Lich

معرفی سلاح های انفرادی

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

با سلام؛

دوستان در این تاپیک هر بار به معرفی سلاح های انفرادی موجود می کنیم.

سلاح خیبر


تصویر

سلاح خیبر ساخت صنایع دفاعی ایران در سال 1380 طراحی و در سال 1381 به مرحله تولید رسید این سلاح به : سلاح ملی اقتدار ملی معروف شده است .
این اسلحه سلاح اتوماتیک تهاجمی سبک و بولپاپ با کالیبر 5/56 که با فشار غیر مستقیم گاز باروت مسلح می شود . این سلاح دارای برگه ناظم آتش چهار زمانه است شامل:
ضامن ، تک تیر ، سه تیر و رگبار می باشد .
• این سلاح دارای دو نوع دستگاه نشانه
روی است که روی دستگیره حمل قرار دارد .
• از دسته حمل این اسلحه می توان برای نصب دوربین و دوربین دید در شب به منظور
بالا بردن دقت آتش استفاده نمود .
• هنگامی که از سلاح با دوربین استفتده می شود می توان از دو پایه آن استفاده
کرده و به عنوان اسلحه تک تیر انداز استفاده نمود .
• لوله این سلاح مثل ام 16 قابل تعويض می باشد .
• این سلاح عقب نشینی کم ، دقت بالا ، وزن کم و درجه اطمینان بالا دارد .
• ساختار اسلحه به شکلی است که باز و بسته کردن آن به راحتی انجام می شود و تعمیر و نگه داری را راحت می کند .
• سر نیزه و دو پایه نیز بر روی اسلحه قابل نصب است .

مشخصات فنی:

کالیبر : 56/5 میلیمتر
مکانیزم مسلح شدن : گاز غیر مستقیم
نوع خشاب : 20 و 30 تیری
عمل چفت شدن : چرخشی(مثل کلاش) با قفل کامل
طول سلاح با :
لوله بلند :780 mm
لوله متوسط : 730 mm
لوله کوتاه : 680 mm
عداد خان : 6 عدد راستگرد
سرعت دهانه : 900-950 متر بر ثانیه
برد نهایی : 2500 متر
برد موثر با لوله بلند : 450 متر
نواخت تیر عملی : 120 تا 180 تیر در دقیقه
نواخت تیر علمی : 800 تا 850 تیر در دقیقه
وزن با لوله بلند و خشاب 30 تیری خالی : 700/3 کیلوگرم


سلاح انفرادی و هجومی STEYR AUG اشتاير

ارتش اتريش از سال ۱۹۶۰بدنبال سلاحي بود تا آن را جانشين سلا فال بلژيكي مورد استفاده ي خود كند.كار طراحي و ساخت سلاح مذكور به كار خانه ي اشتاير سپرده شد چرا كه تا آن زمان ۳تن از طراحان سر شناس سلاح كشور اتريش يعني هرست وسپ و كارل واگنر و كارل موسر در اين كارخانه مشغول بودند.
سلاح مورد نظر در سال ۱۹۷۷ طراحي وساخته شد و با نام STG.77 به ارتش اتريش تحويل داده شد. و توليد انبوه ان در سال ۱۹۷۸ آغاز شد.هنوز يك ماه از توليد اين اسلحه نگذشته بود كه صدها هزار قبضه ازآن توسط كشور هاي استراليا ...عمان...عربستان...زلاندنو... ايرلند...مالزي و همين طور گارد ساحلي امريكا پيش خريد شد.



تصویر

همانطور كه در تصوير بالا ميبينيد اين سلاح مدل هاو كاليبرهاي مختلفي دارد..

