کنم تحولی عظیم تو صنعت جنگنده ایجاد کنه. فرض کنید در صورت شلیک موشک زمین به زمین یا هوا به هوا! درصد برخورد رو خیلی پایین میاره و یا شاید به صفر؛ البته در صورت عملی شدن کامل. اینجاست که وقتی میگیم هزینه کلان میکنن به اینجا میرسن. همه چی رو پول میسازه و لا غیر.

خیلی عالی و زحمت بسیاری کشیدید.ممنون.

  • Upvote 2
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با اجازه استادان بزرگوار سایت میخواستم چند تا نکته رو به صورت مختصر توضیح بدم. کاربر محمد که زیر اسمشون نوشته مدیر بخش نیروی هوایی، باید اطلاعات خودشون رو به صورت مداوم و بی وقفه به روز کنن تا از روند تغییرات و پیشرفت های دنیای نظامی اون هم از نوع آمریکایی ، عقب نمونن. 

 

پس چرا اف 35 تحویل نمیشه به مرور تسلیحات تکمیل کنند 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بعدش لاکهیدمارتین میاد در نمایشگاه فناوری انجمن نیروی هوایی آمریکا در سال 2012 ، از پروژه موشک کودا CUDA رونمایی میکنه.و بعد از اونه که سر و کله این موشک توی نمایشگاه های سالهای بعد هم ، به طور مرتب  پیدا میشه.

کار بر روی این موشک داره خیلی مرموزانه و بی سر و صدا ولی آهسته و پیوسته انجام میگیره.

این موشک یک نمونه مینیاتوری از PAC-3 هست و 2 عدد از اون داخل گیره نگهداری یک عدد موشک امرم در محفظه داخلی ، جای میگیره.

هدایتش راداری فعال هست و هم توانایی نبرد نزدیک یعنی داگفایت رو داره و هم دوربرد. بردش حدود 200 تا 250 کیلومتر هست.( به تخمین بنده و چند تا دیگه از بندگان خدا توی یه تینک تنک آمریکایی) اگر کسی مایل بود میتونم محاسباتش رو تقدیم کنم.

 

با تشکر از شما برای اطلاعات بسیار عالی

 

البته صحبت های بچه ها بیشتر بر پایه موشک های عملیاتی کنونی بود ، اما اگر این طرح قربانی کمبود بودجه و مشکلات فنی نشه قطعا انقلابی در زمینه موشک های کوتاه برد و تسلیحات هوا به هوا محسوب خواهد شد ، اینطور که منابعتون نوشته بودند موشک برای اینکه بتونه در محفظه ی کوچک هواپیماهای نسل پنجم به تعداد جا بگیره مثل موشک های PAC-3 بجای استفاده از سرجنگی انفجاری ، با استفاده از انرژی جنبشی و کوباندن خودش به هدف با سرعت بالا ، اون رو نابود میکنه

 

ذکر این نکته مهم هست که تکنولوژی Hit To kill حداقل هنوز در عرصه نبردهای واقعی خودش رو ثابت نکرده و چند استفاده موفق از سامانه PAC-3 هم در مقابل پهپادهای با سرعت پایین بوده. اونچه که مشخصه چنین سیستمی برای اصابت دقیق و موثر به هدف نیاز به کشف ، رهگیری و تخمین دقیق مسیر هدف داره ، شکست های سامانه ضدموشکی پاتریوت (آنهم نه PAC-3 بلکه سامانه های مجهز به کلاهک های انفجاری) دررهگیری و تخمین مسیر موشک های اسکاد نمونه ای از اهمییت این داستان هست، این مساله برای CUDA بغرنج تر هم هست چون اهداف مقابلش موشک ها و هواپیماهای Supermaneuvrableهستند و مجهز به چف و فریبنده های راداری.

  • Upvote 6
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 شکست های سامانه ضدموشکی پاتریوت (آنهم نه PAC-3 بلکه سامانه های مجهز به کلاهک های انفجاری) دررهگیری و تخمین مسیر موشک های اسکاد نمونه ای از اهمییت این داستان هست، 

 

دوست گرامی سامانه پاتریوت تنها در چند مورد عملکرد درست نداشت که به دلایل پایین بود:

 

1- سامانه به درستی موشک رو رهگیری میکرد ولی قادر به تشخیص دقیق بدنه موشک از کلاهک جداشونده نبود، بنابراین گاها به جای کلاهک رها شده بدنه موشک رو هدف قرار میداد.

