mehran55

تبارشناسی جریان تکفیر و جهادگرائی تکفیری

امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

17 hours قبل , mehran55 گفت:

وقتی که وهابی ها به رهبری عبدالعزیز آل سعود موفق شدند که در سال ۱۹۲۴ مکه را تصرف کنند این تصرف را «فتح مکه» نام نهاده و طبق باور خود همان طور که پیامبر پس از فتح این شهر ، بت ها را شکست ؛ وهابی ها هم دست به تخریب و هَدَم [انهدام] قبور اصحاب پیامبر و دیگر اماکن مقدس زدند که جملگی ارزش باستانی داشته و قدمت آن ها به قرن هفتم میلادی می رسید

سلام شاید حکمت پنهان ماندن مزار حضرت فاطمه (س) طی چهارده قرن را باید در چنین رفتارهای توهین آمیزی جستجو کرد که بعدها در عراق و سوریه تکرار شدند                                                                                               بسم الله الرحمن الرحیم : وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَىٰ عَلَى اللَّهِ كَذِبًا ۚ أُولَٰئِكَ يُعْرَضُونَ عَلَىٰ رَبِّهِمْ وَيَقُولُ الْأَشْهَادُ هَٰؤُلَاءِ الَّذِينَ كَذَبُوا عَلَىٰ رَبِّهِمْ ۚ أَلَا لَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الظَّالِمِينَ  آیه شریفه18 سوره مبارکه هود 

ویرایش شده در توسط MF44
  • Like 2
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
12 hours قبل , mehran55 گفت:

پایان

؟؟؟؟؟

12 hours قبل , mehran55 گفت:

با توجه به اینکه ظاهرا تاپیک برای اکثر دوستان دچار عدم جذابیت شده (برخلاف تصور اولیه خودم) ، فکر می کنم دیگه ادامه دادن تاپیک فقط و فقط باعث شلوغ شدن اسکرول میلیتاری میشه.

برای همین در این پست و با پایان یافتن بخش مربوط به وهابیت ، مناسب ترین زمان برای خاتمه دادن به این تاپیک است

سلام و خداقوت - چطور متوجه می شوید که تاپیک جذابیت ندارد ؟ آیا نظرسنجی برگزار شد؟ اسکرول میلیتاری ;)به شما اعتراض کرد ؟ بعضی مطالب تاپیک شما توسط بنده در فضای مجازی به اشتراک گذاشته شد و بازخورد خوبی هم داشت و باعث تامل ، تفکر و پرسشگری مخاطبین شد :rose:

• Like 2
  • Upvote 9

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
11 hours قبل , mehran55 گفت:

با توجه به اینکه ظاهرا تاپیک برای اکثر دوستان دچار عدم جذابیت شده (برخلاف تصور اولیه خودم) ، فکر می کنم دیگه ادامه دادن تاپیک فقط و فقط باعث شلوغ شدن اسکرول میلیتاری میشه.

با تشکر از شما 

من خودم کلی سوال دارم اما سعی می کنم بعد از اتمام مطالبتون بزارم ریشه های وهابیت بر میگرده به صدر اسلام و برخی صحابه 

توسل تو برخی اهل سنت هم هست اما باعث تکفیر اونها نمیشه  یکی از اصلی ترین تفاوت های اهل سنت با تشیع بحث عدالت صحابه هست 

• Like 2
  • Upvote 6

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایده ی وهابیت در اصل یک ایده ی منحرف بود که هیچ کس محلی به آن نمیگذاشت. 

ولی با کمک انگلیس به حاکم عربستان تبدیل شد(با مزدوران دیگه ای به نام خاندان منحوس سعود) تا حاکمیت مکه و مدینه غیر مستقیم در دست انگلیس و بعد آمریکا باشد. 

اگر سابقه ی تاریخی آل سعود را ببرسی کنیم میبینیم اول علیه عثمانی قیام کردند و عثمانی را تجزیه کردند تا دشمن انگلیس تجزیه شود. 

هیچ وقت به طور واقعی و جدی بر علیه اسرائیل حرکتی نکردند و دشمن عراق صدام(البته به جز زمان جنگ با ایران) و مصر عبدالناصر بودند به این خاطر که تفکرات ناسیونالیسی و سوسیالیستی نزدیک به شوروی داشتند.(سعودی ها نوکر آمریکا بودند و هستند) 

و با دستور کاخ سفید مدارس و مساجد وهابی را اول برای مقابله با شوروی و بعد برای مقابله با ایران ساختند و بودجه دادند. 

و پول پاشی های گسترده انجام دادند که تا آنجایی که میتوانی از هر لحاظی به ایران ضربه بزنند. 

در کل به جز نحسی و جنگ و بدبختی برای منطقه و اسلام چیز دیگه ای نداشتند. 

بهترین توصیف برای وهابیت حدیثی از پیامبر است که  پیامبر منطقه ی نجد(محل تولد وهابیت) در شرق مدینه را منطقه ی " شاخ شیطان "می نامد. 

• Like 1
  • Upvote 7

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام خدمت همه دوستان گرامی

بسیار عالی و حیف است که تاپیک به این زودی به پایان برسد . به خصوص در زمانی که تکفیری ها برای داخل کشور ما هم برنامه های زیادی تدارک دیده اند ریشه یابی و روشنگری در خصوص این تفکر منحوس بسیار لازم و مورد نیاز می باشد . امیدوارم ادامه داشته باشد .

• Like 4
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام و وقت بخیر 

برادر مهران عزیز و دانشمند  به خاطر همه مطالب خوب و زیبا و شیوایتان بسیار سپاسگذارم و جا داره به خاطر این موضوع بسیار جذاب و از نظر زمانی به جا یک دست مریزاد حسابی هم خدمتتون عرض کنم 

اونقدر این مطلب و به زیبایی بیان کردین که با وجود گرفتاری زیادم در این یک ماهه ...باید هر روز یه سری به اینجا بزنم و نوشته جدیدتون حتما بخونم ...

برادر گرامی و عزیز کار زیبایی شروع کردین و همه منتظر ادامه  هستیم 

از خدای متعال در این ایام عزیز براتون صحت و سلامت و موفقیت و شادکامی ارزو دارم 

منتظر  هستیم .........

• Like 3
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.