TANK

بدون سرنشین جنرال اتمیکز آر.کیو/ام.کیو-1 پریدیتور(RQ-1 / MQ-1 Predator)

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

اقا جالب بود.

خوب افتادی تو خط کلیپ ها . ای کلک احتمالا به انبار کلیپ خوردی وما خبر نداریم :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مثل اینکه توی این فیلم نقش نظازتی بر عهده داشت . مثلا جنگنده ها یه جایی رو بمباران میکردند و اون از میزان خسارات اطلاعات جمع میکرد .
یا اهداف رو پیدا و به جنگنده ها ازسل میکرد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]مثل اینکه توی این فیلم نقش نظازتی بر عهده داشت . مثلا جنگنده ها یه جایی رو بمباران میکردند و اون از میزان خسارات اطلاعات جمع میکرد .
یا اهداف رو پیدا و به جنگنده ها ازسل میکرد[/quote]

اره اسماعیل جان

کار اصلیش هم همینه

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خیلی ممنون قشنگ بود

فقط این پهباد مخصوص شناساییه؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]

فقط این پهباد مخصوص شناساییه؟؟[/quote]

پردیتور یک پهپاد چند منظوره است هم شناسایی هم بمب افکن و ....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اقا چطور این با موتور توربوفن ۴۰ ساعت مداومت پروازی داره ؟!
قبلا من گفته بودم قدم بعدی شاهد های ما باید استفاده از موتور های توربو فن باشه ولی دوستان بهشون برخورد و ما رو مورد عنایت قرارپادن که موتورهای توربوفن مداومت پروازی بالابی ندارند ....

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به نام خدا

کنترل پهپاد MQ-1C Gray Eagle توسط تبلت از روی زمین

 

  79103_mq1cgrayeagleextendedrange2cgenera

پهپاد MQ-1C Gray Eagle نسخه افزایش برد

 

شرکت سیستم های هوانوردی جنرال اتمیکز (GA-ASI) سربازی را نشان داد که روی زمین توسط تبلت در حال کنترل پهپاد MQ-1C Gray Eagle نسخه افزایش برد (GE-ER) بود.

این رونمایی که روز 23 آپریل در Yuma Proving Grounds در آریزونا اتفاق افتاد نشان داد که یک کنترل گر ترمینال حمله مشترک (JTAC) توسط یک تبلت، سنسور های الکترو-اپتیک/مادون قرمز روی پهپاد را کنترل می کرد. کنترل گر های ترمینال حمله مشترک، اعضای سرویس نظامی هستند که برای انجام حمله هوایی در نزدیک نیرو های خودی آموزش دیده اند.

این تبلت از یک برنامه اندرویدی کیت آگاهی تیمی و رادیوی TrellisWare TW-950 TSM Shadow استفاده می کرد، که به افراد اجازه می داد تصاویر ویدئوی، مکان و زاویه دید سنسور های پهپاد را مشاهده کنند. این تبلت همچنین امکان صدور دستور پشتیبانی توپخانه و پشتیبانی هوایی نزدیک را هم فراهم می کرد.

به گفته جنرال اتمیکز، Gray Eagle نسخه افزایش برد،که برای عملیات های چند دامنه ای پیکربندی شده،بدون نیاز به دستور اپراتور به طور خودکار مسیر پروازی خود را تصحیح می کند تا اطلاعات سنسور های خود را در اختیار کنترل گر ترمینال حمله مشترک قرار دهد.

با حذف ارتباطات صوتی رادیویی و مستقیما به دست گرفتن کنترل MQ-1C ، بازدهی زنجیره کشتار افزایش و احتمال آسیب به وسیله کمتر می شود.

به علاوه، توانایی کنترل گر ترمینال حمله مشترک در هدف گیری سنسور های پهپاد روی اهداف توسط یک کیت اندرویدی افزایش آگاهی محیطی روی تبلت، خطاهای انسانی را کاهش و سرعت هدف گیری را افزایش می دهد.

