reza4087

تهاجم ارتجاع عرب ( به رهبری آل سعود ) به یمن / خبر ، گزارش ، تحلیل و ... (1)

Recommended Posts

فعلا خیر..حتی سپاه هم هنوز بیانیه ای نداده...

فکر کنم این بار غافلگیر شدند . یعنی به احتمال زیاد پیش بینش رو نمی کردند . تهدیدات عربستان رو هم شاید در حد یک بلوف یا حداکثر در حد فرستادن چند فروند جنگنده می دیدند نه تشکیل یک ائتلاف عربی ترکی پاکستانی با 180 فروند جنگنده .

• Upvote 9
  • Downvote 21

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بعد از اظهارات امروز اردوغان که تا حال به شخصه چنین اظهارات عمومی تند در باره ایران نداشت منتظر واکنش ایران هستم و اینکه آیا سفر چند هفته آینده اردوغان به ایران کنسل میشه و اگه آری از طرف کی.

همچنان نظر من اینه که باید چند کشتی و یه زیر دریایی حداقل به نزدیکی آبهای یمن اعزام بشن برای خالی نبودن عریضه.

قبلا خیلی از این بد تر گفته بود امروز تازه حالش خوب بوده

• Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم الله الرحمن الرحیم

إِلاَّ تَنصُرُوهُ فَقَدْ نَصَرَهُ اللّهُ إِذْ أَخْرَجَهُ الَّذِينَ كَفَرُواْ ثَانِيَ اثْنَيْنِ إِذْ هُمَا فِي الْغَارِ إِذْ يَقُولُ لِصَاحِبِهِ لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا فَأَنزَلَ اللّهُ سَكِينَتَهُ عَلَيْهِ وَ

أَيَّدَهُ بِجُنُودٍ لَّمْ تَرَوْهَا وَجَعَلَ كَلِمَةَ الَّذِينَ كَفَرُواْ السُّفْلَى وَكَلِمَةُ اللّهِ هِيَ الْعُلْيَا وَاللّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ  (توبه 40)

خطاب پیامبر اعظم به اولی

و اما در باب آینده ی یمن

وَ لَقَدْ کَتَبْنا فِي الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُها عِبادِيَ الصَّالِحُونَ (انبیا 105)

کمی صبر

کمی ایمان به کلام خدا

ارادتمند شما

یا مهدی

سلام داداشم

اولی همراه پیامبر نبوده ...میتونید تحقیق کنید....هر چند اگر هم بود هیچ فضیلتی که نیست هیچ ...رذیلت تام است با توجه به شواهد!

سلامتی و چشم روشنی شیعیان مهدی صلوات

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

قبلا خیلی از این بد تر گفته بود امروز تازه حالش خوب بوده

من سالهاست پیگیر مسایل ترکیه هستم، برای اولین بار مستقیما ایران را دو بار در یک روز (امروز) مستقیما مورد خطاب قرار داد، یکبار تو مصاحبه با فرانس 24 و یکبار هم در دیدار با رییس جمهور ساحل عاج.

قبل این اونی که من از زبان اردوغان یادم میاد لفاظی در مورد رهبری عزیز بود، غیر اون من مسئله ای به شدت امروز یادم نمیاد که مستقیما ایران مورد خطاب باشه (اگه باشه یا نشنیدم و یا یادم روفته)

==============================

در ضمن آیا خبری قطعی از اسیر گرفته شدن شد؟!

تا جایی که من خوندم یه خلبان عربستانی، یه اماراتی و 40 سرباز را گفتن، چقدرش واقعیت داره؟

ویرایش شده در توسط Ice_Man
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

دوستان ..واقعگرا باشیم انصارالله شانس زیادی برای نگه داشتن صنعا نداره. من فکر میکنم حد اکثر تا یکی دو ماه دیگه به مناطقی که قبایل حوثی در آنجا ساکنن عقب نشینی کنه . در ضمن

برابری قوا هم اصلا به نفع ایران نیست که مداخله مستقیم کنه .البته دولتی که بعد از حوثی ها در صنعا خواهد اومد هم توان زیادی برای نگه داشتن قدرت نخواهد داشت . اونوقت برای حوثی ها و ایران وقت انتقامه . پس حوصله داشته باشیم که شب دراز است و....

• Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

دوستان من عربیم خوب نیست یکی لطف کنه بگه این معلول ذهنی چی گفنه hee_hee

أوردغان يعلن تأييده للملكة ولعاصفة الحزم ، ويهاجم إيران

ویرایش شده در توسط rezaemamee

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

من سالهاست پیگیر مسایل ترکیه هستم، برای اولین بار مستقیما ایران را دو بار در یک روز (امروز) مستقیما مورد خطاب قرار داد، یکبار تو مصاحبه با فرانس 24 و یکبار هم در دیدار با رییس جمهور ساحل عاج.

قبل این اونی که من از زبان اردوغان یادم میاد لفاظی در مورد رهبری عزیز بود، غیر اون من مسئله ای به شدت امروز یادم نمیاد که مستقیما ایران مورد خطاب باشه (اگه باشه یا نشنیدم و یا یادم روفته)

==============================

در ضمن آیا خبری قطعی از اسیر گرفته شدن شد؟!

