امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[quote name="oldmagina"][quote]
[b]تنها چیزی که از تانک T55 یاقی مونده ، پوسته اونه ![/b][/quote]
.
سلام

حالا نمی شد همین پوسته رو هم عوض کنند و بگن یه تانک سبک مونتاژ کردیم !؟؟؟

نمی دونم ، ولی انگار همون عادت دوران جنگ رو که دوست داشتن این وسایل قدیمی رو دوباره سر پا کنند رو دارن ...

ضد تانک خالی به درد نمی خوره ( مخصوصا تو مناطق مسطح )

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
100 عزيز تو تاپيك خودروهاي زرهي رژيم صهيونيستي ميخوام يه پست بدم برو بخونش ميفهمي كه ضد تانك در زمين مسطح هم خيلي عالي كار ميكنه ! :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اين تجهيز زرهي قديمي است و به نظر من كاربرد چنداني در ميدان نبرد نداره
و در مقابل بقيه در كلاس خودش استثنايي نيست

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]چرا زره های واکنشی رو همه جا نصب نمیکنن؟
فقط رو جاهای حساس قرار دادن،فکر نکنم خیلی گرونقیمت باشه :mrgreen:
یه سوال همم داشتم چرا رو تانک های جدید مثل مرکاوا یا ابرامز دیگه از این نوع زره ها نمی بینیم؟
خوب یعنی بودنشون هیچ تاثیر مثبتی نداره؟[/quote]

هدف از قرار دادن زره های واکنشی حفاظت از مناطق حساس بدنه تانک است - در هدف گیری ها مخصوصا با موشک از فواصل دور موشک به نقاط خاصی از زره برخورد می کند و ریسک مانور بیش از حد برای موشک برای هدف قرار دادن مناطق خاص بالاست و امکان خطا دارد ! پس نقاط ضروری و حساس هدف گیری می شود .

روی تانکهای جدید نظیر مرکاوا این بسته نصب می شود ولی نمونه های غربی به شکلی متفاوت تر از نمونه های شرقی می باشند - شبیه قطعات موزائیکی بزرگ و قطور و هم رنگ بدنه می باشند - در صورت قرار گرفتن روی زره تانک قطر زره بیشتر به نظر می اید .

http://www.tochalco.com/index.php?id=101&lang=fa

زره های واکنشی بسیار در برابر گلوله های HEAT مفید و موثر هستند .

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]با توجه به زره بسیار قدیمی این نوع تانکها و موتور ضعیف و همینطور توپ کم قدرتی که دارند بنظرم تانک متوسطی باشند در میدان نبرد
نگفتم ضعیف چون چندتا پارامتر خوب دارند مثل مسافت یاب لیزری پیشرفته و سیستم دید در شب و اخطار قفل لیزری
البته هنوز معلوم نیست این جعبه های انفجاری که فقط قسمت های جلویی تانک رو پوشوندن چقدر قدرتمندند ولی فکر میکنم حداقل بتونن در برابر آر پی جی 7 مقاومت کنند
اگه دقت کنین تو همین سایت توضیح داده شده که صهیونیستها روی همین شاسی موتور 1200 اسب بخاری گذاشتن و کردنش نفربر بعلاوه اینکه کاملا زره رو در بعضی مقاطع تانک عوض کرده اند و روی شنی هارو پوشوندن[/quote]
ایران توپ و موتور این تانک رو ارتقا داده . یعنی توپش همان توپ تانک M60 است و موتورش رو ما بعدا از طریق اوکراین خریداری کردیم و موتور اصلی T55 نیست و ارتقا داده شده است. سیستم های الکترونیکش هم کلا عوض شده اند. جعبه های انفجاری اش هم از همونایی هستش که روی T72 نصب میشه .تنها چیزی که از تانک T55 یاقی مونده ، پوسته اونه ![/quote]

بنده هم متوجه هستم که این تغییرات داده شده اگر داده نمیشد که این تانک مثل یک تابوت بود برای سرنشینانش
در مورد ام 60 آمریکایی باید از قول یک آزاده بگم که تنها تانکی که ما داشتیم که در زمان جنگ در برابر آر پی جی 7 مقاومت داشت همین ام 60 بود البته همین شخص میگفت تانکشون بر اثر اثابت مالیوتکا ازبین رفته و ایشون از درب زیرین راننده هنگام دیدن موشک که از جلو میامده خروج اضطراری(فرار) کرده
و توپچی به شهادت رسیده
در رابطه با توپش هم اگر فرض کنیم توانایی درگیری از مسافت 4000 متری رو داشته باشه قدرت آتش توپ حتی با گلوله های هیت هم نمیتونه زره تانکهای جدیدو بشکافه و امتیاز شلیک اول رو از دست میده
ضمنا امکان شلیک موشکهای ضد تانک رو از لوله نداره
اما همونطور که گفتم تانک متوسط و خوبی هست و میشه در بعضی نقاط غیر حساس عملکرد خوبی داشته باشه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]http://www.tochalco.com/index.php?id=101&lang=fa [/quote]

