Recommended Posts

LPS همونی نبود که سردار حاجی زاده گفتن یکی از روش های کنترل و هدایت موشک هامونه ؟؟؟؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

  آیا این همان سامانه هدی است شبکه DGPS/RTK

 

در سال ۱۳۸۹ اولین مرحله از  سامانۀ ملی هدی،  تحت عنوان  سامانۀ ملی هدی در خشکی به بهره برداری رسید. هدف از اجرای این مرحله، تولید تصحیحات آنی برای کاربران GPS در سطح خشکی بوده بطوری­که قادر به موقعیت­ یابی دقیق  لحظه­ ای با دقت تضمین شده باشند.

از مهم­ترین فعالیت­های صورت گرفته در این مرحله عبارت است از:

-         توسعۀ ایستگاه­های دائمی به منظور جمع­ آوری و پایش اطلاعات ماهواره­ های GPS

-         توسعۀ نرم­ افزار مدلسازی خطاهای GPS و تولید اطلاعات لازم به ­منظور بهبود دقت و اعلان هشدار به کاربران

-         توسعۀ نرم­ افزار مدیریت، کنترل و ارسال تصحیحات GPS به کاربران

سامانۀ ملی هدی در خشکی در دو بخش پیاده­ سازی و اجرا گردید که شامل موارد زیر است:

-         ایجاد شبکۀ ملی DGPS در سطح کشور برای تأمین دقت در حد متر برای کاربران (شکل الف)

-         ایجاد شبکۀ RTK  در سطح استان تهران برای تأمین دقت در حد چند سانتی متر برای کاربران (شکل ب)

با توجه به محدودۀ پوشش نشان داده شده در اشکال الف و ب، در این مرحله  امکان تعیین موقعیت دقیق آنی با دقتی معادل با  چند سانتی متر، تا شعاع ۳۰ کیلومتری ایستگاه­های مرجع در سطح کشور فراهم گردیده است. همچنین امکان تعیین موقعیت با دقتی بهتر از یک متر تا شعاع ۱۵۰ کیلومتری از ایستگاه­های مورد نظر نیز امکان­ پذیر می­ باشد. برای تأمین دقت مورد نیاز در کل کشور، توسعه و افزایش تعداد ایستگاه­های دائمی در سطح کشور ضروری می­ باشد.

 

http://hodasystem.net/wp-content/uploads/2011/04/fig1.png

شکل الف : شبکه DGPS ملی در سطح کشور برای تأمین دقت در حد متر

 

http://hodasystem.net/wp-content/uploads/2011/04/fig2.png

 

شکل ب: شبکۀ RTK (تعیین موقعیت آنی دقیق) در سطح استان تهران

 

 

سایر توضیحات

 

 

http://hodasystem.net/?page_id=287

 

 

 

وضعیت لحظه‌ای ایستگاه‌های دایمی

thumb_Untitled.png
خیلی جالبه دوستان ببینند بد نیست


http://217.218.133.178:18180/status/index.php

ویرایش شده در توسط iron_man63
  • Upvote 5

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
پهپاد "سیراف" انتحاری می‌شود

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه پهپاد "سیراف" برای نخستین بار در رزمایش بیت المقدس 28 مورد تست عملیاتی قرار گرفته و همچنان جهت ایجاد قابلیت‌های دیگر مراحل تحقیقاتی را می‌گذراند، گفت: بنا داریم این پهپاد را به سرجنگی مسلح کنیم.

http://www.defapress.ir/Fa/News/85974
  • Upvote 2

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
(( ندسا بدنبال زیردریایی‌هایی متفاوت از تعریف معمول زیرسطحی در دنیا ))

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به تهدیدات زیرسطحی در آب‌های جنوب، گفت: رصد کردن زیر سطح الزاماً نیاز به داشتن زیرسطحی ندارد و راه‌های مختلفی وجود دارد که ما هم به‌دنبال آن هستیم و موفق هم بوده‌ایم و روی آن کار می‌کنیم.

فدوی تأکید کرد: از طرفی هم داشتن زیردریایی که در برنامه‌های ندسا است، ولی نه زیردریایی با روال معمول که دنیا، آمریکا و روس‌ها تعریف کرده‌اند، اصولا یکی از مشخصه‌های ندسا ایجاد یک تئوری و تعریف جدید از توان دریایی است.
-----------------------
(( آموزش ویژه رزمندگان محور مقاومت توسط سردار ناظری در فارور ))

فدوی اظهار داشت: یگان ویژه ما هم عملیاتی و هم آموزشی بود، آن هم آموزش در طیف وسیع برای نیروهای مختلف داخل کشور و خارج کشور و همه کسانی که توسط شهید ناظری در ایران آموزش دیدند از محور مقاومت بودند و انواع آموزش‌هایی که نیاز داشتند با محوریت نیرهای ویژه را می‌دیدند.
-----------------------
(( تیپ‌های «واکنش سریع» سپاه در راهند ))

فرمانده نیروی دریایی سپاه در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به ایجاد تیپ‌های واکنش سریع در سپاه، گفت: قرار است چند یگان در سپاه رسماً به عنوان تیپ واکنش سریع معرفی شوند که یکی از آنها یگان ویژه ندسا است که به عنوان تیپ ویژه واکنش سریع این نیرو معرفی می‌شود.
وی افزود: البته یگان ویژه ندسا خصوصیت تیپ واکنش سریع را هم دارد و مقاطع مختلفی پیش آمده که ما ظرف چند ساعت برای اعزام به مکان‌های بسیار دور آماده شده‌ایم.

