Recommended Posts

سلام دوستان
موقع پرتاب بعضی از موشکها قسمت بالای موشک و نزدیک به کلاهک چند تا شعله قرمز رنگ دیده میشه.که به نظر میاد فقط تا چند لحضه بعد از پرتاب روشن هستند.
اینها چی هستند و کارشون چیه؟
با تشکر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آغاز مرحله سوم رزمایش موشکی پیامبر اعظم 4
6 مهر 1388 11:19
سومین مرحله رزمایش موشکی پیامبر اعظم چهار، امروز با پرتاب موشک های دور بردِ بهینه سازی شده سجیل و شهاب سه آغاز شد.
به گزارش خبرنگار صدا و سیما، در مرحله سوم این رزمایش، نوع بهینه سازی شده موشک دوربرد سجیل با سوخت جامدِ دو مرحله ای و همچنین مدل قدڕ اف یکِ (F -1 ) موشک دور برد شهاب سه با موفقیت پرتاب شدند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بلك جان اين شعله ها به خاطر سرعت اوليه بسيار بالاست.
و اين سرعت بالا موجب اصطكاك بالاي سيال {هوا} با سطح موشك ميشه.
وحرارت بالايي در اثر اين اصطكاك روي سطوح موشك ايجاد ميشه كه اگر سطوح از لحاظ انتقال حرارت چندان با فرم و شكل مناسب درس نشده باشن اين تنش حرارتي در نقاطي متمركز ميشود و به شكل شعله ديده ميشود .
اين وضعيت مطلوب نيست .و قابل حل :mrgreen: ميباشد.
نقاط تمركز تنش حرارتي ميتواند جاي پيچ -پرچ و..... باشد.
ولي در اينجا icon_eek مشكلي نداردو ايرادي تو كار نمياره

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آن شعله ها به نظر مي رسيد كه موشك رو داره مي چرخونه. يك جاي ديگه هم از يكي از موشك ها در هوا يك چيزي جدا شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته بنده تخصصم مکانیک نیست، ولی فکر می کنم این پیشرانهای لحظه ای برای حذف نویز های مکانیکی لحظه پرتاب و ایجاد پایداری در ادامه مسیر پرواز تعبیه شده اند. icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بله منم دیدم.
یه چیزی جدا شد! ماله دیروز بود! اول فکر کردم موشک افتاد رو سر مردم! :mrgreen:
راستی گفتن دقت موشک فاتح 110 تا 10 متره! اینو اگه بردشو به 3000 کیلومتر برسونن دیگه کار تمومه! icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فارس: فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) گفت: موشك‌هاي ايرا‌ني توانايي اين را دارد كه هرجايي كه ايران را تهديد مي‌كند مورد اصابت قرار دهند.

سردار عراقي فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) در مراسم صبحگاه مشترك مركز مقاومت بسيج وزارتخانه‌ها و ادارات كه صبح امروز دوشنبه برگزار شد، با اشاره به هفته دفاع مقدس اظهار داشت: اين ايام متعلق به همه رزمندگان و ملت شريف ايران است و اين حق ايرانيان است كه اين ايام را گرامي بداريم.

وي افزود: ثمره اين مقاومت براي ايرانيان آزادگي و سرافرازي بوده است و دشمنان ايران همه به زباله‌دان تاريخ پيوستند. ولي ارتش و سپاه و مردم ايران سرافرازند و اين را مديون خون شهداي 8 سال دفاع مقدس هستيم.

عراقي در ادامه خاطرنشان كرد: درحالي به از سوي عراق حمله شد كه ما براي دفاع آمادگي نداشتيم، ارتش ما عمدتا در زمان شاه به خارج وابسته داشت و به همين دليل در زمان جنگ زمينگير شد و سپاه و بسيج هم كه آموزش نديده بودند ولي در مقابل ارتش عراق سازمان‌يافته بود و از طرف همه كشورهاي جهان حمايت مي‌شد.

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) ادامه داد: طبق محاسبات فرماندهان عراقي از نظر مادي عراق بايد سه روزه در جنگ پيروز مي‌شد اما يك سري عوامل بنام عوامل غير فيزيكي يعني روحيه شهادت‌طلبي، ولايتمداري و رهبري و ... است كه دشمن روي آن حساب باز نكرده بود و اين باعث شد كه ما در جنگ پيروز شويم.

