137111

Members
  • تعداد محتوا

    99
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

تمامی ارسال های 137111

  1. من این فیلم رو دیده بودم همین چند ماه پیش جنجالی تو اینترنت به پا کرد تو یوتیوب چند نفر اثبات کرده بودن ساختگی
  2. بابا جمعش کنین :!: مسعولین مثل همیشه یک چیزی گفتن :| شنونده باید عاقل باشه مانورررررررررررررررررررررررررم کجججججججججججججججا بووووووووووووود انشاء الله تا جمعه icon_cheesygrin
  3. 137111

    اخبار برتر نظامی

    برادر چیزی در حدود 20 ماخ البته در فاز های پایانی
  4. 137111

    اخبار عمومی منطقه و جهان

    "توهم فانتزی" القاعده خیلی کوچیکتر از اونه که بخواهد از این جور توهم ها کند :!: یکجورایی عرب سوسمارخورو چه به این توهما :| در ضمن قابل توجه دوستان برین ببینین بخشهای جنوبی لبنان که باز پس گرفته شد چه وسعتی داشت پیروزی حزب الله این بود که تونست جلوی اون رژیم غاصب بایستد ومانع دسترسی اون به منافع پلیدش بشه icon_cheesygrin icon_cheesygrin
  5. 137111

    اخبار برتر نظامی

    نه خطری برای شهاب 3 نیست
  6. 137111

    اخبار برتر نظامی

    سيستمTHAAD برای حدف گیری موشک های کروز و بالستیک کوتاه برد سیستم خوبی و به راحتی میتونه شهاب یک و دو ما رو نابود کنه اما برای موشک های بالستیک میانبرد و دور برد وقاره پیما کارایی نداره :!:
  7. 137111

    اخبار عمومی منطقه و جهان

    این عرب های سعودی دوباره زبون باز کردن الحق که واقعا اسوهی یک عرب واقعین :!: :|
  8. به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، اميرخلبان احمدميقاني فرمانده نيروي هوايي ارتش پيش از ظهر امروز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اعلام كرد: در راستاي نشان دادن توان رزمي و دفاعي نيروي هوايي ارتش و ايجاد بازدارندگي، رزمايش بزرگ هوايي "مدافعان آسمان ولايت " برگزار خواهد شد. انتهاي پيام/
  9. 137111