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/585194/کسانیکه-گفتند-فلان-کار-را-کردیم-که-جنگ-نشود-توبه-کنند-بکارگیری-زیردریایی‌های-خاص-در-دستورکار-سپاه ویرایش شده در توسط iliasd
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نشریه Combat Aircraft Monthly در آخرین شماره خودش به قلم بابک تقوایی گمانه زنی هایی رو در مورد خرید های احتمالی نهاجا از روسیه آورده

 

 

 

thumb_04795282808906963809.jpg

 

thumb_00134954704510804668.jpg

جالبه در این مقاله به پرداخت پول خرید میگ31 فشار امریکا و کنسل شدن اون اشاره شده و همچنین در خصوص توپولف  22

 


 

ویرایش شده در توسط iron_man63
  • Upvote 4

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

کاربران گرامی توجه داشته باشند که برای پیگیری و بحث پیرامون موضوع همکاری های احتمالی یا قطعی با روسیه تاپیک اختصاصی تحت عنوان (  ارتباطات و قراردادهای دفاعی ایران و روسیه ( خبرها ، حواشی ، تحلیل ها ، احتمالات ! و .... ) وجود دارد !

 

از قرار دادن پست ها و خبرهای مربوطه در این تاپیک ( خبرهای دفاعی جمهوری اسلامی ایران ) خودداری کنید !

 

از این به بعد پست مربوط به روسیه در این تاپیک مخفی خواهد شد !

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایران 21 ارتش دنیا بر اساس سایت گلوبال فایر پاور.

 

 

ایران با پشت سر گذاشتن استرالیا و کانادا 21 کشور از لحاظ نظامی در جهان شد.

 

مصر .اندونزی .رژیم صهیونیستی در رده بندی از ایران بالاتر بودند.( البته  آمار ذکر شده برای ایران خنده دار است و یک دهم تجهیزات ما ذکر شده.)

 

 

منبع : گلوبال فایر پاور

  • Upvote 3
  • Downvote 3

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایران 21 ارتش دنیا بر اساس سایت گلوبال فایر پاور.

 

 

ایران با پشت سر گذاشتن استرالیا و کانادا 21 کشور از لحاظ نظامی در جهان شد.

 

مصر .اندونزی .رژیم صهیونیستی در رده بندی از ایران بالاتر بودند.( البته  آمار ذکر شده برای ایران خنده دار است و یک دهم تجهیزات ما ذکر شده.)

 

 

منبع : گلوبال فایر پاور

مقایسه توان نظامی کشورها تنها از بعد کمی و با توجه به عدد و رقم بسیار بدون منطق و خنده داره. چیزی که در این آمار هرگز محسوب نمیشه سطح آموزش نیروها؛ استاندارد تمرین های نظامی؛ کیفیت تجهیزات؛ جنگ الکترونیک و توان صنعتی کشورها در تولید محصولات نظامی حساس و تاثیرگذاره.

اینجور سایتها بدرد عوام میخوره که سالی یکبار میخوان در کنار اخبار ورزشی یه چیزی هم از مسایل نظامی بدونن و تو جمع های فامیلی یه حرفی بزنن.

ویرایش شده در توسط Armanmodern
  • Upvote 11

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

 

 

 

 

 

مدیر عزیز تاپیک مورد اشاره شما قفل شده. شما بازش کنید تا دوستان بتونن اونجا مطرح کنن.

 

من همین الان به تاپیک مذکور سر زدم !

 

تاپیک باز هست و قفل نشده و کاربران در آن پست هم گذاشته اند ! 

 

پ.ن : پست بالا به تاپیک مذکور منتقل شد ( توجه کنید اگر در ارسال مطالب در تاپیک ها دچار مشکل شدید ، به مدیر مربوط اطلاع بدین تا موضوع را بررسی کند !)

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
فرمانده نیروی دریایی ارتش خبر داد: رونمایی از چند شناور جدید در سال 95
نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تا کنون 2500 فروند شناور را در منطقه خطر خلیج عدن اسکورت کرده است.

به گزارش جام جم آنلاین ، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بوشهر گفت: بزودی این نیرو از چند شناور سطحی و زیرسطحی جدید در سال 95 رونمایی میکند.

وی افزود: هم‌اکنون ناوشکن‌های جمهوری اسلامی ایران «نقدی» و «لاوان» در قالب چهل و یکمین ناوگروه نیروی دریایی ارتش با اقتدار در خلیج عدن حضور دارند.

امیر دریادار حبیب اله سیاری در حاشیه محفل انس با قرآن کریم در پایگاه دریایی بوشهر افزود: ناوگروه‌های نیروی دریایی ارتش تا کنون در مأموریت‌های دور خود 2500 فروند کشتی تجاری و نفتکش را اسکورت کرده و از دست دزدان دریایی نجات دادند.

وی ادامه داد: نیروی دریایی ارتش مانند سال‌های دفاع مقدس که 10 هزار فروند شناور را در خلیج فارس اسکورت کرد اکنون نیز همین وظیفه را در آب‌های دور انجام می‌دهیم.

امیر دریادار سیاری همچنین با اشاره به نقش پایگاه دریایی بوشهر در حراست از مرزهای آبی کشور تصریح کرد: در این پایگاه شاهد رویش‌های خوبی بودیم و توانستیم پایگاه‌های دریایی را در «مَکران» و «جاسک» شکل دهیم و در واقع پایگاه دریایی بوشهر پایگاهی مادر است و با صلابت در آب‌های دریای عمان مأموریت‌های خطیر خود را انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: پایگاه دریایی بوشهر نقش موثری در هشت سال دفاع مقدس داشت زیرا دریادلان همین پایگاه هفتم آذر 59 یعنی اوایل جنگ تحمیلی نیروی دریایی رژیم بعث عراق را از پای درآوردند.

