Recommended Posts

[color=red][size=18]تكاوران ارتش براي اسيرگيري از دزدان دريايي به خليج عدن رفتند

خبرگزاري فارس: فرمانده منطقه يكم دريايي ارتش از استقرار تكاوران عمليات ويژه نيروي دريايي ارتش در خليج عدن به منظور تامين امنيت بيشتر براي كشتي‌هاي تجاري كشورمان خبر داد و گفت: در تلاش براي اسيرگيري از دزدان دريايي اين منطقه هستيم.[/size][/color]

امير فريبرز قادر‌پناه فرمانده منطقه يكم دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در گفتگو با خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، با اشاره به اعزام چهارمين ناوگروه نيروي دريايي ارتش به خليج عدن متشكل از ناوشكن البرز و ناو لجستيكي بوشهر اظهار داشت: نيروي دريايي از اوايل سال، هر دو ماه يك بار يك ناوگروه را براي امنيت جمهوري اسلامي ايران به منطقه خليج عدن اعزام كرده است كه اين ناوگروه‌ها در اين منطقه به صورت مستقل عمل كرده اما اعلام داشتيم كه حاضريم به درخواست كمك كشورهاي ديگر نيز پاسخ مثبت دهيم كه در چند مورد پيش‌آمده نيز علاوه بر كمك به آنها، حتي كشتي‌هايشان نيز توسط ما اسكورت شده‌اند.

* به دنبال اسيرگيري از دزدان دريايي خليج عدن هستيم

امير قادرپناه افزود: طرح جديدي كه اخيرا آنرا اجرا كرده‌ايم، استقرار تعدادي از تكاوران عمليات ويژه نيروي دريايي در ابتدا و انتهاي كريدور مورد نظر در خليج عدن است.

وي توضيح داد: براي انجام اين كار، دو كشتي به جز ناوهاي ارتش در ابتدا و انتهاي اين كريدور قرار گرفتند كه تكاوران عمليات ويژه ما كه جزو تيپ تفنگداران نيروي دريايي محسوب مي‌شوند، بر روي آنها قرار گرفته و در كشتي‌هاي عبوري مربوط به جمهوري اسلامي مستقر مي‌شوند و در طول اين كريدور امنيت آنها را تامين خواهند كرد.

فرمانده منطقه يكم دريايي ارتش ادامه داد: اين نيروها آموزش‌هاي لازم براي انجام عمليات‌هاي ويژه از جمله رهايي گروگان و اسيرگيري را ديده‌اند و اين پيش‌بيني را كرده‌ايم كه در صورت نياز، اقدام به اسيرگيري از دزدان دريايي مهاجم به سوي كشتي‌هاي تجاري كشورمان بكنيم.

* 6 ماه است دست دزدان دريايي به كشتي هاي ايران نرسيده

وي در بخش ديگري از سخنان خود پديده دزدان دريايي در منطقه خليج عدن را زائيده سياست‌هاي پشت پرده آمريكا و ايادي آن عنوان كرد و اظهار داشت: پس از حوادث 11 سپتامبر آمريكايي‌ها تهديد جديدي به نام تروريسم بين‌المللي معرفي كردند و پديده دزدان دريايي را نيز شاخه‌اي از اين تهديدات معرفي مي‌كنند.

فرمانده منطقه يكم دريايي ارتش افزود: اين مسائل براي آمريكايي‌ها دستاويزي براي توجيه حضور خود در نقاط مختلف جهان است چراكه مي‌بينيم با اين بهانه امروز بيش از 30 فروند از شناورهاي نظامي آمريكا و همپيمانان آن تحت عنوان نيروهاي ائتلاف در اين منطقه حاضر هستند.

امير قادرپناه خاطرنشان كرد: خوشبختانه طي 6 ماه گذشته به بركت حضور ناوگان نيروي دريايي ارتش در منطقه خليج عدن، هيچگونه ربايش كشتي‌هاي تجاري جمهوري اسلامي توسط دزدان دريايي در اين منطقه عملي نشده است.

منبع: [url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8808201528]فارس نیوز[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]حالا شما فعلا منتظر باشید تا ببینیم این روس های آشغال کثیف بهمون اس 300 میدن یا نه ؟[/quote]

اگر هم بدهند دیگه بدرد نمی خوره برادر! اس-300 دیگه قدیمی شده و خودت هم باید بهتر بدونی که اگر بدن مدل داونگرید شده رو می دن! که احتمالاً اورلیکن از اون بهتر عمل می کنه! icon_rolleyes راستی الان توی پرس تی وی یک مقاله ای زدند که به بعضی از خوانندگان روس برخورده اومدن می گن یا "درست صحبت کنید (رفتار) یا دوستاتون رو از دست بدین!!!" اینها نمی دونند که کشور خودشون هنوز رسم دوستی رو بلد نیست!!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
بله لیچ جان میدونم . حقیقت اینه که اگر ما با همین آمریکای "جهان خوار" معامله می کردیم هیچ وقت حتی نصف این بلایی که روسها به سرمون آوردن سر اس 300 و اون جنگنده های فکستنی و اون نیروگاهشون رو آمریکا سرمون نمیاورد.
فردا یه نفر میاد میگه "تو خیلی خری نمیدونی که آمریکا چه بلاهایی سر ما آورده . در نتیجه ما سی ساله داریم از روسیه تو سری می خوریم. 40 سال دیگم میزاریم بزنند تو سرمون ولی رو به روی آمریکا نمی کنیم. "

