امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

ممنون دوره این تانک به عنوان تانک خط مقدم به سر اومده - مگر اینکه اپگریدهای اساسی از لحاظ زرهی - تجهیزات هدفگیری - دید در شب - دید در روز - گلوله های جدید به اون اضافه بشه !

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
زمان خودش این یه تانک وحشت اور بوده برای دشمن چونکه با سلاح های ضدتانک اون زمان براحتی قابل انهادام نبوده اما الان فکر نکنم بتونه از پس تانک های روز دنیا بربیاد و همچنین هدف خوبی هم برای ضد تانکهاست
اما در دفاع مقدس باید بگم که اینطور که تو این مقاله نوشته بود رزمندگان برحتی هم نتونستن با نیروی ایمان براون غالب بشن! یه بنده خدایی می گفت که اول گارد ریاست جمهوری صدام به این تانکها مجهز شدن و هرجا که ما با این تانک روبرو میشدیم فرار می کردیم چونکه ار پی جی7 جوابگوی اون نبوده! و در بسیاری از عملیات ها و درگیری ها همین تانک باعث پیروزی بعثی ها میشد و این تانک تا توی خاکریز هم میومد!!
ولی بعد ها تونستیم(مطمئن نیستم) با توپ های 105 فکر کنم باشه که روی جیپ نصب میشد این تانک رو منهدم کنیم و در مواقعی که این توپ نبود با مشکل مواجه میشدیم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]زمان خودش این یه تانک وحشت اور بوده برای دشمن چونکه با سلاح های ضدتانک اون زمان براحتی قابل انهادام نبوده اما الان فکر نکنم بتونه از پس تانک های روز دنیا بربیاد و همچنین هدف خوبی هم برای ضد تانکهاست
اما در دفاع مقدس باید بگم که اینطور که تو این مقاله نوشته بود رزمندگان برحتی هم نتونستن با نیروی ایمان براون غالب بشن! یه بنده خدایی می گفت که اول گارد ریاست جمهوری صدام به این تانکها مجهز شدن و هرجا که ما با این تانک روبرو میشدیم فرار می کردیم چونکه ار پی جی7 جوابگوی اون نبوده! و در بسیاری از عملیات ها و درگیری ها همین تانک باعث پیروزی بعثی ها میشد و این تانک تا توی خاکریز هم میومد!!
ولی بعد ها تونستیم(مطمئن نیستم) با توپ های 105 فکر کنم باشه که روی جیپ نصب میشد این تانک رو منهدم کنیم و در مواقعی که این توپ نبود با مشکل مواجه میشدیم.[/quote]

الان آر پی جی هایی با قدرت نفوذ 500 میلیمتر تو داخل طراحی و ساخته شدن. ولی متاسفانه دیگه قرار نیست با تی 72 بجنگیم. آبرامزو باید یا با کورنت زد، یا با توفان 5. مگر این که یه موشک قوی ولی سبک درست کنن که مشکل حل بشه.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام
من این سوال رو قبلا پرسیده بودم ولی یادم رفته تو کدوم تایپیک پرسیدمش icon_arrowd

آیا طراحی یه برجک جدید و گذاشتن صفحات زرهی جدید روی بدنه ی اون به درد می خوره !؟

[color=darkblue]ویرایش شد

[size=18]بسیار مهم [/size]

لطفا از ارائه آمارهای تایید نشده درباره توان نظامی کشور خودداری کنید

با تشکر

DASHALI[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][color=darkblue]دست شما درد نکنه ،

T72 تانک قرن بیستم به شمار می رفت ، یک تانک تاثیر گذار که غربی ها در زمان خود از هیچ تانکی به اندازه آن نمی هراسیدند .

