milad11110

Members
  • تعداد محتوا

    88
  • عضوشده

  • آخرین بازدید

پست ها ارسال شده توسط milad11110


  1. آقايان طبق گفته مسوولين نيروي هوايي صاعقه از روي هواپيمايF-16 كپي برداري و ساخته شده است


    لطفا اول عکس اف 5 و اف 16 را ببينيد بعد بگيد به هم شبيه هستند به نظر من و بيشتر افراد بيشتر
    شبيه اف 5 هست تا اف 16

  2. سعيد چرا فكر مي كني نمي تونن به اسراييل برسن حتي با وجود جنگنده هاي سوخت رسان ؟؟
    به اين عكس توجه كن :

    http://www.postimage.org/image.php?v=aVeVsHi

    F-4 های نیرو هوایی در آخرین مرحله سوخت گیری چیزی حدود 1400 کیلومتر را تا هدف یعنی H-3 طی کرده اند یعنی 700 کیلومتر مسیر رفت و 700 کیلومتر مسیر برگشت

    در عملیات H-3 به این دلیل از خاک ترکیه استفاده شد چون نمی تونستن سوخت گیری را در ارتفاع پایین انجام بدن و در ضمن سوخترسان به اون گندگی که نمی تونه تو ارتفاع پایین پرواز کنه به همین دلیل مجبور شدن خاک عراق رو دور بزنن واز طریق ترکیه وارد بشن و به صورت مستقیم از حمایت یک سوخترسان برخوردار بشن >

    اما با وجود جنگنده سوخترسان بقیه ئ جنگنده ها می تونن در ارتفاع پایین سوخت گیری کنن و لازم نیست خاک عراق را دور بزنیم

    این یعنی مستقیم به سمت اسراییل بریم و برگردیم با توجه به پرواز در ارتفاع پایین این کار کاملا ممکن است.



    اگر دقت کنيد الان هر جنگنده ايرانی که وارده محدوده عراق بشه مورد تهاجم خواهد گرفت به نظر
    من رد شدن از عراق خيلی سخت تر از بمب باران کردن اسرائيل هست عبور از عراق
    غير ممکن نيست ولی با وجود امريکا در عراق خيلی دشوار هست تنها کاری که ما می تونيم بکنيم
    استفاده از سوريه برای حمله به اسرائيل يا اينکه پرواز جنگنده ها در ارتفاع خيلی پايين از
    مرز های عراق که در کل کار خطر ناکی هست و اينکه پرواز در ارتفاع پايين سوخت بيشتری
    مصرف می کنه

  3. اولا آقای ليچ GDP نه GPD دوما زمانی که National Income افزايش يافت بودجه زياد می شه اينقدر شايعه در مورد تسليحات ايران نکنيد و غول نسازيد در يکی از پست ها شما گفتيد ايران اپاچی داره ولی من فکر کنم چيزی دور انتظار باشه Gross domestic product = GDP GDP= the value of all final goods and services product in an economy in certain time National income = total earning of all factors of production in certain period اينا را ياد بگير جايی سوتی ندی icon_cheesygrin

  4. در زمان جنگ ايران و عراق نيروی هوايی ايران نقش خيلی مهمی داشت و در کل اگر نيروی هوايی ايران در فراهم کردن هواپيماهای عملياتی مشکل داشت. حداقل از نظر تکنولوژی هواپيما, از همه کشور های منطقه سر بود به نظر من نيروی هوايی نقش خيلی مهمی داشت و اگر اين نيروی هوايی نبود ما صد در صد شکست خورده بوديم ولی الان چی??? نيروی هوايی در حد زمان قبل از انقلاب نيست نمی گم نيروی هوايی ضعيف هست ولی در کل بازده خوبی نداره و در يک جنگ تمام عيار با عربستان حرف زيادی برای گفتن نداره و اين حقيقت هست می شه با ور کرد می شه گفت نه ولی تلاش ايرانی ها برا ی خودکفايی قبل تحسين هست ولی برای به دست اوردن تکنولوژی بايد يا دست تو جيب کرد يا روی مراکز بومی سرمايه گذاری کرد که زمان بر هست.

  5. آقای ليچ به نظر شما به صرفه هست که توسط موشک اين کار را انجام داد و فکر نکنم هيچکی از موشک زمين به زمين استفاده کند چون بازده اين موشک ها به نحوه هدف گيری و دقت اون هست بنا بر اين اصلا به صرفه نيست

  6. اميدوارم هر چه زودتر بتونيم اينا رو توليدكنيم چون دربرابر اسراييل لازم ميشن٠ :mrgreen:


    وقتی حزب الله از این نوع موشک ها داشته باشه! بخصوص از نوع زمین به زمینش به نظرتون کی بهش داده؟! icon_cheesygrin