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkred]فرمانده نيروى هوايى ارتش خبر داد:

آغاز تولید انبوه موشک هاى حرارتى هوا به هوا[/color]

*علاوه بر موشک های حرارتی ،طراحی انواع هواپیماهای رادار گریز در نیروی هوایی ارتش پایان یافته و این هواپیماها هم اکنون در مرحله ساخت نمونه اولیه آن البته در حجم کوچکتر است

فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: موشک های حرارتی هوا به هوای جدید ساخت ایران برای تولید انبوه به بخش صنایع داخلی وزارت دفاع سپرده شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایرنا ،امیر سرتیپ خلبان "حسن شاه صفی"، با اعلام تولید انبوه موشک های هوا به هوا در وزارت دفاع، افزود: طراحی انواع هواپیماهای رادار گریز در نیروی هوایی ارتش پایان یافته و این هواپیماها هم اکنون در مرحله ساخت نمونه اولیه آن البته در حجم کوچکتر است.
وی با تاکید بر اینکه این هواپیماها پس از انجام آزمایش های لازم وارد بخش واقعی تر خواهند شد، ادامه داد: امیدواریم بخش تحقیقاتی این کار تا پایان سال جاری به اتمام برسد و سپس وارد بخش تولید شویم.
شاه صفی اظهار داشت: البته تلاشگران جهاد خودکفایی نیروی هوایی ارتش هم اکنون در حال ساخت نمونه کوچک این هواپیمای رادار گریز هستند.
وی همچنین با اشاره به پایان آزمایش موشک های حرارتی هوا به هوای جدید ساخت ایران، تصریح کرد: این موشک، یکی از موشک های هوا به هوای حرارتی است که ساخت آن در نیروی هوایی ارتش انجام شده است.
فرمانده نیروی هوایی ارتش با تاکید بر اینکه تست گرم این موشک در میادین نظامی صورت گرفته است، گفت: این موشک از طریق یک هواپیما به سمت هدف شلیک می شود و آنرا تعقیب می کند تا به جسم مورد نظر برخورد کند.
وی با اعلام اینکه موشک حرارتی هوا به هوای کنونی در رزمایش های مختلف به صورت دیگری نیز آزمایش شده است، ادامه داد: در بخش تحقیقات، نیروی هوایی ارتش کار خود را به اتمام رسانیده و هم اکنون برای تولید انبوه، این موشک ها به صنایع داخلی وزارت دفاع سپرده شده است.
امیر شاه صفی، برد این موشک را بیش از 100 کیلومتر اعلام کرد و افزود: پرتاب این موشک در آزمایش های مختلف با برد بیش از 40 کیلومتر بوده و با توجه به ارتفاع می تواند افزایش یافته و تغییر کند.

**حضور قدرتمند در آسمان کشور توسط نیروی هوایی ارتش

فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به آمادگی بالای این نیرو در تمام زمینه ها گفت: آزمایش های بی سابقه در تمام مراحل نظامی هوایی، محول کردن ماموریت های جدید با انواع هواپیماها و پروازهای بلند مدت به مسافت دو هزار کیلومتر نشان می دهد که کشور ما در شرایط حساسی است و باید آمادگی این نیرو با توجه به این شرایط صد چندان شود.
وی با یادآوری به زمین نشاندن هواپیماهای بیگانه که چندی قبل به حریم هوایی کشور تجاوز کرده بودند، افزود: به زمین نشاندن این هواپیماها که بعد از تجاوز به آسمان کشور قصد خروج را داشتند، نشان داد که هر اتفاقی در حریم هوایی میهن مان بیفتد نیروی هوایی نوک پیکان دفاع از کشور است.
شاه صفی با تاکید بر اینکه دشمن نگاهی دزدانه به ایران اسلامی دارد، تصریح کرد: در صورتی که آمادگی خود را حفظ نکرده و سهل انگاری کنیم، دشمن کار خود را انجام خواهد داد.
وی با اعلام اینکه دشمنان تمام پروازهای جنگنده های ما را زیر نظر دارند تا ببینند چه ماموریت هایی به آنها محول می شود، اظهار داشت: نشاندن هواپیماهای بیگانه و هواپیماهای دیگری که در فرودگاه یکی از یگان های جنوبی نیروی هوایی مجبور به نشستن شدند، باعث بازکردن حساب دیگری روی نیروی هوایی شده است.
فرمانده نیروی هوایی ارتش حضور قدرتمند نیروهای مسلح را باعث به سرانجام رساندن پروژه های بزرگ از جمله انرژی هسته ای دانست و ادامه داد: نیروی هوایی ارتش با همسویی کامل با راهبرد دفاعی کشور، از جمله تفکیک پدافند از آفند در کنار سایر نیروهای مسلح، آماده تر از هر زمان و با قدرت بیشتر از اصول خود که دفاع از اسلام و تمامیت ارضی ایران است، کوتاه نخواهد آمد.
وی با تاکید بر اینکه نیروی هوایی بدون توجه به شعارها و تهدیدات، باید از آمادگی کامل برخوردار باشد، ابراز داشت: این نیرو باید بتواند با توانایی های تجهیزاتی و تاکتیکی خود در مقابل هرگونه تهدیدی که امنیت کشور را به خطر می اندازد، ایستادگی و پایمردی کند.

