karkas

تاپیک جامع بررسی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران (نزاجا)

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

بابا یه چیزایی میگید که دیگه واقعآ...........ارتش ایران 15 میلیون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه.......... خبره به قول یکی از دوستان اگه کلشون 15 میلیون بشن بیشترشون سربازه صفرن که فکر کنم دوره اموزشون 3-4 ماهه که خیلی خیلی کمه در واقع اینا نیروهایی هستن که تو درگیری ها خیلی زود کشته مشین من نمی دونم مگه ایران چیه که بخواد امریکا با بمب اتم بزنش؟ هرگز همچین اتفاقی نمی افته. مگه بمب اتم گوجس که امریکا بخواد اینو اونو باش بزنه در ضمن این واقعآ ساده انگاریه که ایران فکر کنه تو جنگ چین . روسیه .ونزولا. سوریه میان کمکش و قدرتا میشن دو دسته و باهم می جنگنن :| در صورت جنگ همه پاشونو از ایران می کشن بیرون پشته سرشون رو هم نگاه نمی کنن اخه چرا باید بخاطر ایران جلوی امریکا واسن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اول از همه هم روسیه و چین

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من نمی دونم مگه ایران چیه که بخواد امریکا با بمب اتم بزنش؟ هرگز همچین اتفاقی نمی افته. مگه بمب اتم گوجس که امریکا بخواد اینو اونو باش بزنه ژاپن به اون کوچیکیو آمریکا مجبور شد با بمب اتم بزنش تا سر جاش بشینه اونوقت ایران با این وسعت رو نتونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 البته آمریکا نمی توانه از بمب اتم استفاده کنه چون خودش می گه ما نمی خوایم ایران بمب اتم درست کنه بعد خودش بیاد بمب اتم بزنه دوما اگه گوجه نبود الان این کشور های بدبخت بیچاره مثل پاکستان و هند و ... بمب اتم نداشتند . سوما ایران مثل عراق نیست که وقتی بهش حمله کردن مثل گلابی بشینه و نگاه کنه از خودش یه عملی نشون می ده چون عراق سابقش خرابه اول از همه هواپیما های اسرائیل مراکز اتمی عراق رو زدند بعد هم که آمریکا هیچ کاری نکرد ولی ایران نمی دونم چند متر این نظامیان انگلیسی اومدن تو آب ایران در ارز ای کی ثانیه رسیدن .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی باسلام خواهشمندم عزیزان از تحلیلها و قضاوتها و اظهار نظرهای ناقص که نشات گرفته از عدم داشتن اطلاعات کافیست خودداری کنند.صرف انجام خدمت وظیفه و خواندن و پیگیری بعضی اخبار در مورد چند و چون و کیفیت قوای زمینی مجوزی برای اظهار نظرهای خام و سست نیست علی الخصوص اینکه از وضعیت و سازماندهی نیروی زمینی سپاه و چارت تشکیلاتی لشکرهای آن اطلاعات درست و صحیح نداشته باشند. فقط جهت اطلاع عرض میکنم که حقیر خود نظامیم که در سال 1384 بخاطر وضعیت بغرنج جسمی وتالمات ناشی از مجروحیتها و مصدومیتهای شیمیایی بجا مانده از دوران دفاع مقدس (6سال از 8 سال را به صورت بسیجی جبهه بودم و در ماههای آخر نیروی رسمی کادر سپاه شدم) بازنشستگی جانبازی یا همان حالت اشتغال گرفتم البته محض اطلاع با درجه سرتیپ تمام.فلذا چند روزیست که تحلیلها و اظهار نظرهای عزیزان را در این خصوص که مطالعه کردم واقعیت از بعضی جوانانمان نا امید شدم (البته شاید در این مورد خود ما بجهای جنگ هم بی تقصبر نباشیم چون سعی زیادی نکردیم تا اطلاعات کامل و درستی بدهیم) بطور مثال عزیزان از چند و چون گردانهای عاشورا چقدر مطلعند که اینگونه نظر غیر کارشناسانه میدهند که اکثر قوای زمینی ما سرباز صفر و آموزش کافی ندیده اند !و اصولا" از کجا میدانند که این نیروها چه نوع آموزشهایی و چه اندازه دیده اند!؟علیهذا فقط در همین حد عرض کنم که در چارت قوای زمینی ما جدای از نیروی زمینی ارتش و سپاه و گردانهای عاشورا نیز هستند آنهم به استعداد نفرات بسیار قابل توجه ولیکن فقط در مورد همین گردانهای عاشورا تنها به این بسنده میکنم که هر ساله آنها به مدت چندین روز جمع و سازماندهی مجدد شده آموزشهای تکمیلی و مانورهای عملی صورت میذیرد و این را هم بگویم که آمار 15 میلیون نفر اصلا" سخن گزاف نیست. اما در خصوص بعضی سخنان سبک که آمریکاییها بمب اتمی بزنند و چه و چه.... به قول عزیزی که گفت سلاح اتمی مگر گوجه فرنگیست که بر سر هرکس که مخالف سیاستهای استکباری آمریکاست بریزند باید این نکته مهم را یادآور شد که جهان دیگر تحت هیچ شرایطی ایگونه مخاصمات را نمیپذیرد حتی خود دولتهای دارنده آن و فقط آنها سعی میکنند از این سلاحها جهت ارعاب و باز دارندگی استفاده کنند خوب با در نظر داشتن این مطلب در هر عرصه دیگری و تحت هر شرایطی مطمئن باشید آمریکا و متحدانش در صورت حمله به ما قطعا" شکست سختی خواهند خورد که شاید نظام ابر قدرتهای جهانی را تحت الشعاع قرار دهد. والسلام

