super_comando

تحلیل و پیگیری تحولات عراق

Recommended Posts

 

جناب مولتکه عزیز شما بارزانی و منفعت طلبی هاش رو میبینی به جای قبول کردن موضوع مدام صحبت های دیگه ای میکنی

 بارزانی یک چیز است و حقوق مشروع یک ملت یک چیز دیگر . من هیچ وقت از فرد یا حزب یا حکومت و ... جانب داری نکرده و نمی کنم اما حقوق مشروع ملت ها را در هر جای کره خاکی که باشند به رسمیت می شناسم

 

مولتکه عزیز نگو تصفیه ! به نظرت با این خون آشاما باید چیکار میکرد؟

کلمه تصفیه را به معنی حذف فیزیکی به کار بردم و فکر نمی کنم بار معنایی خاصی هم داشته باشد . اگر شما این طور برداشت کرده اید اصلاح می کنم که هیچ منظوری از خوب یا بد بودن این کار نداشته ام . بحثم در مورد وقایع دوره جنگ داخلی کردستان عراق و ارتباط آن با ایران بوده است و نه چیز دیگر .

 

 

قوم گرایی آخرش  به ترکستان میره

 

با دلایل منطقی ثابت بفرمایید سخنان من ( قوم گرایانه) است . دفاع از حقوق مشروع ملت ها و انتقاد از کاربرد کلمات چاله میدانی و توهین و فحاشی به ملت ها در یک سایت نظامی قوم گرایی نیست .

 

 

بارها و بارها اعلام کردم مایل به بحث و جدل این چنینی نیستم و اگر آقایان مایل هستند در تاپیک بحث های حاشیه ای و یا در پیام خصوصی این کار را انجام دهند اما مثل این که دور باطل بی ادبی و فحاشی و برچسب زنی تمام شدنی نیست ...

  • Upvote 6
  • Downvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوستان عزیز لطف کنید به نظر اکثریت احترام بگذارید

باور کنید بقیه مثل شما علاقمند به شرکت در بحث های حاشیه ای نیستند

یک تاپیک هم برای بحث هایی حاشیه ای راه اندازی شده که اونجا می تونید از خجالت همدیگه در بیایید

شش صفحه رو باید بخونی که یک خبر و شاید یک عکس و تحلیل پیدا کنیم

  • Upvote 14
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

یک سایت ضدجنگ آمریکایی در مقاله‌ای به دلایل پشت سکوت اولیه واشنگتن در برابر پیشروی‌های داعش در سوریه و عراق و همچنین علت تصمیم اوباما به بمباران داعش پس از نزدیک شدن این گروهک به اربیل اشاره کرده است.
گروه بین‌الملل مشرق- پایگاه "آنتی‌وار" طی مقاله‌ای به قلم "تد اشنایدر" کارشناس سیاست خارجی آمریکا، به دلایل پشت سکوت اولیه واشنگتن در برابر پیشروی‌های داعش در سوریه و عراق و همچنین علت تصمیم اوباما به بمباران داعش پس از نزدیک شدن این گروهک به اربیل اشاره کرده است. این کارشناس آمریکایی معتقد است تحرکات داعش در منطقه خاورمیانه کاملاً هم‌جهت با اهداف و منافع آمریکا و زمینه‌ساز تغییر حکومت در سوریه و عراق به عنوان دو متحد بزرگ ایران بوده است.
 
 

اثر گسترده‌ای که داعش در خاورمیانه گذاشته از چند جهت مرموز است. یک جهت آن این است که آنها چطور توانستند به‌این سادگی یک‌سوم سوریه و یک‌چهارم عراق را تصرف کنند؟ اما شاید مرموزترین جنبه، واکنش آمریکا به ظهور داعش است. علی‌رغم ظهور قدرتی در منطقه که "جنگ با تروریسم" آمریکا قرار بود آن را از منطقه محو کند، واشنگتن ابتدا در برابر پیشروی‌های داعش ساکت بود. تنها چیزی که از این هم عجیب‌تر است، شکستن ناگهانی این سکوت با حملات هوایی به عراق بود. چرا آمریکا این‌قدر در قبال تثبیت داعش خاموش بود و چرا این‌قدر ناگهانی سیاست خود را تغییر داد؟

 

آمریکا هر کار "بخواهد" می‌کند. پس اینکه این کشور وارد تقابل با داعش نشد به این دلیل است که "نمی‌خواست" رودرروی داعش قرار بگیرد و دلیل اینکه نمی‌خواست رودرروی داعش قرار بگیرد به‌نوعی این است که پیشروی داعش با منافع آمریکا در منطقه سازگار بود.

