farhad29

VIP
  • تعداد محتوا

    300
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

پست ها ارسال شده توسط farhad29


  1. شرایط اجتماعی آمریکا بحرانی تر از آن است که خیلی ها فکر میکنند. مانند بمب اتمی هست که چاشنی انفجاریش خارج شده !!!!
    البته این روند که روز به روز داره بدتر میشود از زمان ریاست جمهوری بوش پسر شروع شد و اوباما و مخصوصا ترامپ زاده این آشفتگی اجتماعی هستند. باید منتظر حوادثی بزرگتر از تسخیر کنگره بود که روند حوادثی که از سال ۲۰۰۸ با فحاشی شروع و در ۲۰۱۶ به ضدخورد های خیابانی رسید در ۲۰۲۰- ۲۰۲۱ تبدیل به شورش هایی شده که در آن شهرها میسوزند و مجالس تسخیر میشوند!!!!
    به نظر نمیرسه ترامپ هنوز قصد کنارگیری داشته باشه با وجود اینکه گفته انتقال قدرت صلح آمیز خواهد بود.

    • Upvote 2
    • Downvote 1

  2. بر 14 آبان 1399 در 18:39 , farhad29 گفت:

    سلام

    یک احتمال بسیار قوی تاکید میکنم بسیار قوی وجود داره که آمریکا بخواد ایران بخاطر دخالت در انتخاباتش و جلوگیری از دخالت های آینده در حوادث بعد انتخابات تنبیه کنه.

    دخالت ایران در بهم ریختگی آرا به نظر میرسه تاثیرگذار و موفق بوده و بنگاه خبرپراکنی و همچنین سایبری ایران در ایجاد شایعات و زدن صدمات فیزیکی به دستگاه های شمارش آرا موفقیت آمیز بوده. ایران بدنبال به هم زدن و به شورش کشاندن انتخابات بوده و در چند روز گذشته پیام تندی سویسی ها از جانب آمریکا آوردند که گویا ایران را منصرف نکرده.

    دوستان آماده باشید و دعا کنید آمریکایی ها این مطلب به خاطر غرورشان رسمی اعلام نکنند.هر چند اگر اعلام هم کنند آمریکایی ها به پای بد باختی ترامپ میگذارند ولی احتمال برخورد سخت وجود داره.

     

    همانطور گفتم هدف ایران به هم زدن جامعه آمریکاست و اگر هر چه زودتر دست بر نداره احتمالا آمریکایی ها که زحمی شدن شروع به چنگ زدن بکنند که ایران پا پس بکشه.

     

    دوستان همیشه از دست ایران بابت عدم جواب سخت و خشن به آمریکا گلایه میکنند که بازدارندگی ایجاد نشد ولی گویا حالا این آمریکایی ها هستند که نتوانستند بازدارندگی ایجاد کنند.
      نکات مهمی مثل تهدیدی که سوییسی ها به تهران اعلام کردند و همچنین حملات سایبری  به دولت و انتخابات آمریکا که ماه پیش بخشیش در قالب هک دولت آمریکا  رسما اعلام شد و در نهایت سخنان سردار قانی در کنار پرچم سربازان گ.....  ببخشید براندازان در کنگره آمریکا و تلاش بی وقفه ایران در راستای فعال کردن گسل های جامعه آمریکا را کنار هم بگذارید. 
    ایزان باید بشدت این دو هفته باقی مانده مراقبت کنه که دشمن آماده زدن ضربه است.

    • Upvote 3
    • Downvote 2

  3. حال این ۱۰ وزیر سابق دفاع آمریکا چه دیده اند و چه شنیده اند که چنین نامه بی سابقه ای را نوشتند فقط خدا داند.
     

    نقل قول

    مقاله وزرای دفاع آمریکا با نام اشتون کارتر، دیک چنی، ویلیام کوهن، رابرت گیتز، چاک هیگل، لئون پانه‌تا، ویلیام پری، دونالد رامزفیلد، جیمز ماتیس و مارک اسپر منتشر شده است. جیمز متیس و مارک اسپر هر دو در دولت دونالد ترامپ وظیفه هدایت وزارت دفاع را بر عهده داشتند.

     

    نقل قول

    امضا کنندگان این مقاله سوء استفاده از ارتش را "تلاش برای کودتا" اعلام کرده‌اند. در این نامه به دونالد ترامپ هشدار داده شده است که استفاده از «نیروی نظامی آمریکا برای حل دعوا‌های انتخاباتی می‌تواند این کشور را به مسیری خطرناک، غیرقانونی و خلاف قانون اساسی بکشاند.»

     

    https://www.tabnak.ir/fa/news/1025790/نامه-ده-وزیر-دفاع-سابق-آمریکا-به-ترامپ-برای-انتقال-قدرت

    • Upvote 2

  4. 2 hours قبل , arjemandi گفت:

    شما هم باورت شده ما تو انتخابات آمریکا دخالت کردیم؟

     

    بله بیش از یک سال داریم دخالت میکنیم. خیلی خوب و تاثیرگذار هم ایران دخالت کرده. هدف هم به آشوب کشاندن آمریکاست و این تازه اول کاره ما با یانکی هاست.

    • Downvote 7

  5. سلام

    یک احتمال بسیار قوی تاکید میکنم بسیار قوی وجود داره که آمریکا بخواد ایران بخاطر دخالت در انتخاباتش و جلوگیری از دخالت های آینده در حوادث بعد انتخابات تنبیه کنه.

