DR_CHAMRAN

" توافق هسته ای " ، جزییات ، آینده (1)

Recommended Posts

پرتاب ماهواره بر و آزمایش موشک قاره پیما یه بخش کوچکی از فرآیند هست!

اگر هم مردم نمی توانند درک کنند که صلاحشان چیست فقط می توان به حالشان تاسف خورد!

مردمی که متوجه نیستند که بیشتر مشکلاتی که دارند خودشان ایجاد کرده‌اند...

مردمی که نمی دانند هدفشان چیست!

اصلا معنای هدف را می دانند یا نه !

 

الان مردم کی هستند؟ چه کسایی نمیدونند چی به صلاحشون هست؟ یعنی شما میدونی صلاح مردم چی هست؟ اصلا صلاح مردم چی هست؟ اینکه مذاکرات شکست بخوره؟

 

اگر مذاکرات شکست بخوره، چه چیزی به نفع ما میشه؟ اصلا فرض میکنیم با شکست مذاکرات ما F-35 هم ساختیم، ماهواره 10 تنی فرستادیم فضا، اون موقع همه خوشبخت میشیم؟

 

ببین سهیل عزیز، اگر این مذاکرات صرفا در مورد موضوعات هسته ای هست و مسئولین خودمون بهمون حقیقت رو میگن (فرض رو بر این میگذاریم که در حکومت جمهوری اسلامی هیچ مسئولی دروغ نمیگه...)، پس اصلا جای نگرانی نداره، چون در صورت توافق هیچ چیزی ما رو در بعد نظامی محدود نخواهد کرد، اون که هیچ، از کجا معلوم نتونیم با همکاری مشترک با سایر کشورها، محصولات بسیار بهتری نسازیم که مجبور نباشیم همه چیز رو از صفر درست کنیم یا با کلی هزینه مهندسی معکوس کنیم؟ چرا به جنبه ی مثبت قضیه نگاه نمیکنی؟ از کجا معلوم با یک توافق خوب، اقتصاد کشور شتاب نگیره و سازمان های دفاعی (بیشتر ارتش منظورم هست، چون سپاه اوضاعش بد نیست و خودش یک امپراطوری اقتصادی داره) اینجوری له له نزنن برای بودجه؟ این قطعا میتونه وضع صنایع دفاعی رو  بهبود ببخشه، چون جایی که بودجه نباشه هیچ کاری پیش نمیره، حتی اگه چند هزار دانشمند نظامی داشته باشی.

 

اگر قراره با توافق نرسیدن معجزه ای رخ بده، تا الان شاهدش بویدم، من نمیدونم این چی هست که شما چند ساله میگی باید منتظرش باشیم؟ فارغ از اینکه پروژه های دفاعی دارن با روند منطقی خودشون پیش میرن، ولی با نرسیدن به توافق معجزه ای قرار نیست رخ بده. قرار نیست ناگهان بعد از شکست مذاکرات از رپتور هامون رونمایی کنیم، قرار نیست نسل بعدی آپاچی رو درست فردای شکست مذاکرات بسازیم و ... البته با توافق رسیدن هم قرار نیست معجزه ای رخ بده، ولی فرصتی بهتر میتونه پیدا بشه تا اندکی در همه جهات جلوتر بریم، وگرنه با وجود مدیران بی لیاقت در خیلی از صنایع و ادرات، حتی اگه بودجه کشور 100 برابر هم بشه، خیلی راحت میتونه هدر بره اون بودجه. 

 

من به شدت علاقه مند به پیشرفت و استقلال حداکثری صنایع دفاعی کشور هستم و همیشه هم پیگیر آخرین اخبار نظامی هستم، اینو میگم تا من رو متهم نکنی که به خاطر شکمم به فکر نتیجه رسیدن مذاکرات هستم و ما وطن فروشیم! ولی اصلا هم اعتقادی ندارم که اگر مذاکرات به نتیجه ای نرسه، لزوما معجزه ای رخ میده یا اینکه صنایع دفاعیمون چیزی غیر از اینی که الان هست میشه. باز هم میگم در هر دو حالت به نتیجه رسیدن یا نرسیدن مذاکرات، من انتظار هیچ معجزه ای ندارم، ولی با یک توافق خوب، شاید فرصت های خیلی بهتری برای پیشرفت در همه زمینه ها جلومون بیاد...

 

 

در ضمن، تا وقتی مردم یک کشور دنبال نان  شبشون بدون، حتی اگه ارتشی به قدرتمندی آمریکا هم داشته باشیم، اصلا وقت نمیکنن سرشون رو بالا بیارن و به اون پیشرفت ها افتخار کنن. پس پیشرفت خوبه، ولی در همه زمینه ها، وگرنه کره شمالی هم ارتش رعب آوری داره، ولی مردمش...

