امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[quote]تانكهاي روسي تا دهه نود ميلادي از بهترين تجهيزات زرهي در جهان بود اما امروز كار به جايي رسيده كه وزير دفاع روسيه در برنامه اي بيان كرد كه روسيه با تانكهاي تي -90 حرفي براي گفتن براي مقابله با تانكهاي غربي ندارد به همين خاطر روسيه تصميم گرفته تا سال 2020 حدود [b]500[/b] ميليارد يورو تجهيزات نظامي متنوع را از غرب خريداري نمايد كه از آن جمله تانك لپارد 2 المان است كه در قسمت هاي استراتژيك سرزمين روسيه جايگزين تي - 90 كند و همچنين وي خبر قرارداد روسيه براي خريد خودروهاي زرهي از رين متال را در همين برنامه اعلام كرد و در كنار آن كارخانه كارچر فوتورتك كه در وينندن نزديك اشتوتگارد است قرار است آشپزخانه هاي صحرايي و سامانه هاي تصويه آب را براي ارتش روسيه توليد كند .

جالب ترين قسمت براي من جايگزيني تانكهاي لپارد در ارتش روسيه است كه خود روسها به ناكارامدي تجهيزات زرهي خود معترفند اما برخي در كشور هنوز از اين تجهيزات تعريف مي كنند .اين گفته هاي وزير دفاع روسيه در اشپيگل منتشر شد كه همشهري در صفهه 16 خود ان را ترجمه كرده است.[/quote]

سلام
روس ها تی 94 و سوخو 37 و پده ها طرح دیگه رو دستشون به خاطر بی پولی مونده ، اونوقت شما میای می گی یارو گفت 500 میلیارد یورو می خوایم خرید نظامی کنیم ...
احتمالا منبعتون اشتباه هست ...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ورژن تی72 ما چیه؟زد یا اس؟[/quote]

هر دو. ولی ورژن زد اصلا تی 72 نیست. تی 55 ارتقا داده شده اس.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]بسمه تعالی

با سلام

متاسفانه با این همه سند و مدارک مستند و مصور و زنده هنوز هم پس از گذشت بیش از دو دهه از جنگ ، بعضی بدنبال فرصت میگردند تا ایمان و اخلاص و توانایی های رزمندگان دفاع مقدس رو به سخره بگیرند و تخطئه کنند و زیر سوال ببرند!!!!

blitz عزیز! قبل از هر اظهار نظری!!! بهتر هست که هم اطلاعات تاریخی تون رو تصحیح کنید و هم اطلاعات نظامیتون رو.

کجای متن نوشته که "رزمندگان برحتی هم نتونستن با نیروی ایمان براون غالب بشن! " ؟؟؟؟!!!! چرا بافته های ذهن منفی و یا کینه توزانه تون رو به نقل از متن مطلب بیان میکنید؟؟!!!

اون بنده خدایی که بهتون اطلاعات !!! داد چون فرار کرده یعنی پس همه هم فرار میکردند؟؟!!!!!

اون زمانیکه توو دشت جلوی تنگه ابوغریب برو بچه های گردان عمار لشکر27 دنبال تانکها و تی 72 های بعثی میکردند و ازشون بالا میرفتند و درب دهلیزشون رو باز میکردند و نارنجک مینداختن تووشون شما و اون بنده خدا کجا بودید ببینید. تازه این کار رو خودم بارها و بارها در عملیاتهای قبلی هم شاهد بودم... توو بیت المقدس هفت ، توو والفجر هشت توو فاو ، توو والفجر یک و سه و چهار و .....

این رو هم اضافه کنم که نه اینکه آرپی جی 7 کلا بی اثر بود، بلکه کم اثر بود بهشون و مضافاً اینکه ما غیر از آر پی جی7 با ار پی جی 11 یا همون اس پی جی و بردم و دراگون و مالیوتکا و تاو و 106 و 107 بارها و بارها بغیر از خمپاره و توپ موفق به زدنش و انهدامش شدیم.

