mahdavi3d

مروری بر مشکلات اینترنت کشور

Recommended Posts

[quote name='Electro_officer' timestamp='1369915434' post='313281']
تصاویر ویکی هیتلر شده. تسلیت عرض میکنم.
[/quote]

مگه هیتلر نبود !؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b][color=#800000]SLA اینترنت پرسرعت اپراتورها چرا اجرا نمی‌شود؟[/color][/b][/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#0000CD]توافقنامه سطح خدماتی که شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت از ترس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی میان خود و مشترکان‌شان وضع کرده‌اند، اجرا هم می‌شود؟[/color]
به گزارش تسنیم ، افزایش ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت در کشورها موجب شده که اصول مبتنی بر دسترسی هم برای خدمات این حوزه تعریف شود تا هم به نوعی کاربران با حقوق خود آشنا شوند و هم شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت در راستای رسالت خود، بهترین کیفیت را برای مشترکان به ارمغان آورند.
سرویس سطح خدمات از جمله (SLA) از جمله ارکان حقوقی به شمار می‌رود که در تمامی فعالیت‌های خدمات محور قابلیت تعریف دارد تا بررسی به دعاوی قانونمندتر شود و تضییع حقی صورت نگیرد.
اصولا در کشورهای توسعه یافته این اصول در جایگاه بالایی قرار دارند چرا که کاربران در مرحله باروری قرار دارند و به همین میزان سطح انتظارات بالا رفته است و ارائه دهندگان خدمات به محض اینکه نتوانند انتظارات مشترکان و مخاطبان خود را برآورده کنند، از گردونه رقابت حذف خواهند شد.
در کشورهای کمتر توسعه یافته یا در حال توسعه، بالعکس این رویه مصداق دارد چرا که زمینه‌های توسعه تازه فراهم شده و احساس نیازی جدید در مردم شکل گرفته است و صرفا ارائه دهندگان خدمات و مردم به دنبال رفع این نیازها هستند و حال به هر نحوی که می‌خواهد باشد؛ در واقع کیفیت فدای کمیت می‌شود و مشتری محوری چندان ملاک کار نیست چرا که اصولا حقوقی برای آنان به صورت مشخص تعریف نشده و تنها سرویسی مشخص را دریافت می‌کنند.
حوزه اینترنت پرسرعت در کشور ما نیز دستخوش چنین وضعیتی است به گونه‌ای که شرکت‌های بسیاری به عنوان ارائه دهنده خدمات شناسایی شده‌اند اما به دلیل ضریب نفوذ متوسط کشور و به دلیل اینکه جای کار برای ارائه سرویس‌های جدید وجود دارد، کیفیت چندان جایگاهی ندارد.
حال بماند که وجود چندین شرکت ارائه دهنده خدمات در این حوزه باعث بروز نوعی رقابت در فعالیت‌ها شده است اما در کل قانون مشخصی در ارتباط با حقوق مشترکان وجود ندارد که به فرض کاربر بابت 15 دقیقه قطعی سرویس به دنبال خسارت بگردد.
