karkas

تاپیک جامع بررسی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران (نزاجا)

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[quote][quote]کلا برای نیروهای چریکی و شبه نظامی فقط تجهیزاتی مطلوبه که بشه توسط نفر حملشون کرد.[/quote]

ممنون از توضیحاتتون یکی از چیز های جالبی که من دیدم پرتاپ آر پی جی با کلاشنیکوف بود[/quote]

ninosجان من خودم عید داشتم میرفتم سیستان(زابل) یه چند تا از مامورین هنگ مرزی زیر کلاش هاشون یه ارپی جی هم داشتند البته میشه آرپی جی انداز/البته این ابتکار جدید سپاه هستش که چند ماه پیشم یه تاپیکی در موردش تو سایت بود الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بنده فكر ميكنم كه در هر نبردي قبل از هر اقدام بايد دشمن رو شناخت بعد حمله كرد. اول بايد ديد روبروي ما چه كس يا كساني قراره صف بكشن؟ آمريكا؟ ناتو؟ اسراييل؟ و يا حتي اعراب؟ اگه قرار باشه بدون لحاظ كردن هر حريف تنها فكر تجهيزات باشيم در جنگ با زمان و كارايي شكست خواهيم خورد. مگه نميگيم اسراييل 200 كلاهك اتمي داره؟ چرا تو جنگ با حزب الله به دردش نخورد؟ صرف وجود 20 كلاهك اتمي كافيه تا راه نفس هر اترتشي رو ببنده چه برسه به 200 تا.
من از مطالب بالا ميخوام اين نتيجه رو بگيرم كه بايد دونست كه به طور مثال: عمليات اصلي دشمن به صورت زميني با پشتيباني هوايي شكل ميگيره (مثل نبرد آمريكا در عراق) يا صرفا هواييه؟ (مثل بمباران نيروگاه هاي عراق و سوريه توسط اسراييل) دشمن چه نوع رادار يا جنگنده اي داره؟ از كدوم قسمت كشور ميخواد وارد عمل بشه؟ اون دوستاني كه ميگن در فاصله 10 كيلومتري نميشه از دوش پرتابي بهره گرفت و درست هم ميگن آيا به اين نكته هم توجه كردند كه شرايط غرب كشور ما بياباني نيست و شكار هليكوپترهاي آپاچي در اونجا راحت تره؟ در عوض امكان استفاده از تانك در مناطق كوهستاني با مناطق كويري چه قدر فرق داره؟
چرا ميگيد آرپي جي نه؟ شايد نتونه تانك مركاوا رو كاملا منهدم كنه ولي آيا نميتونه خودرو هاي سبك نظامي رو هم از بين ببره؟ شايد سويچ كردن ارتش ايران از حالت كلاسيك به نا متقارن با اين اصل باشه كه بايد با نگرشي تازه تر به سلاح هامون اهداف متناسب تري براشون بيابيم نه اينكه دور بياندازيمشون. كاملا مشخصه كه نظام ايران بر پايه توان كلاسيك خود اقدام به ادعاي دفع هر گونه تهديد نميكنه چون متاسفانه به بسياري دلايل تامين نيستيم ولي فكر نميكنم با همين تجهيزات و نيروها حداقل در باب نيروي زميني هدفي سهل براي هر متجاوزي باشيم
با تشكر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من فکر میکنم نیاز نیروی زمینی به بمب افکن بی سرنشین پنهانکار است!
این بمب افکن باید بتونه مثلا 10 تا بمب سنگین مثل m84 یا بمب خوشه ای مثل mk20 رو پرتاب کنه.
موشکهای ضد تانکی که مثل جاولین اول به بالا بروند و سطح مقطع رو هدف قرار بدهند اما برد بیشتری نسبت به جاولین داشته باشند.
نیروی تکاور و تک تیر انداز.
به جای استفاده از کاتیوشا راکتهای دقیق و پر قدرت تر.
موشکهای تاکتیکی با سرعت بالا.
پدافند کوتاه برد به تعداد بالا و در وسط این پدافند ها پدافند برد بلند.
ساخت smoke generator با قابلیت کور کردن دید thermal
این مورد آخری خیلی چیز توپی هست چون واقعا پرنده های دشمن رو کور میکنه.
ساخت گلوله های DU و بکار بردن اونها در ضد تانکها.
jammer های خیلی قوی زمین پایه که ارتباطات هوایی دشمن را مختل کند.
و ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اعلام اینکه "ضریب اشتباه در انواع موشکهای جدید و پیشرفته ایران به حداقل ممکن رسیده است"تاکید کرد: امروز ارتش به پیشرفته ترین موشکهای ساخت داخل مجهز است و با اطمینان می گوییم که هر مهاجمی در تیررس بوده و قادریم به سرعت آن را مورد اصابت قرار دهیم.

