DR_CHAMRAN

" توافق هسته ای " ، جزییات ، آینده (1)

Recommended Posts

تفسیر پذیری توافق احتمالی آینده خطرناکترین چیز هست که باید مطلقا جلوش گرفته بشه از طرف تیم ایرانی.

 

 

1. تحریم مجدد مواد و تکنولوژی های با کاربری دو گانه ( کاملا تفسیر پذیر )

2. تحریم تسلیحات! تسلیحاتی که با قطعنامه هسته ای تصویب شده چرا باید باقی بمونه، تحریم های قبلی امریکا میتونه مثل سایر موارد باقی بمونه ( تفسیر پذیر )

3. نظارت های فراتر از پروتکل با فناوری های پیشرفته ( تفسیر پذیر )

4. تایید آژانس از گام های ایران ( بخش هایی که نشانگر عددی ندارند (مثل تعداد سانتریفیوژ، انباشت ذخایر ) کاملا تفسیر پذیر )

5. ..

 

این ها مواردی است که اگر جایی برای تفسیرشون بمونه و به بند مشخص نشه توافقنامه نهایی را برای امریکا تبدیل به توافقی نا محدود میکنه. تفسیر های متفاوت از توافق ژنو را که منجر به تحریم های گوناگون و مشکلات در نحوه انتقال مبالغ آزاد شده، شد را از یاد نبریم.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

مثل اینکه طرف مقابل قراره بپردازه !

این موضوع را طرف ایرانی میگه ولی در متنی که طرف غربی منتشر کرده  چنین چیزی نیامده.

 

اصلا حرف من اینجاست چرا باید این راکتور را نابود کنیم خب میتونیم به مدت 10 سال مثل غنی سازی اونو تو انبار و تحت کنترل بازرسی قرار بدیم. کشورای زیادی هستند که دارن از اب سنگین استفاده میکنند مثل ژاپن ، کانادا و... حتی این کانادا نیروگاه اب سنکین با قدرت 1000 مگاوات داره ولی ما باید سالها ..........

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

این موضوع را طرف ایرانی میگه ولی در متنی که طرف غربی منتشر کرده  چنین چیزی نیامده.

 

اصلا حرف من اینجاست چرا باید این راکتور را نابود کنیم خب میتونیم به مدت 10 سال مثل غنی سازی اونو تو انبار و تحت کنترل بازرسی قرار بدیم. کشورای زیادی هستند که دارن از اب سنگین استفاده میکنند مثل ژاپن ، کانادا و... حتی این کانادا نیروگاه اب سنکین با قدرت 1000 مگاوات داره ولی ما باید سالها ..........

 

3 چیز به ذهن می رسه الان !

 

1-آقایون برای فرآیند باز طراحی و ساخت قطعات جدید یک محدوده زمانی مشخص می کردن !

 

2- راکتور تا اتمام فرایند باز طراحی و ساخت و انتقال قطعات دست نخورده باقی بمونه !

 

3- قطعات قبلی تا آماده شدن راکتور در جایی انبار بشه و بعد از اون معدم بشه ( در داخل کشور هم معدم بشه ) !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

 
 

البته فرفره هایی که شما می فرمائید در واقع نقش سوپاپ اطمینان توافق را برای ما دارند . بغیر از اون 5000 تایی که توی نطنز باقی می مونه هم فقط خود دستگاه سانتریفوژ بقیه جمع آوری میشه و تمامی زیر ساختهای اونها باقی میمونه ، یعنی در صورت نیاز فقط نصب خود دستگاه سانتریفوژ لازم است و همه زیر ساختهای دیگر حفظ می شود . البته این نتیجه پردازشهای ذهنی خود من نیست ( بر خلاف بعضی دوستان ) بلکه عین عبارتهای آقای ظریف در مصاحبه شان بود.  icon_cheesygrin 

 

هزار عدد سانتریفیوژ هیچ ارزش عملی نداره تا به عنوان سوپاپ اطمینان استفاده بشه در حقیقت 6000 عدد از انها هم ارزش عملی نخواهد داشت منتهی به قولی برای مانور سیاسی خوب هست ......

  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

هزار عدد سانتریفیوژ هیچ ارزش عملی نداره تا به عنوان سوپاپ اطمینان استفاده بشه در حقیقت 6000 عدد از انها هم ارزش عملی نخواهد داشت منتهی به قولی برای مانور سیاسی خوب هست ......