در ضمن توپ 105 روی جیپ نصب نمیشه بلکه این 106 هست که روی جیپ نصب میشه علاوه بر اون تاو و آر پی جی11 یا اس پی جی11 هم روی جیپ نصب بود.[/quote]
آقا چرا جوش میاری؟؟؟؟ همین طرز صحبت کردن امثال شما که جنگ رو سند به نام خودشون می دونن باعث شده که جنگ و خاطراتش و افرادش برای نسل جوان جذاب نباشه... اگه یه نفر حالا به هر دلیلی حرفی زد که شما خوشت نیومد و یا اصلا به قول شما اشتباه بود باید با الفاظ دشمن و کینه توز وهزار دری وری دیگه جوابشو بدی که دیدش نسبت به موضوع دفاع مقدس عوض بشه و کلا ازش زده بشه؟؟
اونطور هم که شما میگی نبوده البته من جهادگران از جان گذشته که با قدرت ایمانشون می جنگیدن رو انکار نمی کنم ولی اگه همه رزمندگان مثل همونایی که شما گفتی بودن چرا نتونستیم عراق رو تصرف کنیم؟؟ آقا از همه نوع ادم تو جبهه ها بود ادم به زور اومده و دودره باز هم بود و دزد و فلان کاره هم بود..
من خودم سنم به جنگ قد نمیده ولی ما هم تاوان اون جنگ رو دادیم و البته این حرفا گفتن نداره ولی بعضی جاها لازم میشه گفته بشه....پدر من از 7 نقطه بدنش جانبازه و هنوز هم داره دردشو می کشه و دولت هم هرساله از درصد جنبازیش کم می کنه تا بهش هیچ چیزی تعلق نگیره! بگذریم خدا بما توفیق داده و به نامردان! محتاج نیستیم
ما که اول اومدیم تو این سایت و فهمیدم که شما جبهه ای هستی یه جور دیگه دربارتون فکر می کردم ولی طرز فکرم عوض شد!!!
[color=red]کافر خوشرو به از مومن ترش رو[/color]
یا حق
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
توانایی شلیک در حال حرکت،‌ باعث کاهش آسیب پذیری تانک در حملات ضد تانک دشمن شده و ارزش رزمی و بقاپذیری این تانک را در میدان نبرد افزایش می دهد. قابلیت آسان انتخاب اهداف در شرایط مختلف آب و هوایی و همچنین خط دید هدف، بطور مستقل از راستای سلاح نیز به مدد این سامانه کنترل آتش پیشرفته ممکن گردیده است
بابا ایول تی 72 ، من فکر می کردم خیلی ضععیف تر از این حرفها باشه !!!
تیربار ضدهوایی با تجهیزات ترازکننده و نشانه گیری تجهیز شده است که شلیک به هر دو نوع اهداف هوایی و زمینی را ممکن می سازد.
چف و سیستمهای منحرف کننده مشابه هم داره ؟
تی-72-اس به ادواتی مجهز شده که برای محافظت خدمه و تجهیزات داخلی از امواج شوک در صورت وقوع یک انفجار هسته ای طراحی شده اند به همان ترتیب که در برابر ذرات رادیواکتیو در هنگام عبور از یک ناحیه آلوده.
نه خوشم اومد
ولی آیا می تونه با تانکهای همسایه های کشورمون رقابت تنگاتنکی داشته باشه ؟ مثلا عربستان ؟
و اینکه در مقام مقایسه با کدوم تانکهای غربی قابل مقایسه و برابریه ؟ icon_arrowd

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
عزيزن
متاسفانه يكي از بچههاي نيروي زميني خيلي از تانك ذ بد ميگفت !! راستش ياد اون مواقعي مي يوفتم كه ذ-1 در اومد چه تبليغاتي !!! ديگه داشت كار به جايي ميرسيد كه فكر ميكردي تنهايي حريف يه گردان تانك آبرامز غيره است اما افسوس كه ...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تانك تي-72 بايد قبول كرد كه در جنگهاي آينده و حتي حال نمي تونه مقاومت كنه و شكار ا-10 ميشه به راحتي و يا آپاچي و هلفاير ميشه سايه مرگ براي اين تانگ حتي گلوله هاي تيربار كه ا-10 استفاده مي كنه قابليت نفوذ به اين تانك داره.

