Antiwar

War
  • تعداد محتوا

    1,504
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

  • Days Won

    2

پست ها ارسال شده توسط Antiwar


  1. فکر میکنم بوی انچه در جنوب لبنان و غزه اتفاق افتاد به مشام میرسد و مسیر بازگشت جولان اشغالی به سوریه باز خواهد شد.

    همین درد هست که اسراییل را به پنجه نشان دادن انداخته. انها دو بار از این موضوع کشیده اند...

    خیلی هم برای ما مهم نیست و اصلا مفید هم نیست که فیزیکی در سوریه باشیم. شبح ایران خواهد ماند و برای همه کافی است.

    -------

    اگر موشک چند تنی بر تلاویو میخورد آنقدر درد نداشت که به اسرائیل بگویی من با چند راکت هر وقت بخواهم با کمترین هزینه داغت خواهم کرد!


  2. 6 minutes قبل , bluemoon گفت:

    عرض شد در زمان برجام چندین مقاله از اقای ظریف به همین نحوه در روزنامه های معروف منتشر و چند مصاحبه هم انجام شد

    شاید نیاز نباشه مستقیم درصدد تحریک افکار عمومی بربیایم میتونیم از دوقطبی موجود دمکرات جمهوری خواه ( نمایندگان مجلس ٰ تلویزیون ها و روزنامه ها و مردم ) استفاده کنیم

     

    تو این زمینه اونا برنامه ریزی دارند ما نداریم

    برنامه ریزی تکنولوژی نیست که نشه بدست اورد میشه به گفته اساتید همین فروم اتاق جنگ روانی تشکیل داد

     

    پ ن : در ارتباط با برنامه ریزی و اتاق جنگ فکری سالها قبل فیلمی بود نشان میداد امریکا توی اتاقهای جنگ رسانه ای افرادی داشتند که کارشون خوندن روزنامه ها و دیدن اخبار اون کشور بود هر روز و هر ساعت و یاداشت نکات بود ایا ما هم داریم ؟؟؟

    کاش همان زمان رصد میکردید نحوه پوشش مقاله آقای ظریف را و به پازل به صورت کلان نگاه میکردید. 

    به قول فاضل نظری: اب طلب نکرده همیشه مراد نیست.... شاید بهانه ایست که قربانیت کنند.

    یک مرد عربی هست تو برنامه های صدای امریکا از ایران دفاع میکنه با نیت خوبی انشالله. به زبان فارسی با لهجه عربی و فارسی الکن. خیلی دلم میخواد یک بار ازش بپرسم هیچ وقت فکر کردی چرا تو را در میز گردها دعوت میکنن، چندتا فارس و تو یک عرب؟

    هنر این نیست که هر بازی ای دادن بپری توش. هنر اینه که نقاط ضعف و قوت خودتو بشناسی و زمین بازی را مطابق اون تغییر بدی 


  3. 10 hours قبل , warjo گفت:

    سلام

    با نظرتون مخالفم، سابقه ی برخوردهای ما با جنایات رژیم صهیونیستی این همه کبری صغری نمی خواد. شهید مغنیه یه مورد بارز یا پسرشون که چند تا توله گراز  خونبهاش شدن. 

    ----

    صل علی محمد استاد ما خوش آمد. 

    اتفاقا نظر جناب واریور نظر قابل تاملی است و شواهد زیادی برش میشه پیدا کرد. یکی از سناریوهایی که در ذهن از ابتدا میومد همین هست. اسرائیلی ها تا به حال اینقدر مستقیم ایران  و اتباعش را مورد حمله قرار نداده بودند. 

    سفر فرستاده روسیه

    ولایتی

    طولانی شدن فرآیند تهدید به جنگ

    تماس پوتین با نتانیاهو

    و... 

    2 hours قبل , warjo گفت:

    سلام 

    درست  می فرمایید، برای شمال سوریه خوابهای زیادی دیدند، منطقه پرواز ممنوع، ملت سازی و....

    https://www.thecipherbrief.com/column/expert-view/pull-troops-syria-trump-point

    ----

    عید گذشته شما مبارک، بیشتر سر بزنید زکوه علمتون را بدید. 