    دخالت ایران در بهم ریختگی آرا به نظر میرسه تاثیرگذار و موفق بوده و بنگاه خبرپراکنی و همچنین سایبری ایران در ایجاد شایعات و زدن صدمات فیزیکی به دستگاه های شمارش آرا موفقیت آمیز بوده. ایران بدنبال به هم زدن و به شورش کشاندن انتخابات بوده و در چند روز گذشته پیام تندی سویسی ها از جانب آمریکا آوردند که گویا ایران را منصرف نکرده.

    دوستان آماده باشید و دعا کنید آمریکایی ها این مطلب به خاطر غرورشان رسمی اعلام نکنند.هر چند اگر اعلام هم کنند آمریکایی ها به پای بد باختی ترامپ میگذارند ولی احتمال برخورد سخت وجود داره.

     

    همانطور گفتم هدف ایران به هم زدن جامعه آمریکاست و اگر هر چه زودتر دست بر نداره احتمالا آمریکایی ها که زحمی شدن شروع به چنگ زدن بکنند که ایران پا پس بکشه.

    • Upvote 2
    • Downvote 9

  6. بر 13 مهر 1399 در 22:46 , farhad29 گفت:

    که در این مورد فرید زکریا اظهار نظر جالبی داشته و گفته ترامپ تنها یک روز منتظر خواهد ماند و با توجه به تقلبی دانستن آرای پستی پس از شمارش آرا نقد که در انتخابات ریخته شده اعلام پیروزی خواهد کرد !!!!!!

    آیا شورش طرفداران ترامپ و جرزنی ترامپ در پیش است؟ ترامپ بازنده بدی هست.

     

    • Upvote 1

  7. بر 24 مهر 1399 در 11:15 , farhad29 گفت:

    کدام آمریکا !!! 
    آمریکا والت دیزنی یا آمریکا هنری فورد ؟؟
    images?q=tbn:ANd9GcQcjOy5UK3aqxSRFzL72Wtimages?q=tbn:ANd9GcTn09Ou3PKTurC7U1FuTtF

     

     

    قطعا هر دو مهم هستند ولی چیزی که شوروی نداشت در عکس زیر نمایانه ؟؟ 

     

    با پیروزی در جنگ سرد یانکی ها فهمیدند کنترل ذهن و فروش رویا مهمتر از کنترل خط تولید و فروش آهن هست. به همین دلیل بود که کارگرها  بیکار و بازیگران پولدار شدند.
    مشکل ۲۰۲۰ این است که سیستم پیروز جنگ سرد توان کنترل ذهن ها و فروش رویاها را از دست داده و شاید هم مردم تکامل پیدا کرده اند و گول فیک نیوزها و هالیوود را نمیخورند. 
    ترامپ باخت را نخواهد پذیرفت و احتمالا با اعلام پیروزی و دعواهای انتخاباتی متعدد در دادگاه های ایالات مختلف امریکا کار را به ماه ژانویه  خواهد کشاند تا به صورت قاونی و متقلبانه دوباره رییس جمهور شود و یا بخشی از قدرت بدست اورد.  البته ناگفته نماند طرف مقابل هم از این ترفند اگاه و طرح های خاص خود را برای مقابله و حمله دارد.

     c86ea9649e27179a30fe1e32bff10d66.jpg

     

     

    • Like 1
    • Upvote 1

  8. بر 24 آبان 1395 در 05:38 , farhad29 گفت:
    قیام ۷۷۷
    200px-Three_sevens_svg.png
    مقدمه
     
    از بعد انتخاب ترامپ در فضای فارسی زبان افراد مختلفی‌ از ابعاد مختلف سیاسی فرهنگی‌ ... به تحلیل پیروزی ترامپ پرداختند و من در اینجا سعی می‌کنم ابعاد جدیدی از منظر اخرلزمانی به آن بیفزایم .
     
    شخصاً از دوستداران برنی سندرز بودم و چند ماه پیش به هیچ عنوان تصوری از پیروزی هیلاری نداشتم اما جو قوی رسانه‌ای به نفع هیلاری همه را از یک ماه قبل به این باور رساند پیروز قطعی انتخابات کسی‌ نیست جز هیلاری و چشممون را بر تبلیغات عجیب ترامپ ببندیم.
     
    ۷۷۷ کیست ؟
     
    تا آنجا که من فهمیدم ۷۷۷ مقابل ۶۶۶ است. و در لینک زیر میتونید در این بار اطلاعاتی به دست بیارید.
     
    چگونه ترامپ ۷۷۷ شد ؟
     
    گفت می‌شه روزی که ترامپ سوگند یاد می‌کنه هفتاد سال و هفت ماه هفت روز از زندگیش می‌گذره
    777.jpg
     
    این داستان از کی‌ شروع شد ؟
     
    این پیشگویی‌ها از زمان انتخابات درون حزبی شروع شد اما از تاریخ ۱ نوامبر جان تازه‌ای گرفت و به نظر نویسنده (farhad29) یک نفر از حلقه اول پیرامونی دونالد که فرزندانش باشند پشت این تمثیل سازی‌ها هستند.
     
    آیا بعد از پیروزی این داستان سازی‌ها فرکش کرد ؟
     
    خیر، نتنها از قدرت و شتاب این روند کم نشد بلکه در این چند روز شتاب بیشتری گرفته
     
    پیامدها
     
    ۱. خوب به نظر می‌رسد دولت ترامپ بیش از دولت‌های جمهوری خواه سابق جنبه اخرلزمانی پیدا بکنه و عده‌ای در تلاش بر بیان از ترامپ رهبری منعوی بسازند.
     
