Recommended Posts

1399100611540783921883134.jpg

نخستین محموله جنگنده نسل پنجم "سوخو-۵۷" به یکی از هنگ‌های هوایی منطقه نظامی جنوبی روسیه تحویل داده شده و نیروهای هوا-فضای این کشور در سال ۲۰۲۱ چهار فروند دیگر از این هواپیما را دریافت خواهند کرد.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

شرکت ریتون آمریکا ازمایشهایی جهت استفاده از لیزر برای هدف قرار دادن موشک های هاپیرسونیک را آغار کرده 

https://www.militaryaerospace.com/power/article/14033817/laser-weapons-hypersonic-ballistic-missiles

بزرگترین مشکل این سیستم فعلا خنک سازی هست اما با گسترش هر چه بیشتر نیمه هادی دیر یا زود این مشکل هم حل میشه 

 

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ارتقا توان تهاجمی اسرائیل 

یکی از مهمترین مولفه های ارتش های پیشرو در جهان تکیه نکردن صرف به توان فعلی و هم زمان نگاه به به حفظ وارتقا توان موجود  میباشد از همین رو  در  روزهای اخیر  شرکت رافائل اسرائیل  در جریان برگزاری نمایشگاه دفاعی هند از تجهیز  بمب های کم قطر Spice-250 به موتور جت برای افزایش برد ان از 100 به  150 کیلومتر سخن گفته است این سلاح کهSpice-250ER نام گذاری شده است   به دلیل اندازه و وزن ان از  مهمترین ارکان تهاجمی نیروی هوایی اسراییل میباشد این ویژگی سبب شده است که اف 16 های این نیرو توان حمل 16 فروند از این بمب را داشته باشند افزایش برد این سلاح امکان تهاجم خارج از برد پدافندی نیروی مورد هجوم قرار گرفته را بیش از گذشته به نیروی به کارگیرنده ان میدهد.علاوه بر این ارتقا بمب های جدید با استفاده از جستجوگر الکترواپتیک جدید خود توان انهدام اهداف متحرک را نیز کسب کرده اند که همین امر  انها را برتر از بسیاری از هم رده های غربی نیز خواهد کرد.

 

145635632_3758781990899159_3992170980480

145829413_3758782270899131_8927606866946

 

ویرایش شده در توسط karmania20152015
  • Upvote 14

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اغاز تحویل رادارهای اتشیاب هندی به ارمنستان

در روزهای اخیر هند با تحویل اولین رادار اتشیاب SWATHI به ارتش زخم خورده ارمنستان عملیاتی کردن این قرار داد بین دو کشور را اغاز نمود.به همین منظور یک فروند هواپیما ترابری انتونوف 124 با فرود در بنگلور هند اولین رادار از چهار رادار  این قرار داد 40 میلیون دلاری را بارگیری نمود.این رادار  قادر به رهگیری و شناسایی  مکان پرتابه های دشمن از جمله گلوله های خمپاره و گلوله های توپ و راکت به صورت همزمان و در حداکثر برد 50 کیلومتر میباشدو همچنین همزمان میتواند با تحویل مشخصات محاسبه شده نهایی به نیروهای خودی پاسخ متقابل نیز بر دشمن اعمال نماید(گلوله های خمپاره بالای 81 ملم وگلوله توپ بالا 105 ملم).

146932545_2759517387633005_8623032662547

146976534_2759517397633004_6871068829905

 

ویرایش شده در توسط karmania20152015
  • Upvote 14

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بازنشر این خبر توسط صاحب اثر و با رعایت قوانین کپی رایت به دلیل آشنایی بیشتر علاقمندان به کامیون های نظامی انجام می شود.

کامیون سازی داف به تازگی سفارش 879 دستگاه کامیون نظامی CF را از ارتش بلژیک دریافت کرده است. این کامیون ها به صورت تمام محرک ( 2 دیفرانسیل ) و در آرایش محوری 4*4 و 8*8 عرضه خواهند شد. مهمترین ویژگی این مدل
کامیون داف به کارگیری شاسی لوله ای و تعلیق مستقل کامیون های تاترا است که در کنار موتورهای پک کار یک کامیون آفرود بی نظیر را گردهم میآورد.

 

%DA%A9%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9

 

موتورهای این کامیون از نوع 11 لیتری برای مدل های 4*4 و 13 لیتری برای مدل های 8*8 است که میتوانند تا 460 اسب بخار نیرو تولید کنند. کابین تعدادی از این کامیون ها با قابلیت محافظت در برابر مین و حملات بالستیک عرضه خواهد شد که توسط تاترا تامین می شود. لازم به ذکر است که تاترا توانایی تولید کابین های سطح 2 و 3 محافظت شونده در برابر حملات بالستیکی و مین را طبق استانداردهای ناتو داراست.

