41148

Members
  • تعداد محتوا

    135
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

اعتبار در انجمن

477 نشان افتخار

1 دنبال کننده

درباره 41148

  • رتبه حساب کاربری
    گروهبان سوم

آخرین بازدید کنندگان پروفایل

بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمیشود.

  1. در رسانه ها ارتفاع پروازی این پهپاد ۶۰ هزار پا بیان شده. که البته سقف پرواز پرنده های با موتور توربوپراپ معمولا تا ۳۵ هزار پا محدود میشه. شاید دلیل بزرگی ورودی هوا، فراهم آوری هوای بیشتر برای بالاتر بردن سقف پروازی باشد. منبع ارتفاع پروازی
  2. بدلیل تنوع سامانه ها و زیر سامانه ها . از لحاظ نامگذاری، خیلی پیچیده شده است. کاش یک سیستم کد گذاری مشترک برای سامانه انتخاب شود. و سامانه های مشابه، اسامی کاملا متمایز نداشته باشند.
  3. پس مقدار سوخت داخلی جنگنده چطور؟
  4. قیمت چکمیت باید حدود سوخو ۳۵ باشه. چیزی حدود ۸۰ میلیون دلار
  5. ۱۸ تن برای وزن خالی یک جنگنده میان رده ، وزن زیادیه! بخصوص برای یک هواپیما تک موتوره. وزن سوخو ۳۵ هفده تن است. وزن اف ۳۵ آ هم ۱۳ تن است.
  6. بسمه تعالی یک پیشنهاد برای تامین موتور هواپیمای ارتقا یافته ۷۲ نفره از پرنده ایران ۱۴۰ روسها در حال طراحی و تولید یک خانواده محصول جدید برای تامین نیاز های آینده شان به موتور های توربوفن هوایی هستند. یکی از این موتور ها موتور pd8 است که تراست آن ۷۸kn ذکر شده است. تصویر موتور pd8 بر بستر تست. به تفاوت اندازه موتور pd8 توجه شود برای تامین توان پیشران جهت نصب در هواپیما ایران ۱۴۰ و نمونه ۷۲ نفره آن موتور pd8 مناسب بنظر می رسد. خود روسها نیز یک هواپیما مشابه با ایران ۱۴۰ نیز در دست طراحی و تولید دارند. این هواپیما ایلئوشین il112v نام دارد. که برای تامین نیروی پیشرانش آن موتور pd8 پیشنهاد شده است و در حال فرآیند های تست است. جهت مطالعه (موتور pd8 و il112 ) تصویر Il112
  7. اصلاح موتور ایران ۱۴۰ در پرنده سیمرغ موتور این پرنده نسبت به پلتفرم قبلی در بخش سوخت رسانی و کنترل الکترونیکی موتور یعنی سیستم فدک با اجرای سرویس‌های بولتن ارتقا پیدا کرده است و تمهیداتی برای ارتقاء بعضی از پارامترهای عملکردی هواپیما در شرایط Hot & High (یعنی گرم و مرتفع) اندیشه شده است.
  8. یکی از موتور هایی که بسیار برای پیشبرد صنعت هواپیما سازی در ایران می‌تواند مفید باشد . موتور pd14 است. موتور pd14 این موتور روی هواگرد های : ایلئوشین ۴۷۶ و ۲۷۶ . Mc21 نصب شده است و یا بهره برداری خواهد شد. Il276 Il476 Mc21 با pd14 در صورت تولید این موتور با همکاری روسیه در داخل ایران علاوه بر اینکه میتوانیم نیاز های ترابری و مسافربری نظامی و غیر نظامی در داخل کشور را کاملا تامین کنیم؛ می‌ توانیم تبدیل به یک قطب برای تعمیر و نگهداری هواگرد های شرقی در منطقه خودمان باشیم. سه موتور آینده روسی pd8 ، pd14 و pd35 هستند. که همکاری در ساخت این سه به خصوص مدل pd 14 برای ما بسیار مفید خواهد بود. جهت مطالعه جهت مطالعه جهت مطالعه جهت مطالعه
  9. امیر خواجه‌فرد: هواپیمای سیمرغ در حال اخذ گواهینامه­ است. مدیر عامل سازمان صنایع هوایی نیروهای مسلح گفت: هواپیمای ترابری سبک سیمرغ براساس مقرارت محصولی سیستمی مربوط به کلاس خود، طراحی شده و درحال طی کردن فرآیند اخذ گواهینامه­ مربوطه است. پ ن: طبق این گزارش موتور سیمرغ نسبت به ایران ۱۴۰ دچار تغییرات و ارتقا شده است.