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

عزیزان از چند و چون گردانهای عاشورا چقدر مطلعند که اینگونه نظر غیر کارشناسانه میدهند



خيلی هم خوب شما که خودتون دستتون تو کار بوده و کار شناس هستين بگيد (البته تا آنجا که طبقه بندی نباشه)
تا همه بفهمن.خيلی ساده.ما هم گوش ميکنيم.
حالا همه بگوش خبرّرّرّرّرّرّرّرّرّ دار. :|

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی باسلام ابتدا باید عرض کنم که به سخره گرفتن دیگر اعضای انجمن بدون توجه به محتوای مطالب آنها و دوری از منطق و استدلال اخلاقا" صحیح نبوده و دور از شئونات اعضای انجمن است و مذموم عموم اعضاست سپس تا آنجا که مربوط به اطلاعات عمومیست عرض کنم که گردانهای عاشورا بخشی (توحه داشته باشید که تنها بخشی) از نیروی مقاومت بسیج است که در سطح تمام استانها و شهرهای کشورمان جذب و سازماندهی شده اند به منظور دفاع همه جانبه و جهت جنگهای منظم و نا منظم و نا متقارن تحت آموزشهای لازمه قرار گرفته و تنظیم یافته اند که البته با بروز نوع تهدیدات فراخور آن تهدید ساماندهی لازم را خواهند یافت تا در صورت لزوم در اسرع وقت و با حد اکثر توان رزمی وارد عمل گردند.و در همین راستاست که هر چندگاهی مداوما" آنها تحت آموزشهای تکمیلی و عملی فراخور تهدیدات به روز علیه کشور و منافع کشور آماده و مهیا میشوند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من با نظر شا موافقم یران ارتشش 3 میلیون هست البته آموزش دیده .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بسمه تعالی باسلام به قول معروف: آفتاب آمد دلیل آفتاب پیش از ظهر دیروز شنبه 3/9 /86 سرلشکر صفوی در نشست خبری در دانشگاه خواجه نصیر طوسی اعلام کرد که بسیج 12 میلیون نیروی رزمی آموزش دیده دارد. این با احتساب نیروهای سازمانی سپاه پاسداران و ارتش که از سوی بعضی منابع رسمی داخلی و خارجی (گزارش سالانه وزارت دفاع اسراییل در سال 2003) قریب به 4 میلیون نفر اعلام شده ،نیروهای مسلح ایران مجموعا" قریب به 16 میلیون نفر ند . این مطلب اولا" مؤید نظرات دوستان در عدد 15میلیون نفر است و در ثانی این مطلب از آنجا حائز اهمیت است که از نظر علمی و تجربی نظر قاطبه ی کارشناسان و صاحبنظران و صاحب منصبان نظامی دنیا در جنگهای تمام عیار هنوز این نفرات هستند که سرنوشت جنگها را مشخص میکنند. شاید اینجا این مطلب مطرح شود که چناچه اگر نبردی قرار باشد با ما به وقوع بپیوندد جنگی تمام عیار نخواهد بود که