 

 

بهترین پاسخ به پرسش درباره چیستی این منافع، با نگریستن به مکان پیش‌روی‌های داعش داده می‌شود. داعشی‌ها به‌درون سوریه و عراق ریخته‌اند و حالا دارند به‌تدریج در لبنان نفوذ می‌کنند. عراق و سوریه و لبنان سه متحد بزرگ در منطقه‌اند. این الگوی حمله‌های داعش، صرفاً اتفاقی نیست. منافع داعش کاملاً با منافع آمریکا یکی است. آمریکا مدت‌هاست که برای منزو‌ی‌کردن ایران، تمایل به برکناری بشار اسد داشته است. اما در حال حاضر، نه سوریه بلکه دولت عراق بزرگ‌ترین متحد ایران در منطقه است و آمریکا مدت‌ها در پی تغییر این حکومت نیز بوده است. لبنان خانه یکی دیگر از متحدان ایران یعنی حزب‌الله است. توجه کنید که اگر این قالب بشکند و داعش به اردن حمله کند، آن‌گاه اسرائیل و شاید آمریکا به کمک اردن خواهند آمد. شاید آمریکا به‌این دلیل مانع داعش نشده است که آنها دارند کار آمریکا را انجام می‌دهند: تغییر حکومت و تضعیف متحدان ایران.

 

گرچه آمریکا با جانبداری از دشمنی که در سوریه با آن در حال جنگ است، به خودش ضربه می‌زند، اما واشنگتن تاریخچه‌ای طولانی در حمایت از بدترین دشمن خود با هدف مبارزه غیرمستقیم با "دشمن کنونی" دارد. جانبداری آمریکا از داعش فقط شکلی عجیب از یک سیاست بسیار متداول است.

 

 

یکی از آموزه‌های کتاب "کشتن امید" نوشته "ویلیام بلوم" این است که در سال‌های پایانی جنگ جهانی دوم و بلافاصله پس از جنگ، آمریکا در عین حال که با نازی‌ها و هوادارانشان می‌جنگید، با همان‌ها متحد شد تا از قدرت گرفتن دولت‌های کمونیستی پیشگیری کرده و نابودشان کند. این استفاده از بدترین دشمن برای جنگیدن با "خطر کنونی"، حداقل در چین، ایتالیا، یونان، فیلیپین، کره، آلبانی و خود آلمان اتفاق افتاده است. این الگو با کمک مالی به مجاهدین افغانستان و مسلح‌کردن ایشان تداوم پیدا کرد و اکنون نیز با حمایت از افراطی‌های اسلام‌گرا در سوریه و نئونازی‌ها و هواداران نازیسم در اوکراین ادامه پیدا می‌کند.

 

 

بنابراین آمریکا مطابق سیاست‌های قدیمی خود ازطریق رویارونشدن با داعش، از این گروه برای انجام‌دادن کاری حمایت می‌کند که آمریکا پیش از این نمی‌توانست انجام دهد. موفقیت داعش به‌معنای تضعیف یا تغییر حکومت در کشورهایی است که برای منزوی‌کردن و تضعیف ایران باید کنترل شوند. گرچه ظاهراً آمریکا تمایلی ندارد که به داعش اجازه دهد در قالب یک "دولت اسلامی" بر منطقه حکومت کند، ولی برای پی‌بردن به تمایل آمریکا برای همکاری با این گروهک به برهانی بیش از کمک حامیان داعش در عربستان سعودی نیاز نیست و هرچه دولت آینده داعش قساوت بیشتری داشته باشد، برای آمریکا بهتر است. تاریخ همواره نشان داده است که آمریکا دوست دارد از دیکتاتورهای قسی‌القلب در برابر حکومت‌های دموکراتیک حمایت کند. دلیل این حمایت فقط این نیست که حکومت‌های دموکراتیک به‌نفع رأی‌دهندگان خودشان عمل می‌کنند و دیکتاتورها در ازای حمایت آمریکا به‌نفع واشنگتن، بلکه وقتی یک دیکتاتور دیگر به‌درد منافع آمریکا نخورد، به‌سادگی می‌توان برکنارش کرد، با این توجیه که او قسی‌القلب است.

