Recommended Posts

سفیر فرانسه: همکاری گسترده ای با ارتش کویت داریم

کریستیان نخله سفیر فرانسه در کویت با اشاره به خرید تانک های ساخت کشورش توسط ارتش کویت در آینده ای نزدیک، از همکاری گسترده نظامی پاریس با ارتش این کشور خبر داد .
، نخله همچنین از علاقه مندی پاریس برای فروش تجهیزات نظامی فرانسوی از جمله هواپیماهای جت 'رافائل' به کویت خبر داد.
وی در مراسمی به منظور اهدای نشان به دو افسر نیروی دریایی کویت، با بیان اینکه ما آماده هرگونه همکاری نظامی و غیرنظامی با کویت هستیم، تصریح کرد: هنوز قرادادی میان دو طرف برای فروش جنگنده های رافائل به امضا نرسیده و مذکرات در این زمینه ادامه دارد.
وی گفت: تجهیزات نظامی فرانسوی همواره برتری خود را در میدان های جنگ ثابت کرده و ما امیدواریم کویت با انتخاب تجهیزات مناسب از جمله کشتی های جدید جنگی (کرفیتس) بتواند نیازهای خود را تامین کند .
در همین راستا آنتوان بوسان فرمانده نیروی دریایی فرانسه در اقیانوس اطلس در این مراسم ، با اشاره به عمق روابط نظامی کویت و پاریس گفت: کویت تنها کشوری است که با ما رزمایشهای دریایی، زمینی و هوایی مشترک برگزار می کند و این مساله می تواند بیانگر نزدیکی روابط دو کشور باشد.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 امضا قرارداد تسیلحاتی 7 میلیارد دلاری میان پاریس و دوحه

 

فرانسه روز دوشنبه قراردادی به ارزش 7 میلیارد دلار برای فروش 24 فروند هواپیمای جت جنگنده رافال و موشک با قطر امضا کرد.
 فرانسوا اولاند رییس جمهوری فرانسه این قرارداد 7 میلیارد و 20 میلیون دلاری (معادل 6 میلیارد و 300 میلیون یورویی) را نشانه توجه قطر به راهبرد منطقه ای پاریس از جمله موضع آن نسبت به برخی کشورهای منطقه خود دانست.

این قرارداد که سومین قرارداد تسلیحاتی شرکت داسو در سال جاری 2015 پس از انعقاد قراردادهایی برای فروش جت های رافال به مصر و هند به شمار می رود، شامل فروش سامانه موشکی ام بی دی ای و آموزش 36 خلبان قطری و 100 کارشناس فنی این کشور توسط ارتش فرانسه می شود.
به گفته مقام های رسمی فرانسه، این قرارداد امضا شده توسط اولاند و شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر شامل ارایه آموزش برای شماری از افسران اطلاعاتی این کشور نیز می شود.
قرار است اولاند پس از دیدار از دوحه برای شرکت در اجلاس روز سه شنبه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در ریاض عازم عربستان شود.
اولاند به منظور نظارت بر انعقاد قرارداد فروش جنگنده های رافال و سامانه موشکی وارد دوحه پایتخت قطر شد.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 عربستان با همکاری اوکراین هواپیما می‌سازد

 

شهرک علوم و تکنولوژی ملک عبدالعزیز که از سوی پادشاه این کشور حمایت می‌شود، در بیانیه‌ای اعلام کرد که توافقنامه‌ای با شرکت اوکراینی آنتونوف برای تولید هواپیماهای E.N.32 به امضای رسانده است.
شرکت آنتونوف نیز در بیانیه‌ای جداگانه اعلام کرد: مدل پیشرفته‌ای از هواپیمای E.N.32 به صورت مشترک طراحی خواهد شد و سپس در عربستان تولید خواهد شد و نقشه‌های ساخت این هواپیما در اختیار ریاض قرار می‌گیرد.
این شرکت اوکراینی در سایت رسمی خود اعلام کرد: این هواپیما قابلیت استفاده در عملیات هلیبرن، جابه‌جایی محموله‌های نظامی و ماموریت‌های شهری را دارد.
طبق بیانیه شهرک ملک عبدالعزیز این توافق‌نامه می‌تواند نیاز عربستان به هواپیماهای باری کوچک در دو بخش نظامی و شهری را برطرف کند.
همچنین با تولید این هواپیماهای جدید، ناوگان هوایی فعلی عربستان در زمینه امداد هوایی، ماموریت‌های نظامی و عملیات امدادرسانی پزشکی به روز خواهد شد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 آمریکا در صدد فروش تسلیحات بسیار پیشرفته به عربستان است

