41148

Members
  • تعداد محتوا

    158
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

اعتبار در انجمن

565 نشان افتخار

1 دنبال کننده

درباره 41148

  • رتبه حساب کاربری
    گروهبان دوم

آخرین بازدید کنندگان پروفایل

بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمیشود.

  1. ما سابقه تولید مشترک نفربر براق را با چینی ها داریم. و این نفربر براق را هم صادر کردیم
  2. مذاکره خوبه. چون شاید بتونه برای ما وقت بخره
  3. سلام علیکم. آمریکا و اسرائیل داره به سمت سناریو مرد دیوانه حرکت میکنه. در اسرائیل و آمریکا همه به صورت جنون آمیزی مشتاق افزایش درگیری با ایران هستن. و البته بار ها و بار ها توسط نتانیاهو گفته شد : که پس از حمله به حماس در مرحله بعدی به حزب الله و در مرحله بعد به ایران حمله خواهند کرد. هدف خنثی سازی خاورمیانه است که با خیال راحت تری بدنبال درگیری با چین بروند. ((و در نهایت هدف اصلی آمریکا خنثی سازی مقاومت منطقه ای در جنوب غرب آسیا است)) (( و این هدف یا همانا خنثی سازی ایران و متحدان یک هدف اساسی و مهم برای آمریکا است که نمیتواند از آن چشم پوشی کند.)) بنابراین آمریکا نیازی به برجام یا توافق با ایران ندارد. هر توافقی که به ثبات در ایران منجر شود بر ضد منافع آمربکا است. و منافع آمریکا در جهت خنثی سازی رادیکال ایران رقم می خورد. حال منافع ما یعنی در چیست : ۱. حفظ منافع برجام و پایداری توافقات موجود (شامل بریکس و شانگهای و توافقات چین و روسیه) ۲. ساخت تسلیحات نافذ ( اتمی ). یکی از مواردی که میتونه در نقشه های آمریکا اختلال ایجاد کنه یک دیپلماسی فعاله. یعنی ما در رابطه با خطر آمریکا برای چین یک دیپلماسی فعالی با چین داشته باشیم . و به چین منافع مشترک و اهمیت موجودیت مقاومت منطقه ای ایران را گوش زد بکنیم. تا سعی کنیم که بتوانیم مشارکت اساسی چین را جلب کنیم. بعضی موارد مثل : خرید های نظامی از چین و حتی پذیرش سوری و کوتاه مدت و مشروط موضوعاتی مثل fatf احتمالا میتونه همکاری با چین رو تقویت کنه. فراموش نکنیم که در موضوع برجام و مکانیسم ماشه گذشت زمان تا حدودی به نفع ماست. و دیپلماسی ما باید در این جهت باشه که در این مدت زمان کوتاه باقی مانده تا تاریخ انقضای مکانیسم ماشه ، بتوانیم از بروز مکانیسم ماشه جلوگیری کنیم یا اینکه به طرف غربی نشان دهیم که مکانیسم ماشه اعتبار خود را از دست داده است. و مکانیسم ماشه مانع بر اجرای توافقات قبلی مثل بریکس و شانگهای و قرارداد چین و روسیه نیست. ساخت تسلیحات اتمی برای حفظ موجودیت ما بسیار حیاتی است. آن طور که بنده استنباط کرده ام این است که خنثی سازی ایران یک امر حیاتی برای آمریکا و بدلایلی دیگر برای اسرائیل نیز هست. و برای آمریکا و اسرائیل چه بهتر که ایران فاقد تسلیحات نافذ و بر هم زننده بازی نیز باشد. با موارد زیر کاملا موافقم : و ضمن رعایت موارد بالا در پدافند غیر عامل؛ باید خودمان برای طرف اروپایی مشتاق همکاری نشان دهیم. و اگر امکان پذیر باشد تا حدودی که بتوانیم زمان بخریم همکاری هایی با آژانس داشته باشیم. تا تاریخ انقضای مکانیسم ماشه برسد. مثلا اگر طرف اروپایی میخواهد در فلان سایت بازدید داشته باشد و در آن سایت ما فعالیت اتمی داریم و شناسایی شده و لو رفته است. فعالیت را به سایت دیگر منتقل کنیم و زمین را هم از مواد پرتو زای احتمالی با جارو های بزرگ صنعتی جارو کنیم. که گویی نه خانی آمده نه خانی رفته.
  4. ما یک سری رادار ثابت در زمین با برد بلند داریم مانند قدیر بهتر است تاسیسات آن تقویت شود و همچنین رادار ها و دکل آن روی یک پایه مستحکم بتونی قرار گیرند و با یک آرایش مناسب از هم سامان یابند؛ تا احتمال آسیب به مجموعه راداری در صورت حمله های کم تعداد دشمن، کمتر شود. رادار قدیر با تاسیسات دیوار آجری. با توجه به محدودیت‌های دشمن در وزن کلاهک های موشک های هواپرتابش؛ اگر آرایش اجزای مجموعه ارتقا پیدا کند. و ساختمان ها به درون زمین با یک پوشش بتنی منتقل شوند. احتمال از کار افتادن رادار حتی در صورت حمله دشمن کاهش می یابد.
  5. وضعیت به گونه ای است در داخل هیچ کسی جنگ تمام عیار را نمیخواهد. ( بیشتر شاید از ترس تبعات اقتصادی) ولی با این وجود به سمت آن در حرکت هستیم اما ( یک اما ی خیلی بزرگ) چرا تسلیحات مناسب آن که برای حفظ کیان ما لازم است طرفداری ندارد؟؟ ‌ با وجود اینکه در جنگ تمام عیار با اسرائیل و متحدانش قطعا به تسلیحات اتمی تاکتیکی ( اهداف منطقه ای) و قاره پیما ( جلوگیری از گسترش حملات بلوک غرب) نیاز داریم. هنوز در داخل ایران تصمیم قطعی برای آن حداقل در بعد رسانه ای گرفته نشده است!!!
  6. بنظرم ۱. ما یا باید به این موش و گربه بازی ( حملات موشکی متقابل ما و رژیم صهیونیستی) پایان بدیم ؛ ۲. یا بپذیریم که بلاخره وارد یک جنگ با اسرائیل شدیم. اگر میخواهیم از جنگ یا به قول آقایان توتال وار پرهیز کنیم باید برویم روی سازماندهی مجدد مقاومت و پر کردن حفره ها و تقویت خط تدارکاتی. اگر هم میخواهیم پله پله تنش را بیافزاییم باید همین الان به فکر تسلیحات اتمی و حامل مناسب آن باشیم ولاغیر.
  7. 41148

