HRA

Editorial Board
  • تعداد محتوا

    466
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

  • Days Won

    12

پست ها ارسال شده توسط HRA


  1. Cross Domain integration

    • یکپارچگی گستره های همهنگام ، در هم تنیدگی حوزه های همهنگام (مقارن)
    • درهم تنیدگی (یکپارچگی) هم زمان (همهنگام - مقارن) حوزه ها(گستره ها - دامنه ها)
    • یکپارچگی (همبستگی - درهم تنیدگی) مقارن (همزمان - همهنگام) دامنه ها 
    • Upvote 4

  2. 1 hour قبل , mehran55 گفت:

    با سلامی گرم و دوباره به دوستان عزیز میلیتاریست.

     

     

    سلام

    • آنقدر تفاوت ها بزرگ است که شباهت هایی که اصلا هم وجود ندارند به چشم نمی آید . شاید تنها شباهتش حضور کثیف بریتانیا  باشد.
    • مساله فلسطین سیاسی نیست . آن چیزی که این مساله را ایجاد کرده اشغالگری ، نژادپرستی و خوی ددمنشانه یک طرف است.
    • به نظرم مطلب عملا در راستای اهداف اسرائیل و برای کم کردن بار روانی وقایع اخیر در این منطقه نگاشته شده است.
    • ...
    • Upvote 6

  3. سلام

    برای یک نیروی چریکی حمایت مردم مانند هوا برای تنفس می باشد و تا وقتی که این حمایت از حدی پایین تر نیامده از بین بردن ساختار نیروی چریکی امکان پذیر نمی باشد. اسرائیل سعی می کند با فشار بر مردم عادی این هوا را محدود تر یا مسموم تر نماید تا به نتیجه دلخواه برسد و در آن روز ضربه فلج کننده را وارد نماید.

    البته بارها در این کار با شکست مواجه شده است.    

    • Like 1
    • Upvote 8

  4. سلام

    قصد نداشتم وارد مباحثی بشوم که مطالعه کافی درباره اش ندام اما وقتی سطح بحث در انجمن به سطح فیلم فارسی تنزل پیدا کرده و کسی پیدا نشد که از دید تخصصی بعضی از مباحث را بررسی کند بهتر دیدم درباره صحبت های ظریف در حوزه روابط بین الملل در حد توانم چند تا مطلب کوچک را بیان کنم (البته کل فایل قابل بحث کردن هست که چرا انتخاباتی می باشد و مثلا چرایی انتقاد از ح . ر و ... البته نمی خواهم وارد اینگونه مسائل نمایان بشوم). اما قبل از آن چند نکته:

    • خود من در همین انجمن چندین بار گفته ام که بهترین حالت ما برای روس ها این است که ما نه آنچنان ضعیف باشیم و نه قدرتمند و در حالتی بینابین بخشی از توان آمریکایی ها را مشغول خودمان کنیم. قدرتمند تر شدن ایران از این حالت مطمئنا منافع خود روس ها را هم در خطر بزرگتری قرار می دهد .
    • درباره مذاکرات گروهی هم در این پست نکاتی قبلا خدمت دوستان عرض شده بود .
    • یک نکته هم اینکه  عملکرد هیچکس کامل نیست و همه را می توان نقد کرد اما هر کسی نمی تواند نقد کند . خود جناب ظریف باید در مورد عملکرد چند دهه ای خودشان و ایرادات مشهود در آنها پاسخگو باشند که انشاالله روزی برسد و پاسخ گو گردند .

     

    اما یک بخش مهم صحبت های ظریف آنجایی بود که در حوزه روابط بین الملل گفتند من رئالیسم را قبول ندارم(نقل به مضمون).