 

باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا در نشست کمپ دیوید در هفته جاری به سران کشورهای شورای همکاری خلیج فارس، فروش سامانه دفاع موشکی پیشرفته را پیشنهاد خواهد داد.
در همین راستا هم اکنون گفت و گوهای محرمانه ای میان مقامات ریاض و واشنگتن جریان دارد و سامانه موشکی محور مذاکرات در کمپ دیوید میان اوباما و سران شورای همکاری خلیج فارس خواهد بود.
این سامانه از عربستان تا قطر و امارات امتداد خواهد یافت و تا کنون واشنگتن نمونه آن را فقط به رژیم صهیونیستی فروخته است.
در میان تسلیحات پیشرفته ای که آمریکا می خواهد به عربستان بفروشد، نام بمب های GBU-28 به چشم می خورد که می توانند به درون پناهگاهها و تاسیسات زیرزمینی نفوذ کرده و آنها را از بین ببرند. واشنگتن در گذشته در سال 2009 نمونه این بمبها را به رژیم صهیونیستی فروخته بود.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خرید 28 فروند هواپیمای جنگنده سوپرهورنت توسط کویت

 

کویت قصد دارد 28 فروند هواپیمای جنگنده پیشرفته اف-18 سوپر هورنت از شرکت هواپیماسازی بوئینگ آمریکا سفارش دهد. 
به گزارش خبرگزاری فرانسه از نیویورک، این سفارش که احتمالا ظرف چند روز آینده به طور رسمی اعلام خواهد شد موفقیتی بزرگ برای شرکت بوئینگ در برابر رقبای اروپایی اش محسوب می شود که تلاش می کردند هواپیمای یوروفایتر را به کشورهای خلیج فارس بفروشند. 
به گفته یک منبع نزدیک به این پرونده، کویت تفاهم نامه ای که در بردارنده تعهد به خرید این جنگنده ها است امضا کرده است و مذاکرات برای نهایی کردن این توافق بین وزارت امور خارجه آمریکا و مقامات کویتی ادامه دارد. 
تاکنون بوئینگ این اطلاعات را تایید یا تکذیب نکرده است. کارولین هاچسون سخنگوی بوئینگ به فرانس پرس گفت دولت آمریکا مسئول همه جزئیات مربوط به فروش هواپیماهای نظامی به کشورهای خارجی است. وی افزود، سفارش خارجی آینده در کنار سفارش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت 12 هواپیمای سوپر هورنت، به شرکت بوئینگ امکان می دهد ساخت این هواپیماها را بدون توقف ادامه دهد. 
شرکت بوئینگ که هواپیمای اف-18 سوپر هورنت را در سنت لوئیس ایالت میسوری تولید می کند اعلام کرده است تولید در این کارخانه را در سال 2017 متوقف خواهد کرد. 

http://www.iribnews.ir/NewsText.aspx?ID=503668

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بر اساس گزارش روزنامه واشینگتن تایمز ، یکی از موارد بسیار مهم مورد مذاکره امروز میان باراک اوباما و سران کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس حاضر در کمپ دیوید، نهایی کردن معاملات سامانه های دفاع موشکی میباشد. در 3 سال گذشته این مذاکرات با روندی آهسته ولی پیوسته در جریان بوده و با اتفاقاتی که در ماه های اخیر در منطقه خاورمیانه به وقوع پیوسته ، سران عرب ، خواهان شتاب دادن به این مذاکرات هستند تا در اسرع وقت به این سیستم ها دست پیدا کرده و توان دفاع هوایی و موشکی خود را در برابر تهدید موشک های بالستیک ایرانی به طور قابل ملاحضه ای افزایش دهند.

کشور امارات متحده عربی ، اولین مشتری خارجی سیستم دفاع موشکی تاد محسوب میشود که تحویل و عملیاتی کردن آن تا پایان سال 2016 ، انجام خواهد گرفت. در 3 سال گذشته قطر و عربستان هم به دنبال خرید سیستم تاد بوده اند و درخواست های خود را مکررا از طریق منابع رسمی و غیر رسمی به اطلاع مقامات آمریکایی رسانده اند و انتظار میرود نتایج آن در این مذاکرات نهایی شود.