    نه ايران اين بمب ها را داره و صنعت ساخت اين بمب ها به صورتی که بازده بالا داشته
    باشه دشوار هست و اينکه به خاطر نبود مشابه اين بمب در شرق ايران هم نمی تونه بمبي به خوبی
    اين مهندسی معکوس کنه و در کل هم ساخت چنين بمب فعلا به صرف ايران نيست به جز زمانی که
    ما نيروی هوايی قوی تر داشته باشيم و قصد حمله به اسرائيل

  7. دوستان در ابتدا پيشنهاد مي كنم از بحث در مورد جنگ و برتري نظامي و اين طور چيز ها زياد سخن به ميان نياوريم چرا كه اين كار خود باعث تحريك ديگران مي شود .
    به نظر من ما به جايي اينكه بياييم ببينم مثلا كشور عربستان چه تسليحاتي داره يا مي تونه داشته باشه باي ببينيم ايا بدون منبع اصلي خودش يعني نفت قادر به ادامه حيات هست يا نه؟
    ايران بعد از سال 57 در سياست كلي كشور تغييرات زيادي را اعمال كرد كه بسياري از انها واقعا براي ايران لازم بود.
    ما اكنون با تلاش در اين زمينه كه فقط از نفت به عنوان منبع وسيله درآمد استفاده نكنيم كار بسيار مهمي را انجام داديم چراكه اگر كشوري وابسته به يك بخش باشد دچار مشكل مي شود.
    البته كشور عربستان هم به جز نفت منبع ديگري هم دارد و ان زواري هستند كه به مكه و مدينه مي روند اما در كل آنها در مديريت اقتصادي خود بيشتر به درآمد نفت متكي هستند.
    البته اوضاع مردم عربستان با ايران زمين تا آسمان فرق دارد چه از نظر اقتصادي چه سياسي و چه آيكويي و دموكراسي
    در مورد ارتش اين كشور هم مهمترين نكته را كه مي توان مد نظر قرار داد اين موضوع است كه اين ارتش يك ارتش كلاسيك مي باشد و بسياري از نيازهاي آن توسط خارج از كشور عربستان تامين مي شود در صورتي كه ما در ايران چيزي به نام سژاه پاسداران داريم كه در جنگ هاي ايذايي معروف است و به طور حتم يك ارتش كلاسيك در مقابل يك ارتش ايذايي دچار مشكلات بسياري خواهد بود تازه حتي اگر آنها سپاه را شكست هم بدهند باز ارتش داريم اگر ارتش را شكست يدهند ملت را داريم كه ديگه اين را عمرا شكست نمي تونند بدهند .
    در آخر من پيشنهاد مي كنم به جايي اينكه بياييم و ببينيم آنها چه سلاحي دارند و ما چه بياييم ببينيم چطوري مي توانيم از آنها به نفع خودمان مي توانييم استفاده كنيم و با آنها دوست باشيم (يا حداقل دشمن نباشيم)


    نه کسی به حرف های ما اهميت می ده و نه رهبر قرار بعد از خوندن اين پست به عربستان اعلام جنگ
    بده در کل ما فقط داريم بررسي می کنيم که اگر جنگ شد در پله اول بايد چي کار کرد

  8. من نگفتم که قرار ارتش روسيه بياد با ايران يکی بشه بعد بر ضد امريکا در يک جبهه جنگ کنند اگر جنگی رخ دهد روسيه به صورت پنهان يا آشکار به ايران کمک خواهد کرد و اين کمک ها از زمان حال گسترش بيشتری خواهد داشت حالا هر جور باشد بستگی به منافع روسيه دارد اين کمک ها به صورت پنهان يا آشکار صورت خواهد گرفت

  9. "بمب های پناهگاه شکن " يا "بانکر باستر" (Banker Buster)، بمب هايی هوشمندند که بوسيله ی ماهواره هدايت می شوند. دولت اسراييل، تعداد 500 بمب پناهگاه شکن به مبلغ 319 ميليون دلار از آمريکا خريداری کرده است که احتمالا برای حمله به مراکز اتمی ايران به کار خواهد رفت. در اين مقاله طرز کار اين بمب ها، به زبان ساده، شرح داده شده است