امیر سرتیپ احمد رضا پور دستان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر، با اشاره به آمادگی روز افزون نیروی زمینی ارتش در پاسداری از تمامیت ارضی کشور گفت: دلاور مردان این نیرو تحت هر شرایطی و به طور شبانه روزی با هوشیاری و بیداری کامل در مرزهای کشور مستقر بوده وبا آمادگی کامل همچنان مقاوم واستوار ایستاده اند.

وی ایمان واراده راسخ رزمندگان نیروی زمینی ارتش را در کنار اعتماد به نفس و روحیه خودباوری را رمز ماندگاری 32 ساله کارکنان این نیرو در مرزهای کشور دانست و افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامی از نیروهای مومن، انقلابی و ولایتمدار بهره مند هستیم که در برابر هر نیروی متجاوزی با جان ودل از حریم مقدس ایران عزیز دفاع می نمایند.

امیر پوردستان خاطرنشان کرد: در کنار این روحیه تجهیزات نوین نظامی و پیشرفته ترین سلاح های ساخت داخل را در اختیار داریم که با آموزش تئوری و عملی تمامی کارکنان این نیرو در کوتاه ترین زمان ممکن قادرند هرگونه تجهیزات نظامی را علیه دشمنی که بخواهد چشم طمع به خاک مقدس کشورمان را داشته باشدبه کار ببرند.

وی در ادامه تصریح کرد: با همت و توان متخصصان صنایع دفاع امروز نیروی زمینی ارتش به انواع پیشرفته ترین و جدیدترین موشک های ساخت داخل مجهز شده است و به جرات و با اطمینان می گوئیم که از توان موشکی بالایی برخورداریم به نحوی که هرگونه اهداف مورد نظر را می توانیم مورد اصابت قرار دهیم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش اعلام کرد: قدرت و توانمندی موشکی نیروی زمینی ارتش چنان است که طی آموزشهای منظم ارائه شده به کارکنان قادریم با کمترین درصد ممکن اشتباه در هر مرحله و مقطعی علیه دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که قصد شیطنت داشته باشند ، وارد عمل شویم.


منبع: [url=http://www.rajanews.com/detail.asp?id=54439]رجا نیوز[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه هم اکنون یگان های این نیرو بیشتر در غرب و شمال غرب کشور مستقر هستند گفت: در آمایش جدید، این یگان ها در همه مرزهای کشور مستقر می شوند.

به گزارش واحد مرکزی خبر امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان در نشست خبری افزود: امسال شاهد ساخت پادگان های جدید در مناطق مرزی بسیاری از نقاط کشور خواهیم بود و از آنجا که بسیاری از این پادگان ها در مناطق محروم ایجاد خواهد شد، امنیت، آرامش و آبادانی را در این مناطق در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه دنیا وارد مرحله جدیدی از تهدیدات شده است گفت: باید متناسب با تهدیدات در نیروی زمینی تغییرات ایجاد می کردیم و در این باره با استفاده از تجربیات جنگ هشت ساله، جنگ اول و دوم خلیج فارس و جنگ افغانستان، دکترین خود را تدوین و متناسب با تاکتیک ها تعریف کردیم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: بر این اساس تصمیم گرفتیم در ساختار نیروی زمینی ارتش تغییراتی ایجاد کنیم تا این نیرو از چابکی، چالاکی و قابلیت انعطاف بالایی برای ورود به این عرصه برخوردار شود.

پوردستان درباره اقدامات نیروی زمینی در زمینه جنگ نامتقارن گفت: ما دقیقاً حرکت ها را در جنگ نامتقارن رصد و برای ورود به این عرصه خود را آماده کرده ایم.