ویرایش شده در توسط era_923
  • Upvote 14
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

آقای سهیل. فقط یک چیزی خدمتت عرض کنم. گشنگی نکشیدی تا حالا. شب با شکم گرسنه نخوابیدی. یا احتمالا صاحبخونت تهدیدت نکرده که اسباب و اثاثتو بریزه تو کوچه و پول اجاره نداشته باشی تا بفهمی مشکل اقتصادی مملکت و مردم "واقعا" یعنی چی. البته امیدوارم هیچ وقت به این مشکلات دچار نشی چون خدارو صدهزار بار شکر خودم هم دچار نشدم. ولی کسی که گرفتار بشه میفهمه چندین میلیون نفر آدمی که تو این مملکت تو فقر دست و پا میزنن کیک زرد و پلوتونیوم براشون نون شب و پول دانشگاه بچه نمیشه. اونا اکثرا دنبال سیر کردن شکم بچه هاشونن تا منتظر لانچ موشک چند مرحله ای سوخت جامد! (هرچند اون هم به نوبه خودش باعث خوشحالی همه ایرانی ها میشه). یه مثال ساده. رفیق من که زن و بچه هم داشت بعنوان مهندس نفت در عسلویه مشغول بکار بود. بعد شدت گرفتن تحریمها که تولید نفت اومد پایین شغلشو از دست داد و بیکار شد. البته میدونم همه و هم مشکلات بخاطر تحریم نیست. ولی حتی اون قسمتش هم که داخلی هست بخاطر سیاستهاییه که همونایی که تحریمهارو کاغذپاره میدونن پیاده کردن.
ابعاد و عظمت مشکل اقتصادی خیلی خیلی وسیع تر از چیزیه که شما فکر می کنی. فقط نون شب نیست. حتی اگر پیشرفت علمی هم مد نظرت باشه با تحریم و رکود پسرفت می کنه. الان باهوش ترین و نخبه ترین جوونهایی که اطرافم میشناسم همشون بخاطر مشکلات اقتصادی و اجتماعی مملکت و نبود آینده روشن یا مهاجرت کردن یا قصد مهاجرت دارن. یعنی بعد از این همه خرجی که مملکت براشون کرده حالا که به مرحله بازدهی میرسن میرن میوه شو مفت و مجانی میدن به همون آمریکا و اروپا. خب پیشرفت علمی رو کی میخواد ایجاد کنه؟ همینا که دارن میرن.
امیدوارم این مذاکرات به نتیجه برسه.

  • Upvote 15
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام

سهیل جان اینگونه نظر دادن واقعا از شما بعید بود

کاری ندارم به اینکه نتیجه مذاکرات چی خواهد شد منتها در مورد روندش و دلیلش برتر و بالاتر از فرمانده کل قوا که نیستیم؟

هزاران کارشناس و سیاستمدار توی کشور هم هستن که به نتایجش خوشبینن

از اینها گذشته درباره توان تسلیحاتی و سرانجام و..

شوروی هم جنگنده میساخت

هم موشک بالستیک با برد 11 هزارکیلومتر

هم زیردریایی هسته ای

هم نیروگاه و بمب هسته ای

هم ماهواره  و هم ماهواره بر 

هم سفینه فضایی

هم ایستگاه فضایی

هم بمب افکن استراتیژیک

هم تانک وتوپ و خمپاره و بمب و موشک و ناو و ...

ابرقدرت نظامیی بود برای خودش

آخرش چی شد؟

 

در ضمن  دوست خوبم! نه به دیگران توهین کن ، نه هم خودتو نماینده همه مردم بدون! فکر هم نکن اگر چیزی که شما دوست دارین بقیه دوست ندارن پس بیسارن و بمان!!!

هرکسی یه خواسته ای توی این مملکت داره و باید به همه خواسته های معقول و قانونی در چهارچوب مصالح کشور احترام گذاشت نه اینکه هر خواسته ای مخالف با نظر ما رو بالفور بتوپ ببندیم

یه هنرمند شاید سرسوزنی درباره ماهواره و ماهواره بر ندونه و دلش هم نخواد بدونه و سرسوزنی هم براش مهم نباشه

ببین دقیقا در مقابل تو و کسایی که مثه تو فکر میکنن،اونی که شکمش گرسنه است یا لباس تنش نیست یا بدون خونه و سرپناه مونده و اونی که برای ازدواجش هشتش گروی نهشه این داستان ماهواره و ماهواره بر رو خزعبلات میدونه و طرفداراشو احمقهایی که صلاح مملکت رو نمیدونن چیه

و یا اون کارشناسهای اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و هنری و پزشکی و.....