  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به نام خدا

پروژه DARPA برای ساخت مترجم فرهنگی مبتنی بر هوش مصنوعی برای عملیات های دفاعی

 

capture_1620198970.jpg

 

آژانس تحقیقات و پروژه های پیشرفته دفاعی ایالات متحده (DARPA) در حال کار بر روی مترجم های مبتنی بر هوش مصنوعی برای عملیات های دفاعی است

درک ارتباطی، نه فقط از زبان محلی بلکه از آداب و رسوم اجتماعی و زمینه های فرهنگی در مرکز فعالیت های پشتیبانی امور اجتماعی و اطلاعاتی نظامی است. این فعالیت ها بخش زیادی از تلاش های ضد شورش و پایداری ایالات متحده را به خود اختصاص می دهند. در میان این فعالیت ها ، کج فهمی بین فرهنگی می تواند به از دست رفتن مذاکرات، تحریک گفتمان خصمانه و یا حتی جنگ منجر شود. احتمال شکست در گفتگو ها وقتی که تفاوت های اجتماعی، فرهنگی و یا عقیدتی زیادی وجود دارد، به طور چشمگیری افزایش می یابد.

 

برخلاف مترجمان فرهنگی انسانی که امروزه در خدمت نیروی ایالات متحده است، سیستم های هوش مصنوعی فعلی قادر به آنالیز دقیق ارتباطات بین فرهنگی یا ارائه کمکی بیشتر از ترجمه ماشینی ساده نیستند. اگرچه که پیشرفت های چشمگیری در یادگیری ماشین و آنالیز مالتی مدیا روی داده است، نقایص جدی این سیستم ها هنوز پای بر جاست.

 

به گفته دکتر ویلیام کوروی (William Corvey)، یکی از مدیران برنامه در دفتر نوآوری اطلاعات DARPA، برای کمک به کاربران درگیر در گفتگو های بین فرهنگی، سیستم های هوش مصنوعی  باید فراتر از ترجمه زبان عمل کنند، باید به درک عمیق اجتماعی و فرهنگی برسند تا بتواند به ارتباطات کمک کنند. تبدیل هوش مصنوعی از ابزار به یک همکار با این حجم از قابلیت ها، نیازمند پیشرفت های چشمگیر در توانایی ماشین های ما در کشف و تفسیر عوامل فرهنگی-اجتماعی، تشخیص احساسات، تشخیص تغییر در سبک ارتباطی و ارائه کمک به گفتگو ها در صورت قریب‌الوقوع بودن کج فهمی به صورت لحظه ای است.

 

DARPA برای کمک به مذاکرات و تعاملات حساس، برنامه درک محاسبات فرهنگی (CCU) را توسعه داده است. هدف CCU، ساخت سرویس درک زبانی بین فرهنگی، برای ارتقای آگاهی محیطی  و توانایی  تعامل موثر با مخاطبان بین المللی وزارت دفاع است. این برنامه دنبال توسعه تکنولوژی پردازش زبان ذاتی است که می تواند روش عملیاتی خود را تشخیص و انطباق دهد و روش های رفتار هنجار عاطفی، اجتمایی و فرهنگی که در بین جوامع و زبان ها متفاوت است، را پیشنهاد دهد.

 

CCU به 2 حوزه تحقیقاتی اولیه تقسیم می شود. اولین حوزه بر تحقیق و توسعه برای حل تعداد خاصی از چالش ها که باعث محدود شدن کاربرد های زبان بشری و تکنولوژی های ارتباطی می شود، متمرکز است.این چالش ها شامل: 1) کشف هنجار های اجتماعی-فرهنگی، 2) شناخت احساسات به عنوان تابعی از هنجار های فرهنگی-اجتماعی، و 3) ردیابی تغییر های تاثیرگذار در هنجار های اجتماعی-فرهنگی و احساسات، می شود.

 

انسان ها از طریق یادگیری و تعامل در طول زندگی خود، دانش استنباطی  از هنجار های گوناگون و متنوع فرهنگی-اجتماعی را به دست می آورند. هدف CCU، تقلید از این ظرفیت یادگیری برای ساخت تکنولوژی هایی است که قادر به کشف خودکار هنجار های فرهنگی-اجتماعی باشند. هنجار هایی مثل عوامل اجتماعی، فرهنگی و زمینه ای که روی ارتباط موثر و ساختار گزارش ها تاثیر می گذارند.

 

هدف دیگر CCU، ساخت قابلیتی است که می تواند احساسات گوینده را در بین زبان ها و فرهنگ های گوناگون تشخیص دهد. مترجم های انسانی به طور مستمر پاسخ های احساسی افراد حاضر در مکالمه (مثل بیان چهره ای، لحن صدا، طرز بیان) را مانیتور می کنند، سپس با این اطلاعات نحوه پیشرفت تعامل را اندازه می گیرند و در صورت نیاز آن را تغییر می دهند. به منظور ترجمه احساسات گوینده که از زمینه های فرهنگی تاثیر می پذیرد، CCU روی توسعه تکنولوژی چند حالته زبان های انسانی، که قابلیت تعمیم دادن تشخیص خود از احساسات به زبان ها و فرهنگ های گوناگون را دارد، متمرکز است.