وی افزود: در طول هشت سال دفاع مقدس، نبرد کلاسیک را تجربه کرده ایم و می دانیم در یک نبرد کلاسیک چگونه باید وارد شویم و همه منابع، کتابچه ها و رزمایش های ما هم بر این مبنا بود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: اما بعد از جنگ اول و دوم خلیج فارس این شرایط را تحلیل کردیم و دانسته ها را به کتابچه های خود منتقل و متناسب با این تهدیدات، تاکتیک ها و سلاح های خود را تعریف کردیم.

پوردستان با بیان اینکه در چنین فضایی باید در صف و عمق گسترش پیدا کنیم افزود: تجهیزات متناسب با این فضا را پیش بینی کرده ایم و حتی رزمایش های ما نیز بر این مبنا سازماندهی شده است.

وی گفت: قابلیت بالایی برای ورود به عرصه جنگ نامتقارن آماده شده است و بخشی از این تجهیزات که به مسائل امنیتی ارتباط پیدا نکند در رژه 29 فروردین به نمایش در می آید.

http://www.tabnak.ir/fa/news/158074/ساخت-پادگانهای-جدید-در-مناطق-مرزی

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
كار بسيار جالبي هست ..

بايد پادگانهاي نظامي از تمركز خارج بشن و پادگانهاي جديدي هم كه ساخته ميشن اصول پدافند غير عامل رو رعايت كنند .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: امروز هیچ دشمنی شرایط و تمایل حمله نظامی به ایران مقتدر را ندارد و تعرض نظامی به ایران امری بسیار دور و حتی ناممکن و خودکشی تجاوزگر است.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از فارس، مراسم دیدار وابستگان نظامیان کشورهای خارجی با فرمانده نیروی زمینی ارتش شب گذشته در محل ستاد این نیرو برگزار شد.

امیراحمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش در این مراسم طی سخنانی ‌گفت: ملت بزرگ ایران به تأسی از مکتب حیات‌بخش اسلام و با استفاده از تجارب تلخ گذشته در صدد برآمد تا دست نیاز به سوی هیچ قدرتی جز خداوند دراز نکند و در پرتو سیاست نه شرقی و نه غربی امام راحل طعم شیرین استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی را برای نخستین بار در طول تاریخ خود تجربه کند.

وی افزود: پیوستن بدنه ارتش به صفوف مردم انقلاب در آغاز نهضت اسلامی و تبعیت آنها از امام راحل ریشه در اعتقادات راسخ دینی نیروهای ارتش و اتصال آنها به پایگاه مرجعیت دینی داشت.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه تصریح کرد: با شکست نظام خودکامه پهلوی، عوامل بحران‌زای داخلی و خارجی که اقتدار ارتش را در تضاد با منافع شیطانی خود می‌دیدند، طی چند دوره از انقلاب، پروژه انحلال ارتش را مطرح کردند تا کانون قدرت و قوت نظام نوپای مردمی را به اضمحلال بکشند، اما با دوراندیشی و تدبیر خردمندانه امام حفظ شاکله ارتش به عنوان رکن اساسی استقلال و ثبات نظام نوپای اسلامی با نامگذاری 29 فروردین به نام روز ارتش و حماسه‌آفرینی‌های نیروی زمینی صورت گرفت و بار دیگر مهر تأیید بر پیشانی کارکنان غیرتمند، ایثارگر و ولایت‌مدار ارزش نهاده شد.

پوردستان با بیان اینکه ارتش بعد از پیروزی انقلاب تولدی نو یافت، اظهار داشت: تولدی که جلوه‌های شاخص و برجسته آن در ایثار و فداکاری ارتشیان در دوران اوج‌گیری انقلاب و پس از آن در مبارزه بی‌امان علیه دشمنان داخلی و خارجی انقلاب به ویژه جنگ تحمیلی علیه ایران اسلامی آشکار شد.

