mostafa_by

تاپیک جامع تهاجم به جمهوری اسلامی ایران

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

1 hour قبل , alala گفت:

پنتاگون جدیدا دوباره تعدادی اف-35 در امارات مستقر کرده. این رفت و برگشتها دقیقا مشخص نیست با حوادث منطقه ارتباط دارند یا مطلب یک چیز دیگه است.

شاید ترامپ میخواد آتیش رو با آتیش خاموش کنه

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

از تنش زدایی صحبت شد که نتیجش شده این، تجاوزات و تحریکات مکرر آمریکا ضد ایران. مطمئن باشید در آبهای خلیج فارس هم* به همین شکل روزانه دارند برای نیروهای نظامی ما مزاحمت ایجاد میکنند و این تبدیل به یک رویه شده براشون. پاسخ ساقط کردن گلوبال هاوک هم مطمئنم بعد از کلی مدارا نهایتا تصمیم گرفته شد حرکتی بکنیم چون داشتند تجاوزات را گسترش میدادند و حالا هم در همون مسیر هستند به نظر:

 

fir.jpg

 

نوع پرنده قابل حدس هست با توجه به سرعت و ارتفاع؟ پهپاد یا جنگنده؟ الان کاملا در فضای FIR ایران قرار داره و با اینکه ایران این منطقه را بسته العام کرده بر روی پرنده های نظامی ولی میبینیم این تجاوز صورت گرفته.

 

* چند روز پیش امریکایی ها در خلیج فارس هواناوهاشون تمرین نظامی برگزار کردند، دیشب هم در عین الاسد تمرین جنگی با مهمات واقعی.

 

پ ن: با توجه به سرعتش احتمالا گلوبال هاوک باشه، هرچند در این ارتفاع باید یک دلیل اطلاعاتی/عملیاتی باشه پروازش ولی محتملتر هست. هرچند در بحرین آیا مستقر دارند؟

ویرایش شده در توسط alala
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

وقتی افغانستان هم واسه ما شاخ و شونه میکشه دیگه آمریکا که جای خود دارد!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
35 minutes قبل , h298989 گفت:

وقتی افغانستان هم واسه ما شاخ و شونه میکشه دیگه ...!

حتما” یک دلیلی دارد که اتفاقا” تابناک به آن اشاره کرده است:

 

https://www.tabnak.ir/fa/news/983247/قیمت-دلار-و-یورو-در-سومین-روز-هفته-دلار-صرافی-بانکی-در-کانال-۱۶-هزار-تومانی

 

بله! خودشه! خبر را درست خواندید! هر واحد پول افغانستان معادل ۵۴۳ واحد پول ایران ارزش پیدا کرده است!

ویرایش شده در توسط Brave_Heart
  • Like 1
  • Upvote 1
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

من خیلی دوست دارم تو هفته های آینده یه حمله موشکی یا پهپادی به یکی از پایگاه های داعش تو افغانستان داشته باشیم و مذاکراتی هم با طالبان

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 20 خرداد 1399 در 08:02 , alala گفت:

. سالهای ابتدای اشغال و حتی حالا برخی مدام آرزوی افغانستان شدن ایران را داشتند چون با اشغال آمریکا اونجا دارای اینترنت موبایل ( برای کابل و چند شهر بزرگ و به صورت نقطه ای ) و صدور مسترکارت شده بود. حالا نماینده افغانستان که مامور شده کشته شدن چند قاچاق انسانی را توسط قاچاقچیان در ایران در بی بی سی فارسی معادل کشته شدن جورج فلوید قرار بده در پاسخ به نماینده ایرانی در مناظره که مگر جروج فلوید قاچاق انسانی بوده در امریکا و مرزهای ایران هم خاله بازی است که ما اجازه بدیم هر کس وارد و خارج بشه و پس مرزهاتون چرا انقدر ولنگاره میگه خب ما پول نداریم پاسگاه بسازیم و اون 100 تا پاسگاه مرزی را هم شما برای ما ساختید که البته قرار بوده به شرط که توش نیرو مستقر کنند که به دستور غنی همه نیروهاشون را در سال 97 از پاسگاه ها تخلیه کردند.

