امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

درود، دست مریزاد و خداقوت به عوامل:rose::rose::rose:

به حدی این شماره برگزیده با ظرافت و خوش قریحه از کار درآمده که شخصا غبطه میخورم که سهمی در این اثر ممتاز نداشتم

ان‌شاءالله این گذر بدون وقفه با همت همه اعضاء همچنان امتداد داشته باشد.

ویرایش شده در توسط Mosip
  • Like 1
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

سلام و عرض ادب خدمت دوستان و همراهان میلیتاری:16:.

 

نکته ایی که در گذشته یه چند باری بهش اشاره کردم رو به شکلی دیگه در موردش توضیح میدم .

 

 

                                                            " ساده نویسی و آسان تر کردن فهم مطلب "

 

 از دوستان عزیز و مطلعم توی سایت ، خصوصا نویسندگان " گاهنامه ی وزین نآورد " خواهش میکنم تا حد ممکن مطالب خودشونو ساده و همه فهم کنن . برای راهنمایی بیشتر و ساده تر ، یکی از مطلب های قبلی تون رو بخونید و خودتون رو جای یک فرد معمولی جامعه بزارید و دقت کنید که آیا این مطلب قابل فهم توسط اکثریت هست icon_question  و یا نیاز به برخی اصلاحات و ساده سازی بیشتر داره icon_question 

 

فراموش نکنیم که تخصصی کردن بیش از حد مطلب ، باعث گنگ شدن و خسته کننده شدن مطلب برای عامه ی  مردم ( که برخی از عزیزان نشسته بر پشت میزها هم جزو اونها هستن ) میشه . پس اگر خیلی زیاد مطلب رو تخصصی کنید به درد افراد انگشت شماری خواهد خورد و الباقی اگر نگیم بی بهره ، بهره ی کمتری میبرن :( . 

 

مطلبی دردآوری که از نزدیک با اون زیاد برخورد کردم این بود که هر تخصصی فرای نوع و اهمیت اون ، پر شده از کلمات و اصطلاحات خاص و یا مخفف که برای عموم کمتر قابل فهم و هضم هست . این مورد تا زمانی که فرد در کنار هم رشته ایی ها و یا همکاران مرتبط با اون تخصص قرار داره ، درست و منطقی هست و کار رو ساده میکنه ،  اما زمانی که قرار میشه مطلبی رو از اون رشته و یا علاقمندی خاص برای دوست داران ، علاقمندان و یا عموم افراد جامعه شرح بدیم ، مشکل زا میشه . برای مثال وزیر بهداشت میاد و در مورد ویروس کرونا برای اخبار سراسری عمومی مصاحبه میکنه که مخاطبش میشه عموم مردم و کاملا تخصصی حرف میزنه که اشتباه هست کار ایشون ، یا صدا و سیما ویدیویی از عالم دینی پخش میکنه که مشخصا مطالب ایشون پر از اصطلاحات خاص خودشون هست و از درک عموم افراد خارج که این هم درست نیست .. بگردیم مثال زیاده و به همین دوتا قناعت میکنیم . 

 

بسیار دوست داشتنی و خواستنی هست که اعضای سایت _ اندیشکده _ گاهنامه ی میلیتاری ( به جز حقیر ) عموما سرآمد رشته و علاقمندی خودشون هستن و با مطالعات گسترده اشون چه در مورد رشته و علاقمندی شون و چه مطالعه ی آزادی که دارن ، میتونن بسیاری مباحث مرتبط و یا غیر مرتبط رو با اصطلاحات تخصصی اون درک کنن و همینطور شرح و توضیح بدن . این موضوع عالی هست و ارزشمند ، اما بیایم زمانی که داریم برای افراد علاقمند ، کمتر مرتبط و یا غیر مرتبط ، مطلبی رو توضیح میدیم ، مثل " یک معلم دلسوز " ، اون مطلب رو فارسی ، ساده و قابل فهم ارائه کنیم . شاید اون مطلب به ظاهر ساده ، کمک کرد تا مخاطبین با اون درگیر بشن و راه درست و نویی جلوشون باز بشه ، برای مطالعات بیشتر و داشتن هموطنانی داناتر . 