    ۲. درون جامعه آمریکا ما شاهد نبردی بین همجنسگرا‌ها و فمنیست‌ها در یکسو و کلیسا و بازگشت ارزش‌های آمریکایی در سوی دیگر خواهیم بود. از آنجا که هر دو سوی این دعوا توتالیتر و پر سرصدا و قلچماق (بخصوص گره اول) هستند احتمالا بخشی از نبرد از درون احزاب سیاسی وارد خیابان‌ها خواهد شد (بخصوص در شهرهای بزرگ).
     
    ۳. ورود افراد دست راستی‌ ضد عرب و ضد اسلام به کاخ سفید.
     
    ۴. افزایش فشار به ایران از سوی دولت‌های وابسته 
     
    ۵. انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به اورشلیم(بیت المقدس)

     

    بر 29 آبان 1395 در 00:28 , worior گفت:

    این آقای جرج سوروس حرف حسابش چیه این وسط که مردم رو توی خیابون میکشه؟مثل اسکای نت شده

     

    جرج سوروس یه بانک که هرکی خواست بیاد تو خیابون کمپینگ و تظاهرات به پا بکنه بهش سرمایه لازم رو با اقساط 10 هزارساله میده ،..

     

    بر 7 آذر 1395 در 02:52 , Blanco گفت:

    اقا این سیستم رای الکترال در مرحله بعدی تایید چجوریه ؟مگه میشه اعضای هیات الکترال برخلاف نظر اکثریت مردم ایالت که همه ارای الکترال رو برده بیان به یکی دیگه رای بدن؟ یکی من رو روشن کنه بفهمم چی به چیه.اصلا برام قابل هضم نیست. ممنون از دوستان اگر راهنمایی کنند و البته جناب بلانکو؟

     

    من اطلاع زیادی ندارم ولی مثل اینکه شدنی هست . به اینها  faithless electors میگن . تا حالا سابقه داشته این اتفاق بیافته ولی سابقه نداشته که تاثیری در رئیس جمهور شدن یا نشدن نامزد برنده بزاره .البته بقیه دوستان بهتر میتونن توضیح بدن . مهمترینش سال 1836 بوده که 23 نفر از الکتورهای ایالت ویرجینیا حاضر نشدن به معاون رئیس جمهور (نه خود رئیس جمهور ) رای بدن و کار به انتخاب در مجلس سنا کشیده شد ولی در نهایت همون شخص به عنوان معاون رئیس جمهور انتخاب شد . در بقیه موارد بیشتر به صورت فردی اتفاق افتاده و یکی دو نفر در برخی از ایالت ها رای خودشون رو تغییر دادن که طبیعتا بی تاثیر بوده .

     

    بر 7 آذر 1395 در 06:59 , farhad29 گفت:
    دموکراتها ادعا کردن که هکر های روسی کامپیوترهای شمارش ارا رو به نفع ترامپ هک کردن.
    دلیلشون هم اینه که در مراکزی که به صورت دستی وسنتی یا اسکن  رای ها رو شمردن کلینتون برده و ترامپ هم در مراکزی که کامپیوترها رای ها رو شمردن برده.
    دموکراتها خودشون جلو نیومدن و نماینده سبزها رو که در ویسکانسین چهارم شده رو جلو انداختن تا رای ها دوباره شمرده بشه البته به شیوه جدید با توجه به اینکه ترامپ با اختلاف خیلی کمی این ایالت برده احتمال جابجایی نفر پیروز هستش.
    در کل کاملا مشخصه کلینتون داره دبه می کنه

     

    بر 22 شهریور 1398 در 01:44 , farhad29 گفت:

    سلام

    تقریبا یک سال به انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده مانده. به عقیده شخصی من این انتخابات به احتمال زیاد به آشوب کشیده خواهد شد و ایالات متحده را وارد بحران خواهد کرد. ترامپ نخواهد توانست مجدد انتخاب شود ولی زیر بار شکست هم نخواهد رفت و قدرت را تحویل نخواهد داد.

    با شروع سال ۲۰۲۰ میلادی انتخابات پیش مقدماتی آمریکا وارد فاز جدید خواهد شد و کل ایالات متحده آرایش انتخاباتی خواهد گرفت. تجمع‌ها و رالی‌های انتخاباتی در کف خیابان شروع خواهند شد. در سال ۲۰۱۶ درگیری‌های خیابانی در ابعاد کوچک اتفاق افتاد ولی آن زمان فضای آمریکا به این شدت قطبی و رادیکال نشده بود. در دو سال گذشته هر دو جناح آمریکا به شدت به سمت رادیکال شدن و فاصله گرفتن از میانه رفتن.

    ترامپ بر خلاف آنچه که تصور میشود دارای پایگاه مردمی گسترده‌ای نیست بلکه دارای پایگاه وفادار، متحد و منجمدی هست که به آرمان هاش که آمریکا در حال کوچک شدن هست اعتقاد دارند، مقصر اصلی این کوچک شدن هم رنگین پوستان و غیر مسیحی‌ها هستند و ترامپ را آخرین فرصت برای اصلاح روند کوچک شدن آمریکا و از دست رفتن هویت امریکایی میدانند.

    در طرف مقابل این طیف منجمد و متحد؛ طیف گسترده و پراکنده‌ای وجود داره که دچار فقدان رهبری که همه بتوانند پشتش گرد آیند هست. در سال ۲۰۱۶ همین فقدان رهبری که همه توافق داشته باشند روش باعث شکست شد ولی باز این طیف موفق شد اکثریت آرا حفظ کنه.

    در سال ۲۰۲۰ اما این فقدان رهبری در پشت بودن یا نبودن ترامپ پنهان می‌شه.