     

    اما مگر رئالیست ها چه می گویند که ایشان این را قبول ندارد : اجمالا و در حد توانایی بنده اینکه رئالیست ها دولت ها را مهره های اصلی صحنه سیاست های جهانی می دانند. اینها بر قدرت و منافع ملی  تاکید دارند و حفظ امنیت را اصل اول می دانند و می گویند اگر دولتی نتواند امنیت خود را تامین کند نخواهد توانست منافع خود را احصا نماید. در نتیجه بر ضرورت داشتن قوای امنیتی و نظامی قدرتمند و کارآمد برای حمایت از دیپلماسی و سرانجام ایجاد امنیت ملی توجه می کنند. بر همین اساس مفاهیمی مانند بازدارندگی و توازن قوا در اینجا خود را نشان می دهند و دیپلماسی را یکی از ابزارها برای رسیدن به بازدارندگی و ایجاد توازن می دانند . این گروه فکری  به اقتصاد بعد از امنیت اهمیت می دهند و می گویند بدون داشتن امنیت و قدرت قهریه شما نمی توانید به بنیان های اقتصادی مناسب دست یابید. همچنین رئالیست ها قدرت حاکمه مطلق برای نظم دهی در جهان مفروض نمی دانند و می گویند در جهان هر کس به اندازه توانش می تواند با بازیگری اعمال قدرت کند تا در حد بالاتری منافع ملی اش را احصا نماید . در اول لیست منافع ملی هم اصل بقا را قرار می دهند و اینکه برای رسیدن به این منافع هیچ تضمینی وجود ندارد که دیگر دولت ها حتی اگر روابط خوبی با شما دارند از شما حمایت نمایند.

     

    حالا سوال این است که ظریف اگر رئالیسم را قبول ندارد پس چه چیز را قبول دارد . مبتنی بر 3 گزاره زیر به نظرم رویکرد ایشان یک رویکرد لیبرالیسمی می باشد :

    1. دیدگاه انسانی که بیان کردند.
    2. اینکه بعضی ها نمی توانند جایگاه اصلی اقتصاد را قبول کنند (دوباره نقل به مضمون).
    3. و نفی مباحث ژئواستراتژیک (فکر کنم)

    در رویکرد لیبرالیسمی انسان را موجودی می دانند که به دنبال همکاری و انجام کارهای درست و ایجاد زمینه های پیشرفت و رفاه دیگران قدم بر می دارد. اینها می گویند اگر نزاعی در می گیرد به خاطر نهاد های نامطلوبی است که موجود می باشند و باید آنها را محدود یا معدوم کرد . همچنین لیبرال ها برخلاف رئالیسم ها دولت ها را مهره های اصلی روابط نمی دانند و سازمان های بین اللملی و انجمن ها و حتی شرکت های چند ملیتی را مهم تلقی می کنند و از اینرو منافع ملی را سیال فرض کرده و در مذاکره و چانه زنی و مصالحه در یک نظام گسترده تر می دانند، و این یعنی منافع ملی در همین مذاکرات و توافقات تعریف می شود و نه چیزی که از قبل وجود دارد(حتی تمامیت ارضی). از طرفی برای اینها اقتصاد حرف اول را می زند . البته بعضی از شاخه های لیبرالیسم نقش قدرت های جهانی را که ایجاد کننده و جهت دهنده به سازمان ها و رژیم های بین المللی دانسته و آن را برجسته می شمارند و در نتیجه ... و اینها حل همه چیز را در فضای بین المللی جستجو می کنند . بر این اساس برای این مدل از تفکر، مباحث ژئوپلتیک و ژئواستراتژی کمرنگ می باشد.

     

    البته ردپای این تفکر در پایین تا بالای این جریان به راحتی قابل مشاهده است.

    مثلا این صحبت مرحوم هاشمی :

    دنیای آینده دنیای گفتمان‌هاست نه موشک !

     

    یا در سطح پایین تر این صحبت سریع القم را ببینید :

    "در دنیا می گویند که اگر شما می خواهید با آلودگی هوا برخورد کنید، یکی از الزاماتی که روی سیاستگذار و مجری هست این است که آن شهر را بین المللی کند. یعنی اگر در شهر تهران 250 هزار نفر خارجی زندگی می کردند، ما آلودگی هوا نداشتیم. چون تهران بین المللی و آبروی می شد."

     

    در واقع آن تفکری که اکثر دوستان اینجا از قدرت و منافع ملی دارند با چیزی که اینها می گویند متفاوت است.

    البته ما از نظر تاریخی ردپای چنین تفکری را در جدایی بحرین از ایران هم می بینیم. علم در یادداشت هایش درباره مذاکراتش با شاه درباره حل مساله بحرین می گوید:

    "چه طور است به جای آنکه پافشاری در مساله بحرین بکنیم، بیاییم این فدراسیونی که تشکیل می شود(منظور کشورهای حاشیه خلیج فارس) یا مثلا ممکن است تشکیل بشود، تقویت کنیم و خودمان عضو فدراسیون بشویم .

