Ahmad6644

ارتباطات و قراردادهای دفاعی ایران و روسیه ( خبرها ، حواشی ، تحلیل ها ، احتمالات ! و .... )

Recommended Posts

اینم میشه مثل نیروگاه اتمی بوشهر

خیلی بعید میدونم که این روسهای بی انضباط قصد فروش اون رو به همین زودی ها داشته باشند .

تا همین جای کار هم دیگه اس-300 اون اعتبار گذشته اش رو نداره . هرچی دیرتر بشه و سیستم های جدیدتر به بازار بیاد اس-300 ناکارآمد تر میشه و خریدش بی فایده تر .

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چرا این فشار در زمانی که S-300pmu1 رو می گرفتیم نبود؟
[quote]در بقيه مناطق مانند بوشهر و يوسيف اصفهان تجهيزات پدافند هوايي مستقر خواهند شد كه در همه صحنه‌ها از ديده‌بان‌هاي نيروي انتظامي و
خصوصا بسيج در قالب هزاران پست ديده‌باني استفاده خواهيم كرد.[/quote]
ما که ادعا می کنیم در ساخت انواع رادار ارتفاع پایین و بالا خودکفا هستیم پس دیده بان انسانی می خاهیم چه کار؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ما که ادعا می کنیم در ساخت انواع رادار ارتفاع پایین و بالا خودکفا هستیم پس دیده بان انسانی می خاهیم چه کار؟[/quote]

نه دیدبان انسانی هنوز هم نیازه! و بسیار کارآمد! هر کاری هم کرد باز نباید دیدبان انسانی رو کنار گذاشت!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
همونطور که تقریبا بر همه آشکار شده روسیه روابطش با ایران رو وجه المصالحه امتیاز گرفتن از غرب میکنه، اونم به رسواترین شکل ممکن، البته غیر از امتیازات گرفته شده از غربیها و بخصوص آمریکا صهیونیستها هم بیکار نبودن و جهت کسب رضایت روسیه یک سری قرار داد از جمله فروش تعدادی پهپاد رو با روسیه منعقد کردن، گویا روسیه در زمینه تولید پهپاد حرفی برای گفتن نداشته و بسیار مشتاق بود که به تکنولوژی غرب دست پیدا کنه که در نهایت با وجه المصالحه قرار دادن ایران و قرار داد اس-300 موفق شد، هر چند که بنظر میرسه پهپادهای واگذار شده نمونه های متوسط و خارج از رده رژیم صهیونیستی بودن ولی خب گویا روسیه به همون هم راضی بوده.

البته ایران هم بیکار نبوده و نیست ...

پایلوت جان، منظور شما از پی.ام.یو1 ها کدوم سامانه هست؟ اگر اون شایعات رو مربوط به خرید دو گردان اس-300 در دهه نود از بلاروس رو میگید، که اون اولا در حد شایعس و هیچ مدرکی دال بر صحت اون وجود نداره، و بعد هم حتی در صورت صحت اون شایعه، روسیه طرف قرار داد نبود و بلا روس بوده، همچنین صحبت از مدل V و یا P بود و نه این مدل پیشرفته تر PMU1 ، اونجور که گزارش شده بود قرار داد اخیر برای واگذاری این نسل از موشکها بوده.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]می شه یک سریال از خرید نظامی s300 توسط ایران ساخت icon_rolleyes[/quote]

علي الحساب كه فقط تو همين سايت صحبت هاي دوستان در اين باب به مثنوي 70 گيگي تبديل شده!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]می شه یک سزیال از خرید نظامی s300 توسط ایران ساخت[/quote]
اسمش رو هم بذاریم اس 300 نوازان icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote][quote]می شه یک سزیال از خرید نظامی s300 توسط ایران ساخت[/quote]
اسمش رو هم بذاریم اس 300 نوازان :|[/quote]
این یه تیکه خیلی باحال بود خودایی کلی خندیدم icon_rolleyes :(

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خيلي با حال بود . آفرين فانتوم. icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
جریان این نوازان چیه بکس؟! اصطلاحات جدید تهرانیه؟! icon_rolleyes

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=brown]این تاپیک هم به علت انحراف ، قفل میشه. هر کی مطلب مهمی در این مورد داره PM کنه icon_rolleyes [/color]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b][align=center]سود 6 میلیارد دلاری همسایه شمالی از تجارت با همسایه جنوبی
تجارت ایران و روسیه از سال 1380 تا کنون (+جدول ها و نمودارها)[/align][/b]

عصرایران ؛ امیرهادی انواری - تابستان1384 است. در حالی که جهان در مورد رئیس جمهور جدید ایران به گمانه زنی مشغول است، خبرنگار روسیه شنبه 29 مردادماه خود را به مرد شماره دو ایران می رساند تا اولین خبرنگار خارجی باشد که با محمود احمدی نژاد به گفتگو می نشیند.