همچنین عربستان به دنبال خرید مقادیر قابل توجهی سیستم دفاع هوایی-موشکی PAC-3 میباشد و حتی خبرهایی مبنی بر تحویل  بسیار زود هنگام این سیستم ها در چند هفته گذشته منتشر شده بود.

یکی دیگر از موارد مهم مذاکره ، فروش سیستم ضد موشکی ایجس ( AEGIS ) به کشورهای مذکور میباشد که شواهدی در دست نیست که آیا نوع دریا پایه این سیستم مورد بحث است یا زمین پایه آن.

فروش و تحویل بمب جی بی یو-28 سنگر شکن نیز ، از موارد معاملاتی با عربستان ذکر شده.

 

http://www.washingtontimes.com/news/2015/may/5/obama-weighs-offering-saudi-arabia-weapons-provide/?page=all

 

 

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به گزارش خبرگذاری رویترز ، یکی از مهمترین دستاوردهای به دست آمده  در نشست کمپ دیوید ، تفاهم همه طرف ها برای اجرای طرح دفاع موشکی وسیع و فراگیر در کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس میباشد. این برنامه پاسخی به افزایش توانایی روز افزون ایران در زمینه موشک های بالستیک ، قلمداد میشود.

بر اساس این طرح چندین سال کار پیوسته و قدم به قدم باید انجام گیرد تا شرایط برای فروش سیستم هایی با تکنولوژی حساس فراهم شود و به همراه آن آموزش و تمرین نیروهای نظامی این منطقه برای بهره برداری از این سیستم ها انجام گیرد.

 

یکی از اجزای بسیار مهم این سیستم ، رادار هشدار اولیه میباشد که ساخت آن در کشور قطر و در طی قراردادی در سال 2013 ، پیگیری میشود.

http://www.dsca.mil/major-arms-sales/qatar-anfps-132-block-5-early-warning-radar

http://www.c4defence.com/wp-content/uploads/2014/12/an132blok-530x460.jpg

 

سیستم یکپارچه دفاع موشکی ، توانایی و سرعت واکنش را نسبت به حملات موشکی افزایش میدهد و همچنین احتمال بروز خطا و عکس العمل اشتباه از سوی اجزائ این سیستم ، به واسطه به اشتراک گذاری اطلاعات حساس ، به شدت کاهش میابد.

 

هم اکنون آمریکا  در کشورهای این حوزه ، از 10 سیستم پاتریوت به همراه  یک رادار TPY-2 در قطر ، به منظور محافظت از دارایی ها و نیروهایش استفاده میکند.

از دیگر کارهایی که برای این پروژه باید انجام بگیرد ، ارتقا و به روز رسانی سیستم های خریداری شده پاتریوت در گذشته ، به سطح 3 ( استفاده از موشک های PAC-3 ) و همچنین فروش سیستم تاد به قطر و عربستان میباشد.

 

سیستم های مدیریت جامع و ارتباطات این شبکه هم بر عهده نورثروپ گرومن خواهد بود که به گفته وزیر امور خارجه عربستان شامل پایگاه های زمینی و پایان هایی برای شبکه کردن سیستم میشود و باید در همه کشورهای منطقه ساخته شود.

 

یکی دیگر از موارد مهم مورد مذاکره ، فروش سیستم ایجس به همراه موشک های SM-3 بود که ، ظاهرا با مخالفت شدید مقامات آمریکایی مواجه شده. دلیل طرف آمریکایی این عنوان شده که ، این موشک برای رهگیری در ارتفاعات بالا و محدوده فضا کاربرد دارد و چیزی نیست که کشورهای عربی برای مقابله با تهدید موشک های بالستیک ایران ، به آن احتیاج داشته باشند.

 

به علاوه اینکه بر طبق مقررات فروش و صادرات محصولات نظامی آمریکا ، فروش چنین سیستم هایی بسیار سخت و فقط در موارد نادر انجام میگیرد.

به گفته یکی از تحلیل گران نظامی ، موشک SM-6 گزینه بسیار مناسب تری برای استفاده توسط کشورهای عرب خلیج فارس بر علیه تهدیدات ایران است. او ادامه میدهد ، این سیستم ها به قدری پیچیده هستند که نباید تصور کرد هر روز میتوان آنها را از فروشگاه خرید و به خانه برد و استفاده کرد. کشورهای منطقه باید درک کنند که بهره گیری از چنین سیستم های فوق پیشرفته ای نیازمند سال ها آموزش و بالا بردن سطح تخصص نیروهای رزمی است.