    http://akhbar.gooya.com/columnists/archives/images/bm.jpg

    طرز پرتاب بمب های پناهگاه شکن

    بمب هایی که با اشعه ی ليزر هدايت می شوند، گرچه بسيار دقيق اند و بسياری از هدف های های جنگی را از بين می برند، اما در برابر پناهگاه های زيرزمينی، مانند پناهگاه اتمی نطنز که از بتون آرمه در اعماق زمِن ساخته شده است، تقريبا اثر چندانی ندارند. به همين دليل، ايالات متحده ی آمريکا، نسل تازه ای از بمب های پناهگاه شکن به نام "بی ال يو" (BLU) را توليد کرده است که در مقام مقايسه با بمب های معمولی ، دارای کلاهک و بدنه ی بسيار باريک تری است. اين کلاهک و بدنه ی باريک باعث می شود که اين بمب ها، بتوانند به عمق بيشتری از زمين نفوذ کنند. از سوی ديگر، فيوز و چاشنی ی بمب های پناهگاه شکن نيز با فيوز بمب های معمولی فرق می کند. در بمب های معمولی، به محض اصابت بمب به هدف، فيوز و چاشنی ی آن، بدون تاخير، عمل می کند و بمب در همان لحظه منفجر می شود. اما، در بمب های پناهگاه شکن، فيوز و چاشنی بلافاصله عمل نمی کند و مدتی طول می کشد تا فيوز آن فعال شود. به عبارت ديگر، بمب های پناهگاه شکن دارای فيوز تاخيری هستند که از نظر فنی به نام "فيوز اچ تی اس اف" (HTFS) مشهورند. اين فيوز ها را می توان طوری تنظيم کرد که پس از نفود در زمين و يا پس از عبور از ديواره های بتونی، فعال شوند. به اين ترتيب، بمب های پناهگاه شکن، برخلاف بمب های معمولی، در لحظه ی اصابت به زمين منفجر نمی شود و مدتی فرصت دارند تا به خاطر بدنه ی باريک شان در زمين فرو بروند و پس از رسيدن به عمق دلخواه، در آن جا منفجر شوند و پناهگاه های زيرزمِنی را نابود کنند.

    " بمب پناهگاه شکن " از سه قسمت سکان و کلاهک و دم درست شده است:

    تصویر

    قسمت های مختلف يک بمب "پناهگاه شکن"

    سکان – اين قسمت در نوک بمب قرار دارد و دستگاه کامپيوتری ارتباط با ماهواره در این قسمت تعبيه شده است. سکان دارای چهار پره ی متحرک است که برای هدايت بمب به کار می رود. عضو هوشمند بمب همين سکان کامپيوتری است که می تواند مسير پرتاب بمب را، در حين پرواز، تصحيح کند و بمب را با دقت خارق العاده به سوی هدف هدايت کند.

    کلاهک – اين قسمت بين سکان و دم قرار دارد. کلاهک يک محفظه ی فولادی است که در داخل آن، مقدار زيادی مواد منفجره قرار دارد. قدرت نفوذ بمب به خاطر باريکی اين محفظه و قدرت تخريبی آن به خاطر مواد منفجره ای ست که در اين قسمت وجود دارد.

    دم – اين قسمت در انتهای بمب قرار دارد و از چهار پره ی درست شده است. هرچه اندازه ی پره ها بزرگ تر باشد، برد بمب بيشتر است. فيوز تاخيری، برای آن که کمتر صدمه ببيند، در اين قسمت جاسازی شده است.

    بمب های پناهگاه شکن، بر حسب وزن و عرض و وزن و قدرت نفوذ آن ها، به چند گروه تقسيم می شوند که در زير به چهار نوع آن اشاره می شود:
    ***

    1- بمب " بی ال يو – صد و نه"
    BLU-109 Penetrator

    اين بمب، به قطر37 سانتی مترو به طول 2.50 متر و به وزن 885 کيلوگرم می باشد و می تواند از يک ديوار بتونی به ضخامت 1.8 متر عبور کند. در کلاهک اين بمب مقدار 243 کيلوگرم مواد منفجره از جنس تريتونال (Tritonal) يا پی بی اکس (PBX) به کار رفته است.

    تريتونال يک نوع ماده ی منفجره به رنگ نقره ای ست که از هشتاد درصد پودر"تی ان تی" و بِيست در صد پودر آلومينيوم درست شده است. پودر"تی ان تی" همان ماده ای ست که درساختن ديناميت به کار می رود. پی بی اکس يک نوع ماده ی منفجره ی پلاستيکی ست که نام کامل آن پلاستيک – باندد – اکسپلوسيو" (Plastic Bonded Explosive) می باشد. ماده ی "پی بی اکس" مانند پلاستيک قابل انعطاف است و می توان آن را مانند موم به هر شکلی درآورد.
    ***

    2- بمب "بی ال يو – صد وشانزده"
    BLU-116 Advanced Unitary Penetrator

    اين بمب، به قطر37 سانتی مترو به طول 2.4 متر و به وزن 874 کيلوگرم می باشد و می تواند از يک ديوار بتونی به ضخامت 3.4 متر عبور کند. در کلاهک اين بمب مقدار 240 کيلوگرم مواد منفجره از جنس پی بی اکس (PBX) به کار رفته است.
    ***

    3 - بمب "بی ال يو – صد وهيجده"
    BLU-118/B Thermobaric Warhead

    اين بمب، به قطر37 سانتی مترو به طول 2.5 متر و به وزن 895 کيلوگرم می باشد و می تواند از يک ديوار بتونی به ضخامت 3.4 متر عبور کند. در کلاهک اين بمب مقدار 254 کيلوگرم مواد منفجره از جنس "ترموباريک" (Thermobaric) به کار رفته است.