 

 

بابت قابل لمس شدن راحت تر موضوع  ، نظر شخصیم رو در این مورد خیلی ساده تر بگم :) 

 

ببینید ، ما یکسری از عزیزان رو داریم که در زمانی ، دوره ایی و یا شرایطی وارد سیستم های مختلف شدن و یا احتمالا میشن :straight: ، مثل دوره ی ضرورت جنگ . بی رودرواسی ، از عموم این عزیزان نمیشه توقع عجیب و غریب داشت و باید تا اون موقعی که تو مجموعه شون مشغول هستن با ارائه دادن راه حل مناسب اونم به ساده ترین شکل ممکن ، کمک کرد تا مسیر صحیح رو پیدا کنن و ادامه بدن ، که یا در زمان مناسب پست رو به اهلش واگذار کنن و یا در انتهای خدمتشون که هستن ، دوره ی بازنشستگی ایشون سر برسه . 

 

در مورد برخی از انتصابات هم میشه گفت که برخی ( شایدم عموم ) انتصابات در جاهای مختلف ، براساس گذشته ی فرد و درجه ی اعتماد مجموعه به ایشون هست و تخصص ها و سرآمد بودن ها یکمقداری کمرنگ تر . عموما سنین هم بالاست و درک مطالب خاص یکمقداری زیادی سخت هست براشون . بالاخره این قشر ( آشنایان عملیاتی بر سر کارهای مهم ) رو هم باید تا جایی که بازنشسته میشن کمک کنیم که بتونن مطالب رو درک کنن و کار درست ( ی که به نفع کشور و ملت مون هست ) رو انجام بدن  ، واقعیتش با توجه به شرایط موجود ، برای کار درستی که دوستان میلیتاری بهش اشراف و ازش اطلاع دارن ، نیاز به دستور و خودکار این عزیزان داریم . 

 

یکسری علاقمند نوجوان ، جوان و نظامی رده پایین هم داریم که اطلاعات و درک خیلی وسیع از مباحث و رویداد ها ندارن و موقعی که متن خیلی تخصصی بزاریم جلوشون ، برای فرار از مطالعه اش به چپ و راست نگاه میکنن ، نمونه ی بارز اون فرد علاقمند میشه بنده :mrgreen: .

 

در مورد مطالبه ی عمومی ، مباحث ارزشمندی مثل : بهای بیشتر دادن به جان رزمندگان با استفاده از تجهیزات مناسبتر ، آموزش و دوره های آموزشی به روزتر و مستمر ، تربیت بدنی علمی ، صحیح و همینطور خوراک مناسب این تربیت ، کار کردن اصولی روی مباحث تاریخی و دینی برای بالا رفتن روحیه ی جنگاوری  ، مدرن سازی تسلیحات و تجهیزات ، لزوم شرکت کردن نظامیان کشور عزیزمون در مسابقات و دوره های آموزشی فرا مرزی و ... ، نیاز هست که مخاطب علاقمند و عام هم این جور مباحث رو به ساده ترین شکل بفهمه و براش دغدغه ایی باشه تا شروع به مطالبه ی این خواسته ی صحیح کنه . 

 

 این نکته رو هم بهش اشاره کنم که منظورم از ساده نویسی ، نوشتن مطلب به صورت کوچه بازاری _ محاوره ایی برای گاهنامه ی نآورد نیست . ( البته محاوره ایی نوشتن ، برای انجمن بد نیست و مشکلی رو ایجاد نمیکنه ) در کل منظورم این هست که نوشتار ، جمله بندی و استفاده از واژه ها تو مطلب به شکلی ساده شده باشه که خوندن و فهمیدن مغز اون مطلب یا انتقاد ، نیاز به تفکر زیاد و تخصص خاصی نداشته باشه و برای هر فرد علاقمند ، شدنی و راحت باشه big_hug .

 

خصوصا برای عزیزان منتظر ، غذای جویده ی نرم و راحت ( منظور مطلب ساده شده هست ) بسیار خواستنی ، دوست داشتنی و از همه مهمتر راهگشا هست ، تا اینکه مواد اولیه ی غذا ( مطالب تخصصی پر از اصطلاحات که نیاز به مطالعه ،  جستجو ، تفکر و در یک کلام تلاش !!! در راه صحیح اون ) رو در اختیار قرار بدیم تا آن عزیزان کم حوصله و شعار محور ، بدنبال پختن غذایی ( منظورم انجام دادن کار صحیح هست ) مطابق با ضرورت ها ، نیازها و در سریعترین زمان ممکن باشن . 