**پیشرفت های عظیم و نگاه به آینده نیروی هوایی ارتش

امیر خلبان حسن شاه صفی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ماهیت نیروی هوایی، داشتن قدرت واکنش سریع است و هیچ ارتباطی با تنوع و شکل جدید جنگ های عصر حاضر ندارد، افزود: در دوران جنگ تحمیلی از این بعد و ویژگی نیروی هوایی بارها استفاده شد و به همین شکل در جنگ های امروزی هم، قدرت و مزیت های نیروی هوایی موجب توجه بیشتری قرار گرفته است.
وی با یادآوری این مطلب که کشور ما در منطقه بسیار حساس و مهمی در جهان و خاورمیانه قرار دارد، ادامه داد: نیروی هوایی به دلیل حساس بودن منطقه خاورمیانه و وجود منافع بسیار زیاد کشور دراین منطقه، بویژه خلیج فارس و همچنین نیاز کشورهای غربی به انرژی موجود در خاورمیانه باید حضوری مقتدر داشته باشد.
امیر خلبان حسن شاه صفی تاکید کرد: ایران نیز در این منطقه حساس سیاستی مستقل در پیش گرفته و الگوی جهانی از یک کشور مستقل را ارایه کرده و سعی دارد با تکیه بر خودکفایی و خوداتکایی، خود را تا حد امکان به بهترین سامانه های آفندی و پدافندی روز دنیا مجهز کند.
وی در پایان تصریح کرد: ما معتقدیم به دلیل حساسیت هایی که گفته شد نه تنها نیروی هوایی بلکه تمامی بخش های کشور و قسمت های گوناگون فنی، دفاعی و حتی سیاسی باید خود را با شکل و نوع جدید جنگ ها و تحولات روز دنیا آشنا و هماهنگ کنند.

منبع : پایگاه اطلاع رسانی دولت [url]http://www.dolat.ir/Nsite/FullStory/?Id=183453[/url][/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
به گزارش خبرگزاري فارس از بندرعباس، فرمانده منطقه يكم نيروي دريايي ارتش در آئين استقبال از سومين ناوگروه اعزمي كه پس از انجام موفقيت‌آميز ماموريت خود به ميهن بازگشته است، گفت: امروزه اقتدار نيروي دريايي در آب‌هاي بين‌المللي و منطقه اي به همگان ثابت شده است.
اميردريادار فريبرز قادرپناه با بيان اينكه ارتش تا لزوم اعزام نيرو به منطقه آب‌هاي سومالي و عدن آمادگي صد در صدي اعزام نيرو به اين منطقه را دارد، يادآور شد: دلاورمردان ارتش تاكنون نقش اساسي را در برقرار ماندن چرخه صادرات و واردات كشور چه در دوران جنگ تحميلي و چه در دوران پس از آن به دوش كشيده‌اند.
وي ادامه داد: تقويت و پشتيباني لجستيكي ناوگروه اعزامي به خليج عدن از جمله مواردي است كه در اعزام ناوگروه سوم مورد توجه بسيار قرار گرفته است به نحوي كه اين ناوگروه به طور كامل مايحتاج تغذيه‌اي خود را از درون بدون نياز به هيچ منبع بيروني تامين كرده است.
فرمانده منطقه يكم نيروي ضمن تقدير از پرسنل ناوگروه اعزامي به عدن يادآور شد: امروزه كه سربازان ايران اسلامي افتخار حضور در آب‌هاي بين‌المللي را با هدف دفاع از كيان و اقتدار كشورشان به عهده مي‌گيرند به خود مي بالند و لحظه شماري براي اعزام دوباره در بين نيروي‌هاي هميشه آماده ارتش ديده مي‌شود.
وي در پايان يادآور شد: پس از حمله دزدهاي دريايي در آب‌هاي محدوده خليج عدن و سومالي كه نشات گرفته از ناآرامي‌هاي داخلي اين كشور است، پس از تصميمات مقامات ارشد نظامي جمهوري اسلامي تامين و پشتيباني از كشتي‌هاي عبوري ايران در محدوده‌‌اي برابر با شعاع هزار كيلومتري در منطقه مذكور به عهده ارتش گذاشته شده است كه تاكنون ارتش چهار ناوگروه را به منطقه مذكور اعزام كرده است.

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خوش آمدند! ولی چرا مثل نظامیان فرانسوی چندتا سومالی دستگیر نکردند لااقل پز بدیم! حالا باید منتظر بود و دید برادران تکاور چه می کنند!

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkred]سردار حاجي‌زاده:
جنگنده‌هاي اف 15 و اف 16 صهيونيست‌ها در تله پدافندي ايران نابود مي‌شوند.

خبرگزاري فارس: فرمانده نيروي هوا فضاي سپاه تاكيد كرد: مطمئن باشيد در صورت وقوع هر تهاجم، جنگنده هاي F 15 و F 16 صهيونيست‌ها در تله پدافندي ما گرفتار و نابود خواهند شد.[/color]