    پس به عقیده شخصی من با شروع سال ۲۰۲۰ و آمدن این تضاد‌ها به کف جامعه چند پاره شده ایالت متحده ما شاهد ملتهب شدن روزافزون محیط سیاسی و اجتماعی ایالت متحده خواهیم بود که به عقیده من احتمالا با خونریزی و حملات احتمالی گرگ‌های تنها به خشونت مسلحانه هم خواهد کشید. در تاریخ ۳ نوامبر که روز برگزاری انتخابات آینده ایالت متحده هست این تنش‌ها به اوج خواهند رسید و ترامپ خواهد باخت اما همانطور که گفتم نه خود ترامپ شخصیت قبول شکست رو داره و طبق گفت خودش، فقط برد پشت برد میاره و با شکست بیگانه است، و نه طیف منجمد طرفدار ترامپ که ترامپ آخرین شانس خودشون برای نباختن آمریکا به رنگین پوستان و غیر مسیحیان میدانند کوتاه خواهند آمد.

    البته این یک نظر شخصی زود هنگام درباره انتخابات آتی ایالت متحده هست.

     

    بر 9 خرداد 1399 در 13:08 , farhad29 گفت:

    سلام

    بیش از 6 ماه پیش این پست را نوشتم. اکثریت انسانها به دنبال نشانه ها میگردند که بگویند دیدید من گفتم !!!!! 

    بنده قصد افتادن در چنین دامی ندارم و معتقدم باید خبر ها را کامل خواند نه تنها خبرهایی که باب میل ماست تا بر اساس آن به دنبال اثبات خود بود نه تحلیل انچه رخ داده است.

     

    از شهریور 98 تا امروز که خرداد 99 هست جهان شاهد تحول شگرفی بوده که با نام کووید19 آن را میشناسیم. این بیماری به عقیده من تاثیر زیادی بر سیر اتفاقات انتخاباتی امریکا نخواهد گذاشت. ولی همین بیماری باعث فشرده شدن و سهمگین تر شدن این مسیر شده است. تصور ابتدایی و اولیه من آغاز نا آرامی سیاسی و اجتماعی در آمریکا از ماه های اولیه سال 2020 بود و تخلیه تدریجی این انرژی در کف جامعه آمریکا در بازه زمانی 10 ماهه بود. اما اتفاقی که افتاد این بود که بیماری کووید19 به سیاست و جامغه امریکا شوک وارد کرد و چند ماه آمریکا را فریز و شوک زده نگه داشت و انتخابات آینده را هم مردم و هم سیاست مداران برای چند ماه فراموش کردند پس گویا ما باید شاهد تخلیه این انرژی دربازه زمانی کوتاه تری باشیم که باعث شدت بخشیدن به این اعتراضات خواهد شد. 

     

    تقریبا از هفته گذشته شاهد بیرون آمدن جامعه آمریکا از شوک بیماری کووید19 هستیم هر چند که شخص ترامپ و طیف کوچک و وفادار به ایشان در آمریکا زودتر از سایر طیف های سیاسی و اجتماعی آمریکا از شوک بیماری خارج شدند و در همین راستا چند حرکت و حتی رزمایش مسلحانه انتخاباتی !!!! انجام دادند.

    زورآزمایی انتخاباتی مسلحانه !!!!!

    زورآزمایی انتخاباتی یا راهپیمایی بزای بازگشایی

     

    در هفته ای که گذشت ترامپ اقدام به ساختن پیش زمینه و زیرساخت برای فردای انتخابات کرد. لینک

    در توییتی ترامپ اقدام به پرده برداری از خواست جناح مخالف خود از تقلب و دستکاری نتایج انتخابات کرد!!!!! .لینک توییت

     

    این توییت با واکنش تند توییتر و طیف مقابل ترامپ همراه بود و به نوعی مانند سیلی به طیف شوک زده مقابل ترامپ بود و آنها را از خواب خرگوشی بیدار کرد.

    تصور بنده این است که ما باید ناآرامی های کنونی آمریکا را با دید انتخاباتی نگاه کنیم و منتظر گسترش این ناآرامی ها از دو سر انتخابات آمریکا باشیم. هر دو طرف انتخابات تمایل به تصاحب کف خیابان دارند و حاضر به خالی کردن صحنه به این راحتی ها نیستند.

    این اعتراض ها البته اختمالا با شدت کمتر و گاهی بیشتر تا روز انتخابات ادامه پیدا خواهد کرد و سپس با باخت ترامپ در صندوق های رای و عدم پذیرش این موضوع توسط ترامپ و بدنه حامی ایشان ما شاهد عدم تحویل قدرت به جناح مقابل خواهیم بود.

    تصور من این است که هر دو جناح آمریکا آمده اند تا انتخابات آتی آمریکا را به هر قیمتی ببرند و این احتمال بسیار قوی هست که هر دو جناح خود را برنده انتخابات آتی آمریکا اعلام کنند و دو رییس جمهور به بصورت همزمان به قانون اساسی آمریکا قسم بخورند.

    سلام

    وقتی پیدا کردم و پست هایی را که بعد از انتخابات آبان 95 نوشته شده بود را نگاهی گذرا انداختم و به نظرم آمد احتمالا شرایطی مشابه ولی به شدت بحرانی تر از هر دو سو در انتخابات آینده ایالات متحده پیش خواهد آمد.