 

بماند در کنار اینکه رژیم و شخص اشرف غنی ماموریت کشتار هر روزه شیعیان افغانستان را در مساجدشون و با بمب گذاریهای مشکوک و تماشای نیروهای امنیتی، رها کردن مرزها برای هجوم قاچاقچی های تروریست و انسان و مواد مخدر و بستن مرزهای تجاری برای عدم صادرات از ایران و بعد هم بازی های رسانه ای تولید شده در سفارت امریکا را توسط برخی عواملش داره هر روز اجرا میکنه و کشتار مردمش را در ترکیه و پاکستان و اخراج هر روزشون از اروپا را تماشا.

 

نهایتا بماند که با توجه به اینکه اکثر مهاجرین افغان در ایران کار میکنند تا پولی برای خانواده بفرستند و با این وضع تحریم و فشارها به ما و افت ارزش پول ملی ما و در نتیجه به صرفه نبودن درامدهاشون برای تبدیل به دلار و فرستادن به افانستان چه وضعیتی در افغانستان دارند بندگان خدا که باز تمام خطرات قاچاقچی های انسان را به جان میرخند تا وارد کشور ما بشند. اون هم در جاییکه ترکیه با دیوارکشی در مرزهای ما ورود غیرقانونی به خاکش را غیرممکن کرده تقریبا.

 

اون مناظره کوتاهی که در بی ب ی س ی انجام شد بین یکی از فعالان ایرانی و نماینده افغان نکات بسیار جالبی داشت

در صحبت های اون فعال ایرانی گفته شده تلفات افغان ها در جاده بسیار بیشتر از این صحبت ها هست و نمونه آورد و گفت چرا افغانستان روی این موضوع زوم کرده و باقی افغان ها رو رها کرده است. یا در مورد دیگری بحث همین مرزها رو مطرح کرد و بحث اقامت 3 میلیون افغان در ایران و مقایسه با اروپا و 1.5 میلیون آورده که صداشون رو دراورده و در کمپ ها زندگی می کنند. 

همه این موارد به خوبی نشون میده چه داستان غرق شدن افغان ها و چه این داستان تصادف و آتش سوزی تنها بهانه ای برای طبل تبلیغاتی برای ایجاد اختلاف بین ایران و افغانستان هست و با محوریت آمریکا و دولت مستقر صورت می گیرد برای تکرار تحریم محصولات ایرانی توسط افغان ها و مسائل مشابه که در عراق شاهد بودیم

 

در این بین هیچ تغییری برای افغان ها چه در ایران و چه در افغانستان توسط دولت افغانستان اتفاق نخواهد افتاد و ما شاهد بدتر شدن اوضاعشان خواهیم بود

اما راهکار چیست؟ 

مسلما رسانه، و میدان رسانه مسیر بستن این بی اخلاقی ها و ناجوانمردی ها است 

رسانه ای مثل ب ی بی سی یک شبه نیامده اند، بلکه سال ها و دهه ها وقت صرف کرده اند تا توانسته اند مخاطب جذب کنند

این جذب مخاطب با تکنیک انتقال غیر مستقیم صورت گرفته و به ندرت نیت رو مستقیم انتقال دادند و همیشه در تلاش بودن چهره ای بی طرف نشون بدن

از طرفی ذهن مخاطبین ایرانی و افغانی فراموش کار هست ولی ناخودآگاهشان هوشیار، برای همین باید سایت و مرکز ایجاد بشه که اتفاقات برای افغان ها رو به صورت کامل رصد کنه و نتایج رو بصورت خط زمانی (تایم لاین) و مقایسه ای در این موارد ارائه بدهد. این اولین گام رسانه هست یعنی اطلاعات درست با ارائه جذاب برای مخاطب 

سپس تغییر رویه رسانه های داخلی از حالت یک طرفه و بلندگو بودن به شبکه هایی بی طرف (دقیقا اصول بی ب ی س ی) و ارائه نکات ریز و نیت های هدفمند در دل برنامه ها بصورت غیر مستقیم، تا حرف مورد نظرت رو دشمن تبلیغ کنه