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي سپاه، سردار اميرعلي حاجي‌زاده فرمانده نيروي هوا فضاي سپاه امروز در آغاز مرحله دوم رزمايش مدافعان آسمان ولايت گفت: اين رزمايش در ادامه سلسله رزمايش‌هايي كه در طول سال به صورت محدود و منطقه‌اي براي همه يگان‌هاي پدافندي در ارتش و سپاه پيش‌بيني شده است، به مدت 5 روز برگزار خواهد شد و بخش وسيعي از كشور را در برخواهد گرفت و در فرآيند آن شرايط واقعي يك جنگ را تجربه و همه امكانات پدافندي و سيستم هاي جنگ الكترونيك خود را به كار خواهيم گرفت.
وي مقابله با هواپيماهاي دور ايستا و همچنين مقابله با سيستم‌هاي موشكي كروز كه در ارتفاع كم پرواز مي‌كنند در سه مرحله كشف‌، پيشگيري و مقابله را از ويژگي‌هاي اين رزمايش برشمرد و اظهار داشت: بنا داريم به صورت گسترده از مجموعه‌هاي ديده‌باني بسيج كه در سراسر كشور به طور گسترده حضور دارند بهره‌مند شويم و همچنين پيش بيني شده است امكانات وسيع توليد داخل را بكارگيري كنيم كه استفاده از هواپيماهاي با RCS كم و نيز سيستم‌هاي راداري پيشرفته از آن جمله خواهد بود.
[color=red]حاجي زاده افزود: بهره‌گيري از رادارهاي توليد داخل با بردهاي بالا، اولين سامانه راداري پسيو و بدون انتشار، استفاده از سامانه‌هاي تور M1 كه بهينه‌سازي آن اخيرا به پايان رسيد و برد آن در ارتفاع از 6 كيلومتر به 10 كيلومتر افزايش يافته است، از برنامه هاي مدنظر ما در اين رزمايش خواهد بود .[/color]
فرمانده نيروي هوا فضاي سپاه با اشاره به ويژگي‌هاي منحصر به فرد اين مرحله از رزمايش مدافعان حريم ولايت خاطرنشان كرد: براي اولين بار و به صورت گسترده مراكز كنترل فرماندهي را با طراحي خودمان در اين رزمايش به كارگيري مي‌كنيم كه براساس شرايط جنگ ناهمتراز طراحي شده است، همچنين نقش مهاجم و يگان حمله كننده خارج از چارچوب‌هاي پدافندي ارتش و سپاه مورد پيش بيني قرار گرفته است تا حمله كاملا غافلگير كننده باشد.
وي ادامه داد : همچنين در اين رزمايش براي نخستين بار توپخانه‌هاي برد متوسط و بردبالا كه براي مقابله با موشك كروز استفاده مي‌شود مورد بهره‌برداري قرار خواهد گرفت و سامانه‌هاي سام 6 كه در داخل كشور بهينه سازي شده نيز براي نخستين بار به طور گسترده بكارگيري خواهد شد.
فرمانده نيروي هوا فضاي سپاه در واكنش به تهديدات اخير رژيم صهيونيستي نيز تصريح كرد: تهديدات رژيم صهيونيستي بيشتر يك جنگ رواني است و ما مطمئنيم كه آنها قادر به انجام هيچ حركتي عليه ما نيستند چراكه تصور درستي از واكنش ما ندارد و به شدت نگران ميزان واكنش ما و تبعات اقدام خود هستند، اما به هرحال ما نظامي هستيم و از آمادگي لازم براي پاسخ به هرگونه تهديدي برخورداريم و هيچ تهديدي را ناديده نخواهم گرفت و آن را به فرصت تبديل خواهيم كرد.
وي با بيان اين جمله كه "سگي كه بتواند گاز بگيرد، پارس نخواهد كرد "، ادامه داد: آنها در هر نقطه از جهان كه توانسته‌اند يك حركت نظامي انجام بدهند درنگ نكرده‌اند اما هرگونه اقدامي عليه نظام مقدس ما براي آنان تبعاتي در پيش دارد كه قابل پيش‌بيني نيست و مطمئن باشيد در چنين صورتي همان اتفاقي كه براي تانك‌هاي مركاوا در جنگ 33 روزه افتاد، براي جنگنده‌هاي آنان نيز روي خواهد داد و جنگنده هاي F 15 و F 16 آنها قطعا در تله پدافندي ما گرفتار و نابود خواهند شد.
حاجي‌زاده در ادامه يادآور شد: اگر هم احيانا هواپيمايي از آنها بتواند از چنگال پدافند هوايي ايران بگريزد قبل از فرود، پايگاه‌هايي كه اين هواپيما‌ها از آنجا برخاسته اند مورد اصابت موشك هاي ويران كننده زمين به زمين ما قرار خواهند گرفت.
فرمانده نيروي هوافضاي سپاه تاكيد كرد: ممكن است شروع چنين جنگي با صهيونيست‌ها باشد اما بدون ترديد پايان آن با اراده ما خواهد بود.
حاجي زاده در پايان با اشاره به عزم و اراده شگفت‌انگيز ملت ايران و قابليت‌ها و ظرفيت‌هاي فني و بومي نيروهاي مسلح در تامين فن‌آوري و سامانه‌هاي دفاعي مورد نياز در عرصه هوا، دريا و زمين تاكيد كرد: [color=red]جمهوري اسلامي در زمينه نيازمندي‌هاي دفاعي خود منتظر ديگران نمي‌ماند و تامين امنيت فضاي كشور و سرزمين مقدس اسلامي ايران را نيز وابسته به دريافت سامانه موشكي s300 نخواهد كرد[/color]، هر چند تحقق قرارداد خريد موشكهاي s300 توسط وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در حال پيگيري است.
رزمايش مشترك مدافعان آسمان ولايت 2 از امروز به مدت 5 روز با حضور يگان‌هاي پدافند هوايي ارتش جمهوري اسلامي و سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و مشاركت تعدادي از يگان‌هاي بسيج و نيروي انتظامي به وسعت بيش از 600 هزار كيلومتر مربع در منطقه غرب، شمالغرب و جنوب غرب كشور برگزار خواهد شد.
منبع : خبرگزاری فارس
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8809011218

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]مرحله اول رزمايش مدافعان آسمان ولايت آغاز شد

خبرگزاري فارس: مرحله نخست رزمايش مشترك "مدافعان آسمان ولايت دو در محل قرارگاه عملياتي اين رزمايش آغاز شد.[/color]

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس، در مرحله اول اين رزمايش امير احمد ميقاني فرمانده قرارگاه پدافند هوايي خاتم‌الانبياءاز نحوه گسترش و سازمان تجهيزات كليه‌ يگان‌هاي عامل بازديد كرد.