    اخبار برتر نظامی

    خدایی این پادشاه عربسان چقدر زشته رییس مملکت با چنین قیافه ضایعی لاقر تر از این نبود خداییش که عربن اینها
  10. بهتر نیست در سایت یک تعداد از روش های ضد اطلاعات رو در یک تاپیک جدا نام ببریم تا شاید یک چنین مشکلات بزرگی در اینده اتفاق نیفته :!: :?
  11. babi_492 جان اولین قدم در حفظ اسرار طبقه بندی شده خویش تن داریه مگه تونمگی که رده اطلاعاتی اون برای صنایع دفاع سری بوده پس حتی اگر بگی من اطلاع دارم خودش خیلی خطر ناک چه برسه به اینکه بگی من افراد محقق یا شریک در پروژه رومیشناسم :!: من فکر کردم که تو یک سری معادلات الکترو مقناطیس داری که نشون میده فلان ماده نا معلوم بافلان مشخصات نا معلوم جاذب امواج راداره نههمه چیز وهمه کس رو لو بدی حالا هم که من خوش بختانه یا بدبختانه نتونستم معادلات یا اسم افراد رو ببینم درکل کار خطر ناکی انجام دادی :?
  12. چرت و پرتی نوشتنا خیال میکنن که میتونن مردم ایران رو به این راحتی فریب بدن اگر در صفحه اول سایت دقت کنین در سمت راست بالا یک نقشه کوچک قرار داره روی اون کلیک کنین تا نقشه بزرگ بشه وبعد رو نقشه بزگ رو قسمت مربوط ایران کلیک کنید تا یک متن ظاهر بشه خودتون بخونیدش حتما خندتون می گیره :!: :?
  13. Parviz خان تاحدی درست اما متاسفانه برخی از انتشاراتی ومطبوعات ما خصوصا ان ها یی که تقریبا به صورت خصوصی اداره میشن بزرگ نمایی هایی رو انجام میدند که خودش باعث ایجاد تنش در اقتصاد وصنعت بیمار ما می کنه :!: این مطبوعات که متعصفانه تعدادشونم کم نیست و هر دکه و کیوسک مطبوعاتی هر روز صبح یکخربارشو جلو ویترینش برای فروش میزاره بعضا به وسیله عوامل ضد انقلاب تامین مالی شده وچنین کارهایی رو انجام میدن که چنین اتفاقی رو تو دهه های اخیر شاهد بودیم :?
  14. Parviz جان این حرف ها از شما بعید که سن پدر من رو دارید حالاما اگه انتی بیوتیک وارد نشه کودکانمون میمیرن و ..... این جور حرف ها مال زمان شاه که ما ایدین و مواد ضد عفونی کننده هم از امریکا وارد میکردیم به طور مثال میگم شما هم به بقیه موارد تعمیمش بده 97 درصد دارویه مورد نیاز ما در داخل تولید شده ودر ضمنه امور پزشکی در زمره کشور های سطح بالای جهان قرار داریم
  15. babi_492 اگر میخواهی علمی و فزیکی بحث کنی من هستم اگر مطلبی در رابطه با این رنگ داری ارائه بده البته با ذکر معادلات
  16. عجیبه چه جوری به اطلاعات لازم دست پیدا کردیم کسی ویدئو این حرف رو نداره چرا چنین خبر مهمی داخل خبر گزاری های دیگه گفته نشده icon_cool من که شاخ در اوردم :oops:
  17. به به تصاویر نابودی یک غول چند میلیارد دلاری رو که میبینم جیگرم خنک میشه یارو عجب خلبانی بوده اگر دوتا جنگنده زده بود دنبالش چیکار میکرد icon_cool hamed_713 عزیز دستت درد نکنه :oops: :|
  18. عزیزان برد این موشک کیلومتره وعلت اینکه چرا به اون اژدر نمیگن به پیش رانش برمیگرده سرعت اون 360 کیلومتر بر ساعته که برای یک وسیله زیر ابی نابود کننده است اگر تا حالا قایق سواری رفتید دیدید که تکون دادن پارو با سطح مقطع یک چهارم متر چقدر سخته اونم باسرعت ماکسیمم یک متر بر ثانیه علت این ماجرا بر میگرده به نیروی ویسکازیتی یا چسبندگی که برای موشکمون باسرعت 100 متر بر ثانیه درون اب به مقدار وحشت ناکcv^2 نزدیک میشه که این نیرو مانع از سرعت گرفتن اژدر میشه حالا مادوراه داریم که نیرو رو کم کنیم یکی اینکه سرعت یا همون v رو کاهش بدیم یا اینکه c روکاهش بدیم ما راه دوم رو انتخاب میکنیم وبرا کاهش c اب از حباب های هوایی که از بخش جلو موشک خارج میشه استفاده میکنیم در ضمن متاسفم که نمیتونم بیشتر از این توضیح بدم icon_cool :oops:
  19. بازتاب آزمایش موشکی رزمایش سپاه ساعت خبر: 10:21 - تاريخ خبر: 19/04/1387 آزمایش موشکهای شهاب سه ، زلزال و فاتح در رزمایش پیامبر اعظم 3 بازتاب گسترده ای در خبرگزاری های جهان داشت. .واحد مرکزی خبر: خبرگزاری فرانسه از تهران گزارش داد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران هدف از آزمایش موشکی امروز را نمایش اقتدار آمادگی ایران برای دفاع از خود اعلام کرد به موجب این گزارش شبکه تلویزیونی عرب زبان العالم اعلام کرد حسین سلامی فرمانده نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این خصوص گفت:هدف از این آزمایش موشکی و رزمایش نظامی نمایش آمادگی ما در دفاع از تمامیت ارضی کشور است . خبرگزاری پرس تی وی نیز در گزارشی در خصوص آزمایش موشکی امروز اعلام کرد در مجموع نه فروند موشک آزمایش شد . به موجب این گزارش افزون بر یک فروند موشک شهاب سه ،موشکهای دیگر آزمایش شده، موشکهای زلزال با برد بیش از چهارصد کیلومتر و موشکهای فاتح با برد حدود یکصد و هفتاد کیلومتر بوده اند . شبکه خبری پرس تی وی تصاویری از یک موشک دور برد شهاب سه را در حال پرتاب از یک سکوی پرتاب در منطقه نامشخص بیابانی در داخل ایران پخش کرد . شبکه پرس تی وی رزمایش پیامبر اعظم را نمایشی از قدرت و اقتدار دفاعی ایران توصیف کرد . شبکه خبری سی ان ان نیز در خبری فوری اعلام کرد : ایران در رزمایش نظامی خود چندین موشک میان برد و دور برد خود را آزمایش کرد .
  20. آزمایش موشک قدرتمند و پیشرفته "حوت" ساعت خبر: 12:21 - تاريخ خبر: 20/04/1387 سومین مرحله رزمایش پیامبر اعظم (ص) با پرتاب انواع موشکهای دور برد و میان برد ، که در نامساعدترین شرایط جوی امکان پرتاب دقیق آنها به سوی اهداف مورد نظر وجود دارد ، دیشب انجام شد. واحد مرکزی خبر، سومین رزمایش پیامبر اعظم (ص)‌ در عمق آبهای خلیج فارس شاهد اوج نمایش قدرت سپاهیان بود که یکی از مهمترین آنها پرتاب انواع موشکهای ساحل به دریا ، سطح به سطح ، دریا به هوا و پرتاب قدرتمند موشک" حوت "است که ایران و فقط یک کشور دیگر به فناوری ساخت آن دست یافته اند. در این مرحله از رزمایش غواصان و تفنگداران دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انواع قایقهای تندرو که مجهز به تجهیزات نوین سبک و نیمه سنگین رزمی است اهداف از پیش تعیین شده را به دقت مورد حمله قرار دادند. اجرای تاکتیکهای نوین رزمی با تلاش یگانهای ویژه نیز صلابت دیگری را در این رزمایش به نمایش گذاشت ضمن انکه انواع شناورهای موشک انداز، اژدرافکن و راکت انداز و ناوچه های جنگی سپاهیان دلاور مایل به مایل پشتیبان نیروهای قدرتمند دریایی سپاه است. سومین رزمایش پیامبر اعظم (ص) همچنان ادامه دارد.
  21. karkas دوست عزیز از تذکرت ممنونم در جواب سوالت هم باید بگم که بله استتار یک امر واجب وحیاتی و بهترین کاراستفاده از سکوی ثابت وقرار دادن اون در سیلوهای زیر زمینه
  22. اینم ادرس یک فیلم در این رابطه خیلی جالبه (حجمشم کمه)بازتاب رزمایش موشکی سپاه پاسداران