احمدی نژاد چشم انداز خود را از روابط ایران و روسیه چنین توصیف می کند: « همكارى روسيه و ايران در حال گسترش است. خوشبختانه، اين همكارى هم در روابط دو طرف، هم در مسائل منطقه اى و بين المللى بسيار مهم و تعيين كننده است. ما از گسترش رابطه با روسيه استقبال مى كنيم و دنبال رابطه اى گسترده و پايدار با اين كشور هستيم. فكر مى كنيم منافع دو ملت بر پايه چنين رابطه اى هست و توصيه ما به دوستانمان در روسيه اين هست كه منافع دراز مدت دو طرف در رابطه اى پايدار و عميق تأمين مى شود. اگر كسانى كه زياده طلبي هايشان حد و حصرى ندارد، فاصله و رخنه اى ببينند، به هيچ حدى متوقف نمى شوند. آنها همه چيز اين منطقه را مى خواهند ببرند. طبيعى است كه ملتهاى رشيد، بزرگ و كهن از خودشان، حيثيتشان و ديدگاههايشان هم در منطقه، هم در [سطح] بين الملل دفاع خواهند كرد. »

حالا حدود 5 سال از آن روز می گذرد. اما ظاهرا روس ها قدر دست دوستانه ایران که به سمتشان دراز شده بود را ندانستند. در هفته اخیر، پس از آنکه احمدی نژاد در کرمان از رفتار روس ها ابراز ناخرسندی کرد، مقامات کرملین واکنش های نه چندان دوستانه ای داشتند، گویی قدر یکی از بهترین شرکای تجاری آسیایی و همسایه جنوبی شان را نمی دانند، همسایه ای که در کنار روسیه در برابر سیاست های آمریکا منافع مشترکی دارد.

روسیه هرگز از معامله با ایران متضرر نشده است. لا اقل آمارهای گمرک که این را می گوید.
در طی سال های 80 تاکنون روسیه بیش از 8.2 میلیارد دلار کالا به ایران صادر کرده است. در مقابل این 8.2 میلیارد دلار کالای وارداتی، که پولش به جیب روس ها رفته است، تنها 1.8 میلیارد دلار ازایران خرید کرده اند.

بنابراین ، اختلاف واردات و صادرات ایران و روسیه طی این سال ها 6.3 میلیارد دلار بوده است. این قدر سود تنها از طریق بازرگانان بخش خصوصی کافی نیست؟

روسیه در ایران منافع کمی ندارد که از توپولوف های روسی که در کمتر نقطه ای از دنیا آسمان ایران را تصاحب کرده اند شروع می شود، روسیه کشوریست که مهمترین همکاری های هسته ای را با ایران دارد، در پروژه های بزرگ عمرانی و انرژی هم سهم هایی دارد، از همه اینها گذشته ،به ایران خدمات زیادی هم صادر می کند. اینها همگی شاید به دولت مربوط شوند، اما بازرگانان ایرانی و روسی هم با هم مبادلاتی دارند. این مبادلات به ضرر هر کشوری باشد، به نفع روسیه تمام شده است.

در اینجا نگاهی کوتاه به تراز تجاری ایران و روسیه داریم، ترازی که لااقل در 9 سال گذشته، همواره به نفع روس ها سنگینی کرده است. یادآور می شود که این تراز، مربوط به صادرات و واردات کالاست و بدیهی است ارزش مبادلات انرژی و برخی کالاها و خدمات خاص نظیر مباحث مربوط به انرژی هسته ای و.. در اینجا مورد بحث قرار نگرفته است.

http://www.asriran.com/files/fa/news/1389/3/8/137088_787.jpg

1380
سهم ایران از تجارت دو طرفه تنها 6 درصد است و باقی یعنی 94 درصد برای روس هاست. روس ها توانسته اند 4.8 درصد از کل واردات به ایران را از آن خود کنند. در این سال روس ها تنها یک قلم کالا یعنی قطعات رآکتور هسته ای را به ارزش 3.9 میلیون دلار به کشور ما صادر کردند، سایر اقلام وارداتی شامل انواع محصولات فلزی، کاغذ و کتاب و بروشور و... بوده است. در مقابل نیز ایران اقلامی پسته، انگور، گوجه، جوال و کیسه، چراغ و... به روسیه وارد کرده است. روسیه 1.4 از کل صادرات ایران را به خود اختصاص داده است. در زمینه واردات، روسیه هشتمین کشور وارد کننده کالا به کشورمان و بیستمین کشور مقصد صادرات ایران است.

1381
ارزش واردات روسیه به ایران در این سال کاهش داشته است، ایران سهم خود را در تراز تجاری دو کشور دو درصدی افزایش داده است. بر این اساس سهم روسیه و ایران از مبادلات تجاری انجام شده در سال 81 به ترتیب 92 و 8 درصد است. بازهم اقلام و محصولات کشاورزی نظیر پسته، انگور، گوجه و فرش و... صادرات ایران به روسیه هستند تا روسیه8 در با سه پله صعود به مقام هفدهمین کشور مقصد صادرات ایران برسد و 1.5 درصد ارزش کل صادرات ایران به جهان را به خود اختصاص دهد. در مقابل هم روس ها انواع مشتقات فلزی، قطعات رآکتور هسته ای، هلیکوپتر های بدون بار و.... به ایران وارد کرده است. روسیه 3.6 از کل واردات به ایران را به خود اختصاص داده است. اختلاف صادرات و واردات دو کشور در این سال 737.9 میلیون دلار به نفع روسیه بوده است.