مشخصات فني:

بدنه ي اين سلاح تماما از جنس آلومينيوم تزريقي ساخته شده و با نوارهاي فولادي تقويت شده. عملكرد گلنگدن اين سلاح چرخشي و بسته AUG به واسطه ي نيروي گاز باروت صورت ميگيرد. پيستون گاز اين سلاح از نوع كورس كوتاه است. حفاظ ماشه آنقدر بزرگ هست كه ميتوان تمام انگشتان دست را در آن قرار داد.. همچنين برگه ي ناظم آتش به صورت صليبي و ۳ نوع ضامن..تك تير...رگبار ميباشد...

البته اگر ماشه را تا نصف كورس فشار دهيد به صورت تك تير و اگر تمام ماشه را به عقب بكشيد به صورت رگبار خواهد بود. و همينطور دكمه ي آزاد كننده ي خشاب در پشت خشاب و در پايين قنداق قرار دارد.كه در تصوير بالا يك مورد را مشاهده ميكنيد.

كاليبر:۵.۵۶ يا ۹ ميليمتر لوگر در مدل SMG

مكانيزم مسلح شدن: فشار غير مستقيم گاز باروت.

نوع گلنگدن: چرخشي

نواخت تير:۶۵۰ تير در دقيقه

برد مفيد: ۴۵۰-۵۰۰ متر

وزن: ۳.۸ كيلوگرم

تصويري از سلاح اشتاير با قابليت نصب راكت انداز ام ۲۰۳ :

و با قابليت نصب دوربين ۱.۵ X بر روي سلاح:

(البته فشار گاز باروت به صورت كم فشار و فشار متوسط براي انداختن تير و پر فشار براي پرتاب نارنجك تفنگي آن است.)

ونماي برش خورده ي سلاح و مشخصات آن:

تصویر

و قطعات جدا شده ي سلاح:


تصویر

تا پست های بعد خداحافظ!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تاپیک بسیار جالبی است و لطفا ادامه آن فراموش نشود. icon_biggrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام؛

امروز به بررسی چند سلاح می پردازیم!

M-16 - قسمت اول

[align=center]تصویر[/align]

سلاح هجومي M16 سلاحيست كه حتي در جنگ ويتنام هم به كار رفته در مدل M16A1 با خشابهاي ۲۰ تيري در دستان سربازان آمريكايي براي جنگيدن با سربازان ويتنام قرار گرفت البته به دليل اينكه كلاشنيكفي كه ويتنامي ها ازش استفاده ميكردند به علت داشتن خشاب ۳۰ تير يه برتري خاصي نسبت به سلاح امريكايي ها داشت و اين مدل هم اكنون در واحدهاي مختلف پليس در اسوات و حتي پليس فدرال امريكا قرار دارد مدل بعدي اين سلاح با نام M16A2 جايگزين اسلحه هاي مدل M16A1 قرار گرفت و اين سلاح ها بنا به دلايلي و ضعفهايي جاي خودشان را به مدل هاي بالاتر يعني M16A3 دادند در حال حاضر اين مدل ها در ارتش امريكا در دستان تفنگدارن امريكايي قرار دارد البته مشتريهاي زيادي داره اين سلاح از جمله كشورهاي هلند.اتريش .اسرائيل.مالزي.هند.و اكثر كشورهاي عضو پيمان ناتو از مشتريهاي محكم اين اسلحه هستند.البته در ايران سلاح ام ۱۶ وجود داره ولي ام ۱۶ ساخت چين كه در دستان نيروهاي ويژه ي نيروي دريايي سپاه قرار داره(البته اون طور كه من شنيدم).

اينم عكس M16A1 مدل اول اين سلاح در جنگ ويتنام:

[align=center]تصویر[/align]

و مدل دوم اين سلاح M16A2 عكسشو در زير اين متن ميبينيد:

[align=center]تصویر[/align]

خوب اينم از تصاوير مدل هاي مختلف اين اسلحه...نوبت ميرسه به تصاوير قابل استفاده ي اين سلاح:اين تصوير مربوط به سرباز امريكايي در دوره ي حضورشون در جنگ ويتنامه با اسلحه ي مدل اول:
[align=center]
تصویر[/align]

مقایسه M-16 و G-3


[align=center]تصویر[/align]

میخوام از مقایسه ی دو سلاح ام ۱۶(سلاح سازمانی ارتش امریکا) و ژ۳ (ارتش ایران) براتون توضیح بدم.

