امتیاز دادن به این موضوع:

Recommended Posts

[quote][quote]پست شما موضوع فنی نداشت که جوابی راجع بهش بدم ، اما قویا پیشنهاد میکنم برای ذوق هنریتون هم که شده یه تاپیک یا بخش زیبایی شناسی نظامی بزنید :mrgreen: icon_wink چراکه در یک بحث فنی این حرفها جایی نداره و همونطور که خودتون هم میدونید ... در مقایسه و ارزیابی یک تانک ، زیبایی شناسی تقریبا جایی نداره ![/quote]

خوب این که کاملا تابلو بود موضوع فنی نداشت.شما هم که دقیقا حرفی که من زدم رو تکرار و تایید کردی .خودم هم گفتم نه تنها در مقایسه و ارزیابی تانک بلکه هر مقوله ای که مفهوم کاربردی بودن و پرفورمنس ایده آل در درجه اول اهمیت قرار داشته باشه بحث زیبایی شناسی بی معنیه. مقوله تجهیزات زرهی و زمینی از بین مباحث نظامی و پیرامونش شاید در درجه چهارم یا پنجم مورد علاقه من باشه و بالطبع زمان کمتری برای مطالعه دربارش میذارم .

بنده هم هیچ ذوق هنری خاصی ندارم خیلی عرضه داشته باشم تو رشته و کار خودم معماری بتونم ساختمان ها و خانه های درست و حسابی با پلان کاربردی و فضای مفید برای ملت طراحی کنم کلاهم رو باید 100 طبقه آسمون بندازم بالا. ایجاد چنین تاپیکی در تخصص فارغ التحصیلان رشته های طراحی صنعتی و گرافیک و زیرشاخه های هنر هست البته به شرط اینکه در حد قابل قبول و کافی با تجهیزات نظامی و فلسفه طراحی و کاربردشون آشنایی داشته باشند. اتفاقا پیشنهاد خیلی خیلی خوبی هست و دوستان سایت که چنین تخصص هایی دارند و در ضمن وقت و حوصله و اطلاعات لازم رو دارند میتونن تاپیکی با این مضمون ایجاد کنن و خیلی میتونه مفید باشه.

ولی یه نکته رو با قطعیت میتونم بگم تجهیزات روسی وجدانا،انصافا،خداوکیلی خیلی از نظر زیبایی شناسی نقص دارن و به معنی کلمه زشت و بی ریخت هستن.اصلا گاهی فکر میکنم از روی عمد و قصد زشت و کریه طراحی میشن تا باعث رعب و وحشت در دشمن بشن. در مقابل شما ببنید تو هر زمینه ای که بخواهید مقایسه کنید و مثال بزنید نمونه های غربی طراحی ظاهری بسیار زیباتر و دلنشین تری دارن. هم به لحاظ ارگونومی و تطبیق با ویژگیهای انسانی و بعد کاربردی اون و هم به لحاظ زیبایی بصری. فکر میکنم این مساله رو خیلی از دوستان بتونن تایید کنن.

بازم تاکید میکنم مساله زیبایی شناسی بصری به هیچ وجه در یه ابزار نظامی که ذاتا کارش باید تجارت مرگ و از بین بردن انسانها و گرفتن جانها باشه ، دغدغه ذهنی طراح های اون ابزار و وسیله نمیتونه باشه و فقط میتونه آدم رو قشنگ تر گول بزنه و به قول معروف هدف نمیتونه وسیله و وِیژگیهاش رو توجیه کنه.[/quote]
خيلي توجيهي و جالب گفتيد.من تاييد ميكنم.

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
واقعا خیلی قدرتمنده کاش میتونستیم بجای تی 72 از اینا بسازیم

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote]ببینید عزیز دل من جناب DEXON

در اطلاعات این "پکیچ ارتقا تانک" که هنوز هم به مرحله ی عملیاتی نرسیده و احتمالا [b]فقط در سطح یک ماکت [/b]هم هست (چون فیلم تست میدانی و عملیاتی ازش ارایه نشده) ، جایی استفاده از زره واکنشی روی تانک ذکر نشده است . اینجور صفحات جوش خورده هم همونطور که در دیگر مدلهای لئوپارد قابل مشاهده هست ، زره کامپوزیت اصلی تانک هستند که به بدنه جوش و پیچ شده اند . (مساله ی طراحی و خصوصیات زره واکنشی رو برای متهم کردن شرکت لئوپارد نگفتم ، گفتم که متوجه بشید اینها زره کامپوزیت هستند نه زره واکنشی!)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/87/Leopardo_2E._zaragoza_1.jpg

در پست قبل هم عرض کردم ، وجود شیار کم بین صفحات زره واکنشی در تمام تانکها ، از جمله تانک های غربی مثل آبرامز مشهود و معمول هست

جناب ILLUMINATOR عزیز

پست شما موضوع فنی نداشت که جوابی راجع بهش بدم ، اما قویا پیشنهاد میکنم برای ذوق هنریتون هم که شده یه تاپیک یا بخش زیبایی شناسی نظامی بزنید :mrgreen: icon_wink چراکه در یک بحث فنی این حرفها جایی نداره و همونطور که خودتون هم میدونید ... در مقایسه و ارزیابی یک تانک ، زیبایی شناسی تقریبا جایی نداره ![/quote]

راستش من دیگه کم اوردم

اولش که شما یا یکی دیگه از دوستان گفتید اصلا این زره خود تانک بهش جوش خورده اصلا مگه میشه! از این حرفا...