1382
صادرات و واردات هر دو افزایش داشتند، اما کماکان تراز تجاری دو کشور 92 به 8 درصد به نفع روسیه سنگینی می کند. روسیه با افزایش 295 میلیون دلاری واردات خود به ایران، همچنان جایگاه خود را در تراز تجاری حفظ کرده، سهم خود را هم در بین وارد کنندگان کالا به کشور مان بهبود بخشیده و با 4 دهم درصد افزایش، 4 درصد واردات به ایران را بر عهده گرفته است. همچنین دو پله در جدول وارد کنندگان کالا به ایران ارتقا یافته و به مقام هفتم دست یافته است. تنها اختلاف واردات و صادرات ایران و روسیه یعنی حدود 881 میلیون دلار(به نفع روسیه)، از کل صادرات ایران به روسیه بیشتر است! در این سال ایران هم صادرات خود را به روسیه بیشتر کرده است. با این حال، صادرات 94 میلیون دلاری ایران به روسیه، نتوانسته موجب بهبود رتبه در جدول شود، چراکه روسیه اینبار با یک پله سقوط، هجدهمین کشور مقصد صادرات ایران بوده است، اما هنوز هم 1.5 درصد صادرات ایران به روسیه بوده و تفاوتی نسبت به سال قبل نداشته است. در این سال هم پسته و میوه جات، کف های ورزشی، توتون و تنباکو و کیوی، اصلی ترین صادرات ایران به روسیه هستند. در مقابل مواد فلزی، چوب و قطعات هواپیما و هلی کوپتر اصلی ترین واردات ما از روسیه بوده است.

http://www.asriran.com/files/fa/news/1389/3/8/137089_250.jpg

1383
اگرچه سه سال قبل مورد بررسی سال های اقبال روس ها و تثبیت این اقبال بوده، اما در سال 1383، ظاهرا ایران به دنبال سهم گمشده خود در تراز نابرابر بر آمده است. چراکه در این سال، نا گهان سهم ایران از 8 درصد به 14 درصد رسیده و سهم روسیه از 92 درصد به 86 درصد رسیده است. این اتفاق مثبتی است! همزمان با کاهش چشم گیر واردات از روسیه، نا گهان صادرات ما به این کشور نیز افزایش یافته است. واردات از روسیه در سال 83، تقریبا با کاهش شدید، به جایگاه سال 81 باز می گردد و به رقم 856 دلار می رسد. سهم روسیه نیز از واردات ایران کاهش چشم گیری داشته است، در حالی که سال گذشته 4 درصد واردات ایران از روسیه بوده است، در این سال با بیش از 1.5 درصد کاهش، به 2.4 درصد می رسد. جایگاه روسیه نیز تنذل قابل توجهی داشته و به رتبه چهاردهم سقوط کرده است. اقلام صادراتی و وارداتی چون گذشته هستند و تغییر چندانی نداشتند.

در مقابل این سقوط ها، جایگاه روسیه در بین کشورهای مقصد صادرات کالاهای ایرانی با چهار پله صعود به رتبه چهاردهم رسیده، بیش از 6 دهم درصد، سهم روسیه در صادرات ایران بهبود یافته و به رقم 2.1 درصد از کل صادرات ایران رسیده است و در کل، همه چیز به نفع ایران تغییر را آغاز کرده است!

1384
یاد آور شویم که زمانی که می گوییم تراز تجاری به نفع ایران تغییر کرده است، به معنی این است که وضعیت اندکی بهبود یافته، و الا در تمامی سال های مورد بررسی این متن، همیشه تراز کلی به نفع روسیه بوده است. حال با این توضیح کوتاه به سراغ سال 1384 میرویم، سالی که نیمی از آن در اختیار یک دولت و نیمی دیگر در اختیار دولتی دیگر بود. با این حال، این موضوع نتوانسته موجب توقف روند رو به بهبود روابط تجاری ایران و روسیه شود. در این سال، همچنان تراز به نفع ایران در حال بهبود است. سهم ایران از مبادلات دو کشور با یک درصد افزایش به 15 و سهم روسیه با یک پله سقوط به 85 درصد می رسد. صادرات همچنان رشد آرام خود را دنبال می کند، اما واردات همانطور که سقوط ناگهانی داشت، رشد ناگهانی هم داشته است. در این سال مجددا واردات از روسیه به بیش از یک میلیارد دلار می رسد، اما باید توجه داشت که در این سال واردات از تمام کشورها افزایش داشته است و رشد تنها 4 دهم درصدی روسیه از کل واردات انجام شده نشان دهنده این موضوع است. رتبه روسیه هم در بین وارد کنندگان کالا به ایران تغییر چندانی نداشته و تنها دو پله بهبود یافته و دهمین کشور شده است.