 

http://uk.reuters.com/article/2015/05/15/usa-gulf-missiledefense-idUKL1N0Y605720150515

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

قراداد بزرگ آمریکا با عربستان و رژیم اسرائیل

 

وزارت امور خارجه آمریکا با فروش سلاح‌ به اسرائیل و عربستان سعودی که ارزش آنها بالغ بر میلیاردها دلار می‌شود، موافقت کرده است.
امور خارجه آمریکا گفته است که این کشور قصد دارد هزاران بمب و موشک به اسرائیل بفروشد. همچنین ده هلیکوپتر سی‌هاوک به عربستان فروخته خواهد شد.
وزارت امور خارجه آمریکا، کنگره این کشور را در جریان این قراردادهای تسلیحاتی قرار داده است و کنگره نیز باید در این مورد نظر دهد.
طبق این قرارداد تسلیحاتی، آمریکا سه هزار موشک میان‌برد هوا به هوای هل‌فایر، ۴۱۰۰ بمب گلایدری (سرشی)، ۵۰ بمب سنگرشکن پیشرفته برای اهداف زیرزمینی به اسرائیل می‌فروشد.
ارزش این قرارداد ۱.۸ میلیارد دلار اعلام شده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به گزارش مشرق، «باراک اوباما»، رئیس‌جمهوری آمریکا در مصاحبه‌ای با «جفری گلدبرگ»، روزنامه‌نگار آمریکایی نزدیک به رژیم صهیونیستی گفت که توافق هسته‌ای ایران را میراث دوران ریاست‌جمهوری خود می‌داند. 

رئیس‌جمهور آمریکا در این مصاحبه که روز سه‌شنبه انجام شده اما متن آن پنجشنبه در نشریه «آتلانتیک» به چاپ رسید در پاسخ به سوال «گلدبرگ» مبنی بر اینکه توافق هسته‌ای با ایران به رقابت تسلیحاتی در منطقه منجر می‌شود گفت: «در این باره در رسانه‌ها، بدون منبع صحبت شده است.»

وی در جواب «گلدبرگ» درباره اینکه «ترکی فیصل»، رئیس سابق سازمان اطلاعاتی عربستان سعودی علناً در این باره صحبت کرده گفت: «بله، ایشان در دولت نیستند. نشانه‌ای از جانب سعودی‌ها یا هیچ‌کدام از دیگر اعضای شورای همکاری مبنی بر اینکه آنها قصد راه‌اندازی برنامه هسته‌‌ای خودشان را دارند، وجود نداشته است

رئیس جمهور آمریکا در ادامه در توضیح دلایلش مبنی بر عدم آغاز رقابت تسلیحاتی در منطقه در نتیجه توافق هسته‌ای بر نقش تعهد آمریکا در حفظ امنیت کشورهای عربی در برابر ایران تأکید کرد. وی گفت: «بخشی از دلیل اینکه آنها سراغ برنامه هسته‌ای خودشان نخواهند رفت - با فرض اینکه ما در جلوگیری از ادامه حرکت ایران به سمت سلاح‌های اتمی موفق عمل کنیم - این است که محافظتی که ما به عنوان شریکان آنها فراهم می‌آوریم به مراتب بیشتر از قدرت بازدارندگی است که آنها با توسعه ذخائر هسته‌ای یا تلاش برای رسیدن به ظرفیت گریز هسته‌ای می‌توانند امیدوار به دستیابی آن باشند و آنها این را می‌دانند.»

اوباما در ادامه نگرانی‌ها و «بدبینی‌های» شیخ‌نشین‌های خلیج فارس درباره ایران را «مشروع» دانست و با بیان جزئیاتی از نشست خود با سران کشورهای عضو شورای همکاری در ماه جاری به تلاش‌های دولت تحت امرش برای کاستن از آن نگرانی‌ها اشاره کرد. رئیس دولت آمریکا گفت:«چیزی که در نشست با اعضای شورای همکاری دیدیم، به باور من، بدبینی‌ها و نگرانی‌های مشروع نه تنها درباره خود برنامه هسته‌ای ایران بلکه درباره تبعات کاهش تحریم‌ها بود.»

