hosseingmn

ناوهای هواپیمابر

Recommended Posts

از جنگ جهانی دوم استفاده از ناو های هواپیما بر در نیروی دریایی آمریکا رواج پیدا کرد. این ناو هواپیما بر همونطور که از اسمش پیدا است یک فرودگاه مطرح مخصوص جت ها و جنگنده های جنگی است که برای جنگ های فرامنطقه ای بیشتر از اون استفاده می شه . ناو هوپیمابر توسط یک گروه رزمی از دو رزم ناو و 3 ناو کوچیک اسکورت میشه و عملا یک قدرت بازدارنده و شکست ناپذیر هست . تا 1960 از موتور های دیزلی در این ناو ها استفاده میشد تا در 1960 اولین ناو هواپیما بر اتمی به نام اینترپرایز را که بزرگترین ناو زمان خود بود آمریکا به آب انداخت این ناو گنجایش تا 100 جنگنده را داشت و سرعتی بیش از ۳۰ گره ی دریایی داشت عرشه ی آن 335 متر بود و 5000 خدمه داشت و از 8 راکتور هسته ای استفاده می کرد .
تصویر
این ناو میتوانست 3 سال در سفر باشد بدون آنکه نیاز به سوخت گیری مجدد پیدا کند یا لنگر بگیرد البته این ناو ها ناوهای هواپیمابر سنگین محسوب میشوند برای مثال انگلستان از ناو های هواپیمابر سبک استفاده میکند که برای هواپیما های عمود پرواز مناسب هستند و بسیار کوچک تر از ناو های آمریکایی هستند البته بیشتر آنها بجای سوخت هسته ای از موتور های گازی استفاده میکنند .
ناو های هواپیما بری که امروزه در دست نیروی دریایی آمریکا هست قابلیت حمل 270 فروند جنگنده رو دارا هست . ناوهای هواپیما بر با ارتفاعی برابر با یک ساختمان بیست طبقه بیرون از آب و طولی برابر با 332.85 متر در همان نگاه اول تعجب همگان را بر می انگیزند .
تصویر
تصویر
این هم یک ویدیو هست که مربوط به فیلم برداری بیست دقیقه ای یک فروند هواپیمای بدون سرنشین نیروی هوایی سپاه هست که به مدت بیست دقیقه از یک ناو هواپیما بر آمریکا فیلم می گیره .
http://video.google.com/ThumbnailServer2?app=vss&contentid=fb9ef2697d4c9b1&offsetms=155000&itag=w160&lang=en&sigh=59eKjSGK7pWcf5Q8MBMPaYNjPFQ