 

شاید دوستان پیش خودشون تصور کنن که این جور مطلب نوشتن و راهکار دادن ها توسط " انجمن وزین میلیتاری " زحمت اضافه و یا کاری بیهوده هست و کار فلان ... و فلان .... هست . پیشاپیش عرض میکنم که افراد علاقمند ، مطلع ، وطن پرست و دلسوزی که قضایا ( فوتبال )  رو از بیرون ( بالای استادیوم )  نظاره گر هستن ، در کل دید جالب توجه و عموما صحیحی ، نسبت به اون مجموعه و یا مسایل در جریانشون دارن ، و از اون سمت ماجرا ، شرایط امروز کشور ما به شکلی هست که انقدری نیاز به کمک توش احساس میشه که این ساده سازی مباحث میتونه در حد یه داروی شفابخش باشه تا زمان و موقعیت برای رشد بیشتر عزیزان ( برای برخی تا جایگزینی و یا بازنشستگی ) و مخاطبین فراهم بشه به امید حق تعالی . 

 

شاید کل مطلب نوشته شده ی بنده اشتباه باشه ، اما دوستان نویسنده و مترجم انجمن ، اون رو به عنوان یه اشتباه ۱۰۰ درصدی ، گوشه ی ذهن داشته باشن ، شاید کمکی کرد .

 

ضمن تشکر بابت زمانی که گذاشتید و مطلب حقیر رو مطالعه کردید ، نکته ی آخر رو به شکل کلی بگم و عرضم تمام :

 

اون روزی که همه ی هموطنانمون فارغ از تخصص و ... با هم به شکلی گفتگو کنیم که قابل فهم واسه همه مون باشه ، بسیاری از مشکلات قبل از اینکه بوجود بیان حل میشن و راه برای رشد علمی ، فنی ، سیاسی ، مادی ، معنوی ، دینی و در کل ، دنیوی و اخروی جامعه مون فراهم میشه . 

 

  • Like 1
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط MR9
      ما یقین داریم که آنسوی افق مردی هست ....  مرد اگر هست ، بدانید که "نآوردی" هست 
       
      در آستانه چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران 1399-1357
       
      لینک دانلود
       

       

       
       
      از نویسندگان و مترجمان این شماره و همچنین برادر ارجمند جناب @HRA که علیرغم همه مشکلات و گرفتاری ها  بار اصلی زحمات را بردوش داشتند  و همچنین برادر عزیز @worior  که تا آخرین لحظه ، ضمن تولید محتوای اختصاصی ، بر روی روند انتشار نظارت داشتند و اخوی ارجمند ما ، جناب  @eshqali که بعنوان مُصحح به مجله میلیتاری محبت دارند ،تشکر ویژه و اختصاصی می شود ، چرا که بدون توجهات خاص این عزیزان ، ادامه حیات ناورد ممکن به نظر نمی رسد
       
       از همه دوستان و مخاطبان که به رسانه های مجازی دسترسی دارند ، تقاضا می شود که لینک  ارائه شده در این صفحه را برای آشنایی سایرین بصورت گسترده به اشتراک گذارند ..
       
      سپاس فراوان 
       
      تحریریه مجله الکترونیکی  بزرگترین انجمن نظامی وب فارسی 
       
       

       
    • توسط MR9
      «ناورد»، مجله‌ای الکترونیکی است که با شعار «دانش نظامی برای همه» توسط سایت میلیتاری منتشر می شود. شماره پنجم این گاهنامه، بهمن ۹۸ با گزارش ویژه‌ای مربوط به سردار قاسم سلیمانی منتشر شده است. وجه تمایز ناورد را می توان رویکرد صرفا نظامیِ آن دانست. دلایل اتخاذ چنان رویکردی و ضرورت انتشار چنین مجله‌ای در فضای وب را با سید محمد شریفی، عضو هیات رئیسه اندیشکده ممتن، به گفت و گو نشسته‌ایم.
       
      ابتدا درباره جرقه های ظهور مجله ناورد صحبت کنیم. ناورد محصول تشخیص کدام ضرورت ها و اهداف است؟
       