    یا صحبت های امیرخسرو افشار درباره دیدگاه اقتصادی در مساله جدایی بحرین :

    https://s19.picofile.com/file/8432335818/amir_khosro_afshar_bahrain.mp3.html

     

    اما متاسفانه ما به جای دیدن بنیان های فکری افراد، گیر این جناح و آن جناح یا این حکومت و آن حکومت می شویم و از اینرو باید همیشه تاریخ را با پوسته جدید تجربه کنیم . همچنین نباید اسیر فیلم ها و نمایش های این افراد(از هر گروه و مسلکی که هستند) بشویم. 

     

    اما شخصا بر لیبرالیسم نقد ندارم بلکه کاملا در جبهه مقابل این تفکر قرار می گیرم و در مقابل هر ماله به دستی که بخواهد این تفکر را بزک کرده و بخواهد ظریف گونه تکه ای از این تفکر را با تکه ای از تفکرات دیگر تلفیق نماید و به خوردمان دهد در حد توانم خواهم ایستاد . 

     

    صحبت پایانی - این فایل با اینکه نکاتی مانند مواردی که عرض شد دارد اما کاملا انتخاباتی می باشد. پس مراقب باشیم چه چیز را باور و چه چیز را رد می کنیم. حال بد نیست میدان و دیپلماسی را از این دید هم بررسی نماییم.

     

    با تشکر

    :rose::rose::rose:

     

     

    • Like 3
    • Upvote 10

  5. 16 hours قبل , HRA گفت:

    سلام

    گفته شد که می ترسند در تاپیک بحث بشود ، برای اینکه این ترس بریزد بنده شروع می کنم آنهم به صورت تهاجمی و  مبتنی بر مبانی تئوری توطئه !

    اگر دیدید که آنوری ها در حال باد کردن نات کلفت ما هستند شاید طرح ایجاد رهبری برای تشکیل دولت در تبعید ، مورد حمایت قرار دادن و در اختیار گذاشتن سرمایه های بلوکه شده به او برای براندازی با هزینه و توان خود ما هست (اپوزوسیون که رهبر درست و حسابی نداره) . در این حالت یکی از مهمترین اهداف ترور و به شهادت رساندن حاج قاسم برداشتن شخصیتی بود که می توانست در شرایط حساس انسجام داخلی را حفظ نماید .

    الله اعلم

    دیدید ترسی نداره :mellow:

     

    14 hours قبل , HRA گفت:

    یکی از نکاتی که در این مصاحبه به چشم می خورد تولید ضد روایت در حوزه جنگ روایت ها است. 

    به عنوان مثال و به طور مشخص روایت مرد میدان که با این کلید واژه در سالگرد شهادت حاج قاسم تولید شده بود و روایت گر تلاش های این شهید بزرگوار در حوزه های مختلف بود، در این مصاحبه سعی شده ضد روایت اش  تولید شود که مشخصا در دوگانه دیپلماسی و میدان خود را نشان داده است . 

    خیلی بعید است که این موضوع اتفاقی به وقوع پیوسته باشد . 

     

    سلام

    بعد از 2 تا نظر بالا که اولی بر مبنای تئوری توطئه و با اگر آمد و دومی حوزه جنگ روایت ها بیان شد امروز صبح دوباره نشستم و تقریبا کل فایل را با دقت گوش کردم (به غیر از بخش کوتاهی از ابتدایش را) . نکاتی به نظرم می رسد که فعلا عرض می کنم :