    1-پست اول نشان دهنده آخر الزمانی بودن ترامپ و نوع گفتگو و رفتار و طرفداران ایشون هست. احتمالا ما این گفتمان و تحرکات آخرالزمانی را از جانب طرفداران کلیسا برو ترامپ دوباره خواهیم دید و این امور به رادکالیزه و متحد کردن طرفداران ایشان کمک بسیاری میکند. در پایان پست اول 5 نکته گوشزد شد که به نظر نویسنده هر 5 مورد عملی شد!!!!

    یامدها
    ""
    • ۱. خوب به نظر می‌رسد دولت ترامپ بیش از دولت‌های جمهوری خواه سابق جنبه اخرلزمانی پیدا بکنه و عده‌ای در تلاش بر بیان از ترامپ رهبری منعوی بسازند.
    • ۲. درون جامعه آمریکا ما شاهد نبردی بین همجنسگرا‌ها و فمنیست‌ها در یکسو و کلیسا و بازگشت ارزش‌های آمریکایی در سوی دیگر خواهیم بود. از آنجا که هر دو سوی این دعوا توتالیتر و پر سرصدا و قلچماق (بخصوص گره اول) هستند احتمالا بخشی از نبرد از درون احزاب سیاسی وارد خیابان‌ها خواهد شد (بخصوص در شهرهای بزرگ).
    • ۳. ورود افراد دست راستی‌ ضد عرب و ضد اسلام به کاخ سفید.
    • ۴. افزایش فشار به ایران از سوی دولت‌های وابسته 
    • ۵. انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به اورشلیم(بیت المقدس)

    ""

    این بعد آخرالزمانی بسیار مهم هست و از فردای انتخابات آتی بشدت خودنمایی خواهد کرد که شاید بعدا بیشتر در این مورد صحبت کنیم.

     

     

    2-در پست دوم از سال 95 جناب واریور به زیبایی از نقش بانکی گفتند که ته نداره و آماده دمیدن در اعتراضات بعد از  انتخابات آتی ایالات متحده هست. این طیف در ایالات متحده هم صاحب پایگاه اجتماعی و هم قدرت رسانه ای و مالی هست و به عقیده شخص نویسنده در صورت باخت (که بسیار بعید است و من این طیف را برنده احتمالی انتخابات میدانم) اقدام به لشکر کشی خیابانی خواهند کرد!!!

     

    3-جناب بلانکو به مطلبی اشاره کردند که احتمالا در انتخابات آتی بخشی از دعوا حقوقی خواهد شد شاید در بعد از انتخابات در این مورد بیشتر صحبت کنیم.

     

    4- این پست حاوی  کلمه کلیدی که احتمالا ما زیاد خواهیم شنید در فردای انتخابات آمریکا اول دخالت دولت های خارجی در انتخابات و دوم دبه کردن !!!!!

     

    5-این پست را بیش از یک سال پیش نوشتم و هنوز بر همین عقیده هستم که ترامپ رای نخواهد آورد و نتایج انتخابات را نخواهد پذیرفت و ایالات متحده را به سمت آشوب خواهد کشید تا از قدرتش برای تثبیت تقلبش استفاده کند. در اینجا ادامه بحران به میزان جدیت طرف مقابل بستگی دارد که تا کجا مقابل ترامپ متقلب جلو خواهند رفت. جبهه مقابل ترامپ همچنان فاقد رهبری نافذ هست و بسیار شلخته و پراکنده هستند که در فردای اعلام نتایج میتواند بسیار تاثیر گذار باشد.

     

    6-ناآرامی های ماه های گذشته آمریکا سبب شکل گیری و منسجم شدن نیرو های معترض در کف خیابان از هر دو طیف شده است.  با افزایش تجربه و آشنا شدن این گروه ها و شاید افراد با یکدیگر در طی چند ماه گذشته در کف خیابان های ایالات متحده و تشکیل گروه های سازمان یافته تر در هر دو سر ماجرا و آماده سازی خود برای تاریخ 3 نوامبر کار نیرو های ضد شورش و سرکوبگر سخت شده است. و افرادی مانند مارک زاکربرگ بنیانگذار فیسبوک و صاحب اینستاگرام و واتس آپ هشدارهایی در این زمینه داده اند.

     

    باید به تاثیر مهم رای گیری پستی (که از سوی ترامپ سلامتی این نوع رای گیری به زیر سوال رفته ) که باعث کشدار شدن اعلام نتایج و تعمیق بحران در کف جامعه چند پاره شده آمریکا خواهد شد هم اشاره ای کرد. که در این مورد فرید زکریا اظهار نظر جالبی داشته و گفته ترامپ تنها یک روز منتظر خواهد ماند و با توجه به تقلبی دانستن آرای پستی پس از شمارش آرا نقد که در انتخابات ریخته شده اعلام پیروزی خواهد کرد !!!!!!

     

    در  پایان ترامپ به بیماری کرونا مبتلا شده و به بیمارستان هم منتقل شده.  این مساله سبب کاهش آرای ترامپ در بین آمریکایی هایی میشه که به بقا قدرت و رییس جمهوری خداگونه و ضد ضرب اعتقاد دارند. در طیف جمهوری خواه نشان دادن ضعف یا نمایان شدن ضعف باعث ایحجاد حس همدردی نخواهد شد.

    • Upvote 2

  9. سلام 

    به عقیده من ترس پنتاگون از سرایت شرایط قطبی شده آمریکا به ارتش این کشور هستش. بخش قابل ملاحظه ای از بدنه رده پایین و میانی ارتش آمریکا از رنگین پوستانی تشکیل شده که به قطع یقین دلشان با معترضان هست و این مساله سبب نگرانی شدید در مقامات ارشد پنتاگون شده است.