در اين مرحله، يگان‌هاي واكنش سريع پدافند هوايي نيروهاي مسلح فرماندهي و كنترل قرارگاه پدافند هوايي خاتم‌الانبياء به سرعت در مناطق عملياتي از پيش تعيين شده جابجا شدند و گسترش يافتند و در جهت تقويت شبكه‌ راداري و اعلام خبر دور، علاوه بر رادارهاي ثابت، سيار و بهينه توليد و بومي شده به دست متخصصان داخلي از انواع رادارهاي تاكتيكي مورد بهره‌برداري قرار گرفتند.

در اين مرحله از رزمايش همچنين نيروها اقدام به مقابله با عمليات رواني دشمن فرضي كردند و نيز اقدامات و فعاليت‌هاي مردم‌ياري توسط رزمندگان پدافند هوايي انجام شد.

منبع: [url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8809011350]فارس نیوز[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]اجمالي/فرمانده نيروي دريايي ارتش:
[size=18]2 زيردريايي سبك نيروي دريايي ارتش عملياتي مي‌شود[/color][/size]

خبرگزاري فارس: امير دريادار حبيب الله سياري از عملياتي شدن 2 فروند زيردريايي نيروي دريايي ارتش خبر داد.

به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، امير دريادار حبيب الله سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش در نشست خبري امروز دوشنبه كه در آستانه هفتم آذرماه سالروز نيروي دريايي به منظور تشريح عملكرد آن نيرو در سال گذشته برگزار شد، اظهار داشت: به مناسبت هفتم آذرماه سالروز نيروي دريايي 2 فروند زيردريايي سبك نيروي دريايي ارتش جمهوري اسلامي ايران عملياتي مي‌شود.

اخبار تكميلي متعاقبا اعلام مي‌شود.

منبع: [url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8809020409]فارس نیوز[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]با عملیات یگانهای واکنش سریع؛
[size=18]مرحله اول رزمایش آسمان ولایت 2 پایان یافت / آزمایش رادارهای ایرانی[/size]
مرحله اول رزمایش مشترک ارتش و سپاه با عنوان آسمان ولایت 2 امروز دوشنبه با عملیات یگانهای واکنش سریع و آزمایش شبکه راداری داخلی و بهینه سازی شده پایان یافت.[/color]

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر مستقر در قرارگاه عملیاتی واقع در استان مرکزی، امیر سرتیپ علی مقیسه سخنگوی این رزمایش با اعلام این خبر اظهار داشت: در دومین روز از رزمایش مشترک مدافعان آسمان ولایت 2 از مرحله اول این رزمایش یگان های واکنش سریع پدافند نیروهای مسلح تحت فرماندهی کنترل هدایت و عملیات قرارگاه خاتم الانبیاء به سرعت در مناطق عملیاتی از پیش تعیین شده جابجا شدند و گسترش یافتند و در جهت تقویت شبکه راداری علاوه بر رادارهای ثابت، سیار و بهینه سازی شده توسط متخصصان نظامی داخلی کشور از رادارهای تاکتیکی کاستا، نبو و همچنین رادارهای تولید داخل به منظور کشف و شناسایی و اعلام خبر به یگان های عمل کننده استفاده گردید.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به محل رزمایش، دومین مرحله از این رزمایش قرار است به زودی آغاز شود.

درعین حال سردار سرتیپ احمد میقانی فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء اخیرا در این زمینه اعلام کرده بود که رزمایش مشترک مدافعان آسمان ولایت 2 در گستره ای با وسعت بیش از 600 هزار کیلومتر مربع در محدوده مناطق عملیاتی شمال غرب ، غرب ، جنوب و جنوب غربی کشور با بهره برداری از توان رزمی شبکه فرماندهی و کنترل یکپارچه کشور در قالب مرکز عملیات پدافند هوایی ، مراکز عملیات منطقه ای ، مراکز کنترل گزارشات ، مراکز پست فرماندهی منطقه ای ، اصلی و فرعی ، یگانهای عملیات پدافندی، موشکی و توپخانه ای، دهها فروند هواپیما شکاری، رهگیری و شناسایی نیروهای هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران همراه با یگانهای پدافند هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شامل سامانه های موشکی و جنگ افزارهای توپخانه ای، پدافند نیروی زمینی ارتش و پست های دیده بانی بسیج مردمی تحت فرماندهی، کنترل و هدایت عملیات قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) برگزار می شود.