یادآور می‌شود، فرمانده نیروی دریایی ارتش پیش از سفر به بوشهر به جزیره خارگ هم سفر کرد و علاوه بر افتتاح فاطمیه پایگاه نیروی دریایی این جزیره، از سربازان نمونه این پایگاه تقدیر کرد.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

 

لینک منبع بطور کامل؟

 

  • Upvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهداء (ع) نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای اعلام کرد: یک تیم پنج نفره گروهک تروریستی پژاک در شمال غرب کشور و در منطقه عمومی سردشت که در یک عملیات دقیق اطلاعاتی ،شناسایی و در دام رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهداء (ع) نیروی زمینی سپاه گرفتار آمدند،منهدم و پنج عضو آن به هلاکت رسیدند.

این اطلاعیه با اشاره به اینکه مقادیر قابل توجهی سلاح ، مهمات و مدارک از این تیم تروریستی به دست رزمندگان سپاه اسلام افتاده است می افزاید: تروریست های معدوم همان عاملین شهادت دو تن از بسیجیان بومی شهرستان مرزی سردشت در اردیبهشت ماه امسال و شهادت مهندس بسیجی اجرای طرح های سازندگی و محرومیت زدایی سپاه در این منطقه بودند.

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/588659/انهدام-تیم-تروریستی-پژاک-در-شمال-غرب-کشور

سردارمحمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به انهدام تیم تروریستی در شمال غرب کشور و منطقه عمومی سردشت گفت: در یک عملیات اطلاعاتی 5 نفر از گروهک تروریستی پژاک در شمال غرب کشور به هلاکت رسیدند.

وی افزود: این گروهک عامل شهادت 2 بسیجی در سردشت به نام‌های رحمان محمدی و محمد ابوبکری بودند که اردیبهشت ماه امسال به شهادت رسیدند. همچنین افراد این گروهک، بهاری از یگان مهندسی نیروی زمینی سپاه را نیز به شهادت رسانده بودند.

پاکپور تاکید کرد: در این عملیات سلاح‌های سبک در اختیار این گروهک به دست نیروهای ما افتاد و همانطور که می‌دانید این گروه تروریستی عامل بسیاری از شهادت‌های منطقه بود.

فرمانده نیروی زمینی سپاه با تاکید براینکه هیچ کدام از افراد این گروه نتوانستند از منطقه فرار کنند، گفت: یکی از افراد به هلاکت‌رسیده در این عملیات، فرمانده منطقه‌ای پژاک بود.

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/588748/هلاکت-فرمانده-منطقه‌ای-پژاک-توسط-سپاه
  • Upvote 4
  • Downvote 1

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

نام سرداران (شهید) حسن و محمد افشردی مشهور به باقری، از ابتدای تشکیل سپاه پاسداران، با تلاش و مجاهدت در حوزه عملیاتی و اطلاعاتی گره خورده است و امروز با حکم فرمانده معظم کل قوا، سرلشکر محمد باقری به سمت عالی ترین مقام نظامی کشورمان پس از فرماندهی کل قوا منصوب شد.

سردار باقری در سال 87 همراه با سردار مصطفی ایزدی، با دریافت درجه از دستان مبارک فرمانده کل قوا به درجه سرلشکری منصوب شده و پیش از انتصاب به سمت معاون ارکان و امور مشترک ستادکل در سال 1393، معاون اطلاعات و عملیات ستاد کل نیروهای مسلح بود.

سردار سرلشکر محمد باقری پس از پیروزی انقلاب اسلامی با پیوستن به دانشجویان خط امام(ره) و شرکت در تسخیر لانه جاسوسی و نیز حفظ و نگهبانی از مناطق امنیتی کشور، خدمت صادقانه خود را در جامه یک دانشجو آغاز کرد اما حوادث کردستان در تابستان سال 59، سرلشکر باقری را به سپاه کشاند.

هنوز یک هفته از جنگ تحمیلی نگذشته بود که وی با لباس رزم وارد میدان جنگ حق علیه باطل شد و به دلیل حضور در گروه اطلاعات و عملیات جنگ که مبدع آن نابغه جنگ یعنی حسن باقری بود، عملا در تمامی عملیات‌ها به جز عملیات ثامن‌الائمه (ع) (شکست حصر آبادان) حضور داشت.

وی از جمله سرداران برجسته نیروهای مسلح است که کمتر در رسانه ها حضور دارد و خود نیز تاکید کرده که به دلیل نوع کار و اشتغالاتش ترجیح می دهد کمتر در منظر عام باشد.

سردار باقری پس از پیروزی انقلاب به سمت مسیر دروس فنی دانشگاه رفت اما حوادث انقلاب و جنگ، وی را به سوی نیروهای مسلح و باقی ماندن در سپاه کشاند و اگرچه رشته مهندسی مکانیک دانشگاه پلی تکنیک آن زمان پذیرفته شد و تا انقلاب فرهنگی هم در دانشگاه مشغول تحصیل بود اما از زمانی که دانشگاه ها در بهار 59 به سبب انقلاب فرهنگی تعطیل و حوادث کردستان شروع شد، از تابستان سال 59 در سپاه مشغول فعالیت شد.
 

1720110_927.jpg
 
آینده نگری و تشخیص دقیق شهید باقری مبنی بر اینکه باید واحد "اطلاعات عملیات" تشکیل و گسترش یابد، در این برادر کار بلد نیز تبلور ویژه یافته و تا زمان انتصاب به عنوان معاونت ارکان ستادکل نیروهای مسلح نیز در مسئولیت معاونت اطلاعات و عملیات این ستاد مشغول خدمت بود.