 

2- عراق همزمان با موشک های اصلی چندین موشک بدون کلاهک رو پرتاب میکرد که سرعتی به مراتب بیشتر داشتند و انهدام آن ها دشوارتر بود. این موشک ها تبدیل به اولویت اول سامانه میشدند و سامانه از رهگیری موشک های مخرب باز میماند.

 

اشکال اول مورد بازبینی قرارگرفته و به نظر رفع شده. برای مشکل دوم هم موشک PAC-3 با سرعت بالاتر خودش نسبت به نسل قبل توانایی بالاتری برای انهدام اهداف سریعتر داره

ویرایش شده در توسط behrouz7
  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خواهش میکنم . نظر لطف شماست. من هیچ کاری نکردم . کارای بزرگ رو جماعت دیگری دارن انجام میدن و ما اینجا فقط سعی میکنیم دانش و اطلاعات علاقه مندان این حوضه رو به روز نگه داریم و در واقع گوشه ای از این جریان سریع پیشرفت رو به سمع و نظر عزیزان برسونیم. شاید که ما هم یه تکانی خوردیم.

 

عرضم به حضور شما که، بله بودجه انقباظی بزرگترین دشمن فعلی و 5 سال آینده طرح های از این دست هست. البته فراموش نشه که این طرح و بسیاری از طرح های دیگه ( یه مثالش LRASM سیلو پرتاب و زیردریایی پرتاب ) با بودجه بخش تحقیق و توسعه داخلی لاکهید مارتین دارن پیش میرن و طرح های دیگری هم توی ریپیان هست که به قول معروف از جیب براشون دارن خرج میکنن تا به جایی برسند که اینقدر برای وزارت دفاع جذاب و وسوسه کننده بشن تا اونا هم سفارش تولید انبوه بدن.

 

همون طور که خودتون فرمودین ، موشک کودا هیچ گونه سرجنگی انفجاری نداره ، یعنی همون یه ذره سرجنگی پک-3 رو هم که شامل میله تنگستن و ماده منفجره هست رو نداره. نیروی حاصل از انرژی جنبشی خودش برای نابود کردن جنگنده ها کافیه. حتی پرنده های بزرگتر هم آسیب جدی میبینند. محاسبه  انرژی این موشک هم کار سختی نیست. 

وزنش در حدود 70 کیلوگرم پیش بینی شده و سرعتش هم گفته شده کمی از PAC-3 MSE باید بیشتر باشه. MSE سرعتش 5.5 ماخ هست که برای کودا میگیریم 6 ماخ. 

چگالی  و ضریب خوردشونگی سازه های موشکی از این نوع هم ، فکر میکنم باید یه میزان مشخصی داشته باشه.

 

این محاسبات برای بلاگ المنتز آو پاورهست :

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=101948

http://elementsofpower.blogspot.com/2012/12/the-mysterious-lm-cuda-missile-or.html

 

با نویسنده و مدیر این بلاگ که یه بنده خدایی به نام مک هست ، چند بار صحبت کردم. آدم علاقه مند و باهوشیه. ان شا الله از کارایی که با هم انجام دادیم تاپیک میزنم.

 

چون این بلاگ فیلتر هست ، از یه فروم روسی لینک میذارم که همونو عینا نقل قول کرده :

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=101948

 

برادر چکا همون طور که عرض کردم ، پک-3 در جریان آزمایشات مستمر و فشرده ای که از زمان عملیاتی شدنش ، بیش از  30 بار بر علیه موشک های بالستیک از کوتاه برد تا برد متوسط ، به کار گرفته شده و نرخ موفقیت بسیار بالای داشته.