در اجرای این رزمایش گسترده علاوه بر بکارگیری سامانه های پیشرفته موشکی و توپخانه ای ، پدافند هوایی و سامانه های راداری متنوع موجود در شبکه فرماندهی و کنترل یکپارچه پدافند هوایی و انواع هواپیماهای شکاری رهگیری نیروی هوایی ارتش ، مولفه های مهمی همچون بکارگیری تاکتیک های نوین دفاعی، تحرک و جابجایی یگانهای واکنش سریع در مقابله با نبردهای ناهمطراز و غیرمتقارن ، ایجاد هماهنگی بیشتر بین نیروهای پدافند هوایی ارتش و سپاه در برقراری امنیت و پوشش کامل پدافندی مراکز حیاتی و حساس کشور بویژه مراکز هسته ای به کارگیری و ارزیابی عملیاتی و فنی سامانه های پدافند هوایی ، ساخت و تولید صنایع داخلی برای اولین بار مورد توجه قرار گرفته است.


منبع: [url=http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=988688]مهر نیوز[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]با عمليات مشترك نيروهاي پدافندي سپاه و ارتش؛
[size=18]مرحله دوم رزمايش بزرگ مدافعان آسمان ولايت2 آغاز شد[/size]

خبرگزاري فارس: مرحله دوم رزمايش بزرگ مدافعان آسمان ولايت(2) با عمليات مشترك نيروهاي پدافندي سپاه و ارتش آغاز شد.[/color]

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به منطقه عمومي رزمايش مدافعان آسمان ولايت2، مرحله دوم اين رزمايش دقايقي پيش آغاز شد.

سردار غلامحسين ملايي نماينده پدافند هوايي نيروي هوافضاي سپاه در قرارگاه خاتم‌الانبيا ضمن اعلام اين خبر گفت: در بخشي از اين مرحله نيروهاي حاكم دشمن با اقدامات جمينگ و جنگ الكترونيك عليه نيروهاي پدافندي كشورمان وارد عمل شدند.

سردار ملايي افزود: نيروهاي پدافندي سپاه پاسداران دوشادوش با برادران پدافند هوايي ارتش با اقدام به موقع تهاجمات آنها را خنثي و اهداف را كشف و با اقدامات تاكتيكي بر روي اهداف مهاجم دشمن آنها را منهدم كردند.

بنابر اين گزارش ابلاغ آماده‌باش به كليه يگان‌ها، آمادگي مقابله با جنگ الكترونيك دشمن، اقدامات تاكتيكي كشف، شناسايي،‌ تعقيب و ارزيابي اقدامات پدافند نيروهاي خودي، ايجاد وضعيت ش.م.ه و انجام عمليات ره‌گيري توسط هواپيماهاي اسكرامبل از جمله اقدامات مرحله دوم رزمايش مدافعان آسمان ولايت 2 خواهد بود كه طي امروز و فردا صورت خواهد گرفت.

منبع: [url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8809020824]فارس نیوز[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]سلام[/color]