این موضوع بسیار حائز اهمیت است و هر از چند گاهی به آن پرداخت شده است اما هیچگاه پاسخ روشنی برای آن وجود نداشته و تنها سردرگمی‌ها بیشتر شده است چرا که با پیگیری رسانه‌ها مردم گمان کرده‌اند که می‌توانند در راستای حقوق خود اعلام شکایت یا درخواست خسارت کنند اما در عمل هیچگاه چنین نشده است.
SLA سطح خدمات اینترنت پرسرعت دو سالی می‌شود که از سوی رگولاتوری به صورت جدی به اپراتورها ابلاغ شده تا درصدد احقاق حق مشترکان خود باشند اما این ابلاغیه‌ای که دو سال از عمر آن می‌گذرد هنوز جنبه عملی به خود نگرفته است چرا که به گفته یکی از مدیران شرکت‌های اینترنتی متولی مشخصی در این حوزه نیست که به عنوان مثال بتوان تشخیص داد مشکل از کجاست و به دلیل همین موضوع در مواردی که اختلال وجود دارد نمی‌توان تعیین کرد که چالش از سمت زیرساخت، مخابرات، اپراتورهای خصوصی یا شرکت مبدأ ورود پهنای باند به کشور است.
وی گفت: البته اگر مبدأ اختلال هم مشخص شود، کسی حاضر نیست به گردن بگیرد که مشکل از سمت او است و با این حساب ما باید همواره خسارت بپردازیم چرا که هیچ کس به گردن نمی‌گیرد و دیواری هم از دیوار ما کوتاه‌تر نیست و مشترک تنها ما را می‌شناسد.
مدیر کل روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، درباره اینکه آیا تمامی اپراتورهای ارائه دهنده خدمات بخش خصوصی، SLA سطح خدمات با مشترکان خود دارد؟، گفت: تمامی اپراتورها مکلف هستند، توافقنامه سطح خدمات میان خود و مشترکان داشته باشند در غیر اینصورت تخلف کرده‌اند و مشمول جریمه می‌شوند.
اسدی درباره نحوه پرداخت خسارات نیز عنوان کرد: زمانیکه محرز شود، حق و حقوق کاربران تضییع شده است، اپراتورها با شیوه‌هایی چون شارژ جایگزین، تمدید زمان دوره سرویس‌دهی و سرویس‌های تشویقی چون پهنای باند با کیفیت بالاتر درصدد جبران خسارت برمی‌آیند.
او البته اظهار کرد: این توافقنامه باید میان مشترکان و اپراتورها وضع شود و طرفین با اشراف کامل به مفاد آن، موافقت خود را ابراز کنند؛ در حیقیقت این کار یک توافق دو جانبه برای تعامل میان مشترک و خدمات دهنده است.
اسدی درباره اینکه رگولاتوری به چه نحوی مطلع می‌شود که SLA در اپراتورها وجود دارد و رعایت می‌شود، ابراز کرد: رگولاتوری یک نهاد نظارتی است و کارشناسان آن بر این موضوع رسیدگی می‌کنند اما کاربران هم می‌توانند در صورت بروز چالش یا تخلفی مراتب را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کنند تا به موضوع رسیدگی شود.
جالب است که تمامی شرکت‌هایی ارائه‌دهنده خدمات اینترنتی فرمولی را برای محاسبه خسارت در صورت مخاطرات شبکه خود دارند که در تمامی آن‌ها قید شده است، خسارت در صورتی به کاربر تعلق می‌گیرد که مشکل از سمت مخابرات، مودم و تجهیزات بین مسیر نباشد در غیر اینصورت خسارت منتفی است.
