امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

اومدن وسط ممکلت کلی جنگنده آوردن هیچ دفاعی نتونستیم بکنیم. پهپادها جلوی چشم ملت ویراژ می‌دادن می‌رفتن می‌اومدن کای نمی‌تونستیم بکنیم. لانچرهای ما رو نه با جنگنده که به پهپاد می‌زدن. بی‌۲ با کلی جنگنده اومد بمب‌ها رو خالی کرد و رفت هیچی جلوشونو نگرفت. اون همه رونمایی پدافندی به درد زدن پهپاد هم نخورد اون همه هزینه تا الان هیچی به هیچی! اون جاییکه باید به کار می‌اومد نیومد. رزمایش‌ها و همه زحمات توی حوزه پدافند و دفاع هوایی رو بریزید دور. اومدن ما رو با انیهمه دبدبه و کبکبه تحقیر کردن رفتن بعضی‌ها انگار نوارند. قبلا تهدید می‌کردن الانم دارن تهدید می‌کنن. برید یکم روی نقاط ضعف کار کنید و دهن‌گشادی نکنید. تهدید حساب کتاب داره. ابهت و ترسی که از ایران توی دل دشمنامون بود رو به فنا دادید الان تهدیداتتون به هیچ جاشون نیست...

پدافند بجز شلیک بی هدف و نمایشی توپهای ضد هوایی (جهت دلگرمی مردم و ادای گنبد اهنین دراوردن) کاری نکرد

فکر میکنم خرید اس۴۰۰و یا ساخت باور و ... یه اشتباه بزرگ و تلف کردن بیت المال مردمه فقیر ایران هست
یسری توپ۳۵م‌م اتوماسیون شده با همون مجید برای خطوط تماس و درگیری کافیه
تاسیسات نظامی را هم با پدافند غیر عامل مثل بردن زیر کوه و شلترهای مقاوم(شبیه چیزی که در عین السد هست) و ....باید حفاظت کرد

در حمله پاکستان هم من‌ در استاتوس گفتم چیزی بنام پدافند یکپارچه توی این کشور وجود ندارد

الان خیلی از لانچر هامونا پهپاد زده و
یا عمده حملات به ما توسط اف۱۵ صورت گرفته(بالای۶۰درصد)این پدافند به اصطلاح یکپارچه یه نسل ۴هم نتونسته شکار کنه
حتی عراق و یوگسلاوی هم موفقتر از ما بودن صحبتم ریز پرنده نیست!!!
پهپاد های تحاجمی دوربردی که آمدن با بمبلت بهمون حمله کردن‌

ریز پرنده باید براش تپانچه های ضد پهپاد و توپ های گتلینگ و یا کالیبر سنگین ضد هوایی با اپتیک و اتوماسیون شده تهیه کرد و ازون رادار گران (با تعداد بشدت محدود)و اپراتورهای بیمصرفش حفاظت کرد........

فکر میکنم باید پدافند مجددا برگرده زیر مجموعه نهاجا و بودجه هاش هزینه مواردی بشه که‌توی این‌جنگ۱۲ روزه موثر بود

ویرایش شده در توسط Overdose
  • Like 2
  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
4 hours قبل , Overdose گفت:

@EshqAli : اومدن وسط ممکلت کلی جنگنده آوردن هیچ دفاعی نتونستیم بکنیم

هیچ نقطه ضعفی بر طرف نخواهد شد مگر اینکه فرماندهان و مسولانی کار امد انتخاب بشن بر  مبنای شایستگی و کارنامه ..نه الان که هر کی تعریف و تمجید بیشتر از مقامات بالادستی بکنه و رجز بیشتر بخونه انتخاب میشه ...باید الان مسولینی که شو اف میذاشتن بیان و پاسخ گو باشن گرچه زیر بار نمیرن و انواع بهانه ها رو اوردن  ..در سیاست خارجه هم باید مشخص عمل کنیم یا تنش رو با غرب بیاریم پایین یا بریم سمت چین و روسیه و دست از حساسیت های بیجا برداریم تا بتونیم از اونا کمک های لازم رو بگیریم