این برای مرحله توسعه هست:

http://www.globalsecurity.org/space/systems/patriot-ac-3-dt.htm

 

این برای حضور در عراق 2003  و انهدام 2 تا کوتاه برد :

https://www.armscontrol.org/factsheets/usmissiledefense

 

این برای بعد از ورود به خدمت تا سال 2007 :

http://www.globalsecurity.org/space/systems/patriot-ac-3-fote.htm

 

بعد از اون هم ، چه در میدان آزمایش وایت سندز آمریکا و میدان آزمایش موشکی هاوایی و چه در ژاپن و کشورهای دیگه به طور مستقل و بدون دخالت آمریکا یی ها ، آزمایشات بر علیه موشک های تایپ اسکاد ، انجام شده و نتایجش موجوده. چند نمونه :

 

http://www.lockheedmartin.com/us/news/press-releases/2013/april/MFC-041213-PAC3Test.html

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.mda.mil%2Fglobal%2Fdocuments%2Fpdf%2FFTI_01_factsheet.pdf&ei=jaxUVYrNB9TQ7AbIxYDQAg&usg=AFQjCNHsndMES94kBGVJDA7bYHLVcl3nuQ&bvm=bv.93112503,d.ZGU

http://www.mod.go.jp/e/jdf/no11/special.html

http://www.lockheedmartin.com/us/news/press-releases/2009/september/LockheedMartinSupportsSuc.html

 

موارد اینقدر زیاده که توی اینترنت ریخته . دوستان پیگیر میتونن خودشون ببینند.

 

و اما در مورد اینکه فرمودین ، اهدافی که کودا باید با اونا مقابله کنه   "ابر مانور پذیر " هستن و کارش سخت تره ، باید عرض کنم که کودا هم همانند پک-3 از همون سیستم فوق پیشرفته میکرو تراسترهای جامد استفاده میکنه. تعداد اونا 180 عدد هست و به اندازه یک فشنگ استاندارد شانگان هستن و به صورت 360 درجه پیرامون بدنه موشک ، کار گذاشته شدند.

معمولا در درگیری با اهداف بسیار مانور پذیر ، حتی نیازی به مصرف کردن و روشن کردن همه این 180 عدد تراستر نمیشه.

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.lockheedmartin.com%2Fcontent%2Fdam%2Flockheed%2Fdata%2Fmfc%2Fpc%2Fpac-3-missile%2Fmfc-pac-3-pc.pdf&ei=7a9UVZuoG5LIsQTCzIHwBg&usg=AFQjCNGYWrkbmP75FDACbollKz5xAVSUvw&bvm=bv.93112503,d.ZGU

 

http://www.rocket.com/patriot-pac-3

https://www.rocket.com/article/aerojet-solid-rocket-motor-propels-successful-pac-3-mse-flight-test-intercept

 

این سیستم قدرت مانور فوق العاده ای برای موشک پک-3 و همچنین نمونه مینیاتوری اون کودا یجاد میکنه. چند تا سند هم هست:

 

این هم یک سند قدیمی که از طبقه بندی خارج شده و میگه LATERAL ACCELERATION یا همون شتاب جانبی تو پروژه ارینت ( پدر پک-3 ) 65 جی بوده.

http://www.dtic.mil/dtic/tr/fulltext/u2/a345791.pdf

 

و این منبع هم میگه در پروژه SRHIT/FLAGE ( که در واقع پدر پروژه ارینت هست و ارینت هم پدر پک-3 )، موشک برای مانور جانبی 100 جی طراحی شده.

http://www.designation-systems.net/dusrm/app4/flage.html

 

از این پروژه چند تا فایل PDF خوب داشتم که اگر پیدا کردم حتما میذارم.

 

حالا از همه این محاسبات گذشته ، ویدیوهای آزمایشات موشک PAC-3 به وفور توی اینترنت موجود هست. توی خیلی از این تست ها ، هدف موشک بالستیک تاکتیکی هست که بعد از برخورد رسما پودر میشه. حالا شما همین رو با ابعاد و مقیاس کودا تصور کنید . متوجه میشید که وقتی دارن روی این طرح با این جدیت و سرعت کار میکنند ، یعنی یه چیزی هست.

 

و البته در اینجا میخوام دوباره یاداوری کنم همون طوری که تو ارسال قبلیم گفتم ، از موشک استانر به هیچ وجه غافل نشید. روی نمونه هواپرتابش البته بدون قسمت بوستر ، دارن توی ریثیان کارای سنگینی انجام میدن. به زودی خبرهای جالبی ازش میشنوید.

 

 

شرمنده من اینقدر ذهنم پر از منابع و ماخذ و موضوعات مختلف هست که گاهی وقتا خیلی شلوغ و بی نظم مینویسم. شما حلال کنید.