    ماده ی "ترموباريک" از نسل جديد مواد منفجره است که، در مقام مقايسه با بمب های معمولی، انرژی تخريبی خود را در طول زمان بيشتری آزاد می کند. بنابر اين، وفتی اين بمب در فضای سرپوشيده ی پناهگاه های زيرزمينی منفجر شود، فشار تخريبی آن به مدت طولانی تری در فضای بسته ی پناهگاه باقی می ماند و باعث تخريب بيشتری می گردد.
    ***

    4 - بمب "بی ال يو – صد و سيزده"
    BLU-113 Super Penetrator

    اين بمب، به قطر37 سانتی مترو به طول 2.88 متر و به وزن 2000 کيلوگرم می باشد و می تواند از يک ديوار بتونی به ضخامت 6 متر عبور کند. در کلاهک اين بمب مقدار 285 کيلوگرم مواد منفجره از جنس تريتونال (Tritonal) به کار رفته است.
    ***

    دقت در هدف گيری

    ارتش آمريکا برای اندازه گيری دقت بمب ها در اصابت به هدف از فرمول مخصوصی به نام "دايره ی احتمال خطای اصابت" یا "سيرکولار – ارور – پروبابيليتی" (Circular Error Probability :CEP) استفاده می کند. برای محاسبه ی اين عدد، دايره ای بر گرد هدف ترسيم می کنند به نحوی که بمب مزبور از صد بار، پنجاه بار در داخل اين دايره اصابت کرده باشد. سپس شعاع اين دايره را برای نشان دادن دقت بمب مزبور به کار می برند.

    شعاع "دايره ی احتمال خطای اصابت" برای بمب های غيرهوشمندی که آمريکا در جنگ ويتنام به کار برد، حدود 45 متر بود. يعنی در پنجاه در صد موارد، اين بمب ها در دايره ای به قطر 90 متر در اطراف هدف، به زمين اصابت می کردند و تلفات جانبی زيادی به وجود می آوردند.

    شعاع "دايره ی احتمال خطای اصابت" برای بمب های هوشمند "پناهگاه شکن" حدود 3 متر است. يعنی در پنجاه در صد موارد، اين بمب ها در دايره ای به قطر 6 متر در اطراف هدف، به زمين اصابت می کنند و بنابراين تلفات جانبی زيادی به وجود نمی آوردند.
    ***

    نتيجه گيری
    " بمب های پناهگاه شکن " يا "بانکر باستر" (Banker Buster)، بمب هايی هوشمندند که بوسيله ی ماهواره هدايت می شوند. دولت اسراييل، اخيرا تعداد 500 بمب پناهگاه شکن به مبلغ 319 ميليون دلار از آمريکا خريداری کرده است که احتمالا برای حمله به مراکز اتمی ايران به کار خواهد رفت. در اين مقاله طرز کار اين بمب ها، به زبان ساده، شرح داده شد.
    • Upvote 1

  10. ما می تونيم به صورت صد در صد روی روسيه حساب کنيم چون روسيه به خاطر منافع خودش تا اونجايی که بتونه به ما کمک می کنه. درست هست که روسيه شريک خوبی نيست ولی در جنگ ميان ايران و غرب روسيه به ايران بيشتر از زمان حال کمک خواهد کرد.

  11. در کل نيروی هوايی عربستان از ايران خيلی قوی تر هست و در کل به خاطر نبود مرز خاکی نيروی زمينی ايران در کل کار مهمی نمی تونه انجام بده به جز حملات موشکی در کل اگر ما در ابتدای جنگ نيرو هوايی عربستان را با موشک های خود ضعيف کنيم فکر کنم برنده جنگ ما هستيم

  12. سلام
    نزديك به دو ماه پيش يكي از مسپولين رده بالاي عقيدتي سياسي استان فارس(جنوب كشور) به مناسبتي در نماز جمعه مرودشت بين نماز جمعه و نماز عصر اينو گفت.
    اين عكس العمل شما كاملا بجاست چون منم اون موقع همين طور جا خوردم ولي اينقدر مطمپن صحبت كرد كه جاي شك و شبهه خيلي كم بود ٫ البته من هم اشتباه كردم صراحت زيادي به خرج دادم چون ...
    ان الله مع الصابرين
    ستجدني ان شاء الله من الصابرين


    :mrgreen:
    بابا شايعه نکنيد اگر اينجوری باشه ماه محرم وقتی رفتيم اش واسه آقا به هم بزنيم که اميد وارم
    قبول باشه يکی از رده بالای عقيدتی سياسی اش همزنی تهران گفت ايران بمب هسته اي ساخته
    icon_cheesygrin
    ان الله مع الصابرين
    ستجدني ان شاء الله من الصابرين

  13. فکر کنم قبل از حمله امريکا به افغانستان توليد اين تانک سرعت کمی داشت ولی بعد از احساس خطر توليد اين تانک با سرعت بيشتر ادامه داده شد در کل تعداد توليد اين تانک فکر نکنم زياد باشه درست يادم نيست از اين تانک ساخته شده ولی فقط در گروه های مخصوص استفاده می شود منم فکر کنم توليد می شه ولی با نواخت پايين