وی در ادامه سخنانش تصریح کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام جمهوری اسلامی دشمنان در صدد برآمدند تا با توطئه و ترفندهای گوناگون به این انقلاب ضربه بزنند چرا‌که این انقلاب موجب شده بود منافع نامشروع بسیاری از ابرقدرت‌ها در ایران به طور کامل قطع شود، لذا برای دستیابی مجدد به منافع از دست رفته به دسیسه‌های مختلفی متوسل شده‌اند که یکی از این ترفندها ایجاد و همراهی آشوب‌‌های داخلی، زمینه‌سازی و بروز اختلافات و درگیری‌های قومی و منطقه‌ای و مسلح کردن گروه‌های مخالف و معاند انقلاب اسلامی نظیر قائله کردستان، گنبد و خرمشهر بود که با هوشیاری به موقع و آینده‌نگری و قاطعیت رهبری انقلاب و رشادت‌های نیروهای آن روز ارتش و مردم این توطئه‌ها و سیاست‌های شوم دشمنان خنثی شد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به هجوم رژیم بعثی و حمایت استکبار جهانی از او در جنگ تحمیلی گفت: رژیم بعثی عراق در سایه حمایت‌های بی‌دریغ سیاسی، اقتصادی، نظامی و اطلاعاتی قدرت‌های بزرگ غرب و شرق و قالب کشورهای منطقه هجوم سراسری خود را به مرزهای مشترکمان آغاز کرد اما ارتشیان و در رأس آن نیروی زمینی به همراه سایر نیروهای مسلح اعم از سپاه، بسیج و نیروهای مردمی با اجرای بیش از 230 عملیات رزمی موفق به دفع تجاوز و سرکوب متجاوزان شده و در این راه بالغ بر 48هزار شهید و 170 هزار جانباز عالی‌مقام را تقدیم انقلاب و اسلام کردند.

پوردستان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تحولات منطقه اظهار داشت: اکنون به وضوح شاهدیم که همان دولت‌هایی که برای فریب دولت‌ها و ملت‌های ستم‌کشیده شعار دموکراسی و دفاع از حقوق بشر سر می‌دهند، امروز همان‌طور که چشمان خود را بر ظلم آشکار به زنان و کودکان و سالخوردگان و مردم بیگناه غزه عراق، افغانستان و پاکستان بسته‌اند، با نیرنگ و صدها حقه در صدد مصادره فریاد آزادیخواهی و استقلال‌طلبی مردم کشورهای تونس، مصر، یمن، بحرین، لیبی و دیگر کشورها هستند و از آنجا که می‌دانند این فعالیت‌های خودجوش برخاسته از اعتقادات دینی و مکتب حیات‌بخش اسلام قطعا بر معادلات و توازن قدرت در منطقه به نفع عدالت و استقلال ملت‌ها پیش می‌رود لذا در عمل با آن مخالفت و خشونت دولت‌های سرسپرده را می‌ستایند و به اشکال مختلف از قدرت گرفتن اهداف و گروه‌های مردمی و رشد و شکوفایی کشورهای این منطقه به نفع منافع نامشروع خود جلوگیری می‌کند.

وی ادامه داد: این کشورها امروز برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ما را با تبلیغات گسترده واهی و بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های رسانه‌ای، سیاسی، تجاری، جاسوسی و اطلاعاتی برای اختلال در مسیر تعالی آن‌را خطری بالقوه برای کشورهای منطقه و جهان نشان داده و با دنبال کردن پروژه ایرا‌ن هراسی و ایجاد فضای ارعاب و دوری کشورها از ایران و فروش تحمیلی انبوه تسهیلات نظامی پیشرفته که غیرقابل استفاده و صرفا برای حفظ امنیت و منافع ناحق خود است، تمرکز کرد‌ه‌اند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه توانمندی‌ها و توان بازدارندگی و دفاعی امروز ایران در جهت تضمین امنیت و ثبات منطقه حساس و راهبردی خلیج فارس و منافع ملی کشور قرار دارد، گفت: به جرأت می‌توان اعلام کرد که قدرت نظامی فعلی ایران با هیچ برهه زمانی از تاریخ این کشور خصوصا چند قرن اخیر قابل قیاس نیست. امروز پیشرفته‌ترین تجهیزات نظامی و دفاعی به همت دانشمندان و کارشناسان مؤمن و غیرتمند ایرانی در اختیار نیروهای نظامی و ملت صلح‌طلب ایران قرار گرفته است.