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در ادامه توضيحات دوستمون اين مقاله رو هم که پارسال در ويکيپديا گذاشته بودم مطالعه کنيد. ناو هواپيمابر يک کشتی جنگی است که برای حمل کردن و پوشش دادن هواپيما ها و هليکوپتر های جنگی طراحی شده است و به عنوان يک فرودگاه شناور عمل ميکند و اينگونه هواپيماهامی توانند بدون سوخت گيری و توقف عمليات در مسافت های دور را انجام دهند. ناوهای هواپيما بر امروزی معمولاً دارای نيروگاه هسته اي برای تامين انرژی مورد نيازشان دارند که به آنها اجازه می دهد مدت ها دور از آشيانه بی نياز از سوخت گيری بمانند. ناو هواپيمابر يک جنگ افزار بسيار گران قيمت محسوب می شود که قيمت آن گاه تا ۴.۵ ميليارد دلار می رسد از اين رو تنها چند کشور دارای اين وسيله هستند که در بين آنها ايالات متحده آمريکا بيشترين سهم را دارد ولی کشورهايی چون هند،ايتاليا، اسپانيا،روسيه،فرانسهو انگلستان از دارندگان ناو هواپيمابر محسوب می شوند. در اوايل قرن 21 ناوهای هواپيمابر در سرتاسر جهان ظرفيت حمل ۱۲۵۰ هواپيما را داشتند که۱۰۰۰ عدد آن متعلق به ايالات متحده آمريکا بود. ناوهای هواپيما بر معمولاً با چند کشتی ديگر به صورت گروهی حرکت می کنند. اين کشتی ها می توانند تجهيزات تدافعی يا لوازم يدکی برای هواپيما ها را تامين کنند معمولاً چند کشتی ديگر وظيفه محافظت از ناو اصلی را دارند مانند سيستم های پيش اخطار يا دفاع موشکی. عرشه پرواز عرشه ناوهای هواپيمابر به طور کلی به دو صورت کلی است: نوع اول که توسط ايلات متحده آمريکا استفاده می شود به صورت زير کار می کند: بيشتر ناوهای موجود دارای عرشه تختی هستند که به عنوان محل فرود و پرواز هواپيما ها عمل می کند. هواپيما ها برای به پرواز در آمدن بايد به سرعت معينی برسند ولی باندهای پرواز در ناوهای هواپيما بر به نسبت کوتاه هستند و اين امکان را برای هواپيما ها فراهم نمی آورند. از اين رو در ناوهای هواپيما بر از وسيله اي به نام منجنيق استفاده می شود منجنيق ها که با موتور بخار کار می کنند به هواپيما شتاب لازم برای پرواز را می دهند به قدرت اين منجنيق ها به قدری است که در طول تنها ۲ ثانيه سرعت هواپيما را از ۰ به ۱۶۵ مايل در ساعت می رسانند. اين کار باعث می شود که هواپيما سرعت لازم برای پرواز را کسب کند همچنين برای فرود آمدن هواپيمايی که ۱۵۰ مايل بر ساعت سرعت دارد مجهز به يک دم زنجيری است که بايد آن را به يکی از ۴ کابل موجود روی باند گير بيندازد که بعد از ۹۶ متر مسافت متوقف می شود در ناوهای هواپيما بر برعکس فرودگاه ها برای فرود آمدن هواپيما نبايد سرعت خود را به کمترين حالت برساند بلکه بايد دارای سرعت کافی باشد که در صورت ناتوانی خلبان در درگير کردن دم زنجيری و کابل ها هواپيما با سرعتش بتواند از سوی ديگر ناو دوباره به پرواز در آيد به علت مشکل بودن اين کار معمولاً از برجسته ترين خلبانان برای ناوهای هواپيما بر استفاده می شود. نوع دوم ناوهای هواپيمابر که ايالات متحده از آن استفاده نمی کند به گونه اي طراحی شده است که به منجنيق نيازی ندارد. در عوض دارای يک سکوی پرواز است. اين نوع ناوها بيشتر هواپيما های عمود پرواز VTOL يا STOVL(هواپيما هايی که به صورت عمود فرود می آيند وبا طی مسافت کمی پرواز می کنند) را حمل می کند . منبع www.fa.wikipedia.com ولی در واقع ترجمه از سايت گلوبال سکيوريتی و 2 تا سايت ديگر هست.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
باید در ادامه بگم که بیشترین زور آمریکا و قوتش فقط روی همین ناو های هواپیما بری هست که داره . اگر شما این ناو های هواپیما بر رو از آمریکا بگیری می شه مثل موش . ولی این جالبه که سه سال می تونه حرکت کنه بدون سوختگیری و باید گفت که ایران می تونه این نوع ناو ها رو بسازه یا نه ؟؟؟؟؟/ :lol: البته باید اضافه کنم اگر ایران بتونه کی چنین کاری بکنه پولش رو ریخته دور چون معمولا این برای کشور هایی خوبه که ارتش های قوی دارن و مدام در حال لشکر کشی به این ور و اونر هستند و در ضمن هزینه های این ناو هواپیما بر بسیار بالا هست .



البته یک بار در این سایت دیدم که یکی گفت از زبان سردار صفوی که ما دانش ساخت ناو هواپیما بر رو داریم ولی بدردمون نمی خوره . icon_cheesygrin

به اين تصوير نگاه كنيد فرض كنيد كه بر روي عرشه ي اين ناو هواژيما بر تعدادي جنگنده بود . همش مي رفت تو آب . :lol:
تصویر
اين هم قسمت هاي مختلف يك ناو هواپیما بر .
تصویر
اگر در عکس زیر دقت کنید متوجه می شید که یک ناو هواپیما بر از چند لایه ی یک شکل تشکیل شده که این کار برای مسطحکم کردن محل ف فرود جنگنده ها است .
تصویر
تصویر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من در یکی از فایلهای ویدئویی یوتیوب دیدم که داشتن با رحیم صفوی مصاحبه می کردند . در جواب سوال مجری گفت برای نابودی ناوهای هواپیمابر از موشک شهاب استفاده می کنیم چون کلاهکش خوشه ایه و بمبهای قوی داره . موشکهای شهاب بالای ناوهای بر منفجر می شن و هر چیزی که روش باشه رو نابود می کنند و به ناو هم خسارت زیادی وارد می کنند

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ما برای مقابله با ناوهای هواپیما بر موشک های sunbern رو داریم (وحشت هفت دریا) که از روسیه گرفتیم
با این موشک ها میتونیم تمام خلیج فارس و تنگه ی هرمز و دریای عمان رو زیر سلطه بگیریم
این موشک ها قدرت تخریب بسیار بالایی رو داره و سر عت اون فک کنم به 3 ماخ می رسه اگه این موشک به سمت یه ناو هوا پیما بر شلیک بشه اونا فقط می تونن اون رو شناسایی کنن همین اونا نمیتونن حتی به طرف اون یه تیر هم شلیک کنن
پس ما می بینیم که این غول ها ی هواپیما بر بسیار هم اسیب پذیرن (مثل یه فیل که وقتی یه موش رو میبینه شلوارشو ......میکنه)
البته این مطلب رو من تو مجله ی جنگ افزار خوندم و یکی از دوستان هم زحمت کشیده بودن همون مطلب رو اینجا قرار داده بودن اگه کسی داره اونو بزاره