تا جایی که من خوندم یه خلبان عربستانی، یه اماراتی و 40 سرباز را گفتن، چقدرش واقعیت داره؟

چند هفته پیش بود تصادفا فیلم دیدار ایشون و اردوغان در مشهد رو دیدم . به سخنان اقای خامنه ای از دقیقه 3:40 دقت کنید .

https://www.youtube.com/watch?v=QrleFPl4AxM

می فرماید : به قدرت رسیدن سیاستمداران اسلام گرا در ترکیه مطلوب امریکا و غرب نیست و انها از این شرایط ترکیه ناخرسند هستند .

این هم نتیجش .

• Upvote 7
  • Downvote 13

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام داداشم

اولی همراه پیامبر نبوده ...میتونید تحقیق کنید....هر چند اگر هم بود هیچ فضیلتی که نیست هیچ ...رذیلت تام است با توجه به شواهد!

سلامتی و چشم روشنی شیعیان مهدی صلوات

قربونت برم سو تعبیر شده

مگه من گفتم فضیلته؟من منظورم ترس این اقا و عدم ایمان به امداد خداونده

اخر تمام پیام هام یا مهدی

رو نمیبینی؟ :mrgreen:

اردتمند شما

یا مهدی :rose:

• Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

الاهرام مدعی آغاز محاصره دریایی باب‌المندب توسط عربستان شد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه مصری «الاهرام» روز جمعه مدعی شد که عربستان و کشورهای همراه آن در عملیات نظامی در یمن، محاصره تنگه باب‌المندب را آغاز کرده‌اند.

این روزنامه ادعا کرده است که ناوگان غربی عربستان سعودی بنادر اصلی یمن را مسدود کرده است. باب المندب که دریای سرخ را به خلیج عدن متصل می‌کند، از جمله نقاط راهبردی برای حمل و نقل دریایی در جهان به شمار می‌آید.

پیش از این خبرگزاری آسوشیتدپرس هم به نقل از سه مقام مصری مدعی شده بود که ریاض و قاهره برای آغاز عملیات زمینی در یمن برنامه‌ریزی کرده‌اند. به ادعای آن‌ها، عدن یکی از مناطقی است که نیروهای زمینی در آن پیاده می‌شوند.

بامداد روز پنج‌شنبه جنگنده‌های عربستان سعودی و چند کشور عربی دیگر با حمایت اطلاعاتی آمریکا در یمن دست به اقدام نظامی زدند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940107000070

...................................................................................

وزیر دفاع پاکستان جمعه به ریاض می رود

به گزارش ایرنا، در این جلسه که خواجه آصف وزیر دفاع، سرتاج عزیز مشاور نخست وزیر امور خارجی و امنیت ملی، ژنرال راحیل شریف فرمانده ارتش و سهیل امان فرمانده نیروی هوایی ارتش این کشور حضور داشتند، محمد نواز شریف گفت: روابطی نزدیک و برادرانه با عربستان سعودی و دیگر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس داریم و اهمیت زیادی به امنیت این کشورها قائل هستیم.

در این جلسه تاکید شد که هرگونه تهدید علیه تمامیت ارضی عربستان سعودی، پاسخی محکم از سوی پاکستان را به دنبال خواهد داشت.

اگرچه در این جلسه تصمیم گرفته شد تا وزیر دفاع پاکستان فردا (جمعه) به ریاض سفر کند، اما تا کنون خبری مبنی بر تصمیم نهایی و رسمی پاکستان برای ملحق شدن به ائتلاف ضد یمن منتشر نشده است. تصمیمات نهایی فردا در ریاض اتخاذ خواهد شد.

خانم تسنیم اسلم سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اعلام خبر درخواست رسمی ریاض از اسلام آباد برای پیوستن به ائتلاف منطقه ای حمله نظامی به یمن گفت: در حال بررسی این درخواست عربستان سعودی هستیم.

وی افزود: عربستان سعودی با پاکستان تماس گرفته است و از این کشور خواسته تا به عملیات نظامی علیه یمن ملحق شود.

بسیاری از احزاب و شخصیت های پاکستانی مخالف هرگونه اقدام احتمالی اسلام آباد در محلق شدن به ائتلاف ضدیمن هستند.

خانم شیرین مزاری سخنگوی حزب تحریک انصاف پاکستان به عنوان اصلی ترین حزب مخالف دولت این کشور نسبت به تبعات خطرناک اقدام احتمالی اسلام آباد برای پیوستن به هرگونه ائتلاف نظامی علیه یمن هشدار داد.

شیرین مزاری با صدور بیانیه ای، ضمن ابراز نگرانی از اوضاع یمن، بر ضرورت توجه دولت و ارتش پاکستان به مشکلات داخلی این کشور از جمله توجه به مبارزه با تروریسم تاکید کرد و گفت پاکستان در شرایطی نیست که بخواهد به دنبال تصمیم مشترک آمریکا و عربستان سعودی برای حمله نظامی به یمن، نیرو و تجهیزات نظامی خود را به منطقه خاورمیانه اعزام کند.