کلاهرکی میتونه یه نظری داشته باشه و نظر همه هم محترمه

بهتره در بکار بردن عبارات کمی  وسواس بخرج بدیم

درضمن برخلاف تصور شما بنده معتقدم درصورتی که توافقی سر بگیره این برنامه های فضایی ما با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت چون معظلات و مشکلات اقتصادیمون کمتر میشه ، گرفتگیریهامون هم کمتر میشه تعامل تکنولوژیکیمون هم بیشتر خواهد شد و...در کل دست دولت از لحاظ اقتصادی و پشتیبانی بیشتر باز میشه

درضمن توی ان گفتگوها هم صحبتی از محدودیت و یا حتی برنامه موشکی ایران نیست 

 

 از اینا گذشته واقعا تو فکر میکنی مصلجت این کشور فقط ماهواره و ماهواره بره؟

شوخی باحالی بود سهیل جان!!!

  • Upvote 11
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

به نظر من مذاکره مارو به هیچ جایی نمیرسونه و تحریم ها با مذاکره برداشته نمیشه . از طرفی کشور به این نیاز داره که تحریم ها برداشته بشه در واقع تحریم نبودن هم مثل هسته ای حق مسلم این کشور و مردم هست منتها امریکا به زور این تحریم رو بر ما اعمال کرده و متاسفانه ما هم هیچ کاری انجام ندادیم ! تنها یک راه برای رفع تحریم وجود داره که اونم زور بازو نشان دادن و متوسل شدن به گزینه نظامی هست . با بستن تنگه هرمز امریکا مجبور میشه تحریم ها رو برداره مگراینکه توان وارد شدن به جنگ با ایران و باز کردن تنگه هرمز رو در خودش ببینه که طبق گفته فرماندهان ما امریکا این توان رو نداره و اصلا دوست نداره در خلیج فارس تیری شلیک بشه بنابراین نباید نگران جنگ بود . اگه مذاکرات شکست بخوره که به نظر من میخوره به هیچ وجه نباید راه دولت قبلی رو در پیش بگیریم و بیخیال تحریم هایی بشیم که بعد از شکست مذاکرات احتمالا بیشتر از قبل هم میشن .

  • Upvote 4
  • Downvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

متن کامل
آنتونی کردزمن: توافق با ایران باید یک ضمیمه محرمانه داشته باشد
یک تحلیلگر ارشد امور راهبردی در امریکا می گوید هرگونه توافق هسته ای با ایران باید یک نسخه محرمانه داشته باشد.

 

ایران هسته ای- یک تحلیلگر ارشد امور راهبردی در امریکا می گوید هرگونه توافق هسته ای با ایران باید یک نسخه محرمانه داشته باشد.

آنتونی کردزمن تحلیلگر ارشد مرکز مطالعات راهبردی و بین المللی (csis) در مقاله ای روی وب سایت این مرکز که روز 29 آبان منتشر شده، به بخش هایی از این توافق محرمانه اشاره کرده است.

متن کامل مقاله کردزمن چنین است.

***

موضوع اساسی توسعه تحقیقات تسلیحاتی ایران و توانایی تولید ایران در بخش هسته ای است. اکنون بعید به نظر می رسد که کشورهای عضو گروه پنج بعلاوه تا پایان نوامبر بتوانند به یک توافق جامع هسته ای با ایران دست بیابند. هر چند دستیابی به توافق جامع همچنان یک احتمال است اما احتمال دستیابی به چنین توافقی اندک است و در صورتی که توافق حاصل نشود مذاکرات تمدید خواهد شد و طرفین همدیگر را رها نخواهند کرد. بنابراین سئوالی که مطرح می شود این است که این دور از مذاکرات را چگونه ارزیابی کنیم. سه سئوال در این مرحله می توان مطرح کرد آیا توافقی واقعی حاصل خواهد شد؟ آیا مذاکرات تمدید خواهد شد؟ آیا مذاکرات منحل خواهد شد؟

تاکنون بیشتر تحلیل ها درباره مذاکرات هسته ای ایران بر ویژگی های اساسی فعالیت های ایران در بخش غنی سازی و تلاش های آن در بخش مواد شکافت پذیر متمرکز شده است.