  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
38 minutes قبل , arminheidari گفت:

 

اون مناظره کوتاهی که در بی ب ی س ی انجام شد بین یکی از فعالان ایرانی و نماینده افغان نکات بسیار جالبی داشت

 

 

طرف ایرانی مناظره حسین جعفریان مستند ساز هست که میشه گفت متخصص مسائل افغانستان و البته یکی از علاقه مندان افغانستان هست. سالها سفر و ساخت مستند از افغانستان و حضور در بین طالبان و مصاحبه با احمد شاه قبل ترورش و رایزنی فرهنگی ایران در افغانستان در دوره ای و سالها تلاش برای افغانستان حتی با وجود مجروحیتش و تا پای مرگ رفتنش چندین بار در افغانستان. در مقابل نماینده ای از افغانستان که احتمالا کمتر از جعفریان در جریان امور افغاسنتان بوده و هست و حالا اسمش افغان است ولی مطمئنم کمتر از جعفریان افغان شمرده میشه!

 

در مورد رسانه نیاز به نیروهای جوان هست. یک تحول جدی ما در کشور نیاز داریم که تفکر سنتی را در برخی بخشها کنار بزنه. خصوصا در مورد رسانه تفکری که رسانه را بشناسه و با شرایط جدید آشنا باشه. متسفانه همین حالا که داریم صحبت میکنیم همون ابزارهای قدیمی را هم داریم از دست میدیم. رادیو دری افغانستان ما با سابقه چهل ساله در افغانستان به خاطر عدم تخصیص بودجه ارزی توسط اپرواتورهای رله قطع شده طی چند روز اخیر.

 

ولی در مورد ایده های جدید موافقم. ما شاید الان فرصت پی ریزی رسانه ای مثل رسانه روباه پیر را نداشته باشیم ولی میشه با تمرکز بر فضای مجازی و استفاده از راهکارهای خلاقانه به نتایجی دست یافت. دقیقا نمیدونم متوجه ایدتون شدم یا خیر ولی فرض کنیم یک وبلاگ ساده که توش اتفاقات را به صورت تیتر در مورد افغانستان جمع آوری کنه در سطح منطقه و جهان. ( تا حد امکان ) و دروغ بزرگ رسانه ها را تنها با آمار بر ملا کنه چقدر میتونه موثر باشه. مثلا همراه با اینفوگرافی و درصد جمعیت موجود افغان ها در ایارن و درصد احتمال حوادث و مقایسش با سایر کشورها و خود افغانستان و یا امار مربوط به برخورد غرب و ترکها با مهاجران و مقایسش با ایران و از این قبیل.

 

یک نکته دیگه جالبه طی یکسال اخیر وقتی در تلویزیون ایران نقش افغان های مهاجر پررنگ شد ( چون دنبال میکنم دقیق میتونم بگم ) مثلا در مسابقه مستند خانه ما یک خانواده بسیار محترم افغان برگزیده مردم شد در رقابت با دو خانواده ایرانی و چهره بسیار متفاوتی از افغان ها حتی برای ما ایرانیان نشون داد، یا حضور چند باره گروه های افغانستانی در برنامه عصر جدید، برنامه های تاک شو و ... به نظر احساس خطری هم از جانب گروههایی در سفارت خونه های خارجی در افغانستان و برخی سیاسیونشون شد. ورود بی مقدمه و تابلوی پمپئو به نمایش کاملا ساختگی (چه از اصل و چه از میانه) هریررود به خوبی نشون دهنده بود که این برنامه و سناریو در افغانستان در ادامه سناریوی عراق و ترکمنستان و اصولا در این مرحله همسایگان هست به همراه کشورهایی مثل لبنان و سوریه. از یک طرف در راستای سیاست فشار حداکثری و توجه به آماری که نشون میده صادرات غیرنفتی ایران عمدش به کشورهای همسایه است و برای اخلال در این صادرات با هر روش کثیف ممکن و مزدوران داخلی و وابسته به سفارتها در اون کشورها و هم برای آسیب به بازوهای مقاومت در لبنان و سوریه و عراق و ...