هر دو سلاح به هر حال میکشند ولی سلاح ژ۳ کشنده تره به عبارت دیگه سلاح ژ ۳ درد کشندگیش بیشتره اگه کشندگی هر دو رو بزاریم کنار میمونه این مزیتها و معایب:

۱- فاصله ی شکاف درجه ی عقب سلاح ژ ۳ تا مگسک نشانه روی جلوی سلاح زیاده این باعث میشه که دقت در هدف و احتمال برخورد دقیق به هدف کم باشه ولی در ام ۱۶ یک روزنه ی دید در بالا و عقب دستگیره ی حمل سلاح قرار داره و فاصلش تا مگسک جلوی سلاح کمه به عبارتی این باعث میشه هدف گیری دقیق تر باشه و احتمال برخورد تیر به هدف زیاد باشه.

۲- وزن سلاح ژ۳ زیاده این باعث میشه که سرباز بعد از مدتی حمل سلاح خسته بشه یا با سلاح ژ ۳ خوب کار نکنه و وزن سلاح ژ ۳ تا ۷ کیلو و وزن سلاح ام ۱۶ تا ۴ کیلو تخمین زده شده.

۳- برگه ی ناظم آتش در سلاح ژ ۳ به سه صورت رگبار - ضامن - تک تیر ولی در ام ۱۶ ضامن - تک تیر و سه تیر هست(مزیت سه تیر یکیش اینه که با یک بار ماشه کشیدن سه تیر شلیک میشه و اگه تیر اول به هدف برخورد نکرد دو تیر بعدی به هدف برخورد میکنن و هر سلاحی که مزیت شلیک سه تیر رو داشته باشه جز سلاحهای خوب و با کیفیت به حساب میان.

۴- سلاح ژ ۳ قدر اتش زیادی داره این به خاطر مقدار باروت مورد استفاده در مهماته...و این برد سلاح رو بیشتر میکنه ولی در ام ۱۶ چنین چیزی نیست..

۵- لگد سلاح: در ژ۳ لگد سلاح زیاده این باعث میشه هدف گیری سخت بشه ولی در ام ۱۶ چنین چیزی نیست و سرباز با اطمینان بهتر تیر اندازی میکنه.

(در جواب به جناب اقای حمید باید بگم که البته چنین چیزی در کل صحتی نداره اما فاصله شکاف درجه عقب تا مگسک جلو به دلیل تنگ تر شدن روزنه دید نشانه گیری سخت تر میشه).

[align=center]تصویر[/align]

تا پست های آینده خداحافظ icon_biggrin

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ام-16 سلاح فوق العاده ای هست و با توجه به امکاناتش آنرا به عنوان سلاح سازمانی ارتش و سپاه استفاده کنیم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
شنيدم ارتش به دنبال يه سلاح قوي و خوب براي جاگزيني ژ3 مي‌گرده كه مشكلاتي هم در اين زمينه براي ارتش پيش اومده شنيده‌هاي خودم حاكي از اونه كه قراره يه سلاحي مانند XM8 جانشين ژ3 بشه اما به علت مشكلات فراوان هر ساله اين اقدام به تاخير ميفته

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ببخشيد يه چيز رو يادم رفت بگم

ايران سلاح ام ۱۶ وجود داره ولي ام ۱۶ ساخت چين كه در دستان نيروهاي ويژه ي نيروي دريايي سپاه قرار داره