 

 

 

  • Upvote 14

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوست گرامی سامانه پاتریوت تنها در چند مورد عملکرد درست نداشت که به دلایل پایین بود:

 

1- سامانه به درستی موشک رو رهگیری میکرد ولی قادر به تشخیص دقیق بدنه موشک از کلاهک جداشونده نبود، بنابراین گاها به جای کلاهک رها شده بدنه موشک رو هدف قرار میداد.

 

2- عراق همزمان با موشک های اصلی چندین موشک بدون کلاهک رو پرتاب میکرد که سرعتی به مراتب بیشتر داشتند و انهدام آن ها دشوارتر بود. این موشک ها تبدیل به اولویت اول سامانه میشدند و سامانه از رهگیری موشک های مخرب باز میماند.

 

اشکال اول مورد بازبینی قرارگرفته و به نظر رفع شده. برای مشکل دوم هم موشک PAC-3 با سرعت بالاتر خودش نسبت به نسل قبل توانایی بالاتری برای انهدام اهداف سریعتر داره

 

هر دو مشکلی که فرمودید از عرض بنده مستثنی نیست و البته علاوه بر اینها هم مشکلات دیگری هم در کشف و رهگیری وجود داره ، برای مثال اون سرریز محاسباتی کوچکی که موجب یک انحراف کوچک در تخمین مسیر اسکاد عراقی و در نتیجه عدم اصابت و منهدم شدن پایگاه نظامیان آمریکایی در Dhahran عربستان شد رو هنوز در واحد محاسبات عددی دانشگاه های خودمون درس میدن !

 

naserrr عزیز ، تست های میدانی با عملیات واقعی که در اون فاکتورهای بسیار بیشتری دخیل هستند متفاوته ، قطعا PAC-2 هم اون سری آزمایشات میدانی رو پشت سر گذاشت و بعد وارد معرکه جنگ خلیج فارس شد ، شما میفرمایید CUDA دارای قابلیت های مانورپذیری همانند PAC-3 هست در حالیکه بنده میگم اهدافی که CUDA باید اونها رو رهگیری کنه بسیار مانورپذیر تر از اهداف مقابل PAC-3 هستند. اهدافی که پاتریوت باید هدف قرار میداد موشک های بالستیک بودند و اهدافی که CUDA باید اونها رو هدف قرار بده جنگنده های سوپر مانورپذیر به همراه موشک های کوتاه برد چابک که نسبت به موشک بالستیک مانورپذیری بسیار بالاتری دارند.

  • Upvote 4
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

برادر چکای عزیز ، به گفته منابع معتبر نظامی ، حداکثر میزان تحمل یک جنگنده سرنشین دار حدود 10 جی هست که خلبان بیهوش میشه. اصلا فرض کنیم سال 2040 شده و پرنده های بی سرنشین تا 30 جی هم بتونن مانور بدن. باز هم نمیتونن جون سالم به در ببرند. 

ما در بحث موشک کودا ، داریم درباره شتاب جانبی نزدیک به 100 جی صحبت میکنیم. 

 

و نکته دیگه این که ، فکر میکنم با عرض شرمندگی اینقدر زیاد صحبت کردم که دچار برداشت اشتباه از عرائض بنده شدین . کودا برای درگیری با پرنده ها طراحی میشه هم در داگفایت و هم در برد بلند.

 

اون موشکی که قراره با موشک های مهاجم شامل انواع هوا به هوا ( مثلا R-77 ) و انواع زمین به هوا ( مثلا 9M96 E2 ) درگیر بشه و نابودشون کنه MHTK هست.

MHTK هم برای انجام دادن این وظیفه ، هیچ نیازی به توانایی اجرای مانور سنگین نداره. چون اولا خود این موشک بردش خیلی کوتاه هست ( در نمونه زمین پرتاب و بر علیه مهمات RAM حدود 3 کیلومتر ) و احتمالا در حالت هوا پرتاب بردش افزایش پیدا میکنه. پس در نتیجه مثلا یک موشک مهاجم با سرعت 4 ماخ این فاصله ( یعنی محدوده برد MHTK ) را در مدت حدود 3 ثانیه میپیماید.

 

رادار مخصوص کنترل آتش MHTK هم که فضای 360 درجه اطراف هواپیما رو ( به شکل یک نیمکره زیر بدنه هواپیما ) پوشش میده ، احتمالا چند ثانیه بیشتر از این مقدار ، موشک مهاجم رو رهگیری میکنه.

