امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[quote name='TALASH' timestamp='1398768833' post='374712']
,وقتی توی گل گیر میکنن این کنده رو میندازن زیر شنی ها کمکشون میکنه که راحتر بیان بیرون
[/quote]
چرا روسها تانک هاشون 40 تن هست ولی غربی ها 70 تن به بالا هست ؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب گوبلز امکانش هست در مورد t72m2_moderna توضیحاتی بدید چون به نظر میاد از تمام ارتقاهایی که روی t72 انجام شده سطح حفاظت بالاتری داره.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
جناب گوبلز امکانش هست در مورد t72m2_moderna توضیحاتی بدید چون به نظر میاد از تمام ارتقاهایی که روی t72 انجام شده سطح حفاظت بالاتری داره.

[/quote]

در مورد تانک مد نظر شما میبایست تاپیکی ایجاد بشه و مطالب در آن قرار بگیره و این تاپیک جای مطلب آن نیست.
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شرمنده منابع یادم رفته بود
http://www.pcosa.com.pl/index.php/product/items/termal-imaging-fire-control-system-drawa-tga.html
http://www.kampfpanzer.de/vehicles/t-72
  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با تشکر از جناب قادر بابت مطلب خوبشان

سیستم کنترل آتش تانک فوق (T-72CZ M4) با نام TURMS-T شناخته میشود و در تانک های ارتقا یافته سوری نیز به کار گرفته شده

سایت توپچی (در سمت چپ) و سایت پانورامیک فرمانده (در سمت راست) سیستم کنترل آتش TURMS-T

thumb_galileo.jpg

نمای داخلی از چشمی و پنل کنترل سایت پانورامیک فرمانده تانک تی 72 مجهز به سیستم کنترل آتش TURMS-T

thumb_pana.png

تی 72 ام 1 گارد ریاست جمهوری سوریه مجهز به سیستم کنترل آتش TURMS-T (شامل مجموعه کامل همراه با سایت پانورامیک فرمانده)

thumb_DknIZ.jpg

thumb_HlCFX.jpg

• Upvote 9

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
باسلام - ضمن تشکر از مطلبتون- احیانا" اگر در مورد زره تانک (زره های تو کار و روکار ) اگر درست بگم ، رفرنسی وجود داره در صورت امکان به بنده معرفی بفرمایید . با تشکر
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من مقاله رو کامل خوندم ولی یه چیزی رو دقیق نفهمیدم اینکه تانک نسبت به تی 72 کوچیکتره و همچنین 5 نفر اضافه هم حمل میکنه آیا میشه تی 72 ها رو به این استاندارد آپگرید کرد؟ یا نه منظور این هست که خواستن یه تانک از روی تی 72 بسازن که ضعف های اونو نداشته باشه و قابلیت های جدید هم داشته باشه
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='KOLAHSABZ' timestamp='1399638045' post='376671']
من مقاله رو کامل خوندم ولی یه چیزی رو دقیق نفهمیدم اینکه تانک نسبت به تی 72 کوچیکتره و همچنین 5 نفر اضافه هم حمل میکنه آیا میشه تی 72 ها رو به این استاندارد آپگرید کرد؟ یا نه منظور این هست که خواستن یه تانک از روی تی 72 بسازن که ضعف های اونو نداشته باشه و قابلیت های جدید هم داشته باشه
[/quote]
ببین رفیق، یوگسلاوی یه تانکی ساخت به اسم M-84 که از همین تانک نسخه های بسیاری ساخته شد. این M-84 هم از روی T-72 ساخته شده، BMT-T72 هم از روی تانک روسی T-72 ساخته شده، اگه قرار باشه که همون تانک باشه دیگه اسمش بومی یا تانک جدید نیست، میشه ارتقاء، اما وقتی یه سری ویژگی ها رو دستکاری می کنن، مثل سیستم کنترل آتش اختصاصی و ... دیگه تقریبا میشه انحصاری اما باز هم بهش میگن نسخه ای از فلان تانک!
این تانکی که من امروز خدمتتون عرض کردم، یه نسخه ی اکراینی تانک T-72 است که موتورش دستکاری شده است، همینطور قابلیت حمل افراد رو هم داره، اما کوچکتر نیست، بنده فقط گفتم کمی جم و جور تر نسبت به تانک T-72
  • Upvote 6
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ممنون از توضیحتان یعنی دقیقا نمیشه مثلا تی 72 ام-1 رو اینطوری کرد درسته دیگه
اگه سوالم احمقانست ببخشید چون من تو زمینه زرهی چندان چیزی بارم نیست
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='KOLAHSABZ' timestamp='1399640429' post='376686']
ممنون از توضیحتان یعنی دقیقا نمیشه مثلا تی 72 ام-1 رو اینطوری کرد درسته دیگه
اگه سوالم احمقانست ببخشید چون من تو زمینه زرهی چندان چیزی بارم نیست
[/quote]
خواهش می کنم دوست عزیز، اختیار دارین، اتفاقا بسیار سوال زیبایی کردید، بله میشه، اما معمولا نسخه ی مادر رو ارتقاء میدن و بومی اش می کنن، وگرنه چرا، میشه مدل ها یا به انگلیسی Variant های مختلف تانک T-72 رو بومی سازی کرد

مطلبی هم در مورد بارگذار خودکار تانک T-72 دارم که انشاءالله در آینده قرارش میدم.
  • Upvote 3
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
چرخ های مخصوص جاده و مناطق صعب العبور نیز یکی از موارد اضافه شده به این تانک است.
[/quote]

این رو اگه توضیح بدین ممنون میشم ، مگه شنی نداره چرخ جاده چیه ؟
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مطالب مشابه

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.