    1. به نظرم فایل هیچ تقطیعی درونش صورت نگرفته است . در اول آن گفته می شود 6 اسفند نزدیک ظهر و در آخرهایش از نزدیک ساعت 3 بودن گفته صحبت و بعد آخرین جمله باز تاریخ 6 اسفند تکرار می شود . شاید جلسات دیگری بوده باشد اما این جلسه کامل هستش. 
    2. به نظرم فایل کاملا انتخاباتی تهیه شده و  با آگاهی کامل تهیه کنندگان آن منتشر گشته است . 
    3. علاوه بر آن نکته حوزه جنگ روایت ها که بیان شد و فکر کنم کاملا صحیح می باشد نکته دیگر اینکه واژه میدان به شدت در مصاحبه مخدوش هست. یعنی از قصد، مفهومی جدا و بدون تعریفِ مشخص، فرض شده و اقتصاد ، امنیت و ... را فدای آن کرده است . 
    4. اینکه گفته می شود دیپلماسی فدای میدان شد و نه برعکس به نظر اشاره ای به رویکرد این جریان برای آینده دارد، یعنی میدان فدای دیپلماسی !! :thinking: شاید برجام 2 ، حضور منطقه ای ایران که اتفاقا زمینه پیاده سازی اش در افکار عمومی داخلی بسیار آماده تر از بحث موشکی هست را به میان می کشد. 
    5. البته در فایل صحبت از دیپلماسی برای پایان یافتن جنگ یمن می کند که در نهایت بی نتیجه می ماند و طرف های مقابل زیرش می زنند و تاریخ این صحبت قبل از مباحث دیپلماسی فدای میدان شدن است :thinking: 
    6. در فایل از نقش تخریبی عربستان در مذاکرات به صورت گل درشت صحبت می کند . در حالت بدبینانه و با توجه به خبر ها آیا قرار است پای عربستان هم در مذاکرات احتمالی آینده باز شود ! ؟ ! ؟
    7. در جایی می گوید ما حتی بیشتر از شروط رهبری را انجام دادیم (یا یک همچین چیزی) که فکر نمی کنم زیاد صحیح باشدبا توجه به صحبت های صورت گرفته این چند ساله .  
    8. یکسری از مسائل به سادگی قابل بررسی نیست . مثلا صحبت های خصوصی ظریف با کری و لاوروف ! اما می توان برای یک ارزیابی کلی از اینها، روند صحبت های قابل بررسی ظریف در این چند ساله و میزان صحت و سقم آنها را مورد نظر قرار داد.
    9. ...

    :rose:

    • Upvote 13

  6. یکی از نکاتی که در این مصاحبه به چشم می خورد تولید ضد روایت در حوزه جنگ روایت ها است. 

    به عنوان مثال و به طور مشخص روایت مرد میدان که با این کلید واژه در سالگرد شهادت حاج قاسم تولید شده بود و روایت گر تلاش های این شهید بزرگوار در حوزه های مختلف بود، در این مصاحبه سعی شده ضد روایت اش  تولید شود که مشخصا در دوگانه دیپلماسی و میدان خود را نشان داده است . 

    خیلی بعید است که این موضوع اتفاقی به وقوع پیوسته باشد . 

    • Like 2
    • Upvote 10

  7. سلام

    گفته شد که می ترسند در تاپیک بحث بشود ، برای اینکه این ترس بریزد بنده شروع می کنم آنهم به صورت تهاجمی و  مبتنی بر مبانی تئوری توطئه !

    اگر دیدید که آنوری ها در حال باد کردن نات کلفت ما هستند شاید طرح ایجاد رهبری برای تشکیل دولت در تبعید ، مورد حمایت قرار دادن و در اختیار گذاشتن سرمایه های بلوکه شده به او برای براندازی با هزینه و توان خود ما هست (اپوزوسیون که رهبر درست و حسابی نداره) . در این حالت یکی از مهمترین اهداف ترور و به شهادت رساندن حاج قاسم برداشتن شخصیتی بود که می توانست در شرایط حساس انسجام داخلی را حفظ نماید .

    الله اعلم

    دیدید ترسی نداره :mellow:

    • Like 1
    • Upvote 7

  8. 4 hours قبل , MR9 گفت:

    تمرکز روی یک حوزه باعث شد تا امنیت داخلی شما  با 4 ترور در حوزه هسته ای ریشخند عالم و آدم بشود

     

    بسم ا...

    سلام

    از شما بعید است که امنیت داخلی را به امنیت ملی اینگونه ربط می دهید not_talking 

    • Upvote 1

  9. 29 minutes قبل , worior گفت:

    ایران ضعف ساختار بندی نداره. ما پیشرو ترین ساختارهای امنیتی-نظامی در دنیا رو داریم.

     

    ایران بیشتر ضعف تجهیزاتی داره. 

     

    به نظرم یکی از ضعف های ما وجود آسیب در تبدیل تجربیات به روند های جدید با کارکرد های نوین است . 