داداش کلنل مرسی از جوابت ،راستی این لینک چی بود ؟!!
داری برنامشو بدی :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جناب اديب جان تانك تي 72 اس كه خيلي وقته تو ايران هست و حتي كارخونه منتاژ او تو لرستانه ( اين رو تو تلويزيون ديدم حذفش نكنين )
اين هم چند تا عكس از اينا

http://www.diomil.ir/images/product/Original/veig/t72s.jpg

http://gallery.military.ir/albums/userpics/t72_s.jpg

-----------------------------------------------------------------------

در ضمن هر سخن جايي و هر نكته مكاني دارد

ايران براي مقابله با آمريكا كمتر به تانك نياز داره چون نامتقارن ميجنگه ولي ما بايد احتمال درگيري با هر كشوري رو بديم و براي همه نوع جنگي آماده بشيم به خاطر همين تانك هم در ايران به طور گسترده استفاده ميشه مثلا اگه با يه كشور ك.چيك جنگ بكنيم ( البته نسبت به آمريكا ) مثل پاكستان و تركيه و شايد عراق ما مثلما به تانك نياز خواهيم داشت چون خيلي با اونا فاصله نداريم و در خيلي زمينه ها مثل آموزش پرسنل از اونا قوي تر هم هستيم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بنظرتون ديگه وقتش نيست تيربار دوشكا رو از رده خارج كنن و بجاش يه تيربار به روز تر جايگزين كنن
فكر كنم توي همين سايت بود يكي از بچه ها گفته بود دوشكا به سلطان لگد معروفه و نميشه رگبارهاي طولاني باهاش زد چون هم لگد و هم آتش دهنش واسه تيربارچي مشكل ايجاد ميكنه
البته روي سه پايه فكر نكنم لگدش چندان زياد باشه ولي بايد يه فكري بحال آتش دهنش كرد
در ضمن چطوره كه تانكاي غربي داراي دو تيربار هستن ولي تانكاي شرقي رو من تا حالا با دوتا تيربار نديدم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

جناب اديب جان تانك تي 72 اس كه خيلي وقته تو ايران هست و حتي كارخونه منتاژ او تو لرستانه ( اين رو تو تلويزيون ديدم حذفش نكنين )

<
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
آقا ابراهيم بزنم به تخته خوش تيپيا :mrgreen:
راستي توي اين تانك تيربار هم محور با لوله توپش كجاست ؟
من كه هرچي دقت كردم چيزي نديدم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
درسته آقا ابراهيم حتي شبيه ساز هدف گيري با توپ اون هم موجوده ٬ يه چند سال پيش تو نمايشگاه دفاع مقدس ( اصفهان ) آورده بودن گذاشته بودن حتي خودم پشت اون نشستم و يه چند تايي تانك و نفربر زدم :mrgreen: icon_arrowd

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به نظر شما تعداد دقیق تانک های موجود در ایران چند تا هستش؟؟
اعداد و ارقام خیلی متفاوت هستن.
اما به نظر میرسه پنهان کاری ایران بی دلیل نباشه
شاید زمان درگیری اتفاق ها و خبرهای جدید بشنویم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]به نظر شما تعداد دقیق تانک های موجود در ایران چند تا هستش؟؟
اعداد و ارقام خیلی متفاوت هستن.
اما به نظر میرسه پنهان کاری ایران بی دلیل نباشه
شاید زمان درگیری اتفاق ها و خبرهای جدید بشنویم[/quote]

قوانین سایت رو مطالعه کنید.

[color=red]6- خیلی مهم: از ارائه آمار و اطلاعات طبقه بندی شده درباره نیروهای مسلح کشور جدا اجتناب کنید.[/color]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تا جایی که من میدونم:
مال عراقی ها:
سامانه ی کنترل آتش نداشت
زره ضعیف تری نسبت به تی 72 های معمولی داشت
دید در شبش برد کمی داشت
فاصله یاب لیزری نداشت
زره واکنش گر هم نداشت

این:
سامانه ی کنترل آتش داره (ایران از EFCS-3 روی تمام تانکاش استفاده میکنه)
زرهش از مال عراقیا قویتره (ولی فکر کنم از مال روسا ضعیف تره)
دید در شبش رو نمیدونم ولی یا همونه یا بهتره
فاصله یاب لیزری داره (روی سامانه ی کنترل آتشه)
زره واکنش گر رو هم که تو عکس میتونید ببینید.

اگه از مهمات قوی تر هم استفاده بشه دیگه عالیه. طبق صفحه صادرات مهمات ایران گلوله های HEAT ساخت ایران دارای قدرت نفوذ به 550 میلیمتر (گلوله های HEAT) و 470 میلیمتر (گلوله های APFSDS) هستن که خیلی زیاد نیست. البته یه موشک به نام تندر (که فکر کنم همون ای تی 10 روسی باشه) هم میسازیم که به 700 میلیمتر زره نفوذ می کنه که شاید برای زدن تانک های مدرن از کناره یا پشت کافی باشه)

منبع چیزایی که راجع به ایران گفتم:
[url]http://www.modlex.ir[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مطالب مشابه

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.