 

علاوه بر این CCU دنبال ساخت قابلیت تشخیص تغییرات تاثیرگذار در ارتباطات، که می توانند بیانگر درگیری یا اختلاف قریب‌الوقوع باشند، است. اگرچه که روش های تشخیص تغییر امیدوار کننده ای وجود دارند، اما چارچوب های فعلی قادر به این درک نیستند که کدام ویژگی اهمیت بیشتری در تشخیص اختلاف قریب‌الوقوع در تعاملات دارد.

 

برای کمک به ترویج تعاملات بین فرهنگی موثر، تکنولوژی CCU نه تنها باید سوء تفاهم های احتمالی را کشف کند، بلکه باید بتواند پاسخ های جایگزین متناسب با فرهنگ و اجتماع را هم تولید کند. به این ترتیب، حوزه دوم تحقیقات در این زمینه بر توسعه سرویس های کمک گفتاری متمرکز است. سرویس هدف، تشخیص زمینه های فرهنگی-اجتماعی شامل جنبه های مرتبط با شناخت و پیوستگی های گروهی، را به طور خودکار انجام می دهد و از خروجی حوزه تحقیقی اول استفاده می کند تا گفتگو را دنبال کند، کج فهمی ها را در لحظه کشف کند، و به اپراتور انسانی کمک های گفتگویی ارائه کند تا از به بیراهه رفتن گفتگو جلوگیری کند و/یا پشتیبانی اصلاحی ارائه دهد.

 

 

منبع

ویرایش شده در توسط alrkhs
  • Like 2
  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط MR9
      با سلام
      آزمایش سامانه دریاپایه "lora"

      طبق اخبار منتشر شده ، صنایع هوا- فضای رژیم عبری (IAI) موفق شده تا آزمایشات سامانه تسلیحات توپخانه ای برد بلند ( Long-Range Artillery weapon system) خود را با موفقیت به اتمام رساند که این تستها ، عمدتاً بعنوان  بخشی از برنامه  تبلیغاتی و همچنین گسترش رزمی  که در نهایت منجر به خرید آن توسط IDF خواهد شد ، در نظر گرفته شده است . در این آزمایش ، یک تیر موشک از روی عرشه یک شناور غیر نظامی ، بسوی یک هدف در عمق دریا شلیک گردید . سامانه تسلیحاتی LORA ، در رده  راکتهای توپخانه ای تاکتیکی  برد بلند قرار دارد  که توسط بخش MALAM از صنایع IAI توسعه پیدا نموده  است .

      براساس اطلاعات موجود این سامانه برای انهدام اهداف در بردی فراتر از 400 کیلومتر و با دقتی در حدود 10 متر طراحی و از یک سکوی دریاپایه به مورد آزمایش قرار گرفت . به گفته تحلیلگران دفاعی ، گونه آزمایشی این سامانه راکتی به این دلیل از روی یک شناور غیر نظامی به سوی هدف شلیک گردید تا کارشناسان فنی قادر باشند تا کاراکترهای این سلاح را بطور کامل بررسی و تجزیه و تحلیل کنند . این سامانه رزمی ، از یک تریلر بعنوان پست فرماندهی و یک لانچر زمینی تشکیل شده و می تواند اهداف مورد نظر را در برد مشخص شده ، با دقت مورد اصابت قرار دهد  . در این تست رزمی ، سامانه های اصلی و جانبی و هم راکت شلیک شده ، با موفقیت عمل نموده و رضایت ناظران را برآورده کردند .

      بواز لِوی ، معاون اجرایی IAI و مدیر سیستم های تسلیحات راکتی این شرکت در این زمینه معتقد است :
      " این تست ، یکی از پیچیده ترین آزمایشات IAI در یک دهه گذشته بشمار می رود ، چرا که این رویداد ، یک طرح تمام عیار عملیاتی شامل ارزیابی نحوه مانور سامانه ، نحوه عملکرد در مرحله نهایی (ترمینال ) و همچنین دقت در انهدام هدف ، می گردید . وی تاکید نمود که  این سامانه به بلوغ خود نزدیک شده و یک ترکیب بسیار پیشرفته را برای کاربران احتمالی آن به ارمغان خواهد آورد .
      پی نوشت :
      علی الظاهر ، جمهوری اسلامی ایران ، تنها کشوری نیست که روی سامانه های موشکی تاکتیکی با دقت بالا مشغول کار هست !!!!
      صرفاً برای میلیتاری / مترجم  MR9
       
    • توسط Ahmad6644
      اندونزی به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی سوخو است
       
      مقامات اندونزی روز گذشته اعلام کردند که به دنبال خرید 6 فروند جنگنده‌ی روسی سوخوی SU-30 هستند. این قرارداد که در کنار نمایشگاه هوایی روسیه (MAKS-2007) و در روز اول آن منعقد شده است ارزشی در حدود 330 تا 350 میلیون دلار در برخواهد داشت. این جنگنده‌ها که تکنولوژی آنها به اواسط دهه‌ی 90 بازمی‌گردد، به صورت تدریجی و از سال آینده تحویل داده خواهند شد.

      منبع : AVIA.IR
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.