    IRIAF & F-4

    اسکورت هواپیمای رئیس جمهور محترم ایران جناب آقای دکتر پزشکیان در سفر به قطر توسط جنگنده های فانتوم نیرو هوایی ارتش + فیلم چهارشنبه یازده مهر سال ۱۴۰۳
  8. در اهداف مذاکره نباید گنگ بود. شاید اینکه، ابهام در توان پاسخ دهی متقابل وجود داشته باشد؛ بتواند طرف مقابل را از پاسخ های احتمالی بترساند. ولی این ابهام در《 نیت》 برای خود ما نیز گمراه کننده است. ما باید واضح نیت و اهداف خود را اظهار کنیم.
  9. ما باید روندی را پیش بگیریم که ظرفیت اقتصادی خود را بهبود ببخشیم و به نیاز ها پاسخ دهیم. چون مطمئنا نیاز های ما در آینده بیشتر خواهد شد! اینگونه نباید تفکر کنیم که چون فلان تکنولوژی چون گران است باید آن را از ذهن خودمان بیرون کنیم و چون گران است دیگر به آن نیاز نداریم. بلکه باید به نیاز ها پاسخ مناسب داد. کشورهای فناور با قرارداد های کوچک بدون پشتوانه های بزرگ سیاسی و امنیتی حاضر به اشتراک گذاری فناوری های خودشان نخواهند شد. اگر ما میخواهیم از یک کشور فناور مثل روسیه فناوری دریافت کنیم باید به گونه ای ابتکار عمل را بدست بگیریم که رضایت طرف خارجی جلب گردد. مثلا اگر الان نیاز به بالگرد ترابری و توپ دار به سر زبان ها افتاده است . (و البته کشور ما نیز بدلیل جغرافیای خودش به تعداد زیادی بالگرد نیاز دارد) متوجه باشیم که نیاز ما فقط به بالگرد نیست بلکه به انواع هواگرد نیاز داریم. یک قرارداد بزرگتر و همه جانبه با روسیه میتواند تا چند دهه نیاز های ما را به اینگونه فناوری ها برطرف کند. البته وجود یک کشور مثل ایران برای پشتیبانی از هواگرد ها با تکنولوژی روسی، برای فروش و بازار یابی هواگرد های روسی در آسیا و آفریقا بسیار برای روسیه می‌تواند مفید واقع شود. البته لازم بذکر است با ایجاد رابطه با سایر کشور ها باید از بروز وابستگی به روسیه جلوگیری کرد. چین و هند و برزیل نمونه های جالبی از این مورد هستند.
  10. ما به وجود جریانی منظم از کالا های پیشرفته نیاز داریم. مانند : بالگرد و هواپیما و لوکوموتیو و قطعات الکترونیک و قطعات هسته ای و خطوط تولیدی و ماهواره ای و.... بدیهی است با توجه به ظرفیت اقتصادی و مقدار جمعیت مان. تهیه و تولید تمامی این موارد داخل خاک ایران بسیار امری بعید و نشدنی است.( و البته که برای اقتصاد بسیار بزرگتر از ایران هم نشدنی است! مثال اتحادیه اروپا با همکاری چین و ژاپن و برزیل ایرباس را اداره و تولید میکنند! ) ولی در عین حال باید به نیاز ها پاسخ داد. بنابراین نیاز است در یک رویکرد منطقی، رویکرد خارجه خود را به گونه ای تعریف کنیم و سازمان دهیم؛ که بتوانیم به سهولت بیشتری به کالا های تکنولوژی بالا و تعامل با کشور های فناور دسترسی پیدا ‌کنیم. ( البته هر گونه بهانه تراشی در این مورد بنظر بنده ضعف دستگاه تعامل کننده است)
  11. امروز مورخ ۳۰ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ . طبق خبرهای رسیده بالگرد رئیس جمهور جناب آقای رئیسی در آذربایجان شرقی دچار فرود سخت گردیده است.
  12. لباس هاشون خیلی کمه . باعث تعجبه! حداقل میتونستن زیر لباس نظامی از لباس پشمی استفاده کنند. یا جوراب گرم بپوشن. وضعیت لباسشون اصلا خوب نبود. چرا به نظامی لباس نمیدن هم باید پرسیده بشه؟