Recommended Posts

[quote]به نظر من يه تاپيك بذاريم و طرح هاي خودمونو در باره چگونگي حمله به اسراپيل بيان كنيم؟فك كنم خيلي تاپيك داغي شه!!؟نظرتون؟[/quote]
از این صحبت ها تو سایت زیاد شده تو بخش جنگ می توانی انواع و اقسام نظرات دوستان را بخوانی.
در حال حاضر نه ما در موقعیت حمله به اسراییل هستیم نه آنها جرات این حماقت هم دارند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اینها خیلی تقلا می کنند تا کشور یهود رو تشکیل بدهند البته به طور کامل و به پایتختی بیت المقدس ولی همه این سعی و تلاشها دست و پا زدن در باتلاقی است که هروز بدتر در آن فرو می روند و طبق فرمایشات قران هیچ راه گریزی برای |آنها نیست و دوران حکومتشان به سر آمده است.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]واقعا اين عكسو ديدم دلم خون شد. به نظر من تنها راه حمله به اسراپيله!!مگه از احاديث و احكام نيست اگه مسلموني صداي مسلمون ديگه اي او بشنوه و به دادش نرسه مسلمون نيست؟
به نظر من يه تاپيك بذاريم و طرح هاي خودمونو در باره چگونگي حمله به اسراپيل بيان كنيم؟فك كنم خيلي تاپيك داغي شه!!؟نظرتون؟ icon_cheesygrin[/quote]

مگر از احاديث و احكام نيست كه اگر مسلماني صداي مسلمان ديگري رو بشنوه و به دادش نرسه مسلمان نيست؟
مگر امام حسين نگفت همه زمين ها كربلا و همه زمانها عاشوراست
[color=red]مگر نه اين است كه هرجا حقي پايمال شود و فريادي حق جو به خون كشيده شود آنجا به منزله كربلاست و ما هميشه در آزمون الهي؟[/color]
مگر امام حسين نگفت خداي را خداي را [b]اگر مسلمان نيستيد حداقل آزاده باشيد؟[/b]
پس چرا در برابر دژخيمان سكوت ميكنيد؟
چرا با يزيديان زمانه بيعت كرده و سكوت ميكنيد؟
به خدا قسم در محضر خدا ( اگر به جهان باقي اعتقاد داريد ) سكوت شما برابر است با شركت و همدستي در جرم ها و قتل ها و جنايت هايي كه ميبينيد و چشم بر آن ميبنديد تا منافع و يا جان خود و اطرافيانتان را آسوده نگاه داريد.

ما مسلمانيم
ايراني هستيم
شيعه!
از اينها گذشته
[color=red]انسانيم[/color]
چه چيز باعث شده كه انسانيتمان و نفس عدالت طلبمان را دور بيندازيم و با مصلحت انديشي و شايد حتي كج انديشي در جناياتي كه در اطرافمان ميگذرد سهيم باشيم؟
اي واي فلسطين؟
اي واي لبنان ؟
فغان فغان كه...
چراغي كه به خانه رواست- به مسجد حرام است!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان
اين سوال يا بهتر بگم پيشنهاد من چقدر ميتونه مفيپ باشه.

يكي از دوستان در بالا فرمود كه طرح حمله نظامي رو برسي كنيم. و يكي ديگه از دوستان گفت به خاطر نداشتن شرايط و اينكه ما آغاز كننده جنگ نيستيم اين كار عملي نيست كه به نظرم اين دوستمون درست ميفرمايند.
حالا سوال من اينه : ما كه نميتونيم حمله نظامي بكنيم چرا از طرق ديگه اقدام به نابودي اسرائيل نكنيم؟ من فكر ميكنم با نابود كردن سيستم اقتصادي ناخود آگاه اين رژيم متلاشي ميشه. البته من نميگم محصولاتشون رو تحريم كنيم من ميگم مثلا طي يك عمليات اقتصادي نابودگر خسارات ميليارد دلاري به اونها وارد كنيم. من از مسايل اقتصادي هيچي نميدونم و احتمال هم ميدم مورد تمسخر خيلي از دوستان قرار بگيرم ( مثل پارسال توسط يكي از دوستانبه نامprince icon_cheesygrin ) اما اگر يه خورده ژرف تر دفت كنيم ميبينيم امروز اكثر مخالفتهاي مردم با دولت سر پوله. اگر سيستم اقتصادي اسرائيل اسيب ببينه كم كم با موجي از مهاجران اسرائيلي روبه رو ميشيم. در ضمن اين رو هم مد نظر داشته باشيد الآن وضع اقتصادي اروپا و آمريكا افتضاحه( خصوصا با اين اختلاس هاي دولتمرداني مثل براون) و فكر نميكنم بتونن اسرائيل رو ساپورت كنن.
الان بهترين موقع هست كه دوستان صاحب نظر اقتصاد دان مثل مصطفي و سعيد و prince در اين بحث به راهكار هاي ضربه زدن به اسرائيل بينديشند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
علاوه بر امام حسین (ع) که قیام کرد جز ایشون 11 امام دیگر هم قبل و بعد عاشورا به امامت رسیدند و رفتار و سیاست هر یک به گونه ای متناسب با مقتضیات زمان خود بود و با این که همیشه دنباله رو حق و حقیقت بودند اما الزاما همیشه حق با قیام و شهادت به دست نمی آید. گاهی باید انسان از طرق دیگر وارد شود خود را تقویت کند آمده شود بعد اقدام کند.