عراقي با اشاره به رزمايش موشكي روز گذشته سپاه اظهار داشت: امروز مي‌بينيد كه موشك‌هاي ايرا‌ني توانايي اين را دارد كه هرجا كه ايران را تهديد مي‌كند مورد اصابت قرار دهد و اين از بركت خون شهدايي است كه در زمان جنگ مقاومت كرده‌اند.

وي در ادامه در خصوص عوامل موفقيت در جنگ اظهار داشت:‌ ما براي موفقيت در جنگ سه عامل داشتيم:‌ رهبري، دينداري مردم و حضور ملت. و جنگ ما سه مرحله نيز داشت: به تاخير انداختن حركت دشمن، زمينگير كردن دشمن و هجوم به دشمن كه دو مرحله ابتدايي با حركت‌هاي پارتيزاني و چريكي انجام مي‌شد.

فرمانده سپاه تهران بزرگ در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان كرد: در اوايل حمله عراق به ايران خيلي ها خود را باخته بودند و اين امام بودند كه فرمان دادند در مقابل عراق بايستيد و اين نقش رهبري در جنگ بود، اگر نقش امام نبود ما حتما در جنگ شكست مي‌خورديم.

عراقي ادامه داد: درست است كه ارتش و سپاه در جبهه‌ها بودند ولي مردم جنگ را اداره كردند و سنگيني جنگ بر روي مردم بود، شرق و غرب مثل دو تيغه قيچي ما را قيچي كردند و از هر سلاحي عليه ما استفاده كردند ولي ما پيروز شديم و انقلاب ما ادامه خواهد داشت.
سردار عراقي با اشاره به اغتشاشات و حوادث بعد از انتخابات تصريح كرد: در حوادث پس از انتخابات هم ديديم كه دشمنان انقلاب حركت حماسي مردم را زير سئوال بردند و برخي را به خيابان‌ها كشاندند و بسيج ادارات و وزارتخانه‌ها در مقابله با آنها به خوبي به وظايف خود عمل و خيلي محكم در مقابل آنها مقاومت كردند.

http://www.asriran.com/fa/pages/?cid=85641

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نسل‌هاي پيشرفته توانمندي موشکي ايران موضوعي نيست که بتوان در يک گزارش کوتاه به تحليل آن پرداخت اما در ميان «شهاب‌ها» و «سجيل‌ها»ي آسمان قدرت ايران، ستاره‌هايي از افتخارات ديده مي‌شوند که کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. موشکي که در ادامه به آن اشاره مي‌شود، يکي از دقيق‌ترين موشک‌هاي جهان (بر اساس ميزان خطا) بوده و اگر چه مدتي است در اختيار نيروهاي مسلح کشورمان قرار دارد، اما ويژگي‌ها و قابليت‌هايش در مقابله با دشمنان، آن را در جايگاهي خاص نسبت به ديگر موشک‌ها قرار داده است.

به گزارش «وطن امروز»، هفته دفاع مقدس بهانه مناسبي براي تشريح دستاوردهاي مهم موشکي کشور است، هر چند به واسطه عدم انتشار اسناد بسياري از سيستم‌هاي موشکي پيشرفته کشور به دليل مسائل حفاظتي و امنيتي، همواره درجه ارتقاي اين بخش دفاعي از مظلوميتي فراوان برخوردار است؛ اگر چه معرفي اين موشک، مي‌تواند گوشه‌اي از اقتدار صنايع نظامي ايران از جلوه‌گر کند. اين گزارش ويژگي‌هاي موشکي استثنايي را تشريح مي‌کند که بدون شک از دستاوردهاي «بزرگ» تجهيزات دفاعي کشور است؛ موشک بالستيک «فاتح 110».

آغاز روند ساخت موشک فاتح 110

ايران نيز با درک اهميت موشک‌هايي با برد کوتاه، به برنامه‌ريزي براي طراحي و ساخت آن پرداخت. براي ساخت اين موشک مورد نياز کشورمان، تقسيم وظايف صورت گرفت و قرار بر اين شد تا ابتدا نرم افزار شليک و سيستم پيشرانه‌هاي آن طراحي و ساخته شوند. متخصصان يکي از مراکز جهاد خودکفايي نيروهاي مسلح با انجام طراحي‌هاي مورد نياز، اولين گام را در اين راه برداشتند. سپس نوبت به ساخت موتورهاي سوخت جامد رسيد؛ اين مرحله از سخت‌ترين اقدامات در راه دستيابي به هدف بود. پس از سخت‌ترين اقدامات در راه دستيابي به هدف بود. پس از طراحي‌هاي اوليه درباره شکي حرکتي و سرعت موشک و نيز تست سوخت جامد روي موشک، نوبت به تست‌هاي عملياتي رسيد.