نقش ویژه سردار باقری در امنیت پایدار غرب ایران

سرلشکر باقری با توجه به سالهای طولانی در بخش های اطلاعاتی و عملیاتی نیروهای مسلح، در بررسی و تصویب طرح های مهمی چون حمله به عمق 10 کیلومتری خاک عراق در سال 1375 جهت نابودی کامل حزب منحله کوموله و دموکرات و تروریست‌هایی که شرارت های فراوانی را در غرب کشور انجام می دادند، نقش ویژه ای داشت.

در آن زمان، سپاه پاسداران عملیاتی به فرماندهی سردار شهید احمد کاظمی طراحی کرد که به مرکزیت این مجموعه حمله شد و حدود 200 دستگاه خودرو اعم از توپ، نفربر، خمپاره انداز ها، واحدهای پیاده و... به مقر اصلی تروریست ها حمله کردند و گلوله باران مفصلی علیه این مجموعه صورت گرفت و از سال 75 تا سال ها بعد مشکل ناامنی در شمال غرب کشور از جمله استان کردستان و آذربایجان غربی وجود نداشت که از جمله طراحان و مغزهای متفکر این عملیات مهم، رییس جدید ستادکل نیروهای مسلح است.

"تهدید در برابر تهدید"؛ نقطه عطفی در راهبردهای دفاعی



در اواسط سال 1390 بود که سردار باقری در معدود سخنرانی های عمومی خود، به مجلس شورای اسلامی رفت و سخنان مهم وی، تا مدتها مورد توجه اندیشکده ها و مراکز تحلیلی منطقه و جهان بود.

وی در این سخنان که به مناسبت هفته بسیح صورت گرفت با اشاره به هشدار مهم رهبر انقلاب مبنی بر اینکه "در مقابل تهدید، تهدید می کنیم"، اعلام کرد: این جمله مهم فرمانده کل قوا، به معنای تجدید‌نظر در استراتژی دفاعی ملت ایران است و اگر تهدیدات متجاوزان علیه ایران ادامه یابد و هر روز سناریوی جدیدی برای تخطئه حرکت ملت ایران داشته باشند و ایران‌ هراسی را پیش ببرند، در مشی ملت ایران تجدید‌نظر صورت می ‌گیرد.

این تفسیر منطقی و قاطعانه سردار باقری که آن زمان معاون اطلاعات عملیات ستادکل نیروهای مسلح بود با دقت و بازتاب ویژه ای از سوی رسانه ها و کارشناسان عربی و غربی همراه شد چراکه تعبیر و تحلیلی عمیق از بیانات مهم رهبر انقلاب محسوب می شد.

نگاه آینده نگرانه و استراتژیک

یکی از موضوعات مهمی که درباره سرلشکر باقری مطرح می شود، نگاه آینده نگرانه و استراتژیک وی است که می تواند در ترسیم نقشه راهی عملیاتی برای افزایش اقتدار دفاعی و امنیتی کشورمان، کمک شایانی کند.

یکی از این طرح های مهم و آینده نگرانه، در توسعه سواحل مکران و حتی نگاه منطقی اما آینده نگرانه تا قطب شمال است. معاون سابق ارکان و امور مشترک ستاد کل نیروهای مسلح این ایده را در اختتامیه همایش توسعه ملی سواحل مکران و اقتدار دریایی جمهوری اسلامی ایران که در چابهار برگزار شد، مطرح کرد و افزوده بود: "ما از سواحل مکران، دسترسی مستقیم به آب‌ های آزاد و بدون وجود هیچ خشکی در سر راه، به قطب جنوب داریم و می‌توانیم طبق قوانین بین ‌المللی در بخشی از قطب جنوب هم ادعای حاکمیت کنیم."

1720111_474.jpg
 
این نگاه نه تنها معطوف به آینده، بلکه با زمینه های الگوگیری از گذشته است چراکه به همت و مساعدت وی مجموعه «گزارش روزانه جنگ» که دسترنج گزارش‌هاي فرماندهان اطلاعات و عمليات‌ محورهاي جبهه جنوبي دفاع مقدس است، چند سالی است منتشر و مورد استفاده گسترده محققان قرار می گیرد.

همکاری منطقی و اصولی با نیروهای مسلح مهم جهان

یکی از اقدامات مهم سردار باقری در دوران حضور در سمت معاونت ستادکل نیروهای مسلح، دیدار با برخی هیئت های نظامی خارجی بود که حضور فرماندهان ارشد ارتش چین به ریاست سان‌جین بوآ جانشین رئیس ستاد مشترک ارتش چین را می توان نقطه عطفی در آن دانست.

سرلشکر باقری در تشریح این دیدار و گفتگو، تاکید کرده بود که قرار است همانطور که روابط اقتصادی ‌مان با چین را گسترش دادیم روابط نظامی ‌مان را نیز گسترش دهیم.

باقری با بیان اینکه چین در دوران دفاع مقدس به ما کمک کرد، اعلام کرده بود که ضرورت مبارزه با تروریسم و افراطی‌گری و ایجاد ثبات در سوریه و عراق از مواضع مشترک ما بوده است.

همچنین سردار باقری پیش‌نویس تفاهم‌نامه نظامی ایران و چین در زمینه‌ های دفاعی، آموزشی، فنی، اطلاعاتی،‌ سایبری و مبارزه با تروریسم را از طرف کشورمان با ارتش چین به امضا رسانده است.

حضور محوری در رزمایش‌های سپاه و ارتش

از جمله فرماندهان ارشدی که می توان نام و تصاویر او را در اکثر رزمایش های مهم و بزرگ نیروهای مسلح کشورمان مشاهده کرد، سرلشکر باقری است که این حضور علاوه بر انکه از نوع مسئولیت های وی تاکنون سرچشمه می گیرد، حاکی از علاقه و روحیات او در ارتباط گیری مستقیم با رده های مختلف نیروهای مسلح و اطلاع از آخرین دستاوردها و تاکتیک های رزمی و اطلاعاتی ارتش و سپاه دارد.