جمشید ایاز خان تحلیلگر ارشد امور دفاعی و کارشناس امنیتی پاکستان نیز با اشاره به اینکه نیروهای مسلح این کشور در زمان فعلی درگیر چالش های تروریسم و افراط گرایی در پاکستان هستند تاکید کرد: در چنین موقعیتی اسلام آباد نباید به هرگونه ائتلاف نظامی خارج از کشور از جمله ائتلاف حمله به یمن ملحق شود.

منابع دفاع غیرنظامی یمن روز پنجشنبه اعلام کردند دهها غیرنظامی در تهاجم هوایی سعودی به یک محله مسکونی صنعا پایتخت این کشور به شهادت رسیده و یا مجروح شده اند.

http://www.irna.ir/fa/News/81552080/

..................................................................................

سرکرده منافقین هم از عملیات عربستان در یمن حمایت کرد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، همزمان با آغاز عملیات عربستان سعودی در یمن، سرکرده گروهک تروریستی منافقین هم از این اقدام حمایت کرده و خواستار گسترش آن شد.

سرکرده منافقین با استقبال از تصمیم پادشاه عربستان برای حمله به یمن، آن را «دفاع مشروع» در برابر ایران خوانده و خواستار ادامه حملات شده است.

پیش از این پایگاه صهیونیستی تایمز اسرائیل نیز گزارش داده بود که تل‌آویو از پیشروی‌های جنبش انصارالله در یمن و استقرار نیروهای مردمی در شهر عدن نگران است.

بامداد روز پنج‌شنبه جنگنده‌های عربستانی با حمایت اطلاعاتی آمریکا مناطق مختلف یمن از جمله شهرهای عدن و صنعا را هدف قرار دادند. مصر، سودان، کویت، قطر و بحرین از جمله دیگر کشوهای شرکت‌کننده در این عملیات هستند.

آمریکا که خود با حمایت اطلاعاتی در عملیات مشارکت دارد، همراه با انگلیس و فرانسه از اقدام نظامی در یمن تمجید کرده‌اند.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940107000066

این بوزینه ها دیگه چی میگن؟!

ویرایش شده در توسط ariya0912
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

ایران عکس العمل واضح فعلا نشون نمیده و منتظر وقایع میدانی میمونه

من حدس میزنم این ائتلاف جیگر حمله زمینی رو نداره به صورت مستقیم درنتیجه میاد نیروهای طرفدار رئیس جمهور مستعفی رو میندازه جلو و با کمک اونها حرکت میکنه و در واقع همون اتفاقی می افته که تقریبا سوریه رفت تو لبنان و با کمک دیگری امنیت رو تامین کرد

به هرحال،ارتش های عربی دربهترین حالت ش نشون دادند از پیش بازنده هستند به خاطر ضعف های غیرقابل انکاری که دارند( ربطی به قدرت طرف مقابل شون هم نداره !*)

در صورتیکه درگیری گسترده هم بشه و براساس چیزهایی که از گذشته به ما رسیده لشکریان یمنی خودشون راه رو باز میکنند ...!

و اما نقش ایران برمیگرده به شرایط زمان و مکان که به صورت طبیعی کمتر از سوریه وعراق نخواهد بود و به صورت ماوراء الطبیعی نیز که سیدخراسانی ول کن ماجرا نیست !

یا حق

* ارتش های عربی در نبرد با اسرائیل نشون دادند به خودشون می بازند تا به دشمن چرا که ضعف ها و تمایلاتی دارند که قرن هاست مردانگی عربی و جنگی بودن رو ازشون گرفته

مصری ها که معروف ترین کشور اسلامی شبه تایلندی برای اعراب و شاهزادگان عرب هست ....
عربستان سعودی هم که آل سعود توش خوردن شراب رو بی مشکل میدونه و غیره !
میمونه کشور اسلامی پاکستان ... اون هم باید به فکر طالبان کشورش باشه !

در کل اوضاع پیچیده هست ولی میشه مدیریت کرد خیلی خوب هم میشه مدیریت ش کرد

باید منتظر حاج قاسم بود ...فعلا تکریت !

اولویت تکریت هست

حمله به یمن در راستای تکریت هست... و موصل!

یا حق
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اگر میخواهید عمق ائتلاف ضد ایران رو متوجه بشید همین بس که سر جریان اخوان روابط مصر با ترکیه و قطر کاملا بهم خورده

و کار بجاهای باریک کشیده بود منتها امروز همه حاضر شدند با هم متحد بشند.

• Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مطالب مشابه

• توسط aminor
      بسم الله الرحمن الرحیم

منفک شده از تاپیک تحولات یمن
      1399/11/09

تاپیکهای مرتبط با محوریت حمله به آرامکو
      UAV kent 2.0 concept: عملیات تن ماهی
      سپر صحرا : بررسی شبکه دفاع هوایی ارتش عربستان سعودی

منابع یمنی : شلیک موشک قاهر1 به شرکت نفت آرامکو در جیزان عربستان

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.