حال زمانیکه سرویس شما با مشکل مواجه است و موضوع را به شرکت خود اطلاع می‌دهید و در صوتیکه اختلالات بیش از اندازه شود، کارشناسی را می‌فرستند تا از نزدیک دو تا دستور Ping در حضور کاربر دهد تا اگر واقعا مشکل داشته باشد، موضوع به مخابرات ارجاع شود تا دلیل مشخص شود؛ بعد از گذشت یک هفته مخابرات سرویس را تأیید می‌کند و مشکل را رد اما با این حساب کارشناسان مربوطه در شرکت مورد نظر می‌گویند این اختلال امری عادی است و در تمامی سرویس‌های مشترکان شرکت‌ها به وجود می‌آید تنها لازم است مودم را 10 دقیقه خاموش کنید و بعد دوباره به شبکه متصل شوید.
این دلیل کارشناسی است که شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی برای فرار از خسارت به مشترکان خود تحویل می‌دهند و هیچ دلیل منطقی پشت این موضوع نیست.
پیش از طرح و حساب خسارت باید موضوعاتی چون میزان دسترسی، قطعی و تأخیر پاکت‌های داده ارسالی در ماه محاسبه شود و بعد میزان خسارت به صورت دقیق محاسبه شود.
اکثر شرکت‌های اینترنتی در شرایط حال حاضر برای خسارت‌های خود مدت زمان جایگزین سرویس را در نظر گرفته‌اند و به عنوان مثال شرکت ندا رایانه زمان دسترسی در ماه را براساس فرمول زیر حساب می‌کند:
Availability=(720-Unavailability)/720*100
زمان قطعی هم به معنای قطع بستر ارتباطی مشترک و عدم امکان Ping کردن هیچ یک از نودهای واقع در شبکه مؤسسه، پورت دسترسی مشترک و شبکه تأمین کننده اینترنت بین‌الملل (Backbone Provider) در مسیر هر یک از دروازه‌های شبکه ملی دیتا است.
حال خسارت‌هایی که در این راستا در نظر گرفته شده است:
ﻛﻤﺘﺮ ﺍﺯ ﻳﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﻣﺸﻤﻮﻝ ﺟﺮﻳﻤﻪ ﻧﻤﯽ ﮔﺮﺩﺩ
ﺑﻴﺶ ﺍﺯ 1 ﺳﺎﻋﺖ ﺗﺎ 10 ﺳﺎﻋﺖ 4ﺭ1 ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ﻗﻄﻌﯽ
ﺑﻴﺶ ﺍﺯ 10 ﺳﺎﻋﺖ ﺗﺎ 24 ﺳﺎﻋﺖ 5ﺭ1 ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ﻗﻄﻌﯽ
ﺑﻴﺶ ﺍﺯ 1 ﺭﻭﺯ ﺗﺎ 5 ﺭﻭﺯ 8ﺭ1 ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ﻗﻄﻌﯽ
ﺑﻴﺶ ﺍﺯ 5 ﺭﻭﺯ 2 ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ﻗﻄﻌﯽ
مواردی هم که شامل جریمه نمی‌شود، به شرح زیر قید شده است:
قطﻌﯽ‌ﻫﺎ ﻛﻤﺘﺮ ﺍﺯ ﻳﮏ ﺳﺎﻋﺖ ﻃﯽ یک ماه ﺑﺎﺷﺪ.
ﻗﻄﻌﯽ‌ﻫﺎﯼ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺗﻌﻤﻴﺮ ﻭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻭ ﺳﺮﻭﻳس‌های ﺩﻭره‌ﺍﯼ ﻛﻪ ﻣﻄﺎﺑﻖ ﺑﺎ ﺷﺮﺍﻳﻂ ﺫﻳﻞ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮔﺮﺩﺩ:
ﺍﻟﻒ) ﺣﺪﺍﻗﻞ 36 ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻃﺮﻳﻖ E-Mail ﺍﻋﻼﻡ ﺷﺪه ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺸﺘﺮﮎ ﺑﻪ ﺍﻃﻼﻉ ﻭﯼ ﺭﺳﻴﺪه ﺑﺎﺷﺪ.
ﺏ ) ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ Down Timeﻫﺎﯼ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺷﺒﻜﻪ ﺣﺪﺍﻛﺜﺮ 4 ﺳﺎﻋﺖ ﺑﺎﺷﺪ.