 

نمیدونم این ایده خلاقانه دی بی سی را دنبال میکنید یا نه ولی در وجهی دیگه یک کار موفق و تاثیرگذار هست تا حدی. یکی از معدود کارهای موفق در حوزه طنز و البته هدف گذاری خوب.

  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
27 minutes قبل , alala گفت:

 

 

 

نمیدونم این ایده خلاقانه دی بی سی را دنبال میکنید یا نه ولی در وجهی دیگه یک کار موفق و تاثیرگذار هست تا حدی. یکی از معدود کارهای موفق در حوزه طنز و البته هدف گذاری خوب.

 

نه الان تازه آشنا شدم

ولی برای بررسی رفتار ها و روش شناسی خود بی بی س ی هدف گذاری کردم و پیگیر هستم مجموعه نکاتی که ب ی بی سی برای انتقال مفاهیم و جذب مخاطب استفاده میکنه رو جمع آوری کنم و در مقاله ای ارائه بدم که میتونه نگاه جدیدی به رسانه ها باشه

 

متاسفانه صدا و سیما برداشتی که از نیروی جوان داره، بیشتر ظاهر جلف هست تا فکر جوان و پویا 

ظاهر و اسباب گران شده ولی محتوا افول کرده است نسبت به 20 سال پیش در حالی که اصل محتوا است 

 

  • Like 1
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

بعد از نامه چین و روسیه به شورای امنیت در مورد قصد آمریکا در اجرای مکانیسم ماشه و هشدار نسبت به اون ( چیزی که واضحه چین و روسیه هم به خوبی میدونند آمریکا اراده کنه هرچه قدر هم استدلال بشه ولی خب بند فاجعه بار مکانیسم ماشه را به هر حال اجرا خواهد کرد ) پمپئو با گوترش تماس گرفته و در مورد ایران و تحریم تسلیحاتیش گفتگو کرده. به نظرم استفاده آمریکا از مکانیسم ماشه و یا موفقیتش در قطعنامه جدید (تهدید و تطمیع روسیه و چین به نحوی که بپذیرنش و توجیهاتی مثل این بیارن که به نفع ایران هم بود چون ما نزاشتیم کل برجام فروبپاشه ) نهایتا به عملکرد این چهار ماهه ما بستگی داره ( از تهدید و حتی بلوف در مورد صنعت هسته ای و برجام و حتی ان پی تی و مواضع سیاسی تا بازچینش نیروهامون در منطقه با قصد روشن و پیام های نظامی واضح )

 

در مورد این ها زیاد صحبت کردیم ولی به نظرم ما باید برای گام آخر از همین حالا فارغ از نتیجه تلاش ها اقدام کنیم:  آمادگی برای خروج از ان پی تی و آمادگی کامل نظامی برای احتمال یک حمله محدود  به تاسیسات هسته ایمون و متعاقبش جنگی محدود یا فراگیر

 

رفتاری که آمریکا در منطقه داره پیش میبره، قانون سزار، قانون جدید تحریم های فراگیر در کنگره، فشارها و پیشبرد اهدافش در عراق و از همه مهمتر رساندن لبنان به نقطه جوش عملا با فلج کردن اقتصادش و حمله به سلاح مقاومت یک رفتار تهاجمی همه گیر هست که ممکنه اگر براش آماده نباشیم و پیش بینی نکنیم فردا دیر بشه. بحث تحریم تسلیحاتی آخرین نگرانی ما خواهد بود. منظور این هست اگر قرار هست این میزان از تهاجم نهایتا منجر به یک وضعیت وخیم برای مقاومت و ایران بشه بهتر هست از الان آمادگیش را داشته باشیم و با اقدام مناسب در مورد گامهای آخر آمریکا در تکمیل این فشار ( مکانیسم ماشه و بازگشت قطعنامه های سازمان ملل ) گامی را برداریم که اگر قرار به تهاجمی هم باشه توپ در زمین آمریکا باشه ( یعنی اونها تصمیم بگیرند که میخوان حمله نظامی کنند یا خیر ) از لحاظ زمانبندی (نزدیک انتخابات اونها) و تکمیل حلقه فشارها به ما هم بهترین زمان برای ماست که تصمیم خودمون را بگیریم.