نیاز به نفرات باشد ، اینجاست که باید نظر شمارا به سخنان مسؤلین رده بالای نظام علی الخصوص فرماندهان نیروهای مسلح و نیز دبیر اسبق شورای امنیت ملی دکتر لاریجانی در این چندماهه که فضای تهدید بالا گرفته و بعضا" شاید دوستان آنها را بر روی همین سایت نیز مشاهده کرده باشند ، جلب میکنم . به این مضمون که: چنانچه دشمنان به خاک کشور تعرضی صورت دهند هر چند آن بصورت محدود و بخصوص باشد با شدید ترین واکنش قوای مسلح ما روبرو خواهند شد و منطقه را درگیر جنگی خواهند کرد که شروع آن گر چه با آنهاست ولیکن پایان و محدوده ی جغرافیایی آن قطعا" با آنها نخواهد بود و ما از تمام پتانسیل موجود قوای مسلح در سر جا نشاندن دشمنان با شدت هر چه تمامتر استفاده خواهیم کرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

در صورت جنگ همه پاشونو از ایران می کشن بیرون پشته سرشون رو هم نگاه نمی کنن .........اول از همه هم روسیه و چین

اینو موافقم بخصوص در مورد روسیه ی آب زیرکاه.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگر بر فرض همين طور هم باشد. باز هم داريم در دامي كه سردمداران اصلي دنيا طراحي كردند مي افتيم:

يعني يكي از اهداف اصليشون:

حذف مصرف كنندگان بي مصرف

شما فكر مي كنيد اگر ده ميليون ايراني كشته بشن و در عوضش 1 ميليون سرباز امريكايي (كه اگثرا هم امريكايي نيستند و درصد كمتريشون داراي خانواده اي در امريكا هستند) كشته بشن در اخر ما پيروز جنگيم؟‌جنگي كه هدف طراحان اصليش نه حفظ جان سربازان خودشون بلكه كم كردن جمعيت اين بخش از جهان هست؟



در ثاني با تعريفي كه از سرباز ارتشي داريم اكر 20 ميليون هم اعضاي بسيج بشيم باز هم انها ميليشيا به حساب مي ايند نه سرباز ارتشي يا حرفه اي. حتي سربازاني كه دوران سربازي رو مي گذرونن هم به نوعي ميليشيا به حساب ميان نه تكاور يا كماندو با نيروي ويژه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ایران این 15 میلیون نفر به دردش نمی خورن آمریکا که لشکر کشی نمی کنه به ایران مثل عراق که بخوایم جلوشون وایسیم . آمریکا می گه این همه موشک ساختم که چیکارش کنم بریزمش سر ایران :| :cry: :lol: :cry: نه سربازای بدبختم و بندازم جلوی یه مشت ادم که به خون امریکایی ها تشنن . آمریکا با گذاشتن چند تا پایگاه موشکی در عراق و افغانستان مثل ما که شهاب داریم برا خودش موشک می زنه اونم چه موشکی اونوقت می بینم که این 15 میلیون چیکار می کنند این 15 میلیون موشک ضد موشکی نیستند که .