ﺝ ) ﺗﻌﺪﺍﺩ Down Timeﻫﺎﯼ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺷﺒﻜﻪ ﺣﺪﺍﻛﺜﺮ ﻳﮑﺒﺎﺭ ﺩﺭ ﻣﺎه ﺑﺎﺷﺪ.
ﻗﻄﻌﯽ‌ﻫﺎﯼ ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﺣﻮﺍﺩﺙ ﻗﻬﺮﻳﻪ (ﻓﻮﺭﺱ ﻣﺎﮊﻭﺭ) ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺣـﻮﺍﺩﺙ ﻃﺒﻴﻌﯽ ﻭ ﻗﻄﻌﯽ‌ﻫﺎﻳﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺸﺘﺮﮎ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﮐﺘﺒﯽ ﺑﻪ ﻣﻮﺳﺴﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﻧﮕﺮﺩﻳﺪه ﺑﺎﺷﺪ ﻳﺎ ﻓﺎﻗﺪ ﺗﺎﺋﻴﺪﻳﻪ ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﻣﻮﺳﺴﻪ ﺑﺎﺷﺪ.
ﻗﻄﻌﯽ ﺑﻮﺍﺳﻄﻪ ﺧﺮﺍﺑﯽ ﺗﺠﻬﻴﺰﺍﺕ ﻣﺸﺘﺮﻙ ﺑﺎﺷﺪ ( ﺩﺭﺻﻮﺭﺗﻴﮑﻪ ﺗﺠﻬﻴﺰﺍﺕ ﻣﺘﻌﻠﻖ ﺑﻪ ﻣﺸﺘﺮﮎ ﺑﺎﺷﺪ)
ﻗﻄﻌﯽ‌ﻫﺎﺋﯽ ﻛﻪ ﺑﻨﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﺸﺘﺮﻙ ﺑﺎﺷﺪ (ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻋﻤﻠﻴﺎﺕ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﻣﺤﻞ، ﺗﺴﺖ ﺷﺒﻜﻪ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﻭ ﻏﻴﺮه)
ﻗﻄﻌی‌های ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﺗﺨﻄﯽ ﻣﺸﺘﺮﻙ ﺍﺯ ﻗﻮﺍﻧﻴﻦ ﻭ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﻣﺼﻮﺏ ﻳﺎ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩ (ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻋﺪﻡ ﭘﺮﺩﺍﺧﺖ ﺻﻮﺭﺗﺤﺴﺎﺏ)
ﻗﻄﻌﯽ ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﺻﺪﻭﺭ ﺍﺣﻜﺎﻡ ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﻣﺮﺍﺟﻊ ﻗﻀﺎﺋﯽ ﻭ ﻳﺎ ﺍﻣﻨﻴﺘﯽ ﻛﺸﻮﺭ (ﻣﺮﺍﺟﻊ ﺫﻳﺼﻼﺡ)
ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻴﻜﻪ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ Packet Loss)P.L) ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩه ﺑﻴﺶ ﺍﺯ 90% ﻇﺮﻓﻴﺖ ﺳﺮﻭﻳﺲ ﺑﺎﺷﺪ ، ﻣﺸﻤﻮﻝ ﺟﺮﻳﻤﻪ ﻧﻤﯽ‌ﮔﺮﺩﺩ
جالب است در انتهای مفاد قید شده است که ﻣﻮﺳﺴﻪ ﺗﺤﺖ ﻫﻴﭻ ﺷﺮﺍﻳﻄﯽ Pingﻫﺎ ﻭ ﺳﺎﻳﺮ ﺗﺴت‌های ﺍﺟﺮﺍ ﺷﺪه ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺸﺘﺮﻙ ﺭﺍ ﺑﺼﻮﺭﺕ یک‌جاﻧﺒﻪ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﭘﺬﻳﺮﻓﺖ ﻭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺗست‌ها ﻭ ﺁﺯﻣﺎﻳش‌‌ها ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺎ ﺣﻀﻮﺭ ﻃﺮﻓﻴﻦ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻭ ﻣﻮﺿﻮﻉ صورتجلسه ﺷﻮﺩ.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#FF8C00]8 تیرماه 1392[/color][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]منبع: [url="http://www.ictna.ir/id/055882/"]ایستنا[/url][/font][/size]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام ...