این حوزه شامل مسائل و بحث های زیر است:

- تعداد سانتریفیوژها

-توسعه سانتریفیوژهای پیشرفته تر

-اندازه و مقیاس غنی سازی اورانیوم در ایران و میزان ذخائر اورانیوم ایران

-استفاده بالقوه از راکتور اراک برای تولید پلوتونیوم

-ایران در چه مدت زمانی می تواند با به کارگیری این تجهیزات مواد مورد نیاز را برای تولید بمب اتمی تامین کند

-توافقی که مسائل فوق را مورد توجه قرار دهد از چه میزان قدرت و قابلیت اجرایی برخوردار خواهد بود

-توافقی که حاصل می شود تا چه مدت اعتبار اجرایی خواهد داشت

-مشوق هایی که برای دستیابی به توافق به ایران ارائه می شوند چه مشوق هایی هستند؟ بویژه این که چه میزان از تحریم های آمریکا، سازمان ملل و اتحادیه اروپا علیه ایران لغو خواهند شد.

همه این مسائل مهم هستند اما این مسائل بخشی از تلاش ها برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح های اتمی هستند تا به این ترتیب کشورهای دیگر منطقه هم از تلاش برای دستیابی به سلاح های اتمی منصرف شوند.

تلاش و گفتگوها تاکنون همچنین بطور نسبی بر این نکته متمرکز بوده اند که از رسیدن ایران به نقطه عطف تولید سلاح هسته ای جلوگیری شود. محور و هدف اصلی مذاکرات تعیین مدت زمانی بوده است که ایران می تواند در این مدت زمان به اندازه کافی به مواد شکافت پذیر برای تولیدیک بمب اتمی دست بیابد. هدف این بررسی در حال حاضر تعیین میزان توانایی ایران در بخش تولید تعداد قابل توجهی از بمب های اتمی و کلاهک های موشکی نیست.



نگاهی به مسائل فراتر از غنی سازی و پلوتونیوم

مهم است که به یاد داشته باشیم که هدف اساسی مذاکرات هسته ای بازگرداندن فعالیت های ایران در بخش غنی سازی به حالت و وضع قبل نیست. هدف جلوگیری از دستیابی ایران به تولید و به کارگیری سلاح های اتمی است. هر توافقنامه ای که بطور متقاعدکننده از دستیابی ایران به توانایی ساخت سلاح های اتمی و بکارگیری این سلاح ها توسط ایران جلوگیری کند می تواند نیازهای امنیتی آمریکا و همپیمانان آن را در منطقه محقق کند. دستیابی به توافق یا تمدید روند مذاکرات باعث خواهد شد فعالیت های ایران را در بخش غنی سازی همچنان متوقف شود اما این وضع در عین حال به ایران اجازه می دهد که فعالیت های خود را در بخش توسعه سانتریفیوژها ادامه دهد و بتواند طرح تولید سلاح اتمی را تکمیل کند. این موضوع بر خلاف خواسته های امنیتی آمریکا است.

منحل شدن مذاکرات هسته ای ایران یا رسیدن به این نتیجه که ایران صرفا خواهان تعلیق تحریم ها است باعث خواهد شد مسائل مختلفی مطرح شوند. در این وضع به سرعت این سئوال مطرح خواهد شد که ایران تا چه میزان به توسعه، توانایی تولید و بکارگیری سلاح های هسته ای نزدیک شده است؟ بر اساس این نگاه باید مسائل را فراتر از مواد شکافت پذیر مورد توجه قرار دهیم و سه فاکتور حیاتی را مورد توجه قرار دهیم.

یکی از این مسائل زمان واکنش آمریکا و هم پیمانان آن برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای است. یعنی آنها چه زمانی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای دست به اقدام نظامی خواهند زد.

مساله دوم ایجاد سیستم دفاعی جدید است و موضوع سوم هم ایجاد یک سیستم بازدارنده پایدار است.

موضوع بمب است.

در هر سه سناریویی که مطرح شد سئوالی که مطرح می شود این خواهد بود که ایران تا چه حد به تولید بمب نزدیک شده است؟ آیا ایران نیاز خواهد داشت که یک انفجار مهیب آزمایشی یا چند انفجار انجام دهد؟ ایران به چه میزان تحقیقات مخفی و فعالیت توسعه نیاز دارد؟ آمریکا و همپیمانان آن تا چه حد می توانند چنین اقداماتی را و همچنین اقدامات آینده را برای تولید مواد شکافت پذیر در ایران کشف و شناسایی کنند؟ این مسائل عوامل حیاتی در قضاوت آژانس درباره فعالیت های هسته ای ایران هستند و در تایید فعالیت های هسته ای ایران موثر هستند. اینها مسائلی هستند که «بورکه چِیر» در تحلیل جدید در مرکز سی اس آی اس ارائه کرد. این تحلیل بنام ارزیابی توافق یا عدم توافق با ایران نامگذاری شده بود.