انسان بالغ عاقل توان لازم برای قدم برداشتن در راه خدا و به درجه رفیع شهادت رسیدن را دارد اما ما هنوز به مانند کودکی هستیم که ابتدا باید بزرگ شود بعد شمشیر بدست گیرد.

عجله کار شیطان هست دوست من.

مساله امروز فلسطین اگر سیاست ایران نبود مطمئن باشید خیلی سالها قبل به نفع اسرائیل بسته میشد! پس چندان هم با توجه به توان فعلی خود کاستی نداشتیم شاید میشد بهتر عمل کرد اما سهل انگاری نکردیم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]علاوه بر امام حسین (ع) که قیام کرد جز ایشون 11 امام دیگر هم قبل و بعد عاشورا به امامت رسیدند و رفتار و سیاست هر یک به گونه ای متناسب با مقتضیات زمان خود بود و با این که همیشه دنباله رو حق و حقیقت بودند اما الزاما همیشه حق با قیام و شهادت به دست نمی آید. گاهی باید انسان از طرق دیگر وارد شود خود را تقویت کند آمده شود بعد اقدام کند.

انسان بالغ عاقل توان لازم برای قدم برداشتن در راه خدا و به درجه رفیع شهادت رسیدن را دارد اما ما هنوز به مانند کودکی هستیم که ابتدا باید بزرگ شود بعد شمشیر بدست گیرد.

عجله کار شیطان هست دوست من.

مساله امروز فلسطین اگر سیاست ایران نبود مطمئن باشید خیلی سالها قبل به نفع اسرائیل بسته میشد! پس چندان هم با توجه به توان فعلی خود کاستی نداشتیم شاید میشد بهتر عمل کرد اما سهل انگاری نکردیم.[/quote]

[size=24]سياست ايران![/size]

ايران سياست واضحي در قبال مساله فلسطين دارد؟
يكي ميگويد اسراييل بايد از روي نقشه زمين محو شود
مشاورش ميگويد ما دوست مردم اسراييل هستيم!
آن يكي ميگويد سياست ايران بر دموكراسي در سرزمين هاي اشغالي است و راي گيري و تشكيل پارلمان ميان اعراب و يهوديان است!
در اين ميان با تندروي هاي ما مردم فلسطين بيشتر كشته ميشوند!
و نقش ميانه رو را نيز تركيه و عربستان و ساير كشورهاي اسلامي بازي ميكنند!
با تندگويي هاي ما كمك هاي نظامي به اسراييل چندين برابر ميشود
با تندگويي هاي ما آلمان مجبور ميشود براي براعت از تفكر دولت ايران غرامات باقيمانده به اسراييليان را بپردازد تا دلار آخر!
با تندگويي هاي ما بيشترين كمك مالي را جرج بوش در تاريخ آمريكا به اسراييل اعطا ميكند

از همه اينها بگذريم
[color=red]چراغي كه به خانه رواست به مسجد حرام است[/color]!
امروز كه مسايلي وحشتناك تر از فلسطين در جاهايي ديگر در حال وقوع است~
طرح مساله خراب كردن خانه هاي فلسطينيان و گريه و مويه براي آن مرا ياد اشك هاي عمرعاص در سريال امام علي مي اندازد!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نه برادر سعيد! نگرفتي.
منظور جناب نيودي اين هست :
- كه چرا جنايات كشتار ميلياردها نفر در ايران رو محكوم نمي‌كني!