 

اشاره کردم موقعیت منطقه با برنامه های خطرناک آمریکا در لبنان و عراق و سوریه و ایران داره به گام های انتهاییش نزدیک میشه و یک تصمیم جدی و حیاتی مورد نیاز هست که به نظرم اگر تمام این مسیری که ذکر شد آمریکا داره به سرعت طی میکنه بدون تغییر طی بشه و نهایتا مکانیسم ماشه اجرا بشه چیزی کمتر از خروج از ان پی تی نمیتونه پاسخ باشه. حالا اصلا وارد بحث وقتی بمب نسازیم خروج از ان پی تی چه فایده داره نمیشم. نکته اینجاست خروج از ان پی تی تنها ضربه ای است که توپ را میتونه واقعی تو زمین طرف مقابل بندازه. یا حمله خواهد کرد ( خوبیش اینه در موقعیتی که انتظارش را داریم ) یا با کابوس ایران بدون هیچگونه بازرسی و یک برنامه کاملا پنهان هسته ای کنار خواهد اومد فارغ از تصمیم ما. ( میلیون ها بار این تک جمله پمپئو، نتانیاهو، ترامپ و دیگران را شنیدیم: "ما هرگز اجازه نمیدیم ایران هسته ای بشه"، و خب خروج از ان پی تی به هر حال به این تعبییر خواهد شد و اونها در مقام اقدام باید کاری برای این تهدید ده بیست سالشون بکنند )

  • Like 1
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

پاک شود

ویرایش شده در توسط Ghalam

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
7 hours قبل , alala گفت:

 

بعد از نامه چین و روسیه به شورای امنیت در مورد قصد آمریکا در اجرای مکانیسم ماشه و هشدار نسبت به اون ( چیزی که واضحه چین و روسیه هم به خوبی میدونند آمریکا اراده کنه هرچه قدر هم استدلال بشه ولی خب بند فاجعه بار مکانیسم ماشه را به هر حال اجرا خواهد کرد ) پمپئو با گوترش تماس گرفته و در مورد ایران و تحریم تسلیحاتیش گفتگو کرده. به نظرم استفاده آمریکا از مکانیسم ماشه و یا موفقیتش در قطعنامه جدید (تهدید و تطمیع روسیه و چین به نحوی که بپذیرنش و توجیهاتی مثل این بیارن که به نفع ایران هم بود چون ما نزاشتیم کل برجام فروبپاشه ) نهایتا به عملکرد این چهار ماهه ما بستگی داره ( از تهدید و حتی بلوف در مورد صنعت هسته ای و برجام و حتی ان پی تی و مواضع سیاسی تا بازچینش نیروهامون در منطقه با قصد روشن و پیام های نظامی واضح )

 

در مورد این ها زیاد صحبت کردیم ولی به نظرم ما باید برای گام آخر از همین حالا فارغ از نتیجه تلاش ها اقدام کنیم:  آمادگی برای خروج از ان پی تی و آمادگی کامل نظامی برای احتمال یک حمله محدود  به تاسیسات هسته ایمون و متعاقبش جنگی محدود یا فراگیر

 

 

 تیم روحانی فکر این است که برجام را تا غروبش ادامه بدن و قضیه کلا تمام بشه و اون ها هم فهمیدن که تیم روحانی میخواد به خط پایان برسه و از بازی بیرون نمیزنه

ولی با رفتاری که تیم ترامپ در پیش گرفتن برجام پیش از انتخابات در ایران از بین خواهد رفت 

اونها اول میخواستن که توافق جدیدی رو رقم بزنن که نشد و با اشتباه زدن شهید سلیمانی راه رو به طور کامل بستن 

الان هم که می بینن برجام نصف و نیمه مونده و ازش اون چیزی که میخوان در نمیاد ، به سمت زدن کاملش رفتن که غروبی در کار نباشد

 