عزیز یه چیزهایی می گویی !؟

من سرعت دانلودم به طور متوسط 26 کیلو بایت بود ولی یکی دو هفته هست که شدم 8-10 کیلو بایت !!!!!!!!


پول ADSL رو از ما می گیرند و همون دایل آپ رو می دهند ...

این همون مشکل همیشگی کشور ماست ... مثلا توی خارج یارو برای یک ساعت قطع شدن سرویس live ایکس باکس می روند از ماکروسافت شکایت می کنند و میلیاردی خسارت می گیرند ولی ما از این قانون ها نداریم که هیچ ، بریم شکایت کنیم هم باید از جیب یک چیزی خرج کنیم ...

تا زمانی که دستگاه قضایی کشور حاضر نشه از این جور قوانین تنبیهی رو اجرا کنه ، همین آش و همین کاسه هست ... پس بی خودی سر خودمان را درد نیاریم !!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#0000CD]مدیر انجمن شرکت‌های اینترنتی گفت: کم‌فروشی، تخلف شرکت‌های اینترنتی نیست بلکه محدودیت در امکانات و شرایط تجاری است که موجب کم فروشی می‌شود.[/color][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]مسعود ریاضیات در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: پهنای باند که در اختیار ISPها و PAPها قرار می‌گیرد، محدود و گران است که این برای رشد اقتصادی کشور بسیار زیان بار است. این درحالی است که شرکت تامین زیرساخت که زیر پوشش وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات است باید اینترنت ارزانی را به عنوان یارانه به شرکت‌های ISP اعطا کند.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]وی در رابطه با وضعیت خرید پهنای باند کشور گفت: به دلیل کمبود پهنای باندی که در اختیار ISPها قرار می‌گیرد و تقاضای بالایی که برای اینترنت پرسرعت وجود دارد، شرکت‌های اینترنتی مجبور به اشتراک با ضریب بالا هستند.[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]رییس انجمن شرکت‌های اینترنتی شرایط اقتصادی را برای شرکت‌های اینترنتی نامناسب عنوان کرد و گفت: شرایط کنونی شامل کاهش ارزش پول ملی، افزایش تورم و هزینه‌های عمومی شرکت در کنار توقع مشتریان برای کاهش قیمت، زمینه را برای توسل به راه‌هایی چون بالا بردن ضریب اشتراک فراهم می‌کند.[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]ریاضیات ادامه داد: البته من در این مشکلات شرکت‌های ارائه دهنده را کم‌فروش نمی‌دانم و نارسایی‌های این چنینی را به حساب محدودیت امکانات و شرایط می گذارم.[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]وی افزود: به عنوان انجمن شرکت‌های اینترنتی بازوی اجرایی نداریم که بتوانیم اقدامی انجام دهیم و تنها قادر به انعکاس مشکلات این‌چنینی به مسوولان امر هستیم.[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]رییس انجمن شرکت‌های اینترنتی انتظارات خود از وزارت ICT را چنین عنوان کرد: اینترنت مناسب بستر لازم برای توسعه اقتصادی است و این بستر باید به هزینه‌های کم و کیفیت بالا در اختیار مردم قرار بگیرند. اگر بخش خصوصی در خرید و توزیع پهنای باند شریک باشد، مقدمات بهبود وضعیت اینترنت فراهم می‌شود.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#FF8C00]۹ تیر ۱۳۹۲[/color][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]منبع: [url="http://isna.ir/fa/news/92040904766/%DA%A9%D9%85-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%AA%D8%AE%D9%84%D9%81-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA"]ایسنا[/url][/font][/size]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سرعت دانلود من از بیست تا سی کیلو به دو تا چهار کیلو کاهش پیدا کرده!!! حق الناس که میگن همینه دیگه؟ دیدار به قیامت برادران مال مردم خور!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برای من همون 4 مگابایت بر ثانیه قبلی هستش ، تغییری نکرده بجز اینکه شب ها بخاطر افزایش ترافیک سرعت دانلود از 4100 کیلوبایت به 3920 -3870 رسیده ، بعضا تا 3600 هم پایین اومده ؛ یه بار پایین اومده بود زنگ زدم ؛ عذر خواهی کرد گفت مشکل از مرکز سوویچ هستش و برای چند ساعت من دارم از باند دیگه ای استفاده میکنم برای همین سرعت افت کرده ؛ من هم کاسه کوزه رو سرشون شکستم که نمیشه ؛ اونها هم گفتند دو روز اضافه میکنند روی مدت اعتبار تا جبران بشه !
.
.
.
بهر حال من هم از این وضع اینترنت ناراحتم ؛ واقعا چرا ما باید از امارات متحده عربی عقب باشیم ؟ چرا باید از افغانستان عقب باشیم ؟ واقعا که ...
الان سه روزه منتظرم که سرعتم رو به 12 مگ ارتقا بدهند ؛ پول هم ریختم ولی هنوز خبری نشده ؛ دارند مثل حلزون کار میکنند !!
.
.
.
.
.
این پست صرفا جهت افزایش فشار درونی دوستان و فحش دادن به مخابرات طراحی شده بود و ارزش دیگری ندارد !
سرعت اینترنت من از 200 تکون نخورده ؛ مخابرات هم هستش ؛ کیفیت تغییری نکرده ؛ همون هستش .... دوستان رو نمیدونم ...

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان ما در شهرستان وضعیت مون بسیار تاریخی و درخشانه ..... برادران تهرانی برن خدا رو شکر کنن سرعت دانلودشون کم شده ما اینجا الحمدالله و المنه 5روزه کانکت هم نمیشیم

البته ما گفتیم برا انتخاباته ولی گویا بعدش بدتر شد تازه در صورت هرگونه تماس با شرکت سرور اون برادران محترم هم شما رو به مخابرات استان ارجاع میدن((بخوانید نخود سیاه)) ویرایش شده در توسط Thundar

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name='Thundar' timestamp='1372602468' post='318883']
دوستان ما در شهرستان وضعیت مون بسیار تاریخی و درخشانه ..... برادران تهرانی برن خدا رو شکر کنن سرعت دانلودشون کم شده ما اینجا الحمدالله و المنه 5روزه کانکت هم نمیشیم

البته ما گفتیم برا انتخاباته ولی گویا بعدش بدتر شد تازه در صورت هرگونه تماس با شرکت سرور اون برادران محترم هم شما رو به مخابرات استان ارجاع میدن((بخوانید نخود سیاه))
[/quote]

سلام
بنده که از مخابرات نگرفتم ... .از آی اس پی معمولی گرفتم ........