    بخش دیگری از مشکلات هم خارج از ساختارهای نظامی ماست و عوامل مختلفی از قبیل تاریخی ، فرهنگی و اجتماعی و روند های آموزش عمومی ما در آنها دخیل است که همه اینها علاوه بر محیط پیچیده امنیتی ما شرایط را برای نیروهای نظامیان سخت تر و پیچیده تر کرده است . 

    • Upvote 8

  10. 11 minutes قبل , MR9 گفت:

    پرسش تامل برانگیز مستند ساز محترم ، جناب طالب زاده در خصوص خدمت سربازی

     

    سلام

    با آن بخشی که می گوید باید فکر شود کاملا موافقم . در بروزرسانی که گفته شد که سربازی می تواند عامل خیلی از برکات شود اگر بنشینند و فکر کنند و طرح های جامع بریزند و نه اینکه گفته شود اجباری نه حرفه ای و یا حرفه ای نمی شود همین اجباری. اما با آنجایی که می گویند الگوی های جهانی را ببنیم مخالفم . ما نباید تمام الگوهای جهانی را ببینیم بلکه بیشتر باید کشورهایی با شرایط مشابه خودمان را رصد کنیم و از تجربیات آنها بهره ببریم . 

    • Upvote 1
    • Downvote 1

  11.  

    بر 14 آبان 1399 در 14:20 , HRA گفت:

    دیشب در بروزرسانی هم عرض شد که ترامپ هوشمندانه با ایجاد یک هراس اجتماعی از اینکه اگر رای نیاورد امنیت داخلی آمریکا با مخاطره مواجه می شود ، سعی در جمع آوری رای دارد . الان هم همان روند را  ادامه می دهد که اگر با رای شرکت کنندگان در انتخابات نتواند به ریاست جمهوری برسد ، با ایجاد ناآرامی های داخلی و استفاده از سیستم انتخاباتی آمریکا نتیجه نهایی را به سمت خودش برگرداند (در واقع همان فشار از پایین چانه زنی در بالا را پیاده نماید) . 

     

    بر 14 آبان 1399 در 23:35 , HRA گفت:

    به نظرم انتخابات این بار آمریکا یک تفاوت بزرگ با انتخابات گذشته که بنده شاهدش بودم دارد .  در گذشته اهداف دو طرف تقریبا یکسان و تفاوتشان در نحوه رسیدن به آنها بود اما الان شواهد می گوید که اختلافات ریشه ای تر شده است . شاید روزی آمریکا شاهد حضور دو تفکر با تفاوت های بنیادین باشد . 

     

    بر 16 آبان 1399 در 14:55 , HRA گفت:

    سلام

    فکر کنم این انتخابات آغازی بر پایان (ظاهر) دموکراسی در جهان باشد !!

     

    بسم الله

    به دلیل تغییرات گسترده در جهان و رو به افول بودن آمریکا و از بین رفتن هژمون بودن این کشور در جهان، در 4 سال آینده هر کسی رئیس جمهور آمریکا باشد خیلی از کاسه و کوزه ها بر روی سرش خواهد شکست و  هم حزبی هایش کار سختی بعد از 4 سال خواهند داشت. 

    از طرفی اینها برای کنترل مشکلات داخلی خودشان در نقاط مختلف جهان بحران زایی خواهند کرد و جهانی که خود به خود در حال واگرایی هست را بیشتر به آن سمت سوق خواهند داد. 

    در کل عوارض اتفاقات اخیر آمریکا در آینده خود را نشان خواهد داد و احتمالا شکاف گسل های اجتماعی در این کشور عمیق تر خواهد شد انشاالله !

    :thinking:

    • Upvote 7

  12. سلام علیکم

    حقیقت این است که مطلب فوق، که برادرمان لطف کرده و زحمت ترجمه اش آن را کشیده اند را باید ابتدا با فضای ذهنی یک تحلیل گر عبری دید و مطالعه کرد و سپس نکات اخذ شده از آن را برای خودمان بومی سازی نماییم (شناخت دشمن برای دفاع یا حمله به آن ها در آینده) . در واقع باید فضا و ساختار تهدیداتی که رژیم صهیونیستی با آن مواجه است را هم مشاهده کرد.

