امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

با تشكر از دوستان

[quote]برادر سینا اگر قابل بدونید ما رو![/quote]

اين شما هستين كه بايد بنده رو قابل بدونيد :evil:

[quote]بسیار خوب بود - استفاده کردیم- دست شما سیناجان دردنکند
درباره مقاومت زره واکنشی - تاحدی که من خبر دارم نسل های جدید نیاز به مقاومت دربرابر گلوله 30 میلیمتر رو الزام داره- برای مثال این زره ها دربرابر تاندربولت A10 (شکارچی تانک) با گاتلینگ 30 میلیمتریش مقاومت نخواهد داشت

تعداد گلوله محمول تانک چند عدده؟ حداکثر مسافت قابل پیمایش تانک با سوخت داخلیش چقدره؟

از بابت مقاومت به موشک جاولین که مستقیما از بالا و عمودی به سمت هدف میاد و نیز بمبهای کراسنوپول و نمونه ایرانی بصیر - فکر کنم کار زیادی نمیشه کرد چون از سمت سقف و با وزن زیاد موشک و بمب - زره واکنشی هم به خوبی پاسخگو نیست
درباره موشکهای موج میلیمتری جدید که دردست تحویل به ارتش آمریکاست و نسل بعدی موشکها به این سیستم مجهز میشوند هم محدودیت انحراف در تدافع وجود داره
درباره سیستم ARENA اطلاعاتی ندارید که الان تو اوکراین هم استفاده شده یا نه؟ فکر کنم این نوع سیستم یک پاسخ خیلی خوب فعال به انواع موشکها باشه
موفق باشید[/quote]

طاهای عزيز

در مورد تعداد گلوله محمول تانک و ایضا حداکثر قابلیت پیشمایش در منبع اصلی مطلبی وجود ندارد اما به نقل از army-guide : تعداد گلوله محمول تانک برای سلاح اصلی 45 عدد و قابلیت پیمایش 480 کیلومتر است

در مورد کراسنوپول و بصیر زره واکنشگر به هیچ وجه پاسخگو نیست و سیستم های دفاع فعال هم قادر به مقابله نیستند

اما سیستم ARENA تا جایی که بنده اطلاع دارم در اوکراین مورد استفاده قرار نگرفته و اوکراینی ها به دنبال ساخت سیستم دفاع فعال و غیر فعال بومی هستند که نتیجه اش سیستم زاسلون و varta است

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام
با تشکر از سینا جان
[quote]
من که قبلا هم گفتم اگه بجای این همه هزینه اضافی برا تانک ذلفقار تو این 10 تا 12 سال گذشته این پول و سرمایه رو برا ارتقا تی72 خودمون(که اتفاقا تو خود ایان هم کامل ساخته میشه) خرج میکریم تا الان خدا میدونه شاید تی90 رو هم ساخته بودیم[/quote]
فکر کنم شما تا حالا عکس های تانک خرمشهر رو ندیده اید.
[quote]دوستان قضیه تولید موتور 6TD-1 در ایران تا چه حد صحت داره؟

در مورد ذولفقار 3 گفته میشه که از موتور هزار اسبی اوکراینی ( که همین 6TD) هست استفاده میشه و در داخل هم تولید میشه. کسی اطلاعی در این باره داره؟
[/quote]
من اطلاعات زیادی ندارم اما تو اون ویذئویی که شبکه خبر در مورد تانک مبارز ساخته فکر کنم به صراحت اعلام شد که یکی از ارتقا های اون نصب موتور 1150 اسب بخار هست. که فکر کنم تنها نمونه ای که ما بهش دسترسی داریم همین 6td هست

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به وسیله یک عدد موشک تاو را مشاهده خواهید کرد t-72 در این ویدئو نحوه نابود شدن یک عراده تانک

: لینک دانلود

<

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با سلام. مگه موشک تاو بعد از برخورد عمل نمی کنه؟ چرا این موشک در هوا منفجر می شه؟ یه چیزی شبیه فینیکس F14

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام. مگه موشک تاو بعد از برخورد عمل نمی کنه؟ چرا این موشک در هوا منفجر می شه؟ یه چیزی شبیه فینیکس F14