این حضور به اندازه ای جدی و موثر است که سردار باقری، در اکثر رزمایش ها، ساعاتی را برای گفتگو و اطلاع از وضعیت دقیق فعالیت یگانهای مختلف مستقر در این مناطق اختصاص داده و بی واسطه با تمامی رده های حاضر در محل، از سرباز تا امیر و سردار به گفتگو می پردازد و ضمن آشنایی با مشکلات و کمبودها، پیشنهادات و نظرات آنها را شنیده و برای موارد مهم و مناسب، دستورات لازم را صادر می کند.

1720112_983.jpg
 

با توجه به تاکیدات مهم فرمانده کل قوا از رییس جدید ستادکل نیروهای مسلح مبنی بر اینکه "ارتقاء توانمندی‌ها و آمادگی‌های دفاعی امنیتی نیروهای مسلح و بسیج مردمی و امکان پاسخگویی به‌موقع و مؤثر به هر سطح و نوع از تهدیدات متوجّه به نظام جمهوری اسلامی ایران با عمل انقلابی مورد انتظار است." می توان متوجه شد که سردار باقری از تجارب و تفکر برجسته ای برای اجرای این رهنمودهای مهم برخوردار است.

سردار باقری از جمله فرماندهان موثر در قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) نیز محسوب می شود که در حکم فرمانده معظم کل قوا نیز به این خدمات شایسته و تجارب ارزنده در قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) اشاره شده است اما به دلیل عدم معرفی و تشریح دستاوردها و فعالیت های این قرارگاه در رسانه ها، از پرداختن به آن اجتناب می شود.

  • Upvote 13

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع نسبت به پاسخ بیشتر بسته شده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط parsneet
      بسم الله الرحمن الرحیم
       
      تاپیک حاضر با محوریت پوشش خبر ها و اطلاعات مسابقات نظامی برگزار شده در ایران و همچنین شرکت تیم های ایرانی در سایر مسابقات بین المللی نظامی می باشد .
       
      مقدمه :
      مسابقات نظامی هر ساله در سراسر جهان با شرکت پرسنل نظامی ( به صورت داخلی و یا بین المللی ) برگزار می گردد . این گونه مسابقات علی رقم اینکه از قواعد و استاندارد متحدی برخوردار نیستند ( منظور نبودن کمیته جامع و قوانین واحده بین المللی در رشته های تخصصی می باشد ) اما تا حدودی پیرو قواعد و ضوابط برگزاری رزمایش های نظامی هستند . ( البته تیم های ورزشی و مسابقات ارتش های جهان (CISM) تا حدودی متفاوت از سایر مسابقات تخصصی هستند که در ذیل به آن اشاره خواهد گردید )
      اساساً هدف از برگزاری این گونه مسابقات تخصصی بالا بردن آمادگی پرسنل و ایجاد حس رقابت و افزایش انگیزش پرسنل نظامی جهت فراگیری مهارت های تخصصی است . و همچنین سنجش توانمندی پرسنل در مقایسه با واحد های مشابه در ارگان های نظامی داخلی و یا ارتش های خارجی دیگر است . پس تا حدودی می توان بیان کرد که تیم های شرکت کننده ( در مسابقات بین المللی ) عموماً از بین کشور های دوست و یا هم پیمان ( و یا حداقل غیر متخاصم ) انتخاب می شوند و برای سنجش توانایی های تخصصی شان گرد هم می آیند . و همچنین حتی گاهی می تواند بیان گر همسویی کشور های شرکت کنند و حامل پیام های خاص برای ارتش های رقیب شان نیز باشند .
       
       
       
      تاریخچه :
      می توان به نوعی اولین مسابقات نظامی ( با تاکید و اولویت دادن به پرسنل نظامی ) را به یونان باستان نسب داد . در رویدادی جشن گونه که عموما" ( و نه اختصاصاً ) پرسنل نظامی در آن شرکت می کردند تا آمادگی جسمانی و مهارت های کار با سلاح در رقابت با حریفان را بسنجند . در ادامه و ظهور امپراطوری روم باستان این نوع مسابقات چهره خشن تر و جدی تری به خود گرفت به گونه ای که مکان های اختصاصی مانند کلوزیوم (Colosseum) و همچنین شرکت کنندگان مخصوص بنام گلادیاتور (Gladiator) برای شرکت در آن تربیت می گردیدند .
      این مسابقات شرحی مفصل دارد ولی به اختصار : برگزاری آن در قرون مختلف تکامل یافته و عموماً شرکت کنندگان آن از بین سربازان قوای شکست خورده در جنگ با امپراطوری روم انتخاب می شدند و در بین خیل عظیم از این سربازان که در مسابقات محلی و ایالات های مستعمره روم برگذار می شد برگزیدگان ( که یقیناً تعداد کمی از آنان بودند) می توانستند آزادی خود را به دست آورند . ولی جنگجویانی نیز بودند که به خاطر بدست آوردن پول و یا شهرت نسبت به شرکت در این مسابقات خونین اقدام می کردند . این مسابقات که به خشونت بی پروا و ضد انسانی اش معروف گشته بود بدون فایده هم البته نبود . ( البته فواید آن از دید فرماندهان نظامی ) باید اشاره کرد که تمامی این مسابقات به نبرد های خونین تن به تن اختصاص نداشت بلکه اکثر این رویداد ها به باز سازی نبرد های روم در مقابل دشمنانش مختص می شد ( یقیناً آن نبردهای که در آن پیروز گردیده بودند تا خاطرات ، تکنیک های رزم و قهرمانان آن را مرور و زنده نگاه دارند ) عده ای از سربازان لباس های قوای دشمن را بر تن می کردند و سربازانی دیگر که نقش نیروهای رومی را داشتند با بکارگیری ارابه و اسب و سلاح های آن دوران در چندین پرده که گاهی تا چند روز نیز ادامه می یافت آن نبرد خاص را باز سازی می کردند . از نحوه یورش قوای مهاجم گرفته تا نبرد های تن به تن ، عبور از رودخانه ، یورش سواره نظام ، محاصره قلعه ها و یقیناً نمایش پیروز مندانه و دلاورانه ارتش رومی بر حریف خود !
       