جالب اینجاست که آمریکا هم در دهه هفتاد از استفاده کنندگان این تانک به شمار می رفت . ( البته در یک تیپ کوچک )

[img]http://gallery.military.ir/albums/userpics/800px-T72_cfb_borden_1.JPG[/img]

منتقل شد .[/color][/quote]
هان ! یعنی از روسیه خریدن مستقیم یا از جایی تهیه کردن یا مهندسی معکوس ؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام

من این سوال رو قبلا پرسیده بودم ولی یادم رفته تو کدوم تایپیک پرسیدمش icon_arrowd

آیا طراحی یه برجک جدید و گذاشتن صفحات زرهی جدید روی بدنه ی اون به درد می خوره !؟

ویرایش شد

بسیار مهم

لطفا از ارائه آمارهای تایید نشده درباره توان نظامی کشور خودداری کنید

با تشکر

DASHALI

بله قرار دادن صفحات زرهی افزودنی خیلی مفیده - البته دیگه صفحات صرفا فقط فلز نیست . ترکیبی از انواع مواد برای مقابله با گلوله های نفوذ کننده انرژی جنبشی و گلوله های ضد تانک( HEAT ) . طراحی برجک جدید هم می تونه مفید باشه ولی شکل برجک باید به شکل نمونه جدید عقاب سیاه روسی باشه یا تو مایه های ابرامز ! بالا بردن کارایی این تانک میشه تانک تی-90 ! خوب اگر دتسرسی به این تانک باشه خیلی بهتره !

نمونه عراقی :

id_tank_t72_iraq_2005_01.jpg

thumb_id_tank_t72_iraq_2005_05.jpg thumb_Iraq-T-72-08.jpg thumb_T-72M1_Iraq_main_battle_tank_Iraq_ thumb_T-72m1_iraqi_army_main_battle_tank thumb_T-72.jpg

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر شما اون عکس که نوشته ده ها تانک فوتوشاپی نیست به اخر عکس دقت کنید

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]به نظر شما اون عکس که نوشته ده ها تانک فوتوشاپی نیست به اخر عکس دقت کنید[/quote]

سلام . من كه دلم رو به همون تعداد خوش كردم و بارها اين رديف 5 تايي رو شمردم سر از 100 تا در اوردم . تو رو خدا نگو اين فتوشاپه !!
ضمنا در خدمت يكي از فرمانده هانمون ميگفت ايران دشتي از تي 72 داره !!! ما هم ميگيم ايشالله كه داره icon_arrowd icon_arrowd

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
انشالله كه داره!!!
در کل تانک خوبی بود و هست ولی بهتره ایران اون ذولفقار رو ارتقا بده بهتره.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تانكهاي روسي تا دهه نود ميلادي از بهترين تجهيزات زرهي در جهان بود اما امروز كار به جايي رسيده كه وزير دفاع روسيه در برنامه اي بيان كرد كه روسيه با تانكهاي تي -90 حرفي براي گفتن براي مقابله با تانكهاي غربي ندارد به همين خاطر روسيه تصميم گرفته تا سال 2020 حدود 500 ميليارد يورو تجهيزات نظامي متنوع را از غرب خريداري نمايد كه از آن جمله تانك لپارد 2 المان است كه در قسمت هاي استراتژيك سرزمين روسيه جايگزين تي - 90 كند و همچنين وي خبر قرارداد روسيه براي خريد خودروهاي زرهي از رين متال را در همين برنامه اعلام كرد و در كنار آن كارخانه كارچر فوتورتك كه در وينندن نزديك اشتوتگارد است قرار است آشپزخانه هاي صحرايي و سامانه هاي تصويه آب را براي ارتش روسيه توليد كند .

جالب ترين قسمت براي من جايگزيني تانكهاي لپارد در ارتش روسيه است كه خود روسها به ناكارامدي تجهيزات زرهي خود معترفند اما برخي در كشور هنوز از اين تجهيزات تعريف مي كنند .اين گفته هاي وزير دفاع روسيه در اشپيگل منتشر شد كه همشهري در صفهه 16 خود ان را ترجمه كرده است.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]تانكهاي روسي تا دهه نود ميلادي از بهترين تجهيزات زرهي در جهان بود اما امروز كار به جايي رسيده كه وزير دفاع روسيه در برنامه اي بيان كرد كه روسيه با تانكهاي تي -90 حرفي براي گفتن براي مقابله با تانكهاي غربي ندارد به همين خاطر روسيه تصميم گرفته تا سال 2020 حدود 500 ميليارد يورو تجهيزات نظامي متنوع را از غرب خريداري نمايد كه از آن جمله تانك لپارد 2 المان است كه در قسمت هاي استراتژيك سرزمين روسيه جايگزين تي - 90 كند و همچنين وي خبر قرارداد روسيه براي خريد خودروهاي زرهي از رين متال را در همين برنامه اعلام كرد و در كنار آن كارخانه كارچر فوتورتك كه در وينندن نزديك اشتوتگارد است قرار است آشپزخانه هاي صحرايي و سامانه هاي تصويه آب را براي ارتش روسيه توليد كند .