استفاده زیاد از شکلکها مجاز نیست.
شلکلها حذف شد.
SAEID

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نه نابودي يك ناو هواپيما بر با استفاده از تنها يك موشك امري بعيد به نظر مي رسد. بايد تعداد موشك وحشت هفت در يا رو درنظر گرفت اما سيستمهاي مخافظ ناو هواپيمابر كمي بيش از فوق العاده است. نمي دونم عملكرد اين موشك كجا تست شده روي اون زره و ...موشك س701 چيني كه در ايران توليد مي شده هم در صورت اصابت به تعدا زياد مي تونه مارساز باشه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته یک سری از اژدر ها به کلاهک هسته ای مجهز هستن که برای نابودی ناو های هواپیمابر می تونه استفاده بشه.(مثل مدل اولیه اژدر اشکوال) :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اگه بتونم اون مطلب در باره ی این موشک پیدا کنم حتما میزارم تا ببینید که چه قدرتی داره در ضمن توتنایی حمل کلاهک هسته ای رو هم داره که چین این کارو کرده :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اولا که کرکس جان گفته بودی برای کشورهایی که ارتش قوی دارند! باید بهتون بگم ارتش ایران جز یکی از قویترین ارتش های جهانه ولی ما با کسی سر جنگ نداریم برعکس آمریکا! درضمن سان برن هم نمی زنن بلکه از شهاب-2 با کلاهک خوشه ای استفاده می کنند! که عملا ناو هواپیمابر رو غیر قابل استفاده می کنه! :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

از شهاب-2 با کلاهک خوشه ای استفاده می کنند! که عملا ناو هواپیمابر رو غیر قابل استفاده می کنه!

درسته که عملا ناوهواپیمابر به دلیل آسیب دیدن عرشه و باند دیگه نمیتونه از جنگنده هاش استفاده کنه ولی هنوز کلی موشک کروز داره که می تونه از اونها استفاده کنه :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
البته اگر اين شهاب 2 بتونه با ناو برخورد کنه چون 24 لانچر موشک sea sparrow ميتونن چندين موشک رو همزمان به سمتش شليک کنند تازه صرف نظر از فالانکس ها و موشک های RIM-116 م مو جود روی عرشه که همگی به علت وجود رادار های قدرتمند در آمادگی کامل به سر می برند. به نظر من تنها راه آسيب زدن به اين ناوها شليک چندين موشک سان برن هست ولی مشکل اين طرح اين هستش که اين موشک بايد از يه چيزی شليک بشه و تاحدی به ناو و اسکورت هاش نزديک بشه که نميشه! پس در کل انهدام يا حتی از کار انداختن ناو هواپيمابر با تجهيزات فعلی ممکن نيست !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

از شهاب-2 با کلاهک خوشه ای استفاده می کنند! که عملا ناو هواپیمابر رو غیر قابل استفاده می کنه!

درسته که عملا ناوهواپیمابر به دلیل آسیب دیدن عرشه و باند دیگه نمیتونه از جنگنده هاش استفاده کنه ولی هنوز کلی موشک کروز داره که می تونه از اونها استفاده کنه :lol:


اونها رو هم با جنگ الکترونیک و یا پدافند بیشترشو سرنگون می کنیم! icon_cheesygrin

از دوستان هم خواهش می کنم از کاه کوه نسازند! یک طوری می گید نمی شه ناو هواپیمابر رو نابود کرد که انگار خدا اون رو ساخته! :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سردار صفوی گفت که برای نابودی ناو های هواپیما بر ما از موشک شهاب استفاده می کنیم چون قابلیت حمل کلاهک خوشه ای رو داره و می تونه با همون بمب لت هایی که داره تمام هواپیما های ناو و خود ناو رو منفجر کنه البته با جنگنده نمی شه با این ناو ها مبارزه کرد چون تمام این ناو ها به سیستم های پیشرفته انهدام جنگنده مجهز هستند و سیستم ضد موشکی . با همون زیر دریایی هم می شه به این ناو ها آسیب رسوند .
این هم عکس یک ناو هواپیمابر در حال غرق شدن هست .
تصویر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سردار صفوی گفت که برای نابودی ناو های هواپیما بر ما از موشک شهاب استفاده می کنیم چون قابلیت حمل کلاهک خوشه ای رو داره و می تونه با همون بمب لت هایی که داره تمام هواپیما های ناو و خود ناو رو منفجر کنه البته با جنگنده نمی شه با این ناو ها مبارزه کرد چون تمام این ناو ها به سیستم های پیشرفته انهدام جنگنده مجهز هستند و سیستم ضد موشکی . با همون زیر دریایی هم می شه به این ناو ها آسیب رسوند .
این هم عکس یک ناو هواپیمابر در حال غرق شدن هست .
تصویر


اگر اشتباه نکنم این یک ناو هواپیمابر انگلیسیه که توسط تجهیزات جنگ جهانی دوم ارتش آرژانتین غرق شد!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.