[color=blue]وزیر دفاع: ارتباط نداشتن سازنده و بهره بردار دلیل تأخیر پروژه های ساخت کشتی است[/color]
[color=darkblue]وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مارین نیوز با بیان اینکه «دولت کاملا مصر است تا صنایع دریایی را گامهای قابل قبولی به جلو ببرد»، گفت: دلیل اصلی تأخیر در تحویل پروژه های ساخت کشتی و بهره وری اندک این صنایع در بخش غیرنظامی، آن است که سازنده و مطالبه گر ارتباط جدی با یکدیگر ندارند.
سردار احمد وحیدی در این گفتگو که در جریان برگزاری چهارمین نمایشگاه بین المللی صنایع دریایی و دریانوردی در محل غرفه انجمن مهندسی دریایی ایران انجام شد، به پرسش های مارین نیوز درباره وضعیت کنونی صنایع دریایی ایران پاسخ داد. متن این پرسش و پاسخ در پی می آید:
جناب وزیر! با توجه به حضور جنابعالی در مراسم افتتاح همایش صنایع دریایی و نیز بازدیدی که از نمایشگاه دریایی کیش داشتید، وضعیت و توان کنونی صنایع دریایی کشور را چطور ارزیابی می کنید؟
وحیدی: برگزاری همایش و نمایشگاه دریایی، کار پرارزشی است که توانسته اغلب دستگاهها و شرکتهای دریایی فعال در صنایع دریایی را جمع کند و از این نظر، کوشش و تلاش انجمن مهندسی دریایی ایران قابل تقدیر است. به لحاظ رشد، پیشرفت های خوبی در این صنعت شاهد هستیم. کارهای خیلی خوبی هم در بخش های دولتی و هم در بخش های خصوصی انجام شده است.
طبیعتا، زمینه رشد برای بخش خصوصی چنانکه ما در نمایشگاه دیدیم، خیلی فراهم تر شده است و حالا باید بخش های دولتی، عمده کار خود را با همکاری این بخش انجام دهند تا سرعت رشد بخش خصوصی افزایش یابد.
اهتمام به تولید داخلی بخوبی در قالب فعالیت های شرکتها در نمایشگاه شکل گرفته و مجموعه اقداماتی که در نمایشگاه دیده شد، آینده امید بخشی را برای صنایع دریایی نوید می دهد.
شما در سخنرانی خود در افتتاح همایش صنایع دریایی به دو مشکل کشتی سازیها اشاره کردید که یکی تأخیر و دیگری، بهره وری اندک در این صنعت بود. برآورد موجود آن است که در بخش نظامی، این مسأله نسبت به کشتی سازیهای دولتی و حتی خصوصی کمتر است. به نظر شما، دلیل تأخیر کمتر و بهره وری بیشتر در کشتی سازیهای زیرمجموعه نهادهای نظامی چیست؟
وحیدی: در مورد درخواست هایی که در وزارت دفاع و سازمان صنایع دریایی انجام می شود، مطالبات جدی وجود دارد و تأمین نسبتا بموقع اعتبارات، از جمله دلایل این وضعیت است. پیوستگی ساختارهای صنایع دریایی در وزارت دفاع و بویژه تشکیل سازمان صنایع دریایی، به نوبه خود اثرگذاری مهمی در این زمینه داشته است.
در بخش غیرنظامی، مشکل این است که سازنده و مطالبه گر ارتباط جدی با یکدیگر ندارند. مطالبه گر، نیاز خود را از جای دیگری تأمین می کند و سازنده هم به همین دلیل، دچار نوعی دلسردی و یا کمبود درخواست می شود و خود به خود، همین امر روند تولید را طولانی و شرکتهای کشتی ساز را کم انگیزه می کند. امیدواریم با مجموعه ساختارهای قانونی که به تازگی تدوین شده، این مشکلات جبران شود.
در جلسات و سخنرانی های همایش صنایع دریایی، عمده مطالبات جامعه دریایی متوجه دولت بود. به نظر شما، بعنوان یک عضو کابینه، آیا اصولا استراتژی کلی دولت و نظام این است که ایران به یک کشور صاحب صنعت کشتی سازی تبدیل شود و این صنعت، بعنوان یک اولویت مطرح هست یا نه؟
وحیدی: ببینید! سرمایه گذاری که تاکنون در صنعت دریایی انجام شده؛ کم نیست. سرمایه گذاری که در ایزوایکو، صدرا و سایر شرکتهای بزرگ صورت گرفته؛ زیاد است. صنایع فراساحل بعنوان یک نیاز خیلی مهم برای دولت مورد توجه است و امروز بعنوان یک توان بومی به آن نگریسته می شود، از جمله سکوی شناور البرز که در دریای مازندران فعال شد، از جمله آنهاست.
شرکتهای کشتی ساز هم، بایستی بیایند و کارهایشان را با مطالباتی که شرکت ملی نفتکش و شرکت کشتیرانی و سایر شرکتهای عمده کشور، هماهنگ و همپا کنند. دولت کاملا مصر است تا صنایع دریایی را گامهای قابل قبولی به جلو ببرد. انشاءالله با همکاری بخش خصوصی و شرکتهای کشتی ساز، این مهم محقق خواهد شد.[/color]
[url]http://marinenews.ir/?show=news&maj=news&type2=showz&catid=3940[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[color=darkblue]فرمانده منطقه يكم نيروي دريايي ارتش در گفتگو با فارس:‌
[size=18]‌نداجا به كشتي‌هاي عبوري در ‌خليج عدن گارد امنيتي ملحق مي‌كند[/size]

خبرگزاري فارس: فرمانده منطقه يكم نيروي دريايي ارتش گفت: ناوگروه‌هاي اعزامي نداجا در راستاي تامين هر چه بيشتر امنيت كشتي‌هاي عبوري ايران در طول خليج عدن گاردهاي امنيتي خود را به آنها ملحق مي‌كنند.‌[/color]

امير دريادار دوم ستاد فريبرز قادرپناه امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در بندرعباس ضمن برزگداشت هفتم آذرماه روز نيروي دريايي و تشريح عملكرد نداجا اظهار داشت: كنترل تردد كشتي‌ها و حفظ و حراست از آب‌هاي سرزميني از جمله وظايف عمده و مهم نداجا در زمان صلح است.
وي با بيان اينكه نيروي دريايي ارتش در طول دفاع مقدس بيش از 10 هزار كشتي تجاري را اسكورت كرده و تنها 100 فروند از آنها مورد حمله دشمن قرار گرفته‌اند، ادامه داد: به اذعان و اعتراف بسياري از سردمداران و كارشناسان نظامي و سياسي غربي اين نوع عملكرد در نوع خود در دنيا بي‌نظير است.
فرمانده منطقه يكم نيروي دريايي با بيان اينكه در حال حاضر 90 درصد تجارت دنيا از طريق دريا و به وسيله كشتي‌ها و شناورها صورت مي‌گيرد، يادآور شد: قرار گرفتن سه تنگه مهم و استراتژيك هرمز، باب‌المندب و ماداگاسكار در امتداد يكديگر آب‌هاي اقيانوس هند و شمال درياي عمان را براي ادامه حيات مردم دنيا برجسته‌تر از ساير مناطق ديگر دريايي ساخته است.
قادرپناه ادامه داد: در حال حاضر بيش از 90 درصد تجارت دريايي دنيا در محدوده سه تنگه مذكور انجام مي‌شود.
وي اظهار داشت: وجود ناآرامي‌هاي داخلي در كشور سومالي و شيطنت برخي از كشورهاي استكباري و فرصت‌طلب سبب شده تا با بكارگيري عده‌اي از مردم فقير سواحل سومالي، پديده ناهنجار دزدي دريايي روز به روز در حوالي خليج عدن گسترش بيشتري پيدا كند.