    این یک اصل است که برداشت های ما از جهان پیرامونمان مبتنی بر فضایی است که ما داریم در آن زیست می کنیم که یکی از آن ها فضای تهدیدات و ژئوپليتيك تهديد است که با آن مواجه هستیم.

    :rose:

    • Like 1
    • Upvote 8

  13. هم اکنون, arminheidari گفت:

    در کشور ما کل فرآیند رو مدیریت بحران می نامند حداقل از نظر اجتماعی اینگونه است

     

    هم اکنون, arminheidari گفت:

    و اختصاصا در این مقاله هدف آشنایی مخاطب و درک پیشگیری از بحران است چون یا توجه به شرایط کشور به اندازه کافی با مدیریت حین بحران آشنا است

     

    سلام

    نه در کشور ما هم مدیریت ریسک و بحران با هم متفاوت هستند ، حالا بماند که خود ریسک می تواند شامل مخاطره ، تهدید و یا حتی فرصت باشد و همانطور که گفته شد به نظرم بحران و ریسک تفاوت های زیادی با هم دارند و بسیار ی از موارد بیان شده برای مدیریت ریسک می باشد ککما اینکه همان ریسک می تواند خود به سمت بحران رود . 

    • Upvote 1

  14. 21 hours قبل , arminheidari گفت:

    ...

    تولید سناریو در حقیقت شبیه سازی یک اتفاق احتمالی است که با مطرح شدن اتفاق در یک زمان فرضی آغاز می شود. جلسه ای شبیه به بازی وارگیم که به دنبال ایده ها و پیش بینی های ناب است.

    ...

     

    سلام و تشکر از بابت مطالبی که تهیه می فرمایید . 

     

    یک نکته ای که وجود دارد این است که بسیاری از مطالبی که ذکر شد در مبحث مدیریت و آنالیز ریسک می گنجند و نه مدیریت بحران

     

    در حقیقت بحران قالبا وضعیتی اضطراری است و نه مزمن ، قابل پیش بینی نمی باشد (البته می تواند وضعیتی باشد که قابل حدس از قبل است) ، شما در آن محدودیت زمانی دارید و همزمان غافل گیر می شوید ، کسب اطلاعات ، ارزیابی و نتیجه گیری از آن مخدوش می شود و و عدم اطمینان شدیدی در آن حکم فرماست و وضعیت های خاص روانی غیر قابل پیش ادراک بروز می کند .

     

    بهتر است بگوییم بحران حالتی است که شما آن را  نتوانسته اید پیش بینی کنید یا در آنالیز ریسک و اقدامات از پیش تعیین شده برای آن دچار اشتباه شده اید (ریسک های از کنترل خارج شده) .

     

    نکته دیگر اینکه ادراک بحران همیشه آسان نیست . گاهی شما در بحران قرار گرفته اید و نتوانسته اید آن را تشخیص دهید . در حالت نزدیک به بحران هم درک نشانه های وقوع آن بسیار سخت می باشد .

     

    مبتنی بر موارد بالا مدیریت بحران 5 مرحله در بازه زمانی کوتاه دارد

    1. وضعیت سفید - بروز نشانه های اولیه بحران
    2. وضعیت زرد - انجام اقدامات برای جلوگیری و گسترش و تشدید بحران
    3. وضعیت قرمز - بروز بحران و انجام اقدامات برای محدود کردن خسارت های بحران
    4. وضعیت نارنجی - ترمیم آثار بحران
    5. وضعیت آبی - جلوگیری از بحران زایی مجدد و یا مسدود کردن راه های ایجاد بحران های جدید 

     

     

     

     

    • Upvote 5

  15. 20 minutes قبل , worior گفت:

    صبر استراتژیک گاهی مفهومش این هست و گاهی مفهومش کاری هست که چین میکنه:

     

    در واقع صبر استراتژیک در جایی صورت می گیرد که شما می خواهید قدم به قدم بستر های حضور ، نفوذ و قدرت خود را تثبیت کرده و افزایش دهید بدون اینکه دامنه و سطح درگیری سخت را بالا ببرید . در مقابل آن اقدام خونین است که کاملا ماهیت سخت دارد و مابین اینها زیرکی استراتژیک می باشد که شامل ترکیبی از اقدام سخت و نرم می باشد(اگر مثلا اقتصاد را هم نرم بدانیم و نه یک دسته دیگر) و به نظرم شکل کامل قدرت هوشمند در اینجا بروز و ظهور می یابد . 

