امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[quote name="Brave_Heart"]سلام؛
تانک مورد نظر شما از ديدگاه بسياری از کارشناسان بهترين تانک دنيا، يعنی لئوپارد-2 است.

[URL=http://www.irupload.ir/viewer.php?file=v6t5ofopetjseu4t5ahk.jpg][img]http://www.irupload.ir/images/v6t5ofopetjseu4t5ahk_thumb.jpg[/img][/URL]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
من شخصا تا الان خیلی علاقه ای به خودروهای زرهی نداشتم و دانش آنچنانیم در این زمینه ندارم ولی یه دوستی که تصاویر تی 72 در رزمایش اخیر رو دیده بود می گفت اولین باره که Gunner Sight مربوط به سامانه کنترل آتش KAT-72 رو روی تانک های تی 72 ایران می بینه (همچون ذولفقار که فقط در آخرین نمونش این مسئله دیده شد) و تا الان چه در رژه ها و چه در رزمایش ها این مورد رو در تی 72 های ایران مشاهده نکرده بود.

البته من یه جستجویی انجام دادم متوچه شدم، اطلاعات مربوط به سامانه کنترل آتش KAT-72 از سال 2005 جزو فهرست محصولات iei بوده ( الان جزو فهرست محصولات Modlex.ir )، ولی خوب چرا تازه الان این مسئله دیده میشه جای سوال داره، این دوستمون نظرش این بود که یا به خاطر هزینه هاش هست ، یا اینکه با توجه به گفته پوردستان در مورد وجود مشکلاتی در سامانه کنترل آتش و رفع شدن اون در آخرین نمونه، شاید تولید نهایی این سامانه کنترل آتش، تازه به سر انجام رسیده.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]... یا اینکه با توجه به گفته پوردستان در مورد وجود مشکلاتی در سامانه کنترل آتش[b] [color=red]ذولفقار[/color][/b] و رفع شدن اون در آخرین نمونه ...[/quote]

نمی دونم چرا امکان ویرایش پست قبلی وجود نداشت، در جمله فوق در پست قبلیم کلمه تانک ذولفقار جا افتاده بود که به شکل فوق ویرایش و اصلاح می شود.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

برخی تصاویر منتسب به T-95 هم شباهت زیادی به تانک مورد اشاره در بازی داره ( منظورم این نیست که اون تانک T-95 هست ) که البته گویا پروژش لغو شده
----

thumb_t90be6lj0.jpg

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

خیلی ممنون دوستان
چون من لیوپارد رو فقط به این شکل دیده بودم دچار سردرگمی شدم!! :mrgreen:

20110226111017184_3.jpg

بعدش متوجه شدم ولی توانایی حذف یا ویرایش پستم رو نداشتم.

البته قسمت جلوی برجک آخرین سری لیوپارد با تانک داخل بازی یه خورده فرق داره ، و تا حالا تصویری از پشت لیوپارد ندیدم.

دوستان اگه تصویری از قسمت پشتی بدنه تانک دارن لطفا قرار بدن.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

جناب sOotEr !
تان مورد نظر شما غیر از این 2 تانک نمیتونه باشه
thumb_f4fb8c4c%7E0.jpg

thumb_Leopard_2_Evolution%7E0.jpg

به حق که واژه تانک برازنده اش هست :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
خیلی ممنون جنابSalem :mrgreen:

بله درسته تانک اولی هست!!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

جناب sOotEr چطور جرات کردی که تاپیک همایونی ما رو به انحراف بکشی؟ :mrgreen:

leopard_2a6_l4%7E0.jpg

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
برادر در مورد اين سيستم كنترل آتش بيشتر توضيح ميدي ؟ :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

کماندو عزیز
سامانه کنترل آتش KAT-72 نمونه تولید داخل سامانه کنترل آتش EFCS-3-55 ساخت شرکت Fotona از اسلونی هست.

KAT-72.jpg

یکی از مواردی که در بسته های ارتقای ایران بر روی تانکهای T55/T54 ( به T-72z) ، همچنین ارتقای T-72s ها ، ارتقای M-60 ها به سمسام، و همچنین تانک چیفتن به مبارز ، به کارگرفته شده، نصب این سامانه کنترل آتش بر روی این تانکهاست.

البته تانک ذولفقار هم از این سامانه کنترل آتش استفاده می کنه که پوردستان سال گذشته هنگام رونمایی آخرین نمونه ذولفقار گفت در نمونه های قبلی مشکلاتی در سامانه کنترل آتش وجود داشت که در آخرین نمونه این مشکل رفع شده است.

این توضیحاتیه که در حال حاضر Modlex برای این محصول معرفی کرده :

[align=left]

Fast and simple installation, maintenance and repair.

Original fire control equipment stays in use as a reserve.
High first round hit probability and short engagement time.
Day and night operation capability.
Firing-on-the-move with stabilized gunner’s filed of view and gun-independent aiming line.
A variety of system configurations and optional equipment.
Optimal performance-to-cost ratio.

[/align]

این توضیحاتیه که پیش از این در سال 2005 در سایت Ieimil.ir در مورد این سامانه کنترل آتش وجود داشت :
<

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
چرا در این تاپیک امکان ویرایش پست وجود نداره؟
مدلکس توضیحاتی رو درباره ارتقای تی 72 ها با این سامانه کنترل آتش ارائه داده و گفته که برنامه ریزی شده تا تی 72 ها به این سامانه مجهز بشه. همچنین گفته بعد از نصب این سامانه بر روی تی 72 ، این تانک تست های عملیاتی رو انجام داده و در حال حاضر این سامانه در حال نصب بر روی تعدادی از تانک های تی 72 هست.

نمی دونم تاریخ این اظهارات به کی بر می گرده ولی گویا تا قبل از رزمایش اخیر استفاده از این سامانه روی تی 72 ها مشاهده نشده بود.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تشكر ..!

فقط بي زحمت يه سوال ديگه :

اين مدل روي چه تانكي نصب شده ؟ :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

جناب sOotEr چطور جرات کردی که تاپیک همایونی ما رو به انحراف بکشی؟

:mrgreen:

leopard_2a6_l4%7E0.jpg

جناب گوبلز مثل همیشه دستتون درد نکنه....

بابت به انحراف کشیده شدن تاپیک هم از دوستان طلب عفو دارم! :mrgreen:

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]تشكر ..!

فقط بي زحمت يه سوال ديگه :

اين مدل روي چه تانكي نصب شده ؟ :mrgreen:[/quote]

اگه که منظورتون تانکهای داخلیه که باید بپرسم پست قبلیم تو صفحه قبلی رو خوندید؟ تو اون پست عرض کردم، در بسته های ارتقای تانک های تی 55/54 ، تی 72 ، ارتقای چیفتن به مبارز، ارتقای ام 60 به سمسام، نصب این سیستم از موارد اصلی ارتقا هست و همینطور در تانک ذوالفقار هم استفاده شده.

اگه که منظورتون تانک های خارجی هست باید بگم فوتونا این محصول رو برای تانکهای تی 55 و تی 62 ساخته و البته سیستم های مشابهی هم با نام TFCS-3 برای تی 72 و ام 84 ساخته.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مطالب مشابه

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.