پوردستان ادامه داد: امروز ایران بزرگ نه تنها در زمینه ساخت ادوات و تجهیزات اولیه نظامی مورد نیاز به خودکفایی رسیده بلکه با تولید تجهیزات دفاعی و بازدارنده بسیار مدرن از جمله زیردریایی‌ها، قایق‌های پرنده، نفربرها وتانک‌های پیشرفته تولید و ساخت موشک‌های کوتاه برد و میان برد، دوربرد و بالستیک مانند موشک‌های هوشمند زمین به زمین قیام1،‌ موشک کنترل تلویزیونی و ضد کشتی نور، زلزال، نازعات، شهاب و قدر با برد بیش از دوهزار کیلومتر و تجهیز و پرتاب برخی از این موشک‌ها با سوخت جامد که از فناوری بسیار پیچیده و پیشرفته‌ای برخوردار است و بی‌تردید می‌تواند هر تعدی و جسارتی را پاسخ داده و منافع حیاتی استکبار جهانی و رژیم نامشروع صهیونیستی که مدام در پی توطئه علیه ملت ایران است را مورد هدف قرار داده و به پشیمانی وادار کند.

وی با بیان اینکه مردم ایران هیچگاه در مقابل دشمن تجاوزگر سر تعظیم فرود نیاورده است، تصریح کرد: این موارد و صدها نمونه دیگر از توانمندی‌ها و تجهیزات دفاعی و نظامی تولید داخل تنها بخشی از اقتدار دفاعی ایران را تشکیل می‌دهد و علاوه بر این توانمندی فوق‌العاده نیروهای مسلح و ارتش ایران در بحث جنگ‌های الکترونیک و همچنین جنگ‌های ناهمتراز و نامتقارن و بومی‌سازی تجهیزات و اجرای صدها رزمایش در فضای شبیه سازی شده و منطبق با شرایط میدان نبرد از دیگر قابلیت‌ها و دستاوردهای قابل توجه ما در عرصه دفاع از ایران اسلامی محسوب می‌شود، البته اساسی‌تر و مهمتر از همه ایمان، عزم و اراده یکپارچه ملت ایران است که برگرفته از مکتب حیات‌بخش اسلام ‌است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: ‌امروز هیچ دشمنی شرایط و تمایل حمله نظامی به ایران مقتدر را ندارد و تعرض نظامی به ایران در این شرایط و با وجود چنین واقعیت‌هایی امری بسیار دور و حتی ناممکن و خودکشی تجاوزگر است و تعبیری در حد یک گند‌ه‌گویی و بلف بزرگ سیاسی و یک جنگ بزرگ روانی تمام عیار علیه ملت ایران و فرصت‌سازی برای خودشان است.

پوردستان در پایان سخنانش اعلام کرد: نیروی زمینی ارتش آمادگی خود را در راستای تقویت و گسترش روابط و مناسبات با کلیه کشورهای دوست و منطقه به ویژه در حوزه‌های دفاعی و نظامی اعلام می‌کند و تبادل دانشجو در سطوح مختلف و اعزام هیئت‌های نظامی یکی از موارد مورد علاقه این نیرو است.

در ادامه این دیدار سرهنگ "سلیمانوف " مقام ارشد وابستگان نظامی مدعو و وابسته نظامی آذربایجان در ایران گفت: ارتش ایران سال به سال پیشرفت می‌کند و در این مسیر به جلو خواهد رفت.

وی ادامه داد: ارتش ایران ارتش راه حسینی و تحول یافته و ارتش دوستان است و دعاهای ما با ارتشیان ایران است.

وابسته نظامی آذربایجان در ایران اظهار امیدواری کرد که همیشه در آرامش زندگی کنید و هیچ وقت نیاز به استفاده از توانمندی‌های نظامی نباشد.

سرهنگ سلیمانوف پس از سخنانش کتاب تاریخی "بررسی اوضاع نظامی ایران در دوره افشاریه " را که سال گذشته به قلم خودش به چاپ رسیده بود، تقدیم امیرپوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش کرد.
انتهای خبر