    همانگونه که درباره لبنان هم بیان داشتید اقدامات نامتقارن و نامنظم و چریکی و رشد و توسعه سیاسی و اقتصادی نیازمند صبر استراتژیک است . همچنین در براندازی و یا ضد براندازی هم شما نیازمند صبر استراتژیک هستید . 

    • Upvote 6

  16. 10 minutes قبل , MR9 گفت:

    اظهارات دکتر عباسی در خصوص نحوه ترور  .. ولی این حفره باز هم شک برانگیز هست . ضمن اینکه  این اظهارات با اظهارات شاهدی که با آن مصاحبه شده هم خیلی تفاوت دارد 

     

    • حالا باید دید که به طرف شاهد ماجرا چه کسانی شلیک کرده اند . شاید محافظان در فضای انفجار دچار اشتباه شده باشند . 
    • بعد اینکه به نظر شهید و همسرشان در ماشین خودشان و تنها بوده اند و یک یا دو ماشین به عنوان حفاظت ایشان را همراهی می کرده است . شاید بعد از تیر اندازی ایشان به فرض هدف گرفته شدن خودرو با سلاح های سنگین از ماشین پیاده شده اند تا همسرشان را هم خارج کنند (شاید هم در این زمینه آموزش هایی دیده باشند).
    • Upvote 3

  17. 8 minutes قبل , MR9 گفت:

     

     

     

    1500902_846.jpg

     

    شیشه عقب که سالم هست ولی این آسیب دیدگی ها را نمیشود با ترکش ناشی از انفجار نیسان توجیه کرد ، یعنی احتمالا تروریستها ، در سلاح قابل حمل خودشون هم پیش بینی هایی کرده بودند ، بخصوص حفره سمت راستی که اصلا شبیه محل اصابت کالیبر9 م.م که دیشب حدس زده شد ، نیست 

     

    سلام

    در حفره سمت راست احتمالش نیست که گلوله از جلو با زاویه آمده باشد و آن قسمت را شکافته و از سمت پشت خارج شده باشد ؟ 

    • Upvote 1

  18. 43 minutes قبل , ariya0912 گفت:

    لطفا متن قرار داد رو بطور کامل اگه دارید بذارید..تا جایی که اطلاع دارم و از رسانه های ترک شنیدم این قرارداد سال 2023 منقضی میشه

     

     

    سلام

    این پیمان هیچ تاریخ انقضایی ندارد و فقط خود ترک ها و اعوان و انصار رسانه ای شان می گویند که تاریخ انقضا دارد . متن انگلیسی این پیمان

    https://wwi.lib.byu.edu/index.php/Treaty_of_Lausanne

     

    بعد از این پیمان توافق نامه های دیگری هم ایجاد شده است مثلا سال 1926 و پیمان انکارا که ترک ها از ادعاهای خود نسبت به موصل دست کشیدند :

    https://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_of_Ankara_(1926)

     

    یا پیمان 1939 که در ان فرانسوی ها که قیم سوریه بودند شهر اسکندرون را به ترک ها واگذار کردند . 

    https://en.wikipedia.org/wiki/Hatay_Province

     

    مبنای آن تاریخی که ترک ها تبلیغ می کنند به گفته خودشان توافقات پشت پرده و محرمانه با انگلیسی ها در همان سال های بعد از پیمان لوزان بوده است که در مطلبی مجله Foreign Policy به آن اشاره کرده و می گوید
     

    نقل قول

    The Treaty of Lausanne has no secret expiration clause. But it’s instructive to consider what these conspiracy theories, trafficked on semi-obscure websites and second-rate news shows, reveal about the deeper realities of Turkish foreign policy, especially under President Recep Tayyip Erdogan’s pro-Islam Justice and Development Party (AKP).

     

    حقیقت این است که این پیمان فقط یک تاریخ انقضا دارد و آن هم وارد شدن ترکیه به یک جنگ علنی و تمام عیار برای نقض آن است . یعنی شکستن وضعیت مرزهای ترکیه با یونان ، سوریه ، عراق و بلغارستان . 