      چندی قبل پژوهش جامعی در اندیشکده ممتن درباره کلیت جامعه اندیشگاهی امریکای شمالی یعنی امریکا و کانادا انجام دادیم. همان طور که می دانید شکل گیری اندیشکده ها، ریشه نظامی دارد و واژه تینک تنک اصالتا یک واژه نظامی است. همین الان هم مجموعه عظیمی از اندیشکده های دفاعی در تشکلی به نام مورس (MORS سرواژه عبارت Military Operations Research Society) عضو هستند و سمپوزیومی هم به صورت سالانه برگزار می کند که شبیه انجمنی صنفی است و تمام زیست بوم اندیشه ورزی دفاعی و نظامی امریکا را پوشش می دهد.
      بخش مهمی از کاری که آنها انجام می دهند حمایت (Advocate) از سیاست هایی است که روی آن مطالعات انجام می دهند. یعنی با لابی کردن، کار رسانه‌ای و تاثیر بر افکار عمومی و برخی سازوکار های قانونی مثل همراه کردن نمایندگان در جلسات استماع پیش از جلسات کنگره، ادووکیشن می کنند که سیاست ها انجام شود.
      مدلی که مد نظر ما بود تا حدود زیادی بومی سازی مجموعه مورس است و به عنوان تنها اندیشکده مستقل از نهادهای دولتی و حکومتی که در زمینه دفاعی فعالیت می کنیم، بخش مهمی از کار خود را تولید گفتمان و ادبیات در زمینه دفاعی و نظامی می دانیم؛ بنابراین این مهم است که با تولید محتوا و ادبیات ، پایه های جامعه مربوطه را به وجود بیاوریم. همین طور ، ما بر این نظریم که برای شکل دادن به این جامعه، ابتدا باید اعضای جامعه را شناسایی کنیم. و شناسایی اعضا، به انحای مختلف از طریق انتشار مجله ناورد اتفاق می افتد.
      واقعیت این است که غیر از ما مجموعه های دیگری هم ظرفیت کار اندیشکده‌ای دارند، اما اکنون منحصر شده‌اند به انجام کارهای خرد و روی اخبار و تحولات و نهایتا تحلیل های چند خطی متمرکز شده‌اند. بنابراین بخشی از کار ما این است که چنین مجموعه هایی را به لحاظ ادبیات و گفتمان توانمندسازی کنیم. و این را از طریق تولید و در اختیار گذاردن مطالب مفید و ضروری انجام می دهیم.
      بخش دیگری از کار، مربوط به ارتقای اطلاعات افراد علاقمند به حوزه نظامی و دفاعی است. افراد زیادی هستند که علاقمند به تجهیزات نظامی هستند و جهت گیری ابتدایی در انتشار ناورد این است که این افراد را به یک سطح بالاتر و به سمت مطالعات تاکتیکی و سیاستی بکشانیم.

       
       
      غیر از این، ناورد جامعه هدف دیگری هم دارد که در ارگان های سیاستی و تصمیم گیر مشغول هستند. ما از همان بحث ادووکیت استفاده می کنیم و بعضی سیاست ها و نقدها را از طریق شکل گیری درخواست عمومی در افراد علاقمند نظامی و دفاعی، مطالبه می کنیم.
      یک نمونه بارز از مورد آخر، مربوط به مسئله استتار تجهیزات و نفرات است. استتار یک علم و یک تخصص است ولی متاسفانه آنچه در ایران اجرا می شد، در برخی از بخش ها مناسب نبود. مثلا لباس اصلی استتار نفرات که همه از قبل از انقلاب می شناختند لباس پلنگی بود که هیچ ربطی به طبیعت ایران ندارد و برای محیط هایی غیر از فلات ایران طراحی شده است. علاوه بر اینکه خیلی هم قدیمی است. علاوه بر رنگ، الگوی استتار هم بارها در دنیا تغییر کرده است. اصولا استتار تجهیزات و نفرات، با توجه به فواصل مختلف سال و منطقه محل خدمت و عملیات باید در یگان های مربوطه مطالعه شود و تفاوت داشته باشد. اما متاسفانه این مطلب در نیروهای مسلح اصلا رعایت نمی شد و به همین علت استتار برخی تجهیزات ما خیلی نامناسب بود. ما این مسئله را بارها از طریق مسئولین پیگیری کردیم، اما اثرگذار نبود. در نهایت سیاستمان را تغییر دادیم و شروع به اعمال فشار از طریق رسانه کردیم. با توجه به اینکه این مسئله، به لحاظ راهبردی مهم نبود و استتار چیزی هست که در معرض دید همه است در سطح عموم میشد راجع به آن صحبت کرد . به نظر می رسید که یک درخواست عمومی حول مساله ی استتار شکل گرفت که در نهایت منتهی به طراحی های جدید از سال ۹۶ شد.
      فعالیت ما در این زمینه هم سلبی بود و هم ایجابی؛ که بحمدالله جواب هم داد و از رژه سال پیش تغییرات عمده‌ای در استتار تجهیزات نظامی ایجاد شد.
       