 

79104_tabletrunningaandroidteamawareness

تبلت مورد استفاده برای هدایت پهپاد به همراه کیت افزایش آگاهی محیطی

 

جنرال اتمیکز حامی مالی این رویداد بود. این شرکت در سال های اخیر چندین تلاش مشابه برای استفاده از لپ تاپ های معمولی به جای ایستگاه های کنترل زمینی بزرگ برای هدایت هواپیما های بدون سرنشین خود داشته است. از این ویژگی می توان برای نشاندن پهپاد روی فرودگاه در فواصل دور استفاده کرد.

ارتش ایالات متحده، که مصرف کنده اصلی MQ-1C  است، در حال تلاش برای یافت راهی برای انتقال سریع اطلاعات در میدان نبرد است. این سرویس در حال پیشبرد طرح مفهومی "هر سنسور، هر تیرانداز" است که در آن هر هدفی که توسط یکی از سنسور ها شناسایی می شود، به سرعت توسط هر یک از تیرانداز های نزدیک به آن مورد حمله قرار خواهد گرفت.

 

 

منبع


 

 

  • Upvote 13

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به نام خدا

اتمام پروازهای آزمایشی پهپاد Gray Eagle با مولد جدید

 

featured-_1623305832.jpg

سامانه پهپادی Gray Eagle نسخه افزایش برد

 

پهپاد Gray Eagle نسخه افزایش برد (GE-ER) پرواز های آزمایشی اولیه با سامانه مولد بدون جاروبک (brushless) خود را به پایان رساند. این مولد، 50 درصد بیشتر از سامانه ی فعلی انرژی تولید می کند.

بخش سامانه های هوانوردی شرکت General Atomics یا GA-ASI در انتشاریه خود گفت: "آزمایش های پرواز اولیه این سامانه، نقطه عطفی در جهت بروزرسانی ناوگان GE-ER ها با مولد هایی است که قابلیت اطمینان پذیری را به طرز چشم گیری افزایش و هزینه های نگهداری را به شدت کاهش می دهند. مولد جدید انرژی الکتریکی مورد نیاز برای انواع ماموریت های رو به افزایش این پهپاد را نیز تامین می کند."

مولد جدید، آزمایش های زمینی و هوایی را برای بیش از 44 ساعت آزمایش تا حداکثر توان الکتریکی خروجی در کل برنامه پروازی GE-ER و از سطح قدرت موتور در حالت ایستاده تا حداکثر رانش اسمی را به پایان رساند.

این مولد بدون جاروبک برای جایگزینی دینام فعلی GE-ER طراحی شده تا ارتقا در این زمینه برای نگهدارندگان یکپارچه باشد. طراحی بدون جاروبک، نیاز به انبار کردن برای تعویض جاروبک ها در هر 300 ساعت مربوط به دینام های فعلی را از بین می برد و باعث کاهش هزینه انبارداری، انتقال و قطعات یدکی می شود. مولد جدید تا 14 کیلووات توان تولید می کند (بیش از 50 درصد بیشتر از سامانه فعلی) و تا 10 کیلووات را در اختیار حسگرها و محموله های مورد نیاز برای پرواز در محیط های عملیاتی چند دامنه ای (MDO) می گذارد.

David R. Alexander، رئیس GA-ASI در این باره گفت: "سرمایه گذاری ما در مولد های بدون جاروبک باعث افزایش عمر خدمت دهی به 2500 ساعت می شود که مساوی با عمر موتور است. سامانه جدید Gray Eagle ER، هزینه نگهداری برای ارتش را با از بین بردن نگهداری حد وسط کاهش می دهد، و توان افزایش یافته نیاز MDO به حسگرها و محموله های پیشرفته را تامین می کند."

توان خروجی افزایش یافته مولد بدون جاروبک، از حسگرهای پیشرفته جدید در حال توسعه مانند سامانه سنجش چند دامنه ای (MDSS) پشتیبانی می کند که GE-ER را قادر به سنجش و هدف قرار دادن از راه دور برای استفاده از آتش دوربرد دقیق (LRPF) و در آینده برخاستن عمودی، می کند. این مولد از تمام حالت های پروازی، شامل جنگ الکترونیک چند منظوره (MFEW)، جاسوسی از ارتباطات (COMINT)، جاسوسی الکترونیک (ELINT)، سنجش الکترو-اپتیک/مادون قرمز (EO/IR) و رادار روزنه مصنوعی (SAR)، به صورت همزمان پشتیبانی می کند.