رتبه روسیه در بین کشورهای مقصد صادرات ایران نیز دو پله سقوط داشته و از چهاردهم به دوازدهم رسیده. کاهش سهم روسیه از صادرات ایران از 2.1 درصد به 1.7 درصد نیز نشان میدهد اگرچه از نظر ارزش صادرات ایران به روسیه رشد وجود داشته اما این رشد ماحصل افزایش صادرات ایران به کل جهان بوده است. اما سهم روسیه از این صادرات تقلیل نیز یافته است.

اقلام وارداتی از روسیه همان است که بود، تنها یک قلم به واردات اصلی اضافه شده است و آن رتبه هفتم در واردات بنزین ایران به عنوان یکی از دارندگان ذخائر انرژی از روسیه به عنوان دیگر صاحب انرژی در جهان است. البته در این سال، ایران هم به روسیه وسائل نقلیه موتوری وارد کرده که در رده های اول کم سابقه بوده است.

1385
سال کاهش واردات و رشد صادرات است. اگر در این تراز به دنبال نقطه آبرومندی برای کشورمان هستید، دقیقا همینجاست. برای اولین بار در این حدود یک دهه، سهم ایران به 30 درصد از مبادلات انجام شده می رسد. بدیهی است که زمانی که سهم ایران 30 درصد شود، سهم روسیه به 70 درصد کاهش یافته است. سهم روسیه برای اولین بار از کل واردات ایران به پایین ترین سطح خود یعنی 1.6 درصد رسیده است و در مقابل روسیه 2.2 درصد از کل صادرات ایران را پذیرا شده است. رتبه روسیه در بین کشورهای مقصد صادرات ایران سیزدهم است و رتبه اش در بین وارد کنندگان کالا به کشورمان پانزدهم است.

وسائل نقلیه موتوری در لیست صادرات ایران به روسیه نقش بیشتری بازی کردند، ضمن اینکه میوه جات هنوز هم صاحب رتبه هستند و در مقابل روغن دانه آفتابگردان جای قطعات هواپیما و رآکتور هسته ای را در اقلام وارداتی از روسیه گرفته گرفته اند.

1386
ترازآبرومندانه سال 85 را به خارط دارید، همان تراز در این سال هم حفظ شده است. اگرچه واردات و صادرات هر دو افزایش داشتند، اما سهم ها تثبیت شده اند. همچنان 30 به 70 درصد به نفع روسیه مبادلات در حال انجام است. دو دهم، سهم روسیه از صادرات ایران به تمام جهان افزایش یافته است و رتبه اش در جدول کشورهای مقصد صادرات کالای ایران با دو پله صعود با مقام یازدهم بهبود یافته است. در مقابل نیز واردات روسیه به ایران با 1 دهم درصد افزایش(نسبت به کل واردات انجام شده به کشورمان) بهبود نسبی داشته است، ضمن اینکه روسیه نیز دو پله در جدول کشورهای وارد کننده کالا به ایران صعود کرده و در مقام سیزدهمین کشور وارد کننده کالا به ایران ایستاده است.

در اقلام وارداتی از روسیه، خبری از اجزاء و قطعات رآکتور هسته و ای و هواپیما و هلی کوپتر نیست، اما همچنان فلزات نقش عمده ای دارند. در مقال، ایران به روال سال های قبل، موتورهای وسائل نقلیه به روسیه صادر می کند.

1387
سال جدایی واردات و صادرات است؛ از نظر ارزش صادرات به روسیه کاهش و واردات از آن کشور افزایش میابد. سهم ایران نیز از تراز حدود 7 درصد کاهش میابد و سهم روسیه به همین میزان افزایش یافته است.

رتبه روسیه در بین کشورهای مقصد صادرات ایران دو پله سقوط به سیزدهمین کشور می رسد و رتبه اش در بین کشورهای وارد کننده کالا به ایران با یک پله صعود به دوزادهمین کشور وارد کننده کالا به کشور می رسد. سهم روسیه از کل واردات انجام شده به کشورمان 2.1 درصد است، که نسبت به سال قبل بهبود چشم گیری داشته و در مقابل سهم روسیه از صادرات ایران(در بین سایر کشورهای جهان) با کاهش به 1.9 درصد می رسد. اقلام صادراتی ایران به روسیه تفاوت چندانی نکرده. اما اقلام وارداتی از روسیه تفاوت هایی داشته است، اگرچه جای اقلامی چون قطعات رآکتور های هسته ای و هواپیما و هلی کوپتر و... هنوز هم در رده های بالایی خالی است. اما واردات 192 مییلیون کیلو سایر گندم سخت از روسیه نکته قابل تاملی ست.