     

    جامعه آمریکا به مرحله ای رسیده که ما شاهد یک تغییر (شیفت) جمعیتی هستیم یعنی اینکه تناسب جمعیتی آمریکا در حال بهم خوردن هست. جامعه سفید پوست آمریکا یک جامعه سنتی و اصیل هست که شاهد از دست رفتن فرهنگ و سنت نیاکانشان توسط رنگین پوستان ناسپاس هستند. با چنین دیدی حرکات سفید پوستان آمریکا تدافعی و برای حفظ آنچه ما آمریکا میشناسیم هست بر خلاف لیبرال های گلوبالیستی که در پی نابودی آمریکا هستند. با چنین دیدی شکست این طیف سفید در انتخابات قطعی هست و برای حفظ فرهنگ و سنتشان مجبور به دست گرفتن سلاح خواهند شد و این یک حرکت تدافعی خواهد بود.

    لینک

    • Upvote 1

  10. بر 22 شهریور 1398 در 01:44 , farhad29 گفت:

    سلام

    تقریبا یک سال به انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده مانده. به عقیده شخصی من این انتخابات به احتمال زیاد به آشوب کشیده خواهد شد و ایالات متحده را وارد بحران خواهد کرد. ترامپ نخواهد توانست مجدد انتخاب شود ولی زیر بار شکست هم نخواهد رفت و قدرت را تحویل نخواهد داد.

    با شروع سال ۲۰۲۰ میلادی انتخابات پیش مقدماتی آمریکا وارد فاز جدید خواهد شد و کل ایالات متحده آرایش انتخاباتی خواهد گرفت. تجمع‌ها و رالی‌های انتخاباتی در کف خیابان شروع خواهند شد. در سال ۲۰۱۶ درگیری‌های خیابانی در ابعاد کوچک اتفاق افتاد ولی آن زمان فضای آمریکا به این شدت قطبی و رادیکال نشده بود. در دو سال گذشته هر دو جناح آمریکا به شدت به سمت رادیکال شدن و فاصله گرفتن از میانه رفتن.

    ترامپ بر خلاف آنچه که تصور میشود دارای پایگاه مردمی گسترده‌ای نیست بلکه دارای پایگاه وفادار، متحد و منجمدی هست که به آرمان هاش که آمریکا در حال کوچک شدن هست اعتقاد دارند، مقصر اصلی این کوچک شدن هم رنگین پوستان و غیر مسیحی‌ها هستند و ترامپ را آخرین فرصت برای اصلاح روند کوچک شدن آمریکا و از دست رفتن هویت امریکایی میدانند.

    در طرف مقابل این طیف منجمد و متحد؛ طیف گسترده و پراکنده‌ای وجود داره که دچار فقدان رهبری که همه بتوانند پشتش گرد آیند هست. در سال ۲۰۱۶ همین فقدان رهبری که همه توافق داشته باشند روش باعث شکست شد ولی باز این طیف موفق شد اکثریت آرا حفظ کنه.

    در سال ۲۰۲۰ اما این فقدان رهبری در پشت بودن یا نبودن ترامپ پنهان می‌شه.

    پس به عقیده شخصی من با شروع سال ۲۰۲۰ و آمدن این تضاد‌ها به کف جامعه چند پاره شده ایالت متحده ما شاهد ملتهب شدن روزافزون محیط سیاسی و اجتماعی ایالت متحده خواهیم بود که به عقیده من احتمالا با خونریزی و حملات احتمالی گرگ‌های تنها به خشونت مسلحانه هم خواهد کشید. در تاریخ ۳ نوامبر که روز برگزاری انتخابات آینده ایالت متحده هست این تنش‌ها به اوج خواهند رسید و ترامپ خواهد باخت اما همانطور که گفتم نه خود ترامپ شخصیت قبول شکست رو داره و طبق گفت خودش، فقط برد پشت برد میاره و با شکست بیگانه است، و نه طیف منجمد طرفدار ترامپ که ترامپ آخرین شانس خودشون برای نباختن آمریکا به رنگین پوستان و غیر مسیحیان میدانند کوتاه خواهند آمد.

    البته این یک نظر شخصی زود هنگام درباره انتخابات آتی ایالت متحده هست.

    سلام

    بیش از 6 ماه پیش این پست را نوشتم. اکثریت انسانها به دنبال نشانه ها میگردند که بگویند دیدید من گفتم !!!!! 

    بنده قصد افتادن در چنین دامی ندارم و معتقدم باید خبر ها را کامل خواند نه تنها خبرهایی که باب میل ماست تا بر اساس آن به دنبال اثبات خود بود نه تحلیل انچه رخ داده است.

     

    از شهریور 98 تا امروز که خرداد 99 هست جهان شاهد تحول شگرفی بوده که با نام کووید19 آن را میشناسیم. این بیماری به عقیده من تاثیر زیادی بر سیر اتفاقات انتخاباتی امریکا نخواهد گذاشت. ولی همین بیماری باعث فشرده شدن و سهمگین تر شدن این مسیر شده است. تصور ابتدایی و اولیه من آغاز نا آرامی سیاسی و اجتماعی در آمریکا از ماه های اولیه سال 2020 بود و تخلیه تدریجی این انرژی در کف جامعه آمریکا در بازه زمانی 10 ماهه بود. اما اتفاقی که افتاد این بود که بیماری کووید19 به سیاست و جامغه امریکا شوک وارد کرد و چند ماه آمریکا را فریز و شوک زده نگه داشت و انتخابات آینده را هم مردم و هم سیاست مداران برای چند ماه فراموش کردند پس گویا ما باید شاهد تخلیه این انرژی دربازه زمانی کوتاه تری باشیم که باعث شدت بخشیدن به این اعتراضات خواهد شد. 