توسعه مولد های بدون جاروبک تلاشی مشترک بین GA-ASI و سامانه های الکترومغناطیس جنرال اتمیکس (GA-EMS)، شرکت وابسطه آن و متخصص در حوزه سامانه های برق، است. مولد های جدید با همراهی موتور های جدید HFE 2.0 شرکت GA-ASI، در تابستان امسال وارد آزمایش های دولتی می شوند. نتایج اولیه نشاندهنده جهشی قابل توجه در عملکرد کلی است. جنرال اتمیکس به توسعه مولد های توان هواپیما ادامه می دهد که تاثیری بادوام بر ناوگان GE-ER خواهد داشت.

 

 

منبع

  • Like 1
  • Upvote 9

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به نام خدا

General Atomics MQ-1 Predator (Predator A)

هواپیمای بدون سرنشین (UAV)/ پهپاد ISR (1995)

 

MQ-1_Predator2C_armed_with_AGM-114_Hellf

 

 

با قیمتی حدود 40 میلیون دلار برای هر سیستم، RQ-1/MQ-1 پریدیتور بخشی گران اما جدایی ناپذیر از عملیات های نیروی هوایی ایالات متحده در عراق و افغانستان است. پریدیتور می تواند با مداومت بسیار خوب خود، بخشی از سرزمین را پوشش دهد بدون اینکه خدمه هوایی دوست را در معرض آتش یا اسیر شدن توسط دشمن قرار دهد. تا کنون بیش 97 از فروند از این پهپاد به نیروی هوایی ایالات متحده تحویل داده شده است. با اینکه پهپاد بزرگ‌تر و توانمند تر MQ-9 جایگزین پریدیتور شد اما نسخه MQ-1C گری ایگل همچنان در خدمت این نیرو است. پریدیتور سرویس خود را با نام RQ-1 که مدل شناسایی غیر مسلح بود، شروع کرد. نام MQ-1 در سال 2002 تعیین شد تا بیانگر نسخه تغییر یافته در نقش شناسایی مسلح باشد.

 

MQ-1B_Predator_unmanned_aircraft.jpg

 

 

پرواز پریدیتور از طریق یک دوربین رنگی در جلوی بدنه امکان‌پذیر است که اطلاعات لحظه ای را به خلبان کنترل کننده آن واحد در ایستگاه کنترل زمینی مخابره می کند. دوربین های مادون قرمز و تلویزیونی نصب شده در بدنه می توانند خدمت شناسایی تصویری به لحظه و ساکن را ارائه دهند. پریدیتور برای ایفای نقش شناسایی مسلح، به 2 موشک ضد تانک AGM-114 هلفایر (مهماتی که معمولا در بالگرد رزمی AH-64 آپاچی استفاده می شود) در زیر هر بال مجهز است و می تواند با دستیابی و رهگیری لیزری به مقابله با وسایل زمینی بپردازد. در این حالت، پریدیتور از سامانه روشنگر و تعیین هدف لیزری با توانایی مادون قرمز خود استفاده می کند. قدرت پریدیتور از یک موتور توربوشارژ روتاکس 115 اسب بخاری تامین می شود که یک ملخ نصب شده در عقب بدنه را می گرداند.

 

general-atomics-mq1-predator-united-stat

 

 

MQ-1 در بخش فنی می تواند به ارتفاع 7600 متری برسد، 1200 کیلومتر برد و 217 کیلومتر بر ساعت سرعت دارد (سرعت کروز معمولی آن 135 کیلومتر بر ساعت است). طول بال های آن 14 متر است و وزن آن بدون بار آن به 500 کیلوگرم می رسد. به همین دلیل، پریدیتور به هیچ وجه یک هواپیمای کوچک نیست.