سلام

بعضی چیزا رو میشه فکرشو کرد ولی گاهی گفتنش مشکل ساز میشه ! شما فکر کن وقتی بستر آماده به کار رو داری ، آماده ای که در صورت مشکلات پیش آمده از طرف مقابل و اگه خواستی بزنی به سیم آخر ، بیای رو همون بستر آماده که فعلا نسل اول روشون هست ، شروع کنی نسل 6 ( که الان داره مراحل تکمیلی اش رو میگذرونه ) و یا در آینده نسل 8 نصب کنی و شروع به کار بکنی ! در این صورت همون هزار تا ارزش عملی بیشتر از اون 9000 تایی که الان در حال چرخش بودند و یا 19000 تایی که نصب کرده بودیم ، پیدا می کنند و اتفاقا به خاطر ظرفیت بالای اونها به راحتی می تونند به درصد های خیلی بالاتری دست پیدا کنند . البته این کار کمی زمان میبره که همون داستان فرار هسته ای معروف است که آمریکائیها بهش گیر داده اند.( البته این فرار هسته ای بر خلاف گفته های این روزها و بنا به گفته بعضی از اونا هم ،  با در دسترس بودن سانتریفوژهای توسعه یافته دیگه یک سال نخواهد بود و شدیدا کاهش پیدا میکنه !! )

اگر کمی به این موضوع فکر کنید علت اصرار ایران برای ادامه تحقیق و توسعه رو متوجه می شوید . باور کنید توی مذاکرات طرف مذاکره کننده ما هم احمق نیست و خیلی چیزها رو در نظر داره و این مورد میتونه شاید یکی از اونها باشه !

ویرایش شده در توسط oldmagina
  • Upvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اگر قراره آنهادر بهترین حالت فقط همه تحریم ها! را تعلیق کنند که خوب با توجه به ادامه تحریم های موشکی، تروریستی و حقوق بشر که پتانسیل بسط و ربط آنها کمتر از تحریم های هسته ای نیست، بهتر نبود ما هم فقط تعلیق می کردیم؟  تعلیق در برابر تعلیق با توجه به توانایی برگشت پذیری برای طرفین همچون بمب اتم در برابر بمب اتم می ماند و هیچ کدام از طرفین جرات تخطی را نخواهند داشت. البته متاسفانه ما با این بیانیه - مرحله اول توافق - کاملا خودمان را خلع سلاح فرمودیم و انشاا.. امیدوار هستیم!، بلی امیدوار هستیم! که غرب حیا داشته باشد و از این فرصت سوء استفاده نکند.

انشاا.. که آمریکا همه تحریم ها را تعلیق می کند و مجددا و تحت عناوین دیگر تحریم ها را ادامه نخواهد داد! و دولت هم که از ابتدا همه مشکلات را به این تحریم ها گره زده بود انشاا.. در همین 2 سال باقی مانده وعده های صد روزه! خودشان را عملی می کنند و کشور سیاه و تاریک دو سال قبل را به کشور گل و بلبل مبدل خواهند ساخت!

 

حرف آخر: خدا بیامرزد دولت خاتمی را که در نهایت به تعلیق و پلمپ تن داد.

  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ادامه مناظره های هسته ای در شبکه خبر
بذرپاش: توافق صورت گرفته در لوزان از توافق ژنو هم بدتر است/ چرا محتوای فکت شیت آمریکا تکذیب نمی شود؟/ منصوری آرانی: از حرف های ظریف رضایت دارم؛ او به ما گفته تحریم ها صد در صد به صورت یکجانبه لغو می شود!
این صرفاً بیانیه مطبوعاتی نیست و استناد بنده به متن بیانیه است زیرا موضوعات مطرح شده در بیانیه همان طور که عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای ما گفته است که قابل تغییر نیست الزام آور است.

گروه سیاست خارجی - رجانیوز: دومین مناظره تلویزیونی به منظور بررسی ابهامات توافق سوئیس در برنامه "تیتر امشب" شبکه خبر برگزار شد.
این مناظره با حضور "مهرداد بذرپاش" نماینده مردم تهران در مجلس و "عباسعلی منصوری آرانی" نماینده مردم آران، کاشان و بیدگل در برنامه «تیتر امشب» برگزار شد.
شب گذشته نیز مهدی محمدی به عنوان کارشناس منتقد مذاکرات و بهشتی پور به عنوان کارشناس موافق مذاکرات در این برنامه حاضر شده بودند.