در يك تست كه انجام شد همين موشك ضد زره كه روي تانك نصب هست(بچه ها مي گفتن كه در داخل با اسم توسن توليد ميشه اما اين سايت گفته تندر!) تونست با اولين شليك كه به بين برجك و بدنه خورد برجك تي-72 رو 1 متر به بالا پرتاب كنه(كامل جدا شد) و از اونطرف هم سوراخ كرد و حتي در تست ذره واكنش گر هم به راحتي مغلوب اين ضدزره متوسط شد.

در يك نمونه آزمايشي يك زره نسل جديد رادم بر روي تي-72 نصب شد اما به علت سنگيني اين زره و قدرت كم موتور طرح كنسل شد و اگه قرار به ادامه مي بود بايد كل تانك تغيير پيدا مي كرد.

اميدواريم متخصصا مهندسي مواد گرايش سراميك براي ذوالفقار يه كاري بكنند.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
توي اون تاپيك ذوالفقار هم گفتم كه هيچ تانكي توان مقابله با اين تسليحات رو نداره ! و نميشه با افزودن زره مقابله كرد ! ...

بلكه از يه تانگوسكا وسط و چندتا تا شيلكا بايد ابتدا و انتهاي كاروان نظامي گذاشت .. به همراه چندتا از اين موتور سوارهاي مجهز به دوشپرتاب .

اينطوري تهديد هليكوپتري يا جنگنده هاي cas حل میشه ... فقط میمونه جاولین و تاو و ... که باید باهاشون برخورد سخت بشه . یه چیزی مثل سامانه های فعال زرهی مثلا تروفی .. که این یک سیستم جدا هست و ربطی به پیشرفته بودن تانک نداره روي ام 47 هم ميشه نصبش كرد ...

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام

با توجه به نظر دوستان خوشبین ...

به این نتجیه رسیدم که تنها تانکی می تونه نظر دوستان رو جلب کنه که دارای ویژگی های زیر باشه

1- با اصابت صد راکت آر پی جی هفت چیزیش نشه
2- توپ 250 داشته باشه
3- سرعتش 120 کیلومتر باشه
4- دارای ضد هوایی برد بلند باشه
5- به صورت خودکار تا شعاع ده کیلومتری نیروی دشمن رو از نیروی خودی تشخیص بده و دشمن رو نابود کنه
6- در برابر موشک های بالستیک مقاوم باشه
7- حداکثر یه خدمه داشته باشه ...
8- قابلیت رفتن در زیر آب تا عمق 200 متری رو داشته باشه
9- قابلیت شلیک 50 گلوله ی توپ در دقیقه داشته باشه
10 -در هر صد کیلومتر یک لیتر گازوئیل بسوزونه
11- توانایی استفاده از انرژی خورشیدی رو داشته باشه
12- دوتا دستشویی و آشپز خونه هم داشته باشه
13- ...

دوستان دیگه چیزی نیست که به لیست بالا اضافه کنیم ...
شما که هر چی می شه غر می زنید و می گید باید فلان باشه ، فکر کنم تانک با مشخصات بالا هم نتونه شما رو راضی کنه icon_arrowd

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name="blitz"][quote]
آقا چرا جوش میاری؟؟؟؟ همین طرز صحبت کردن امثال شما که جنگ رو سند به نام خودشون می دونن باعث شده که جنگ و خاطراتش و افرادش برای نسل جوان جذاب نباشه
[/quote]

ببین آقا جون
اولا تو سخنگوی نسل جوان نیستی
اگه جنگ سندش به نام آقا نجف حفظه الله و سایر جانبازان عزیز نیست پس سندش به نام کیه؟ به نام کسانی که توی اهواز زیر کولر نشسته بودند یا کسانی که اون موقع 2،3 سالشون بود و فقط به سبب یه نام خوانوادگی به عرش رسیدند یا نکنه به نام اون وزیر ارشاد اون زمانه که خون به دل شهید آوینی کرد
همون جناب وزیر ارشاد گفته بود همرزمان باکری وهمت بیان و بسیج رو نجات بدند! بفرما این هم همرزم شهید همت و شهید باکری
ضمنا شما سخنگوی نسل جوون نیستی