* 30 ناو و ناوچه از كشورهاي مختلف امنيت خليج عدن را تامين مي‌كنند
قادر پناه با اشاره به قطعنامه 1831 سازمان ملل مبني بر اعزام نيروهاي محافظتي كشورهاي مختلف به اين تنگه در خليج عدن در راستاي تامين امنيت تجارت دريايي دنيا افزود: در حال حاضر 30 ناو و ناوچه مختلف از كشورها در خليج عدن حاضر شده‌اند و تعداد قابل توجهي از آنها به صورت ائتلافي دست به تامين امنيت كشتي‌هاي عبوري از خليج فارس و تنگه مورد نظر مي‌زنند.
وي گفت: شناورهاي مذكور در خليج عدن در راستاي عبور دادن كشتي‌هاي تجاري از طول اين خليج در ورودي و يا خروجي به اجبار گاردهاي امنيتي خود را گرفتن مبالغي معادل 30 يا 40 هزار دلار در كشتي‌ها تا عبور از منطقه خطر مستقر مي‌كنند و از اين طريق چرخه اهداف سردمداران مملكتي خود را كه مسبب بروز ناآرامي‌ها در منطقه مذكور شده‌اند، تكميل مي‌كنند.
فرمانده منطقه يكم نيروي دريايي ارتش اضافه كرد: نداجا نيز در پي دستور رهبري و نظام تاكنون چهار ناوگروه را هر كدام به مدت دو و يا سه ماه پس از تصويب قطعنامه 1831 سازمان ملل مامور به خدمت در منطقه آب‌هاي ناامن سومالي و خليج عدن كرده است.
قادرپناه اظهار داشت: نداجا اكنون به مدت دو ماه است كه در راستاي تامين امنيت هر چه بيشتر كشتي‌ها در طول خليج عدن گاردهاي امنيتي خود را با آنها همراه مي‌كند و پس از گذشته از منطقه خطر نيروهاي گارد را در ديگر شناور اعزامي پياده مي‌كند.

* نيروي دريايي ارتش ايران مبلغي را براي تامين امنيت خليج عدن دريافت نمي‌كند
وي با بيان اينكه نيروي دريايي ارتش ايران بنا بر وظيفه ذاتي و انساني خود در آن منطقه حضور يافته است و به ازاي اسكورت كشتي‌ها توسط ناوگان خود و گاردهاي امنيتي هيچ مبلغي را از شناورهاي متقاضي تامين دريافت نمي‌كند ادامه داد: نداجا از معدود نيروهايي است كه در خليج عدن به طور مستقل و بدون درخواست كمك از منبعي چه در مباحث تغذيه رفاهي پرسنل و چه در ساير بخش‌ها نه از شناورهاي حاضر و نه از بنادر و جزاير آن منطقه كمك مي‌گيرد و تمام نياز ناوگروه را در درون خود تامين مي‌كند.
قاردپناه ادامه داد: انجام ماموريت موفقيت‌آميز و بدون نقص ناوگروه‌هاي اعزامي و ادامه فعاليت ناوگروه چهارم در خليج عدن بسياري از شركت‌هاي كشتيراني را تشويق به استفاده از نداجا براي تامين امنيت ناوگان خود در آن منطقه كرده است كه در همين راستا تاكنون نداجا در وحله‌هاي متعددي از طرف مجامع بين‌المللي به صورت كتبي و شفاهي مورد تقدير قرار گرفته است.
وي در پايان ابراز داشت: ارتش با گردن نهادن به اطاعت از فرمايشات رهبري گام در راه تامين امنيت هر چه بيشتر مرزهاي آبي و خاكي كشور برداشته و به لطف خدا در اين مقوله نيز همانند هشت سال دفاع مقدس عمل كرده است.


منبع: [url=http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8809021262]فارس نیوز[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط hamed_713
      "آنسات" به هلی کوپتر آموزشی نیروی هوایی روسیه مبدل خواهد شد

      ژنرال "ویکتور ایوانوف" رییس اداره نیروی هوایی نظامی ارتش روسیه روز سه شنبه به خبرنگاران گفت که "آنسات" بعد از پایان آزمایشات دولتی مشترک و بهره برداری تجربی در نیروها تا سال 2010 به هلیکوپتر اصلی آموزشی نیروی هوایی کشور مبدل خواهد شد.

      وی یادآوری نمود که این تصمیم در سال 2001 توسط مسئولین وقت وزارت دفاع اتخاذ شده بود.

      ژنرال ایوانوف گفت: آزمایش "آنسات" برای آنکه به صورت نمونه آموزشی در آید، به مدت یک و نیم تا دو سال طول خواهد کشید. طی این مدت باید آن را تکمیل کرد.

      وی توضیح داد که در حال حاضر خلبانان مدرسه عالی خلبانی "سیرزانسک" از هلی کوپترهای "می-2" بعنوان هلی کوپتر آموزشی استفاده می کنند.

      وی گفت: نیروی هوایی برای آموزش خلبانی در ابتدا به 25-30 فروند "آنسات" نیاز دارد. بعد از آن این میزان افزایش داده خواهد شد.

      هلی کوپتر سبک چند منظوره "آنسات" با توان حمل 1-1,3 تن، حداکثر وزن پروازی 3,3 تن و حمل تا 9 سرنشین در دفتر طراحی کمپانی "KVZ" با همراهی دیگر سازمان های و موسساتی که در امور تجهیزات هوایی مشغول هستند، ساخته شده است.

      اولین پرواز "آنسات" در ماه اوت سال 1999 انجام شد. "آنسات" بر خلاف نمونه های مشابه غربی خود دارای دو موتور است که به مراتب ضریب اطمینان و امنیت آن را بالا می برد.

      نووستی
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.