ابراز رضایت منصوری‌آرانی از اظهارات ظریف در مجلس

نخست منصوری آرانی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که در جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با ظریف وزیر امور خارجه کشورمان چه بحث‌هایی صورت گرفت، اظهار داشت: در آن جلسه بحث و ابهامات نمایندگان، موضوعات راهبردی اعم از بحث های کلان مملکت در رابطه با تمامی بندهای بیانیه لوزان مطرح شد .
منصوری آرانی تاکید کرد: کلیات سوالات مطرح شده توسط نمایندگان مجلس به دو بخش تقسیم شد که بخش نخست فنی آن را صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان پاسخ داد و بخش دوم سوالات مربوط به مسائل سیاسی و فن مناظره را ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به پاسخگویی به آن پرداخت که با پاسخ‌های خود نشان دادند تیم ما به صورت آگاهانه و هوشمند عمل می کند.

بذرپاش: قرار نیست کمیته‌ای برای نگارش متن توافق نهایی بین دولت و مجلس تشکیل شود

بذرپاش گفت: توافق ایران با سایر کشورها اتفاق کوچکی نیست و هر چه بررسی شود این امر پخته تر می شود و این موضوع توصیه بزرگانمان نیز بوده است از همین رو از رسانه ملی بابت برگزار این جلسات تشکر می کنم.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این که سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعلام کرده است که در جلسه با وزیر امور خارجه کشورمان توافق شده است هیاتی بر روی توافق نامه نظارت داشته باشد اظهار داشت: نمایندگان پیشنهادی دادند که از طریق رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس تمامی سوالات و پیشنهادات خود را به حضور تیم مذاکره کننده هسته ای برسانند و این نکته که قرار است کمیته ای در این باره تشکیل شود اتفاق نیفتاده است و تنها مقرر شده است که این جلسات ادامه دار باشد و تا تاریخ نهایی توافق برگزار گردد.
بذرپاش تاکید کرد: ۱۲ سال است کشور ما در حال مذاکره است و تمامی مجموعه های کشور در این باره زحمت کشیده اند اما متاسفانه در ابتدای مذاکرات با فریب غربی ها تعداد اندکی سانتریفیوژ هایی که داشتیم تعلیق شد اما در سال ۸۴ به دستور مقام معظم رهبری این تعلیق را برداشتیم و از همان سال بود که در عرصه انرژی اتمی صاحب جهشی خوب بودیم.

آرانی: ظریف گفته تحریم ها صد در صد به صورت یکجانبه لغو می شود!

منصوری آرانی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که سرانجام تحریم ها به چه صورت خواهد بود گفت: به تیم مذاکره کننده کشورمان ظلم فراوانی وارد شده است زیرا در بحث های دیپلماتیک زمانی که بحث ها به صورت ملموس مطرح می شود ما سخنان وزیر امور خارجه کشورمان را قبول نداریم و به سخنان آمریکایی ها اکتفا می کنیم که این موضوع دور از انصاف است.
وی ادامه داد: آن چه که اکنون مسلم است آن است که تیم ما با هوشمندی حقوق ما را احیا کرده است اما در فضای داخلی متاسفانه به این موضوعات توجهی نشده و تنها به بحث گزارش برگ آمریکایی ها بسنده شده است.
وی با تاکید بر این که این یک بیانیه مطبوعاتی بود و توافق نامه نبوده است خاطر نشان شد: بنده به استناد سخنان ظریف این موضوع را می گویم که لغو تحریم ها صد در صد به صورت یکجا انجام می شود.

بذرپاش: این بیانیه صرفا مطبوعاتی نیست و الزام آور است!

بذرپاش در این باره گفت: این صرفاً بیانیه مطبوعاتی نیست و استناد بنده به متن بیانیه است زیرا موضوعات مطرح شده در بیانیه همان طور که عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای ما گفته است که قابل تغییر نیست الزام آور است.
منصوری آرانی در این بین تاکید کرد: متن بیانیه الزام آور نیست.

چرا محتوای فکت شیت آمریکا تکذیب می شود؟

بذرپاش با اشاره به این که مسئله تحریم یکی از مهم ترین موضوعات بیانیه لوزان است گفت: استناد بعدی من بیانیه فکت شیت است که دوستان می گویند این فکت شیت اصل نیست، خب اگر اصل نیست تکذیب کنید! چرا که این آن ها هستند که باید تحریم ها را لغو کنند و این بیانیه نیز از سوی آن ها منتشر شده است و دارند به آن استناد می کنند .

