karkas

آشنایی با دو تانک و یک نفربر آمریکا در جنگ جهانی دوم

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

M4 Sherman

M4 Sherman نام یکی از قدرتمند ترین تانک های جنگ جهانی دوم بود که توسط نیروی زمینی آمریکا مورد استفاده قرار می گرفت . این تانک که برای متحدین آمریکا طراحی شده بود میزان تولید ان به 50 هزار دستگاه رسید . هدف اصلی برای طراحی و تولید چنین تانکی مقابله با سربازان و همینطور طراحی برای عبور در شهر بود . در واقع این تانک از نمونه تانک هایی نبود که برای عملیات در جبهه های جنگ تجهیز شده باشد در واقع یکی از ضعف های اصلی این تانک ، اسیب پذیری آن نسبت به سلاحهای ضد زره بود و به همین دلیل این تانک از خطوط تولید حذف شد . این تانک در جنگ جهانی دوم توسط سه کشور مورد استفاده قرار می گرفت یعنی ایالات متحده آمریکا ، آلمان و انگلستان . شایان ذکر است که این تانک در بیش از 9 جنگ یعنی : جنگ جهانی دوم ، جنگ کره ، جنگ اسرائیل و عرب ، جنگ های داخلی یونان ، جنگ هند و پاکستان در سال 1965 ، یام کیپور در سال 1978 و ... .
کشور سازنده : ایالات متحده آمریکا
سال طراحی : 1940
سال تولید : 1942
سال بازنشستگی : 1955
وزن : 30.3 تن
طول : 5.84 m
عرض : 2.62 m
ارتفاع : 2.74 m
سرنشینان : 5 نفر
سلاح ها : توپ 75 م م ، کالیبر 91 mm
اسب بخار : 400 hp
قدرت/سنگینی : 14 hp
برد ( نیروی حرکت ) : 200 کیلومتر بدون سوختگیری
سرعت : 38 کیلومتر در ساعت

تصویر
تصویر
تصویر

T27

T27 نام یکی از نفربر های ایالات متحده آمریکا است که در سال 1944 توسط شرکت Studebaker Corporation برای نیرو های مسلح آمریکا طراحی شد . این نفربر یک نفربر 8 چرخ است که قادر است بیش از 4 نفر را حمل کند . همچنین این نفربر به کالیبر های 37mm هم قابل تجهیز بود . این نفربر بعد از آمدن نفربر پیشرفته تر البته از نسل همین نفربر ها ، بازنشسته شد . نفربری که جایگزین T27 شد نفربر پر قدرت M38 بود . اگرچه این نفربر یک نفربر 6 چرخ بود ولی هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ تجهیزات بسیار پیشرفته تر از نفربر T27 بود . این نفربر هم همزمان با نفربر T27 تولید و طراحی شد . کمپانی Chevrolet که سازنده اصلی این نفربر بود این نفربر را به منظور جاگزین کردن آن به جای تی27 طراحی کرده بود . این نفربر قابلیت داشت بیش از 5 نفر را حمل کرده و همینطور به یک کالیبر 37 م م هم قابل تجهیز بود . همچنین این نفربر قابلیت داشت 483 km را بدون سوختگیری و همینطور با سرعتی معادل 97 کیلومتر در ساعت را طی کند .
کشور سازنده : ایالات متحده
وزن : 6.9 تن
طول : 5.11 m
عرض : 2.44 m
ارتفاع : 1.98 m
سرنشینان : 5 نفر
اسب بخار : 148/110 hp
تعداد چرخ ها : 6
برد : 483 km بدون سوختگیری
سرعت : 97 کیلومتر در ساعت
سلاح اصلی : کالیبر 37 mm

تصویر

M6 heavy tank

M6 نام یکی از تانک های سنگین ایالات متحده آمریکا بود که در طی جنگ جهانی دوم طراحی و ساخته شد که البته هیچ وقت در هیچ حمله ای حضور نداشت . این تانک به چند نمونه مختلف تقسیم می شه که می توان : T1 / ، T1E1 ، T1E2 / M6 ، T1E3 / M6A1 ، T1E4 را نام برد . این تانک در سال 1940 به مرحله تولید رسید و می توان گفت این تانک یکی از تانک های واقعا پیشرفته در زمان خودش بوده چراکه قادر بوده به سلاح ها و کالیبر های زیادی تجهیز بشه . این تانک قادر بود به کالیبر های 83 م م ، 44 م م ، 70 م م و همچنین 76 میلیومتری تجهیز شود . نمونه پنجم این تانک سنگین یعنی M6A2E1 قادر بود که به توپ 105 میلیمتری نیز تجهیز بشه . البته این تانک علاوه بر اینکه قادر بود بیش از 6 نفر رو حمل کنه و همینطور بسیار مخرب بود ولی چند اشکال عمده و اساسی داشت . هزینه های نگهداری و همینطور هزینه ساخت و یا تولید این تانک بسیار بالا بود و همچنین این تانک از سرعت بالایی برخوردار نبود . در عوض تانک هایی مثل پنتر که در اختیار نیروی زمینی آلمان نازی بود قدرت تخریب بهتر و همینطور هزینه کمتر و همچنین سرعت بالایی داشتند که این مسئله اصلا از لحاظ اقتصادی به نفع ایالات متحده آمریکا نبود .
کشور سازنده : ایالات متحده آمریکا
وزن : 57.4 تن
طول : 8.43 m
عرض : 3.12 m
ارتفاع : 3.23 m
سرنشینان : 6 نفر
سلاح های اصلی :
کالیبر م م ، 44 م م ، 70 م م .
میزان مخزن سوخت : 29.88 لیتر
9 سیلندر
اسب بخار : 825 hp
قدرت/سنگینی : 15.7 hp
سوخت ماشینی : 1,810 لیتر
برد : 160 km بدون سوختگیری
سرعت : 35 km

تصویر
تصویر
تصویر
تصویر
تصویر

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جالب بود. تانک شرمن با میزان تولید بسیار زیاد و پمپاژ وحشتناک این تانک به غرب اروپا بزرگترین مشکل ساز ورماخت شده بود! این تانک با وجود ضعفهای بسیاری که در برابر تانکهای قدیمیتر پانزر4 داشت به علت برتری عددی خطوط دفاعی آلمانها را شکافته و به پیش میرفت. در کل تانک خوبی بود ولی هرگز در سطح تانکهای آلمانی و روسی قرار نداشت.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دستت درد نکنه. جالب بود.المانها برای مقابله با این تعداد تانک امریکایی و روسی دست به ساخت راکتهای ضد تانک پنزرفاست زدند که هم فوق العاده کارامد بود و هم هزینه ساخت پایین داشت و طریقه ی ساخت ان نیز راحت بود. به طوری میشد ان را در هر تولیدی در سطح شهر تولید کرد.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.