  14. به قول آقا سعيد لطفا شايعه نکنيد و تا مدرک نداريد حرف نزنيد و اگر يک نفر هم خبر داشته باشه اينجوري تو سايت جار نمی زنه و صبر می کنه تا فرمانده های ارشد اعلام کنن خبر را بعد توضيح های بيشتري بده پس اگه چيزي نمی دونيد و مدرک نداريد يا از پدر دوستت که مثلا تو سپاه هست شايعه شنيدی به زبان نياری بهتره با تشکر

  15. صنعت هوانوردی بلوک شرق در زمان شوروی سابق و بعد از آن از سال ۱۹۲۷ تاکنون بیش از ۲۰۰ هواپیما طراحی شده که حدود ۱۰۰ فروند از آنها به مرحله تولید رسیده که شامل بیش از هفتاد هزار هواپیمای عملیاتی در سراسر جهان می شود.طراحی YAK-130 به اواخر دهه هشتاد باز مي گردد و در سال 1992 YAK-130 و MIG-AT به عنوان برنده طرح جنگنده از بين چهار دفتر طراحي برگزيده شد.

    در سال 93 يك قرارداد همكاري بين ياكولوف از روسيه و شركت آئروماكي از ايتاليا به امضا رسيد.اولين پرواز اين هواپيما در 25 آوريل سال 96 در مركز آزمونهاي پروازي ژوكوفسكي توسط سر خلبان آزمايشگر "آندره سينيتسين" انجام شد.در ادامه شركت ايتاليايي از پروژه جدا شد و گونه ايتاليايي آن M-346 نام گرفت.

    YAK-130 در سال 2002 به عنوان برنده طرح جت آموزشي رزمي پيشرفته روسيه براي جايگزيني L-29 و L-39 انتخاب شد كه نيرو هوايي به 200 فروند از آن احتياج داشت و اولين اسكادران هاي اين هواپيما از سال 2006 به نيرو هوايي روسيه پيوستند.

    اين هواپيما مي تواند با زاويه حمله 42 درجه به پرواز ادامه داده و مانورهايي در محدوده 8G+ تا 3G- را بدون مشكل انجام دهد .البته مدلهاي ديگري از اين هواپيما مانند مدل ناو نشين ،هواپيماي سبك وزن شناسايي و ... نيز در دست طراحي است.

    هواپيماي yAK-130 با طرح كلاسيك بال پش گرا و دم تك باله از مواد آلياژ سبك وزن و همچنين سطوح كنترل فيبر كربن ساخته شده است. زرهي از جنس كولار نيز از قسمتهاي مهم هواپيما حفاظت مي كند كه با توجه به مآموريت اين جنگنده كه شامل پشتيباني نزديك هوايي نيز مي شود لازم به نظر مي رسد.بدنه اين هواپيما براي عمر خدمتي 30 سال طراحي شده كه شامل 10 هزار ساعت پرواز و 20 هزار فرود مي شود.

    اين هواپيما داراي 6 آويز تسليحات زير بال و دو لانچر موشك هوا به هوا در نوك بال و يك آويز نيز در قسمت زير بدنه است.توانايي حمل بار اين هواپيما 3000كيلو گرم است.ساختار باز مجموعه اويونيكي YAK-130 اجازه استفاده از گستره وسيعي از تسليحات شامل موشكهاي هوا به هواي R-73، AIM-9L و Magic 2 ، موشكها ي هوابه زمين AGM-65 ، Vikhr ،Kh-25 ML و انواع بمبهاي هدايت شونده و سقوط آزاد روسي و راكتها را مي دهد. توپ اين هواپيما از نوع GSh-301 با كاليبر 30 و همچنين غلاف توپ GSh-23 است.

    موتور توربوفن اين هواپيما از نوع Al-222-25 است.مخازن سوخت داخلي شامل دو مخرن داخل بال و يك مخزن در بدنه مركزي است كه مي تواند در مجموع 1750 كيلوگرم سوخت حمل نمايد.

    برد غير رزمي اين هواپيما 2545 كيلومتر و با دو مخزن سوخت خارجي معدل 3330 كيلومتر است.حداكثر سرعت اين هواپيما 0.95 ماخ است و حداكثر سقف پروازي آن معدل42660 فوت است. اين هواپيما براي برخاست به مسافتي حدود340 متر و براي فرود به مسافتي در حدود 550 متر نياز دارد.


