امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

زنده نگه داشتن مانور زمینی بزرگترین چالش جنگ آینده است. من یه تغییر دارم میبینیم:

یه نیروی پیاده نظام با چندتا پهپاد دست پرتاب سبک میتونه تا 60 کیلومتری اطرافش رو بزنه و این پهپادها هنوز در دوره نوزادی قرار دارند. در حالی که تک های زرهی بر اساس انباشت تجربیات بیش از 100 ساله به این شکل دراومدن و هیچ حرفی در برابر این نوزاد دو ساله ندارن...

اگر این طول عملیات با یک پهپاد 4 ملخی مجهز به فیبر نوری در برد های 40 تا 60 کیلومتر رو در نظر بگیریم، این مقدار "عرض رسمی خط مقدم در جنگ امروزی" هست. مقداری که منطقه امن عقبه نیروی پیاده بود توپخانه در اونجا مستقر میشد، الان سلاح انفرادی پیاده نظام به این برد دسترسی داره. اگر از این مسئله درس گرفته نشه در جنگ های زمینی آینده بخصوص پیش روی کشورمون امکان رخ دادن فجایع نامید کننده زیادی هست.

طراحی جنگ برای عرض 60، ابداعات لجستیکی فراوانی لازم داره! بخصوص در حوزه لجستیک پهپادی، نتیجه گیری:

- شما دیگر نمیتوانید با تویوتا به خندق ها و سنگرها بروید و یکجا مستقر بشید، با تانک و نفربر هرگز...

- ایران به تعداد زیادی پهپاد نسبتا سنگین عمود پرواز نیاز داره که در این عمق و بیشتر تجهیزات و نفرات انتقال بدن...

- سومی رو شما بگید

../

• Like 2
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
23 hours قبل , worior گفت:

یه نیروی پیاده نظام با چندتا پهپاد دست پرتاب سبک میتونه تا 60 کیلومتری اطرافش رو بزنه و این پهپادها هنوز در دوره نوزادی قرار دارند. در حالی که تک های زرهی بر اساس انباشت تجربیات بیش از 100 ساله به این شکل دراومدن و هیچ حرفی در برابر این نوزاد دو ساله ندارن...

با توجه به تجربیات اوکراین و سوریه میزان حمل بار پهپهادهای کنونی که توسط پیاده نظام به کار گرفته میشوند زیاد نیست در نتیجه قدرت تخریب آنچنانی هم ایجاد نمی کنند. البته در به زدن روحیه  دشمن می توانند بسیار موثر بشوند. پس در نتیجه تک زرهی همچنان جایگاه خودش رو داره البته باید یک نیروی زرهی تک ور به صورت ترکیبی با پهپادهای خودی و پشتیبانی نزدیک هوایی و همچنین آتش پشتیبانی آن تایم خودی همراه باشه و اگرنه که خوب بعیده به جایی برسه. 

تا اطلاع ثانوی پهپادها بیشتر وسیله ی ایضایی هستند تا یه سلاح گیم چنجر مثل مسلسل در جنگ اول جهانی و تانک در جنگ دوم جهانی.  هر چند که عقل حکم می کنه که بیشتر صبر کنیم و ببینیم که تکنولوژی چه در آستین داره.

• Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 ساعت پیش, RezaKiani گفت:

با توجه به تجربیات اوکراین و سوریه میزان حمل بار پهپهادهای کنونی که توسط پیاده نظام به کار گرفته میشوند زیاد نیست در نتیجه قدرت تخریب آنچنانی هم ایجاد نمی کنند. البته در به زدن روحیه  دشمن می توانند بسیار موثر بشوند. پس در نتیجه تک زرهی همچنان جایگاه خودش رو داره البته باید یک نیروی زرهی تک ور به صورت ترکیبی با پهپادهای خودی و پشتیبانی نزدیک هوایی و همچنین آتش پشتیبانی آن تایم خودی همراه باشه و اگرنه که خوب بعیده به جایی برسه. 

