Recommended Posts

سامانه هوشمند فرماندهی و کنترل پدافند هوایی عملیاتی شد

سامانه هوشمند فرماندهی و کنترل پدافند هوایی با نام پیامبر اعظم رونمایی شد و به عنوان قلب یکپارچه پدافند ایران اسلامی نام گرفت.

نخستین سامانه هوشمند فرماندهی و کنترل پدافند با نام پیامبر اعظم رونمایی شد و به عنوان قلب یکپارچه پدافند ایران اسلامی نام گرفت. این سامانه مهم هوشمند و کاملاً بومی با بیش از یک میلیون و 756 هزار خط برنامه به دست دانشمندان این مرز و بوم طراحی شده و برای ساخت آن 260هزار نفر ساعت کار شبانه روزی صورت گرفته است.

به گزارش روابط عمومی قرارگاه پدافند هوایی، دانشمندان کشور در رشته های پدافند، هوافضا، رادار، فرماندهی و کنترل عملیات موشکی، مخابرات شبکه، فیزیک، ریاضی و نرم افزار شبانه روز کار کردند تا نخستین SOC بومی جمهوری اسلامی ایران را به بهره برداری برسانند.

این طرح مهم ملی و دفاعی کشور به دستور سرلشکر عطاءالله صالحی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و با حضور فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء ارتش و جمعی از فرماندهان پدافندی نیروهای مسلح صبح امروز در یکی از نقاط حساس پدافند جمهوری اسلامی ایران به بهره برداری رسید.

 

این سامانه از لحظه ای که دستور رونمایی و بهره برداری آن داده شد به تمام مراکز راداری موشکی، دیده بانی عملیات و مناطق پدافندی کشور وصل شد و از این پس این مراکز با SOC کاملا ایرانی کار خود را ادامه می دهند.سامانه فرماندهی کنترل کاملا بومی می تواند هدایت، رهگیری اهداف، تصمیم‌سازی برای سامانه های موشکی، تخصیص نوع سلاح و پیش بینی اهداف دشمن را در دستور کار خود قرار دهد و با این سامانه فرمانده نبرد به راحتی می تواند با داده های سامانه فرماندهی و کنترل، تصمیم نهایی را اتخاذ کند.

 

سامانه پیامبر اعظم با همکاری نزدیک قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء ارتش و شرکت ایزایران وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به ثمر رسید و متخصصان این مرز و بوم در حال طراحی و ساخت سامانه جدید ADOC هستند. با طراحی و ساخت سامانه فرماندهی کنترل پیامبر اعظم، صنعت فرماندهی و کنترل کاملا بومی و دغدغه های مدیریت در صحنه نبرد تمام شد. 

امیر سرلشکر عطاءالله صالحی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در این مراسم از کارکنان کارکشته و عملیاتی پدافند خواست به صورت نمادین رزمایش پدافندی را با استفاده از SOC جدید کاملا بومی انجام دهند. در این رزمایش چندین فروند هواپیمای جنگنده از مرزهای مختلف ایران اسلامی به صورت جداگانه وارد کشور می شوند و سربازان پدافند باید با این سامانه رهگیری ، هشدار و مقابله با این حمله را تصمیم سازی کنند. پس از پایان این رزمایش نمادین سرلشکر صالحی با بیان اینکه در تمامی رزمایش ها و امتحانات خود باید قدرت دشمن را دست بالا بگیرید تا بتوانید به راحتی در صحنه عملی نبرد با دشمن مقابله کنید، گفت: سربازان پدافند باید هر لحظه آماده دفاع باشند و دانشمندان پدافندی ایران اسلامی باید سامانه ها و سیستم های پدافندی را دائماً به روز کنند.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ربطی به پدافند و قرارگاه نداره و مربوط به وزارت دفاع و صاایران میشه

 

قصد ساخت رو نمیدونم ولی به احتمال زیاد تلاش هایی هشد

 

دوستان مطاع پاسخ بدن بهتره ولی رادارای هواپایه مثل رادار دماغه جنگنده ها و آواکس و ... از لحاظ فضا و وزن محدودیت های خودشون رو دارند بنابرین ساخت این رادار ها خیلی سخت تر از رادار های زمین پایه هست ( چون زیاد محدودیت وزن و فضا ندارند )

و تکنولوژی و ساخت رادارهای هواپایه چند پله سخت تر از رادارهای زمین پایه هست

 

رادارهای جنگنده های خودمان را می توانیم بسازیم که شاید رادار میراژ اف 1 و اف 14 دو نمونه مهم آن باشند البته بصورت دیجیتالی 

ولی این بحث که رادار جدیدی خودمان تولید کرده ایم در ابهام است

ولی مطمئنا این نیاز حس شده و کارهایی صورت گرفته است بویژه بعد از آمدن اف 22 به فرودگاهی در امارات و چند برخورد و جنگ الکترونیک که در این چندسال بیشتر شده بود

 

هدف دو نوع رادار است یکی راداری مثل اف 14 است چون ایران به ارزش چنین جنگنده ای پی برده و اصلا حاضر نیست از آن بگذرد 