در تست‌هاي عملياتي، ابتدا موشک روي يک سکو قفل شده و موتور همانند زمان شليک اقدام به فعاليت مي‌کرد. اما اين تست‌ها يک مشکل عمده داشت: نبود سيستم تله‌متري (سيستم‌هاي تله متري براي تست موشک‌ها و ارزيابي ميزان صحت عملکرد آنها مورد استفاده قرار مي‌گيرند). اين سامانه مهم نيز با برنامه‌ريزي فشرده و شبانه‌روزي ساخته و موجب شد تا کشور نياز خود را به اين سيستم، با چنين روشي برطرف کند. تست‌هاي عملياتي موفق و نتيجه رضايت بخش بود. نام موشک چه گذاشته شود؟ به نام امير المومنين (ع) و نگاه ايشان در ساخت يک توانمندي ويژه براي دفاع از ميهن اسلامي، آن را «فاتح 110» ناميدند.

اولين نسل موشک فاتح 110 بردي حدود 110 کليومتر داشت. به خاطر اهميت و تلاش ويژه‌اي که براي ساخت سيستم هدايت اين موشک به کار گرفته شده بود و نيز بهره‌مندي آن از يک سيستم الکترواپتيکالي دقيق براي هدايت، خطاي اين موشک زمين به زمين فقط و فقط 10 متر تخمين زده شده است که با توجه به سر جنگي چند صد کيلومتري آن، محدوده 10 متري اصلا نکته‌اي به حساب نخواهد آمد.

بنا بر روال ساخت تجهيزات دفاعي بويژه موشک‌ها، اين سامانه مدرن براي بهينه سازي تحويل سازمان صنايع هوا – فضاي وزارت دفاع شد. يکي از ويژگي‌هاي مهم اين موشک، استفاده از آن براي ارتقاي موشک شهاب ـ 3 بود، بدين نحو که با توجه به استفاده فاتح 110 از سيستم سوخت جامد، آزمايش‌ها براي بهره‌مندي شهاب ـ 3 از سوخت جامد به جاي مايع، از طريق بررسي عملکرد اين موشک انجام مي‌شد و زماني که تست‌ها از موفقيت سوخت جامد روي موشک فاتح خبر دادند، متخصصان کشورمان به سمت ساخت شهاب ـ 3 با سوخت جامد رفتند. رسانه‌هاي خارجي در زمان بهره‌برداري از نسل دوم اين موشک، آن را کارآمدترين موشک ساخت ايران توصيف کردند. نسل دوم اين موشک با ارتقاي حدود 50 کيلومتري برد آن، فاتح 110 را در رديف دقيق‌ترين موشک‌هاي کوتاه‌برد زمين به زمين در جهان قرار داد.

فرآيند طراحي و ساخت موشک فاتح جوايز و تقديرنامه‌هاي بسياري را براي متخصصان دانشگاهي و دفاعي کشور به ارمغان آورد و بيش از 20 کارشناس ارشد و قريب 10 مجموعه‌اي که براي ارتقاي توان موشکي ايران تلاش کردند، از به ثمر نشستن حاصل زحمات خود در راه اعتلاي بازدارندگي نظام اسلامي خشنود شدند.

چقدر براي عملياتي شدن اين موشک مهم تلاش شده است؟

آخرين جمع‌بندي يکي از نهادهاي مسئول درباره فعاليت‌ها و برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته براي توليد فاتح 110، از 5 ميليون ساعت تلاش مستمر و بدون چشمداشت حکايت دارد؛ يعني 208 هزار روز! طراحي يک سيستم جديد و استفاده از فناوري انحصاري براي ساخت اين سيستم، منجر به توليد يک موشک هدايت شونده دقيق شده است که دانش نويني را براي ايران به ارمغان آورد و ميليون‌ها دلار نيز در مراحل مختلف آن صرفه‌جويي شد. باشد تا قدر فاتحان قله‌هاي دفاعي ايران را بهتر بدانيم.

(بابت دادن پست های پشت سر هم معذرت میخوام اما مهم بود.)

http://www.asriran.com/fa/pages/?cid=85597

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اون شعله ها میتونه به بوسترهای اصلاح کننده مسیر حرکت مربوط باشه.

مسعود جان دقت موشک رو بر اساس نسبت میگن مثلا یک در ده هزار ، برد فاتح110 200 کیلومتر اعلام شده و دقت آن 10 متر یعنی 1 در 20 هزار که اگر بر فرض برد آن به 3000 کیلومتر برسد دقتش نیز میشود 150 متر که دیگر قابل قبول نیست و نیاز به تجهیزات هدایتی پیشرفته تر است.