در این مرحله از پرواز ، موشک های مهاجم هیچ نوع مانوری انجام نمیدن و مستقیم به هواپیما برخورد میکنند. حداقل بنده در مورد اجرای مانور موشک های ذکر شده در بالا در چند ثانیه آخر برخورد به هدف ، مطلبی ندیده و نشنیدم.

 

پروژه KICM هم که 

گر بگویم شرح آن بی حد شود **** مثنوی هشتاد تا کاغذ شود

  • Upvote 13

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خواهش میکنم . نظر لطف شماست. من هیچ کاری نکردم . کارای بزرگ رو جماعت دیگری دارن انجام میدن و ما اینجا فقط سعی میکنیم دانش و اطلاعات علاقه مندان این حوضه رو به روز نگه داریم و در واقع گوشه ای از این جریان سریع پیشرفت رو به سمع و نظر عزیزان برسونیم. شاید که ما هم یه تکانی خوردیم.

 

عرضم به حضور شما که، بله بودجه انقباظی بزرگترین دشمن فعلی و 5 سال آینده طرح های از این دست هست. البته فراموش نشه که این طرح و بسیاری از طرح های دیگه ( یه مثالش LRASM سیلو پرتاب و زیردریایی پرتاب ) با بودجه بخش تحقیق و توسعه داخلی لاکهید مارتین دارن پیش میرن و طرح های دیگری هم توی ریپیان هست که به قول معروف از جیب براشون دارن خرج میکنن تا به جایی برسند که اینقدر برای وزارت دفاع جذاب و وسوسه کننده بشن تا اونا هم سفارش تولید انبوه بدن.

 

همون طور که خودتون فرمودین ، موشک کودا هیچ گونه سرجنگی انفجاری نداره ، یعنی همون یه ذره سرجنگی پک-3 رو هم که شامل میله تنگستن و ماده منفجره هست رو نداره. نیروی حاصل از انرژی جنبشی خودش برای نابود کردن جنگنده ها کافیه. حتی پرنده های بزرگتر هم آسیب جدی میبینند. محاسبه  انرژی این موشک هم کار سختی نیست. 

وزنش در حدود 70 کیلوگرم پیش بینی شده و سرعتش هم گفته شده کمی از PAC-3 MSE باید بیشتر باشه. MSE سرعتش 5.5 ماخ هست که برای کودا میگیریم 6 ماخ. 

چگالی  و ضریب خوردشونگی سازه های موشکی از این نوع هم ، فکر میکنم باید یه میزان مشخصی داشته باشه.

 

این محاسبات برای بلاگ المنتز آو پاورهست :

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=101948

http://elementsofpower.blogspot.com/2012/12/the-mysterious-lm-cuda-missile-or.html

 

با نویسنده و مدیر این بلاگ که یه بنده خدایی به نام مک هست ، چند بار صحبت کردم. آدم علاقه مند و باهوشیه. ان شا الله از کارایی که با هم انجام دادیم تاپیک میزنم.

 

چون این بلاگ فیلتر هست ، از یه فروم روسی لینک میذارم که همونو عینا نقل قول کرده :

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=101948

 

برادر چکا همون طور که عرض کردم ، پک-3 در جریان آزمایشات مستمر و فشرده ای که از زمان عملیاتی شدنش ، بیش از  30 بار بر علیه موشک های بالستیک از کوتاه برد تا برد متوسط ، به کار گرفته شده و نرخ موفقیت بسیار بالای داشته.

این برای مرحله توسعه هست:

http://www.globalsecurity.org/space/systems/patriot-ac-3-dt.htm

 

این برای حضور در عراق 2003  و انهدام 2 تا کوتاه برد :

https://www.armscontrol.org/factsheets/usmissiledefense

 

این برای بعد از ورود به خدمت تا سال 2007 :

http://www.globalsecurity.org/space/systems/patriot-ac-3-fote.htm

 

بعد از اون هم ، چه در میدان آزمایش وایت سندز آمریکا و میدان آزمایش موشکی هاوایی و چه در ژاپن و کشورهای دیگه به طور مستقل و بدون دخالت آمریکا یی ها ، آزمایشات بر علیه موشک های تایپ اسکاد ، انجام شده و نتایجش موجوده. چند نمونه :