اما پاسخ ایران چه می تواند باشد ؟

- تعلیق بیشتر برجام؟

- خروج از برجام و تعلیق ان پی تی ؟

- خروج از برجام و ان پی تی؟

 

فکر می کنم خروج از برجام کاملا به اروپایی ها بستگی دارد اگر از برجام خارج شوند و میکانیسم ماشه رو اجرا کنند، برجام تمام است و بحث روی تعلیق یا خروج از ان پی تی خواهد بود که تجربه میگه ما کمی عقب تر از تعلیق می ایستیم 

 

اما در مورد تسلیحات و ممنوعیت اون، نگاه ما نباید به خرید سلاح ها از روسیه و چین باشد چرا که بازار سیاه و خرید های قبلی نشان داده که ما تو این محدودیت ها هم کارهایی انجام داده ایم و خواهیم داد. نکته مهم بحث فروش تسلیحات هست که نمونه اش رو در عراق، سوریه و لبنان شاهد بودیم، در عراق ماشین ها رو صادر کردیم و تجهیزات نظامی رو بصورت غیررسمی به عراق بردیم و روی خودرو ها نصب کردیم تا از قوانین تحریمی دور بمانیم 

پس در مورد بحث تحریم تسلیحاتی باید فروش خودمون رو در نظر بگیریم تا بحث های خرید از روسیه و چین را 

 

در مورد بحث نظامی واقعیت این است که طرح حمله محدود به ایران سال ها هست که روی میز هست و فرصتی پیدا نکرده اند 

ولی دست روی دست هم نگذاشته اند و دنبال فرصت سازی رفتند از ساخت تسلیحات جدید تا ایجاد اختلال در ایران برای ایجاد ضعف در ساختار دفاعی 

و بلا شک کوچکترین روزنه رو اگر پیدا کنند حمله خواهند کرد 

پس راهکار قوی شدن و فرصت سازی برای عقب راندن دشمن است 

 

برنامه انها بر مبنای یک جنگ هیبریدی و در منطقه خاکستری خواهد بود 

و راهکار ما اجرای جنگ هیبریدی متقابل هست 

که خلاصه اقدامات ما عبارت اند از: 

1 - ساخت سلاح های چالشی و تغییر دهنده بازی، (مثل - پهبادهای شکارچی هوا به هوا - موشک های ضد ماهواره - موشک ضد آواکس و پهن پیکر (دور برد)- تسخیر یک پهباد جدید - توان تهاجمی سایبری قوی)

2- تقویت متحدین خود در منطقه، (گسترش فضای درگیری و محدودیت هوایی برای امریکا و هزینه سازی و اجبار به افزایش هزینه های امنیتی دشمن)

3- ضمانت های قابل نقد ( تا در صورت جنگ دشمن قطع یقین بداند هزینه اولیه نبرد بسیار بالا خواهد بود ضمانت نامه هایی مثل ناوهای هواپیمابر، اسرائیل و حتی رسیدن به خاک آمریکا از طریق کوبا یا ونزوئلا )

4- کور کردن چشم شیطان ( زدن تیم های جاسوسی موساد و سیا و ام ای 6 در منطقه و خاور دور)

5- حرکت به سوی زدن اقتصاد آمریکا ( این کار رو می تونیم در یاری رسوندن به چین و روسیه انجام بدیم و کم کم دلار رو سرنگون کنیم، بویژه که پیش بینی ها می گویند ارزهای دیجیتال به زودی دلار را نابود خواهند کرد)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 ساعت پیش, arminheidari گفت:

 

اما در مورد تسلیحات و ممنوعیت اون، نگاه ما نباید به خرید سلاح ها از روسیه و چین باشد چرا که بازار سیاه و خرید های قبلی نشان داده که ما تو این محدودیت ها هم کارهایی انجام داده ایم و خواهیم داد. نکته مهم بحث فروش تسلیحات هست که نمونه اش رو در عراق، سوریه و لبنان شاهد بودیم، در عراق ماشین ها رو صادر کردیم و تجهیزات نظامی رو بصورت غیررسمی به عراق بردیم و روی خودرو ها نصب کردیم تا از قوانین تحریمی دور بمانیم 