یکی از مسائل دیگر که در این تحقیق مشخص شد این بود که ایران نتوانسته است به تعهدات خود مبنی بر ارائه اطلاعات دقیق مورد نیاز آژانس بین المللی انرژی اتمی بویژه درباره برنامه تسلیحاتی در فعالیت های هسته ای خود عمل کند. گفته می شود ایران در بخش طراحی سلاح اتمی پیشرفت های قابل توجهی داشته است. همچنین گفته شده است ایران قصد دارد کلاهک های هسته ای تولید کند.

این تحقیق همچنین نشان می دهد که آمریکا با وجود اهمیت حیاتی و تاثیر این عوامل در ارزیابی هر توافقنامه ای، هرگز به شکل علنی این موضوع را در گزارش های اطلاعاتی غیرعلنی خود یا مباحث مرتبط با هر توافقی مورد توجه قرار نداده است. در واقع ضرب الاجل تعیین شده برای نوامبر سال دو هزار و چهارده احتمالا بدون هیچ نوع ارزیابی علنی معناداری درباره میزان پیشرفت ایران در بخش طراحی سلاح اتمی به پایان خواهد رسید. همچنین مشخص نخواهد شد که ایران تا چه میزان می تواند با وجود امضای توافقنامه فعالیت های توسعه ای مخفی و غیرعلنی انجام دهد؟ برآورد آمریکا درباره اقدامات ایران در بخش توسعه و بکارگیری و نصب سلاح های هسته ای در برابر اقدامات ساده تری مانند تولید مواد شکافت پذیر تا چه میزان درست است؟

این مسائل برای قضاوت درباره توافقنامه نهایی حیاتی هستند. در بهترین وضع هر توافقنامه معتبر برای کنترل تسلیحات باید بر مبنای اعتماد و در عین حال قابل تایید باشد. اما باید گفت هیچ مبنایی برای اعتماد درباره فعالیت های مرتبط تسلیحاتی ایران وجود ندارد. درستی این موضوع در آینده هم بطور کامل مشخص خواهد شد چه یک توافقنامه حاصل شود چه مذاکرات تمدید شوند یا مذاکرات مختل شوند.

اما در حال حاضر موفقیت مذاکرات به این معنا خواهد بود که ابعاد اصلی توافقنامه هسته ای ایران باید در بخش هایی غیرعلنی باشد. تمرکز بر تولید مواد شکافت پذیر یا تکیه بر برخی ابعاد بازرسی ها و اقدامات تاییدی بدون وجود مبنایی مورد توافق، مانند این که ایران تا چه میزان به سمت طراحی و ساخت سلاح هسته ای حرکت کرده است، قابل قبول نخواهد بود.

تاخیر در توجه به این مسائل و عوامل به این معنا خواهد بود که حرکت به سمت جلو در مذاکرات هسته ای بدون ارائه تصویری از دستاوردهای ایران در بخش هسته ای و میزان وابستگی آن به اقدامات عینی مانند مواد شکافت پذیر یا آزمایش های تسلیحاتی برای موفقیت هسته ای این کشور خواهد بود. همچنین مشخص نخواهد شد که ایران در چه مدتی به توانایی قابل اعتماد در بخش هسته ای دست خواهد یافت. حرکت به سمت جلو در مذاکرات هسته ای بدون ارائه ارزیابی و تحلیلی واقعی از سوی آمریکا درباره این که برنامه موشکی ایران تا چه میزان وابسته به تسلیحاتی هسته ای است باعث خواهد شد که مشخص نشود که نیروی مسلح ایران تا چه حد به سلاح هسته ای برای جلوگیری از حملات پیشگیرانه نیاز دارد. یا در صورت تقابل با آمریکا و کشورهای خلیج فارس آیا ایران می تواند با نیروهای متعارف خود با آنها به تقابل برخیزد؟ آیا ممکن است با به کارگیری نیروهای غیرمتقارن خود صادرات نفت را از خلیج فارس متوقف کند؟

نبود چنین اطلاعاتی به این معنا است که بسیاری از ارزیابی ها که صرفا برمبنای توانایی های نظری ایران برای دستیابی به مواد شکافت پذیر ارائه می شوند ممکن است بطور غیرعادی دچار اغراق و بزرگنمایی شده باشند و در این ارزیابی ها گفته شود که ایران می تواند به توانایی هسته ای قابل قبولی دست بیابد بنابراین برای جلوگیری از حملات پیشگیرانه نیاز است. در نهایت باید گفت ضرب الاجل نوامبر خواهد رسید بدون این که مبنای مناسبی برای قضاوت درباره برنامه هسته ای ایران و توافقنامه مورد نظر در این خصوص وجود داشته باشد. هم ایران هم آمریکا در ایجاد این وضع نقش داشته اند. دولت آمریکا نتوانسته است فضایی مناسب برای قضاوت غیرمحرمانه و علنی درباره فعالیت های هسته ای ایران و ملزومات آینده و امکان و توانایی تایید توافقنامه نهایی را ارائه کند.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

من که امیدوارم مذاکرات شکست بخورد و آمریکا ایران رو تهدید به حمله نظامی کند!