    از نظر غرب این جماعت باید خیلی کارها بکنند. ترکیه سپر اونهاست در برابر روس ها و ایرانی ها. حداقل ما سناریو سودان و کره را خواهیم داشت و حداکثر لیبی مگر انکه طرحی نو در اندازیم.

    ----

    علم؟ من؟ آش کی کشک کی! نیومده میخوای زکات هم بگیری از ما! از دست این علما.


  4. 3 hours قبل , warjo گفت:

    همه این جار جنجال را برای پوشاندن مسائل داخلی می دونست.

    حتی کارتر هم به ترامپ هشدار داده. 

    -----

    چه عجب از این طرفا؟! 

    دقیقا میخواستم به این بعد از ماجرا اشاره کنم.

    بعد دیگه ای هم هست که دیر یا زود ممکنه به چشم بیاد. این همه تروریست و مخالف تو ادلب برای خوشگذرونی قاعدتا دپو نشدند. 

     

    راستی دوستان سوریه یاخونت داره زیاد به امثال خلیج فارس فکر نکنم محتاج باشه. لازم بشه همونا کافین

    ----

    اومدم عید دیدنی خدمتتون

     


  5. ضربه اول را ایران به اسرائیل زد، اون هم در خاک خودشون، به اخبار روزهای اخیر مراجعه کنید. این موشک پرانی پاسخ اون بود. اهمیتی هم ندارد. مهم این هست که جبهه فلسطین مجددا یکپارچه شد.

    من اگر میخواستم پاسخی بدهم در یمن و سعودی میدادم! چنان که بسوزد.

    ترامپ هم دنبال حق الحساب خود از سوریه است. از طرف عربی گرفته، از طرف روسی و ایرانی و ترکی نه! تیر و ترقه ای هم اگر هوا کرد برای ان است که بگوید پولی که گرفته ما به ازا دارد. حالا یا حق حسابش را نقدی میگیرد یا از روی زمین درو میکند.

    به قول بابا پنجعلی الفاتحه!


  6. با نظر جنابان MA5 , Antiwar موافقم
    چندساله که در واکنش به حملات گاه و بیگاه اسراییل به ارتش سوریه و ترور های سریالی فرمانده

    اشتباه نکنید. من اگر جای ایران باشم هیچ کار خاصی نمی کنم. فقط انگولک و تحریک روسها و اگر خیلی زرنگ باشم چینی ها....
    هر چقدر امریکایی ها روس ها رو تحقیر و تحریک کنن نفعش توی جیب ماست.
    • Upvote 11

  7. من اگر جای روس ها بودم از نوژه همدان یک پرواز انجام میدادم و در منطقه دیرالزور بر سر داعش و قنیطره بر سر وحوش النصره و رفقا دوتا تاکتیکال کوچک هسته ای یا نوترونی مینداختم.
    نقطه سر خط.
    بعلاوه پشتیبانی کامل هوایی از عملیات در این دونقطه تا پاکسازی مرز با اسراییل و رفع حصر از دیرالزور.

    اتش بس هم به جای خود باقی باشد فعلا...
    • Upvote 14
    • Downvote 6

  8. صدر اسلام ما به دنبال تشکیل حکومت اسلامی بودیم امروز یکی داریم، بنده چندان در تاریخ اسلام وارد نیستم ولی گمان کنم از دوره ای که حکومت اسلامی تشکیل شده، امور جنگ و صلح و فرماندهی قوای مسلح در اختیار حکومت بوده است. در صدر اسلام ما فاقد نیروی نظامی ثابت بودیم، هر پیشه وری در موقع جنگ به یاری رهبری حکومت اسلامی می شتافت و اگر ذهنم یاری بکند اردو های جنگی و برقراری محل های آموزشی در آن ایام امری متداول بود. امروزه که ما دارای نیروهایی هستیم که وظیفه آنها دفاع از منافع کشور بای نحو کان هستند، عده ای که جزئی از این نیروها نیستند به جهاد می روند، جنگیدن یک غیر نظامی در حالی که نظامیان وارد جنگ نشده اند چه دلیل و حکمتی دارد؟ آیا روی این افراد سرمایه گذاری نشده است؟ آیا این اقدام هزینه ای برای نظام در پی ندارد؟

    در خصوص نقل قول از کلام الله مجید، بنده علم تفسیر قرآن ندارم اما ار آنچه که از تاریخ بر می آید می توان گفت که در آن زمان اجباری جهت قبول دعوت حکومت وجود نداشته و هر کسی می توانست به جنگ نرود، استعمال لفظ قاعدین برای این افراد شایسته است و در موضوع حاضر جایگاهی ندارد.