1388
تراز تجاری ایران و روسیه از آن تراز های عجیب و غریب است. در این سال هم وضعیت همان است که در سال 1387 بوده. 23 به 77 به نفع روسیه تراز تنظیم شده است. همه چیز در این سال تثبیت شده است، اگرچه ارزش واردات و صادرات به طرز چشم گیری تغییر یافته اند، اما سهم ها همان است که بود. به بیان دیگر، با اینکه واردا از روسیه از یک میلیارد به 884 میلیون دلار رسیده اما همچنان سهم روسیه از کل واردات به ایران 2.1 درصد است، این یعنی با کاهش کل واردات از جهان، واردات از روسیه نیز کاهشی به تبع کاهش واردات کل یافته است. البته رتبه روسیه در بین کشورهای وارد کننده کالا به کشورمان دو پله سقوط کرده و به رتبه چهاردهم رسیده است. در مقابل وضعیتی مشابه نیز برای صادراتمان وجود دارد. اگرچه صادرات به روسیه از 349 به 332 میلیون دلار رسیده است، اما همچنان سهم روسیه از صادرات ایران 1.9 درصد است. رتبه روسیه اما در بین کشورهای مقصد صادرات ایران با چهار پله سقوط به هفدهمین کشور رسیده است.

http://www.asriran.com/files/fa/news/1389/3/8/137090_924.jpg


اجزاء و قطعات رآکتورهای هسته ای دوباره به سر لیست اقلام وارداتی ایران از روسیه اضافه شدند و علاوه بر آن، با اقلام جدیدی مثل طلای خام و دستگاه های رادار روبرو هستیم. به جای آنها، موتورهای وسایل نقلیه از سر لیست اقلام صادراتی ایران به روسیه حذف شدند و مربا و خیارشور و... جای آنها را گرفته اند.

هنوز آمار سال 89 منتشر نشده است، اما تاکنون، اقلام صادراتی در سال 89 را همان ها که قبلا بوده اند تشکیل میدهند، میوه جات و مشتقات آنها و کلم قرمز و... به طور کلی محصولات کشاورزی و در مقابل اجزاء و قطعات رآکتور هسته ای، فلزات، چوب و کاغذ اقلام وارداتی ایران از روسیه هستند. به جهت اینکه سال 89 هنوز به اتمام نرسیده است، نمی توان آمار آن را در جداول و نمودار ها درج کرد. (ارقام به دلار)

جداول آماری در لینک موجود است.

http://www.asriran.com/files/fa/news/1389/3/8/137090_924.jpg

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
سلام.

ابتدا یکی لطف کنه و اون سه تا عکس رو که لینکشون رو گذاشتم ، منتقل کنه به گالری سایت.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
یک مقام روسی اعلام کرد: اگر همکاری های نظامی روسیه و ایران لغو شود حدود 11 تا 13 میلیارد دلار زیان متوجه مسکو خواهد شد.

به گزارش عصرایران ،" ایگور کوروچنکو" رئیس مرکز ملی تحلیل تجارت بین المللی سلاح در روسیه در گفت و گو با خبرگزاری روسی"ریانووستی" با اشاره به میزان خسارت وارد شده به روسیه در صورت لغو همکاری های نظامی مسکو - تهران افزود: این میزان خسارت شامل توقف صادرات تجهیزات نظامی روسیه به ایران براساس قرارداد های امضاء شده و لغو طرح های آتی همکاری های نظامی میان دو طرف است.

این مرکز روسی پیش از این اعلام کرده بود تهران از ابتدای سال 2001 برنامه گسترده به روز رسانی تسلیحات نیروهای نظامی خود را آغاز کرد و پیش بینی می شود این برنامه، 25 سال طول بکشد .

براساس این گزارش، ایران در اجرای این طرح بر خرید سلاح و فناوری مورد نیاز خود از روسیه تکیه می کند و نزدیک به 25 میلیارد دلار هم سرمایه گذاری خواهد کرد.

کوروچنکو ادامه داد: صنایع نظامی روسیه می تواند در فاصله زمانی 2010 تا 2025 به نیمی از این مبلغ دست پیدا کند.
وی افزود: بخش دفاع ضد موشکی در ایران یکی از موارد امید بخش همکاری مسکو و تهران است.

مسکو در پایان سال 2007 به منظور تحویل سیستم موشکی "اس 300" به ایران با تهران قراردادی به مبلغ 800 ملیون دلار منعقد کرد اما چندی پیش از توقف روند تحویل سامانه ضد موشکی اس 300 به ایران به دلیل تحریم های شورای امنیت علیه این کشور خبر داد.

خبرگزاری ریانووستی در این باره نوشت: در صورت فسخ قرارداد تهران - مسکو درباره اس 300، روسیه می بایست 10 درصدد مبلغ مورد توافق را به ایران به عنوان غرامت پرداخت کند.

اعضای شورای امنیت در 10 ژوئن گذشته با افزایش تحریم ها علیه ایران موافقت کردند.

http://www.asriran.com/fa/news/129423/%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D9%86-13-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D9%84%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%81-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[b]گزارش روسیه از درخواست های خرید نظامی تهران از مسکو[/b]

براساس گزارش مرکز تحلیل تجارت بین الملل سلاح در روسیه ، ایران در حال اجرای برنامه ای برای به روز سازی تسلیحات نیروهای نظامی خود است.