      در عصر جدید ایده مسابقات نظامی بعد از پایان جنگ جهانی اول شکل گرفت . در سال 1919 پس از جنگ جهانی اول ، بازی های بین متفقین توسط شورای ورزشی نیروهای متفقین ژنرال جان پرشینگ سازماندهی شد و 1500 ورزشکار از 18 کشور را گرد هم آورد تا در 24 رشته ورزشی به رقابت بپردازند. این رویداد در Joinville-le-Pont فرانسه برگزار شد . و طی سالهای بعد در ماه مه 1946 ، پس از جنگ جهانی دوم ، شورای ورزشی نیروهای متفقین توسط سرهنگ هانری دبروس و پنج‌گانه المپیک توسط سرگرد رائول مولت احیا شد و در  7 تا 8 سپتامبر همان سال دومین بازی‌های بین متفقین در برلین (در المپیاستادیون , محل برگزاری بازی های المپیک 1936) برگزار شد .
       


      چند ماه بعد، با پایان دادن به شورای ورزش نیروهای متفقین ، سرهنگ دبروس و سرگرد مولت مسابقات ارتش های جهان (CISM) را در 18 فوریه 1948 تأسیس کردند . اعضای موسس آن بلژیک ، دانمارک ، فرانسه ، لوکزامبورگ و هلند بودند . در سال 1950، آرژانتین و مصر به عضویت آن درآمدند. در سال 1951 ایالات متحده به آن پیوست . در سال 1952 عراق ، لبنان ، پاکستان و سوریه و دو سال بعد برزیل به عضویت آن درآمدند . و همچنین کانادا در سال 1985 وارد آن شد . سپس در سال 1991 با پایان جنگ سرد سازمان رقیب پیمان ورشو کمیته ورزش ارتش متفقین (SKDA) با CISM ادغام شد و خبر از پیوستن 31 کشور و عضو جدید و سایر کشورهای مرتبط با بلوک شوروی را داد. این پیشرفت سریع منجر به رسمیت شناختن توسط نهادهای بین المللی از جمله IOC شد. قبل از سال 1995 CISM هر سال 15 تا 20 مسابقات جهانی را برگزار می کرد. از سال 1995  CISM هر چهار سال یک بار بازی های جهانی نظامی را که یک رویداد چند ورزشی است با شرکت نمایندگانی از ارتشهای 127 کشور دنیا سازماندهی می کند .
       
       

       
      رویدادها
      برگزاری مسابقات مرتبط با ارتش های جهان طیف متنوعی را در بر می گیرد و بلوک های سیاسی و جغرافیایی متعدد سعی در برگزاری رویدادهای مشابه زیادی جهت بالا بردن مهارت پرسنل خود دارند . اما به نوعی اهداف برگزاری این چنین مسابقاتی تنها به بالا بردن مهارت ها محدود نمی گردد . بلکه برپایی نمایشگاه های تخصصی تجهیزات تیراندازی و حتی ماشین آلات زرهی و تسلیحات انفرادی و البسه نظامی و ... در حاشیه این مسابقات بیان گر این است که این رویدادها مکانی است تا برنامه ریزان و دست اندرکاران نظامی کشور های مختلف به عرضه و کسب اطلاعات و سنجش آمادگی قوای نظامی پیرامونی خود اقدام نمایند .
       
      به برخی از این رویدادها می توان به اختصار اشاره کرد مانند :
      - مسابقات بین المللی پنج گانه ورزشی ( تیراندازی سرعت و دقت ، میدان موانع ، شنا ۵۰ متر با مانع ، دو صحرانوردی ۸ کیلومتر و پرتاب نارنجک )
      - مسابقات بین المللی نظامی پهپادی ارتش های جهان
      - مسابقات بین‌المللی نظامی غواصی در عمق
      - مسابقات بین‌المللی نظامی جهت یابی
      - مسابقات بین‌المللی نظامی بیاتلون زرهی روسیه
      - مسابقات سراسری امنیت سایبری در آمریکا
      و ...
       

      بازتاب و آثار
      برای بیان تاثیر حضور بین المللی تیم های نظامی و ترتیب دادن این چنین مسابقاتی منعکس کردن دیدگاه بعضی از تحلیل گران غربی شاید مفید باشد به عنوان نمونه :
      «واشنگتن فری بیکن» «جوزف هومیر» تحلیلگر امنیت ملی : روسیه و چین در نمایش قدرت به آمریکا قصد شرکت در یک بازی‌های بین‌المللی در آمریکای لاتین ( ونزوئلا ) تحت عنوان « تک تیرانداز مرز » را دارند . این  بازی‌های نظامی یکی از واضح ترین نشانه‌ها  از شکل گیری یک ائتلاف ضد ایالات متحده در آمریکای لاتین است. روسیه و متحدانش ( ایران و چین ) با حضور در این مسابقات نظامی در ونزوئلا در حال نمایش قدرت هستند . با عادی سازی تحرکات نظامی دشمنان ایالات متحده در دریای کارائیب ، ما در معرض خطر در آمریکای لاتین هستیم .
       