    تصویر

    تصویر

    يه سوال اگر گفتيد عکس دوم اين جنگنده شبيه چه جنگنده ديگر هست ؟؟؟؟؟؟؟؟

    • Like 1

  16. با ارض سلام خدمت همه بچه های قديمي و جديد من از اين لحاظ تقريبا با آقای گلدن موافقم به جز چند مورد.من نمی دونم تا يکی انتقاد ميکنه حرف حزب الّله و اسرايل را می زنن.آقا اگر هم روزی جنگ بشه نحوه جنگ ما با امريکا خيلی با نحوه جنگ کردن حزب الّله فرق خواهد داشت.به اين دليل نمي شود اين دو را زياد مقايسه کرد حالا نمي دونم چرا بعضی ها اينقدر از نيروی نظامی ايران بتی ساختن که هيچي نمي تونه نابودش کنه.کمي منتقی باشيد icon_cheesygrin

  17. شیطان پرنده نامي بود كه مجاهدان افغان در هنگام اشغال كشورشان توسط شوروي سابق در دهه ۸۰ با ديدن هليكوپتر MI-24 Hind به آن دادند. اگر آپاچي را بهترين بالگرد ضد تانك جهان بناميم ، بايد ميل 24 را بهترين بالگرد تهاجمي جهان ناميد.
    تصویر

    میل ۲۴ هایند اولین بار در سال ۱۹۷۴ وارد خدمت شد و آن را باید اولین بالگرد ضد تانک پشتیبانی هوایی نزدیک ساخت روسیه دانست. میل ۲۴ را باید یک طرح انقلابی و اعجاب آور در صنایع بالگرد سازی دانست. به جرات باید این بالگرد را باید یکی از بی نظیرترین بالگردهای هجومی جهان نامید. این بالگرد که با سرعت کروز ۳۳۸ کیلومتر بر ساعت با پرواز در کمترین ارتفاع ممکن به یک باره بر سر نیروهای دشمن ظاهر شده و آتش مهیبی را بر سر آنان فرو می ریزد. میل ۲۴ که نمونه صادراتی آن را میل ۲۵ و یا میل ۳۵ نیز می نامند َ باید از نظر ابعاد و وزن آن را بزرگترین بالگرد ضذ تانک جهان نامید. این بالگرد با طول ۲۱ متر ( در مقابل ۱۷ متر برای آپاچی ) و وزن خالی ۸۲۰۰ کیلو گرم ( در مقابل ۵۱۶۰ برای آپاچی ) بزرگترین و سنگین ترین بالگرد ضد تانک جهان است که ۳ برابر کبرا و ۵/۱ برابر آپاچی وزن دارد. بر خلاف اکثر بالگردهای ضد تانک جهان که از ترکیب دو سرنشینه با الگوی خدمه پشت سر هم استفاده میکردند َ نمونه های اولیه این بالگرد دارای دو خدمه در کنار هم بود که البته این مسئله در مدل های بعدی بر طرف شد. این بالگرد بر خلاف تمامی بالگرد های ضد تانک جهان که تنها می توانند دو خدمه را حمل کند ، اين بالگرد در كابين پاييني خود كه در عكسها مشخص است ۸ نفر سرباز كاملا مسلح را همراه خود حمل كند.

    تصویر

    جالب است بدانيد كه اين بالگرد نمي تواند به صورت عمودي از روي زمين بلند شود ، بلكه بايد مسافتي را با چرخ بر روي باند خزش كرده تا بتواند بلند شود . البته مسافت بسيار كمي.دليل اين امر به بالهاي بزرگ و رو به پايين اين بالگرد مخوف بر مي گردد.

    تصویر

    اين بالگرد داراي ۵ ملخ اصلي و ۳ پروانه دم مي باشد و بر عكس سايز و مخوف بودنش ، از هليكوپتر كبرا بسيار آرامتر ( نه از لحاظ سرعت ) ، كم صداتر و نرم تر پرواز مي كند. گفته مي شود اين بالگرد به دليل داشتن بالهاي بزرگش كه نيروي زيادي در حركت رو به جلو ايجاد مي كند توسط خلبانانش مانند يك هواپيماي بال ثابت به پرواز در مي آيد.
    از سال ۱۹۷۴ تا كنون مدل هاي مختلفي از اين بالگرد ساخته شده است كه شامل MI-24 A/B/C مدل هاي پايه كه خدمه در اين مدل ها در كنار هم قرار مي گيرند . MI24D (هايند D ) نمونه بهسازي شده مدل هاي قبلي با كابين دو بار طراحي شده با خدمه پشت سر هم. MI24V (هايند E ) نمونه پشتيباني مجهز به يك توپ گاتلينگ 4 لول 7/12 ميليمتري. MI24P ( هايند F ) نمونه بهسازي شده و سنگين تر داراي يك توپ دو لول 7/12 ميليمتري ثابت. MI24R ( هايند G-1 ) داراي تجهيزات خاص براي مقابله با جنگهاي اتمي. MI24K ( هايند G-2 ) نمونه شناسايي با يك دوربين بزرگ درون كابين. MI25 نمونه صادراتي هايند D . و MI35 مدل صادراتي هايند E . و MI35 P نمونه صادراتي هايند F . و MI35M آخرين مدل و پيشرفته ترين مدل براي صادرات.