دوم رادار جنگنده ای مثل میگ 29، میراژ و اف 15 که بتواند جنگنده را در جهت نبرد هوایی بکار گیرد 

 

در مورد  رادار اف 14 باتوجه طراحی اف 14 و دیجیتالی شدن آن دستمان بیشتر باز بوده و احتمالا باید منتظر غافلگیری هایی باشیم

ولی در مورد رادار جنگنده متوسط و شکاری نباید توقع بالایی داشت بویژه که در مورد رادار مورد استفاده صاعقه رادار میگ 29 ذکر شده است 

 

اما آنچیزی که در کنار سیستم راداری برای ایران خیلی مهم است سیستم کنترل آتش و بکارگیری موشک است که به دنبال یک سیستم جامع برای استاندارد سازی و استفاده از موشک های مورد نظر خود روی تمامی جنگنده هایش است

 

رادار کنترل آتش آن از نوع Phazotron-NIIR N019 بوده و رادار N019 ساخت فازاترون که به نام Baaz نیز شناخته می شود، قادر است 10 هدف هوایی را در حالت «رهگیری به هنگام جستجو» (TWS) از فاصلهء حدود 80 کیلومتری مورد شناسایی قرار دهد و هم زمان به دو هدف شلیک کند.

توان این رادار، برابر رادار RDM ساخت تامسون سی اس اف مورد استفاده در Mirage-2000H ارزیابی شده است.

 

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نخستین سامانه هوشمند فرماندهی و کنترل پدافند هوایی رونمایی شد + جزئیات

نخستین سامانه هوشمند فرماندهی و کنترل پدافند هوایی با نام «پیامبر اعظم» رونمایی شد و به‌عنوان قلب یکپارچه پدافند ایران اسلامی نام گرفت.

 

به گزارش دفاع پرس به نقل از روابط عمومی پدافند هوایی، سامانه مهم هوشمند و کاملاً بومی پیامبر اعظم با بیش از یک میلیون و 756 هزار خط برنامه به دست دانشمندان این مرز و بوم طراحی شده و برای ساخت آن 260هزار نفر ساعت کار شبانه‌روزی صورت گرفته است.

دانشمندان کشور در رشته‌های پدافند، هوافضا، رادار، فرماندهی و کنترل عملیات موشکی، مخابرات شبکه،  فیزیک، ریاضی و نرم افزار شبانه روز کار کردند تا نخستین SOC بومی جمهوری اسلامی ایران را به بهره‌برداری برسانند.

این طرح مهم ملی و دفاعی کشور به دستور فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و با حضور فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء ارتش و جمعی از فرماندهان پدافندی نیروهای مسلح صبح امروز در یکی از نقاط حساس پدافند جمهوری اسلامی ایران به بهره‌برداری رسید.

این سامانه از لحظه‌ای که دستور رونمایی و بهره‌برداری آن داده شد به تمام مراکز راداری موشکی، دیده‌بانی عملیات و مناطق پدافندی کشور وصل شد و از این پس این مراکز با SOC کاملا ایرانی کار خود را ادامه می‌دهند.

سامانه فرماندهی کنترل کاملا بومی می‌تواند هدایت، رهگیری اهداف، تصمیم‌سازی برای سامانه‌های موشکی، تخصیص سلاح، تخصیص نوع سلاح و پیش‌بینی اهداف دشمن را در دستور کار خود قرار دهد، و با این سامانه فرمانده نبرد به راحتی می‌تواند با داده‌های "سامانه فرماندهی و کنترل"، تصمیم نهایی را اتخاذ کند.

سامانه پیامبر اعظم(ص) با همکاری نزدیک قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء ارتش و شرکت "ایز ایران" وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به ثمر رسید و متخصصان این مرز و بوم در حال طراحی و ساخت سامانه جدید  ADOCهستند.

با طراحی و ساخت سامانه فرماندهی کنترل پیامبر اعظم، صنعت فرماندهی و کنترل کاملا بومی و دغدغه‌های مدیریت در صحنه نبرد تمام شد.

امیر سرلشکر عطاءالله صالحی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم رونمایی از سامانه پیامبر اعظم از کارکنان کارکشته و عملیاتی پدافند خواست به‌صورت نمادین رزمایش پدافندی را با استفاده از  SOCجدید کاملا بومی انجام دهند.

در این رزمایش چندین فروند هواپیمای جنگنده از مرزهای مختلف ایران اسلامی به‌صورت جداگانه وارد کشور می‌شوند و سربازان پدافند باید با این سامانه رهگیری، هشدار و مقابله با این حمله را تصمیم‌سازی کنند.