به گزارش عصر ایران به نقل از سایت اینترنتی شبکه"روسیه الیوم"، اجرای این برنامه که از سال 2001 آغاز شده است، 23 تا 25 ساله طول خواهد کشید.

براساس گزارش مرکز تحلیل تجارت بین الملل سلاح در روسیه، بخش اعظم برنامه به روز سازی تسلیحات نیروهای نظامی ایران مربوط به خرید سلاح و فناوری های نظامی از روسیه است.
ایران مبلغ 25 میلیارد دلار نیز برای اجرای این طرح در نظر گرفته است.

صنایع نظامی روسیه می توانند در سال های 2010 تا 2025 حداقل نیمی از این مبلغ را جذب کنند.

مهمترین بخش در همکاری های نظامی میان ایران و روسیه در آینده، بخش سلاح های ضد موشکی و ضد هوایی خواهد بود.

در اواخر سال 2007 میلادی ایران قراردادی را با روسیه برای واردات پنج سامانه از موشک های اس 300 - بی ام او -1 امضا کرد که ارزش این قرار داد 800 میلیون دلار اعلام شده بود.

در صورت لغو این قرارداد ، روسیه مکلف به پرداخت 10 درصد کل این مبلغ به ایران به عنوان غرامت است.

روسیه همچنین به ایران به عنوان مشتری احتمالی مجموعه موشک های میان برد از نوع "بوک - ام 2 آی" نگاه می کند.
احتمالا ایران این سامانه را برای تکمیل سیستم دفاعی هماهنگ در کشور خود نیاز دارد.

کارشناسان می گویند ایران برای راه اندازی سیستم دفاعی هماهنگ در خاک خود نیازمند خرید 18 تا 36 مجموعه موشکی است.

در ماه ژانویه گذشته هم روسیه 29 سامانه موشکی با برد کوتاه از نوع "توپ - ام 1 " به ایران منتقل کرد. بهای این قرارداد 700 میلیون دلار اعلام شد.

این سامانه ها در اطراف مراکز دولتی و نظامی ایران مستقر شدند.

ایران همچنین اعلام کرد قصد دارد یک هزار موشک از نوع " ایگلا "را خریداری کند که قیمت کل آنها 500 میلیون دلار خواهد بود.

طرف ایرانی به دنبال خرید سامانه های رادار روسی از نوع " گاما - دی ای و کاستا - 2 اف 2 " است که اگر روسیه این رادارها را به ایران نفروشد، رقمی بین 100 تا 200 میلیون دلار زیان خواهد دید.

در صورتی که روسیه فروش سلاح به ایران را متوقف کند، تنها در بخش موشک ها و سامانه های ضد هوایی زیانی به میزان یک میلیارد و 800 میلیارد دلار تا دو میلیارد و 200 میلیارد متحمل خواهد شد.

پیش بینی شده است حجم این زیان در بخش تسلیحات دریایی بین سال های 2010 تا 2025 به رقم دو میلیارد و 200 میلیون دلار تا سه میلیارد و 200 میلیون دلار می رسد.

در بخش هواپیماهای جنگی هم، لغو همکای نظامی ایران و روسیه، زیانی معادل سه میلیارد و 400 میلیون دلار تا سه میلیارد و 700 میلیون دلار را متوجه مسکو می کند.

براساس گزارش مرکز تحلیل تجارت بین المللی سلاح در روسیه، در بخش فناوری های نظامی مورد کاربرد در نیروی هوایی نیز زیان محتمل برای روسیه از بابت لغو همکاری با ایران، دو میلیارد و صد میلیون دلار تا دو میلیارد و 500 میلیون دلار خواهد بود.

در بخش بالگردهای نظامی هم زیان های احتمالی روسیه از لغو همکاری با ایران به یک میلیارد و یکصد میلیون دلار خواهد رسید.

همچنین لغو همکاری های ایران و روسیه در زمینه هوافضا نیز 200 میلیون دلار زبان برای مسکو در پی دارد.

زیان روسیه از توقف فروش قطعات کالاهای نظامی روسی فروخته شده به ایران نیز به رقم 200 تا 250 میلیون دلار می رسد.[size=18][/size]

[url=http://www.asriran.com/fa/news/129676/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B3%DA%A9%D9%88]عصر ایران[/url]

-------------
تو اقلام ذکر شده خرید 1000 ایگلا جالب توجه تر و البته بعید تر از همه است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