سرعت 128 کیلو بیت ، 2 گیگابایت حجم و ماهی 10 هزارتومان !!!!!!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
برای من همون 4 مگابایت بر ثانیه قبلی هستش ، تغییری نکرده بجز اینکه شب ها بخاطر افزایش ترافیک سرعت دانلود از 4100 کیلوبایت به 3920 -3870 رسیده ، بعضا تا 3600 هم پایین اومده ؛ یه بار پایین اومده بود زنگ زدم ؛ عذر خواهی کرد گفت مشکل از مرکز سوویچ هستش و برای چند ساعت من دارم از باند دیگه ای استفاده میکنم برای همین سرعت افت کرده ؛ من هم کاسه کوزه رو سرشون شکستم که نمیشه ؛ اونها هم گفتند دو روز اضافه میکنند روی مدت اعتبار تا جبران بشه !
[/quote]

خدا شاهده خون جلو چشمم رو گرفت!!‌ یعنی فردا میخواستم برم مخابرات دعوا بکنمها.... بعد دیدم نوشتی شوخی بود یه کم اروم شدم!!!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][quote][/font][/size][size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]{...}[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]حسن روحانی، رییس جمهور منتخب مردم ایران پیش از انتخابات ریاست جمهوری گفت و گویی فرهنگی با مجله چلچراغ داشته است.[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif].[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif].[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif].[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][b]شما فضای مجازی و اینترنت را تهدید می‌دانید؟ شبکه‌های اجتماعی مثل فیسبوک چطور؟ چه نظری در مورد فیلترینگ گسترده اینترنت دارید؟[/b][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]فضاهای مجازی ابزارند، و هر ابزاری می‌تواند تهدید یا فرصت باشد. داروها برای درمان بیماری ساخته می‌شوند ولی می‌شود با آن‌ها خودکشی هم کرد. این ابزارهای در ضمن ناگزیر هم هستند. من یادم می‌آید که حتی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی هم شبکه‌هایی مثل فیس‌بوک را پدیده‌های مبارکی خوانده بودند. واقعا هم همین‌ گونه است. در همه تاریخ، به نظر من از ابزارها بیشتر استفاده مثبت شده تا استفاده منفی. شما نگاه کنید ببینید از انرژی هسته‌ای فقط دو بار برای کشتار گسترده استفاده شده است، ولی امروز بیش از 400 نیروگاه هسته‌ای در جهان برق تولید می‌کنند، و انرژی هسته‌ای در کشاورزی، صنعت و... کاربرد دارد. مگر جهان با انفجار بمب اتمی، کل انرژی هسته‌ای را کنار گذاشت؟ نه.[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]در ضمن در نظر داشته باشید که خیلی از اقدامات علیه آزادی فضای مجازی که توسط افراد و نهادهای خاص صورت می‌گیرد، مقاصد خیرخواهانه ندارد. یعنی خیلی هم دلشان به حال اخلاق عمومی یا تهدیدهای این فضاها علیه جوانان نسوخته است. مقاصد سیاسی دارد. از آزادی موجود در این فضاها می‌ترسند، دنبال محدود کردن اخبار هستند، و این محدود کردن‌ها هم جواب نمی‌دهد. کاش طرفداران فیلتر کردن توضیح می‌دادند که در محدود کردن دسترسی مردم به کدام خبر موفق بوده‌اند؟ کدام خبر مهمی در چند سال اخیر وجود داشته که فیلترینگ باعث عدم دسترسی مردم به آن شده است؟ این اقدامات حتی مانع دسترسی به سایت‌های غیراخلاقی هم نشده است. فیلترینگ گسترده جز این‌که دیوار بی‌اعتمادی میان مردم و دولت را بیشتر می‌کند و به اقتصاد ما ضربه می‌زند، خاصیت دیگری ندارد و مانع توسعه کاربری‌های مثبت اینترنت در ایران می‌شود.[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif].[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif].[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif].[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][color=#FF8C00]۱۱ تير ۱۳۹۲[/color][/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]http://www.entekhab.ir/fa/news/119187[/font][/size]
[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif]{...}[/font][/size]