       
      در حال حاضر به نظر می رسد که برگزاری این گونه مسابقات در بین نیرو های نظامی منطقه ای و جهانی در حال افزایش هست . مسابقاتی که هم در رشته های عمومی ( آمادگی جسمانی و ورزشی ) و هم رشته های تخصصی ( تیر اندازی ، زرهی و توپخانه ، پهپادی و ... ) با حضور تیم های چندگانه به جدیت پیگیری می شود . قطعا انتخاب تیم های ورزیده در این گونه رقابت ها باعث افزایش اعتماد به نفس پرسنل و همچنین تبلیغات مثبت برای نیرو های نظامی ما نیز خواهد گردید  . همچنین برگزاری مسابقات کشوری و درون مرزی برای ما موجبات حس رقابت و افزایش انگیزش سازمانی را برای نیروهای مسلح ما در پی خواهد داشت . انشالله 
       

       
       
       
      بن پایه :
      https://www.milsport.one/cism/members-nations
      https://www.ilsf.org/about/recognition/cism/
      https://armedforcessports.defense.gov/CISM/Military-World-Games/
      https://en.wikipedia.org/wiki/Colosseum
      https://freebeacon.com/national-security/iran-russia-china-to-run-war-drills-in-latin-america/
       
      گرد آوری جهت انجمن میلیتاری
       
       
    • توسط EBRAHIM
      IRIS و پدید آمدن برنامه فضایی ایران (قسمت اول )

      مدتیست که از رسانه های جهانی،خبرهایی به گوش میرسد که ایران در حال تولید موشکی است که توانایی حمل ماهواره به فضا دارد.آيا چنين چيزي امكان دارد؟آيا اين ماجرا يك بلوف سياسيست يا حقيقت دارد؟
      دوستان از نظرات مفيد خودشون دريق نكنند امیدوارم مبحث جالبی شود.
      با تشكر



      چند نکته قبال از خواندن مقاله :مطمئنا نظرات نویسنده با نظرات مترجم یکی نیست!!!
      در این مقاله موشک IRIS معادل موشک شهاب 3 دی فرض شده که آن هم به نوبه خود معادل موشک نو دونگ کره شمالی را در اختیار گرفته
      موشک IRIS ویا شهاب 3 دی اولین موشک ماهواره بر سبک ایران فرض شده اند (پراکنده بودن اطلاعات اجازه سخن قطعی را نمیدهد )
      موشک شهاب پنج معادل تائه دو پونگ دو کره شمالی فرض شده (البته از سوی نویسنده آن که آمریکایی هستند ) و عنوان اولین ماهواره بر سنگین ایران را بر دوش میکشد
      =============================================

      نخستین ظهور موشک ماهواره بر IRIS/IRSL-X-1

      با وجود ادعاهای ایران مبنی بر عدم بالابردن برد شهاب 3 دولت ایران در حال حاضر مشغول به ساخت و توسعه نخستین ماهواره بر خود موسوم به IRIS میباشد .
      پرتابگر ماهواره IRIS در ظاهر دارای ترکیب ساختمانی از موشک بالستیکShahab3 است که در مرحله اول از طراحی
      ان بهره میبرد و در مرحله دوم پرتابگر دارای دوقسمت موتور جامد و نیز محل حمل ماهواره (قسمت سوم) توسط پرتابگر است که قطر این مرحله از مرحله اول کمی بیشتر است و میتواند ماهواره های مخابراتی و علمی را در مدار زمین قرار دهد .
      .پرتابگر IRIS با پیکر بندی انجام شده بر روی آن پرتابگریست ایده آل به عنوان کاوشکر یا موشک اکتشافی که میتواند برای حمل کلاهک جنگی و یا توسعه کلاهک های فضایی قابل بازگشت و یا در نهایت برای ارسال محموله های علمی به فضا مورد استفاده قرار گیرد .البته این پرتابگر درحال حاضر نمیتواند ماهواره ها و یا محموله های با جرم بالا را به سمت مدار پرتاب کند . مگر اینکه مرحله سومی نیز به آن اضافه شود تا تبدیل به یک پرتابگر سنگین گردد .
      با توجه به آزمایش موشک چند مرحله ای شهاب 3 نویسنده بر این عقیده است که در صورتی که پرتاب آز مایشی موشک Shahab-3D نخستین پرواز آزمایشی پرتابگر IRIS باشد در آن صورت پرتابهای موشک های
      Shahab - 5 دومین و سومین مرحله از برنامه ساخت یک پرتابگر ماهواره ای است که ایران ادعا دارد در حال توسعه آن است .
      اولین تصویر از موشک IRIS در یکی از نمایشگاههای هوا و فضای ایرانیان در اندازه یک ماکت یک متری به نمایش گذاشته شد . نویسنده ادعا دارد که تستهای ناموفق پرتابی این موشک علت اصلی به تاخیر افتادن توسعه موشک حامل پرتابگر شهاب 5 تا کنون بوده است ولی با تردید بیان میکند که فقط زمان قادر به روشن ساختن این مطلب میباشد .