    امیدوارم از نظر فقهی این موضوع مورد بررسی قرار بگیرد.

    نظرتون راجع به پیشه وران و مردم عادی ای که در زمان حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام به جنگ با ناکثین، قاسطین و مارقین رفتند چیه؟ شاید بهتر هست این سوال را از فقیه طرح کنید که از نظر اسلام داشتن شغل جنگجوی حرفه ای معنی دارد؟ این که ما مزدور باشیم که فقط بجنگیم... یا جنگ یک واجب کفایی است و اگر عدم کفایت احراز شد وظیفه هر کسی است که برای دفاع از جان و مال و ناموس اسلام اقدام کند به قدر وسع خودش.

    تا جایی که خاطر بنده هست و از آیات قران بر می آید اجبار برای ورود به جنگ در بیشتر جنگ های صدر اسلام بوده مگر برای کسانی که عذرهایی شرعی داشتند. اتفاقا شماتت های عجیبی هم در مورد کسانی که بهانه می آوردند و سر باز می زدند به چشم می خورد.

     

    البته با شما موافقم شاید بهتر است در این خصوص فقیه نظر بدهد:

    در خصوص این که ملاک کفایت در واجب کفایی عرفی است یا به تشخیص رهبر خواهد بود و این که اگر عرفی است عرف شخصی حاکم است یا نوعی؟

    • Upvote 6

  9. به نظر میرسد آرامش در سوریه به ارامش و مذاکرات صلح در یمن گره خورده هست لذا برخی تحرکات میتواند به منظور تحریک طرف دیگر باشد. کسی که یک بار تا اون میزان حریف را در منگنه گذاشت حتما بازم میتونه اما بحث هزینه این کار هست. تا کجا میخواستیم بریم جلو؟ واکنش طرف دیگه چی می بود؟
    مسایل همش نظامی نیست بلکه آرایش سیاسی خیلی وقتا تعیین کننده تر هست. وقتی مذاکرات صلح در سوریه شروع شد باید شروع میشد چون فقط ما تو دنیا نیستیم و فقط درگیری در سوریه نیست. پلان را باید بزرگتر دید. نیروی نظامی ای موفق هست که در نقشه چیدن میوه ها در دیپلماسی حرکت کند.
    • Upvote 12

  10.  

    سلام برادر آنتی وار عزیز

     

    کاملا حق با شما هست. این روش یک روش امتحان پس داده هم هست.

     

    برای تائید فرمایشات شما ، دو نمونه از سلاح های ارتش آلمان که به همین منظور هم ساخته شده اند رو خدمت شما و سایر دوستان تقدیم میکنم.

     

     

    سلام برادر، 

    خدا پدر و مادرت رو رحمت بفرسته. دقیقا منظورم همین بود.

    به نظر نمیرسه اصلا ساختش مشکل باشه و ما از پسش بر نیاییم. شایدم بشه راحت خریدش و این چیزی هست که ورق جنگی مثل سوریه و عراق را بر می گردونه. درست مثل کاری که تاو علیه ما کرد.


    سلام برادر

    فکر کنم خودروی مین ریز نینوا بتونه وظیفه ای که شما میگید رو به خوبی انجام بده

    فکر کنم این مدل مین ریزها کاری که اون راکت انداز میکرد رو نتونه به خوبی انجام بده. ما همچون چیزی لازم داریم که اقلا بین فاصله 15 تا 20 کیلومتری طرف مقابل را زمین گیر کند. 