منبع

ویرایش شده در توسط oldmagina

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 پنتاگون با فروش 10 بالگرد به عربستان موافقت کرد

 

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) با فروش 10 بالگرد از نوع 'ام اچ - 60 ' به ارزش 9/1 میلیارد دلار به عربستان موافقت کرد.
 این اقدام واشنگتن اولین گام در چارچوب طرح چند میلیارد دلاری نوسازی ناوگان شرقی نیروی دریایی عربستان محسوب می شود.
آژانس همکاری امنیتی دفاعی وزارت دفاع آمریکا، اعضای کنگره را در جریان این معامله تسلیحاتی قرار داده است .
عربستان علاوه بر این بالگردها، خواستار خرید دستگاههای رادار ، موشک و تجهیزات نظامی دیگری از آمریکا است.
معامله پیشنهادی توانایی عربستان را در مقابله با سامانه های تسلیحاتی و انجام ماموریت های جانبی مانند امدادرسانی و عملیات جستجو و نجات و مخابرات افزایش می دهد.
شرکت آمریکایی ' IHS Inc ' در گزارشی درباره میزان فروش تسلیحات در جهان در سال 2014 خبر داد که عربستان سعودی با پیشی گرفتن از هند، بیشترین واردات سلاح را داشته است.
بر اساس گزارش منتشر شده یک شرکت آمریکایی فعال در زمینه بازارهای جهانی، عربستان سعودی در سال 2014 رتبه اول جهان در واردات تسلیحات را به خود اختصاص داد.
بر اساس گزارش این شرکت آمریکایی مستقر در ایالت کلرادو، ارقام نشان می دهد میزان واردات تسلیحات عربستان سعودی در سال 2014 با 54 درصد افزایش به مبلغ 6.5 میلیارد دلار رسید در صورتی که هند 5.8 میلیارد دلار سلاح به کشور خود وارد کرده است.
بر اساس گزارش مذکور با توجه به ارقام موجود، میزان خرید تسلیحات توسط عربستان سعودی در سال جاری میلادی به 9.8 میلیارد دلار افزایش خواهد یافت که از منظر جهانی از هر هفت دلار تسلیحات در جهان، یک دلار آن به ریاض اختصاص می یابد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 اسرائیل «گنبد آهنین» را به عربستان پیشنهاد داده است

 

رژیم صهیونیستی پیشنهاد انتقال تکنولوژی گنبد آهنین را به شخصیت‌های عربستانی برای محافظت از عمق استراتژیک منطقه جیزان عربستان در مقابل قبایل یمن، داده است.
گزارش‌های دیپلماتیک غربی به‌نقل از یک منبع بلندپایه و مطلع اعلام کردند که در حاشیه دیدارهایی که مقامات عربی با مسئولان اسرائیلی در سفارت آمریکا در اردن داشتند، مقامات سعودی پیشنهادی را مبنی بر امکان ارتقای سامانه دفاعی و موشکی گنبد آهنین برای عربستان دریافت کرده‌اند.
در همین رابطه رادیو رژیم صهیونیستی گزارش داد که دیداری بین مقامات صهیونیست با نمایندگان کشورهای عربی که روابط دیپلماتیک با اسرائیل ندارند، در پایتخت اردن برگزار شده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نيروي دريايي کويت تمرين نظامي برگزار مي کند

 

دولت کویت اعلام کرد نیروی دریایی این کشور روز سه شنبه تمرین نظامی در آبهای ساحلی کویت در خلیج فارس برگزار خواهد
کرد.
وزارت دفاع کویت با اعلام این خبر افزود ارتش در روزهای 26و27 ماه جاری میلادی در منطقه نظامی دریایی این کشور به مسافت 16،5مایل دریایی واقع در شراق راس الجلیعه نزدیک جزیره قاروه و منطقه دریایی راس الزور و جزیره ام المرادم تمرین دریایی برگزار می کند.
وزارت دفاع این کشور در بیانیه ای تاکید کرده است در مدت برگزاری این تمرین دریایی ورود به این منطقه ممنوع خواهد بود .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

کمپانی لاکهیدمارتین چند روز پیش اعلام کرد ، قراردادی به ارزش 174 میلیون دلار برای ساخت موشک های ATACMS دریافت کرده که بر اساس آن 100 عدد موشک به کشور امارات متحده عربی تحویل خواهد شد.

 

http://www.lockheedmartin.com/content/dam/lockheed/data/mfc/photo/atacms-block-1a-unitary/mfc-atacms-block-1a-unitary-photo-03-h.jpg

http://www.lockheedmartin.com/content/dam/lockheed/data/mfc/photo/atacms-block-1a-unitary/mfc-atacms-block-1a-unitary-photo-02-h.jpg

 

کشور امارات در سال گذشته نیز تعداد 100 عدد از این موشک تاکتیکی را دریافت کرده بود.