حالا که با عکس اثبات شد زره خود تانک نیست میگید نه اینا زره هاشون با هم فرق داره!! زره المانی میشه خوب طراحی کرد شیار نداشته باشه! ولی زره روسی نمیشه
در اخر هم میگید این اصلا ساخته نشده انگار که از این اپگرید تی 90 یک میلیون تا ساخته شده!! جالب خود روسیه قبول نکرده می خوان یه طور بندازنش به هندیها

متاسفانه شما تعصب عجیبی به روسیه دارید و تحت هیچ شرایطی کوتاه نمی یاید!

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دوست عزیز پست بنده رو دوباره بخونید خواهشا ! من از اول تاحالا حرفم این بوده و هست که زرهی که شما میفرمایید زره اصلی این نمونه از تانک لئوپارد هست که بهش جوش و پیچ خورده ، اگر شما نمونه های دیگه ی تانک لئوپارد 2 رو مشاهده کنید به همین زره های جوش خورده برخورد میکنید که زره اصلی کامپوزیت تانک هستند . این موضوع واقعا اینقدر واضحه که باید تو نصف این تعداد پست که واسش زده شد حل میشد ! ... چند تا عکس Close up از مدلهای دیگه ی تانک لئوپارد 2 رو که مشاهده کنید کاملا متوجه میشن .
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
میشه تانک های T 72 رو با بهینه سازی وبهبود بعضی سیستم هاش به T 90 تبدیل کرد؟

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
تانك تي 90 بر پايه شاسي همون تي 72 ساخته شده.و كافيه كه تي 72 رو به سيستمهاي شناسايي و به روز دنيا مجهز كرد(الان تو كشور همين كارو دارن ميكنن).

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
با اجازه آقا سینای عزیز دوستانی که نمی توانند دانلود کنند می توانند به این لینک بروند { سومین کلیپ هم همان کلیپی است که آقا سینا قرار دادند }:
[url]http://www.military.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=21265[/url]

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
[quote name="king-kaveh"][quote name="mahdavi3d"][quote name="Aspahbod"][quote name="king-kaveh"][quote]
طرح t-95 هم به تولید انبوه نرسید و سرانجام روسیه تصمیم به نوسازی کلی در تانک های تی -90 فعلیش گرقت که نتیجه اون تولید نمونه صاداراتی تی-90 اس و همین تی-90 ای ام هست که قراره در سال 2014 وارد خدمت بشه[/quote]

البته اظهارنظرهای ضدونقیضی در این باره که تانک ARMADA مدل T-90AM هست وجود داره ، تا جایی که در رسانه های رسمی روسیه مطرح شده تانک ARMADA که از سال 2015 وارد خدمت میشه از نظر طراحی با T-90 کاملا متفاوت خواهد بود .

http://english.ruvr.ru/2011/05/03/49789659.html

اما برای مثال لینک زیر به نقل از یکی از مقامات دفاع روسیه Armada رو همون T-90AM نامیده که نسل جدید ارتقا روی سری تانکهای تی-90 هست .

http://indrus.in/articles/2011/05/03/russias_new_armada_12471.html

باید دید آیا تو سال 2015 تانکهای تی-90 فعلی به استاندارد AM ارتقا پیدا میکنند یا تانک کاملا جدیدی قراره وارد خدمت بشه

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
دو ویدیو زیر از تانک تی 90 با زمان های 4:30 و10 دقیه می باشد امیدوارم تکراری نباشه .

[url="http://www.uploadbaz.com/enl7kzg6kr6w"]دانلود ویدیوی اول با حجم 14 مگا بایب[/url]

[url="http://www.uploadbaz.com/kw7oopqq8nw7"]دانلود ویدیوی دوم با حجم 30:1 مگا بایت[/url]

اگر ممکنه نظر خودتون بگید چون یکی دیگه هم مقایسه ای ابرامز و تی 90 بذارم
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
اون زره های اکتیو خیلی مسخره دور برجک تانک قرار گذاشته شده بودن و زره بغل تانک هم خیلی ضعیف به نظر میرسه! اون جای که مهمات اضافه رو نگهداری میکنن خیلی خطرناک بود اگر یگ کلوله اونجا اصابت کنه تانک پودر میشه.کلا تی-۹۰ چندان چنگی به دل نزد. این روسها با گلوله های جدید تانکهای ابرامز که بردشون ۱۲ کیلومتر هست میخواهن چکار کنن? حالا روسها روی تانک تی-۹۵ عقاب کار میکنن ببینیم چی از اب در میاد!
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
ممنون ولی ای کاش کیفیت تصاویر بهتر از این بود
  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست

لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم

• مطالب مشابه

• مرور توسط کاربر    0 کاربر

هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.