جالب ترين قسمت براي من جايگزيني تانكهاي لپارد در ارتش روسيه است كه خود روسها به ناكارامدي تجهيزات زرهي خود معترفند اما برخي در كشور هنوز از اين تجهيزات تعريف مي كنند .اين گفته هاي وزير دفاع روسيه در اشپيگل منتشر شد كه همشهري در صفهه 16 خود ان را ترجمه كرده است.[/quote]

همش حرفه!وزیر دفاع روسیه غلط کرده ما میگیم خوبه یعنی خوبه icon_arrowd

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]
ولی بعد ها تونستیم(مطمئن نیستم) با توپ های 105 فکر کنم باشه که روی جیپ نصب میشد این تانک رو منهدم کنیم و در مواقعی که این توپ نبود با مشکل مواجه میشدیم.[/quote]

بسمه تعالی

با سلام

[b]متاسفانه با این همه سند و مدارک مستند و مصور و زنده هنوز هم پس از گذشت بیش از دو دهه از جنگ ، بعضی بدنبال فرصت میگردند تا ایمان و اخلاص و توانایی های رزمندگان دفاع مقدس رو به سخره بگیرند و تخطئه کنند و زیر سوال ببرند!!!! [/b]icon_arrowd

blitz عزیز! قبل از هر اظهار نظری!!! بهتر هست که هم اطلاعات تاریخی تون رو تصحیح کنید و هم اطلاعات نظامیتون رو. icon_arrowd

کجای متن نوشته که [b]"رزمندگان برحتی هم نتونستن با نیروی ایمان براون غالب بشن! "[/b] ؟؟؟؟!!!! چرا بافته های ذهن منفی و یا کینه توزانه تون رو به نقل از متن مطلب بیان میکنید؟؟!!! icon_wink

اون بنده خدایی که بهتون اطلاعات !!! داد چون فرار کرده یعنی پس همه هم فرار میکردند؟؟!!!!! icon_wink

اون زمانیکه توو دشت جلوی تنگه ابوغریب برو بچه های گردان عمار لشکر27 دنبال تانکها و تی 72 های بعثی میکردند و ازشون بالا میرفتند و درب دهلیزشون رو باز میکردند و نارنجک مینداختن تووشون شما و اون بنده خدا کجا بودید ببینید. تازه این کار رو خودم بارها و بارها در عملیاتهای قبلی هم شاهد بودم... توو بیت المقدس هفت ، توو والفجر هشت توو فاو ، توو والفجر یک و سه و چهار و .....

این رو هم اضافه کنم که نه اینکه آرپی جی 7 کلا بی اثر بود، بلکه کم اثر بود بهشون و مضافاً اینکه ما غیر از آر پی جی7 با ار پی جی 11 یا همون اس پی جی و بردم و دراگون و مالیوتکا و تاو و 106 و 107 بارها و بارها بغیر از خمپاره و توپ موفق به زدنش و انهدامش شدیم.

در ضمن توپ 105 روی جیپ نصب نمیشه بلکه این 106 هست که روی جیپ نصب میشه علاوه بر اون تاو و آر پی جی11 یا اس پی جی11 هم روی جیپ نصب بود.
  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من مطمئن نیستم
اما به نظرم زره تانکهای T72 ایرانی که من تو بعضی کلیپ ها میبینم خیلی قطورتر از تانکهای T72 عادیه.حداقل از این عراقیا بیشتره.
این توهمه یا زره رو تقویت کردیم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مطالب مشابه

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.