 

http://www.lockheedmartin.com/us/news/press-releases/2013/april/MFC-041213-PAC3Test.html

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.mda.mil%2Fglobal%2Fdocuments%2Fpdf%2FFTI_01_factsheet.pdf&ei=jaxUVYrNB9TQ7AbIxYDQAg&usg=AFQjCNHsndMES94kBGVJDA7bYHLVcl3nuQ&bvm=bv.93112503,d.ZGU

http://www.mod.go.jp/e/jdf/no11/special.html

http://www.lockheedmartin.com/us/news/press-releases/2009/september/LockheedMartinSupportsSuc.html

 

موارد اینقدر زیاده که توی اینترنت ریخته . دوستان پیگیر میتونن خودشون ببینند.

 

و اما در مورد اینکه فرمودین ، اهدافی که کودا باید با اونا مقابله کنه   "ابر مانور پذیر " هستن و کارش سخت تره ، باید عرض کنم که کودا هم همانند پک-3 از همون سیستم فوق پیشرفته میکرو تراسترهای جامد استفاده میکنه. تعداد اونا 180 عدد هست و به اندازه یک فشنگ استاندارد شانگان هستن و به صورت 360 درجه پیرامون بدنه موشک ، کار گذاشته شدند.

معمولا در درگیری با اهداف بسیار مانور پذیر ، حتی نیازی به مصرف کردن و روشن کردن همه این 180 عدد تراستر نمیشه.

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.lockheedmartin.com%2Fcontent%2Fdam%2Flockheed%2Fdata%2Fmfc%2Fpc%2Fpac-3-missile%2Fmfc-pac-3-pc.pdf&ei=7a9UVZuoG5LIsQTCzIHwBg&usg=AFQjCNGYWrkbmP75FDACbollKz5xAVSUvw&bvm=bv.93112503,d.ZGU

 

http://www.rocket.com/patriot-pac-3

https://www.rocket.com/article/aerojet-solid-rocket-motor-propels-successful-pac-3-mse-flight-test-intercept

 

این سیستم قدرت مانور فوق العاده ای برای موشک پک-3 و همچنین نمونه مینیاتوری اون کودا یجاد میکنه. چند تا سند هم هست:

 

این هم یک سند قدیمی که از طبقه بندی خارج شده و میگه LATERAL ACCELERATION یا همون شتاب جانبی تو پروژه ارینت ( پدر پک-3 ) 65 جی بوده.

http://www.dtic.mil/dtic/tr/fulltext/u2/a345791.pdf

 

و این منبع هم میگه در پروژه SRHIT/FLAGE ( که در واقع پدر پروژه ارینت هست و ارینت هم پدر پک-3 )، موشک برای مانور جانبی 100 جی طراحی شده.

http://www.designation-systems.net/dusrm/app4/flage.html

 

از این پروژه چند تا فایل PDF خوب داشتم که اگر پیدا کردم حتما میذارم.

 

حالا از همه این محاسبات گذشته ، ویدیوهای آزمایشات موشک PAC-3 به وفور توی اینترنت موجود هست. توی خیلی از این تست ها ، هدف موشک بالستیک تاکتیکی هست که بعد از برخورد رسما پودر میشه. حالا شما همین رو با ابعاد و مقیاس کودا تصور کنید . متوجه میشید که وقتی دارن روی این طرح با این جدیت و سرعت کار میکنند ، یعنی یه چیزی هست.

 

و البته در اینجا میخوام دوباره یاداوری کنم همون طوری که تو ارسال قبلیم گفتم ، از موشک استانر به هیچ وجه غافل نشید. روی نمونه هواپرتابش البته بدون قسمت بوستر ، دارن توی ریثیان کارای سنگینی انجام میدن. به زودی خبرهای جالبی ازش میشنوید.

 

 

شرمنده من اینقدر ذهنم پر از منابع و ماخذ و موضوعات مختلف هست که گاهی وقتا خیلی شلوغ و بی نظم مینویسم. شما حلال کنید.