      نویسنده مقاله ادعا دارد که اختمال توسعه نوع جدیدی از موشک های بالستیک از روی این نسخه پرتابی با نامهای جدیدتر از Shahab - 3d وجود دارد ، ونیز باتوجه به موتور سوخت جامد مورد استفاده در مرحله فوقانی و نیز تمام اطلاعاتی که از موشک شهاب 3 در اختیار است ، طراحی نمایش داده شده از IRIS یقینا طرحی مناسب با استفاده از طراحی موشک بالستیک شهاب 3 است . هرچند که پرتاب این سیستم آزمایشی پیشرفته که پیش از این در غرب و شرق مورد استفاده قرار گرفته و از متدهای غربی و شرقی نیز برای توسعه استفاده کرده برای ملل چیز چندان غیر عادی نخواهد بود ، ولی به سرعت بخشیدن برای توسعه اولین ماهواره بر سنگین ایران قبل از پرتاب کمک شایانی خواهد کرد .
      نویسنده در ادامه با بیان شباهت موجود بین شهاب 3d و نسخه های دوم و سوم موشک تائه دو پونگ کره شمالی این پرسشها
      را مطرح میکند که آیا شهاب 3D میتواند نسخه اصلاح شده از ماهواره بر ایرانی IRIS باشد که تست نخست خود را سپری کرده است ؟ آیا این موشک همان نسخه بالستیک فضایی از موشک تائه دو پونگ 2 کره شمالی وترکیب ماهواره بر شهاب 5 است و یا اینکه موشک بالستیکی ساخت ایران است ؟
      شاید تاحد زیادی بتوان گفت که ایران در حال همکاری با کره شمالی برای ساخت نسخه دوم و سوم ماهواره بر شهاب 5 است و هر دو در انجام این طرح مشارکت جدی دارند. کره شمالی که در سال های پایانی قرن 20 نسخه جدید و بهسازی شده ای از موشک تائه دو پونگ 1 را آزمایش کرده بود در بین 26 Juan و 2 Julay سال 2001 نخستسن نمونه پرتابی از موشک تائه دو پونگ دو را برای پرتاب بر روی سکوی تاسیسات پرتاب خود قرار داده بود .
      این کاملا واضح است که موشک شهاب 3 دی چند ثانیه پس از پرتاب و قبل از پایان مرحله اول در اولین تست خود در آسمان منفجر شد . با وجود طراحی متناسب موتور سوخت جامد آن و نیز پوشش آیرو دینامیک موشک متاسفانه انفجار باعث جلوگیری از آزمایش این قسمت ها گردید . در کل باید به این نتیجه رسید که در صورت تداوم برای ساخت و تکمیل شهاب 5 گلی به یاد ماندنی برای مردم ایران در بخش فضا به ثمر خواهد رسید .


      ========================================
      اما مشخصات موشک IRIS

      حد اکثر بار قابل حمل توسط کلاهک موشک (کیلوگرم ): 760-987-1,158 بار فضایی و یا کلاهک جنگی .
      حداکثر برد ( کیلومتر ) : 1500
      تعداد مراحل : 2
      قطر موشک (متر ) : 1.32 - 1.35 – 1.85
      ارتفاع موشک : 17.1 متر
      وزن در حالت پرتابی سبک : 16000 کیلوگرم
      وظیفه : برای پرتاب محموله های فضایی علمی و تحقیقاتی و نیز ماهواره ها

      اطلاعات مربوط به مرحله اول موشک
      ارتفاع : 14 متر
      قطر : 1.32 – 1.35 – 1.85 متر
      جرم :15092 کیلوگرم
      تراست : موثر 26051 کیلوگرم بر فوت مربع - واقعی 26,760-26,600 کیلوگرم بر فوت مربع
      زمان سوخت : 110 ثانیه
      نوع سوخت : TM-185 (20% Gasoline + 80% Kerosene)
      نوع اکسید کننده : AK-27I (27% N2O4 + 73% HNO3 + Iodium Inhibitor)
      جرم سوخت :12912 کیلو گرم

      اطلاعات مربوط به مرحله دوم موشک
      ارتفاع : 3 الی 4 متر در کل
      قطر : 1.3 ای 2 متر
      وزن : نا معلوم
      تراست موتور : نامعلوم
      مدت زمان سوخت : 100 ثانیه
      نوع سوخت : جامد

      لطفا اگر کسی تصویری از این پرتابگر داره در تاپک قرار بده

      ادامه دارد ..........
      ======================
      منبع خبر:وبلاگ هوانوردی قرن 21
    • توسط hamed_713
      "آنسات" به هلی کوپتر آموزشی نیروی هوایی روسیه مبدل خواهد شد

      ژنرال "ویکتور ایوانوف" رییس اداره نیروی هوایی نظامی ارتش روسیه روز سه شنبه به خبرنگاران گفت که "آنسات" بعد از پایان آزمایشات دولتی مشترک و بهره برداری تجربی در نیروها تا سال 2010 به هلیکوپتر اصلی آموزشی نیروی هوایی کشور مبدل خواهد شد.

      وی یادآوری نمود که این تصمیم در سال 2001 توسط مسئولین وقت وزارت دفاع اتخاذ شده بود.

      ژنرال ایوانوف گفت: آزمایش "آنسات" برای آنکه به صورت نمونه آموزشی در آید، به مدت یک و نیم تا دو سال طول خواهد کشید. طی این مدت باید آن را تکمیل کرد.

      وی توضیح داد که در حال حاضر خلبانان مدرسه عالی خلبانی "سیرزانسک" از هلی کوپترهای "می-2" بعنوان هلی کوپتر آموزشی استفاده می کنند.

      وی گفت: نیروی هوایی برای آموزش خلبانی در ابتدا به 25-30 فروند "آنسات" نیاز دارد. بعد از آن این میزان افزایش داده خواهد شد.

      هلی کوپتر سبک چند منظوره "آنسات" با توان حمل 1-1,3 تن، حداکثر وزن پروازی 3,3 تن و حمل تا 9 سرنشین در دفتر طراحی کمپانی "KVZ" با همراهی دیگر سازمان های و موسساتی که در امور تجهیزات هوایی مشغول هستند، ساخته شده است.

      اولین پرواز "آنسات" در ماه اوت سال 1999 انجام شد. "آنسات" بر خلاف نمونه های مشابه غربی خود دارای دو موتور است که به مراتب ضریب اطمینان و امنیت آن را بالا می برد.

      نووستی
  • مرور توسط کاربر    0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.