  10. تعجب آوره که تجهیزات انفرادی تکاوران نیروی زمینی در حد نیروهای شبه نظامی بسیج مردمی هم نیست!!
  11. این اصرار برای نپوشیدن جلیقه کلار از کجا منشا میگیره؟ ما در دهه سوم قرن ۲۱ قرار داریم. و پوشیدن جلیقه کلار بسیار فراگیره. سوال اینه چرا نسبت به پوشیدن این جلیقه در سازمان رزم ما خیلی مقاومت وجود داره!!! گاهی اوقات مطلب تاسف بار از قول فرماندهان نقل میگردد که پوشیدن جلیقه کلار در رزمایش ها مناسب نیست و موجب کهنگی وسایل و تجهیزات تهیه شده میگردد. سربازان طالبان مجهز به جلیقه کلار.
  12. بسمه تعالی در نیروی هوایی ما نیازمند به یک پهپاد سنگین با قابلیت حمل حداقل دو تن مهمات هستیم. این پهپاد باید بتواند یک قسمت عمده ای از وظایف بمباران و شناسایی و جاسوسی و جنگ الکترونیک برون مرزی را انجام دهد. بنابراین باید توان حمل مناسبی از تسلیحات و محموله های مختلف را داشته باشد. برای تولید این پهپاد دو مشکل عمده برای ما وجو دارد: ۱. موتور ۲. سامانه هدایت ماهواره ای که البته بنظر نمی‌رسد مشکل دوم در آینده نزدیک بصورت بومی حل شود. (سایر قطعات پهپاد با توجه به ساخت جنگنده یاسین در داخل کشور قابل دستیابی است.) خوب به موتور یعنی بزرگترین نقطه گلوگاهی ساخت چنین پهپادی می‌پردازیم. ما یک موتور توربوجت را به نام اوج تولید انبوه کرده ایم. این موتور به قولی مهندسی معکوس موتور جی ۸۵ شرکت جنرال الکتریک آمریکا است. شرکت جنرال الکتریک سابقه تولید موتورهای توربوفن که فن آنها در قسمت عقب موتور تعبیه شده است را دارد. بنابر این شیوه میتوان بدون ایجاد تغییرات سنگین روی یک موتور توربوجت ، آن را به موتور توربوفن از نوع افتر فن تبدیل کرد. یک مدل افترفن با تکنولوژی مشابه با موتور اوج که در شرکت جنرال الکتریک آمریکا تولید شده است و روی هواپیما فالکن ۲۰ نصب شده است موتور cf700 است. Cf700 فالکون ۲۰ این موتور cf700 هر کدام ۲۰ کیلونیوتون تراست ایجاد می‌کند. که در صورت استفاده دو موتور در هواگرد می‌توان یک پرنده با نیرو رانش چهل کیلونیوتن را ساخت؛ که می‌تواند محموله مناسبی را حمل کند. با چنین نیروی رانشی حتی می‌توان به نمونه سرنشین دار این پهپاد هم فکر کرد. در زیر یک کانسپت از یک (هواپیما / پهپاد) دو موتوره که می‌تواند موتور cf700 را در خود جای دهد قرار میدهم:
  13. ترکیب سامانه های شناسایی و تصویر ساز با یک سیستم لیزر قدرتمند تهاجمی بر سطح یک جنگنده میتواند منجر به توسعه یک سیستم دفاع فعال قدرتمند شود. که با سرعت نور میتواند هدف را شناسایی و مورد هدف قرار دهد. برای مطالعه جهت مطالعه
  14. سوال رو باید از زاویه دشمن هم ببینی که چقدر میتونه موشک کروز گران قیمت و با چه هزینه سیاسی میتونه شلیک کنه و در عوض اقدامات تلافی جویانه ما رو هم تحمل کنه! ما با اقداماتی که انجام می‌دهیم صرفا کاری میکنیم که هزینه جنگ برای دشمن اقتصادی نباشد. و از طرفی ما یک نیروی دفاعی داریم ویک نیروی تهاجمی نیستم! حتی نیروی موشکی ما برای ترساندن دشمن از حمله ما ترتیب داده شده. مثلا شاید حتی نتوانیم امارات را اشغال نظامی کنیم. یا حتی اشغال باکو هم برای ما با تلفات زیاد ممکن باشد. بنابراین اینکه بگوییم آسمان ایران پشت پرده های آهنین پدافند است چندان با واقعیت همخوانی ندارد. ولی پدافند ایران هم دست و پا بسته نیست و می‌تواند تا حدی که طرف مقابل را دچار واهمه کند عمل کند.