بعدش دوستان خواهند دید چقدر دنیا زیباتر خواهد شد!

 

آقا چند سالته هنوز هیجان نوجوانی و.......کانتر و....... 

 

فکر میکنی زندگی بازی کامپیوتربه!

 

هیچ آدم عاقلی نمیگه من امیدوارم به من حمله کنند!!!!!!!!!!!

 

برای همین استراتژی نظامی ما دفاعیست. 

 

داش سهیل شما که زیبایی شناسی میشه از زیبایی های دنیا برای ما هم تعریف کنی؟ فیض ببریم! 

 

امیدوارم هرجور که خیر جامعه اسلامی هست همان بشود که قطعا با درایت و راهبری عالیه مقام معظم رهبری اینگونه خواهد بود.

ویرایش شده در توسط CHAF
  • Upvote 9
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوستان عزیز!

مثل اینکه شما نمی دانید مذاکره با آمریکا در نهایت موجب نابودی این مملکت میشود!

موضوع اینه دوستان!

اگر توافق کنیم همچنان به دلائل دیگر تحریم خواهیم شد!

قرار هست دوباره تحریم بشیم!

اگر توافق نکنیم تحریم میشیم!

ولی حداقل چیزی را از دست نمی دهیم!

مثل اینکه به کسی بگویی اول دستهایت را قطع کنم بکشمت یا اینکه همینجوری بکشمت!

خوب فقط یک ابله به قطع شدن دستهایش رضایت می دهد در حالی که می داند در نهایت می میرد!

آمریکا تو عمان اعلام کرده تا زمانی که برد موشک های شما زیر 150 کیلومتر نباشد و ما در تمام مراکز نظامی و صنعتی شما ناظر نداشته باشیم هیچ تحریمی لغو نخواهد شد!

تازه بعد 30 سال لغو میشه!

ما خریم آیا!؟

آقا چند سالته هنوز هیجان نوجوانی........کانتر و....... 
 
فکر میکنی زندگی بازی کامپیوتربه!
 
هیچ آدم عاقلی نمیگه من امیدوارم به من حمله کنند!!!!!!!!!!!
 
برای همین استراتژی نظامی ما دفاعیست. 
 
داش سهیل شما که زیبایی شناسی میشه از زیبایی های دنیا برای ما هم تعریف کنی؟ فیض ببریم! 
 
امیدوارم هرجور که خیر جامعه اسلامی هست همان بشود که قطعا با درایت و راهبری عالیه مقام معظم رهبری اینگونه خواهد بود.


تهدید به حمله با حمله زمین تا آسمان تفاوت دارد!
  • Like 1
  • Upvote 9
  • Downvote 14

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

از همون روز اول معلوم بود که مذاکره با آمریکا شکست خورده است...... 

نمیدونم حالا چرا یه عده اصرار بر مذاکره داشتن!!!

بعد این همه مدت و صرف این همه انرژی ، دکترخان ما به این نتیجه رسیده که هیج اراده ای تو طرف مقابل وجود نداره!

انگار قبلا ها امریکا اراده حل مشکل داشته ولی ما نمیخواستیم مشکل حل بشه.....عجبا hee_hee  hee_hee  hee_hee  hee_hee  hee_hee

  • Upvote 14
  • Downvote 8

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

با سلام
سهیل جان اینگونه نظر دادن واقعا از شما بعید بود
کاری ندارم به اینکه نتیجه مذاکرات چی خواهد شد منتها در مورد روندش و دلیلش برتر و بالاتر از فرمانده کل قوا که نیستیم؟
هزاران کارشناس و سیاستمدار توی کشور هم هستن که به نتایجش خوشبینن
از اینها گذشته درباره توان تسلیحاتی و سرانجام و..
شوروی هم جنگنده میساخت
هم موشک بالستیک با برد 11 هزارکیلومتر
هم زیردریایی هسته ای
هم نیروگاه و بمب هسته ای
هم ماهواره  و هم ماهواره بر 
هم سفینه فضایی
هم ایستگاه فضایی
هم بمب افکن استراتیژیک
هم تانک وتوپ و خمپاره و بمب و موشک و ناو و ...
ابرقدرت نظامیی بود برای خودش
آخرش چی شد؟
 