ممنون...واقعاعالی بود.... :rose:  :rose:  :rose:  :rose:

ویرایش شده در توسط meysam62
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

برادر چکای عزیز ، به گفته منابع معتبر نظامی ، حداکثر میزان تحمل یک جنگنده سرنشین دار حدود 10 جی هست که خلبان بیهوش میشه. اصلا فرض کنیم سال 2040 شده و پرنده های بی سرنشین تا 30 جی هم بتونن مانور بدن. باز هم نمیتونن جون سالم به در ببرند. 

ما در بحث موشک کودا ، داریم درباره شتاب جانبی نزدیک به 100 جی صحبت میکنیم. 

 

و نکته دیگه این که ، فکر میکنم با عرض شرمندگی اینقدر زیاد صحبت کردم که دچار برداشت اشتباه از عرائض بنده شدین . کودا برای درگیری با پرنده ها طراحی میشه هم در داگفایت و هم در برد بلند.

 

اون موشکی که قراره با موشک های مهاجم شامل انواع هوا به هوا ( مثلا R-77 ) و انواع زمین به هوا ( مثلا 9M96 E2 ) درگیر بشه و نابودشون کنه MHTK هست.

MHTK هم برای انجام دادن این وظیفه ، هیچ نیازی به توانایی اجرای مانور سنگین نداره. چون اولا خود این موشک بردش خیلی کوتاه هست ( در نمونه زمین پرتاب و بر علیه مهمات RAM حدود 3 کیلومتر ) و احتمالا در حالت هوا پرتاب بردش افزایش پیدا میکنه. پس در نتیجه مثلا یک موشک مهاجم با سرعت 4 ماخ این فاصله ( یعنی محدوده برد MHTK ) را در مدت حدود 3 ثانیه میپیماید.

 

رادار مخصوص کنترل آتش MHTK هم که فضای 360 درجه اطراف هواپیما رو ( به شکل یک نیمکره زیر بدنه هواپیما ) پوشش میده ، احتمالا چند ثانیه بیشتر از این مقدار ، موشک مهاجم رو رهگیری میکنه.

در این مرحله از پرواز ، موشک های مهاجم هیچ نوع مانوری انجام نمیدن و مستقیم به هواپیما برخورد میکنند. حداقل بنده در مورد اجرای مانور موشک های ذکر شده در بالا در چند ثانیه آخر برخورد به هدف ، مطلبی ندیده و نشنیدم.

 

پروژه KICM هم که 

گر بگویم شرح آن بی حد شود **** مثنوی هشتاد تا کاغذ شود

نیم ساعت طول میکشه دریچه حمل سلاح باز بشه 

  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ممنون...واقعاعالی بود.... :rose:  :rose:  :rose:  :rose:

برای تشکر از ابزار امتیازدهی استفاده کنید.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط hosseingmn
      میگ-31 نوع ارتقا یافته و جایگزین میگ-25 میباشد که در زمان خود بی رقیب بود و اکنون جای خود را به پسرش داده است. بی شک میگ-31 پرقدرتمندترین رهگیر روسیه و در کل جهان میباشد که توانایی رهگیری همزمان چندین جنگنده مهاجم را دارا میباشد و نیز اولین جنگنده عملیاتی شوروی با توانایی نگاه به پایین و شلیک به پایین میباشد. این جنگنده از راداری بسیار قوی با نام Zaslon بهره میبرد که به فاکس هوند این امکان را میدهد تا همزمان به 4 (در مدلهای اولیه) هدف حمله کند و نیز دیگر جنگنده های دشمن را تحت کنترل داشته باشد! طبق نظر بعضی کارشناسان این رادار قویترین و بهترین رادار جهان میباشد که حتی میتواند استیلت را هم شناسایی کند! از نظر سیستم رانش نیز میگ-31 از دو موتور توربوجت با پس سوز D-30F6 بهره میبرد که هر کدام تراستی برابر 93KN تولید مینمایند و با آنها فاکس هوند سرعتی برابر با 3 برابر صوت پیدا میکند! طراحی و شکل ظاهری میگ-31 بسیار شبیه به میگ-25 میباشد و دقیقا مانند آن دارای 2 جایگاه تسلیحات در زیر هر بال و یکی در انتهای بال به اضافه 4 جایگاه در زیر بدنه هواپیما میباشد. در دهه 1990 با توجه به قدرتمندتر شدن جنگنده های غربی روسیه فاکس هوند های خود را ارتقا داد که تواناییهای میگ-31 بسیار بهتر و بیشتر از قبل شد که امروزه این مدل با نام MiG-31BM شناخته میشود. MiG-31BM دارای آیونیکی بسیار قویتر از نسلهای قبلی خود میباشد و میتواند به راحتی با اهداف هوایی یا زمینی درگیر شود. و نیز به واسطه رادار پرقدرت خود میتواند همزمان 24 جنگنده دشمن را شناسایی کرده و با 6 تا از آنها درگیر شود! این رادار جدید همچنین میتواند به نحو احسن اهداف زمینی را نیز شناسایی کند. در ادامه با مشخصات MiG-31A آشنا میشوید :