     

    تقریبا از هفته گذشته شاهد بیرون آمدن جامعه آمریکا از شوک بیماری کووید19 هستیم هر چند که شخص ترامپ و طیف کوچک و وفادار به ایشان در آمریکا زودتر از سایر طیف های سیاسی و اجتماعی آمریکا از شوک بیماری خارج شدند و در همین راستا چند حرکت و حتی رزمایش مسلحانه انتخاباتی !!!! انجام دادند.

    زورآزمایی انتخاباتی مسلحانه !!!!!

    زورآزمایی انتخاباتی یا راهپیمایی بزای بازگشایی

     

    در هفته ای که گذشت ترامپ اقدام به ساختن پیش زمینه و زیرساخت برای فردای انتخابات کرد. لینک

    در توییتی ترامپ اقدام به پرده برداری از خواست جناح مخالف خود از تقلب و دستکاری نتایج انتخابات کرد!!!!! .لینک توییت

     

    این توییت با واکنش تند توییتر و طیف مقابل ترامپ همراه بود و به نوعی مانند سیلی به طیف شوک زده مقابل ترامپ بود و آنها را از خواب خرگوشی بیدار کرد.

    تصور بنده این است که ما باید ناآرامی های کنونی آمریکا را با دید انتخاباتی نگاه کنیم و منتظر گسترش این ناآرامی ها از دو سر انتخابات آمریکا باشیم. هر دو طرف انتخابات تمایل به تصاحب کف خیابان دارند و حاضر به خالی کردن صحنه به این راحتی ها نیستند.

    این اعتراض ها البته اختمالا با شدت کمتر و گاهی بیشتر تا روز انتخابات ادامه پیدا خواهد کرد و سپس با باخت ترامپ در صندوق های رای و عدم پذیرش این موضوع توسط ترامپ و بدنه حامی ایشان ما شاهد عدم تحویل قدرت به جناح مقابل خواهیم بود.

    تصور من این است که هر دو جناح آمریکا آمده اند تا انتخابات آتی آمریکا را به هر قیمتی ببرند و این احتمال بسیار قوی هست که هر دو جناح خود را برنده انتخابات آتی آمریکا اعلام کنند و دو رییس جمهور به بصورت همزمان به قانون اساسی آمریکا قسم بخورند.

    • Upvote 1

  11. سلام

    اوج گیری بحران در شبه جزیره کره و ارتباط آن با ایران

     

    بهار۱۳۹۷ آغاز روند مذاکرات دو جانبه کره شمالی و آمریکا بود. در ۱ سال و نیم گذشته این مذاکرات پیشرفتی نداشته و بر خلاف تصورات رهبر کره شمالی آمریکایی‌ها حاضر به دادن هیچ امتیازی نیستند و خواهان گرفتن کل قدرت بازدارندگی کره شمالی هستند.

    از ابتدا سال ۹۸ رهبریت کره شمالی، انتها سال ۲۰۱۹ میلادی را به عنوان زمان پایان صبر کره برای نگاه داشتن شرایط کنونی اعلام کرد و به آمریکا هشدار داد اگر تا زمان ذکر شده توافقی منصفانه مابین طرفین امضا نشود و از شدت تحریم‌ها بر کره شمالی کم نشود کره هم دلیلی بر تحریم خود خواسته برنامه موشکی و هسته‌ای خود نمیبیند.

    بهار ۹۷ که آغاز روند سرد شدن تنش در شبه جزیره کره بود از سوی دیگر آغاز گرم شدن تنش آمریکا با ایران بود که با خروج یکطرفه آمریکا از برجام در همین فصل آغاز شد.  در ادامه و با صبر استراتژیک یک ساله ایران از بهار ۹۸ اقدامات متقابل ایران آغاز شد. مقامات ارشد آمریکا به سبکی که در بهار و تابستان ۹۶ به مقابله و تهدید نظامی کره اقدام کرده بودند شروع به تهدید ایران کردند و بهار ۹۸ پر بود از تهدید‌های نظامی سناتور‌ها و مقامات کاخ سفید و پنتاگن علیه ایران؛ اما ایران رفتاری مشابه کره انجام نداد و به پای میز مذاکره یک طرفه‌ای که نتیجه ‌اش از پیش تعیین شده بود نیامد‌ و در مقابل تهدیدات امریکا تهدید متقابل کرد و حتی بصورت عملی با امریکایی ها و نیروهای وابسته درگیر شد و پهپاد امریکایی را زد یا کشتی انگلیسی را توقیف کرد. کره که شاهد این بی‌عملی آمریکا بود به نظر می‌رسد (با توجه به تهدیدی که از آغاز سال ۹۸ کرده بود مبنی بر اینکه پایان سال ۲۰۱۹ آخرین مهلت برای آمریکای‌ها برای رسیدن به یک توافق هست) خود را برای آغاز یک دوره پر تنش در شبه جزیره آماده می‌کند.

    اخیرا دو نفر از مقامات ارشد کره شمالی در دو اظهار نظر جداگانه اعلام کرده ا‌ند که کره چیزی برای از دست دادن ندارد و در اظهار نظر دیگری گفته ا‌ند که با آمریکاست که چه هدیه کریسمسی انتخاب کند !!!!