خیلی دوست دارم بدونم امثال شماها اگه رفیقاتون جلو چشماتون پر میکشیدند و خودتون جانباز میشدید و هزار جور جنایت و ...میدیدید و یکی به اون همه ایثاری که با چشمهاتون میدیدید توهین میکرد اگه عصبانی نمیشدید چه کار میکردید
quote="blitz"][quote]
ما که اول اومدیم تو این سایت و فهمیدم که شما جبهه ای هستی یه جور دیگه دربارتون فکر می کردم ولی طرز فکرم عوض شد!!!
[/quote]
اگه طرز فکرت عوض شد خودت ضرر کردی بدون که امثال جناب نجف اجرشون رو خدا میده نه مردم و بودن حب یک مجاهد فی سبیل الله در قلب یک شخص هم برای اون شخص سود و برکت داره نه برای اون مجاهد! ایضا همینطور راجع طرز فکرت راجع کل دفاع مقدس
quote="blitz"][quote]
اونطور هم که شما میگی نبوده ولی اگه همه رزمندگان مثل همونایی که شما گفتی بودن چرا نتونستیم عراق رو تصرف کنیم؟؟ آقا از همه نوع ادم تو جبهه ها بود ادم به زور اومده و دودره باز هم بود و دزد و فلان کاره هم بود..
[/quote]
آدم خندش میگیره که اینا رو داری به کسی میگی که سالها سابقه جبهه داشته!
گفتی ((البته من جهادگران از جان گذشته که با قدرت ایمانشون می جنگیدن رو انکار نمی کنم)) نه ترو خدا! بیا این رو هم انکار کن!
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]
تانك تي-72 بايد قبول كرد كه در جنگهاي آينده و حتي حال نمي تونه مقاومت كنه و شكار ا-10 ميشه به راحتي و يا آپاچي و هلفاير ميشه سايه مرگ براي اين تانگ حتي گلوله هاي تيربار كه ا-10 استفاده مي كنه قابليت نفوذ به اين تانك داره.[/quote]

کدوم تانک وجود داره که از هلفایر نترسه؟[/quote]

ما به ديگر تانك ها كاري نداريم بحث درباره تي-72 هست و قدرت دشمن در برابر اين تانك ما بايد مثل ديگر پروژه روش كار كنيم و حداقل خسارت رو ببينيم

درضمن يه آپشن رو تي-72 هست كه وقتي تشعشع موشك رو ميگيره بسرعت برجك به سمت موشك مي چرخه و خدمه يا در گير ميشن يا فرار.

در مورد وجودش شك نكنيد ولي كسي اطلاعات دقيق داره؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بازم تاپیک این حقیر کم شد
حالا سوال اینجاست که با این همه زحمتی که پرسنل خدوم ارتش کشیدن ( و به نظر من دیتیل ارائه شده قابل قبوله ) چقدر در مقابل تانکهای کشورهای همسایه ( به فرض درگیری با همسایه ها و نه درگیری با کشورهای دور دست ) قابل اعتماد هست و چقدر ؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]به نظر شما اون عکس که نوشته ده ها تانک فوتوشاپی نیست به اخر عکس دقت کنید[/quote]

سلام . من كه دلم رو به همون تعداد خوش كردم و بارها اين رديف 5 تايي رو شمردم سر از 100 تا در اوردم . تو رو خدا نگو اين فتوشاپه !!
ضمنا در خدمت يكي از فرمانده هانمون ميگفت ايران دشتي از تي 72 داره !!! ما هم ميگيم ايشالله كه داره icon_arrowd icon_arrowd[/quote]

سلام من نمیگم ایران نداره داره خوبشم داره کلی هم داره میگم این عکس مشکل داره دست کاری شده . ما که از خدامونه هرچی بیشتر بهتر

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جدا من شنيدم ايران تي 72 به مقدار لازم icon_arrowd داره !!

حالا بايد روي ارتقاي اونها كار كنه

شايد تي 72 قديميه . اما خب ميشه يه طورايي ارتقاش داد

ولي چشمم از ذ -3 اب نمي خوره icon_arrowd

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
همين الانم روسيه داره تانكهاي تي 90 رو از رده خارج ميكنه
جالبه بعضيها به تي 72 مينازن
icon_cheesygrin

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مطالب مشابه

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.