      MiG-31A

      کشور سازنده : شوروی سابق
      هواپیماهای مشابه : MiG-25 , F-14 , F15
      تعداد سرنشین : 2 نفر
      ماموریت اصلی : رهگیر تمام آب و هوایی + ایجاد امنیت هوایی
      طول : 21.5 متر
      طول بال : 14 متر
      ارتفاع : 6.6 متر
      حداکثر سرعت : 3 ماخ
      وزن خالی : 22 تن
      وزن استاندارد : 37 تن
      حداکثر وزن : 47 تن
      نوع و قدرت موتور : دو موتور توربوجت با پس سوز D-30F6 هر کدام با تراست 93 کیلو نیوتن
      حداکثر تحمل G : در سرعتهای فراصوت +5 جی
      حداکثر برد : 3300 کیلومتر
      شعاع عملیاتی : 720 کیلومتر
      ارتفاع پرواز : 25 کیلومتر
      ارتفاع پرواز از سطح دریا : ؟
      مدت زمان برای رسیدن به ارتفاع 20 کیلومتری : 8 دقیقه و 54 ثانیه
      قابلیت سوختگیری هوایی : ندارد
      حسگرها : LD/SD TWS radar, possible IRST, RWR (رادار Zaslon S-800 با برد 200 کیلومتر)
      نوع تسلیحات : یک قبضه توپ 23 میلی متری GSh-6-23 + موشکهای هوا به هوای R-33 , R-40 , R-60 , R-73

      MiG-31BM

      این مدل در بسیاری جهات شبیه مدلهای قبلی است و در اینجا فقط نکات مهم را بیان میکنم.
      نوع رادار : Zaslon-M با برد 400 کیلومتر و توانایی شناسایی استیلت ، همزمان 24 هدف را شناسایی و به 6 تا از آنها حمله میکند و بقیه را نیز تحت نظر دارد.
      توانایی جنگ الکترونیک : دارای سیستم مدرن ECM و ضد ECM
      آیونیک این مدل بسیار پیشرفته تر از مدلهای قبلی است.
      نوع تسلیحات :
      یک قبضه توپ 23 میلی متری GSh-6-23
      موشکهای هوا به هوای R-27 , R-33 , R-37 , R-40 , R-60 , R-73 , R-77
      موشکهای هوا به زمین Kh-31P , Kh-58
      قیمت میگ-31 بی ام : 40 میلیون دلار

      توضیحاتی چند در مورد موشکهای هوا به هوای قابل حمل توسط میگ-31 :
      R-27 با برد 70 الی 170 کیلومتر ، حداکثر سرعت هدف : 3600 Km/h
      R-33 با برد 160 کیلومتر ، حداکثر سرعت هدف : 3700 Km/h
      R-37 با برد 300 ، حداکثر سرعت هدف : ؟
      R-40 با برد 50 کیلومتر ، حداکثر سرعت هدف : ؟
      R-60 با برد 10 کیلومتر ، حداکثر سرعت هدف : ؟
      R-73 با برد 40 کیلومتر ، حداکثر سرعت هدف : 2500 Km/h
      R-77 با برد 90 الی 160 کیلومتر ، حداکثر سرعت هدف : 3700 Km/h
      R-172 با برد 400 کیلومتر, حداکثر سرعت هدف؟
      چگونگی ظرفیت حمل موشکهای هوا به هوا در MiG-31BM :

      A) 8 R-33 & 2 R-60 or R-73
      6 R-33 & 2 R-40 & 2 R-60 or R-73
      C) 4 R-33 & 4 R-40 & 2 R-60 or R-73
      D) 4 R-33 & 4 R-73 & 2 R-40 & 2 R-60 or R-73







      منبع : وبلاگ میلیتاری
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.