وی با اشاره به این که توافق ژنو به نوعی مادر توافق لوزان است اظهار داشت: در بیانیه لوزان پیرامون لغو و تعلیق تحریم ها قیدهایی وجود دارد از جمله این که در رابطه با لغو تحریم های اتحادیه اروپا از واژه خاتمه استفاده شده و در آن سخن از خاتمه یافتن تحریم های مالی و اقتصادی به میان آمده و این در حالی است که در توافق نامه ژنو علاوه بر این موارد لغو تحریم های مربوط به حوزه انرژی نیز ذکر شده بود همچنین در رابطه با لغو تحریم های مربوط به آمریکا قید بسیار جالبی به کار آمده و آن "توقف موقت" است.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در رابطه با تحریم های شورای امنیت به ذکر نکاتی پرداخت و گفت: ما همیشه می گوییم تحریم های شورای امنیت غیر قانونی است چرا که از طریق روند درست آن طی نشده و در این بیانیه آمده است که قطعنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل حمایت می کند از توافق نامه ژنو و آن ۶ قطعنامه قبلی نیز لغو خواهد شد و شورای امنیت حمایت می کند از محدودیت های ذکر شده در توافق نامه و محدودیت های جدید و با توجه به این موضوع علاوه بر این که ما محدودیت هایی را پذیرفتیم که عدول از آن غیر ممکن است و دیگر هم نمی توانیم بگوییم که آن ۶ قطعنامه قبلی غیر قانونی به تصویب رسیده است.

آرانی: تیم ایرانی نگارش توافق را بزودی آغاز می کند

منصوری آرانی در ادامه مناظره و در جواب اظهارات بذرپاش در رابطه با لغو تحریم ها و چگونگی بیانیه لوزان اظهار داشت: آقای بذرپاش دچار اشتباه محاسباتی شده اند ایشان بحث کارشناسی را با بحث سیاسی مخلوط کرده اند و اگر ایشان عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس بوده و در جلسات گفتگو با تیم هسته ای حضور داشتند مشکلشان برطرف می شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: ما همه مشکلاتمان قطعنامه های سازمان ملل بود و این اولین باری است در تاریخ این سازمان که یک قطعنامه، قطعنامه های دیگری را لغو می کند.

وی با خواندن متن بیانیه همانند دیگر طرف مناظره خود افزود:چون برخی از دوستان با تیم مذاکره کننده گفتگو نکرده اند در نتیجه می گویند چرا در اروپا واژه خاتمه استفاده شد و در آمریکا تعبیری دیگر، و جواب عزیزان این است که اگر در آمریکا بخواهند این تحریم ها خاتمه پیدا کند باید به گنگره برود اما رئیس جمهور آمریکا می تواند تحریم ها را تعلیق کرده و آن را تمدید کند که به نظر من این کار بسیار هوشمندانه صورت گرفته است.

در ادامه این مناظره منصوری آرانی اظهار داشت: بر اساس بیانیه سوئیس تحریم های اتحادیه اروپا کاملاً خاتمه می یابد و ما باید بر اساس آن چه که ظریف در کمیسیون امنیت ملی و مجلس مطرح کرده ارزیابی های خود را انجام دهیم وما اکنون به یک راه حل هایی رسیده ایم که از امروز نگارش را آغاز خواهیم کرد و این در بیانیه سوئیس در روز قرائت مطرح شده است.

بذرپاش : تحریم ها مشروط شده است

در ادامه این مناظره بذرپاش گفت: در بیانیه سوئیس تحریم فناوری و انرژی مطرح شده است و اگر آمریکایی ها قصد داشته باشند تحریم ها را بردارند سخن وزیر خارجه معیار است یا متن بیانیه و مهم تر این که تمامی لغو تحریم ها پس از تایید آژانس بین المللی انرژی اتمی انجام خواهد شد.

نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس تاییدات آژانس بین المللی انرژی اتمی لغو تحریم ها انجام خواهد شد و ما یک سری محدودیت ها را پذیرفته ایم تا تحریم ها برطرف شود.

در ادامه این مناظره منصوری آرانی نماینده مجلس شورای اسلامی با رد سخنان بذرپاش عضو هیات رئیسه مجلس یادآور شد: تیم مذاکره کننده در راستای منافع ملی حرکت کرد و یکی از این منافع ملی به رسمیت شناخته شدن حق غنی سازی است و استنادات اوباما و کری در مورد بیانیه دروغ است و اگر آژانس و هر کشوری مصوبات بیانیه سوئیس را وتو کند تیم مذاکره کننده راه های برگشت پذیر را یافته است.