- چرا از حكومت اعلام برائت و انزجار نمي‌كني و به صف سبزپوشان و سبز قامتان كه خواسته‌ي قانوني و بحق و البته كوچكي چون ابطال انتخابات دارند، نمي‌پيوندي؟

- چرا همصدا با عزيزان سبزپوش و امريكا و انگليس و فرانسه و آلمان و ايتاليا و كانادا و استراليا و رضا پهلوي و مسعود رجوي و شيرين عبادي و محسن مخملباف و شبكه‌هاي مختلف ماهواره‌اي، بانگ الله اكبر و مرگ بر استبداد رو سر نمي‌دي؟

- چرا از اين اغتشاش‌ها و قانون‌شكني‌ها حمايت نمي‌كني؟

- چرا خواسته‌ي بحق عزيزان (حالا اسمش مي‌خواد هرچي باشه؛ مثلاً انقلاب سبز چطوره؟) رو ناديده مي‌گيري؟

- چرا حاضر مي‌شي دولت و حكومت اينطور جوانان مردم رو به خاك و خون بكشن! مي‌دوني بهشت زهرا و تمامي گورستان‌هاي كشور پر شده و در حال حاضر، قصد ارسال كشتگان به مريخ و دفن اون‌ها در ساير سيارات رو دارن؟ مي‌دوني بيمارستان‌هاي سراسر جهان، مملو از كشتگان و مجروحان هست؟

- چرا آزاده نيستي؟ چرا به مسلمانان و برادران و خواهران صد در صد مسلمان و مؤمن و متقي و وطن‌پرست و عاشق دين و كشور كمك نمي‌كني؟

- چرا به فكر عاقبتت نيستي؟ نمي‌دوني اون دنيا، قبل از اينكه بپرسن «من ربك»، «من كتابك»، بازخواستت مي‌كنن كه چرا به سبز قامتان نپيوستي؟ چرا همراه با اون‌ها، شعار حماسي «برادر شهيدم! رأيت رو پس مي‌گيرم» سر ندادي؟ چرا تلاش نكردي كه اين سيد بزرگوار، به هر طريقي كه شده، رئيس جمهور شه؟!

راست مي‌گه سعيد جان!
چرا؟! :oops: icon_cheesygrin :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چرا برادر مصطفی گرفتم منظور ایشون رو با همون آیه ای که در پیام کوتاه قبل این پست داد منظورش رو فهمیدم! اما سعی داشتم بجای پرداختن به هدف طرف طرح بحث رو پیش بکشم تا وارد یک بحث انحرافی بی فایده و مضر نوشیم!

درباره فلسطین بحثباشه من هستم وگرنه کاری به سبز و بنفش و آبی و رنگین کمونی ها ندارم!

یک حرف جالب هم بگم! معنای روشنفکر در کشورهای پیشرفته به معنای نخبگانی است که در جهت پیشبرد منافع ملی کار و تلاش میکنند! اما در کشورهای جهان سوم روشنفکر به کسی اطلاق میگردد که درصدد تخریب مملکتش برآید و هر چه بیشتر مخرب باشد روشنفکرتر شناخته میشود! حتی تا دریافت جایزه صلح نوبل میتواند پیش رود! (برداشتی بود آزاد از سخن تاریخی مرحوم پروفسور حسابی در پاسخ به سوال دانشجویی در تعریف جهان سوم!)

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]یک حرف جالب هم بگم! معنای روشنفکر در کشورهای پیشرفته به معنای نخبگانی است که در جهت پیشبرد منافع ملی کار و تلاش میکنند! اما در کشورهای جهان سوم روشنفکر به کسی اطلاق میگردد که درصدد تخریب مملکتش برآید و هر چه بیشتر مخرب باشد روشنفکرتر شناخته میشود! حتی تا دریافت جایزه صلح نوبل میتواند پیش رود! (برداشتی بود آزاد از سخن تاریخی مرحوم پروفسور حسابی در پاسخ به سوال دانشجویی در تعریف جهان سوم!)[/quote]

دقيقا. علاوه بر اين فكر ميكنن با تخريب حكومت شجاعتشون رو ثابت ميكنن و ثابت ميكنن بزرگ شدن. icon_cheesygrin

دوستان ممكنه نظرتون رو راجع به پيشنهاد من ارايه بفرماييد؟
تشكر

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]مگر از احاديث و احكام نيست كه اگر مسلماني صداي مسلمان ديگري رو بشنوه و به دادش نرسه مسلمان نيست؟ [/quote]

شما اول مسلماني كساني كه مسجد آتش ميزنند رو ثابت كن بقيه اش با خدا است.

[quote]چرا با يزيديان زمانه بيعت كرده و سكوت ميكنيد؟ [/quote]

بازم خوبه شما اسم نياوردي چون مهندس مخملي از اسم آوردن هم سرم نميكنه.

[quote]نقش ميانه رو را نيز تركيه و عربستان و ساير كشورهاي اسلامي بازي ميكنند! [/quote]

شاگردان عبدالوهاب و ميانه روي!!