 

برد این موشک 300 کیلومتر است و در دو نوع سرجنگی یکپارچه و خوشه ای به امارات تحویل خواهد شد.

 

http://www.defenseindustrydaily.com/uae-orders-752m-worth-of-himars-launchers-rockets-02659/

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://www.janes.com/article/51445/uae-to-get-more-atacms-tactical-ballistic-missiles

ویرایش شده در توسط naserr
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

آمریکا با فروش ۱۶۰۰ بمب هوشمند به امارات موافقت کرد

 

آژانس همکاری های دفاعی آمریکا از موافقت وزارت امور خارجه این کشور با فروش ۱۶۰۰ بمب هوشمند یا هدایت شونده به امارات متحده عربی خبر داد.
 تهیه کاران اصلی این قرارداد شرکت های بوئینگ و ریتون هستند و بمب ها با همه تجهیزات و لوازم جانبی به امارات تحویل داده خواهند شد.
ارزش تقریبی این قرارداد ۱۳۰ میلیون دلار براورد می شود و گفته می شود که بمب ها برای مقابله با تهدید حوثی های یمن و همینطور داعش مود استفاده قرار بگیرد.
امارات متحده عربی یکی از ده کشور مشارکت کننده در تجاوز هوایی به یمن است.
پیشتر «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا، در اجلاس کمپ دیوید که در تاریخ ۱۴ ام ماه میلادی می برگزار شد بر همکاری واشنگتن به منظور ارتقاء سیستم دفاع موشک های بالستیک کشورهای عرب حوزه خلیج فارس تاکید کرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

آمریکا با فروش ۱۶۰۰ بمب هوشمند به امارات موافقت کرد

 

آژانس همکاری های دفاعی آمریکا از موافقت وزارت امور خارجه این کشور با فروش ۱۶۰۰ بمب هوشمند یا هدایت شونده به امارات متحده عربی خبر داد.
 تهیه کاران اصلی این قرارداد شرکت های بوئینگ و ریتون هستند و بمب ها با همه تجهیزات و لوازم جانبی به امارات تحویل داده خواهند شد.
ارزش تقریبی این قرارداد ۱۳۰ میلیون دلار براورد می شود و گفته می شود که بمب ها برای مقابله با تهدید حوثی های یمن و همینطور داعش مود استفاده قرار بگیرد.
امارات متحده عربی یکی از ده کشور مشارکت کننده در تجاوز هوایی به یمن است.
پیشتر «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا، در اجلاس کمپ دیوید که در تاریخ ۱۴ ام ماه میلادی می برگزار شد بر همکاری واشنگتن به منظور ارتقاء سیستم دفاع موشک های بالستیک کشورهای عرب حوزه خلیج فارس تاکید کرد.

فهرست دقیقش اینه :

 

500 عدد بمب ( GBU-31B/B(V)1 ( MK-84/BLU-117 . یعنی کیت  JDAM با بمبی به وزن 925 کیلوگرم با کاربری عمومی.

 

500 عدد بمب ( GBU-31B/B(V)3 ( BLU-109 . یعنی کیت JDAM با بمبی به وزن 874 کیلوگرم  از نوع بانکرباستر.

 

600 عدد بمب ( GBU-12 ( MK-82/BLU-111 . یعنی کیت PAVEWAY II با هدایت لیزری با بمبی به وزن 230 کیلوگرم با کاربرد عمومی.

 

http://www.dsca.mil/major-arms-sales/united-arab-emirates-uae-guided-bomb-units-gbu-31s-and-gbu-12s

 

خوب پس معلوم میشه JDAM های بنداز و فرار کن رو ( که اتفاقا سنگین ترین و مخرب ترین نوعش رو هم خریدن ) برای جاهایی با آسمان نا امن و پرخطر استفاده خواهند کرد و انواع لیزری رو که وقت و دقت لازم دارن ، برای جاهای بی خطر.  پیدا کنید پرتقال فروش را !!!!

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط MR9
      آیین معارفه فرمانده جدید سپاه قدس 
       

       
      آیین معارفه فرمانده نیروی قدس سپاه برگزار شد
       
       
      پی نوشت :
       
      1- تاپیک جدید اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران با مراسم معارفه فرمانده جدید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
      2- لینک تاپیک نخست در بند ذیل
      2- اخبار دفاعی جمهوری اسلامی ایران I
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.