      پس مخاطب شما شامل سه دسته از افراد است: افراد فعال اما ضعیف در این حوزه، علاقمندان و سیاست گذاران. درست است؟
      بله. تنوع مطالب انتشار یافته در گاهنامه ناورد به گونه‌ای است که می تواند مورد استفاده طیف وسیعی از مخاطبان قرار بگیرد. برای علاقمندان به جهاد و دفاع مقدس؛ تاریخ و نکات نظامی موثر در تاریخ، تجهیزات و ادوات نظامی، و صد البته برای کسانی که مطالعات دفاعی را در سطح راهکنشی و راهبردی دنبال می کنند همواره مطالبی دست اول وجود دارد.
       
      با توجه به اینکه جنس مخاطبانی که انتخاب کرده‌اید با هم متفاوت است، آیا شماره های محرمانه‌ای هم به عنوان مشاوره برای تصمیم گیران و سیاست گذاران دارید؟
      یک توضیحی ضروری است. آن هم اینکه مخاطب عام ما، با توجه به موضوعات، همه افراد را دربرنمی گیرد. منظور از مخاطب عام، در اینجا عموم علاقمندان به مباحث نظامی است که مطالعات کلی در این زمینه دارند و مثلا فرق موشک و راکت و خمپاره را می دانند. ولی درباره محرمانگی، طبیعتا ما همه کارهایی را که انجام می دهیم، بخش محرمانه دارد. مثلا مطالعه‌ای انجام می شود درباره افراد تاثیرگذار در تحولات مهم نیروهای هوایی ایالات متحده که هدف از آن نهایتا مربوط به آسیب شناسی نیروی هوایی خودمان بوده است و بر اساس آن مطالعه، یک بسته سیاستی هم تدوین می شود. ولی به دلیل مسایل مربوط به طبقه بندی اطلاعات آنچه در مجله منتشر می شود، فقط قسمت مربوط به نیروی هوایی آمریکا است.
       

       
      در کل مجله رویکرد فرهنگی خاصی مشخص و برجسته است. از پرونده ویژه که مشخصا موضوعی فرهنگی است تا انتخاب و نوع پرداخت مطالب، ردپای این نگاه فرهنگی کاملا مشهود است. اما مجله ناورد، به صورت مجزا سرویسی به نام فرهنگ ندارد. می شود درباره چرایی آن صحبت کرد؟
      این موضوع، یک سیاست آگاهانه است. وسوسه پرداختن به موضوعات دیگر در اکثر مجموعه هایی که با مطالعات نظامی شروع به کار کرده‌اند ، همیشه وجود دارد و به نظر ما به کار این مجموعه ها و رسالتشان ضرر می زند. یعنی مجموعه ها با اهداف مطالعات نظامی آغاز به کار می کنند اما در ادامه وسوسه می شوند که درباره همه چیز صحبت کنند، چون بحث نظامی به سیاست خارجی، اقتصاد و فرهنگ مرتبط است. نهایتا این مسئله باعث از بین رفتن تاثیر حرف در موضوع اصلی می شود.
      از مجموعه‌ای نام نمی برم، اما واقعیت این است که که ما از سرنوشت برخی از مجموعه های مطالعات نظامی عبرت گرفته ایم. از ۱۳ الی ۱۴ سال پیش خروجی این مجموعه ها را دنبال کرده ایم و از بین رفتن اثرشان را دیده ایم که چگونه از اندیشکده تبدیل به مجموعه هایی شده اند که به جای سیاست سازی و تصمیم سازی، صرفا به اتفاقات سیاسی و فرهنگی و سیاسی واکنش نشان می دهند و با رویکرد غالبا تدافعی صحبت می کنند.
      برای همین در ناورد حتی وقتی درباره شهدای والا مقام مدافع حرم و مسئله سوریه هم که صحبت می شود گرچه تحلیل فرهنگی یا سیاسی هم برایش موجود است، اما سعی می شود صرفا روی مباحث نظامی آن تاکید شود و وارد مباحث دیگر نشویم.
       