لینک مطلب: http://mashreghnews.ir/NSite/FullStory/?Id=41054

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از روابط عمومی نیروی زمینی ارتش، در این پرش که چهارمین پرش موفقیت آمیز به شیوه بیس جامپ در ایران محسوب می شود ، با حضور جمعی از مسئولان لشکری و کشوری ، هفت نفر از کارکنان تیپ 65 نوهد به سرمربی گری بهزاد پاینده این پرش را انجام دادند.
بر اساس این گزارش پاینده که مبتکر و پایه گذار چتربازی به روش بیس جامپ در ایران و خاورمیانه است در سال 1385 پس از چند سال تحقیق و بررسی و کسب مجوز از مسئولین و سلسله مراتب و بدون آموزش قبلی برای اولین بار از ارتفاع 240 متری با یک چتر ابتکاری این پرش را با موفقیت اجرا کرد و رکورد بیس جامپ را درایران و خاورمیانه به نام خود و ارتش جمهوری اسلامی ایران به ثبت رساند که با انعکاس گسترده ای در رسانه های خارجی به خصوص 'اسکای دایوینگ' نشریه بین المللی تخصصی چتربازی مواجه شد.
پاینده به دنبال کسب افتخارات متعدد به مناسبت 29 فروردین در سال 1388 با یک چتر استاندارد برای بار دوم از ارتفاع 240 متری برج میلاد تهران، با موفقیت این پرش را به پایان رساند.
همچنین سومین رکورد وی به مناسبت 29 فروردین سال جاری به صورت انفرادی از ارتفاع 105 متری پل قطور در شهرستان خوی انجام شد
http://www.mashreghnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=44651

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ببخشيد اگه مي شه يكي از دوستان كه اطلاعات كاملي دارن در مورد بيس جامپ و انواع جامپ ها اطلاعات بدن تا با اين نوآوري در خاورميانه بيشتر آشنا بشيم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فرمانده تیپ نیست فرمانده یکی از گردانهاست.
این تیپ یکی از قویترین تیپ های کماندویی دنیا هست و بیشتر کماندوهای دنیا با نام اونها آشنا هستن برخی از عملیاتهای اونها هنوز در آرشیو محرمانه هست و اگر بیاد بیرون اون موقع دلتا فورس و سیل های امریکا باید بیان یه چیزهایی یاد بگیرن.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چه خبره ها! امیر پوردستان هم اعلام کرده که نیروی زمینی ارتش هم به زودی رزمایش داره! این میشه چهارمی توی زمستون همین امسال!

[url=http://www.tabnak.ir/fa/news/218133/%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D8%A7%D8%B2-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85%D9%8A%D9%86-%D8%B1%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%8A%D8%B4-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85%D9%8A-%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86]رونمايي از چهارمين رزمايش نظامي ايران[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خبرگزاری فارس: امیرپوردستان در خصوص اظهارنظر کشورهای بیگانه درباره جزایر سه‌گانه ایران گفت: اگر بخواهد تعرضی صورت بگیرد و موضوع از طریق سیاسی حل نشود نیروهای نظامی آماده‌اند اقتدار ایران را به کشور متعرض نشان دهند.
[size=18][color=blue]خبرگزاری فارس: اگر دیپلماسی جواب ندهد از طریق نظامی اقتدار ایران را نشان خواهیم داد[/color][/size]

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، امیر احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در همایش بزرگداشت روز ارتش که با حضور وابستگان نظامی کشورهای خارجی برگزار شد در جمع خبرنگاران در خصوص برخی اظهارنظرها درباره جزایر سه‌گانه کشورمان اظهار داشت: حاکمیت این جزایر از قدیم‌الایام متعلق به ایران بوده و جمهوری اسلامی نیز از این حق خود قاطعانه و با قدرت دفاع می‌کند.

امیر پوردستان با بیان اینکه به هیچ کشوری اجازه کوچکترین دست‌اندازی را نمی‌دهیم، تصریح کرد: اگر اینطور شود و مسئله از طریق سیاسی حل نشود نیروهای نظامی آماده‌اند اقتدار نظام را به کشور متعرض نشان دهند.


[url=http://farsnews.com/newstext.php?nn=13910130001561]منبع[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط FLANKER
      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385294.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385295.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385335.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385333.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385300.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385309.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385302.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385304.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385306.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385307.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385334.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385336.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385337.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385338.jpg
    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط GHIAM
      با استفاده از طول استند موشک فاتح، تونستم ابعاد موشک فتح را به دست بیاورم. موشک فتح دارای طول 6.5 متر و قطر 40 سانتیمتر است. این موشک نسبت به فاتح110 حدودا 2.30متر کوتاهتر و 20 سانتیمتر قطر کمتری دارد.  
      هیچ گونه اطلاعاتی از جنس موتور و جنس بدنه موشک وجود ندارد. اما احتمالا فتح موشکی با وزن 800-900 کیلوگرم، برد  200 - 300 کیلومتر و سرجنگی 150-200 کیلوگرمی باشد. به نظر میر‌سد سپاه قرار است این موشک را جایگزین نسخه های اولیه فاتح 110 کند. هرچند سرجنگی سبکتری نسبت به فاتح دارد برای زدن اهداف نرم از جمله زیرساخت‌های نفتی، مراکز صنعتی، اهداف غیرمقاوم نظامی و ... بسیار موثر است. 
      با توجه به ابعاد و وزن موشک فتح، می‌توان 4 تیره از این موشک را مانند فجر 5 از روی حامل IVECO پرتاب کرد.  
       