     

    اما به نظرم این تبلیغات درباره پایان پیمان برای مقطعی است که ترک ها فکر می کردند حکومت سوریه سقوط خواهد کرد و این کشور تکه تکه خواهد شد و اینها می توانند بخش هایی از آن را در شرایط پس از فروپاشی دولت سوریه برای خود کنند . و اگر یادتان باشد اردغان وعده خواندن نماز در مسجد اموی را می داد که با پایان کار حلب این رویا ، آشفته شد . 

    و... 

    :rose:

    • Upvote 11

  19. 1 ساعت پیش, LostSky گفت:

    فرصت تمام شد 

    از چه کسی انتقام بگیریم وقتی دولت آمریکا عوض شد و وقتی آبها از آسیاب افتاد هر عکس العمل ما با عواقب چندین برابری عکس العمل زمان ترور سردار مواجه خواهد شد آنزمان جو روانی داخلی و خارجی کاملاً 

    ...

     

    سلام

    الحمدلله که متوجه هستید برای انجام عملیات نیاز هست تا شرایطی مهیا باشد و البته نه یک شرطی ! اینکه جو روانی آماده باشد دلیلی نیست بر اینکه شما بتوانید یک طرح عملیاتی موفق پیاده سازی کنید . یک عملیات موفق به یک برنامه ریزی دقیق هم نیاز دارد که آن هم الزاماتی می طلبد . وقتی برنامه ریزی صحیحی انجام گیرد یکی از ارکانش همان ایجاد جو روانی است . 

    حالا جناب @MR9 خودشان که نیستند اما نمودارشان که هست و در دسترس

    EEE~0.jpg

    تکلیف باید مشخص بشود که ما چه نوع عملیاتی می خواهیم انجام دهیم !؟ و ... . 

    • Upvote 5

  20. 32 minutes قبل , alala گفت:

    اید مراقب بود مثل ترور سردار غافلگیر نشیم در این وضعیتی که عامل که داره ترک میکنه کاخ سفید را و پاسخگو به کسی نیست و بعدی هم عنوان میکنه من دخالتی نداشتم. عوامل داخلی هم حی و حاضر که تصدیق کنند بله اینطوره و ایران نباید اقدامی کنه

     

    سلام

    اولا ما از خون سردار نباید بگذریم و انشاالله نخواهیم گذشت اما حتی اگر اینقدر ... باشیم که بخواهیم این کار را بکنیم باید در ظاهر ژست انتقام را بگیریم تا بر روی همین هم بتوانیم چانه زنی کنیم . 

    دوم اینکه اگر کمی عاقل باشیم رفتار های آمریکایی ها را حمل بر اشخاصی که رئیس جمهور این کشور می شوند نمی گذاریم و آنها را سیاست های ثابت آمریکایی ها نشان خواهیم داد که باید در مقابلشان واکنش نشان داد.  در غیر اینصورت با دست خودمان رویه ای را وضع خواهیم کرد و شرایط روانی ای را ایجاد خواهیم نمود که هر رئیس جمهور آمریکا فکر خواهد کرد که در هنگام پایان دولتش و یا در سطح پایین تر وزرای آنها به خود اجازه خواهند داد بر علیه ما اقدام مهمی کرده و ضربه ای زده و بعد با تغییرشان قضیه ماست مالی شود . 

    • Upvote 7

  21. 12 hours قبل , eshqali گفت:

    ...

    یعنی یک فرد، یا طبقه یا گروه رو طوری در ذهن مخاطب جا می‌اندازن که هر وقت مخاطب با اون‌ها مواجه شد، ناخواسته ذهنش قضاوت کنه و این باعث می‌شه حتی منطقی‌ترین حرف‌های این افراد هم دیگه ارزشی نخواهند داشت. مهم‌ترین تکنیک که برای تخریب افراد و جا انداختن چهره انسان‌های بی‌عقل و یا شیرین‌عقل در ذهن ما استفاده می‌شه (و خیلی هم استفاده می‌شه!) تمسخر هست

    ...

     

    سلام

    به نظرم یکی از روش های مقابله با این کار دادن اطلاعات و سخنان حکیمانه با همان روش است . بنده اسمش را می گذرم تاکتیک بهلول ! عاقل دیوانه نما !!

    • Upvote 5