در ضمن  دوست خوبم! نه به دیگران توهین کن ، نه هم خودتو نماینده همه مردم بدون! فکر هم نکن اگر چیزی که شما دوست دارین بقیه دوست ندارن پس بیسارن و بمان!!!
هرکسی یه خواسته ای توی این مملکت داره و باید به همه خواسته های معقول و قانونی در چهارچوب مصالح کشور احترام گذاشت نه اینکه هر خواسته ای مخالف با نظر ما رو بالفور بتوپ ببندیم
یه هنرمند شاید سرسوزنی درباره ماهواره و ماهواره بر ندونه و دلش هم نخواد بدونه و سرسوزنی هم براش مهم نباشه
ببین دقیقا در مقابل تو و کسایی که مثه تو فکر میکنن،اونی که شکمش گرسنه است یا لباس تنش نیست یا بدون خونه و سرپناه مونده و اونی که برای ازدواجش هشتش گروی نهشه این داستان ماهواره و ماهواره بر رو خزعبلات میدونه و طرفداراشو احمقهایی که صلاح مملکت رو نمیدونن چیه
و یا اون کارشناسهای اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و هنری و پزشکی و.....
کلاهرکی میتونه یه نظری داشته باشه و نظر همه هم محترمه
بهتره در بکار بردن عبارات کمی  وسواس بخرج بدیم
درضمن برخلاف تصور شما بنده معتقدم درصورتی که توافقی سر بگیره این برنامه های فضایی ما با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت چون معظلات و مشکلات اقتصادیمون کمتر میشه ، گرفتگیریهامون هم کمتر میشه تعامل تکنولوژیکیمون هم بیشتر خواهد شد و...در کل دست دولت از لحاظ اقتصادی و پشتیبانی بیشتر باز میشه
درضمن توی ان گفتگوها هم صحبتی از محدودیت و یا حتی برنامه موشکی ایران نیست 
 
 از اینا گذشته واقعا تو فکر میکنی مصلجت این کشور فقط ماهواره و ماهواره بره؟
شوخی باحالی بود سهیل جان!!!


شما واقعا فکر کردید تحریم ها لغو خواهد شد!؟

مردم ما فکر می کنند خواهد شد!

ولی نخواهد شد!

مشکلات همچنان خواهد بود...

ما داریم با آمریکایی مذاکره می کنیم که قصد داشت به داعش موشک بالستیک بدهد تا شهرهای ایران رو بزنند!

آمریکایی که به کمتر از نابودی ما رضایت نمی دهد کاری نمی کند که به نفع ما باشد!

من دارم از مردمی حرف می زنم که فکر کردن آخرین چیزی هست که انجام میدن!

مردمی که خیلی زود فراموش می کنند!

مردمی که به امثال افرادی مثل شهید تهرانی مقدم و قاسم سلیمانی دشنام می دهند و بدبختی هایشان را زیر سر این عزیزان می دانند!

من یادم نرفته  بعد انفجار ملارد با خوشحالی می گفتند : خدا رو شکر... انشاالله باز هم منفجر شوند!

مردم ما سردرگم هستند!

ما ایرانی ها ادعا داریم که اگر تو کربلا بودیم امام حسین را سر نمی بریدند!

ولی...

  • Upvote 11
  • Downvote 14

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

 اگر به نتيجه نرسه، همه مردم كشور........ ميفهمند كه مشكل از كيه .......

 

اگر هم درست بفهمند ( که من شک دارم ! ) خیلی زود فراموش خواهند کرد و روز از نو ...... روزی از نو  !

  • Upvote 11
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ان شا الله که مذاکرات به نتیجه می رسه , این ترس از به نتیجه رسیدن مذاکراته که خیلی ها رو هم در داخل و هم در خارج به تکاپو انداخته و اسرائیل و عربستان رو حسابی به وحشت زده کرده ..اگه نتیجه ی توافق برداشته شدن حداقل نصف تحریما باشه بازم یه پیروزی بزرگه...تقویت شدن منابع مالی ما نه تنها فشار رو از رو مردم کمتر می کنه بلکه متحدین ما در منطقه رو هم قوی تر می کنه ..و دست ما رو هم برای کمک به سوریه باز تر می کنه..
یک حسن دیگه ای هم که داره اینه که عملا با این توافق دیگه مجالی برای عرص اندام به کسانی که به عنوان دلواپس به دنبال منافع خودشون و موج سواری بعد از به نتیجه نرسیدن مذاکرات هستند داده تخواهد شد
  • Upvote 7
  • Downvote 9

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

زير خارجه عربستان در راه وين هست... 

اين اتفاق يك نشانه مثبت و يك نشانه منفي داره... 

نشانه مثبت اين هست كه قراره اتفاق مهمي بي افته و يك توافق مهمي انجام بشه... 

نشانه منفي اين هست كه كشورهاي عربي نگران اين توافق شدن و ممكنه سنگ اندازي كنند..