 

 

بنابراین آمریکا در قبال پیشروی داعش ساکت بود به‌این دلیل که منافع آمریکا دقیقاً با پیشروی داعش سازگار بود. کشورهایی که داعش در حال غلبه بر آنها بود، دقیقاً همان‌هایی بودند که آمریکا، برای منزوی‌کردن یا تضعیف ایران، قصد تضعیف یا تغییر حکومت در آنها را داشت. اما چرا آمریکا ناگهان سکوت خود را شکست و به داعش در عراق حمله هوایی کرد؟

 

 

گرچه منافع آمریکا مطابق با موفقیت داعش در سوریه و عراق و لبنان است، اما آمریکایی‌ها حتی بیش از این می‌توانند سود کنند اگر بشار اسد در سوریه و حیدر العبادی در عراق برکنار شود، بدون اینکه خود داعش در این کشورها روی دست آمریکا باقی بماند. بنابراین داعش خدمتی دوگانه انجام می‌دهد و وضعیتی را ایجاد می‌کند که در آن منافع سیاست خارجی آمریکا ممکن نیست از دست برود. قبل از اینکه داعش کاملاً به هدف خود برسد، تهدید آن علیه عراق اهرم فشار خوبی را برای تغییر حکومت در اختیار آمریکا قرار می‌دهد.

 

هیچ رویداد تاریخی از رویدادهای دیگر مستقل نیست. رویداد تاریخی را باید به‌عنوان حلقه‌ای در زنجیره رویدادها تلقی کرد. اگر فهم این حلقه دشوار به نظر رسید، آن‌گاه به حلقه‌های بلافاصله پیش و پس از آن نگاه کنید. چرا آمریکا ناگهان حمله به داعش را در عراق آغاز کرد؟ علت این اقدام شاید تا اندازه‌ای حمایت از متحدان کرد باشد، تا حدی هم حمایت از پرسنل نظامی و دیپلمات‌های آمریکایی در اربیل و بغداد، اما شاید یک انگیزه عمیق‌تر سیاسی مربوط به سیاست خارجی نیز وجود داشته باشد.

 

 

برای فهم این انگیزه، به رویدادهای مرتبط بلافاصله پیش و بلافاصله پس از ورود آمریکا به عراق نگاه کنید. وقتی باراک اوباما صدور اجازه حمله به عراق را اعلام کرد، توضیح داد که عراق "باید نشان دهد که برای حفظ دولتی متحد بر مبنای مصالحه آماده است. ما به داعش اجازه تشکیل خلافت در سوریه و عراق را نخواهیم داد. ولی این فقط در صورتی میسر است که بدانیم آن‌جا دوستانی داریم که می‌توانند خلاء را پر کنند." به‌عبارت دیگر، آمریکا در حال حاضر ‌چنین دوستی در عراق ندارد. می‌بینید که اوباما از تهدید داعش به‌عنوان اهرم فشار برای تغییر حکومت در عراق استفاده می‌کند. آمریکا فقط در صورتی عراق را می‌خواهد که عراقی‌ها دولتی برپا کنند که بتواند آن نوع وحدت و توافقی را ایجاد کند که دولت مالکی در ایجاد آن ناتوان بود. بنابراین یا داعش موفق به ایجاد تغییر مطلوب در عراق می‌شود یا آمریکا از طریق مطرح‌کردن تغییر حکومت به‌عنوان پیش‌شرط نجات‌دادن عراق از داعش، این کار را می‌کند.

 

 

حلقه تاریخی پس از بمباران، مؤید مطلبی است که راجع به حلقه پیش از آن گفته شد. فقط چند روز بعد از آغاز دخالت آمریکا در عراق، رئیس‌جمهور عراق "فؤاد معصوم" طی اقدامی که مالکی آن را کودتا نامید، از انتصاب مالکی به‌عنوان نخست‌وزیر خودداری کرد. آمریکا آشکارا از عزل مالکی به‌دست معصوم حمایت کرده است. "برت مک‌گورک" دستیار معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک، گفته است که آمریکا "به‌طور کامل از رئیس‌جمهور عراق فواد معصوم به‌عنوان تضمین‌کننده قانون اساسی و همچنین از نامزدی برای پست نخست‌وزیری حمایت می‌کند که بتواند اتحاد کامل ملی تشکیل دهد." "ماری هارف" سخنگوی معاون وزارت امور خارجه آمریکا افزوده است که نخست‌وزیر عراق باید "از طریق ایجاد اتحاد ملی و حکومت به‌شیوه فراگیر، نماینده آرزوی‌های مردم عراق باشد."