آمریکا لشکر کشی نمی کنه بلکه از راه هوا به ما حمله میکنه و ماییمو اون موشک ها عجیب و غریب آمریکا



از ارسال پستهای متوالی خودداری کنید. میتوانید پست قبلی خود را ویرایش کنید.
SAEID

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با توجه به خرجي كه براي نيروهاي مسلحمون ميشه و به خصوص سپاه و نيروي دريايي و هوایی به نظر من نيروي زميني ارتش تا حدي مظلوم واقع شده خوشحال ميشم نظراتتون رو بدونم كه ايا وقت اون نيست كه با توجه به وضع كشور نيروي زميني يا حتي بخش كوچيكيش مثل تكاورا از تسليحات و امكانات مدرن تري برخوردار بشن؟ نميدونم چند نفر از شما در نيروي زميني ارتش خدمت كردين ولي براي من عذاب اوره كه ببينم عقب افتاده تر از ماها دارن با تسليحات جديد كار ميكنن ولي ما هنوز با g-3 و mg-41 كار ميكنيم خواهش ميكنم در اين مورد نظر بدين

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خواهش ميكنم نظر بدين نيروي زميني ارتش ارزش نظر دادنم نداره؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اینو زدم که بگم من نه تو نیرو زمینی ارتشم نه سپاه .بنابراین نمیتونم نظر درست وحسابی بدم.اما اینو میتونم بگم که خبرهای مربوط نیروی زمینی ارتش از بازتاب کمتری برخورداره.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بنظر شما نیروی زمینی ایران به چه ادواتی نیازمنده که در صورت حمله آمریکا از عراق یا افغانستان بتونه با اقتدار تمام در مقابلش دفاع کنه! خواهش می کنم واقع بین باشین و نگین که با ژ-3 و آر پی جی میشه از این خاک دفاع کرد! البته اگه هر کودومو تو کلاس خودش معرفی کنیذ یه دنیا ممنون میشم! از همه ی افرادی که نظر میدن واقعا ممنونم!
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط FLANKER
      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385294.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385295.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385335.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385333.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385300.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385309.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385302.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385304.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385306.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385307.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385334.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385336.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385337.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385338.jpg
    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط GHIAM
      با استفاده از طول استند موشک فاتح، تونستم ابعاد موشک فتح را به دست بیاورم. موشک فتح دارای طول 6.5 متر و قطر 40 سانتیمتر است. این موشک نسبت به فاتح110 حدودا 2.30متر کوتاهتر و 20 سانتیمتر قطر کمتری دارد.  
      هیچ گونه اطلاعاتی از جنس موتور و جنس بدنه موشک وجود ندارد. اما احتمالا فتح موشکی با وزن 800-900 کیلوگرم، برد  200 - 300 کیلومتر و سرجنگی 150-200 کیلوگرمی باشد. به نظر میر‌سد سپاه قرار است این موشک را جایگزین نسخه های اولیه فاتح 110 کند. هرچند سرجنگی سبکتری نسبت به فاتح دارد برای زدن اهداف نرم از جمله زیرساخت‌های نفتی، مراکز صنعتی، اهداف غیرمقاوم نظامی و ... بسیار موثر است. 
      با توجه به ابعاد و وزن موشک فتح، می‌توان 4 تیره از این موشک را مانند فجر 5 از روی حامل IVECO پرتاب کرد.  
       

       
       

       

       
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
    • توسط mehdipersian
      مرداد گذشته، یک ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه برای ایران از پایگاه فضایی بایکونور پرتاب شد و انتظار می‌رود سه ماهواره دیگر نیز در سال‌های آینده به فضا پرتاب شوند. همچنین شواهد قانع‌کننده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد یک شرکت روسی در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی برای ایران است که در سال 2024 در مدار زمین ثابت قرار می‌گیرد.
       