• Upvote 2
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
4 hours قبل , Overdose گفت:

@EshqAli : اومدن وسط ممکلت کلی جنگنده آوردن هیچ دفاعی نتونستیم بکنیم. پهپادها جلوی چشم ملت ویراژ می‌دادن می‌رفتن می‌اومدن کای نمی‌تونستیم بکنیم. لانچرهای ما رو نه با جنگنده که به پهپاد می‌زدن. بی‌۲ با کلی جنگنده اومد بمب‌ها رو خالی کرد و رفت هیچی جلوشونو نگرفت. اون همه رونمایی پدافندی به درد زدن پهپاد هم نخورد اون همه هزینه تا الان هیچی به هیچی! اون جاییکه باید به کار می‌اومد نیومد. رزمایش‌ها و همه زحمات توی حوزه پدافند و دفاع هوایی رو بریزید دور. اومدن ما رو با انیهمه دبدبه و کبکبه تحقیر کردن رفتن بعضی‌ها انگار نوارند. قبلا تهدید می‌کردن الانم دارن تهدید می‌کنن. برید یکم روی نقاط ضعف کار کنید و دهن‌گشادی نکنید. تهدید حساب کتاب داره. ابهت و ترسی که از ایران توی دل دشمنامون بود رو به فنا دادید الان تهدیداتتون به هیچ جاشون نیست...

پدافند بجز شلیک بی هدف و نمایشی توپهای ضد هوایی (جهت دلگرمی مردم و ادای گنبد اهنین دراوردن) کاری نکرد

فکر میکنم خرید اس۴۰۰و یا ساخت باور و ... یه اشتباه بزرگ و تلف کردن بیت المال مردمه فقیر ایران هست
یسری توپ۳۵م‌م اتوماسیون شده با همون مجید برای خطوط تماس و درگیری کافیه
تاسیسات نظامی را هم با پدافند غیر عامل مثل بردن زیر کوه و شلترهای مقاوم(شبیه چیزی که در عین السد هست) و ....باید حفاظت کرد

در حمله پاکستان هم من‌ در استاتوس گفتم چیزی بنام پدافند یکپارچه توی این کشور وجود ندارد

الان خیلی از لانچر هامونا پهپاد زده و
یا عمده حملات به ما توسط اف۱۵ صورت گرفته(بالای۶۰درصد)این پدافند به اصطلاح یکپارچه یه نسل ۴هم نتونسته شکار کنه
حتی عراق و یوگسلاوی هم موفقتر از ما بودن صحبتم ریز پرنده نیست!!!
پهپاد های تحاجمی دوربردی که آمدن با بمبلت بهمون حمله کردن‌

ریز پرنده باید براش تپانچه های ضد پهپاد و توپ های گتلینگ و یا کالیبر سنگین ضد هوایی با اپتیک و اتوماسیون شده تهیه کرد و ازون رادار گران (با تعداد بشدت محدود)و اپراتورهای بیمصرفش حفاظت کرد........

فکر میکنم باید پدافند مجددا برگرده زیر مجموعه نهاجا و بودجه هاش هزینه مواردی بشه که‌توی این‌جنگ۱۲ روزه موثر بود

سلام

با اینکه کلیت نقدها وارده ولی دوست نداشتم این حرفام وارد تاپیک بشه و توی تاپیک‌ها ثبت بشه. لطفا پاک کنید.

متاسفانه این جنگ نشون داد ما برای تهدیدات کاملا آماده نبودیم. 

امید هست که متوجه این ایرادات بشن و در رفعشون تلاش کنن.

حرف برای گفتن زیاده ولی فعلا به همین حد توقف می‌کنم

ممنون از توجه جناب عالی

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.