در ادامه این مناظره بذرپاش با اشاره به فکت شیت آمریکایی ها و این که وزارت امورخارجه هیچ بیانیه ای برای رد فکت شیت ها صادر نکرد یادآور شد: اگر ۱+۵ قرار نیست تحریم ها را بردارند کدام کشور این کار را خواهد کرد.

وی با اشاره به این که تکنولوژی به سرعت حرکت می کند و در ده سال آینده در مورد نوع و مدل سانتریفیوژ ها چه خواهیم کرد اظهار داشت: نمی توان اطلاعاتی را در اختیار آژانس بین المللی اتمی قرار داد و آن ها هم آن را در اختیار سرویس های اطلاعاتی قرار بدهند و ما ۱۶ ماه در ژنو بحث کردیم و دستاوردهای ما در مقابل مذاکرات ناچیز بود.

آرانی: هیچ کدام از صحبت های بذرپاش صحیح نیست

در ادامه این مناظره منصوری آرانی با اشاره به این که این مطالب هیچ کدام صحیح نیست یادآور شد: از جمله دستاوردهای تیم مذاکره کننده به رسمیت شناخته شدن حق غنی سازی، لغو قطعنامه های سازمان ملل، تعلیق یا متوقف نشدن هیچ یک از تاسیسات غنی سازی و لغو تحریم های اتحادیه آمریکا و اروپا است و مردم تصمیم می گیرند که تیم مذاکره کننده خادم یا خائن است.

در ادامه این مناظره بذرپاش با تشکر از زحمات تیم مذاکره کننده از گذشته تا کنون و لزوم توجه به ایرادات بیانیه سوئیس تاکید کرد: اگر انتقادی مطرح می شود باید به آن توجه کرد و در قانون مسلم است که هر توافق نامه بین المللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد و این بیانیه یک توافق نامه بین المللی است و ما یک سری نظارت و بازرسی بیشتر را پذیرفته ایم که فراتر از بازرسی های متداول است.
در ادامه این مناظره منصوری آرانی گفت: ما سه نوع نگاه به تیم مذاکره کننده داریم که این تیم یا خوب بوده یا بد بوده و یا خوب بوده که باید به آن راهکار بدهیم و این صحیح نیست که روح حماسی مذاکرات را به سخنان اوباما و کری نسبت بدهیم.

در ادامه این مناظره بذرپاش با اشاره به پذیرش ان پی تی توسط ایران و لزوم انجام معاهدات آن یادآور شد: باید هر اقدامی که انجام می دهیم تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی باشد و ایران هیچ تاسیساتی غیر از نطنز ندارد و پروتکل الحاقی ماکسیمم نظارت آژانس است و در بیانیه آمده آژانس اجازه خواهد داشت تا از دسترسی بالا و تکنولوژی مدرن استفاده کند.

ظریف اجازه نداده موضوع دوربین آنلاین مطرح شود

در ادامه این مناظره منصوری آرانی با رد سخنان بذرپاش گفت: آن چه مطرح می شود تفسیر شماست و ظریف به صراحت گفته که به هیچ عنوان اجازه نداده کلمه نظامی مطرح شود و اگر در سه ماهه آینده فیلم بازی می شود می بینیم که سخنان وزیر امورخارجه کاملاً صحیح بوده و دوربین آنلاین و مذاکرات نظامی به هیچ عنوان توسط ظریف اجازه داده نشده است. که دوربین آنلاین و مذاکرات نظامی باشد.

در ادامه این مناظره بذرپاش با اشاره به موضوع نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره ابعاد احتمالی نظامی برنامه اتمی ایران و وجود مشکلات امنیتی در این زمینه یادآور شد: این موضوع باید بررسی شود.

منصوری آرانی با رد سخنان بذرپاش و این که تیم مذاکره کننده امنیت ملی را همواره در مذاکرات لحاظ می کنند تاکید کرد: اگر امنیت ملی در مذاکرات لحاظ نمی شد فرمانده کل سپاه و سرلشگر فیروز آبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح آن را تایید نمی کردند و اطلاعات کشور ما از خطوط تیم مذاکره کننده است و به هیچ عنوان موضوع دوربین آنلاین در مذاکرات مطرح نشده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: در سه ماه آینده قرار بر این است که کار کارشناسی صورت گیرد و در حال حاضر این تنها یک بیانیه مطبوعاتی است.

