EshqAli

VIP
  • تعداد محتوا

    464
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

  • Days Won

    4

EshqAli آخرین امتیاز شما در روز 6 آبان 1399

EshqAli شما بیشتری مطالب مورد علاقه کاربران را دارید!

اعتبار در انجمن

2,507 نشان شجاعت

درباره EshqAli

  • رتبه حساب کاربری
    استوار دوم

Profile Information

  • Gender
    Male

آخرین بازدید کنندگان پروفایل

3,200 نمایش های پروفایل
  1. اتفاقا دیشب به پارادایم رسانه‌ای (که همه غربی‌ست) و نظم تحمیل شده از این پارادایم بر فکر مردم، فکر می‌کردم (ببخشید که پیچیده شد!). به مغالطات و تفکرات غلطی که رسانه‌ها با تکرار زیاد در مغز انسان‌ها فرو می‌کنن فکر کردم. اینکه مردم بدون هیچ فکری این مغالطات رو تکرار می‌کنن. و بعد چیز دیگه‌ای به ذهنم رسید: ساختار سیاسی آمریکا در ذهن مردم خودش و اکثریت مردم جهان بی‌عیب هست و کسی به خود این ساختار نقدی نداره! اگر نقدی هست به خود ساختار نیست و به افراد و ... است. داشتم به این فکر می‌کردم که آیا این هم القا شده توسط رسانه‌هاست؟ آیا این پارادایم قابل شکستنه؟ آیا این از نوع مغالطاتی هست که تفکرات مردم رو بین یک تعداد وقایعِ محدود، محصور می‌کنن و ذهن تقریبا همه مردم نمی‌تونه خارج از اون محدوده فکری چیزی رو تصور کنه؟ این مسئله در مورد علم رسانه و پارادیام فکری رسانه‌ای هست که واقعا باید مورد موشکافی قرار بگیره.
  2. آمریکا کشور مایه‌دارهاست. اونا حاکمند و بیشترین درآمد رو دارن. سهم بیشتری هم از مالیات دارن (نه به تناسب البته). بقیه آمریکایی‌ها ریزه‌خوار و خوشه‌چین اون‌ها هستن. چون مبالغ درآمدی یک درصدی‌ها خیلی بالاست، خرده‌ش هم مبلغ بالایی می‌شه.
  3. در این خبر دو نکته می‌بینم که فکر می‌کنم جدید هستن (دوستان حتما نظر بدن): ۱- قابلیت مانور در خارج از جو برای موشک هایپرسونیک ۲- ضدراداری بودن این موشک به امید رونمایی از موشک قاره‌پیما با این قابلیت‌ها.
  4. یک چیزی در مورد داستان کمک ما به روسیه در اوکراین هست: اینکه ممکنه کل این داستان تهدید باشه برای اینکه ایران هیچ کمکی به روسیه نکنه و اینطور عقب‌نشینی و شکست روس‌ها بدون تعداد زیادی پهپاد از ایران راحت‌تر هست. نمی‌دونم اگر پیش‌تر می‌رفتیم واقعا اتفاقی می‌افتاد یا نه ولی فعلا تهدیدها کار خودشونو کردن و مدتیه که خبری از تسلیحات ایرانی در اوکران نیست؟ فکر می‌کنید بین این مسئله و عقب‌نشینی روس‌ها ارتباطی هست؟؟؟
  5. نقل قول از کنال تلگرامی:
  6. تایید نشده: حساب یک فعال خبری در توییتر مطرح کرد: مریم علوی از اعضای مرکزی سازمان منافقین به هلاکت رسید. منبع: https://twitter.com/samanmahoor/status/1589374813759733761
  7. تصاویر باکیفیت تر از پرتاب ماهواره بر قائم 100: یک توییت جالب (در مورد اکانت و صحت مطلب، اطلاعی ندارم): و نظر یکی از کاربران توییتر درباره این موشک (رشتو):
  8. اینکه به ایران توی فضای رسانه ای آمریکا حمله شد و اینکه حاج قاسم شهید شد اون هم بعد از اغتشاشات 98 و اینکه الان ایران در فضای رسانه ای دنیا داره به عنوان حکومتی سرکوب گر که در مقابل آزادی مردمش ایستاده، معرفی می شه می تونه نشون دهنده خطر احتمالی از طرف دشمنان باشه. باید برای هر چیزی در هر لحظه آماده بود به خصوص اگر رئیس جمهور بعدی آمریکا تندر باشه. دنیا در حال تغییره و این ها خیلی تلاش خواهند کرد که به ایران زخم بزنن تا از دنیای جدید سهمی نداشته باشه.
  9. تحلیلی در توییتر دیدم که حاوی نکات جالبی درباره تقابلات بین روسیه و اروپا بود؛ هر چند که در چند جا تحلیل، فضایی می‌شه: منبع: https://twitter.com/IrclockM/status/1575237500364156929
  10. اما بر اساس ویدئوهای موجود چه اتفاقی در اشنویه افتاد؟ گزارش ها نشون می داد که شهر در حال تصرف شدن هست و نیروهای انتظامی در حال عقب نشینی از شهر هستند. به کلانتری و پایگاه بسیج و پایگاه سپاه و فرمانداری حمله شد (گفته شده سه پایگاه بسیج). بخشی از اخبار رسیده رو که به درد ا می خورن نقل قول می کنم:
  11. این تصویر چند وقت پیش منتشر شده و گفته شده از یکی از فرودگاه‌های ایرانه
  12. چرا ایران پاسخی بازدارنده به حملات مستقیم تروریستی صورت گرفته از طرف رژیم صهیونیستی نمی‌ده؟ آیا ایران اراده‌ای برای پاسخ نداره؟ قطعا این اراده هست. آیا ایران ابزار پاسخ دادن رو داره؟ به نظر من بله. آیا پاسخ‌ها بازدارنده نبودن؟ جواب به این سوال کمی پیچیده است. شاید بهتر باشه بازدارندگی رو با توجه به درگیری‌های فعلی تفسیر نکنیم و چیز دیگه‌ای رو بهش اضافه کنیم: هدف اصلی از درگیری‌ها! سوال اولیه اینه: آیا ایران می‌تونه کاری کنه که برای ر.ص ادامه این نوع تحرکات و اقدامات صرفه نداشته باشه؟ جواب این سوال این هست که بستگی داره که هدف ایران و ر.ص از درگیری چی هست؟ اگر جلوگیری از رشد یک بعد از قدرت (مثل هسته‌ای) باشه بله ممکنه. اما اگر هدف اصلی روی موجودیت ر.ص باشه فکر نکنم بشه! چون در هر صورت ادامه اقدامات برای ر.ص صرفه داره و بلکه واجبه! در واقع بازدارندگی یعنی اینکه جلوی حریفی رو بگیریم که حاضره هزینه‌ای برابر هدف اصلی ما از حرکت اولیه بده. ر.ص داره با توجه به قدرت خودش که در دو حوزه اطلاعات و عملیات هوایی هست مانور می‌ده و شاید انجام کارهای متوازن از سمت ما نه که اشتباه بلکه کامل نباشه (واقعا مطمئن نیستم دقیقا کدومه!‌ ولی فکر می‌کنم در صورتی که موجودیت ر.ص در حال تهدید شدن باشه نباید اقدامات برابر از سمت ما بازدارنده باشه). طرف مقابل داره چی کار می‌کنه؟ از مواضع قدرت خودش استفاده می‌کنه و به نقاطی که برای ما نقاط قوت هست حمله می‌کنه. پس شاید بهتر باشه ما هم همین کارو بکنیم چرا که اگر ما تصمیم بگیریم مثل ر.ص به نفرات علمی و نظامی حمله کنیم در واقع داریم با قوانین اون‌ها ماجرا رو پیش می‌بریم! بازی در زمین حریف ولی با قوانین حریف. احتمالا بهتر باشه قوانین خودمونو اعمال کنیم. اصل در تهاجم چی بود؟ استفاده از نقاط قوت خود و حمله به نقاط قوت حریف با استفاده از اون‌ها! نقاط قوت حریف چیه؟ اطلاعات و عملیات هوایی. یکی از نقطه قوت‌های ما پهپادهای ماست. چرا از این پهپادها برای حمله به نیروی هوایی ر.ص استفاده نکنیم؟ چرا سعی نکنیم بازوهای اطلاعاتی حریف رو تضعیف یا قطع کنیم؟ (در مورد اینکه چه کار باید و یا می‌تونیم بکنیم خیلی می‌شه صحبت کرد) البته ممکنه در آینده قوانین این تقابلات تغییر پیدا کرده و حتا به سمت چیزی شبیه به جنگ نامتقارن پیش بره.
  13. سلام برای فونت چند پیشنهاد آوردم: برای متن، فونت فرهنگ (رایگان نیست، شبیه فونت نازنین هست) برای تیتر فونت کلمه (رایگان نیست) برای هر دو فونت وزیر و شبنم (قبلا معرفی شده بود، رایگانه) فونت انجمن فونت دانا فونت محبوب در وب، یکان ارغوان استعداد فونت تراشین در طراحی، هویت بصری از چیزهایی مثل گردی و کشیدگی اشکال گرفته می شه. هویت فونت هایی که گردی زیاد دارن از جدیت دور می شه و القا کننده حس صمیمیت و شوخ طبعیه. بنابراین توصیه خود من خرید و استفاده از فونت فرهنگ هست؛ و در کنارش البته توصیه می کنم برای مجله ناورد از رنگ های وزین و تیره تر مثل آبی و خاکستری بیشتر استفاده بشه و رنگ های شادتر در زمینه و حاشیه باشن. همچنین توصیه می کنم طراحی خیلی شلوغ و با جزییات بیشتر از حد نباشه.
  14. این تاپیک بالا نیست؛ همه توجهات به سمت جنگ اوکراین و وقایع سیاسی داخلی جلب شده. اما فلسطین هم کم‌خبر نبوده! چندین عملیات تیراندازی و مشابه اون در سرزیمن اشغالی اتفاق افتاده، دیروز بشار اسد به ایران سفر کرده و امروز هم خبر اومده که در فرودگاه بن‌گوریون هم میزبان اتفاقاتی بوده: اخبار غیررسمی و شایعات تایید می‌کنن که احتمالا اخبار بیشتری در راه خواهند بود.
  15. سخنرانی بسیار جالب ژنرال مک‌ریون در دانشگاه تگزاس درباره تاثیر بعضی چیزهای به ظاهر کوچک در آینده‌مان: https://www.aparat.com/v/YtkdR