 

AGM-114_Hellfire_hung_on_a_Predato.JPEG

 

 

پریدیتور ابتدا نام RQ-1 را دریافت کرد که حرف R بیانگر نقش شناسایی و عدد 1 نشان دهنده سری اولیه این هواپیمای بدون سرنشین است. حرف Q به معنی بدون سرنشین بودن این هواپیماست. از سال 2002، نام آن به MQ-1 تغییر یافت تا نشان دهنده وظیفه شناسایی مسلح آن باشد. از پریدیتور در 3 اسکادران شناسایی نیروی هوایی استفاده می شود.

 

MQ-1_Predator_controls.jpg

 

 

نسخه پریدیتور XP مدلی با توانایی کمتر از پریدیتور برای بازار صادراتی است که برای کشور های دوست ایالات متحده قابل سفارش است. تمام ویژگی های تسلیحاتی این مدل حذف شده اند تا تمایل بازار به آن افزایش پیدا کند. امارات متحده عربی با اعلام رسمی سفارش خرید این محصول در فوریه سال 2013 به اولین مشتری پریدیتور تبدیل شد.

 

General_Atomics_MQ-1_Predator_operators.

تاکنون بیش از 360 فروند از پهپاد های پریدیتور ساخته شده اند.

 

مشخصات

- سال ورود به خدمت: 1995

- وضعیت: در حال خدمت

- تعداد فروند ساخته شده: 365

- سازنده: General Atomics Aeronautical Systems (ایالات متحده)

- کشورهای مصرف کننده: ایتالیا، ترکیه، امارات متحده عربی، مراکش، ایالات متحده

- نقش: حمله زمینی (هدایت بمب های هواپایه برای نابودی اهداف زمینی توسط تیر بمب موشک و راکت)، جاسوسی-نظارت-شناسایی و پیش آهنگی (ISR، سنجش اهداف زمینی و منطقه هدف برای ارزیابی سطح تهدیدات محیطی، قدرت و تحرکات دشمن)، نیروهای ویژه (شناسایی عناصر و ماموریت های نیروهای ویژه/عملیات های ویژه)، توانایی های بدون سرنشین (طراحی شده با توانایی های بدون سرنشین برای ایفای انواع نقش های بالای میدان نبرد)

- طول: 8.22 متر

- طول بال ها: 14.8 متر

- ارتفاع: 2.1 متر

- وزن: 512 کیلوگرم

- حداکثر وزن برخاست: 1020 کیلوگرم (508 کیلوگرم ظرفیت بار)

– قوای محرکه: 1 موتور 115 اسب بخاری 4 سیلندر روتاکس 914F که یک ملخ 2 پره را در آرایش pusher می گرداند

- حداکثر سرعت: 217 کیلومتر بر ساعت

- ارتفاع پروازی: 7620 متر

- برد: 1250 کیلومتر

- تسلیحات: 2 موشک AGM-114 هلفایر (MQ-1B)، 4 موشک AIM-92 استینگر (MQ-1B)، 6 موشک هوا به سطح AGM-176 گریفین

- نسخه ها: RQ-1 (سری پایه در نقش شناسایی)، RQ-1A (نسخه پیش تولید از سامانه پریدیتور شامل ایستگاه کنترل زمینی)، RQ-1K (نسخه پیش تولید سازه هوایی پریدیتور)، RQ-1B (نسخه کامل سامانه پریدیتور شامل ایستگاه کنترل زمینی)، RQ-1L (سازه هوایی پریدیتور)، MQ-1 (مجهز به موشک های AGM-114 هلفایر و AIM-92 استینگر، بدون رادار روزنه ای)، MQ-1B (آنتن های بازطراحی شده، برجستگی VHF روی پشت بدنه، ورودی های هوای پشتی و شکمی)، MQ-1B Block 10/15 (مجموعه اویونیک و کنترل ارتباط به روز شده، واحد دم بازطراحی شده)، "MQ-1C "Grey Eagle (نسخه ارتقا یافته سری پریدیتور)، Predator XP (نسخه صادراتی، بدون هیچ گونه سلاحی)

 

 

منبع

  • Like 2
  • Upvote 10

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.