این توافق در موضوع غنی سازی از ژنو هم بدتر است

بذرپاش با اشاره به این که دو خط از بیانیه سوئیس بسیار تفسیرپذیر است اظهار داشت: بر اساس این دو خط ما می بایست مرتب به آژانس بین المللی انرژی اتمی گزارش دهیم و آن چه در ژنو بر سر آن بحث کرده بودیم مناسب تر از این بیانیه بود. در بیانیه اخیر مسائلی مطرح شد که حتی بیشتر از ژنو از حق غنی سازی ما گرفته شده است زیرا بر اساس توافق ژنو ایران تا ۵ درصد حق غنی سازی داشت اما در بیانیه سوئیس حق غنی سازی به ۳ و نیم درصد کاهش پیدا کرد.

عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به درست بودن اشکالات منتقدین تصریح کرد: نکته ای که باید به آن توجه شود این است که این بیانیه به آینده کشور مرتبط است و و انتقاد موجب بهتر شدن آن می شود.

وی ادامه داد: بعد از توافق ژنو غربی ها چندین مرتبه ایران را تحریم و آن ها بیمه نفت کش های ایرانی را برداشتند و با این کار تعهدات ژنو را نقض کردند.

بذرپاش افزود: باید بدانیم که با یک دشمن طرف هستیم که و نمی توان به آن اعتماد کرد و از طرف دیگر غربی ها مبنای توافق با ایران را راستی آزمایی قرار دادند و این به این معنی است که ایران تمامی تعهدهایش را انجام دهد و بعد ما به تعهداتمان عمل کنیم در صورتی که همان نیز ناقص خواهد بود.

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: اشکالات منتقدان بر این بیانیه این است که سرنوشت آن با آینده کشور مرتبط است، لذا ضرورت دارد به بهترین نحو نگارش شود.وی با اشاره به این مطلب که کسی در آینده به اظهارات تیم هسته ای در مذاکرات اشاره ای نخواهد کرد گفت: در آینده تنها به این سند استناد خواهد شد.

بذرپاش بیان کرد: کار ما باید این باشد که متن مناسبی را نگارش کنیم و این مسئله که به تیم مذاکره کننده اعتماد داریم موجب نخواهد شد که متن را مورد ارزیابی قرار ندهیم و متن اشتباه و تفسیر پذیری را قبول کنیم.

دلایل خوشحالی مردم از مذاکرات از منظر منصوری‌آرانی

منصوری آرانی افزود: تمام این بحث ها و نشست ها در راستای ابهام زدایی و کمک به تیم مذاکره کننده هسته ای است، مردم ایران باید به چند دلیل خوشحال باشند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشت: دلیل اول این که حق غنی سازی جمهوری اسلامی ایران با صبوری مردم و جانبازی شهدا و حمایت های مقام معظم رهبری به رسمیت شناخته شده است.
وی تصریح کرد: دلیل دوم این است که پس از گذشت ۳ ماه و صدور قطعنامه در شورای امنیت بلافاصله ۶ قطعنامه قبلی لغو خواهد شد.

منصوری آرانی گفت: دلیل سوم برای خوشحالی ملت ایران این که هیچ تاسیسات متوقف و تعلیق شده ای وجود نخواهد داشت و دلیل چهارم این که تحریم ها اروپا کاملاً لغو شده و تحریم های متوقف خواهد شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس بیان داشت: دلیل پنجم پذیریش حق تحقیق و پژوهش های ایران در فناوری های هسته ای در غربی ها است که در گذشته جزء خظ قرمز آن ها بوده است و در این شرایط در آینده دانشمندان جوان ایران می توانند به تحقیق و پژوهش در فناوری هسته ای بپردازند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: دلیل ششم برای خوشحالی مردم ایران این است که آب سنگین اراک که موجب افتخار ایران در دنیا است حفظ شده و این ارزش و موفقیت را تیم مذاکره کننده هسته ای به دست آورده است.

  • Upvote 3
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله صادق آملی‌لاریجانی در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی با تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن و مادر مسئله مهم«کشور و بلکه جهان» را در روزهای اخیر موضوع مذاکرات هسته‌ای لوزان سوئیس دانست و با اعلام حمایت و قدردانی از تیم مذاکره کننده هسته‌ای «بویژه وزیر امور خارجه» گفت: تیم مذاکره کننده هسته‌ای کار بسیار دشواری پیش رو داشت و باید از روند طی شده حمایت و تقدیر و تشکر کنیم تا تیم مذاکره کننده بتواند در ماه‌های حساس و سرنوشت ساز پیش رو مسئله هسته‌ای را به سرانجام صحیح برساند البته این حمایتها منافاتی با تلاش برای زدودن ابهامات موجود ندارد.