      ماهواره ی خیام:

       
       
      مرداد 1394، ایران با دو شرکت روسی در مورد پرتاب ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه که توسط ایران اداره می شود، به توافق اولیه دست یافت. ماهواره ایرانی در 18 مرداد 1401 به وسیله ی شرکت روس کاسموس به فضا پرتاب شد. 
       
      مشخصات فنی ماهواره:

      مشخصات فنی ماهواره توسط روسیه و ایران اعلام نشده است ولی می توان از یک حق اختراع منتشر شده توسط شرکت NPK Barl در مرداد 1401 اطلاعات جدیدی بدست آورد. این طرح یک ماهواره سنجش از دور با وضوح بالا را توصیف می کند که دقیقاً شبیه خیام است. دارای یک گذرگاه شش ضلعی و چهار پنل خورشیدی است که با زاویه 45 درجه نسبت به محور طولی ماهواره به سمت پایین امتداد دارند. 
       
      محموله یک تلسکوپ کورش(Korsch) با پنج عنصر نوری است. تلسکوپ کورش یک تلسکوپ آناستیگمات سه آینه ای فشرده است که میدان دید وسیعی را ارائه می دهد. این تلسکوپ تصویربرداری را در یک کانال پانکروماتیک و چهار کانال چند طیفی (نزدیک مادون قرمز، قرمز، سبز و آبی) ارائه می دهد. سه پیکربندی ممکن برای تلسکوپ ارائه شده است که همگی با نسبت کانونی f/11.53 (نسبت کانونی تقسیم فاصله کانونی بر دیافراگم است)میباشند. مقادیر سه پیکربندی عبارتند از:
       
      دهانه / فاصله کانونی
      0.535 متر6.17 متر
      0.75 متر8.65 متر
      1.1 متر12.68 متر
       
      در اولین پیکربندی که در شکل زیر نشان داده شده است، وزن تلسکوپ 125 کیلوگرم و طول آن 1.8 متر است.
       

       
      دو پیکربندی دیگر منجر به گذرگاه طولانی‌تر می‌شود، اما نیازی به تغییر در جعبه‌های الکترونیکی محموله و آرایه‌های پیکسل CCD ایجاد نمیکند. این تلسکوپ از یک آرایه کانونی کروی و نه مسطح برای کمک به جلوگیری از لکه دار شدن تصاویر استفاده می کند. یک آرایه اسکن الکترونیکی داده‌ها را در باند X با سرعت‌های 480 مگابیت تا 1.5 گیگابیت بر ثانیه به زمین ارسال می‌کند (نرخ بالاتری نسبت به گزارش NPK Barl در فوریه 2021 ).
       
      سازنده محموله نوری مشخص نیست، اما برخلاف تخصص این شرکت در سیستم های زمینی می تواند خود NPK Barl باشد. طی نمایشگاهی در سال 2019، این شرکت تلسکوپ سنجش از دور را به نمایش گذاشت که انتظار می‌رفت ظرف دو سال آینده به فضا پرواز کند. گزارش شده است که وزن آن تنها 46 کیلوگرم است و همچنین کوچکتر از نمونه ثبت اختراع به نظر می رسد، اما تنها ماهواره میزبان ممکنی که در حال حاضر برای آن قابل شناسایی است، خیام است. احتمالاً تنها یک بخش از تلسکوپ به نمایش گذاشته شده است. 

       
      در یکی از نقشه‌های همراه با حق ثبت اختراع(پتنت) ، ماهواره در بالای طبقه فرگات در داخل محفظه محموله موشک سایوز-2-1a قرار دارد (که نشان می‌دهد پرتاب اولیه به وسیله ی این ماهواره بر به جای سایوز-2-1b سنگین تر بود).
       