[quote]با تندگويي هاي ما آلمان مجبور ميشود براي براعت از تفكر دولت ايران غرامات باقيمانده به اسراييليان را بپردازد تا دلار آخر! [/quote]

اين غرامتها قبل از دولت نهم كه هيچ قبل از انقلاب هم به اسراييل داده ميشد دوست عزيز.

در ضمن بعد از جنگ جهاني دوم كشوري به نام آلمان وجود خارجي نداره و بهتره اون رو

نمايندگي دايمي يهود در اروپا بدونيم.

[quote]طرح مساله خراب كردن خانه هاي فلسطينيان و گريه و مويه براي آن مرا ياد اشك هاي عمرعاص در سريال امام علي مي اندازد![/quote]

منظور شما عمروعاص هست ديگه.
عمر:OMAR
عمرو:AMR
اگر جرات داريد اسم عمر رو به اشتباه در مقابل همين سعوديها بياريد تا معناي ميانه روي رو

كاملا بهتون نشون بدن.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name="Reichsmarschall"][quote]
اگر جرات داريد اسم عمر رو به اشتباه در مقابل همين سعوديها بياريد تا معناي ميانه روي رو

كاملا بهتون نشون بدن.[/quote]
با حرف هاتون کاملا موافق هستم عزیز! جز این یکی! شما هم اگه جرات دارین در ایران اسم عمر رو بیارین؟ icon_cheesygrin
کاش اسلام چند تیکه نشده بود اونوقت این اسرائیلی ها چطور جرات میکردن این کارارو بکنن!
واقعا سیاست تفرقه بیندازو حکومت کن رو باید ازشون یاد بگیریم! :lol:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نيروي دريايي ارتش از ربايش نفتکش ايراني جلوگيري کرد
اقدام به موقع ناو گروه اعزامي نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي مانع از ربايش يک نفت کش ايراني در خليج عدن شد.

به گزارش روز يکشنبه ايرنا و به نقل از روابط عمومي نيروي دريايي ارتش، طي روزهاي اخير دزدان دريايي خليج عدن اقدام به تعرض و ربايش نفتکش ايراني "هادي" کردند که پس از تماس اين نفتکش، ناو گروه اعزامي نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي در موقعيت اين کشتي قرا گرفتند و ضمن ممانعت از اقدام دزدان دريايي، موجب فرار آنها شد.
بر اساس اين گزارش، پس از اعلام درخواست کشتي هادي، يک فروند ناوشکن آمريکايي و يک فروند فريگت عربستاني نيز به سرعت به موقعيت اين کشتي حرکت کردند که پيش از حضور آنها در موقعيت نفتکش هادي، اين نفتکش تحت اسکورت ناو ايراني قرار گرفت.
گفتني است در راستاي برقراري امنيت دريانوردي و اسکورت کشتي هاي ايراني متردد در محدوده خليج عدن، يک فروند يگان شناور رزمي نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در ماه هاي گذشته به اين خليج اعزام شده بود.
سيام**9103**

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 566248

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام دوباره خدمت همه دوستان و متفكران بزرگ سايت ميليتاري !غرض از مزاحمت اين بود كه شبهه اي برام ايجاد شده بود اونم اينه كه مگه اصولا دموكراسي از نوع ديگر هم وجود دارد؟مثلا شمالي شرقي يا جنوبي؟
اما خوب منم تا حدي با آقاي نيودي موافقم(اي واي تو اين مدت كه نبودم چقدر تحت تاثير تبليغات غرب قرار گرفتم! Confused ) هيچ كدوم از ما كه منكر افرادي كه در داخل كشور به دست صرفداران افراطي دو طرف كشته شدند نيستيم.البته ظاهرا ارتباطي بين موضوع فلسطين و درگيري هاي داخلي ما نيست.اما بقول آقاي نيودي در اين برهه از زمان خوب مساپل خودمون واقعا ارجحيت دارن.
در ضمن اين عكس هم خيلي تاثير گذاره.واقعا شاهكاره.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=red]اينست دموکراسی غربی ، اينست حقوق بشر غربی واحترام به رای مردم ![/color]

چرا جامعه ای جهانی در رآس آن کشور های غربی این مدافعان آزادی و دموکراسی ، چنین حرف ساده ، برحق و منطقی و صدای رسای ملت فلسطین را ، که سالیان سال است به خاطر آن کشته می دهند و زجه ، ناله و نعره می کشند ، نمی خواهند بفهمند و نمی خواهند بشنوند ؟
چرا؟
حرف روشن است و پیام واضح ...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.