      تقسیم بندی مطالب و سرویس های ارائه مطلب در سایت میلیتاری و مجله ناورد به چه صورت است؟
      تقسیم بندی اصلی مطالب مجله بر اساس تقسیم بندی معروف نظامی به سه نیروی «دریایی، زمینی و هوایی» است و در کنار آن دو بخش به اخبار برترحوزه دفاعی-نظامی و تحلیل آن ها و همچنین مباحث جامع نظامی اختصاص دارد.
      با توجه به آنچه در مورد جامعه هدف این مجله گفته شد، تمرکز مطالب مجله بیشتر بر تحلیل و معرفی جنگ افزارها (در دو بعد داخلی و خارجی) و تهیه مطالب رسته «تاریخ و جنگ» است تا با توجه به جذابیت بیشتر این دو فقره برای مخاطب عام، راه برای بیان برخی مباحث راهبردی و دکترینال نظامی نیز باز شود.
      در کنار این مطالب همواره بخشی به بازخوانی خاطرات مکتوب دفاع مقدس و بخشی نیز به بازخوانی خاطرات شفاهی از رزمندگان دفاع مقدس اختصاص دارد؛ که تهیه و انتشار این خاطرات شفاهی، انحصاری سایت میلیتاری بوده و ما همواره تلاش داریم تا با کاویدن گنج های خاطرات دفاع مقدس از گم نشدن گوهرهای ذی قیمت سال های جهاد و شهادت مطمئن شویم.
       
      کارکرد مجله ناورد جدای از سایت میلیتاری است؟ با توجه به همپوشانی بسیاری از مطالب و اینکه در نهایت مجله هم به صورت الکترونیکی و نه کاغذی منتشر می شود، ضرورت تفکیک برخی مطالب سایت و انتشار آن به عنوان یک مجله مجزا را توضیح می دهید؟
      سایت میلیتاری ، نسبت به مجله محدودیت هایی برای کاربر عام دارد. مثلا چون فروم است کار کردن با آن به راحتی شبکه های اجتماعی نیست و فعالیت و استفاده از برخی مطالب، عضویت در سایت را می طلبد. بنابراین ما اقدام به طراحی یک بسته با طراحی مناسب کردیم که به عنوان مجله منتشر می شود و استفاده از آن، محدودیت های سایت را ندارد. البته تعداد محدودی هم برای مسئولین و تصمیم گیران نظامی ، چاپ کاغذی و فرستاده می شود.
       

       
       
       
      با این توضیح، تحریریه مجله و سایت مشترک است. درباره نحوه کار تحریریه توضیح می دهید؟
       
      زحمت اصلی کار بر عهده ی برادرمان با نام کاربری MR9 است. ولی کلیت کار این است که ما به صورت باز کار می کنیم. یعنی مدیران بخش ها ، موضوعات را انتخاب می کنند و در دسترس اعضا می گذارند. کسانی که علاقه دارند موضوعات را انتخاب می کنند و روی آن کار می کنند. ضمن اینکه در تمام مراحلی که فرد یا گروهی روی موضوعی کار می کند، با مدیر بخش مربوطه در ارتباط است و با همفکری به خروجی نهایی که ترجمه یا تالیف است، می رسند.
       
      دلیل گاهنامه بودن مجله ناورد چیست؟ آیا توجیه بی نظمی انتشار است؟ و این، با موضوعی که درباره آن منتشر می شود (مباحث نظامی)، در تضاد نیست؟
       
      ما کیفیت مطالب را فدای نظم انتشار نمی کنیم. با این توضیح که گاهنامه ناورد، به نوعی تامین کننده سمت ارتباط با مخاطب عام اندیشکده میلیتاری است و مطالب آن عمدتا از مطالب منتشر شده در تالار گفت وگوی میلیتاری استخراج می شوند. بنابراین بسته به میزان مطالبی که جمع آوری شود، این مجله منتشر می شود. البته فاصله انتشار شماره های ناورد، به بیش از دو ماه نمی رسد.
      ضمن اینکه یکی از دغدغه های ما ایجاد زمینه تولید محتوا در این موضوعات است. به دلیل روند انتخاب مطالب، تمام علاقمندان به علوم نظامی در زبان فارسی می توانند در تهیه مطالب آن مشارکت کنند. مطالب مجله از جمع بندی مطالب منتشر شده در سایت و بحث و بررسی های کاربران بر روی آن ها به دست می آید و توسط هیات تحریریه ویراستاری شده و برای چاپ آماده می شود. این روند، با افزایش تولیدکنندگان محتوا، سرعت بیشتری می گیرد. هر چه جمعیت بیشتری علاقمند و وارد چرخه تولید محتوا شوند، انتشار هم نظم بیشتری می گیرد.
      با این حال، هم اکنون هم یکی از اهداف مهم ما که تولید محتوا در فضای مجازی و در دسترس قرار دادن محتوا در موضوعات نظامی است، در حال تحقق است.
       
      مجله ناورد
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.