  • Upvote 8
  • Downvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

SoheilEsy, on 23 Nov 2014 - 02:01 AM, said:snapback.png

تا ایران بشه خرابه.....وعربستان با دم گردو بشکونه............برو بازیتو بکن


زير خارجه عربستان در راه وين هست... 

اين اتفاق يك نشانه مثبت و يك نشانه منفي داره... 

نشانه مثبت اين هست كه قراره اتفاق مهمي بي افته و يك توافق مهمي انجام بشه... 

نشانه منفي اين هست كه كشورهاي عربي نگران اين توافق شدن و ممكنه سنگ اندازي كنند..

 

 

این دوستمون شاید قادر به تحلیل این موضوع نباشه ولی دشمن اصلی ما در خاورمیانه و در همین بیخ گوش ما هستند که مثل یک کفتار منتظر فرصت هستند تا آمریکا...

  • Upvote 2
  • Downvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

شما واقعا فکر کردید تحریم ها لغو خواهد شد!؟

مردم ما فکر می کنند خواهد شد!

ولی نخواهد شد!

مشکلات همچنان خواهد بود...

ما داریم با آمریکایی مذاکره می کنیم که قصد داشت به داعش موشک بالستیک بدهد تا شهرهای ایران رو بزنند!

آمریکایی که به کمتر از نابودی ما رضایت نمی دهد کاری نمی کند که به نفع ما باشد!

من دارم از مردمی حرف می زنم که فکر کردن آخرین چیزی هست که انجام میدن!

مردمی که خیلی زود فراموش می کنند!

مردمی که به امثال افرادی مثل شهید تهرانی مقدم و قاسم سلیمانی دشنام می دهند و بدبختی هایشان را زیر سر این عزیزان می دانند!

من یادم نرفته این مردم نمک نشناس چجوری بعد انفجار ملارد با خوشحالی می گفتند : خدا رو شکر... انشاالله باز هم منفجر شوند!

مردم ما سردرگم هستند!

دورویی عنصر اصلی وجودشان هست...

اگر مردم ما درست بودند این همه تو تاریخ این کشور جنگ و خیانت و خونریزی نبود!

ما ایرانی ها ادعا داریم که اگر تو کربلا بودیم امام حسین را سر نمی بریدند!

ولی هر روز دارند سر می برند!

این مردم کارهایی انجام میدن که صد برابر از سر بریدن بدتر هست...

 

با سلام

 من هیچگاه ادعا نکردم که مذاکره موفقیت آمیزخواهد بود یا خیر همون اول کلام هم نوشتم جدای از نتیجه مذاکره

ولی یه چیز رو خیلی خوب میدونم مقام معظم رهبری که اجازه اینکار رو دادن و اینهمه در مورد این مساله صحبت کردن و اینهمه از تیم مذاکره کننده پشتیبانی کردن هم از من و هم از شما و هم از خیلی های دیگه بیشتر میفهمن

مومن ترن

آمریکا رو بهتر میشناسن

خیر و صلاح مملکت رو بهتر و بیشتر میدونن

امام حسینر (ع)و بیشتر میشناسن و به ایضا امام حسن (ع) رو

 

سهیل جان  اینکه من چی دلم میخواد با اینکه مملکت چی به نفعشه  و چی به صلاحشه دومقوله متفاوته

 

دوست خوبم  اجازه بده بگم این اظهار نظر ناسنجیده شما در باره تهدید نظامی بیشتر  به اون بیاناتی که میگین میاد تا عامه مردم

سهیل جان 

عزیز من میدونی جنگ یعنی چیه؟

دوتا جنگ اول و دوم خلیج فارس هم بودن خیلی هایی که ناجور "جو" گرفته بودشون و میخواست که کشورو به جنگ بکشونن و گلو پاره میکردن که درگیر شیم و خودمونو بندازیم وسط و..

شکر خدا درایت  خردمندانه مقام معظم رهبری  نزاشت به  چنان فلاکتی دچار بشیم و نسخه بدتر عراق امروز بشیم

 

در مورد اینکه داعش کیه و آمریکا کیه و...نمیدونم چه ربطی به بحث ما داشت

ما از همون روز ا.ول خیلی بدتر و بالاتر از اینها رو میدونستیم ، اونها هم در مورد ما میدونستن ، یعنی هردو میدونستیم که راهبرد کلیمون تغییر نخواهد کرد ، این گفتگوها فقط درباره یه موضوع خاصه " انرژی هسته ای" و نه راهبردها و سیاستها و...

 

بهتره یه بار دیگه برگردیم و فرمایشات مقام معظم رهبری رو مرور کنیم

  • Upvote 6
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.