    • Upvote 10

  11. مشکل قابلیت اطمینان پایین و ریسک بالاست. مشکل دادن گرا هست. یک ماشین از یکی دو کیلومتری به سمت شما میاد. شما باید برای توپخانه گرا بدید. توپخانه باید گرارو تنظیم کنه. لود کنه.شلیک کنه. تو این فاصله انتحاری ممکنه تغییر مسیر بده. ممکنه بخاطر عوارض زمین زیگزاگ حرکت کنه و از گرای شما دور بشه. چه تضمینی هست که در فاصله ای که شما گرارو تصحیح و اعلام می کنید و توپخانه گرای جدیدو تنظیم و شلیک می کنه انتحاری دوباره تغییر مسیر نداده باشه؟ یا به خط نرسیده باشه؟ خوبی سلاحی مثل جاولین اینه که برخلاف موشکی مثل تاو قابل حمل توسط نفر هست و با لو رفتن محل کاربر میتونه تغییر موضع بده و ازموضعی جدید شلیک کنه. 

    http://image.slidesharecdn.com/newmicrosoftpowerpointpresentation10-150325014740-conversion-gate01/95/new-microsoft-power-point-presentation-10-12-638.jpg?cb=1428305318

    http://media.defenceindustrydaily.com/images/ORD_AGM-154A_JSOW_Releasing_Cluster-Bombs_lg.gif

    http://image.slidesharecdn.com/newmicrosoftpowerpointpresentation10-150325014740-conversion-gate01/95/new-microsoft-

    power-point-presentation-10-7-638.jpg?cb=1428305318

     

    می دونم نگرانی شما چیه. من دنبال چیزهایی شبیه موردهای بالا هستم. البته مینیمال شده که بشه از پرتابه های موجود پرتابشون کرد. وقتی داریم راجع به یک مهمات کلاستر صحبت می کنیم دیگه اون گرا گیری دقیق لازم نیست. در این حد انتظار میره دیده بان و توپخانه در خط های اصلی حاضر باشه. ضمن این که حتی یک فاز بزرگتر میشه فکر کرد. با یک حساب و کتاب باید دید چندتا از چنین مهماتی لازم هست تا یک محوطه وسیع را آلوده کنیم. یعنی اصلا گراگیری به اون معنی که شما می گی رو بذار کنار. جارو کنی بره محوطه رزم را.

    مشکل امثال تاو این هست که در شرایطی که یک حمله وسیع صورت گرفته قبضه محدود هست و شما مشکل دیگری که دارید شلوغی خط و شلیک های مداوم کالیبر بالا به خط شماست که فرصت را برای نشانه گیری و عمل ازتون می گیره. یادمون نره یک کامیون با چندین تن مواد منفجره وقتی منفجر میشه حتی اگر فاصله داشته باشه با خط موج انفجار کل نیروی پشت خاکریز را اگر نکشه منگ و ناکارآمد خواهد کرد.

    این راه حل که دارم پیشنهاد می دم مال وقتی نیست که یک انتحاری به سمت خط پدافند اومده، مال زمانی است که 4000 هزار نفر جان برکف با 7 یا 8 انتحاری و کلی تاکتیکال و اسلحه های سنگین کالیبر بالا دارن با حداکثر سرعت میریزن سمت خط شما. در این شرایط قاعدتا شما می تونید یک حدث هایی نسبت به شروع واقعه داشته باشید. (همون چیزی که در العیس اتفاق افتاد)

    راه حلی که مثل فیلم های منتشر شده نزنیم به چاک و فرار کنیم روشهایی مثل این هست.

    به نظر روس ها زمانی که پوشش هوایی می دادند از انواعی از کلاسترهای استفاده می کردند.


    دوستان نظرتون درباره استفاده از ماشین های کوچک رادیو کنترل واسه منهدم کردن انتهاری ها چیه یعنی انتهاری در برابر انتهاری البته میشه استفاده جاسوسی هم کرد بدون اینکه جون اپراتور به خطر بیفته

    ایراد این روش را تا حدی دوستمون بالا گفتند و اضافه کن این را که امکان جم شدن سیگنال هدایت هم هست. اما یک کارایی میشه کرد:

    به یک سازه کروی ناپایدار فکر کن (مثل توپ تنیس) که دارای یک موتور مثلا ویبراتور باشد که اون رو از ایستادن باز بداره و از سر خط رهاش کنی یا پرتابش کنی و با سرعت بالا و در تعداد بالا بره به سمت خط مقابل و داری فیوزهای مجاورتی یا تایمری باشه. یک منطقه را می تونه جهنم کنه. فکر کنم چیز جالبی باشه. خیلی رویا پردازانه هست ولی نشدنی نیست.

