به نام خدا
در چند روز اخیر متاسفانه قالب سایت به طور کلی به هم خورده. دلیلش هم این هست که فایلهای css لازم برای سایت حذف یا جایگزین شدن. به دلیل اینکه ما دیگه دسترسی به اون فایلها نداریم و دسترسی به سرور هم نداریم، ناچاریم این قالبها رو خودمون مجددا و به صورت دستی روی سایت اعمال کنیم.
مراحل رفع مشکل قالب سایت:
۱- نصب افزونه stylus
برای نصب این افزونه برای کروم به سایت https://chromewebstore.google.com و برای فایرفاکس به سایت https://addons.mozilla.org مراجعه کنید (اگر به هر دلیلی نتونستید نصب کنید یه راه هم برای اینکه بدون نصب این افزونه قالب رو درست کنید پایینتر قرار میدم)
۲- روی لوگوی استایلوس توی مرورگر بزنید (اون بالا پیش نوار آدرس، لوگوی خودش یا همون بالا توی بخش addons). حالا مطابق شکل زیر manage رو انتخاب کنید.
۳- اون کنار یک آیکون + هست روی اون بزنید.
۴- حالا باید کد قالبها رو بیاریم. از یکی از لینکهای زیر کد قالبها رو باید کپی کنید:
از cdn که قرار دادم: https://cdn.jsdelivr.net/gh/Eshqali/Mil/all_css.css وقتی روی این لینک بزنید هر چی کد توی صفحه هست باید کپی کنید. میتونید با زدن ctrl +s اینو به صورت فایل هم ذخیره کنید و بعد فایل رو باز کنید و کپی کنید
یا از این لینک: https://github.com/Eshqali/Mil/blob/main/all_css.css کدی که داخل کادر هست رو کپی کنید.
۵- برگردید به استایلوس. مطابق شکل از بالا سمت راست جایی که نوشته everything رو به url تغییر بدید (این مرحله برای این هست که کدهای قالب فقط روی سایت میلیتای اعمال بشن. اگر براتون مهم نیست میتونید این مرحله رو بیخیال بشید).
در بخش مقابل url آدرس سایت رو کپی کنید (دستی وارد نکنید دقیقا از صفحه اصلی فوروم کپی کنید).
۶- توی کادر بزرگ پایین کد قالبی که داشتید رو اینجا پیست کنید.
۷- برای این کد قالب میتونید اسم هم بذارید. هر اسمی دوست داشتید وارد کنید.
۸- حالا روی save کلیک کنید. دقت کنید تیک enabled زده شده باشه.
تمومه! الان باید بتونید سایت رو به شکل درستش ببینید.
برای موبایل هم روند کار به همین شکل هست ولی ممکنه یه مقدار ظاهر استایلوس متفاوت باشه اما روند دقیقا به همین صورت هست.
کل این پست رو به صورت تصویر هم قرار میدم برای کسایی که نمیتونن قالب رو ببینن. این عکس رو بگیرن و از روی عکس مراحل رو انجام بدن:
دانلود کل پست به صورت عکس