[size=3][font=tahoma,geneva,sans-serif][/quote][/font][/size]
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
شما فضای مجازی و اینترنت را تهدید می‌دانید؟ شبکه‌های اجتماعی مثل فیسبوک چطور؟ چه نظری در مورد فیلترینگ گسترده اینترنت دارید؟
فضاهای مجازی ابزارند، و هر ابزاری می‌تواند تهدید یا فرصت باشد. داروها برای درمان بیماری ساخته می‌شوند ولی می‌شود با آن‌ها خودکشی هم کرد. این ابزارهای در ضمن ناگزیر هم هستند. من یادم می‌آید که حتی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی هم شبکه‌هایی مثل فیس‌بوک را پدیده‌های مبارکی خوانده بودند. واقعا هم همین‌ گونه است. در همه تاریخ، به نظر من از ابزارها بیشتر استفاده مثبت شده تا استفاده منفی. شما نگاه کنید ببینید از انرژی هسته‌ای فقط دو بار برای کشتار گسترده استفاده شده است، ولی امروز بیش از 400 نیروگاه هسته‌ای در جهان برق تولید می‌کنند، و انرژی هسته‌ای در کشاورزی، صنعت و... کاربرد دارد. مگر جهان با انفجار بمب اتمی، کل انرژی هسته‌ای را کنار گذاشت؟ نه.

در ضمن در نظر داشته باشید که خیلی از اقدامات علیه آزادی فضای مجازی که توسط افراد و نهادهای خاص صورت می‌گیرد، مقاصد خیرخواهانه ندارد. یعنی خیلی هم دلشان به حال اخلاق عمومی یا تهدیدهای این فضاها علیه جوانان نسوخته است. مقاصد سیاسی دارد. از آزادی موجود در این فضاها می‌ترسند، دنبال محدود کردن اخبار هستند، و این محدود کردن‌ها هم جواب نمی‌دهد. کاش طرفداران فیلتر کردن توضیح می‌دادند که در محدود کردن دسترسی مردم به کدام خبر موفق بوده‌اند؟ کدام خبر مهمی در چند سال اخیر وجود داشته که فیلترینگ باعث عدم دسترسی مردم به آن شده است؟ این اقدامات حتی مانع دسترسی به سایت‌های غیراخلاقی هم نشده است. فیلترینگ گسترده جز این‌که دیوار بی‌اعتمادی میان مردم و دولت را بیشتر می‌کند و به اقتصاد ما ضربه می‌زند، خاصیت دیگری ندارد و مانع توسعه کاربری‌های مثبت اینترنت در ایران می‌شود.[/quote]

خدا ما رو از شر شیطان در امان نگه داره.
  • Upvote 1
  • Downvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بله باید چشم ها رو بست....!
عجب فیلترینگ خوبی...!
به لطف فیلترینگ قدرتمندمان حتی یک بشر نتوانسته دست به سایت های غیراخلاقی پیدا کند..! حتی یکدانه...!
=========================
پ.ن:
امان از تعصب...! امان...!
وقتی به یه کاندیدا و یه جریان وابسته میشویم...! همین میشود...!
بعد هم انتظار داشتیم سال 88 همه ی معترضین تمکین میکردند....!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

البته فیلترینگ یک زمانی که سایت های مورد دار رو فیلتر می کرد خوب بود ولی حالا عملا باید از این فیلتر شکن ها استفاده کنی که جدیدا عملا دارند برای اسرائیل تبلیغ می کنند !!!

من یک زمانی از مسدود دور زن استفاده نمی کردم ولی حالا برای مثلا یک فروم که کارش حرف زدن در مورد داستان های انگلیسی هست ( اونم تماما انگلیسی - لینک دانلود هیچ داستانی هم نداره چون کپی رایت رو رعایت می کنه !! ) باید از مسدود دور زن استفاده کنم که عملا اجازه ی دسترسیم رو به همه ی سایت های غیر مجاز می دهد !!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
نقشه گوگل به آدرس maps.google.com هم فیلتر شده و فقط با هیتلرشکن میشه وارد شد چرا؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.