    تصویر

    یل ۲۴ دارای ۲ دستگاه موتور کلیموف TV3-117 با توان 2190 اسب بخار داراي قوي ترين موتور در ميان بالگردهاي ضد تانك موجود است. روسها اين موتور را بر روي ساير هليكوپتر هاي خود نصب كرده اند و اكنون ميل 24 و ميل 28 و كاموف 27 و 29 و 30 و 60 و ميل 17 از اين موتور استفاده مي كنند. تسليحات اين بالگرد در مدل پر توليد MI-24V شامل 1 مسلسل 7/12 ميليمتري 4 لول متحرك است با 1470 فشنگ انفجار قوي و ضد زره كه معمولا يك فشنگ در ميان از اين دو نوع لود مي شود تا بيشترين اثر مخرب را داشته باشد و مي تواند اهداف را در طرفين بالگرد هدف قرار دهد. اين مسلسل به وسيله سايت نصب شده بر روي كلاه افسر مهمات هدف گيري مي شود به گونه اي كه به كمك ارسال و دريافت امواج الكترو مغناطيسي ، مسلسل هدف را شناسايي كرده و خود به خود هدف يا هر جايي را كه افسر مهمات نگاه مي كند نشانه مي رود.
    نمونه هاي اوليه هايند فاقد مسلسل ثابت در درون بدنه بود و براي حمل آن از بالهاي بزرگ و بدون افتادگي و زاويه اش استفاده مي كرد. در هايند C شكل بالها به شكل امروزي در آمد و هر بالچه داراي 3 جايگاه حمل تسليحات (Hard Point ) بود ( در مدلهاي قبلي 2 جايگاه در هر بال بود ).
    تصویر

    مهدي
    • Upvote 1

  18. اگر کمی دقت کنيد می بينيد که اين سايت نظامی هست و اين مسئله دختران فراری و ... اصلا به موضوع و هدف سايت ربطي ندارد و هيچ کس نبايد از قوانين سايت سرپيچی کند..و خواهش دارم ديگر چنين مطالبی را در سايت قرار ندهيد و گر نه برخورد می شود و فکر کنم اين پست حذف خواهد شد. :? :D

  19. اگر بيشتر شما به اين خبر دقت کنيد ايران مي خواهد فناوری ساخت اين هواپيما ها را به خود کشور منتقل کنند.و مقصود اصلي اين معامله مونتاژ آين هوا پيماها در ايران هست. درست مثل هند که در کشور خود هوپيما های روسي را مونتاژ می کند.در کل اگر اين خبر درست باشد به امکان 100%فناوری ساخت آين هواپيما ها به ايران خواهد امد که صنعت هوپيما سازی ايران را 20 سال جلو می اندازد و در آينده نزديک شا هد هواپيما های بومي نسل جديد ساخت ايران خواهيم بود.

  20. تصویر

    اسلحه M82A1 یکی از عجیب ترین سلاح هایی است که تا به حال ساخته شده است. این سلاح نیمه اتوماتیک طولی معادل ۵۷ اینچ معادل ۱۴۳ سانتی متر و وزنی در حدود ۱۵ کیلوگرم دارد که بزرگترین و سنگین ترین سلاح دوربین دار در جهان است. طول لوله آن ۲۹ اینچ معادل ۷۲ سانتی متر است و کالایبر آن هم ۵۰ صدم یا همان ۷ / ۱۲ میلیمتر ، معادل نیم اینچ است !!! در هر خشاب این سلاح نیز ۱۰ فشنگ جای می گیرد.

    شاید باورتان نشود ولی این سلاح دوربین دار نه تنها سربازان پیاده را شکار می کند بلکه سربازانی که در داخل یک نفر بر زرهی نشسته اند و با خیال راحت مسیرشان را طی می کنند از تیر های ۷ / ۱۲ میلیمتری این سلاح در امان نیستند !!! یک تک تیر انداز مسلح به سلاحی چون سیمنوف تنها می تواند به شکار سربازان مشغول شود اما تک تیر اندازی که از این سلاح استفاده می کند می تواند سربازان داخل یک نفر بر APC را بر فرض مثال شکار کند یا می تواند با یک تیری که به سمت کاپوت و موتور یک خودروی غیر زرهی ارتشی مانند جیپ می زند آن را از حرکت باز دارد چون تیرهای این سلاح نه تنها بدنه یک نفر بر زرهی بلکه موتور یک جیپ را نیز سوراخ می کند... تیر این سلاح کلاه خود فلزی یک سرباز را هم به راحتی هم در ورود و هم در خروج سوراخ میکند و آن طور که تخمین زده می شود می تواند از فاصله نزدیک ۵ و از ۷۰۰ متری ۳ سرباز را که پشت هم ایستاده و جلیقه ضد گلوله سنگین نیز پوشیده اند را با یک تیر بزند و از بدن شخص آخر نیز خارج شود . یعنی اگر یک نفر دیگر به آمار اضافه کنیم او نیز به حتم جزو کشته شده ها قرار می گیرد با این تفاوت که گلوله در بدن شخص آخر جا خوش می کند. (خدا را شکر که از زره تانک عبور نمی کند وگرنه نسل سلاح هایی مانند آر پی جی یا اریکس یا تاو را از زمین بر می داشت !!! )

    علت این قدرت بی حد و نساب را فقط در کالیبر بزرگ و طول پوکه زیاد و به خصوص باید در مرمی های اورانیومی این سلاح دانست که از فاصله نزدیک می تواند حتی نفر بر را از کار بیندازد... نه تنها از بدنه آن عبور کند بلکه پس از آن ما بقی نیرویش را بر سر کچل موتور دیزلی آن خالی کند و با یک تیر نا قابل یک نفر بر زرهی را از کار بیندازد...