  • مطالب مشابه

    • توسط FLANKER
      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385294.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385295.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385335.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385333.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385300.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385309.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385302.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385304.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385306.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385307.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385334.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385336.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385337.jpg

      http://www.farsnews.net/plarg.php?nn=M385338.jpg
    • توسط GHIAM
      با استفاده از طول استند موشک فاتح، تونستم ابعاد موشک فتح را به دست بیاورم. موشک فتح دارای طول 6.5 متر و قطر 40 سانتیمتر است. این موشک نسبت به فاتح110 حدودا 2.30متر کوتاهتر و 20 سانتیمتر قطر کمتری دارد.  
      هیچ گونه اطلاعاتی از جنس موتور و جنس بدنه موشک وجود ندارد. اما احتمالا فتح موشکی با وزن 800-900 کیلوگرم، برد  200 - 300 کیلومتر و سرجنگی 150-200 کیلوگرمی باشد. به نظر میر‌سد سپاه قرار است این موشک را جایگزین نسخه های اولیه فاتح 110 کند. هرچند سرجنگی سبکتری نسبت به فاتح دارد برای زدن اهداف نرم از جمله زیرساخت‌های نفتی، مراکز صنعتی، اهداف غیرمقاوم نظامی و ... بسیار موثر است. 
      با توجه به ابعاد و وزن موشک فتح، می‌توان 4 تیره از این موشک را مانند فجر 5 از روی حامل IVECO پرتاب کرد.  
       

       
       

       

       
       
       
    • توسط mehdipersian
      شناور شهید باقری به بالگرد، موشک و پهپاد مجهز خواهد شد 
      فرمانده نیروی دریایی سپاه:

      شناور شهید باقری که در آینده ساخت آن به اتمام می‌رسد، علاوه بر داشتن یک ناوگروه در داخل خود، باند پرواز هم دارد که پهپاد می‌تواند از روی آن حرکت کرده و به پرواز درآید و در بازگشت هم می‌تواند بر روی آن بنشیند.
      شناور شهید باقری با ۲۴۰ متر طول و ۲۱ متر ارتفاع، مجهز به بالگرد، موشک و پهپاد است.
      این شناور به گونه‌ای در حال ساخت است که از روی عرشه آن حدود ۶۰ پهپاد می‌تواند پرواز کند و بنشیند.
      وستانیوز
       
    • توسط mehdipersian
      مرداد گذشته، یک ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه برای ایران از پایگاه فضایی بایکونور پرتاب شد و انتظار می‌رود سه ماهواره دیگر نیز در سال‌های آینده به فضا پرتاب شوند. همچنین شواهد قانع‌کننده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد یک شرکت روسی در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی برای ایران است که در سال 2024 در مدار زمین ثابت قرار می‌گیرد.
       
      ماهواره ی خیام:

       
       
      مرداد 1394، ایران با دو شرکت روسی در مورد پرتاب ماهواره سنجش از دور ساخت روسیه که توسط ایران اداره می شود، به توافق اولیه دست یافت. ماهواره ایرانی در 18 مرداد 1401 به وسیله ی شرکت روس کاسموس به فضا پرتاب شد. 
       
      مشخصات فنی ماهواره:

      مشخصات فنی ماهواره توسط روسیه و ایران اعلام نشده است ولی می توان از یک حق اختراع منتشر شده توسط شرکت NPK Barl در مرداد 1401 اطلاعات جدیدی بدست آورد. این طرح یک ماهواره سنجش از دور با وضوح بالا را توصیف می کند که دقیقاً شبیه خیام است. دارای یک گذرگاه شش ضلعی و چهار پنل خورشیدی است که با زاویه 45 درجه نسبت به محور طولی ماهواره به سمت پایین امتداد دارند. 
       
      محموله یک تلسکوپ کورش(Korsch) با پنج عنصر نوری است. تلسکوپ کورش یک تلسکوپ آناستیگمات سه آینه ای فشرده است که میدان دید وسیعی را ارائه می دهد. این تلسکوپ تصویربرداری را در یک کانال پانکروماتیک و چهار کانال چند طیفی (نزدیک مادون قرمز، قرمز، سبز و آبی) ارائه می دهد. سه پیکربندی ممکن برای تلسکوپ ارائه شده است که همگی با نسبت کانونی f/11.53 (نسبت کانونی تقسیم فاصله کانونی بر دیافراگم است)میباشند. مقادیر سه پیکربندی عبارتند از:
       
      دهانه / فاصله کانونی
      0.535 متر6.17 متر
      0.75 متر8.65 متر
      1.1 متر12.68 متر
       
      در اولین پیکربندی که در شکل زیر نشان داده شده است، وزن تلسکوپ 125 کیلوگرم و طول آن 1.8 متر است.
       

       
      دو پیکربندی دیگر منجر به گذرگاه طولانی‌تر می‌شود، اما نیازی به تغییر در جعبه‌های الکترونیکی محموله و آرایه‌های پیکسل CCD ایجاد نمیکند. این تلسکوپ از یک آرایه کانونی کروی و نه مسطح برای کمک به جلوگیری از لکه دار شدن تصاویر استفاده می کند. یک آرایه اسکن الکترونیکی داده‌ها را در باند X با سرعت‌های 480 مگابیت تا 1.5 گیگابیت بر ثانیه به زمین ارسال می‌کند (نرخ بالاتری نسبت به گزارش NPK Barl در فوریه 2021 ).
       