رئیس قوه قضاییه افزود: اگر تیم مذاکره کننده به همین نحو و با صلابت و استقلال در چارچوبهای تعیین شده نظام و مقام معظم رهبری حرکت و از حقوق هسته‌ای ملت دفاع کنند قطعاً تمام مسئولان نظام و مردم پشت سر آنان خواهند بود و از آنها حمایت می‌کنند.

آملی لاریجانی استقامت و پایمردی ملت و مسئولان نظام در حفظ حقوق هسته‌ای خود را نکته مهم و کلیدی رسیدن به نقطه فعلی مذاکرات و دست کشیدن غربیها از زیاده خواهیهای ظالمانه دانست گفت: دشمنان نظام اسلامی در اثر استقامت ملت ایران مجبور به اعتراف شدند که بگویند ملت ایران یکپارچه پشت سر مسئله هسته‌ای ایستاده‌اند و عزت و اعتبار خود را در آن می‌بینند و این موضوع در سخنان رئیس جمهور آمریکا نیز به خوبی تصریح شد.

آملی لاریجانی خواستار تلاش و دقت نظر مسئولان تیم مذاکره کننده در مذاکرات آینده و بویژه در روند نگارش جزئیات تفاهم نامه به منظور حفظ تمام و کمال حقوق مردم شد و گفت: تیم مذاکره کننده قدر حمایتهای همه جانبه مردم و مسئولان را بداند و در نگارش تفاهم‌نامه هسته‌ای نیز با بهره‌گیری از دقت و توان خود تلاش کنند تا تفاهم نامه به طور کاملاً شفاف نگاشته شود و ابهامات و ایرادات بیانیه که موجب مشکلات و سوءاستفاده بیگانگان می‌شود، در آن راه نیابد.
  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

در یه صورت به نظرم مسئله تحقیق و توسعه برای ما قابل قبول خواهد بود و اونم این است که توسعه و ساخت یک سانتیریفیوز از یک تا یک ابشار کامل را در اختیار ما بگزارد. نه اینکه بیان بگن شما میتونید نسل IR8 را توسعه بدید ولی فقط با دو یا سه عدد این موضوع قابل قبول نیست. اگه ما قبول کردیم فوردو تعطیل بشه باید این توانایی داشته باشیم که در صورت خلف وعده طرف غربی از این نسل از ماشین استفاده کنیم و ذخایر اورانیوم را با سرعت بالا افزایش بدیم و از این رو میتونه یک سوپ اطمینان باشه. انجام کامل فرایند تحقیق و توسعه توسط ایران اگر مورد توافق صورت بپذیره بسیاری از مشکلات حل خواهد شد

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

در یه صورت به نظرم مسئله تحقیق و توسعه برای ما قابل قبول خواهد بود و اونم این است که توسعه و ساخت یک سانتیریفیوز از یک تا یک ابشار کامل را در اختیار ما بگزارد. نه اینکه بیان بگن شما میتونید نسل IR8 را توسعه بدید ولی فقط با دو یا سه عدد این موضوع قابل قبول نیست. اگه ما قبول کردیم فوردو تعطیل بشه باید این توانایی داشته باشیم که در صورت خلف وعده طرف غربی از این نسل از ماشین استفاده کنیم و ذخایر اورانیوم را با سرعت بالا افزایش بدیم و از این رو میتونه یک سوپ اطمینان باشه. انجام کامل فرایند تحقیق و توسعه توسط ایران اگر مورد توافق صورت بپذیره بسیاری از مشکلات حل خواهد شد

سلام

اگر مصاحبه آقای ظریف با شبکه دو رو اون شب می دیدید متوجه می شدید که ایشون اشاره کردند توسعه یک سانتریفوژ به این شکل است که اول یکی رو می سازند و به کار می اندازند و به تعداد روز های مشخص ( مثلا 200 تا 300 روز ) به شکل مداوم روشنش نگه می دارند ، اگر اشکالی نداشت در پله بعد دو عددی و چهار عددی آزمایشش می کنند و همینطور اضافه می کنند تا در نهایت به اندازه یک ابشار با هم و همزمان و در ارتباط با هم تستشان می کنند . اتفاقا به همین موضوع هم اشاره کردند و گفتند تحقیق و توسعه نوع ir8 ما که الان تازه به مرحله ساخت و شروع آزمایش یک عددی دارد می رسد ، تا پایان تستها و آمادگی برای تولید صنعتی حدود 8 سال یا کمی بیشتر طول می کشد و البته این زمان تقریبا زمانی است که نزدیک به موعد پایان تعهد حد سقف غنی سازی برای ماست. icon_cheesygrin 

