Recommended Posts

امثال جولانی وسیله ای بودن تا دست ایران را از سوریه قطع کنن و ترکیه در این راه بنفع منافع اسراییل و امریکا وارد شد الان دیگه جولانی ارزشی برای ترکیه نداره این محکومیت ها هم شو سیاسیست 

• Like 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
7 minutes قبل , 00amir گفت:

ترکیه در این راه بنفع منافع اسراییل و امریکا وارد شد

جسارتا برای این حرف سند و مدرکی هم وجود داره؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 hour قبل , RezaKiani گفت:

جسارتا برای این حرف سند و مدرکی هم وجود داره؟

مثل این میمونه که بگیم در اطراف ما هوا وجود داره بعد بپرسن کو به من نشون بده ! تمام این جنگ ها داخلی در سوریه مگه به غیر  از این بود که اسد چون متحد ما بود قصد سرگونی حکومتش رو داشتن ..مگر غیر اینکه ترکیه و امریکا و اسراییل هر سه جز ناتو هستن ..سلاح و پیشرفت نظامی ترکیه وابسته به امریکاست چند وقت دیگه اگر اف ۳۵ها تحویل ترکیه شد جای تعجب نداره

• Like 1
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

بسم ا...

سوریه آزاد!!!!!

14 الی 16 ژوئیه 2025

سویدا ....

600.png

601.png

• Like 2
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 26 تیر 1404 در 17:02 , worior گفت:

ایران رو سفید فرار از سوریه!

چیزی از شرافت عربی - سنی باقی نمونده،  آیا مردی از دیار عرب هست که آنرا باز ستاند؟! اسراییل را نابود کرده سوریه و غزه را آزاد سازد و عرب را به بلندی های افتخار از ردیمان فعلی برساند؟!

تا قبل از وعده های صادق و جنگ 12 روزه، تئوری رایج بین اعراب این بوده که ایران به بهانه اسراییل کشورهای عربی مثل عراق و سوریه و لبنان رو اشغال نظامی کرده. ایران حتی یه تیر هم سمت اسراییل نخواهد انداخت...

بعد از 7 اکتبر اثبات شد که این اعراب هستند که تیری سمت اسراییل نمی اندازند، و بعد از حمله اخیر اسراییل به سوریه در حالی که شراع تمام تلاشش رو میکرد که رابطه خوبی با اسراییل و برعلیه ایران و حزب الله داشته باشه مفاهیم قبلی به طور کامل عوض شدند و دیگه اشغالگری ایرانی (عرب کشی روافض) و حمله جیش صفوی(بخوانید شخصیت روبروی عثمانی(اردوغانیسم)) دیگه خریداری نداره!...

و این مخمصه ای هست که خود اسراییل و ترکیه درست کردند و به شدت نیاز دارند که برگردند به روایت قبلی یا شاید ساختن یک روایت جدید./

• Like 3
  • Upvote 4
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بر 27 تیر 1404 در 10:36 , 00amir گفت:

مگر غیر اینکه ترکیه و امریکا و اسراییل هر سه جز ناتو هستن

اسرائیل جزو ناتو نیست... بقیه تحلیل های شما هم از همین دست و با همین دقت هستند؟

یه تحلیل میتونه تاریخی باشه، اقتصادی باشه، روانشناسی باشه یا سیاسی یا هر چی. ما ل شما کدومه؟ بر اساس کدوم صغرا و کبرای منطقی میشه نتیجه گرفت که ترکیه داره به صورت نیابتی برای آمریکا و اسرائیل کار می کنه؟ یا باید عملکردش رو نشون بدهید که این طوره که ترکیه به یک منافعی در سوریه رسیده و اون منافع رو در اختیار آمریکا و اسرائیل قرار داده که نشان ندادید. یا باید اسنادی از مراکز تصمیم گیری این ها رو نشون بدهید که ندادید. برادر من تحلیل که روی هوا نمیشه. اگر این طوره من میگم ایران داره برای آمریکا واسرائیل کار می کنه. شما می گی چرا؟ من هم جواب میدم شما الان مثل ماهی در آب هستید و آب رو نمی بینید. این هم شد استدلال؟

بر 27 تیر 1404 در 10:36 , 00amir گفت:

تمام این جنگ ها داخلی در سوریه مگه به غیر  از این بود که اسد چون متحد ما بود قصد سرگونی حکومتش رو داشتن

خبر جواب شما منفی هست جنگ داخی سوریه به خاطر این بود که مردم سوریه ریختن توی خیابون و گفتن ما اسد رو نمیخواهیم و اسد چشم سفیدی کرد و گفت من به زور دوست دارم توی سر شما بزنم و حکومت کنم و غلط کردید که من رو نمی خواهید. اصلا ربطی به هیچ کسی نداشت. البته این ابتدای قضیه بود. اندکی بعد که ارتش سان و رژه ی اسد در برابر مخالفین تضعیف شد هر کسی در منطقه که عقده ای نسبت به اسد داشت وارد گود شد تا سهمی از این لاشه نیمه جان برای خودش درببرد. شما بر اساس کدوم اسناد و مدارک منتشر شده ادعا می کنی چون اسد متحد ما بوده جنگ داخلی در سوریه شروع شد؟

• Upvote 2
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.