<

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خیلی جالب بود ولی به نظر من دو نکته داشت:
1-یا با گونه ای از مواد منفجره و یا نوعی سر جنگی جدیدی مواجه هستیم که نوعی ابداعی جدید میباشند و ما از نحوه عملکرد آن کاملا بی خبریم
2-یا اینکه ماهیت این آزمایش کاملا دستکاری شده بود چون نوع انفجار و شدت انفجار و کلا نوع اتک کردن موشک خیلی عجیب بود تا جایی دیدیم موشک اصلا روی هدف شیرجه نزد و دقیقا در زاویه 90 درجه روی تانک منفجر شد و شدت انفجار طوری بود که بیشتر شبیه انفجار یک موشک موریک بود تا یک موشک ضد تانک 20 کیلویی با نهایتا 6یا7 کیلو سر جنگی دوستانی مثل آرپیجی 7 عزیز وو جناب علی آقا بهتر میتوانند این کلیپ رو تجزیه وتحلیل کنند منتظر شنیدن نظراتشان هستیم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين ماده منفجره جديدي نبود و انفجار هم دستکاري شده نبود. به علت اينکه زره تانک در بالاي برجک کمترين ضخامت رو دارند, موشک هاي حمله
از بالا طراحي شدند. اين فقط يک موشک تاو معمولي هست که خرج گود اون که در حالت عادي افقي هست بصورت عمودي جاسازي
شده و يک عدد سنسور ليزري مادون قرمز زير موشک نصب شده که درست در لحظه اي که موشک روي برجک ميرسه
فرمان انفجار رو صادر ميکنه و انفجار باعث ميشه تا مخروط مسي خرج گود, بصورت يک ميله باريک از مس مذاب با سرعتي
حدود هشت کيلومتر بر ثانيه براحتي زره بالا تانک رو ميشکافه و حرارت و فشار بساير بالاي ناشي از ورود اون به داخل تانک
باعث انفجار مهمات تانک ميشه. از اونجايي که مهمات تانکهاي روسي درست در زير برجک قرار داره هميشه بعد از انفجار
برجک تانک به بالا پرتاب ميشه....
از اين شديد تر هم هست: در درگيري هاي سوريه يک کليپ هست که آر پي جي به نفر بر ميخوره و باعث انفجار آني مهمات داخل اون ميشه
و نفر بر تکه تکه ميشه!!!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اواخر اسفند سال 91 از طرف بسیج دانشگاه قسمت شد رفتیم اردوی راهیان نور مناطق عملیاتی خوزستان.

توی جاده اهواز به طرف خرمشهر و ابادان لشکر 92 نمایشگاهی برپا کرده بود که تعدادی خودروی زرهی هم اونجا بود تی 72 ها دقیقا به این سیستم مجهز بودند. هر کدومشون دو تا مکعب 30.30.30 (حدودا) دو طرف لوله قرار داشت که رنگشون هم مشکی بود

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

اواخر اسفند سال 91 از طرف بسیج دانشگاه قسمت شد رفتیم اردوی راهیان نور مناطق عملیاتی خوزستان.

توی جاده اهواز به طرف خرمشهر و ابادان لشکر 92 نمایشگاهی برپا کرده بود که تعدادی خودروی زرهی هم اونجا بود تی 72 ها دقیقا به این سیستم مجهز بودند. هر کدومشون دو تا مکعب 30.30.30 (حدودا) دو طرف لوله قرار داشت که رنگشون هم مشکی بود

ما که خوزستانیم از این جور جاها نمیریم...شما رو چطوری میفرستند این جور جا ها؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ما که خوزستانیم از این جور جاها نمیریم...شما رو چطوری میفرستند این جور جا ها؟

جای خاصی نبود برادر

یه جایی هست که یه نمادی ساختن که اخرین تانک عراقی تا اونجا نزدیک اهواز شده میدونی کجارو میگم؟

حدود 10 کیلومتر از اونجا به طرف جنوب دقیقا کنار جاده چندتا تانکو نفربر و توپ ام 109 گذاشته بودن

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نصب سامانه هوشمند انحراف موشک بر روی ادوات زرهی ارتش

امیر کیومرث حیدری جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در گفتگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، با اشاره به طراحی و ساخت نسل‌های جدید تانک ذوالفقار و ویژگی‌های آن در خصوص انحراف موشک‌های دشمن گفت: یکی از ویژگی‌های تانک‌های ذوالفقار بدنه واکنشی آن‌ها است.
وی افزود: بدنه واکنشی یعنی بخشی از بدنه در مقابل موشک‌هایی که به سمت تانک می‌آید هوشمند است و اگر موشک از این مرز عبور و به بدنه اصابت کرد، بدنه واکنشی می‌تواند اصابت موشک را بی‌اثر کند.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه تصریح کرد: این سیستم از امسال روی کلیه ادوات زرهی نیروی زمینی ارتش نصب می‌شود.
حیدری همچنین با اشاره به توسعه یگان موشکی نیروی زمینی ارتش اظهار داشت: این توسعه از لحاظ تجهیزاتی است و در این راستا از وزارت دفاع در تجهیز یگان موشکی نیروی زمینی ارتش کمک گرفته شده است.
http://farsnews.com/newstext.php?nn=13920216000498

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

امیر کیومرث حیدری جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در گفتگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، با اشاره به طراحی و ساخت نسل‌های جدید تانک ذوالفقار و ویژگی‌های آن در خصوص انحراف موشک‌های دشمن گفت: یکی از ویژگی‌های تانک‌های ذوالفقار بدنه واکنشی آن‌ها است.
وی افزود: بدنه واکنشی یعنی بخشی از بدنه در مقابل موشک‌هایی که به سمت تانک می‌آید هوشمند است و اگر موشک از این مرز عبور و به بدنه اصابت کرد، بدنه واکنشی می‌تواند اصابت موشک را بی‌اثر کند.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه تصریح کرد: این سیستم از امسال روی کلیه ادوات زرهی نیروی زمینی ارتش نصب می‌شود.
حیدری همچنین با اشاره به توسعه یگان موشکی نیروی زمینی ارتش اظهار داشت: این توسعه از لحاظ تجهیزاتی است و در این راستا از وزارت دفاع در تجهیز یگان موشکی نیروی زمینی ارتش کمک گرفته شده است.
http://farsnews.com/...=13920216000498
نصب سامانه هوشمند انحراف موشک بر روی ادوات زرهی ارتش

هوشمند واکنشی hee%20hee.gif

تعریف اینا از هوشمند چیه بگید شاید ما اشتباه میکنیم؟
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مطالب مشابه

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.