تا اطلاع ثانوی پهپادها بیشتر وسیله ی ایضایی هستند تا یه سلاح گیم چنجر مثل مسلسل در جنگ اول جهانی و تانک در جنگ دوم جهانی.  هر چند که عقل حکم می کنه که بیشتر صبر کنیم و ببینیم که تکنولوژی چه در آستین داره.

من در مورد سلاح انفرادی پیاده نظام صحبت میکنم.

شما دو مسئله متفاوت رو مخلوط میکنی که ارتباطی با بحث من نداره،.

- نخست، اینکه افراد میتونند به تنهایی هدفی رو در برد توپخانه بزنند که تا قبل از این جنگ امکان پذیر نبوده(این خودش یه عامل جدید هست)

- دوم، شما موفقیت تک زرهی با استفاده از سایر ابزارها رو بیان کردید که یکیش همین آتش پشتیبانی هوایی و پهپادی هست برای نجات زرهی هست، پس آسیب پذیری روش سنتی قطعیه.

اما برخی آمارهای تجمیعی چی میگه:

فقط با FPV ها به 3,430 خودروی رزمی حمله شده.

به حدود 1000 موقعیت استقرار نیرو

و به حدود 6 هزار پرسنل نظامی.

بنابراین نه تنهای ایضایی نیستند بلکه دو طرف به شکل فزاینده دارند استفاده میکنند و براشون بازی رو تغییر داده. برای نمونه این مقایسه شود با سایر تسلیحات انفرادی پیاده نظام...

65de3219d4d93067b20540ff_UkraineGraphic.

• Like 1
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
17 minutes قبل , worior گفت:

من در مورد سلاح انفرادی پیاده نظام صحبت میکنم.

من هم اتفاقا درباره همین صحبت می کنم. با توجه به حجم و وزن محموله این گونه پهپادها شاید در نقش ضد نفر ( و عمدتا برای تضعیف روحیه) مناسب باشند اما برای ضربه زدن به اهداف سخت و همچنین تجهزات زرهی (مخصوصا اونها که زره کت و کلفت دارند) بیشتر نقش ایذائی (و البته نه ایضایی) دارند.

وقتی آمار 3400 خودرو زرهی و تانک مورد اصابت قرار گرفته رو داریم بهتره از دیدگاه آماری ببینیم که چند درصدشون واقعا از کار افتادند و دیگه عملیاتی نیستند.

با توجه به توسعه سریع هوش مصنوعی و استفاده از ابزارهای هوشمند ضد هوایی بالاخره اینها هم از اون حالت اورشوتی که ایجاد کردند خارج می شن و به یه منحنی با شییب صعودی متناسب و یا شاید فلت برسند. هنوزم میگم از نظر تاریخی نمیشه اینها رو با تانک یا مسلسل یا هواپیما مقایسه کرد. تانک وقتی اولین بار وارد جنگ شد تمام معادلات رو در جبهه غرب به هم ریخت. آیا پهپاد های پیاده نظام توانسته اند چنین تأثیرگذاری داشته باشند؟ حاشا و کلّا

ویرایش شده در توسط RezaKiani

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
8 minutes قبل , RezaKiani گفت:

وقتی آماد 3400 خودرو زرهی و تانک مورد اصابت قرار گرفته رو داریم بهتره از دیدگاه آماری ببینیم که چند درصدشون واقعا از کار افتادند و دیگه عملیاتی نیستند.

در طرف روسی بیش از 10 هزار تانک و نفربر و خودروی رزمی هدف قرار گرفته. این 2600 تا صرفا با یکی از ابزارها به اسم fpv بوده. یعنی حدود یک چهارم!

حالا مشکل تک زرهی رو باید بهتر درک کنید. و اینکه چطور عرض خط مقدم که بحث اصلی من هست افزایش پیدا کرده.

..

رقم اصلاح شد

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.