 

 

 

بنابراین دلیل شکسته‌شدن سکوت دولت آمریکا در قبال داعش در عراق، با دلیل سکوت این دولت در قبال داعش یکی است: تغییر حکومت در عراق. آمریکا این مطلب را واضح نشان داده است که این کشور در صورتی به عراق کمک اعزام می‌کند که عراق نوری مالکی را از قدرت خلع کند. پس اوباما کمک‌ها را فرستاد و عراق هم بلافاصله دست‌ به ‌کار خلع نوری مالکی از قدرت شد.

 

 

برای دریافتن دلیل سکوت آمریکا و بعد بمباران داعش باید هر دوی این اقدامات را به‌عنوان یک الگو بررسی کرد. اتفاقی نیست که آمریکا در قبال فائق‌آمدن داعش بر متحدان ایران در منطقه ساکت ماند. اتفاقاً همین پیروزی‌های داعش دلیل سکوت واشنگتن بود. همچنین اتفاقی نیست که اوباما آشکارا می‌گوید که کشورش فقط در صورتی داعش را بمباران می‌کند که مالکی از قدرت خلع شود. فرایند این حلقه‌های تاریخی و تحقق یک سیاست و الگوی رفتاری توسط آمریکا، بمباران داعش در عراق و بلافاصله اقدام فؤاد معصوم رئیس‌جمهور عراق در جلوگیری از انتصاب مالکی به‌عنوان نخست‌وزیر است.

 

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/337262/%D8%AF%D8%A7%D8%B9%D8%B4-%D9%85%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D9%85%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%86-%D8%B9%D8%A7%D8%AC%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

 

مقاله کاملا درسته هر چند تیترش گمراه کننده است. آمریکا داره از وضعیت منطقه به نفع خودش بهرهبرداری می کنه همانطور که ما از باتلاقی که آمریکا بعد از سقوط صدام برای خودش درست کرده بود حداکثر استفاده رو کردیم .

  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ارسال شده در · مخفی شده توسط cheka، 5 شهریور 1393 - دلیلی ارایه نشده است
مخفی شده توسط cheka، 5 شهریور 1393 - دلیلی ارایه نشده است

 بارزانی یک چیز است و حقوق مشروع یک ملت یک چیز دیگر . من هیچ وقت از فرد یا حزب یا حکومت و ... جانب داری نکرده و نمی کنم اما حقوق مشروع ملت ها را در هر جای کره خاکی که باشند به رسمیت می شناسم

کردها ، ملت نیستند ، قومیت هستند ... با کلمات بازی نکنید .

  • Upvote 7
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
ارسال شده در · مخفی شده توسط cheka، 5 شهریور 1393 - دلیلی ارایه نشده است
مخفی شده توسط cheka، 5 شهریور 1393 - دلیلی ارایه نشده است

کردها ، ملت نیستند ، قومیت هستند ... با کلمات بازی نکنید .


در این مورد پیشتر به طور مفصل بحث شده . به تاپیک بحث های حاشیه ای مراجعه بفرمایید .
  • Upvote 4
  • Downvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
ارسال شده در · مخفی شده توسط cheka، 5 شهریور 1393 - دلیلی ارایه نشده است
مخفی شده توسط cheka، 5 شهریور 1393 - دلیلی ارایه نشده است

کردها ، ملت نیستند ، قومیت هستند ... با کلمات بازی نکنید .

rolling_on_the_floor rolling_on_the_floor rolling_on_the_floor rolling_on_the_floor rolling_on_the_floor

فارس ها یه قومن.عرب ها،ژرمن ها و .... اینا هم یه قومن.اره؟؟؟؟

50 میلیون نفر ادم با پیشیه و تاریخ و همه چی یکسان از نظر شما قوم بمونن بهتره !!!