چند سال قبل ابتدا قرار بر اين بود كه ايران از چين M16 خريداري كنه ولي اين قرار داد به علت وزن زياد و كيفيت پايين اسلحه فسخ شد و ايران با كمك مهندسين داخلي و تعدادي از دانشگاه‌ها و با استفاده از چند اسلحه‌ي M16 خريداري شده از آمريكا ( بازار سياه ) اقدام به مهندسي معكوس و توليد اين سلاح در داخل كرد كه طبق شنيده‌هاي من وزن اين سلاح نسبت به نمونه‌ي آمريكايي سبك‌تر هست ( به خاطر استفاده از آليازژهاي خاص در سلاح ساخت ايران ) اگه اشتباه نكنم وزنش حدود 3 كيلو هست و در مورد حالت‌هاي شليك هم 4 حالت داره ، يعني ضامن ، تك تير ، سه تير و رگبار و در مورد اينكه توسط چه ارگاني استفاده مي‌شه ، اين سلاح در نيرو مخصوص سپاه ( زميني و دريايي ) مورد استفاده قرار مي‌گيره و قراره طي چند سال آينده به عنوان سلاح سازماني سپاه معرفي بشه .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
در اینکه سلاح ام16 فوق العاده است هیچ شکی نیست ولی در مورد مقایسه آن با کلاشنیکف باید بگم که فقط به صرف دقت بالاتر و داشتن حالت شلیک سه تیر نمیتوان به بهتر بودن ام16 رای داد کلاشنیکف با تولید بیش از 90 میلیون قبضه بیشترین سلاح تهاجمی جهان است که با توجه به طراحی ساده و قابل اطمینانش در هر شرایط آب و هوایی اعم از رطوبت بالا و گرد و خاک زیاد به خوبی جواب خود را پس داد در حالی رقیب امریکاییش در ویتنام برای کابرانش مشکلات فراوانی بوجود آورد قیمت تمام شده کمتر و سهولت کار و باز و بست و همچنین بازده ای بالا تر در تمام شرایط آب و هوایی از مزایای کلاش است البته همان طور که قبلا هم گفتم دقت ام16 را ندارد به نظردوستان کدامیک بیشتر به درد ارتش و سپاه میخورد؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بله در مزایای کلاش هیچ شکی نیست کلاش برای یک ارتش حرفه ای مناسب نیست. درباره هزینه ساخت هم تحقیقات زیادی کردم و در نهایت موفق به کشف هزینه واقعی تولید این سلاح شدم که فقط در حدود 600 دلار میباشد. این در حالیست که قیمت فروش آن 2800 دلار است! در مقابل هزینه ساخت کلاش در حدود 300 دلار است که خوب با هزینه دو برابر ارزشش را دارد که ام-16 تولید کنیم چون در جنگهای امروزی دقت بسیار مهم است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
درسته منظور من هم از اینکه این مطالب را در مورد مزایا و معایب این در و سلاح گفتم و سوال آخر را مطرح کردم این بود که به این نتیجه برسیم که ما نیاز به سلاحی داریم که مزایای هر دو را با هم داشته باشد یعنی با قیمت مناسب تولید شود,برد ودقت کافی داشته باشد,به عوامل محیطی مثل رطوبت و گرد و خاک خیلی حساس نباشد ,تعمیر و نگهداریش ساده باشد,قابل اطمینان باشدو ......... پس صرفا خرید و یا مونتاژ سلاحهای غربی یا شرقی نیاز کامل ما را برطرف نمیکند و باید به طراحی سلاحهای داخلی که مطابق نیاز خودمان شکل گرفته شده باشد روی بیاوریم در این با اطلاعی از عمل کرد سلاح خیبر ندارم ولی امیدوارم که این روند ادامه داشته باشد تا در نهایت منجر به طراحی و تولید سلاحی با جمیع جهات شود

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بله با نظر شما موافق هستم. ما باید سلاحی مناسب با شرایط و جغرافیای کشور خود طراحی و تولید کنیم.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان؛ شرمنده من مدتی بخاطر امتحانات نبودم ولی بزودی آپدیت می کنیم انشالله!... هرچند که دوستان ماشالله بیکار نبودند! icon_frown

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.