  • Upvote 4
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

وزیر دفاع: توافق ربطی به مراکز نظامی ندارد

به گزارش باشگاه خبرنگاران، به نقل از اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به بزرگ نمایی و برجسته سازی ادعاهای واهی رسانه‌های بیگانه درباره توافق لوزان توسط برخی از جراید داخلی، گفت: این گونه اقدامات نه تنها خدمت به منافع ملی به شمار نمی‌رود، بلکه زمینه را برای زیادخواهی دشمن فراهم  می‌کند.

سردار دهقان رصد هوشمندانه، نقد منصفانه و تذکر مشفقانه در ارتباط با مذاکرات هسته‌ای را امری مثبت ارزیابی و  تصریح کرد: مجموعه تدابیر مقام معظم رهبری، راهبرد دولت و عزم تیم مذاکره کننده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران در مسیری است که به طرف مقابل اجازه اعمال هیچ تحمیلی بر ملت ایران را نخواهد داد.
وزیر دفاع با اشاره به طرح اینگونه ادعاهای دروغین از سوی رسانه های بیگانه نظیر روزنامه گاردین مبنی بر  بازرسی از مراکز نظامی کشور بخشی از توافق لوزان است، تاکید کرد: چنین توافقی صورت نگرفته و اصولا بازدید از مراکز نظامی جزء خطوط قرمز و هیچگونه بازدیدی از این مراکز پذیرفته نخواهد شد.
سردار دهقان همدلی و هم زبانی دولت و ملت و انسجام و وحدت عمل همه قوای کشور در چارچوب تدابیر مقام معظم رهبری را رمز موفقیت در مذاکرات هسته ای ذکر کرد و افزود: ذوق زدگی و خوش بینی افراطی و ناامیدی و بدبینی تفریطی آفت دستیابی به یک نتیجه مطلوب و تامین کننده اهداف و منافع ملی است و تیم مذاکره کننده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران با حمایت‌های حکیمانه مقام معظم رهبری و پشتوانه سترگ مردمی و همه قوای کشور، با عقلانیت، اعتماد به نفس و اتکا به اصول، مصمم است حقوق هسته‌ای و منافع ملی را در بالاترین سطح کسب کند.

  • Upvote 2
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

وزیر دفاع با اشاره به طرح اینگونه ادعاهای دروغین از سوی رسانه های بیگانه نظیر روزنامه گاردین مبنی بر  بازرسی از مراکز نظامی کشور بخشی از توافق لوزان است، تاکید کرد: چنین توافقی صورت نگرفته و اصولا بازدید از مراکز نظامی جزء خطوط قرمز و هیچگونه بازدیدی از این مراکز پذیرفته نخواهد شد.

 

متن پروتکل الحاقی : 

 

بند C.5 و بند D.6 : کشور میزبان ملزم خواهد بود به آژانس اجازه دسترسی به "هر نقطه مشخص شده توسط آژانس" برای انجام نمونه برداری محیطی و در صورت لزوم ، نظارت بصری و استفاده از ابزارآلات اندازه گیری بدهد

  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

متن پروتکل الحاقی : 

 

بند C.5 و بند D.6 : کشور میزبان ملزم خواهد بود به آژانس اجازه دسترسی به "هر نقطه مشخص شده توسط آژانس" برای انجام نمونه برداری محیطی و در صورت لزوم ، نظارت بصری و استفاده از ابزارآلات اندازه گیری بدهد

سلام

چیزی در مورد دسترسی مدیریت شده و تفاوت آن با دسترسی بدون محدودیت شنیده اید ؟

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

چیزی در مورد دسترسی مدیریت شده و تفاوت آن با دسترسی بدون محدودیت شنیده اید ؟

 

اگر هم چیزی بنام "دسترسی مدیریت شده" وجود داشته باشه در متن پروتکل اشاره ای به آن نشده :

 

https://www.iaea.org/sites/default/files/infcirc540.pdf

 

علاوه بر اون با توجه به اینکه تقریبا تمام طرف های مذاکره (تلویحا یا مستقیم) تایید کرده اند ایران با این توافق اخیر یکی از سنگین ترین بازرسی ها رو پذیرفته ، باورش سخته چیزی که میفرمایید در مورد بازرسی های ما صدق کنه 

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.