       
       

       

       
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
    • توسط mehdipersian
      مرداد گذشته، یک ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه برای ایران از پایگاه فضایی بایکونور پرتاب شد و انتظار می‌رود سه ماهواره دیگر نیز در سال‌های آینده به فضا پرتاب شوند. همچنین شواهد قانع‌کننده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد یک شرکت روسی در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی برای ایران است که در سال 2024 در مدار زمین ثابت قرار می‌گیرد.
       
      ماهواره ی خیام:

       
       
      مرداد 1394، ایران با دو شرکت روسی در مورد پرتاب ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه که توسط ایران اداره می شود، به توافق اولیه دست یافت. ماهواره ایرانی در 18 مرداد 1401 به وسیله ی شرکت روس کاسموس به فضا پرتاب شد. 
       
      مشخصات فنی ماهواره:

      مشخصات فنی ماهواره توسط روسیه و ایران اعلام نشده است ولی می توان از یک حق اختراع منتشر شده توسط شرکت NPK Barl در مرداد 1401 اطلاعات جدیدی بدست آورد. این طرح یک ماهواره سنجش از دور با وضوح بالا را توصیف می کند که دقیقاً شبیه خیام است. دارای یک گذرگاه شش ضلعی و چهار پنل خورشیدی است که با زاویه 45 درجه نسبت به محور طولی ماهواره به سمت پایین امتداد دارند. 
       
      محموله یک تلسکوپ کورش(Korsch) با پنج عنصر نوری است. تلسکوپ کورش یک تلسکوپ آناستیگمات سه آینه ای فشرده است که میدان دید وسیعی را ارائه می دهد. این تلسکوپ تصویربرداری را در یک کانال پانکروماتیک و چهار کانال چند طیفی (نزدیک مادون قرمز، قرمز، سبز و آبی) ارائه می دهد. سه پیکربندی ممکن برای تلسکوپ ارائه شده است که همگی با نسبت کانونی f/11.53 (نسبت کانونی تقسیم فاصله کانونی بر دیافراگم است)میباشند. مقادیر سه پیکربندی عبارتند از:
       
      دهانه / فاصله کانونی
      0.535 متر6.17 متر
      0.75 متر8.65 متر
      1.1 متر12.68 متر
       
      در اولین پیکربندی که در شکل زیر نشان داده شده است، وزن تلسکوپ 125 کیلوگرم و طول آن 1.8 متر است.
       

       
      دو پیکربندی دیگر منجر به گذرگاه طولانی‌تر می‌شود، اما نیازی به تغییر در جعبه‌های الکترونیکی محموله و آرایه‌های پیکسل CCD ایجاد نمیکند. این تلسکوپ از یک آرایه کانونی کروی و نه مسطح برای کمک به جلوگیری از لکه دار شدن تصاویر استفاده می کند. یک آرایه اسکن الکترونیکی داده‌ها را در باند X با سرعت‌های 480 مگابیت تا 1.5 گیگابیت بر ثانیه به زمین ارسال می‌کند (نرخ بالاتری نسبت به گزارش NPK Barl در فوریه 2021 ).
       
      سازنده محموله نوری مشخص نیست، اما برخلاف تخصص این شرکت در سیستم های زمینی می تواند خود NPK Barl باشد. طی نمایشگاهی در سال 2019، این شرکت تلسکوپ سنجش از دور را به نمایش گذاشت که انتظار می‌رفت ظرف دو سال آینده به فضا پرواز کند. گزارش شده است که وزن آن تنها 46 کیلوگرم است و همچنین کوچکتر از نمونه ثبت اختراع به نظر می رسد، اما تنها ماهواره میزبان ممکنی که در حال حاضر برای آن قابل شناسایی است، خیام است. احتمالاً تنها یک بخش از تلسکوپ به نمایش گذاشته شده است. 