    • Upvote 3

  12. در صورتی که این سیستم ها هوشمند باشند برای هجوم نیروهای خودی مشکلی ایجاد نخواهند کرد.

    و سیستمها  میتوانند قابل بازیافت و کارگذاری دوباره باشند. ( که البته کار سختی ممکنه تلقی بشه)

    مشکل بسیار جدی ای که وجود داره اینه که این مین ریزی به چه شکل صورت بگیره؟

    دستی؟ خودروی زرهی مین گذار؟ هلیکوپتر؟ یا پرتابه ای مخصوص پرتاب مین؟

    بیشتر ایدم یک دستگاه منجنیقی شکل قدرتمند هست که هزینه بالایی نداشته باشه! یک کلاهک با تعداد بالایی بامبلت کلاستری رو پرتاب کنه!

    البته از خمپاره یا توپ سنگین هم میشه استفاده کرد و حتی همین موشک های برد کوتاه ترموباریکی که استفاده می کنند را شاید بشه به یک کلاستر بامب ارتقا داد!

    • Upvote 4

  13. بزرگواران اصلا نیاز نیست این عملیات ریختن مین در دقایق قبل از حمله صورت بگیره.

    نمیشه از ایده ied ها منتهی به شکلی گسترده تر برای مناطق حاشیه ای حاجز ها و مناطق دفاعی مون استفاده کنیم؟

    میشه این کار رو هوشمند کرد.

    میشه تحت کنترل دستی هم طراحی کرد.

    میتونه چندین لایه و به شکل موزاییکی اعمال بشه.

    موافقم ولی مشکل در سوریه این هست که خط ها مرتب باید جا به جا بشه لذا بعضی وقت ها فرصت این کار نیست و شما سریع باید خط رو تثبیت کنی بری در پدافند به علاوه باید مین گذاری و آی ای دی در نزدیک خط دشمن یا اقلا در فاصله زیاد با خط خودی ایجاد بشه که شدنی نیست، ضمن این که چنین کاری میتونه در تک بعدی دست و پای نیروی خودی را برای پیش روی بگیره

    لذا نظرم این هست که همین مین های که پرتاب می شود اقلا تایمر دار باشه و بعد از زمانی خود به خود از بین بره یا کدهای انفجار داشته باشند. ضمن این که مین پرتابی فرصت شناسایی و دور زدنش رو از نیروی مقابل می گیره.

    • Upvote 5

  14. اتفاقا مدت ها  قبل یک پستی گذاشته بودم در تاپیک مرتبط با تانک مرکاوا .  پیشنهادم این بود که اگر تروفی در مقابل پرتابه ها  عملکرد وحشتناکی داره . چه بهتر به سمت  ربات هایی بریم   که حامل بمب باشند و از روی زمین به سمت هدف برن . . البته این سلاح فقط در مواردی که دیگه خیلی وضعیت قرمز  استفاده شده  و ساخته بشه . علی الخصوص در مناطق باز می تونه خیلی موثر باشند . اگر قرار خرج گودی یا هر چیز دیگه ای رو در موشک قرار بدیم در این ربات زمینی قرار میدیم که در زیر تانک منفجر بشن . می دونم خیلی محدودیت داره ولی  یک راه دیگه برای گذر از دفاع فعال تانک ها (تروفی و ارنا و... )و  البته زدن انتحاری  ها برای ما   ایجاد  میشه .

     

    http://8pic.ir/images/hmmpvnxpoi3389u2lnwa.jpg

    این هم ایده بدی نیست ولی فعلا زوده. چون هزینه بردار هست. شاید بعدها. درواقع داریم راجع به مین های متحرک صحبت می کنیم که کاملا نمونه دریایی داره. فکر کنید نسبت به یک صوت، فرکانس یا هر چیزی که تانک از خودش ساطع می کند حساس باشه و به سمتش بره و یا حتی از طریق اپراتور عمل کنه. 

    • Upvote 2