[color=red]ذکر لینک منبع خبر هم فراموش نشود.[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
لینک ها اضافه شد.
پس با این حساب برای دقت بیشتر نیاز به تجهیزات ماهواره ای هست.
البته فکر کنم خطای شهاب بیشتر از 150 باشه.
سوخت جامد بجای مایع چقدر در دقت تاثیر داره؟ و چگونه؟ icon_eek

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بحث تجهیزات ماهواره ای جداست با یک سیستم دیجیتالی ژیروسکوپی میتوان دقت را تا حد زیادی افزایش داد.

سوخت مایع هنگام ترکیب و اشتعال ایجاد تنش هایی در بدنه موشک و نازل خروجی میکنه که در برد طولانی باعث خطای چند ده متری میتونه بشه اما سوخت جامد این مشکل را ندارد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان اون قسمتي كه از موشك جدا شد و افتاد پيشران اوليه بود وفقط كارش دادن سرعت اويه تا زمان خاص بود وبعد از اون نيازي بهش نبود .{بار اضافي}
مثل موشكي كه نيروي دريايي سپاه در گذشته ازمايش كرد كه توسط يك موشك كوچكتر رو لانچر بود پس از پرتاب و كمك به گرفتن سرعت اوليه جداشد وموشك باموتور خودش به حركت ادامه داد. icon_eek [/img]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
2 نكته در خبرهاي روز آخر رزمايش جالب بود:
1- اعلام اينكه موشك قدر همون شهاب-3 بهينه سازي شده هست كه با نام شهاب-3 اس 1 معرفي شد.
2- در تصاوير روز دوم رزمايش هيچ تصويري از شليك موشك سجيل پخش نشد، تنها در متن خبر اومد كه علاوه بر موشك شهاب-3 بهينه سازي شده ،موشك سجيل هم آزمايش شد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
موشك‌هاي دوربرد شهاب 3 و سجيل شليك شدند

خبرگزاري فارس: موشك‌هاي بالستيك شهاب 3 و سجيل دقايقي قبل در رزمايش پيامبر اعظم (ص) 4 شليك شد.


به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، در ادامه رزمايش پيامبر اعظم (ص) 4 كه از روز يكشنبه توسط يگانهاي مختلف سپاه پاسداران آغاز شده است، دقايقي قبل موشك‌هاي بهينه سازي شده شهاب 3 (كلاس قدر 1 اف) و سجيل با موفقيت شليك شدند.
اين اولين بار است كه سپاه پاسداران از موشك‌هاي سوخت جامد و دو مرحله‌اي سجيل در رزمايش خود استفاده مي كند كه نشان دهنده ارتقاي سطح توانمندي‌هاي استراتژيك و ميزان بازدارندگي اين نيرو در مقابله با هر تهديدي است.
موشك بهينه‌سازي شده شهاب 3 نيز در مقايسه با نسل‌هاي قبلي خود از ويژگي‌هايي چون دقت بالاتر و ارتقاي سيستم ناوبري بهره‌مند شده است.



[url]http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8807060418[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=red]سپاه نیوز: آخرين مرحله رزمايش بزرگ موشكي پيامبر اعظم (ص) 4 صبح امروز با موفقيت انجام شد.
[/color]


به گزارش سپاه نیوز؛ در اين مرحله از رزمايش، موشك‌هاي دوربرد شهاب 3 و سجيل با موفقيت شليك و به اهداف مورد نظر اصابت كردند. اين رزمايش طي سه مرحله در دو روز و با شليك موشك‌هاي كوتاه‌برد، ميان‌برد و دوربرد برگزار شد.
سردار سلامي در حاشيه اين مرحله از رزمايش خاطرنشان كرد: اين موشكها از جنس موشكهاي دوربردي هستند كه در اختيار واحد موشكي نيروي هوايي سپاه قرار دارد و تمام هدفهايي كه در منطقه وجود دارد در هر نقطه‌اي كه باشد زير پوشش اين موشكها خواهد بود.
بدين ترتيب رزمايش بزرگ موشكي پيامبر اعظم 4 با دستيابي به تمام اهداف از پيش تعيين شده با موفقيت به كار خود پايان داد.


[url]http://www.sepahnews.com/shownews.Aspx?ID=dcec3b02-64ee-4e97-a8b9-9be98bcbbdb2[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.