       اگرچه پتنت‌ها به ندرت به پروژه‌هایی اشاره می‌کنند که به آن‌ها مربوط می‌شود، اما در اینجا ماهواره در واقع متعلق به پروژه 505 نشان داده شده است. همانطور که در نقاشی زیر مشاهده می‌شود، ماهواره‌ها به اندازه‌ای کوچک هستند که سه عدد از آنها در داخل دماغه قرار گیرند.
       
       
       
      کاربرد خیام:
       
      به طور رسمی، خیام تنها کاربردهای غیرنظامی در زمینه هایی مانند کشاورزی، مدیریت منابع طبیعی و نظارت بر محیط زیست خواهد داشت. مدت کوتاهی پس از پرتاب، رئیس سازمان فضایی ایران مدعی شد خیام به دلیل اندازه کوچکش نمی تواند به عنوان یک ماهواره جاسوسی استفاده شود. با این حال، وضوح زمینی گزارش شده آن (0.73 متر) برای انجام کارهای شناسایی ارزشمند کافی است. 
       
      مرکز کنترل ماموریت خیام:
       

       
       
      به گزارش اخبار ایران، مرکز کنترل ماموریت خیام در مرکز فضایی ماهدشت که تقریباً در 60 کیلومتری غرب تهران و نرسیده به شهر کرج قرار دارد. این مرکز در اوایل دهه 1970 برای دریافت اطلاعات از ماهواره های سنجش از دور خارجی تأسیس شد که اولین آنها ماهواره های لندست ایالات متحده بود. همانطور که در تصاویر Google Earth مشاهده می شود، ساخت یک ساختمان جدید در این سایت حدود آوریل 2020 آغاز شد و اکنون کامل شده است. احتمالاً در گزارش تلویزیون ایران که پس از پرتاب خیام از مرکز کنترل مأموریت پخش شد، دو آنتن سهموی در شمال شرقی ساختمان جدید دیده می‌شود.
       

       
      همکاری های روسی/ایرانی بعدی:
       
      خیام پیش بینی می شود حداقل پنج سال فعالیت داشته باشد و قرار است در سال های آینده ماهواره های بیشتری نیز به آن ملحق شوند. پس از پرتاب، حسن سالاریه اعلام کرد که ایران سه ماهواره دیگر از همین نوع را سفارش داده است و افزود: اولین ماهواره در مجموع 40 میلیون دلار هزینه داشته است.
       
      به نظر می رسد که همکاری فضایی بین روسیه و ایران اکنون فراتر از حوزه سنجش از دور است. در هفته‌های اخیر شواهدی به دست آمده است که روسیه در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی زمین‌ایستا برای ایران با نام اکواتور (به روسی به معنای «استوا») است. این نام برای اولین بار در سال 2020 در بیوگرافی مختصری از متخصص ISS Reshetnev، تولید کننده پیشرو روسیه در ماهواره های ارتباطی مستقر در نزدیکی کراسنویارسک در سیبری ظاهر شد. در کنار آن بسیاری دیگر از پروژه ها نیز به آن اشاره شد که این شخص در آن مشارکت داشته است و جزئیات بیشتری ارائه نشده است.
       

       
      ایران در نهایت قصد دارد ماهواره‌های ارتباطی زمین‌ایستا را با استفاده از پرتاب‌کننده‌های بومی پرتاب کند، اما به‌نظر نمی‌رسد ماهواره‌هایی که در آینده قابل پیش‌بینی به فضا پرتاب می‌شوند، قادر به قرار دادن محموله با این ویژگی در این نوع مدار باشند. بنابراین، این کشور احتمالاً برای پر کردن جای خالی باقیمانده نیز به روسیه متکی خواهد بود. اگر معامله‌های دیگری در این زمینه هنوز وجود داشته باشد، پشت درهای بسته انجام شده است. 
       
      ________________________________________
      تلخیص و ترجمه از mehdi persian برای میلیتاری
      ________________________________________
      منبع:
      https://www.thespacereview.com/article/4475/1
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.