      سازنده محموله نوری مشخص نیست، اما برخلاف تخصص این شرکت در سیستم های زمینی می تواند خود NPK Barl باشد. طی نمایشگاهی در سال 2019، این شرکت تلسکوپ سنجش از دور را به نمایش گذاشت که انتظار می‌رفت ظرف دو سال آینده به فضا پرواز کند. گزارش شده است که وزن آن تنها 46 کیلوگرم است و همچنین کوچکتر از نمونه ثبت اختراع به نظر می رسد، اما تنها ماهواره میزبان ممکنی که در حال حاضر برای آن قابل شناسایی است، خیام است. احتمالاً تنها یک بخش از تلسکوپ به نمایش گذاشته شده است. 

       
      در یکی از نقشه‌های همراه با حق ثبت اختراع(پتنت) ، ماهواره در بالای طبقه فرگات در داخل محفظه محموله موشک سایوز-2-1a قرار دارد (که نشان می‌دهد پرتاب اولیه به وسیله ی این ماهواره بر به جای سایوز-2-1b سنگین تر بود).
       
       اگرچه پتنت‌ها به ندرت به پروژه‌هایی اشاره می‌کنند که به آن‌ها مربوط می‌شود، اما در اینجا ماهواره در واقع متعلق به پروژه 505 نشان داده شده است. همانطور که در نقاشی زیر مشاهده می‌شود، ماهواره‌ها به اندازه‌ای کوچک هستند که سه عدد از آنها در داخل دماغه قرار گیرند.
       
       
       
      کاربرد خیام:
       
      به طور رسمی، خیام تنها کاربردهای غیرنظامی در زمینه هایی مانند کشاورزی، مدیریت منابع طبیعی و نظارت بر محیط زیست خواهد داشت. مدت کوتاهی پس از پرتاب، رئیس سازمان فضایی ایران مدعی شد خیام به دلیل اندازه کوچکش نمی تواند به عنوان یک ماهواره جاسوسی استفاده شود. با این حال، وضوح زمینی گزارش شده آن (0.73 متر) برای انجام کارهای شناسایی ارزشمند کافی است. 
       
      مرکز کنترل ماموریت خیام:
       

       
       
      به گزارش اخبار ایران، مرکز کنترل ماموریت خیام در مرکز فضایی ماهدشت که تقریباً در 60 کیلومتری غرب تهران و نرسیده به شهر کرج قرار دارد. این مرکز در اوایل دهه 1970 برای دریافت اطلاعات از ماهواره های سنجش از دور خارجی تأسیس شد که اولین آنها ماهواره های لندست ایالات متحده بود. همانطور که در تصاویر Google Earth مشاهده می شود، ساخت یک ساختمان جدید در این سایت حدود آوریل 2020 آغاز شد و اکنون کامل شده است. احتمالاً در گزارش تلویزیون ایران که پس از پرتاب خیام از مرکز کنترل مأموریت پخش شد، دو آنتن سهموی در شمال شرقی ساختمان جدید دیده می‌شود.
       

       
      همکاری های روسی/ایرانی بعدی:
       
      خیام پیش بینی می شود حداقل پنج سال فعالیت داشته باشد و قرار است در سال های آینده ماهواره های بیشتری نیز به آن ملحق شوند. پس از پرتاب، حسن سالاریه اعلام کرد که ایران سه ماهواره دیگر از همین نوع را سفارش داده است و افزود: اولین ماهواره در مجموع 40 میلیون دلار هزینه داشته است.
       
      به نظر می رسد که همکاری فضایی بین روسیه و ایران اکنون فراتر از حوزه سنجش از دور است. در هفته‌های اخیر شواهدی به دست آمده است که روسیه در حال ساخت یک ماهواره ارتباطی زمین‌ایستا برای ایران با نام اکواتور (به روسی به معنای «استوا») است. این نام برای اولین بار در سال 2020 در بیوگرافی مختصری از متخصص ISS Reshetnev، تولید کننده پیشرو روسیه در ماهواره های ارتباطی مستقر در نزدیکی کراسنویارسک در سیبری ظاهر شد. در کنار آن بسیاری دیگر از پروژه ها نیز به آن اشاره شد که این شخص در آن مشارکت داشته است و جزئیات بیشتری ارائه نشده است.
       

       
      ایران در نهایت قصد دارد ماهواره‌های ارتباطی زمین‌ایستا را با استفاده از پرتاب‌کننده‌های بومی پرتاب کند، اما به‌نظر نمی‌رسد ماهواره‌هایی که در آینده قابل پیش‌بینی به فضا پرتاب می‌شوند، قادر به قرار دادن محموله با این ویژگی در این نوع مدار باشند. بنابراین، این کشور احتمالاً برای پر کردن جای خالی باقیمانده نیز به روسیه متکی خواهد بود. اگر معامله‌های دیگری در این زمینه هنوز وجود داشته باشد، پشت درهای بسته انجام شده است. 
       
      ________________________________________
      تلخیص و ترجمه از mehdi persian برای میلیتاری
      ________________________________________
      منبع:
      https://www.thespacereview.com/article/4475/1
       
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.