پس در مورد بحث تحریم تسلیحاتی باید فروش خودمون رو در نظر بگیریم تا بحث های خرید از روسیه و چین را 

 

و راهکار ما اجرای جنگ هیبریدی متقابل هست 

که خلاصه اقدامات ما عبارت اند از: 

1 - ساخت سلاح های چالشی و تغییر دهنده بازی، (مثل - پهبادهای شکارچی هوا به هوا - موشک های ضد ماهواره - موشک ضد آواکس و پهن پیکر (دور برد)- تسخیر یک پهباد جدید - توان تهاجمی سایبری قوی)

2- تقویت متحدین خود در منطقه، (گسترش فضای درگیری و محدودیت هوایی برای امریکا و هزینه سازی و اجبار به افزایش هزینه های امنیتی دشمن)

3- ضمانت های قابل نقد ( تا در صورت جنگ دشمن قطع یقین بداند هزینه اولیه نبرد بسیار بالا خواهد بود ضمانت نامه هایی مثل ناوهای هواپیمابر، اسرائیل و حتی رسیدن به خاک آمریکا از طریق کوبا یا ونزوئلا )

4- کور کردن چشم شیطان ( زدن تیم های جاسوسی موساد و سیا و ام ای 6 در منطقه و خاور دور)

5- حرکت به سوی زدن اقتصاد آمریکا ( این کار رو می تونیم در یاری رسوندن به چین و روسیه انجام بدیم و کم کم دلار رو سرنگون کنیم، بویژه که پیش بینی ها می گویند ارزهای دیجیتال به زودی دلار را نابود خواهند کرد)

 

 

 

 

 

 

مجهز کردن حشدالشعبی عراق به خضموک های طوفان ( به احتمال 90 درصد به صورت مجانی )  در حالی که نیروهای خودمون هنوز دارند از تویوتا و جیپ های مدل جنگ جهانی دوم استفاده می کنند ، نشون می ده که تصمیم گیران برای خود ایران ارزشی قائل نیست و فقط به عنوان پایگاه درآمد و عملیات ازش استفاده می کنه ... من تقریبا مطمئنم اینها به صورت رایگان تحویل حشد داده شده اند ...

 

عراقی ها هم به قوم حزب باد معروفند ، دور نیست که سربازان ما سوار به تویوتا مدل 1990 و ak-47 به دست و مجهز به یک دست لباس خاکی و یک جفت چکمه باید در برابر همین حشد سوار به خضموک طوفان صف آرایی کنند ....

 

 

ویرایش شده در توسط Ghalam
  • Like 3
  • Upvote 3
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
51 minutes قبل , arminheidari گفت:

 

 تیم روحانی فکر این است که برجام را تا غروبش ادامه بدن و قضیه کلا تمام بشه و اون ها هم فهمیدن که تیم روحانی میخواد به خط پایان برسه و از بازی بیرون نمیزنه

ولی با رفتاری که تیم ترامپ در پیش گرفتن برجام پیش از انتخابات در ایران از بین خواهد رفت 

اونها اول میخواستن که توافق جدیدی رو رقم بزنن که نشد و با اشتباه زدن شهید سلیمانی راه رو به طور کامل بستن 

الان هم که می بینن برجام نصف و نیمه مونده و ازش اون چیزی که میخوان در نمیاد ، به سمت زدن کاملش رفتن که غروبی در کار نباشد

 

 

حدس بسیار سختیه ولی از یک منظر وقتی منطق را و شرایط ترامپ را مورد توجه قرار میدیم یک حدس بسیار قوی وجود داره: ( هر چند این به خاطر دوگانگی ترامپ و تیم پمپئو؛ تحلیل و حدس را سخت میکنه مثل ماجرای ترور سردار سلیمانی )

 