شما راه خودتو و ما هم راه خودمون

  • Upvote 3
  • Downvote 21

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست

شوربختانه ما ایرانیا یادمون رفته همه از یه ریشه ایم کردو فارسو لرو ترک و بلوچو گیلانی و مازندرانی و خراسانی و جنوبیا  و همه و همه اهل یه آب و خاکیم شاید زبانمون فرق بکنه اما همه آریاییم شاید دینهای متفاوت داشته باشیم ولی همه 2500 ساله یکتا پرستیم هروقت متحد شدیم دنیا جلومون زانو زده اما هروقت همانند الانه دوستان اختلاف داشتیم و با هم نتونستیم کنار بیایم با کوچکترین دشمنمون هم نتونستیم مبارزه کنیم

  • Upvote 14
  • Downvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فارس خبر زده داعش بخش شرقی موصل رو تخلیه کرده به متحدینش سپرده و خودش رفته به بخش غربی موصل ( مناطق نظامی شهر) البته محاله همچین کاری کنه داعش و ممکنه خبر کذب باشه چون داعش اونجا هم پایگاه مردمی داره و هم بهترین جا برای دفاع شهری هست.
ولی اگه خبر راست باشه میگفتن تعداد زیادی از کرد ها بخش شرقی موصل هستن این یعنی دوباره میخوان با کردها سازش کنن؟
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

rolling_on_the_floor rolling_on_the_floor rolling_on_the_floor rolling_on_the_floor rolling_on_the_floor

فارس ها یه قومن.عرب ها،ژرمن ها و .... اینا هم یه قومن.اره؟؟؟؟

50 میلیون نفر ادم با پیشیه و تاریخ و همه چی یکسان از نظر شما قوم بمونن بهتره !!!

شما راه خودتو و ما هم راه خودمون

سلام

دوست گرامی . نمی خواهم تاپیک را منحرف کنم ولی وقتی از سوره کافرون ترجمه میذاری نمیشه تحمل کرد .

قومیت به تعداد نیست . با اجازه شما فارس ها و عرب ها و ژرمن ها و کردها همه در قالب تعریف قومیت جا میگیرند و نه ملیت . حتما تعداد اقوام ترک و مسلمان ساکن سین کیانگ چین را جستجو بفرمایید و ببینید که اونها هنوز خودشون رو یک قومیت میدونند و نه یک ملیت.

 ملت بودن تعریف خودش رو داره . حتی الان توی کشورهای دنیا قومیتهایی داریم که به چند ملیت تقسیم شده اند. یک مثال ساده را می توانید بین دو ملت صرب و بوسنیایی ببینید که هر دو از یک قومیت هستند. یا نقطه مقابلش را می توانید در مردم یهودی ساکن در سرزمین های اشغالی ببینید که با تعدد قومیتی دارند تلاش می کنند ، یک ملت را تشکیل دهند.

در نهایت الان وقتش است که من این حرف شما را به خودتان بزنم .

 

شما راه خودتون و ما هم راه خودمون .

 

 

 

در این مورد پیشتر به طور مفصل بحث شده . به تاپیک بحث های حاشیه ای مراجعه بفرمایید .

و البته شما هنوز جوری موضوع را مطرح می کنید که به آن جواب دهند و اگر هم جواب دادند که البته اینجا جای جواب دادن نیست !!

 

 

 

خوشبختانه خبر رسید که محاصره آمرلی از طرف طوزخورماتو شکسته شده و نیروهای که چند روز پیش به فرماندهی هادی عامری وارد شده بودن تونستن محاصره رو بشکن و وارد منطقه بشن.

3~24.JPG

5~13.JPG

4~18.JPG

6~8.JPG

1~32.JPG

2~28.JPG

برای پیروزی رزمندگان شیعه در سراسرجهان صلوات

به لطف خدا این اتفاق آغاز گشایشی خواهد شد در مقابل این دولت شیطانی .

و البته برای پیروزی تمام رزمندگان اسلام در سراسر جهان صلوات بفرستیم مناسب تر است.

ویرایش شده در توسط oldmagina
  • Upvote 10
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خوشبختانه خبر رسید که محاصره آمرلی از طرف طوزخورماتو شکسته شده و نیروهای که چند روز پیش به فرماندهی هادی عامری وارد شده بودن تونستن محاصره رو بشکن و وارد منطقه بشن.