 پس از پایان این رزمایش نمادین، سرلشکر صالحی با بیان اینکه در تمامی رزمایش‌ها و امتحانات خود باید قدرت دشمن را دست بالا بگیرید تا بتوانید به راحتی در صحنه عملی نبرد با دشمن مقابله کنید، گفت: سربازان پدافند باید هر لحظه آماده دفاع باشند و دانشمندان پدافندی ایران اسلامی باید سامانه‌ها و سیستم‌های پدافندی را دائماً به روز کنند.

http://www.defapress.ir/Fa/News/50438

ویرایش شده در توسط k98
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 سامانه هوشمند فرماندهی و کنترل پدافند هوایی پیامبر اعظم:

 

[url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/10299/vlcsnap-2015-09-04-01h41m20s578.jpg]thumb_vlcsnap-2015-09-04-01h41m20s578.jp[/url][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/10299/vlcsnap-2015-09-04-01h42m26s375.jpg]thumb_vlcsnap-2015-09-04-01h42m26s375.jp[/url][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/10299/vlcsnap-2015-09-04-01h42m45s734.jpg]thumb_vlcsnap-2015-09-04-01h42m45s734.jp[/url][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/10299/vlcsnap-2015-09-04-01h42m24s421.jpg]thumb_vlcsnap-2015-09-04-01h42m24s421.jp[/url][url=http://gallery.military.ir/albums/userpics/10299/vlcsnap-2015-09-04-01h41m58s296.jpg]thumb_vlcsnap-2015-09-04-01h41m58s296.jp[/url]

 

http://s3.picofile.com/file/8210112568/IRINN_09032015_2312.MP4.html

  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

عليكم سلام

ممنون از توضیح و وقتی كه گذاشتید.

الان اينطور نتيجه گرفتم كه دو رادار ياد شده رادارهای ثابت هستند كه در منطقه مورد نظر نصب شده‌اند.

درست است؟

سلام

ندیده نمیشه چیزی گفت ولی با توجه به برد بالای این رادارها اگر ثابت نباشن احتمالا نیمه متحرک به شمار میان.

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

از اس200 فقط یک نام باقی مانده

 

 

من العان دارم به این جمله از 2 منظر نگاه میکنم

icon_cheesygrin 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

از اس200 فقط یک نام باقی مانده


من العان دارم به این جمله از 2 منظر نگاه میکنم
icon_cheesygrin



انشاءا... که این جمله به معنی حذف کامل ( حداقل موشک ) این سامانه و جایگزینی اون با یک یا چند سامانه بروز و قدرتمند هست و نه ارتقاء و این صحبتها.
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

انشاءا... که این جمله به معنی حذف کامل ( حداقل موشک ) این سامانه و جایگزینی اون با یک یا چند سامانه برو

 

با توجه به مشکلات اس 200 که بیشتر ناشی از موشکش بود محتمل است که موشک کامل حذف شده باشد 

البته باتوجه به اینکه پایه پدافند دوربرد ما بوده احتمال دارد رادار آن بصورت بهینه شده در سیستم های جدید بکار گرفته شود

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

با سلام خدمت دوستان 

 

 

 

پی نوشت :

 

دلیل اصرار بر ناکارآمد بودن سامانه هایی نظیر اس-200 و تعجب از اصرار عزیزان در بکارگیری این شکل سامانه ها ، تجاربی است که در تاریخ نظامی به ثبت رسیده و برای مواجه نشدن با تجارب تلخ گذشته ، مطالعه آنها ضروری است .

 
نقل قول این مطلب ، با ذکر منبع (MILITARY.IR) ، موجب امتنان خواهد بود . 

 

 

 

ممنون بابت اطلاعات پایه و خوب تان

 

 

منظور شما از ناکارآمدی اس 200 بیشتر بابت عدم تحرک اش یا عدم مانور بالا در شلیک است؟

چون خود من فکر می کنم هنوز سیستم راداری اش مورد استفاده پدافند ما است

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام مجدد 

 

 

نکته جالب در خصوص پدافند هوایی این هست که ما تجربه نسبتاً جالب از متحرک سازی هاوک را داریم ، ولی علت خرید سامانه های نیمه متحرک اس-200 را هنوز متوجه نمی شوم 

 

Hawk.jpg

  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

کل مجموعه سامانه اس-200 ( موشک با کلاهک هسته ای )  برای مقابله با گروه بمب افکن های استراتژیک ایالات متحده در جنگ سرد ( نظیرB-52 ) طراحی و بکار گرفته شد و اصولاً استفاده از آن علیه اهداف مانور پذیر در قرن 21 ، چیزی شبیه به شوخی هست . 

 

 

انهدام پهپاد در یکی از رزمایشها را نمیشه دلیلی بر ایجاد تغییرات اساسی در این سامانه در نظر گرفت؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام مجدد 

 

 

نکته جالب در خصوص پدافند هوایی این هست که ما تجربه نسبتاً جالب از متحرک سازی هاوک را داریم ، ولی علت خرید سامانه های نیمه متحرک اس-200 را هنوز متوجه نمی شوم 

 

Hawk.jpg

 

خرید این سامانه را اگر درست یادم باشد 

بدلیل عدم امکان مقابله با میگهای 25 عراق در بمباران ها بود که نیاز به پدافند برد بلند حس گردید

  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.