قالب وردپرس پوسته وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس

مقالات راهبردی سیاسی

استاکسرونا: آن بیگناهی از دست رفته

استاکسنت ویروسی رایانه ای بود که اولین بار در سال 2010 وجود آن کشف شد و براورد می شود دست کم از سال 2005 با هدف آسیب رساندن به برنامه اتمی ایران توسعه یافته است. این ویروس رایانه ای بسیار پیشرفته را می توان اولین ویروس شناخته شده ای دانست که در یک حمله سایبری دولتی بر علیه یک دولت دیگر …

توضیحات بیشتر »

تغییر بازی در کارزار یمن: ذبح کردن جالوت

 اگرچه در طی چند سال جنگ یمن چندین مورد حمله و شکار هواگرد های ائتلاف سعودی و حتی آمریکا رخ داده بود که شامل چندین مورد پهپاد و حمله نا موفق به یک اف-16 بلاک 60 اماراتی و حمله منجر به خسارت یه یک فروند ایگل سعودی بود، اما در طی 2 ماه اخیر تعداد و شدت این حملات …

توضیحات بیشتر »

عین الاسد، پایگاهی که باید انهدام کامل را تجربه میکرد.

مقدمه آنچه پیوسته در اخبار و تحلیل های غربی پیرامون ایران میخوانیم، بدون غلو کردن، این است که ایران در منطقه پروکسی هایی دارد که از دید آنها هم تروریست و آدم کش هایی خون آشامند، که به صغیر و کبیر، نظامی و غیر نظامی رحم نمیکنند، گویی که این تروریست ها مدتی در فضا زندگی میکرده اند و ایران …

توضیحات بیشتر »

آرا و پنداشت های اندیشکده های آمریکا در مورد ترور سردار سلیمانی

مقدمه مطلب ذیل چکیده ای از نظریان مفسران، تحلیل گران و متخصصان 9 اندیشکده ی آمریکایی،  RAND، CSIS ، CFR ،ILATLANTIC COUNS  ، BROOKINGS ،  HUDSON، CENTER FOR NATIONAL INTEREST ، AMERICAN ENTERPRISE ،CARNEGI ENDOWMENT  و اندیشکده صلح و جنگ پاکستان IPCS می باشد، مطالب کمتر بصورت مقالات تحلیلی و بیشتر اخبار و نظرات متخصصین منتشر شده اند، سرعت واقعه و پیامد های آن سبب شده تا امکان یک تحلیل بلند مدت و یا مبتنی …

توضیحات بیشتر »

عقب نشینی از برجام چشم انداز راهبردی مبهم

عقب نشینی از برجام چشم انداز راهبردی مبهم. همزمان با عقب نشینی مرحله به مرحله از برجام و طی شدن گام چهارم کاهش تعهدات، زمزمه هایی مبنی بر بازگشت توان تولیدات هسته ای به قبل از برجام به گوش میرسد، اما اینبار با کیفیت و بلوغ فناوری بسیار وسیع تر. سانتریفیوژ های نسل جدید، با توان های 20 تا 50 …

توضیحات بیشتر »

اقتدار دفاعی، کارکردهای هویتی

اطناب کلام است اشاره به جزییات اینکه چگونه هر کشوری هویت جمعی خود را با زبان، آداب و رسوم، عقاید کلی و دستاوردهای تمدنی از رنگ پرچم تا معماری و هنر خویش تفسیر و فهم میکند. در این میانه کلنجار ذهنی ام با دستاوردهای تمدنی، هرگاه به تاریخ تمدن ایران بنگریم، پربارترین حکومت ها در فرهنگ و تمدن سازی در تاریخ ایران، قویترین و پیشرفته ترین ارتش ها را نیز بعنوان یک زیرساخت اساسی تمدنی – هویتی داشته اند.

توضیحات بیشتر »

انگیزه بالای غرب در ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته ای نوید جنگ میدهد.

انگیزه بالای غرب در ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته ای نوید جنگ میدهد.

بعنوان یک ایرانی، یک سوال اساسی در برابر عقل سلیم (کامن سنس) ما وجود دارد؛ واقعا این انگیزه شدید غرب در ممانعت از دستیابی ایران به یک برنامه حتی صلح آمیز هسته ای از کجا آمده و چه دلیلی دارد؟ آیا این سلاح واقعا آنقدر مهم است که بخاطرش مردم ایران زیر حجم وسیعی از تهدیدات و تحریم های بین المللی قرار گیرند؟

توضیحات بیشتر »