و اما حدس چیه؟ اینکه تمام تلاش و بالا و پایین پریدن هوک و پمپئو در مورد اجرای مکانیسم ماشه یک بلوف بزرگ هست. بلوفی که اروپا را قانع کنه به همراه چین و روسیه یک قطعنامه جدید ضد ایران را قبول کنند برای تمدید تسلیحات. هرطور نگاه میشه باز شرایط فعلی ایده آل هست برای آمریکا و نیاز نیست با مکانیسم ماشه خودش را به چالش بندازه. یک بار ببینیم داره چه رخ میده:

 

آمریکا گام به گام داره فشارهاش را در چند وجه به ایران اضافه میکنه؛ تحریمها را با دنبال کردن روشهای دور زدن هوشمندتر و گسترده تر میکنه، فشار به مقاومت در منطقه را افزایش میده طوریکه بازوهای ایران اگر قطع هم نشند بلکه بی حس بشند (عراق، سوریه، لبنان )، از لحاظ نظامی پیوستهای برنامه ریزی شده را در منطقه گام به گام پیش میبره (تکمیل اطلاعات و استقرار پدافند و نیرو و ... ) و نهایتا این ایران هست که منابع موجودش هر روز بیشتر داره صرف میشه و در ظاهر با چالشهای مصنوعی دشمن ساخته از درون و طبیعی رودررو میشه.

و تمام اینها در حالی است که ایران همچنان ذیل برجام تمام محدودیتهای برجام را تقریبا همچنان ادامه میده و از همه مهمتر بازرسی ها کامل برقرار هست که خود این باز یک امتیاز محسوب میشه برای آمریکا چون با استناد به پروتکل الحاقی ذیل برجام داره موازی یک قطعنامه جدید در شورای حکام پیریزی میکنه ضدایران که دیر نیست نهایتا دقیقا مطالعات ادعایی را دوباره کلید بزنه و یک معضل جدید جهانی برای ایران ایجاد کنه و بازی از نقطه صفر برای ما.

 

حالا تنها چیزی که به ضرر ترامپ هست فقط زمانه. یعنی برای اینکه نهایتا مقاومت ایران را بشکنه شاید فکر میکنه با مکانیسم ماشه و از بین رفتن برجام هرچند ضرر میکنه و شرایط فعلی که براش ایده آل هست به هم میخوره ولی نهایتا شاید باعث بشه با بازگشت تحریمهای بین المللی مقاومت و امید ایران ( چند باری ترامپ گفته ایران چون به برجام هنوز امید داره که یکی بیاد دوباره از سر بگیرش با من توافق جدید نمیکنه ) بشکنه و بره به سمت توافق با ترامپ. در اینصورت میشه گفت مکانیسم ماشه اصلا یک بلوف نیست و قطعا اجراش میکنه. ( البته در این مرحله هم بارها گفته شد در قدم اول رفتار ایران و اون تهدیدی که کرده میتونه توی اجرایی شدن این تهدید امریکا موثر باشه و در قدم بعدی هم (یعنی فرض امریکا مکانیسم ماشه را اجرا کرد ) باز قدم ایران میتونه تعیین کننده باشه که این اقدام امریکا به ریسکش میرزید یا خیر. از این منظر من معتقدم در این مرحله اگر ایران ان پی تی را حتی تعلیق هم کنه به نفعش هست چون قاعدتا دیگه برجامی که وجود نداره و دمکورات ها هم حتی نشون دادند توافق تازه به چه معناست، پس ما برای توافق جدید نیاز به چیز بزرگتری نسبت به توافق برجام داریم تا زایده خواهی های امریکا در دولت بعد را کنترل کنیم و خب چون چند تن مواد و اراک و ابهام فردو و مراکز ساخت سانتریفیوژ و سطح تحقیقات و معادن و دانشمندان و یک برنامه پیشرونده همه با برجام از بین رفته فعلا هیچ چیز جز تعلیق یا خارج شدن از ان پی تی برای اینده نمیتونه برگی باشه برای چانه زنی.

 

وقتی ان پپی تی در تعلیق باشه ابهام به ما فرصت کافی میده که برگهای جدیدی به سرعت ایجاد کنیم ( خود ابهام مانع حمله میتونه باشه ) تا بتونیم یک بار دیگه چانه زنی داشته باشیم.

  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    1 member