    با وجود مشخصاتی که ذکر شد این سلاح چندان در ماموریت ها توسط تک تیر اندازان استفاده نمیشود زیرا وزن و طول زیاد این سلاح دو تا از با ارزش ترین ویژگی هایی که یک تک تیر انداز باید داشته باشد یعنی سرعت و استتار را از وی میگیرد و در ضمن یک سرباز با توجه به وزنی که میتواند حمل کند با داشتن این سلاح به اضافه وسایل معمول خودش جای چندانی برای مهمات این سلاح باقی نمی ماند و این سلاح برای تک تیر اندازی که می خواهد در یک ماموریت شلوغ شرکت کند بدون استفاده می ماند.

    تصویر

    اين اسلحه مخوف مي تواند سربازان دشمن را از فاصله 1800 متري نا كار كند و صد البته از آن براي ساقط كردن هليكوپترهاي دشمن نيز بهره مي جويند.
    يكي از ويژگي هاي برجسته اين سلاح قابليت استفاده از آن به نحو احسن در گروگان گيري ها و به قول خود آمريكايي ها Hostage situation است. زيرا بارها پليس ويژه اين كشور پس از نا اميدي در كسب نتيجه دلخواه و راضي كردن گروگان گير ( ها ) با بهره از دوربين مادون قرمز و مهمات مخصوص و تقويت شده اين سلاح ( !!! ) گروگان گير بيچاره را از بيرون و از پشت ديوارهاي ساختمان زده اند !!!!!!!!!!!!!!

    حال كمي برگرديم به تك تير انداز (كتف آهني) كه اين سلاح را شليك مي كند... من شخصا اطلاعات زيادي از مسائل فني اين سلاح ندارم ولي در منابع متعددي خواندم كه با استفاده از تدابير فني كه در اين سلاح استفاده شده ... لگد اين اسلحه تا حد زيادي كاهش يافته و نرمتر و در مدت زمان بيشتري انرژي حاصل از شليك را بر تير انداز وارد مي كند. در يكي از سايت ها يك تك تير انداز آمريكايي گفته بود كه هدف ياب يا همان نفر دوم تك تير انداز كه در كنار او هدف را و فاصله و ... را مشخص مي كند بيشتر از آن لگدي كه تير انداز را آزار مي دهد ... خود بر اثر انفجار گلوله....صداي به وجود آمده و موج و گاز خروجي از سلاح آزار مي بيند.( در نوك لوله اين اسلحه قطعه اي نصب شده كه بخش اعظمي از گاز باروت را از دو طرف چپ و راست نوك لوله سلاح خارج مي كند و بخش اعظمي از موج و صدا و گاز داغ اين سلاح نه به سمت جلو بلكه به سمت سرباز هدف ياب مي رود... جالب است بدانيد كه كمترين ميزان موج و صداي شليك به تير انداز مي رسد... هر كس كه تجربه شليك با اسلحه را دارد مي داند كه من چه مي گويم مثلا اسلحه كلاشنيكوف يا هر سلاح ديگر.... وقتي با آن شليك مي كنيد ... صدا را بسيار كمتر از حدي مي شنويد كه نظاره گر شليك هستيد... )

    تاثيري كه گلوله هاي اين سلاح بر روي بدن مي گذارد واقعا وحشتناك است ... مرمي هاي نوك تيز يا FMJ موجود براي اين سلاح به غير از مواردي كه تا به حال گفته شد... جراحات بسيار وخيمي ايجاد مي كند و نسوج داخلي را پاره كرده و در هم ميپيچاند.

    اما.... اما گلوله هاي JHP يا Jacket Hollow Point موجود براي این سلاح داراي مرمي هاي سر صاف است كه سوراخي نيز نوك مرمي دارد.... اين ويژگي ... قابليت نفوذي بي حد و حساب اين سلاح را بسيار كاهش مي دهد... و ديگر توانايي سوراخ كردن نفر بر و غيره را نخواهد داشت.... اما در برخورد با يك انسان حفره اي به اندازه يك نعلبكي در ورود به بدن ايجاد مي كند و در خروج در ناحيه اي بسيار پهن....به اندازه يك بشقاب غذا خوري امعاء و احشاء و گوشت و استخوان را به بيرون مي پاشاند!!!!!!!!... يعني بدون توجه به وضعيت هدف تك تير انداز مي تواند با اطمينان بگويد
    • Upvote 1