3~24.JPG

5~13.JPG

4~18.JPG

6~8.JPG

1~32.JPG

2~28.JPG

[font='times new roman']برای پیروزی رزمندگان شیعه در سراسرجهان صلوات[/font]


منبع ؟؟؟

یکی از تصاویری که گذاشتید قدیمیه منو در صداقت خبر به شک انداخته
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

منبع ؟؟؟

یکی از تصاویری که گذاشتید قدیمیه منو در صداقت خبر به شک انداخته

 

آره حداقل یکی از تصاویر مال چند ماه قبل در  صلاح الدینه

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ارسال شده در · مخفی شده توسط cheka، 5 شهریور 1393 - دلیلی ارایه نشده است
مخفی شده توسط cheka، 5 شهریور 1393 - دلیلی ارایه نشده است

سلام

 

 

 

لینک بده لطفا برادر

 

 

بنده اثری از این نوشته ها که شما میگی نمی بینم تو اینجور مجلات

 

نام سردار ، نوع خاطره ، نوع بیان ، منبع ، مدرک ، اسکن مقاله

 

هرچی لازم هست بزار تا بنده گردن م رو بدم دست شما تا در عروسی یکی از خوانین کومله یا دموکرات جلوی پای عروس خانم سر ببری !

 

 

 

 

**********

 

چیزی که من در کتاب بابانظر شهید سردار نظرنژاد خوندم خلاف بسیاری حرفهای شماست

 

چیزی که من در کتاب سردار مهدی مرندی خوندم خلاف نظر شماست

 

چیزی که من در کتاب های تحلیلی دانشکده امام حسین خوندم خلاف نظر شماست

 

 

خواهشا مغلطه نکن

 

من بی ترمز هستم ؟

 

برادر عزیز، باور کن خجالت میکشم یک هزارم مطالبی که تو اون کتابها اومده رو اینجا بنویسم ! به والله خجالت میکشم !

 

یا اصلا من خجالت میکشم حتی یک هزارم دیدگاه دکتر صحفی راجع به اکراد تجزیه طلب رو بنویسم ....

 

واقعا شرم م میاد !

 

پس بی خیال شو

 

من ترمز دهن و قلم م رو نکشیده بودم از یه چیزایی اینجا مینوشتم که اینجا هرکی بخونه عرق شرم بریزه.... ! و حتی یک حرف ش هم از خودم نیست !!! 

 

من چیزی که رهبرم سیدعلی حسینی خامنه ای روش تقریر نوشته بیشتر قبول دارم تا حرف یکی مثل شما رو !

 

 

یا حق

دوست عزیز مراقب حرفات باش. کردهای عراق مختار هستند هر عقیده ای داشته باشن و هر طور دوس دارن زندگی کنن. یکبار دیگه توهین کنی بنده طور دیگه ای جوابتو میدم. در ضمن وقتی شما این مسئله بدیهی رو که هر انسانی عقیدش محترمه رو قبول نداری دیگه من چی بگم بهت........باز هم میگم توهین دوباره به کردها با هر ملیتی باعث میشه منم مثل شما بی ادب بشم. موفق باشی 

  • Upvote 1
  • Downvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست

دوست عزیز مراقب حرفات باش. کردهای عراق مختار هستند هر عقیده ای داشته باشن و هر طور دوس دارن زندگی کنن. یکبار دیگه توهین کنی بنده طور دیگه ای جوابتو میدم. در ضمن وقتی شما این مسئله بدیهی رو که هر انسانی عقیدش محترمه رو قبول نداری دیگه من چی بگم بهت........باز هم میگم توهین دوباره به کردها با هر ملیتی باعث میشه منم مثل شما بی ادب بشم. موفق باشی 

زیاد جو گیر نشو داداش!

شما همون برو برای کوردستان اماده بشی بسه!

  • Upvote 6
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ارسال شده در · مخفی شده توسط cheka، 5 شهریور 1393 - دلیلی ارایه نشده است
مخفی شده توسط cheka، 5 شهریور 1393 - دلیلی ارایه نشده است

 

زیاد جو گیر نشو داداش!

شما همون برو برای کوردستان اماده بشی بسه!

 

اولا بنده اصلا با شما کاری ندارم چون توهمات شما کاملا مشخصه و نیازی به بحث نداره در ضمن شما هم برو ریشتو دراز کن شاید استخدام بشی. در ضمن بنده مگه حرف غیر منطقی زدم من میگم شما عقایدی داری یکی دیگه عقاید دیگه شما حق نداری توهین کنی فکر کنم کاملا مشخصه البته بنده خیلی با افراد بی سواد نمیتونم بحث کنم

  • Upvote 1
  • Downvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.