       
      در یکی از نقشه‌های همراه با حق ثبت اختراع(پتنت) ، ماهواره در بالای طبقه فرگات در داخل محفظه محموله موشک سایوز-2-1a قرار دارد (که نشان می‌دهد پرتاب اولیه به وسیله ی این ماهواره بر به جای سایوز-2-1b سنگین تر بود).
       
       اگرچه پتنت‌ها به ندرت به پروژه‌هایی اشاره می‌کنند که به آن‌ها مربوط می‌شود، اما در اینجا ماهواره در واقع متعلق به پروژه 505 نشان داده شده است. همانطور که در نقاشی زیر مشاهده می‌شود، ماهواره‌ها به اندازه‌ای کوچک هستند که سه عدد از آنها در داخل دماغه قرار گیرند.
       
       
       
      کاربرد خیام:
       
      به طور رسمی، خیام تنها کاربردهای غیرنظامی در زمینه هایی مانند کشاورزی، مدیریت منابع طبیعی و نظارت بر محیط زیست خواهد داشت. مدت کوتاهی پس از پرتاب، رئیس سازمان فضایی ایران مدعی شد خیام به دلیل اندازه کوچکش نمی تواند به عنوان یک ماهواره جاسوسی استفاده شود. با این حال، وضوح زمینی گزارش شده آن (0.73 متر) برای انجام کارهای شناسایی ارزشمند کافی است. 
       
      مرکز کنترل ماموریت خیام:
       

       
       
      به گزارش اخبار ایران، مرکز کنترل ماموریت خیام در مرکز فضایی ماهدشت که تقریباً در 60 کیلومتری غرب تهران و نرسیده به شهر کرج قرار دارد. این مرکز در اوایل دهه 1970 برای دریافت اطلاعات از ماهواره های سنجش از دور خارجی تأسیس شد که اولین آنها ماهواره های لندست ایالات متحده بود. همانطور که در تصاویر Google Earth مشاهده می شود، ساخت یک ساختمان جدید در این سایت حدود آوریل 2020 آغاز شد و اکنون کامل شده است. احتمالاً در گزارش تلویزیون ایران که پس از پرتاب خیام از مرکز کنترل مأموریت پخش شد، دو آنتن سهموی در شمال شرقی ساختمان جدید دیده می‌شود.
       

       
      همکاری های روسی/ایرانی بعدی:
       
      خیام پیش بینی می شود حداقل پنج سال فعالیت داشته باشد و قرار است در سال های آینده ماهواره های بیشتری نیز به آن ملحق شوند. پس از پرتاب، حسن سالاریه اعلام کرد که ایران سه ماهواره دیگر از همین نوع را سفارش داده است و افزود: اولین ماهواره در مجموع 40 میلیون دلار هزینه داشته است.
       
      به نظر می رسد که همکاری فضایی بین روسیه و ایران اکنون فراتر از حوزه سنجش از دور است. در هفته‌های اخیر شواهدی به دست آمده است که روسیه در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی زمین‌ایستا برای ایران با نام اکواتور (به روسی به معنای «استوا») است. این نام برای اولین بار در سال 2020 در بیوگرافی مختصری از متخصص ISS Reshetnev، تولید کننده پیشرو روسیه در ماهواره های ارتباطی مستقر در نزدیکی کراسنویارسک در سیبری ظاهر شد. در کنار آن بسیاری دیگر از پروژه ها نیز به آن اشاره شد که این شخص در آن مشارکت داشته است و جزئیات بیشتری ارائه نشده است.
       

       
      ایران در نهایت قصد دارد ماهواره‌های ارتباطی زمین‌ایستا را با استفاده از پرتاب‌کننده‌های بومی پرتاب کند، اما به‌نظر نمی‌رسد ماهواره‌هایی که در آینده قابل پیش‌بینی به فضا پرتاب می‌شوند، قادر به قرار دادن محموله با این ویژگی در این نوع مدار باشند. بنابراین، این کشور احتمالاً برای پر کردن جای خالی باقیمانده نیز به روسیه متکی خواهد بود. اگر معامله‌های دیگری در این زمینه هنوز وجود داشته باشد، پشت درهای بسته انجام شده است. 
       
      ________________________________________
      تلخیص و ترجمه از mehdi persian برای میلیتاری
      ________________________________________
      منبع:
      https://www.thespacereview.com/article/4475/1
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.