    لینک ۱  لینک ۲

    اکثر کارشناسان شبه جزیره اقدامات احتمالی کره را شامل آزمایش موشک‌های ماهواره بر یا بین قاره‌ای میدانند و در بدترین شرایط احتمال آزمایش هسته‌ای جدیدی توسط کره شمالی. البته به عقیده نویسنده ما میتوانیم منتظر احتمالاتی مانند خرابکاری در دریا یا زده شدن پهپاد‌ها و هواپیما‌های دو طرف هم در صورت ادامه تنش باشیم. اگر این تنش با توجه به شرایط داخلی آمریکا ( استیضاح ترامپ و انتخابات مقدماتی ۲۰۲۰) تا پایان بهار ۱۳۹۹ کنترل نشود باز به عقیده نویسنده ما میتوانیم شاهد پر رنگ شدن جنبه اتمی بحران (تهدید به استفاده یا حتی انفجار در اعماق اقیانوس یا روی اقیانوس توسط زیردریایی ها و موشک های کره شمالی) باشیم. کره در مرز دو قدرت چین و روسیه قرارگرفته و دارای پیش زمینه ای ترسناک از دخالت هر سه کشور چین و شوروی و امریکا بوده. بدون شک اینبار هم با اوج گیری بحران پای این دو قدرت همسایه هم به درگیری احتمالی باز خواهد شد.

    اما تاثیر این بحران بر بحران جاری در آسیا غربی چه خواهد بود. همانطور که پیش تر ذکر شد آمریکا دعوا با ایران را آغاز نکرد مگر با پایان دادن موقت به اختلاف با کره. با توجه به این پیش زمینه احتمالا آمریکا به دنبال  کم کردن شدت اختلاف در آسیا غربی خواهد بود. در چنین شرایطی احتمالا شاهد عقب نشینی راهکنشی امریکا از برخی مناطق در غرب اسیا و افزایش ناامنی و اشوب و شورش و حتی درگیری های جدید درمنطقه غرب اسیا خواهیم بود.
    البته مطالب بالا ماحصل خیابافی های نویسنده هست پس جدی نگیرید.

    • Like 2
    • Upvote 6

  12. بر 17 آبان 1398 در 08:48 , yavarrr گفت:

    ایران پدافند هوایی ارتش پهپاد خارجی بر فراز ماهشهر سقوط کرد

    https://dnws.ir/369273

     

    
    https://www.youtube.com/watch?v=cQxVv3Mn60w

     

     

    https://www.aparat.com/v/RefbQ

     

    اردوغان  در تاریخ شنبه ۱۸ ابان گفت

    نقل قول

    Turkish President Recep Tayyip Erdоgаn has speculated that he knows who is behind the recent anti-establishment uprising in Iraq, and they probably planned to spread the protests into Iran.

     

     

    سفیر ایران در انگلیس هم خبر از تلاش برای انفجار پالایشگاه عسلویه و سایر زیرساخت های کشور داد.

     

    • Like 1
    • Upvote 1

  13. 10 minutes قبل , SHARK گفت:

    درود

     

    دوستان یک سوال الان داشتم چندتا پست  کاربران می خوندم ارتش سوریه وارد شمال شده.

     

    برای بنده جای سوال هستش این ارتش (سوریه)  که تجهیزات ضعیف و قدیمی و داغون روس ها رو داره چطوری می خواد جلوی ارتش مجهز و بروز ترکیه بی ایسته که بشدت نیروی هوای قدرتمندی داره ؟

     

     

    نه ترکیه مانند عربستان مجهز و نه سوری ها مانند یمنی ها تنها و محاصره.

    • Upvote 4

  14. سلام
    به نظر میرسد همانطور که توسط امریکا به کردها خیانت شد؛ به ترک ها هم توسط روس ها خیانت شده و روس ها به زیر توافق از پیش نوشته شده با ترکیه زده اند.
    بازنده های اصلی تحولات شمال سوریه کردها و ارتش مزدور ملی سوریه که توسط اردوغان تاسیس و مسلح شده هستند که در حال تصفیه حساب خونینی با یکدیگر هستد و سپس ارتش اشغالگر قدس که جا پا خودش را در شمال سوریه از دست داد.
    برنده مطلق این تحولات هم دولت مرکزی سوریه که بدون جنگ به عنوان منجی مردم به شمال شرق برگشت و سپس ایران و روسیه هستند.

    • Like 1
    • Upvote 7

  15. یه مثل هست که میگه  "سنگی که به هوا می رود تا بر گردد هزار چرخ می خورد".
    دوستان زود نتیجه نگیرید. هنوز کسی جنگ نبرده. از کندی ارتش ترکیه و اتش سبک پشتیبانی هم معلوم که دست ترک ها در شدت عمل بسته هست.

    • Upvote 4

  16. در چند روز گذشته به دنبال کاهش ارزش پول ملی لبنان،  شهر ها و خیابان‌های این کشور کوچک در غرب آسیا شاهد التهاب و تظاهرات‌های خیابانی بود. در روز گذشته اخباری مبنی بر پرداخت ۱۶ میلیون دلار توسط سعد حریری نخست وزیر این کشور به یک مدل افریقا جنوبی در اخبار آمد.

    از جو حاکم بر رسانه می‌توان برداشت سعودی‌ها که چند سال پیش در پی ربایش سعد حریری وی را مجبور به استعفا کرده بودن، اینبار با نقشهٔ جدید برگشتن. باید انتظار التهاب بیشتر در فضای سیاسی اجتماعی لبنان را در چند روز آینده داشت.

     

    منابع خبر

    https://www.telegraph.co.uk/news/2019/10/01/lebanese-prime-minister-paid-16-million-south-african-bikini/
    https://www.reuters.com/article/us-lebanon-protests/protests-flare-in-lebanon-over-dire-economic-conditions-idUSKBN1WE0DD

     

    • Upvote 2